Sziasztok!
Na végre végeztem a vizsgával és most jön a megérdemelt pihenés. Tegnap azért nem jelentkeztem, mert aludtam délután és a párom itthon dolgozott és lefoglalta a gépet. De mától itt vagyok.
Olyan fura, hogy már nem kell a sulival foglalkoznom. Kicsit ijesztő is. De majdcsak megszokom valahogy.
Mi jól vagyunk, Fanni egy kicsit náthás volt, de szerencsére láza nem volt. Mára már nincs is semmi baja.
Pocaklakó növöget, sokat mocorog, szerencsére. Nálam a lábgörcsök még mindig megvannak, sajnos a hétfő éjszakám úgy telt, hogy 2 óránként ugrottam ki az ágyból, mert mindig begörcsöltem. Borzalmasan fájt. Ma már jó volt az éjszakám. Valószínűleg, hogy a hétfőibe az játszott bele, hogy egész nap mentem és nagyon megerőltettem magam. A hasam és a derekam is fájt. De muszáj volt bemennem a vizsga utána leleteimért a kórházba utána meg a munkahelyemre. Persze a tömegközlekedési eszközökön nem adják át a helyet, mert még a nagy kabát miatt nem lehet látni a pocakomat. Bár ez sem biztosíték.
Az AFP-m nagyon jó lett, a Hepatitis is negatív. Úgyhogy minden happy. Bár a 4dUH-n találtak egy kis rendellenességet. Áron veséjében folyadékot találtak. Azt mondta a dokinő, hogy annyira minimális és a hólyagja viszont nincs megtelve, úgyhogy nem elzáródásról van szó. Remélhetőleg ez a rendellenes működési zavar a következő UH-ra rendbe is jön. Úgyhogy van miért imádkozni. Volt valakinél hasonló dolog. Azt mondta a dokinő, hogy kisfiúknál ez gyakori szokott lenni.
Az előtejem is megjelent.
De olyan fura, mert az egyik mellemből néha nem átlátszó sárga tej jön, hanem teljesen sárga és nem látszik át. Nem tudom miért? Segítsetek. Lehet, hogy sűrűbb ott a tej? Vagy gyulladásról lehet szó, és gennyes? Kicsit aggódom. Lázam viszont nincs.
Ági, köszi a segítséget végül is kivettem a szabikat, úgyhogy most márc. közepéig nyaralok.
Micsoda ctg-t produkáltál. Azért még a kis pocaklakód maradjon egy darabig bent. És boldog névnapot kívánok.
Remélem a fogad már nem fáj.
Brik, persze, hogy bekerülhetsz a táblába. Add meg az adataidat.
Gratulálok a pocaklakóhoz. A hasfájást megkérdezted? Na látod egy kis magnézium csodákra képes.
Annamari, sajnálom, hogy nem vagy jól. Remélem hamar kiderül a gond és jobban leszel. A tanuláshoz, meg sok, sok erőt kívánok. Levelezőn leszel? Babahordozót varrsz???????? Csak nem?????
Pirus, én is boldog szülinapot kívánok Zsombinak, még belefér az 1 hétbe és Neked pedig boldog névnapot.
Fantasztikus, hogy Szabolcs ilyen jó kisbaba. Remélem Áron is ilyen lesz. Valószínűleg a bátyjára ütött, és biztosan megtartja ezt a jó szokását.
A táblit javítani fogom. Azért én drukkolok, hogy a 3. babátok kislány legyen. Várjuk a szülésbeszámolót.
Joe, nagyon várjuk a beszámolót.
Tjutka, gyönyörű a kislányod.
Terika, de jó, hogy jelentkeztél. Köszönöm Fanni nevében a köszöntést. Jól vannak a fiúk? Akartam kérdezni, hogy a pici nem beteg sokat, hogy a nagyobbik megkezdte az ovit? Emiatt izgulok, ugyanis Fanni szeptembertől oviba megy a pici akkor lesz 3 hónapos és félek, hogy a Fanni hazahozza a bacikat. Mi a helyzet Nálatok ezzel kapcsolatban?
Dorka, üdv nálunk. Sokan szültünk császárral, úgyhogy kérdezz mi érdekel. Táblába nem akarsz bekerülni?
Na most ennyire futotta a Fanni már türelmetlen, jönne játszani. Mindenkinek szép napot!
Indigo