Sziasztok!
Boldog új évet Mindannyiótoknak!
De jó, hogy ilyen sok kismami van!
Végre sikerült jó sokat visszaolvasnom...( azt nem merem írni, hogy mindent)
Nagyon szépek a topik - gyerekek: Hatos Flórája, Annamari Balázsa, Márti Ayséja, Ági Danija, Kinga Botija.
Remélem, nem hagytam ki senkit!
Pirus!
Úgy örülök, hogy megfordult Szabolcs!
Tudtam én, hogy így lesz!
Aztán csak óvatosan a vasalással meg a miegymással!
Zsombi várja már az öcsikéjét? Lehet, hogy Szabolcs lesz a szülinapi ajándék?
Elkészültél a fordítással?
Már jó régen kérdeztél erről:
mi nem kaptunk értesítést arról, hogy vigyük Bobót a 3 éveseknek járó oltásra
Bobó már annyira várta, hogy ovis legyen, hogy nem okozott problémát a beilleszkedés. Már az első nap ott is aludt. Nagyon szeret menni, sok barátja van. Igazolódott amiről még nyáron beszéltünk: gyereknek gyerek a társasága.
Ági!
Tudsz- e aludni mostanában?
Halad az építkezés vagy már be is fejeződött?
Választottatok már nevet? ( a táblázatban még nincsen...)
Gabi!
De jó, hogy Beninek is lesz kistestvére!
Kinga!
Nagyon tetszik a kép Kisbotondról!
Jó ez a török "beszéd".
Zalán is leginkább ezen próbálja megértetni velünk magát - hozzátok hasonlóan hiányosak a mi ismereteink is.
Tavasszal jó lenne összehozni egy talit: hadd beszélgessenek egy jót a gyerekek.
Persze Márti Ayséjénak is ott a helye...
Irigykedve olvastam, hogy Boti már törekszik arra, hogy átaludja az éjszakát. Zalánnak szerintem ez még eszébe sem jutott...
Menetrendszerűen ébredünk hajnali 2- kor...Milyen gyakran eszik a manócskád? Nálunk nagyon változó még mindig: 2.5 és 4 óra is eltelik napközben két szopi között.
Próbálkoztál- e a hozzátáplálással?
Te hogy vagy?
Zalán nagyon sokat ügyesedett mostanában. Karácsonykor a tökéletesre fejlesztette a hátról hasra fordulást is. Szuperül tud berregni: mindenkit beterít közben nyállal.
Ügyesen nyúl tárgyakért, és persze minden a szájában köt ki. Úgy tűnik, hogy rövid időn belül lesz 2 fogacskája is. Január végén megyünk ismét vissza a klinikára kontrollra. A tornára már nincs szükség, hiszen utolérte a korosztályát, viszont a fejecskéjében lévő cisztát nyomon kell követni. Egy újabb probléma, amin lehet izgulni...
Botond továbbra is imádja az öcsikéjét. Ha csak ránéz, Zalán máris mosolyog rá.
Mennem kell.
Már megint regényt írtam... De jó is lenne, ha gyakrabban tudnék jönni...
puszi: Terika