Sziasztok!
Tényleg elég rosszul műxik ma ez a Babanet
Kgiulia: A hepatitis rövidítése: HBsAg
Brik: Az Elevitet én szedem, mióta megtudtam, hogy Babát várok, azaz az 5.hét óta, és végig szedni fogom (azt mondta a dokim, hogy szedjem), a MagneB6-ot pedig azóta szedem, mióta voltam dokinál először a 6. héten, akkor Õ javasolta, hogy szedjem. Lekopogom, de még semmilyen görcsölésem, keményedésem nem volt (kop-kop) pedig már a 26. héten vagyok.
A hepatitist a 16.héten nézik, amikor AFP-re küldenek. Persze ezt a kutya nem mondja előre, legalábbis nekem senki nem szólt, így nem tudtam, hogy annak a leletét is kell majd keresnem, és a védőnőnek is a 24. héten jutott eszébe, hogy vajon nekem, miért nincs hepatitisem. Én is úgy tudtam, mint Ági, hogy azt a védőnőnek küldik (áll.lakhely szerinti), de nem küldték senkinek - de a storyt gondolom olvastad fentebb.
Emma: Igen érdekesek ezek a dolgok, hogy ilyen nulla tájékoztatás van...
Én most olvastam a Kismamában, hogy mi minden lenne a védőnő feladata, többek közt a tájékoztatás is. Ehhez képest csak a leleteket írja be a könyvbe,régebben mért vérnyomást meg súlyt, mostmár azt is csak megkérdezi, szóval bediktálhatnék, amit akarok
Nekem szinte mindent a SOTE-s dokim csinál, amit a védőnőnek kéne. Szóval a legtöbb infót Tőle nyerem, meg itt a neten Tőletek - amiért nagyon hálás vagyok. Remélem, ha meglesz a Babám több segítséget kapok a védőnőtől, mert akkor nem nagyon lesz időm netezni, vagy majd anyukámra hagyatkozok, aki már elég régen foglalkozott ilyesmivel
Fú, bocsi, hogy most így Rátok zúdítottam az elkeseredésemet, de nagyon kijöttem a sodromból.
Ági: Remélem akkor holnap látjuk egymást
Igérem jobb kedvem lesz!
Nah rohanok, mert odaég a zserbóm (azt kívántam, és kénytelen voltam nekiállni sütni
)
Lilló