Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak gyorsan, alaposan nem olvastam, majd este még jövök.

Jaffa: nagyon ari vagy :D , akkor csatlakoznánk, ha lehet. És akkor jönnél értünk? Jajj, még ki kell találnom, hogy jutok le Rékával, meg az új üléssel, ami szintén baromi nehéz. Meg gondolom, hogy a babakocsi már nem férne be a kocsiba, meg persze levinni sem tudnám. :oops: Arra gondoltam,hogy Rékát kendőbe viszem, és akkor le tudom vinni az ülést is, talán. Majd kipróbálom. Meg még azt sem tudom, hogy kell bekötni. Jajj, tudom problémás vagyok, ne haragudj. :oops: :oops: :oops:

Szösz

KépKép
szosz

szösz: én ugyanezt, ugyanígy nyomom :S

hehehehehehe...majd belejövünk ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tünci, mi volt a dokinál?

Ancsi, borzasztóan sajnálom, és nagyon is lelkiismeret furdalásom van, hogy felszakítottam a sebeidet. Nem akartalak bántani, ne haragudj!!! :cry: :cry: :cry: Az mondjuk jó, hogy megkönnyebbültél.
Te nagyon jó anya vagy, Dorka nem is kívánhatna jobbat! :D

Lara, ez az iskola nem semmi, sajnálom, hogy így alakult. Sikerült valamit intézni?

Mancsa, távirányító jó ötlet, holnap bevetem. :D

Lányok, hulla vagyok...Lexi villámgyorsan rájött, hogy a kövön gyorsabban halad kúszva, mint a plédeken. Egész nap mást se csináltam, mint a kőről szedtem össze, kivéve, amikor aludt, vagy sétáltunk. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok,

megint rég jártam erre ... és milyen hírre jövök?!?!? Nagyon örülök Nektek Tünci és megy a sok sok drukk!! Nekem Csetényi volt a dokim, csíptem nagyon :D, jó orvosnak!

Szia beze! mi még nem "találkoztunk"!

bocsi lányok nem is nagyon olvastam vissza, csak Tüncivel kapcsolatban :oops: :oops: .

meg olvastam a taliról! hogyan lehet fehérvárról odajutni?

Szép napot!
Vica
wicca

Helló, megjöttem.
lánykák szervezze meg vki tényleg a találkozót, olyan jó kis csapat vagytok, nagyon jó lenne együtt látni Titeket!!
Gégéé, nem küldted a számod, de azért az enyém mentsd el!!Bár Te már nem tévedsz el! :lol:

Akkor Winci elé ,meg eléd kimegyek, Jaffa Te meg csörögj, ha megjöttetek, parkolj le és visszamegyek értetek, addig a csajok birtokba veszik a játszit.

no, picibabával minden rendben, jól tartom ,két hét alatt majdnem hármat nőtt :) , két hete hétfőn még 6 hét 3napos volt, most már 9 hét 2 napos.Így kb ápr 12-13, de a 12 hetesen(három hét múlva) pontosítunk és az már a tuti lesz, a menzesz alapján biztosan nem számolhatunk.
Képzeljétek a kórházban is megcsinálják a vértesztet ingyen(mi is ez :kombinált??) és a másikat a négyest pedig 15 ezerért rá egy hónapra és nem is kell az AFP.Mik vannak. :shock:
Mielőtt bármit kérdeztem volna, nyomatékosította ,hogy nem lesz természetes szülés..tudomásul vettem, mindegy már, csak rendben legyen minden.
Aztán meg volt egy furcsaság, kérnék szépen véleményeket, mert ezzel most nem tudok mit kezdeni...
Mikor mindent átbeszéltünk(mi hogyan, jaj, nem lesz semmi baj, vigyázok magukra, stb.. :) ),kérdeztem(ahogy mindig), hogy akkor mennyivel tartozom?És olyat mondott ,amit még sose:Jaj, hát nem is tudom,magával, hát, ahogy gondolja...Én meg:Dehát ne vicceljen, így honnan tudjam?Kérdem, hogy volt emelés, vagy mire gondol?Erre Ő azt mondta, hogy nem ,nem emelt, ezért általában ...ezret szokott kérni, de hát velem nem is tudja, na...ahogy gondolom.
Odaadtam a..ezret, de nem is tudom mit gondoljak.Lehet ,hogy arra célzott, hogy mivel az átlagnál problémásabb vagyok, akkor ez több?Vagy mi?Mert azt simán megmondhatná, nem lenne gond..meg amúgy se tudnám ,hogy a többietől mennyit kér, kérhetne akármennyit...
HÁt legközelebb, kerek-perec megkérdem, annyira zavarba hozott..

Ti mit gondoltok?

Más:
Ancsi, bizony nagyon kijutott Nektek..nagyon sajnálom, de bármennyire is szörnyen hangzik úgy látom nagyon a hasznodra fordítottad, mert nagyszerű ember lettél!Hidd el, tudom ,miről beszélsz...
Kárpótol az élet, ha Te olyan anyukája leszel a gyermekednek ,amilyenre mindig is vágytál...

Lara, jaj,a sulikban először mindig kevernek, vágj bele bátran, most azt mondják ,hogy ráépülő a matek, aztán simán lesz egy csomó ember az osztályban, aki miatt visszamenőleges gyakorlatokat is kell csinálni, úgyhogy ne aggódj emiatt!!Simán felveszed a fonalat!Ügyes leszel!

Többieknek is nagyon köszönöm a drukkokat!!!
tünci28

Látod Gégéé ezt milyen jól csináltad, csak megkérdezted hol van játszótér és mindjárt szereveztél egy tallákozót!!! :wink:

Wicca, köszi!!! :)
tünci28

Tünci szerintem nem többet akart kérni, inkább kevesebbet, nem tudom róla elképzelni, h azért mert Te "problémásabb" vagy többet kérne. sztem nem is akart kérni!!!! nagyon örülök, h minden rendben Veletek!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Szösz!

Jó lenne tőlünk indulni, mert akkor 5nél előbb nem érnénk oda.
Mit mondasz erre?
Nem kell még a városban keverni, hanem rámegyünk az elkerülőre és 10 perc alatt Battyánban vagyunk.

Az neked megfelelne, hogy délelőtt elvinném a gyereküléseteket, beraknám a kocsiba előre. Ti elsétálnátok hozzánk és innen indulnánk, rögtön miután "átvettem" az autót. Babakocsi befér az autó csomagtartójába.
Busszal is jöhettek, - Skálától indul és az utca elején rak le - ha hordozót hozol.

Tünci!

Én is Wiccával értek egyet! Nem többet kért, hanem hezitált, hogy semmit nem kér.

Semmit nem írtál, hogy mi volt???

Kép
jaffa4

Jaffa,De írtam, feljebb..azon kívül nem sok minden, volt vizsgálat, méhszáj most rendben, kaptam canesten kúpot kettőt, biztos, ami biztos, mert van egy kis ez meg az..De azt mondta ,hogy olyan minimális, ha nem lett volna korábban gond, akkor nem is adna semmit..a 14-15 .héten csinál teljes kenetvizsgálatot, ha lesz vmi ,akkor szednem kell antibiotikumot, kerülni kell minden fertőzésforrást.Úgy bírom, hogy ezerrel magyaráz, aztán mindig kijavítja magát és megmagyarázza mit is mond..pedig tudom, hogy mit jelent ,az hogy alsó mediális, meg ,hogy infektio...
:)
mi is volt még?hm..beszéltünk arról, ha lesz vmi tünet, akkor már biztosan nem fogja mondani ,hogy pihenjek otthon és szedjem a gyógyszert, akkor kórház és csakis akkor mehetek haza ,ha meggyőződött róla, hogy nem romlik az állapot..már nem merne másképp tenni..
A többi, amiről szó esett, mnidig ugyanaz,hogy reméljük nem történik meg újra, hogy mindent megteszünk, szóljak ,ha bármi van, pihenjek sokat, stb..

Felhívtam a férjem rögtön ,hogy végeztem és olyan érdekes, mert a nyugalom szobra, rezzenéstelen hangon kijelenti:én tudtam ,hogy minden rendben lesz, mondtam ,hogy ne idegeskedj.Azt mondta, Ő hisz benne, hogy nem történhet meg megint.Különben jó , hogy nyugodt, sokat segít ezzel, ha Ő is pánikolna, nem is bírnám...néha már merek örülni, ma felhívtam a súlyos beteg nagypapámat, aki még minidg akar élni ,még mindig vannak tervei és elmondtam a babát, mert megígérte évekkel ezelőtt, hogy még azt megvárja, hogy én ajándékozzak neki dédunokát..és úgy sírt velem együtt ,amikor Viola meghalt,már vett neki ajándékokat.....mert én vagyok a kedvence..jaj, már bőgök..jaj, elhallgatok, ne haragudjatok, tiszta bőgőmasina lettem...
tünci28

ehhh én is bőgök veeeee én is ma bőgősben vagyok :D

tulajdonképpen miért van az, hogy elkezd korán nyílni a méhszáj? a súlyt nem bírja vagy miért? anyukámnak is azt hiszem, mind a hármunknál össze kellett varrni a méhszájat...tudom ilyet fehérváron nem csinálnak, de sopronban azt hiszem még mindig.

április 12-én van a férjem szülinapja, meg kell, hogy mondjam, hogy jó :) kos, az igaz, de nagyon nagy szíve van :D mondtam a férjemnek, hogy lehet arra vagy kiírva, azt mondta, szép :) szép dátum :D

szóval telószám ment. nagyon izgulok ám....nemcsak emma miatt, hogy ne ordítson, meghogy elérjük a buszt, meg mert még nem buszoztunk, hanem a tali miatt is ám :D

jó ez a doki, nagyon szimpi, amiket itt írtok róla...sztem nem akart tőled pénzt kérni amúgy...azért habozott, de azzal sem akart megsérteni, h te adnél, ő meg nem fogadja el. Asszem ő volt benn nálam, amikor elhatároztam, hogy hazajövünk Emmával, mindegy mit mond az a gyerekdokker...bíztatott :D mondjuk egész előtte nap bőgtem, szóval a fejem, mint egy lufi olyan volt :D

a férjednek meg igaza van, hallgass rá...az enyémnek is végig igaza volt :D

na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tünci ezek jó hírek! :wink: És ahogy olvastam nekem is rögtön az ugrott be, hogy a dokinak nem a pénz a fontos a te esetedben, hanem hogy végig tudjon kísérni a terhesség során és ne legyen semmi gond. Igazi szakember! Pár kollégája tanulhatna tőle!!!

Most hallottam a faluban egy kismama elment egy dokinőhöz, sztem a Bognár Ida lehetett, magánrendelés fél tucat ezres és kerek perec megmondta, hogy a szülésnél ennek a 10xét kéri :shock:

Szösz neked van hordozókendőd???????

Kíváncsi valaki kendőre vagy a másik hurcinkra??? Szívesen elviszem a talira hátha befertőzök valakit :twisted: :lol:

Wicca holnap esetleg ti is jönnétek???
Szabadbattyánban leszünk, Gégéé-ék tesztelte szuper játszótéren a hetesen tudtok kocsival kijönni. Vagy busszal Battyán kálozi útelágazásig, kálozi, kőszárhegyi, battyáni busszal.

KépKép
winchi

enyingi busszal, siófoki busszal :D:D:D:D

jertek :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé. képzeld, most tényleg 12-e a dátum, mondtam is ma a másikban Bettinek, mert neki is az a szülinapja.. :lol:
de mivel prog.császár lesz, nem hiszem ,hogy várunk a 40.hétig,kb-2 hét..
Nekem a görcsöktől nyílt, heteken át, csendben ,alattomosan.a 20.hét körül még teljesen zárt ,aztán rá egy hétre már megrövidült és a külső kinyílt, aztán még egy hét és kinyílt a középső és legközelebb már bő két ujjnyira a belső is..akkor már nem lehetett megállítani.Elvileg addig lehet varrni, amig csak a külső nyílt ki..de görcsökkel szétrepedne a varrat és oda lenne a méh..
Ezért mondta, hogy most a kis görcs is fontos lehet, hogy amellett sem megyünk el..De most nem fogok!!!!

REmélem igazatok van a pénzdologgal, de azért rákérdek.

Egyébként a barátnőim, akik a fővárosban szülnek ,mnid azt mnodják ,hogy a magánrendelés 10*-e az átlagár..dehát mindenki annyit ad ,amennyit tud.munkatársaméknak születtek ikreik a Batánál és Ők 20 ezret adtak és nem kevesellte senki, hiszen nekik a 20 is sok volt.Nem beszélve arról ,hogy ikerbabák a 31. héten, van ott mire költeni..

De még azt elmondanám ,hogy amikor bennt voltam a kórházban még egyben ,akkor voltak olyan szobatársaim, hogy a háromból egyiknek sem volt fogadott orovsa és mind azt hitte ,hogy én milliomos vagyok, mert beszéltek akkora számokról, mondtam nekik ,hogy nem normálisak..hogy egy szülés magándokinál min 150-200 ezer!!!!!Egyiknek sem volt orvosa, de tényként közölték.Na, az ilyen dolgok miatt verték fel a szülések árát! :lol:

Eldugulok, mert én mindig olyan sokat írok...

Húú és mennyit tudok beszélni!!De majd holnap visszafogom magam! 8)
tünci28

a szülés ára egy dolog...

előtte, utánna, amit adsz...na az nekünk húzós volt nagyon sajnos...

és ezek a görcsök? ezeket érezted is? most nem lesz ilyen, nyugi!
ne is gondolj rá. anyum is mondott egyszer olyat, hogy ő végig szedte a nospát...

igen láttam, h bettinek is akkor van...hasonlítanak is a párommal...kemények :D de nagy szivük van az tuti :D és amúgy is ez már a sokadik jó jel Tünci.

nah megyek, mert éhes az én április 12-én született "gyerekem"

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tünci!

Olyan béna vagyok!!! Pont azt a bekezdést kihagytam! :oops: :oops: :oops:

Néha szokta mondani a férjecském: "A fától nem látod az erdőt!"

Már mi is várjuk a találkozót, visszük a homokozókészletünket is. 8)

Kép
jaffa4

de jóóóó Milu már homokozhat is :D:D:D:D de jóóó neki :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

elolvastam a 86-87-88. oldalt ehhhh :D

véletlenül kattintottam oda :D de fúúúúúúúú de rég volt :D

jajj legyen karácsony :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hát tünci, ez azért nem semmi. én is hasonlók miatt voltam veszélyeztetett, meg amiatt, hogy volt 2 hónappal korábban egy vetélésem.
a rövidülés nekem is 20. héten volt, 1000-re, utána 25. héten kezdett el nyílni a külső méhszáj. de nekem nem ennyire gyorsan. én is nospát szedtem, meg spiropentet is. a 7. hónapban görcsöltem sokat. a kb 22 kiló plussz is a sok sok fekvésnek volt köszönhető...
nagyon nagyon nagyon szorítunk!!!
Vendég

mi nem adtunk pénzt senkinek. blaskódoki volt az ügyeletes, nála szültem, meg egy mónika nevű szülésznőnél. mindenki nagyon rendes volt. schwarczingernél akartam szülni, de úgy jött ki, hogy inkább vettünk egy nagyobb, masszívabb babakocsit abból a pénzből. blaskódoki mindig bejött, és volt, hogy két szobatársamnak felé sem nézett a dokija, pedig 60E-t fizettek a szülésért.
egyedül a csecsemős nővérekkel volt bajom... komoly bajom...

de régen is volt már.
pont ma jegyezte meg az egyik öreg bácsi a lépcsőházban, hogy Zsófi már szalad, pedig még csak most született...
Vendég

Sziasztok!

Nagyon nehéz estén vagyunk túl. Azt hiszem Rékának jön a foga. Bár mindig azt hiszem, de most talán tényleg. Szegény! :cry:

Jaffa: Nagyon aranyos vagy, tényleg! De meséltem apának, hogy holnap megyünk játszóterezni, erre mondta, hogy holnap délután itt lesz a környéken, majd ő elvisz, meg hazahoz, így egyszerűbb. Úgyhogy ne haragudj, hogy össze-vissza kavarok, de akkor majd talizunk ott, a játszótéren. Így Ti is előbb el tudtok indulni.

Tünci: Én is azt gondolom, hogy inkább nem akart, vagy kevesebbet akart kérni, de kérdezz rá, akkor megnyugszol. Nekem mindig annyira kell koncentrálnom erre a fizetés dologra, mert hajlamos vagyok anélkül eljönni. :oops: Meg írnál nekem egy utca nevet, amin a játszótér van? A GPS, majd odavisz. :D

Lányok, akkor 4 körül talizunk, és meddig tervezitek? Mert apa addig elmegy, és majd jön vissza értünk, kb. mikor? Azt azért hozzáteszem, hogy apa reggel Tiszaújvárosba megy, de állítja, hogy délutánra hazaér. Hát én hiszek apának.

Winchi: Nem kendő, csak valami olyasmi, én annak hívom, mert nem tudom micsoda.

Lara: Ne izgulj, majd minden jön szépen egymás után. Majd belerázódsz a suliba. :D

Ancsi: Sajnálom anyudat, meg a gyerekkorodat, de nagyon ügyes vagy! És most már van saját családod, és ez a legjobb dolog a világon! :D

Szösz

KépKép
szosz

szösz: én is mindig arra fogom, hogy jön a foga...már 4 hónapos kora óta, de fog nuku :S

Tünci: arra jutottam, hogyha leszállunk, felhílak, és bevárjuk a többieket :D oks?

amúgy neked nincs hányingered vagy ilyesmi? nem vagy mindig álmos?

anyany: nem is tudtam, h neked is ilyen nehéz volt a terhesség; bár mikor Emma megszületett Zsófi már nagylány volt :D
blaskódoki jófej nagyon. Hozzám sem jött be a Deákdoki a 4 nap alatt egyszer sem...
nekem az osztályosnővérek voltak furik...bár megértem, mert 2en voltak, a sok emberre, de azért...szóval mindig mondtak valamit, pl, hogy jön és elmegyünk pisilni, jön és elmegyünk fürödni, jön és kapok infúziót...hát egyik sem lett...és én először voltam kórházban, így hogy szarul voltam, és nagyon rossz volt, hogy odarakták Emmát, én meg még a trutyiban feküdtem...nah, meg az, hogy ott cigiznek, az öltözőjükben, hát az engem baromira felháborított...a csecsmősnővérek: hát nekem szerencsém volt. Csak jókat tudok róluk mondani...én hálás vagyok nekik.

más: ROSSZ IDŐ VAN?????!!!!!!vagy csak korán van????

más: a férjem nagyon allergiás lett, képzeljétek, idén, csak úgy...tegnap volt vizsgálaton: parlagfű 3 kereszt, fák, füvek pollenjei 2 kereszt meg valami penész is 2 kereszt, úgy hogy 1 hónapja szedi rá a gyógyszert...

itt nyáron parlagfű, télen penész van...

Lara: suli...ejjj minden tiszteletem a tied...szólj, ha kell segítség! szívesen segítek bármiben!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

naaa, Ti sosem alszotok, se éjjel ,se hajnalban??? :lol:

Gégéé, megyek eléd, ha esetleg nem találnánk egymást, csak akkor csrörgj, de gondolom felismerlek! :wink:
HÁnyinger, alkalmanként, nem veszélyes..inkább goymorégés, az durva.Aludnék sokat, de zajos környék, csak éjjel lehet, de akkor nem érek rá aludni, emrt pisilni járok... 8)

Szosz:Liget út(vagy utca?)Szbattyán központ,kálozi elágnál balra, az első lehetőségnél---csak kb 50 méter-jobbra,aztán kb 40 méter egyenesen,aztán megint balra.

Szerintem azért délután már nincs nagy hőség, melegen öltözzetek..bár tegnap akörül értem haza a dokitól és egy vastagabb pólóban pont jó volt.

Anyany,pnéz, hát igen..néha én is így gondoltam..de amikor már voltak gondok beszéltük a férjemmel ,hogy bármit odaadnánk ,csak rendben legyen..most is így gondolom, ha végre a kezemben elsz, időre, egészségesen ,akkor odaadnám az utolsó filléremet is, pedig most mi sem állunk jól, sőt..
Osztályos nővérek.Baromira leterheltek, felháborító a létszám, majd megszakadnak..valóban csak azzal tudnak törődni ,akivel muszáj..amikor már baj volt, akkor volt köztük olyan, aki leült az ágyam mellé fél órát is vígasztalni..és amikor elfolyt a magzatvíz az a nővérke jött be,futott a szülőszobába, aki szinte a legmorcosabb volt korábban..és csak fogta a kezem és vígasztalt,míg készítettek elő a műtétre..
Nem könnyű a dolguk, sokmindent láttam sajnos..Szerintem néha elfogy minden jóindulatuk, emiatt előfordul ,hogy olyanon vezetik le a feszültséget, akin nem kéne.

Jaffa: :wink:

No, majd délután kitraccsoljuk magunkat..

Itt már szépen süt a nap!!!
tünci28

Sziasztok!

Szösz!

Akkor ott találkozunk!

Tünci!

Nekem is jól jött az utcanév, így be tudom ütni a navigációba. Negyed 5 körül indulunk, sztem félre ott leszünk.

Anyany!

Budapesti árak totál el vannak szállva. Mindenhogy. Fősulis csoporttársaim sokszor mesélték magánrendeléseken, kisebb műtéteken mennyit hagytak ott.
Pl: Hasi Uh - 4000, hüvelyi uh - 6000 ez volt 8 éve.
Mivel a doki hasi uh-n nem látott semmit, megnézte hüvelyivel. Aztán a végén összeadta a kettő tarifát. :shock: :x
Ott 100 000 alatt nincs szülés... :roll:

Kép
jaffa4

Jó idő van :lol: Pont találkozóra való :lol:

Szösz reméljük apa időben hazaér azért Tiszújváros nem a szomszédban van :wink:

Emma és Matyi is homokozhat legfeljebb mi kapunk szívrohamot :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

tünci!
szerintem én is így gondolkodnék...

jaffa!
ez undorító... Zsófi unokatestvérei is pesten vannak. az egyiknél anyuka külön szobában volt, meg magánúton szült. azt mondta, jó volt nagyon. de nem kérdeztem mennyit fizettek. de már nem is merem...
hugom vagy makón vagy szegeden fog majd szülni. de neki kikötése, hogy csak női orvosnál. de neki s lesz dokija...
Vendég

Sziasztok!

Tünci, ezek nagyon jó hírek! :D Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is vagy nem akart tőled kérni, vagy kevesebbet. Ritka az ilyen orvos...

Gégéé, én meg azt hittem, a dokink csak engem nem látogatott meg. Pedig Éva szerint szokása...A másik két szobatársamat kétszer is meglátogatta az orvosa, az egyik ráadásul ügyeletesnél szült...
Milyen kis naiv vagyok. Totál igazad van, amit a magánrendelésén hagytunk, azért nem volt kevés. Ami nekem igazán rosszul esett, az volt, amikor felhívtam szülés után 10 nappal, hogy nagyon vérzek, és alvadt vérdarabok is ürülnek, már bocsánat a kifejezésért, annyit mondott, hogy írassak ergam cseppet, és másnap hívjam fel, ha nem tudok hozzá elmenni. Naná hogy nem tudtam, kire hagytam volna a szoptatott újszülött kislányomat? Mindegy, a lényeg, hogy még aznap kórházba kerültem itthon, 39 fokos lázzal, gyulladással, este kikapartak. Férjem felhívta Ágit, mi történt, ő referált, a doki nem hívott fel, hogy érdeklődjön az állapotom felől.

Winchi, én jobbnak tartom, ha megmondják az összeget, így legalább nem ér senkit meglepetés. Olvastam a kismamában, hogy vannak orvosok, akik keveslik a borítékos összeget, sőt volt olyan, aki egy nőnek visszadobta, mert aprópénzt nem fogad el. Mindezt a szobatársai előtt! :evil:

Anyany, tényleg nem volt neked sem könnyű, de a végeredmény mindent megért! :D Zsófi nagyon szép kislány. :D
A csecsemős nővérek közül nekem egyedül a rövid hajú nem volt szimpi, de mást nem tudok rá mondani. Ő is segített, ha megkértem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Wicca, szia! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Tünci:Nagyon örülök a jó híreknek :D :D :D :D :D :D :D
Gyomorégés :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nekem végig volt az volt az első tünet még a teszt ki sem mutatta a Hannust.Aztán nyaralás alatt megint volt egyszer gyomorégésem,hát levert a víz :oops:
Én rennie-t szedtem nekem segített.

Beze:Hát nem semmi hogy a dokink nem látogatott meg egyikőtöket se,feketepont neki! Nálam másnap volt bennt meg aznap mikor hazamentünk felhívott megkérdezte hogy minden rendben van-e.Lehet hogy a császár miatt?!

Ancsi:Nagyon nehéz gyerekkorod volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: úgy sajnálom.
Ilyen meg eszedbe ne jusson hogy nem vagy jó Anya :!: :!: :!:
Elég Dorkára ránézni hogy milyen kiegyensúlyozott vidám kislány :D :D :D :D

Szösz:Sajnálom a rossz éjszakát :( :( :( Tényleg lehet hogy a fogacska nem próbáljátok ki azt az ecsetelőt amit Zsula írt?Hannusnak három fogacskája bújt ki az elmúlt 2 hétbe hála égnek észre se vesszük.Kitartás!!!!!!!!Sajnos nem telefonáltak vissza a telek ügybe :cry: :cry: :cry:

Katinka:Párod hogy van :?:

Gégéé:Nagyon aranyos vagy :D :D :D :D :D :D Ok.majd megyek hozzád gyakorolni :D

Jaffa:Aranyosak a lányok :D :D :D Bendével összefutottunk a balcsin :D :D :D :D

Tegnap beszéltem az igazgatóval nagyon rendes volt elnézést kért és áttett egy másik osztályba.Egy fiatal csajszi lett az osztályfőnök magyart tanít, gyorsan írtunk is egy dolgozatot :roll:Olyan furcsak kedd szerda délután van suli 15-19:30-ig akkor Anyú van Hannussal nagyon elvannak sétálnak egy nagyot aztán Apa már hazaér utánna meg én,de úgy hiányzik a kis pöttöm.

Nagyon jó játszóterezést nektek lányok :D :D :D :D :D :D De jó nektek!!!!!!
Vendég

Mancsa:Remélem már meggyógyultatok.Levi jövő héten már megy oviba?

S.zsófia:Nagyon helyesek a lánykáid :D :D :D :D :D :D milyen nagyot nőttek :D :D :D :D

Anyany:Aranyos pocója lehet már a húgodnak :D

Winchi:Csináljatok ám képeket a taliról :D mi szombaton megyünk majd arrafelé :( sajna nem ma :cry:
Vendég

Bende Nikijének nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D uxsssssssss-aáé-Hannus is :D
Vendég

Sziasztok!

Az éjszakánk már nem volt olyan vészes, mint az este. :D

Nikinek nagyon boldog névnapot! Bende olvasol még minket? Gyere, mesélj, naaaaaaa! Hiányzol ám innen!

Gégéé: allergiában nagyon együtt érzek, nem jó. Nekem parlagfű 5 kereszt, fák, füvek pollenjei 3 kereszt. :cry: Gyógyszert évekig szedtem, de terhesség, és szoptatás alatt nem lehet, csak kálciumot. Azt eszem napi 2x, 3x, csak ettől meg vesekövem lett, meg lesz. :cry: De mindjárt október, és akkor februárig nincs pollen! :D

Nem írtátok meddig gondoltátok a játszóterezést. Mikor mennek a buszok hazafele? Úgy néz ki ma is szép időnk lesz. :D

Lara: kár hogy nem ma. :cry: A suli meg, látod az első probléma már meg is oldódott. :D

Tegnap találkoztam Trundikével, Biusnak már csatok voltak a hajában! :lol: Nagyon édi!

Szösz

KépKép
szosz

Nikinek boldog névnapot kívánunk!!! :lol:

Csajok mindjárt találkozunk, úgy izgulok :lol:

Matyi remélhetőleg kiüvöltötte magát a délelőtt folyamán, kitett magáért rendesen :?

Alig eszik nagyon feszül már az ínye szegénykémnek de nem tört még mindig át... Hogy miért pont a 4ik fog jön ki nehezen nem tudom.

Fényképgép már előkészítve viszem :wink:

Lara biztos neked a nehezebb Hannus nélkül, ő biztos élvezi a mama társaságát :wink:

Nekem 3/4 7kor jön vissza busz azzal kellene jönnünk, hogy fürcsi időre itthon legyünk.

KépKép
winchi

Hú, a 3/4 7 nekünk nagyon soká van, szerintem mi addig nem maradunk. :oops:

Szösz

KépKép
szosz

Szosz Fehérvárra vissza:18.01.,18.06,18.17 utána már csak 19.06.
tünci28

áá, de hülye vagyok ,hát kocsival jössz... :oops:
tünci28

mi nem hiszem hogy maradunk hatig vagy ilyesmi...emma nem bír annyit pörögni :D
ha minden igaz, norbi jön a munkából, és felszed minket...hogy mikor, ezt még nem tudom...5...fél hat...de ugye mi fél négykor indulunk...

szóval emmuli így is tuti álmika lesz a végén már :D

emma 7-félnyolc között alszik már :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

nekünk is megy hamarabb is busz, negyed 6kor és 3/4 6kor is, csak a legkésőbbit néztem amivel muszáj eljönnünk

KépKép
winchi

Szösz: sajnálom a szar estét! Én is a fogakra fogok mindent! :wink:
Trundikének mondtad, hogy benézhetne ide? Már én is megnézném Biust!

Lara: köszi, jól vannak már, Dorcsinak szívom még az orrát, de már csak 3x egy nap.
Örülök, hogy megoldódott az osztálycsere és nagyon ügyi vagy, hogy belevágtál!

Ancsi: sajnálom hogy ilyen szörnyű körülmények között nőttél fel, és büszke lehetsz magadra, hogy te ilyen jó ember lettél, pedig nem ez a példa volt előtted. cupp-cupp

Jaffa: tényleg nagyon durvák a pesti árak. Barátnőm 2 éve szült Pesten, sokkal-sokkal több pénzt hagyott ott akkor, mint most Fehérváron havonta is, meg a végén is. Most az én dokimnál szült és komolyan el volt ájulva, hogy járt havonta a dokihoz és megismerte a doki, meg hogy felhívhatja bármikor, ha valami gondja van. Én meg csak néztem ki a fejemből, hogy ez nem természetes? Ja és azt mondta le a kalappal a fehérvári kórház előtt, mindenki tök rendes volt 5 napig volt bent mert császáros volt. ( azért megjegyzem az elsőt a Péterfyben szülte, és azután áradozott a fehérváriról, pedig annak hű de bababarát híre van )

Tünci: este benéztem, hogy minden rendben van-e veled, aztán már nem írtam. Úgy örülök! Tuti nem lesz semmi gond!
Képzeld anyumnak az első baba koraszülött lett ( a bátyám) utána 4x szült még rendes időre. Ezt biztatásnak írom ám! Bátyámat meg egy 8 ágyas kórteremben szülte meg, mert nem hitték el neki, hogy jön a baba.

Winchi: ez a fehérvári játszóházas tali jól hangzik, benevezünk!

Gégéé: sajnálom, hogy a párod is allergiás lett. :cry:
Ez a penészgombás dolog nálam is van ( sajna a többi is) de elsőnek érzem meg ha penészedik a fal a szekrény mögött, egy pici foltra már tüsszögök, ömlik az orrom. Ja és a sajtokra is vigyázni kell.

Nekem a Schwarczinger doki volt a fogadottam Levinél és Dorcsinál is és imádtam. Szülés után minden reggel meglátogatott a szobámban és mindig tök rendes volt. Dorcsinál egyszer felhívtam kétségbeesetten, hogy nekem nyílik a méhszájam és jaj még csak a 2?. héten vagyok erre behívott a kórházba megvizsgált, persze nem volt semmi gond, csak még parásabb voltam, mint Levinél és mivel dugdostam magamnak valami hüvelykúpot így éreztem, hogy nem olyan vagyok odabent, mint régen. Aztán megnyugtatott, hogy olyan már nem is lesz. És képzeljétek együtt érkeztünk a kórházhoz kocsival és vizsgálat után ment is haza és nem fogadott el pénzt. Tök rendes volt, pedig annyira pánikoltam már addigra, hogy a párom tényleg elhitte, hogy megszülök.
Persze éjjelente akkor kezdtem olvasni Tünciék topicját végigbőgtem az éjszakákat, nappal meg meséltem páromnak ő meg mondta hogy ne olvassak szörnyűségeket, akkor meg elkezdtem olvasni ezt is.

Na mennem kell, felébredt a kisasszony.
Vendég

Jajj és mit felejtek ki?

Érezzétek jól magatokat a talin! Cupp
Vendég

beze: dehogy bántottál meg, és nem tépted fel a sebeket, amúgy is sokat eszembe jut, ezzel megtanultam együtt élni. Semmi baj, ha nem akartam volna, nem írtam volna le, de jól esett kiadni magamból, így leírtam.

Szülésnél le a kalappal a Dokibácsink előtt. Azt mondta 9-kor, hogy még elmegy megnézi a 4D-seket (szombat volt), visszajön fél 2-re és meglesz a baba 2-kor, hát 2.10-kor ki is bújt aranyom. Csak 10 percet tévedett. :)
Jó fej volt, meg poénkodott sokat. Főleg két fájás között, nem tudtam, sírjak, vagy röhögjek....(inkább nyögtem...)Jah, aztán le Yoda-zta a kislányomat, mert az egyik fülét összehajtogatta magának odabennt. :)
Engem sem látogattott már meg a szülés után, de mondta, hogy hívjam majd fel másnap, és aranyos volt, megkérdezte, hogy vagyok, mi újság. Szerintem azért nem jött be, mert ugye ő csak szerződéssel van a kórházban. Mindenesetre tényleg sok pénzt odahordtunk neki a szülés előtt is. Nekem még Gyöngyi volt a szülésznőm, és hát ő egy tündér volt, mindent megtett értem, értünk. Nagyon-nagyon rendes volt. De tényleg. És ő bejött hozzám, amikor dolgozott. Mindenesetre kicsit furi természete van a Csaba bácsinak, de azért én csípem. :) Szerintem jó szakember. Aztán mindenki mást vár el a dokijától.

Húúú, úgy felelevenedtek bennem a szülési élmények. Nekem szép volt. Olyan jó volt! Na, megkönnyeztem. De azért most nem szülnék mégegyet.

Kösz lányok mindenkinek a bíztató szavakat. Olyan aranyosak vagytok. Mindig tartjátok bennem a lelket. :)

De jó játszóterezősöknek. Irigy-irigy! Kérünk ám majd képeket is!!!! Jó szórakozást, anyukák, babukák! :)

Nekem jó lenne a Fehérvári topic tali. Na, akkor ki lesz a főszervező??? Már úgy szeretnék én is mindenkivel élőben találkozni, főleg a nászasszonyommal, meg a vejemmel :D:D:D

Tünci: nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben van, látod, mondtam én, hogy minden rendben lesz. Örülök, hogy a férjed is ilyen nyugis, így te is átveheted az ő nyugodtságát. :) Aztán tessék jönni mindig hozzánk beszámolni. OK?

Majd jövök még, csak most épp ana-ana-ana van. Puszika mindenkinek

KépKép
ancsi_pancsi

Tünci: szerintem is az volt a dokival, hogy nem többet, kevesebbet akart kérni.
Nekem is volt már olyan, mikor nem kért pénzt a dokim, vagy amikor emelt tarifát, tőlem még a régit kérte, sőt, szerintem még most is lehet a régi tarifát fizetem. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Na meg még azt is elfelejtettem írni, hogy szerintem sem akart pénzt kérni a dokid Tünci. 1x találkoztam vele még Levivel a pocimban, de rendesnek tűnt. Ő csinálta a 12 hetes kötelező uh-t, akkor még az én dokim nem csinálhatta.
Erről jutott eszembe amit fent írtam, csak ez kimaradt az előbb. :oops:
Vendég

OFF
Lányok, a receptes gyűjteményeteket áttettem az Ötletek, tippek fórumba -rendet csinálunk éppen az egész Társalgóban, és fontos szempont, hogy minden téma a megfelelő alcím alá kerüljön.

Csak szólok, hogy ezentúl ott keressétek, ott folytassátok a recepteket :)
Zsuzsi
jamina

na voltunk játszizni: király volt Emma totál lefáradt :D

alig bírtuk ébren tartani a kocsiban :D most kezdődik az esti rutin, majd jövök :D

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!

Örülök hogy jól sikerült a játszóterezés :D :D :D :D :D :D :D
Részletes beszámolót kérünk képekkel illusztrálva :D

Winchi:Bizony élvezi a Mama társaságát mert akkor mindent lehet :lol: Egyik nap voltak a plázába Anyú beleültette Hannust a kisautóba 3-szor elindította neki meg még 20 percig ott ültek persze nem akart kiszállni,én már rutinos vagyok nem ületetem bele,mert mindig üvöltés van ha kiveszem.

Mancsa:Örülök hogy gyógyulgattok :D

Lányok ti adtok tejet a gyereknek?(mármint aki elmúlt már egy éves)
Vendég

lara: én már most is adnék...de jó leszek, és várok még, de simán adnék.

nah: a buszozás: hát vegyes érzések, röviden, ki lehet bírni. Emma is kibírta :D

aztán ott volt Tünci. Csodásan néz ki, szerintem tündököl.
aztán jött winchi meg Matyi...Matyi sokkot kapott Emmától:D csak néééézteeeee :D

Odamentünk a játszira, dumáltunk-dumáltunk-dumáltunk. Matyi meg emma felfedeztek :D

Megjött Jaffa meg szösz, persze Milu meg Réka is...és nagy buli volt :D

Réka meg emma szeretgették egymást :D tök sokszor, íy összebújtak :D:D:D

Emma megmászta Tüncit...adott neki babapuszit is, ami úgy néz ki, hogy kicsit megszivogat :D

Matyi bemászta az egész játszit: homokozott Miluval :D Milu meg már nagyon nagy lány:) Vannak energiái...ez a jövőre nézve....hát :D:D:D:D:D:D:D:D

Mindenkinek volt foga, csak emmának nem...

Szösz nem tudom, amúgy, miért aggódsz Réka kajálásán...akartam mondani, hogy simán könnyűcsontú...Emma amikor annyi kiló volt mint ő, akkor is valahogy olyan nehezebb volt...a te kislányod olyan kis csajos, törékeny....ja réka szemei nagyon szépek :D

Képeket majd winchi tesz :d

a többiek beszámolója is biztos jön.

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jó estét kívánok! :lol:

Lányok azoknak akik nem voltak ott a talin csúnya dolgokat fogok írni :lol:

Nagggyyyyyonnnn király volt!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Matyi is jól elfáradt de a buszon nem volt még ideje aludni annyi dolga volt, pancsizott egy nagyot, kimostuk a homokot mindenhonnan :lol:

Az anyukák jófejek a gyerekek édesek voltak. Milunak mindig valami fontos dolga volt nem hiába ő már nagylány :lol: Réka formás pici csöndes lányka de legközelebb elopom és adok neki egy kis koszt ha már anyuka annyira félti :lol: :lol: :lol:
Emma nagy huncut Gégéé felkötheti a gatyát, a kisasszonynak a szeme sem áll jól ahogy mondani szokták :lol:
Tünci babája jól viselkedett hagyta, hogy anya jót beszélgessen :wink:

Ja és majdnem megbüntettek a buszon :twisted: De majdnem leharaptam az ellenőr fejét :twisted:
Battyánban tömeg volt örültem hogy felraktam a buszra a kocsit és mire kevesebben lettek addigra előre tudtam volna menni jegyet venni pont akkor szálltak fel a vámpírok.
A pasi szerint én szórakoztam vele amikor elmondtam mi a helyzet. Persze mondom ezzel szórakozok, hogy gyerekkel utazok és nem veszek jegyet a tömegben :twisted:
De aztán vehettem jegyet, mert közöltem hogy vagy veszek most jegyet vagy megyek a síró gyerekhez vissza :twisted: Persze gyerek nem sírt csak kicsit ficergett :twisted:

KépKép
winchi

Bocs Gégé és Szösz amiért elloptam kicsit/ sokat a csajokat!
Olyan jó volt megfogdosni a lányokat, hiába kicsilány még szinte soha nem volt a kezemben és annyira más :lol:
Réka tényleg kis vékonycsontú, Emma meg tömör gyönyör és gyönyörűen kacag :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Jaj lányok irigy -irigy vagyok a tali miatt :D :D :D :D :D :D :D

Képet képet képet.............képet

Gégéé : Próbáltuk a tejet kakaót tejbedarát de Hannusnak nem ízlik.Tápszert iszik este.
Vendég

feles tej?

tej-víz-tápszer...eleinte több tápszer, aztán egyre több tej????

winchi: én nem haragszom :d viheted máskor is :D:D:D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?