Helló, megjöttem.
lánykák szervezze meg vki tényleg a találkozót, olyan jó kis csapat vagytok, nagyon jó lenne együtt látni Titeket!!
Gégéé, nem küldted a számod, de azért az enyém mentsd el!!Bár Te már nem tévedsz el!
Akkor Winci elé ,meg eléd kimegyek, Jaffa Te meg csörögj, ha megjöttetek, parkolj le és visszamegyek értetek, addig a csajok birtokba veszik a játszit.
no, picibabával minden rendben, jól tartom ,két hét alatt majdnem hármat nőtt
, két hete hétfőn még 6 hét 3napos volt, most már 9 hét 2 napos.Így kb ápr 12-13, de a 12 hetesen(három hét múlva) pontosítunk és az már a tuti lesz, a menzesz alapján biztosan nem számolhatunk.
Képzeljétek a kórházban is megcsinálják a vértesztet ingyen(mi is ez :kombinált??) és a másikat a négyest pedig 15 ezerért rá egy hónapra és nem is kell az AFP.Mik vannak.
Mielőtt bármit kérdeztem volna, nyomatékosította ,hogy nem lesz természetes szülés..tudomásul vettem, mindegy már, csak rendben legyen minden.
Aztán meg volt egy furcsaság, kérnék szépen véleményeket, mert ezzel most nem tudok mit kezdeni...
Mikor mindent átbeszéltünk(mi hogyan, jaj, nem lesz semmi baj, vigyázok magukra, stb..
),kérdeztem(ahogy mindig), hogy akkor mennyivel tartozom?És olyat mondott ,amit még sose:Jaj, hát nem is tudom,magával, hát, ahogy gondolja...Én meg:Dehát ne vicceljen, így honnan tudjam?Kérdem, hogy volt emelés, vagy mire gondol?Erre Ő azt mondta, hogy nem ,nem emelt, ezért általában ...ezret szokott kérni, de hát velem nem is tudja, na...ahogy gondolom.
Odaadtam a..ezret, de nem is tudom mit gondoljak.Lehet ,hogy arra célzott, hogy mivel az átlagnál problémásabb vagyok, akkor ez több?Vagy mi?Mert azt simán megmondhatná, nem lenne gond..meg amúgy se tudnám ,hogy a többietől mennyit kér, kérhetne akármennyit...
HÁt legközelebb, kerek-perec megkérdem, annyira zavarba hozott..
Ti mit gondoltok?
Más:
Ancsi, bizony nagyon kijutott Nektek..nagyon sajnálom, de bármennyire is szörnyen hangzik úgy látom nagyon a hasznodra fordítottad, mert nagyszerű ember lettél!Hidd el, tudom ,miről beszélsz...
Kárpótol az élet, ha Te olyan anyukája leszel a gyermekednek ,amilyenre mindig is vágytál...
Lara, jaj,a sulikban először mindig kevernek, vágj bele bátran, most azt mondják ,hogy ráépülő a matek, aztán simán lesz egy csomó ember az osztályban, aki miatt visszamenőleges gyakorlatokat is kell csinálni, úgyhogy ne aggódj emiatt!!Simán felveszed a fonalat!Ügyes leszel!
Többieknek is nagyon köszönöm a drukkokat!!!