Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is én is szeretném üdvözőlni Szabolcsot, kívánok erőt egészséget sok sok tejcsit és minden jót az egész Családnak.

Végig olvasva ezt az oldalt feltünt egy név Solya mi újság mi van Veletek Gyerekek régen jártál erre!!!

Puszi Picus
picus

Sziasztok Lányok!

Először is szeretettel gratulálok a kis Szabolcshoz Piruséknak Kép Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész Családnak! Kép

Gabek: Gratula a fiadhoz! Kép Elfelejtettem kérdezni a múltkor, hogy melyik 4D-st ajánlotta Neked a doktorunk? Azóta már persze Nála is voltam, és Tőle is elfelejtettem kérdezni. Egyébként tényleg jól néz ki az új rendelője. Egészen más érzés volt bemenni Kép

Joe: Örülök, hogy rendben van minden Veletek Kép Micsoda piszok ez a természet,hogy így megtréfált Benneteket...

Egy kérdés: Emlékszik-e valamelyikőtök, hogy annak idején, mikor az AFP-t csinálták a hepatitis leletetek hová ment? Mert nekem eltűnt. A védőnő rajtam keresi, de nálam nincs, mert az ambulancián annak idején csak az AFP-t adták oda. Már felhívtam mindenkit, még az ezelőtti állandó lakcímem szerinti védőnőt is, hogy hátha véletlenül odament, de semmi. Most kértem egy új beutalót a dokimtól, de ha nem muszáj nem szuratnám magam feleslegesen, a születendő Babámat meg pláne nem, szóval hátha van még remény... Mi a tippetek hol keressem? Az AFP eredmény ha jól emlékszem a Schöph-Merei-ből jött, vajon onnan jön a hepatitis is?

Köszi, szép napot Mindenkinek Kép

Lilló

lilló

Kedves VirAg!
Elkuldtem az email cimemet a cimedre! Koszi Dia
leander

Sziasztok!

Pirus,
hatalmas gratula Szabolcshoz, jó egészséget, és sok-sok tejcsit kívánok. Kép
Remélem Zsombi már jobban van.

Recece,
csoda szép a kis Virág. Kép Ne izgulj, majd ráérez a kanalas hami ízére is.

Gabek,
gratula a kisfiúhoz. Anno mi úgy választottunk nevet, hogy a párom is, és én is felírtuk egy cetlire azokat a neveket, amik tetszenek. Jól megkevertük, és egy cetlit közösen kiválasztottunk. Így lett a fiam Benjámin. (Benke helyett Kép )

Ma voltam a Klinikán vérvételen. Hát még mindig elég döcögősen halad a dolog. Csak öten voltak előttem, de így is majdnem egy órát kellett ácsorogni. Vígasztal, hogy nem negyed órával később érkeztem, mert hirtelen vagy húszan szaladtak össze.

Puszi,
Gabi 8+0
k_gabi

Sziasztok,
Most azt hiszem a Piroskát nem fogom megtalálni, látva h 15én azaz tegnap szült, de az orvosa a szülésznő és a kórház után szeretnék érdeklődni hogy mik a tapasztalatai.
Nekem is a dr. Mericli az orvosom, de mi még nagyon kicsik vagyunk...

Valaki tud segíteni?

Üdv,
Timi
timki11

Lilló!

Most akartalak megnyugtatni, hogy nekem is hetekkel később lett csak meg a hepatitis lelet, de rájöttem, hogy az a rubeola, amire emlékeztem. Most végignéztem az összes leletemet, és nekem sincs meg külön a hepatitis lelet! Nem lehet, hogy van valami bűvös rövidítése, és rajta van egy sima vérképes leleten? Tényleg, mi van, ha nincs meg? Kicsit fura lenne, hogy mindkettőnknek pont ugyanaz hiányzik! Majd utánakérdezek a védőnőmnél, mert mintha valami olyasmit emlegetett volna, hogy egy leletet az (állandó) lakhely szerinti védőnőhöz küldenek meg (én meg most nem ott lakom). Ha valami kiderítettél, értesíts! Jössz holnap?

Gabek, Ági, Ti jöttök holnap?

Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81

Lilló!

Most akartalak megnyugtatni, hogy nekem is hetekkel később lett csak meg a hepatitis lelet, de rájöttem, hogy az a rubeola, amire emlékeztem. Most végignéztem az összes leletemet, és nekem sincs meg külön a hepatitis lelet! Nem lehet, hogy van valami bűvös rövidítése, és rajta van egy sima vérképes leleten? Tényleg, mi van, ha nincs meg? Kicsit fura lenne, hogy mindkettőnknek pont ugyanaz hiányzik! Majd utánakérdezek a védőnőmnél, mert mintha valami olyasmit emlegetett volna, hogy egy leletet az (állandó) lakhely szerinti védőnőhöz küldenek meg (én meg most nem ott lakom). Ha valami kiderítettél, értesíts! Jössz holnap?

Gabek, Ági, Ti jöttök holnap?

Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81

Pirus gratulálok a kis Szabolcshoz. Sok energiát, kitartást, tejecskét és mindenekelőtt egészséget kívánok nektek!

Recece, nagyon szép a kislányod. Nem voltatok mostanában orthopédián? Nagyon hasonlít Virág egy kislányra, akit ott láttunk.

Hédi
gyurmanó

Sziasztok!!!

Szia Rita! Nincsenek kétségeim Valent dokival kapcsolatban én 10 éve hozzá járok, volt nála egy szülésem és egy abortuszom az azért volt mert méhenkivüli volt a baba:-(( Most végre babát várok és bent van, most péntek megint UH, de még csak az UH-os lányokhoz:-)) Valent doki még nem tudja:-))Rita irok mailt:-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lilló,Rita! Nekem sem jött meg sehova a hepatitis leletem. Az ambulancián egy kedves idősebb hölgy fehívta a helyet, ahol csinálták, és kiderült, hogy nem volt elég a minta, hogy megcsinálják, csak az AFP-hez. De nem szóltak ám!!!! Érdemes utána kérdezni, hogy még időben meglegyen, ha ismételni kell.

Kgiulia! Köszi, minggyá megnézem.

Szofec

szofec

Sziasztok!

Nekem a hepatitis leletemet Ács doki húzta elő egyik magánrendelésén a fiókból. Pont mikor elkezdtem mentegetőzni, hogy nincs meg sehol.....

Joe

Joe

Kép

Kép
joe

Brik!
Mail ment.

Szofec! Az mit jelent, hogy az AFP-hez? Hogy az AFP-vel egyidőben vesznek vért a hepatitishez? Hát, akkor arról már lecsúsztam.... És ha egyébként be vagyok oltva Hepatitis A és B ellen is, az nekik nem elég?

Rita

Ui. Bocs, hogy az előbb 2x tettem fel a hsz-t, valami nem működött, és nem akart siekrülni...

Kép

Kép
rita81

Rita, Szofec: Közben kinyomoztam a hepatitis lelet ügyét. Nekem sem jött meg sehová. Aztán ma felhívtam a Schöpf-Merei-t és megkérdeztem, hogy mi ilyenkor a teendő. Ott a laboros hölgy elkérte a TAJ számomat és kikereste, és mondta, hogy negatív. Felhívtam a védőnőmet, elmeséltem neki, aztán annyit mondott, hogy jó, akkor írjam be a kiskönyvembe, hogy negatív lett Kép Egyébként a laboros hölgy azt mondta, hogy ha a védőnőnek nem elég telefonba az eredmény, kiküldik újra.
Rita, szerintem Te is telefonálj oda : 476 44 00/ hepatitis labort kell kérni, ez a legegyszerűbb.

Lányok! Köszi a válaszokat azért!

Rita, azt mondták nekem (az orvos is meg a védőnő is) hogy ha nincs meg ez a lelet, akkor újra le kell vetetni, különben a Babát fogják beoltani a születése után. Ezért paráztam, mert nem akartam, hogy Õt szúrkálják feleslegesen.

Egyébként megyek holnap, ki nem hagynám Kép most tornázom is egyet DVD-re, hogy bemelegítsek Barbarára Kép Kép Kép

lilló

Sziasztok!

Hol kell regisztrálni a Praxis 4D rendelőbe, hogy adjanak egy ezres kedvezményt?
Köszi,
Rita

Kép

Kép
rita81

Lilló!

Köszi a nyomozást, utánajárok akkor én is!

Nektek jól működik a fórum? Nekem hol megjelenik, amit írok rá, hol nem. És most Lilló hozzászólását sem láttam egy darabig. Érdekes. Na jó, mára elég belőlem...

Üdv,
Rita

Kép

Kép
rita81

Rita ment a mail:-)) Lini neked is!!:-)))) Köszi hogy válaszoltok aranyosak vagytok:-)

Kérdeznék még valamit: Nektek a terhesség elején fájt a hasatok, nem tudom miért fjhat, Lilinél egyáltalán semmi bajom nem volt, se hányinger se hányás semmi:-) Tényleg minden terhesség más de a hasam mitől fájhat? Félek nehogy baj legyen.
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik, olvasgatom a fórumot és csak annyit szeretnék hozzászólni, amíg a lányom engedi, hogy Nekem is fáj a hasam. Állítólag a második babánál hamarabb és könnyebben nyúlnak a szalagok meg minden ezért gyakrabban van hasfájás. Én néha alig bírok felállni, annyira fáj és muszáj fognom is. Szóval ne izgulj biztosan minden renbden van, de azért említsd meg majd a dokidnak, hogy Õ is megnyugtasson.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

SziasztokKép

Látom megoldódik a hepatitis rejtélyKép Mire elolvastalak titeket meg irtam volna hogy két helyen nézetek utána, addigra ügyesen kinyomoztátok. Amugy az AFPvel együtt szokták ezt a vizsgálatot elvégezni, és alapból tényleg a lakcimszerinti védőnőhöz küldik ki (én tőle kaptam meg).

RitaKép
A babanet főoldalán van , bal oldalt van az uh galéria, ha arra ráklikkelsz akkor bejön egy uj lap és azon szintén baloldalt alul van egy regisztráció. (http://www.babanet.hu/ultrahang.php)

TimkiKép
Pirus már nem annál a párosnál szült, sőt nem is a II. nőin hanem a Szent Imre korházban, úgy hogy azt tudom javasolni, hogy keress vissza az arhiv anyagokban hogy kinek még a dokija a te dokid is.

LilloKép
Megyek holnap a felkészítőre reményeim szerint, csak a hétördögömet kell valahova lepasszolnom.

PicusKép
Nem is irtál magatokról semmit, brühühühüh.... tessék pótolni.

K_GabiKép
Ez ismerős, folyton egy csomóan vannak ott és mindig akad valaki akit soronkivül kell ellátniukKép Bevallom én már egy csomo vérvételes dolgot nem is ott intézek, hanem a helyi rendelőnkbe megyek le és a háziorvossal iratok beutalót, nálunk már aznap estére meg is van általában a lelet a nem tul bonyi vérvizsgálatoknak.

Magam részéről még mindig dögrováson vagyok, folyton estére fájdul meg a torkom és köhögök, remélem mostmár kilábalok belőle, mert lázam nincs, csak általánosan pocsék a közérzetem.

puszi
Ági
32+4

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Indigo!
Köszi, akkor biztos ez nálam is így van:-) Nekem is néha úgy fáj hogy sokszor összegörnyedve vagyok, de hála nem egyfolytában fáj, megemlítem azért neki. Megkérdezhetem hogy a kislányod mennyi idős? Mennyi gyermeked van?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

BrikKép

Ahogy Indigo is irta a második babavárás már nem ugyanaz mint az első. NEkem igy a végefelé már irtóra fárasztó, anno a fiamnál fel se vettem hogy pocakos vagyok, most meg a 33. héten már ugy érzem magam mint egy partravetett bálna, legszivesebben négykézláb mászkálnék annyira nincs erőm már... Az elején nekem is többet fájdogált, én magneb6ot szedtem meg néha megspékeltem a dolgot calcium sandozzal, de a dokidnak feltétlen szóljál hogy megvizsgálhasson és a sok fájdogálás miatt nehogy nyiljon a méhszáj.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

A hepatitis vizsgálatnak van rövidítése? Most én is elbizonytalanodtam, hogy megcsinálták-e...

Pelle, én is az Ácshoz járok már több mint két éve és nemsokára nála fogok szülni. Én csak jókat tudok róla mesélni, de ha konkrét kérdésed van szívesen válaszolok arra is.

Rita81, azt hittem csak nekem műkszik ilyen bénán. Nekem is hol megjelenik, hol nem.

KépKép
kgiulia

Kedves Kinga!/Kgk/

Voltam a dokimnál, azt mondta még elég gyengének érzi magát a műtétek után, ezért
nem biztos , hogy Õ fog bejönni a szülésre,- hanem a Patai doki - de én ezzel ne foglalkozzak, azt majd Õ intézi.Átszólt a szülőszobára és beajánlott az oszt. vez. szülésznőnek Dömötör Margitnak.Nekem Õ nagyon szimpatikus volt, bármiről lehet vele beszélni.Így azért már egy kicsit én is nyugodtabb vagyok, mert legalább a szülésznő az biztos pont.
Egyébként úgy gondolom, hogy a Matányi és a Patai doki hasonló gondolkodású közel egy korosztály is.Egy biztos, szülni én fogok, akárki legyen is ott!
Megemlítette a dokim, hogy kb. két hét múlva, mert vidéken lakom,/pest megyében/ be kellene feküdnöm.Különben jól vagyok, semmi sem indokolná.Talán az, hogy harmadik szülés lesz!
Hogyan lehetne ezt megúszni?
Van valakinek ötlete?

Sziasztok!
penelopeimo

Szia Ági!!
Köszi! Akkor neked már nem sok van hátra:-))) Én még nagyon az elején vagyok, most pénteken derül ki hogy van e életjel mert 1,5 hete még nem volt igaz akkor még csak 4 hetes terhes voltam, remélem mostmár minden rendben, a magne B6-ot mikortól lehet szedni?

Ti szedtek Elevitet vagy Maternát?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lilló, velem pontosan ugyanez történt anno! Elméletileg az állandó lakóhelyed szerinti védőnőhöz küldik a hepatitiszt, de persze nekem nem küldték oda. A klinikán se volt meg, aztán kb. 3 hét telefonálgatás után sikerült kiderítenem, hogy az epidemológiai intézetben vizsgálják ezt, felhívtam őket és kitették a másolatot a portára és lehetett menni érte másnap. De mire ez kiderült...ne tudd meg...
Szóval ha eltűnt a lelet, szerintem egyből hívd őket.

Pirusnak gratulálunk mi is!!!!!!!!

Kép
emma8

Most olvasom, hogy most meg már a Schöpf-Méreiben nézik a hepatitiszt? Ez furi, mert nekem még tavaly azt mondták, hogy most váltottak egy másik helyről az epidemológiai központra. Na mindegy, valahol csak meglesz az a lelet...

Kép
emma8

Szia Ági!

Fentebb már kb. leírtam mi volt a történés a Matányival.
Szóval vagy Õ vagy a Patai és plusz most már szülésznőre is számíthatok, aki nagyon szimpi, mert mikor mondtam neki, hogy én 2006.02.14.-én 04 órakor fogok szülni, teljesen komolyan vett és fel is írta magának a dátumot.Majd meglátjuk, hogy Ricsi is így akarja e?...Ezt a dátumos dolgot a dokibának nem igazán mertem említeni, mert Õ más korosztály.
Amikor rákérdeztem, hogy a doktor úr este is be tud e jönni, és hogy valószínű gyors leszek azt mondta :Be.Vagyis attól függ hogy érzi magát.

Jó lenne találkozni, de én megint pénteken megyek ctgre!
Mi ujság a sogornőddel?
penelopeimo

Megkérdezhetem hogy a hepatitist mikor nézik? Azt nem csinálhatod meg bárhol? Márint a vérvételt? Olyan ciki olyan sok mindent elfelejtettem a 7 év alatt, mármint mikor melyik vérvétel van, mit néznek. Pedig öreg se vagyok:-))))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Joe, most olvasom, mi történt veletek! Nagyon ismerős történet. Én is így jártam, csak éjjel történt mindez és az ügyeletre mentem be. Bent is tartottak egy éjszakára, de reggel saját felelősségre hazamentem - azt mondták nem a magzatvíz volt (de akkor mi - folyásnak túl sok volt, azt meg, ha bepipil az ember, csak megérzi, nem???)
1 napra rá meglett Balázs, úgyhogy szerintem Te is készülhetsz!
HAJRÁ!!!
Én Etának egy doboz csokit, Ács dokinak egy üveg fincsi bort csomagoltam a boríték mellé, hogy ne kelljen szimplán a borítékot átadni.

Kép
emma8

BrikKép

Egyrészt drukkolok hogy minden rendben legyen és tuti van már életjele pocaklakódnakKép

Az első vérvételnél a klinikán meghatározzák az ellenanyag jelenlétet, a vércsoportot és egy nagyrutint csinálnak. Ez doki függő de általában a 12. hét körül csinálják. A 16. héten vesznek vért APFre és ebbőla vérmintából nézik a hepatitiszt is.

KrisztiKép
Örülök, hogy mostmár megnyugtatóan rendeződött a doki körül minden. Margit is nagyon jó választás, remélem minden nagyon simán fog zajlani nálatok és úgy legyen a szülés időpontja ahogy babóval megbeszéltedKépKép
Sogornőm is volt a dokinál, neki is ugyanazt mondta mint neked, hogy ha császár akkor nem ő hanem a másik doki fogja végezni, de arra majd neki lesz gondja.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági köszi:-) Na mostmár emlékszem:-)) Tényleg így volt:-)) A vérvételt már megcsináltattam a vércsoportról is van papírom, nálunk a klinikán megcsinálták:-)) Azért a vérvételt nálunk meg tudom csináltatni bármikor és ők rendesen csinálják:-)) Szerencsére:-) Köszi hogy drukkolsz!! Mennyi idős terhes vagy? Ha nem baj hogy megkérdezem. Te kinél fogsz szülni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Nagyon örülök, hogy befogadtatok és itt lehetek köztetek:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

BrikKép

Már mér lenne baj hogy megkérdezedKép nem az életkoromra vagy kiváncsiKépKépKépKépKép bár az se szégyenleni való, szép matrónaKépKépKép
Na vicc félre, 32+4 nél tartok most a terhességben az életkoromnál meg megkezdtem az utolsó 3mal kezdődő évemet sajna, de hát ez vanKépKép

Én terhesség alatt dokit váltottam és most dr Szabó István a dokim, nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem a szülésem is ilyen jól fog vele zajlani, mint eddig a terhesgondozásom.

Láttam az indexen hogy nem éppen sikeres volt az első "randid" Szakbarbárral, sajnálom, mert amugy nagyon segitőkész és baromi nagy tudása van, én folyton olvasom azt a topicot már egy ideje és nagyon sokat tudtam segiteni ezáltal ismerősöknek, szerintem ne add fel a dolgot és ha fontos amit szeretnél tőle megtudni akkor ird meg neki újra, lehet hogy pont egy rossz pillanatban találkoztatok a neten...

Ági
32+4

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Tényleg elég rosszul műxik ma ez a Babanet Kép

Kgiulia: A hepatitis rövidítése: HBsAg

Brik: Az Elevitet én szedem, mióta megtudtam, hogy Babát várok, azaz az 5.hét óta, és végig szedni fogom (azt mondta a dokim, hogy szedjem), a MagneB6-ot pedig azóta szedem, mióta voltam dokinál először a 6. héten, akkor Õ javasolta, hogy szedjem. Lekopogom, de még semmilyen görcsölésem, keményedésem nem volt (kop-kop) pedig már a 26. héten vagyok.
A hepatitist a 16.héten nézik, amikor AFP-re küldenek. Persze ezt a kutya nem mondja előre, legalábbis nekem senki nem szólt, így nem tudtam, hogy annak a leletét is kell majd keresnem, és a védőnőnek is a 24. héten jutott eszébe, hogy vajon nekem, miért nincs hepatitisem. Én is úgy tudtam, mint Ági, hogy azt a védőnőnek küldik (áll.lakhely szerinti), de nem küldték senkinek - de a storyt gondolom olvastad fentebb.

Emma: Igen érdekesek ezek a dolgok, hogy ilyen nulla tájékoztatás van... Kép Én most olvastam a Kismamában, hogy mi minden lenne a védőnő feladata, többek közt a tájékoztatás is. Ehhez képest csak a leleteket írja be a könyvbe,régebben mért vérnyomást meg súlyt, mostmár azt is csak megkérdezi, szóval bediktálhatnék, amit akarok Kép Nekem szinte mindent a SOTE-s dokim csinál, amit a védőnőnek kéne. Szóval a legtöbb infót Tőle nyerem, meg itt a neten Tőletek - amiért nagyon hálás vagyok. Remélem, ha meglesz a Babám több segítséget kapok a védőnőtől, mert akkor nem nagyon lesz időm netezni, vagy majd anyukámra hagyatkozok, aki már elég régen foglalkozott ilyesmivel KépKép

Fú, bocsi, hogy most így Rátok zúdítottam az elkeseredésemet, de nagyon kijöttem a sodromból.

Ági: Remélem akkor holnap látjuk egymást Kép Igérem jobb kedvem lesz!

Nah rohanok, mert odaég a zserbóm (azt kívántam, és kénytelen voltam nekiállni sütniKép)

Lilló

lilló

Szia Lilló!! Zserbó, ne is mond a kedven sütim!!:-))) Akkor te már túl vagy a fél időn, de jó neked!!:-)) Gratula! Akkor én is oda figyelek hogy a leletet megkapjam:-) Köszi hogy szóltok:-))
Szia
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ági bocs de nem értem hogy mi az a 32+4 ez azt jelenti 36 hetes terhes vagy?

Igen sajnos, kicsit érzékeny voltam aznap és nagyon rosszul jött ki a dolog mindegy azóta se voltam ott:-( Szabó István dr nem ismerem ő új orvos a klinikán?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

BrikKép

Dehogy még ott nem tartokKép a 32 a terhességi hét a plusz 4 meg a napok száma a 33. hétről, szal 32 hetes és 4 napos terhes vagyok, ez az uj számitási módiKépKépKép

A dokim a nőgyógyászat osztályvezető főorvosa a klinikán. Ha 7 éve szültél ott akkor leeht hogy ú új neked, bár nem tudom mióta praktizál ott, 2003ban már tuti hogy ott dolgozott és szerintem előtte isKép
Az indexes dolgot ne add fel, szerintem probálj meg sokat visszaolvasgatni és csendben figyelni az esettanulmányokat.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági

Oké nem adom fel:-))Elég sok dokit ismerek ott de ő nem rémlik:-)) Na most már értem a számításotokat:-))) Amikor én ott voltam a nőgyógyászaton akkor azt hiszem remélem jól emlékszem Csömör doki volt a fővezető, de az már rég volt. Várjál csak a Szabó doki nem fiatal véletlenül, nem egy szép fiú, helyes mint az Ács doki. Bocsi hogy ilyet irok, de van egy Szabó doki akinek szép a szeme és göndöres fürtjei vannak:-) Az Ács doki meg a kék szeméről híres:-)) Sajnos sokat feküdtem a klinikán:-(( Így megismertem őket:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ági!
Az lemaradt, hogy már neked se sok van hátra:-)) Nem tudod még mindig kell vinni papírt ha papás szülést szeretnénk? És a szülőszoba még mindig 3 ágyas? És mit tudsz arról a helyiségről ami nem kórtermes, hanem egy ágyas szoba? Mert amikor voltam műtéten láttam ilyet, azért külön kell szerinted fizetni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Pirus, gratulálok Szabolcs babához! Kép)))

Brikancs: a szülőszoba egyágyas. Kép
Papír a papás szülésre? ?????????? A házassági anyakönyvire gondolsz? Szerintem, ez még kell.
Egyágyas szobáról nem tudok beszámolni.

Hepatitis: nekem a védőnőm húzta elő kábé egy hónapja. Jó mi? A kilencedikben vagyok. Kép)) Mellesleg enyém doki nem is hiányolta. Kép

Mindenkinek pusszancs, shine
shine

BrikKép

Na szóval, papás szüléshez már nem kell semmi, egyszerűen Te meg a papa kell hozzáKépKépKép Viszont van szülésfelkészítő a klinikán, a mult héten volt az első foglalkozás, egy ilyen szeminárium szerűség 12 előadásból áll, egy évben háromszor tartanak ilyet, neked szerintem bőven elég majd az áprilisira elmenni, persze ha van kedvedKépKép Apa is jöhet ha van kedve hozzá, van olyan benne hogy szülőszoba látogatás is, érdemes elmenni.
Amugy már csak egy ágyas szülőszobák vannak.

ShineKép
Ez azért rövid volt nagyon, mért nem irsz magatokról, brühühühü.... Legalább két sort hogy hogy birod a végét.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Shine, Ági!

Régen amikor elvégeztük a szülésfelkészítőt apukák kaptak egy papírt hogy ott lehetnek a szülésnél:-)Ez hülyeség volt már akkor is most milyen időpontokra rakják a felkészítést?Jaj az jó ha egyágyas, mert a 3 ágyas nagyon rossz volt:-(
terhestorna is volt most is van a klinikán?Shine te hányadik hétben vagy? Első terhességed? Ki az orvosod?

Ági az a Szabó doki akiről beszéltem?

Puszi
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó éjt mindenkinek!!! Holnap délután jövök és köszönök mindent!!!:-)
Puszi!
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok Kép
Régen jártam itt, de azért időnként olvaslak titeket Kép

Látom kérdés volt a hepatitisz szűrés.
Nekem 7 éve valahogy sikerült elkeverni és ez csak a szüléskor derült ki, így a lányom kapott pluszban 6 oltást, mivel ha megkezdik már végig kell oltani.
Érdemes megkerestetni a leletet, nehogy így járjatok Kép

Ági Kép
Holnap úgy néz ki tudok menni a felkészítőre Kép

Annácska 29+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Brik! Valóban csak Te és a papa kell a papás szüléshez. A felkészítőn elmondta a pszichológus, hogy az egészségügyi törvényben benne van, hogy a szülő nő jogában áll egyvalakit bevinni a szülőszobára (kivéve, ha valami életmentő műtétvagy ilyesmi jön közbe). Tehát nem csak a papa, de ha őt nem szeretnéd, akkor anyukád vagy más is bemehet.

Lányok! Ez a hölgy azt is mondta a felkészítőn, hogy még senki nem vitt dúlát a szüléshez. Ti nem akartok vinni? Én egyelőre úgy vagyok vele, hogy elég, ha a párom ott lesz, de azért foglalkoztat a gondolat. És kíváncsi lennék, hoy kiverné-e a biztosítékot a klinikán, ha bejelenteném, hogy viszek egy dúlát is.

Brik! Az Elevitet nekem már a "babaprojekt" előtt ajánlotta a doki, de én nem kezdtem el, mert attól tartottam, hogy nem esek rögtön teherbe, és szedhetem hónapokig, majd jól elhízok tőle. Persze sikerült elsőre "úgy maradni", úgyhogy ahogy kimaradt, egy héten belül elkezdtem szedni. Az Elevit magzatvédő hatása az első hetekben a legfontosabb a fejlődési rendellenességek megelőzésére.

Ági!
Köszi az infót az UH-hoz!

Üdv mindenkinek,
Rita

Kép

Kép
rita81

Emma8,
nekem az Eta beszélt erről a vizszerű, de nem magzatvizes csordogálástól. Azt mondta, hogy hormonálisan előfordulhat, hogy olyan mintha a magzatvíz folyna de nem az, viszont nem is pisi, és nem is folyás. De azt konkrétan nem udom, hogy ennek mi a funkciója.

KépKép
kgiulia

SziasztokKép

BrikKép
Igen szerintem ő az akire gondolsz. Magas, vékony, jóképű , világos barna enyhén göndör hajú, mosolygós fiatal doki, kellemes a hangja és nagyon megnyugtató tud lenni az egész lénye.

RitaKép
Szerintem csak egyszer kell elkezdeni a dolgot, utána már nem odzkodnának tőle a klinikán se. Nekem nincs dula ismerősöm akit szivesen behivnék a szülésemhez. A fiamnál a barátnőm volt bent, de bevallom a végén már annyira más tudatállapotban voltam, hogy amikor figyelmezetetett a légzésre majdnem elküldtem a fenébe szegénytKépKépKép Most nem terevezek senkit se magammal vinni, elég lesz nekem Eta is.

EmmaKép
Ilyen folyásom nekem kb két hete volt, vagyis azt hittem hogy a szivárog a magzatvizem, de hála nem az volt.

Annácska Kép
Akkor ma taliKép

Ági
32+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Hát, elég volt visszaolvasni benneteket!! Kép Mi elkezdtük az ovit, Bence ma már ott is alszik ha minden igaz. Azt hiszem, elég jól vette eddig az akadályt, szerintem szeret ott lenni. Fura itthon nélküle. Ti mit kezdtetek magatokkal? Kép Kép Persze itt van még a hathónapos, de utána még ugye nem kell szaladgálni... Kép

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka

Sziasztok!

Pirus, gratula a kis Szabolcshoz! Sok boldogsagot, eröt, egészséget, türelmet és tejcsit kivanunk!

A hepatitiszröl annyit, hogy az én dokim se hianyolta és a védönö sem. Akkor derült ki, hogy nincs meg amikor a szülöagyon feküdtem... Kép
Nem tudom mi lett aztan, valoszinüleg elöbanyaztak valahonnan....

Joe, mi ujsag van Veletek???
Egyébként én is teljesen nyugis voltam, amikor beindult a szülés, pedig inkabb izgulos tipus vagyok... Szerintem ki van ez talalva nagyon jol, a 40 hét alatt böven van idö felkészülni a nagy napra!

Ugy néz ki mi egy "sérves" csalad vagyunk... Köldöksérvröl tudtok valamit??? én most valami ilyesmit fedeztem fel magamon Kép Volt mar valakinek?? Mintha irta volna valamikor valaki.... Indigo talan? Nem lehet ez zavaro egy következö terhességnél???

Szofec, nalatok mi lett végül sérv ügyben??? Elmentetek dokihoz, a fiacskad szépen mosolygott a dokira és nem tudtatok meg semmit??? Nalunk mostmar akkor sem jön ki, ha erölködik. Nalatok mi a helyzet?? Akkor is meg kell müteni a gyerköcöt??

Tegnap volt az a bizonyos nap, amikor mennem kellett dokihoz és a manot cumisüvegböl etetni.. Reggel mindig alszik 8-tol 12-ig vagy 1-ig, de mint a bunda.. Nem tudom megérezte-e mi var ra, az a lényeg, hogy felébredt 10.30 körül mielött indultam volna és megtudtam etetni ciciböl Kép!

szép napot mindenkinek: Sara

Sára

Kép

Kép
saara

Jutka! Olvasas? Pihenés esetleg??? Kép Kép Kép

Sára

Kép

Kép
saara

Szia Dia!
Megkaptad az infót Melczer dokiról? Tegnap este tudtam válaszolni az e-mailedre.
Majd megírhatnád,hogy milyen véleménnyel vagy a találkozás után!
Szia!
Anikó
virÁg

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?