Új privát üzeneted érkezett!

Lara: most meg tudtam nézni a tortákat, húúúúúúúúúúúúúúúúú, de jól néznek ki.

Hát annyira azért nem ijedt meg a kisasszony, mert ma is ment 8 lépést és ma apa is látta, meg Levi is. Ügyeskedik a drágám. Köszönjük a dicsiket. Úgy látszik minden nap megmutatja 1x, osszuk be.

Winch: Boldog házassági évfordulót! Én a 3.-at elfelejtettem. :oops: :oops: :oops:
Nagyon durva volt, kimentem reggel a konyhába, tök szép csokor várt és én meg néztem hogy ez mi, nincs most semmi olyan alkalom, aztán nyugtáztam, hogy biztos nem az enyém, de a mellékelt levél meggyőzött.
Ott pironkodtam apának, hogy ha valaha is elfelejti nem szólok érte semmit.
Vendég

hát házassági évforduló problémájához nem tudok hozzászólni...
egyelőre szokom az új nevem. amúgy is hosszú, de most egy harmadik tag is van. de a férjem úgy örül, ha odabiggyesztem a nevem elé...
Vendég

Winchi: Boldog házassági évfordulót nektek! :)

Kép

Lara: tényleg nem túl olcsók a torták, de nagyon jól néznek ki. Amúgy itt Cecén sem volt olcsóbb,és az még finom sem volt igazán.
Sikerült már választani?

mancsa: előfordul, hogy az ember elfelejti a nagy napokat. Én volt, hogy a saját szülinapom felejtettem el. :)
Azért Dorcsika mutat mindig valamit nektek, csak szépen beosztja. :D:D:D Lehet még félénk kicsit. Én Dorkám is így kezdte. :)
Kösz a biztatást, remélem ha már vége lesz az éjszaka kelésnek, csak majd nevetni fogok azon, hogy ilyen is volt nálunk... :)

Anyany: furcsa, de jó érzés lehet feleségnek lenni. :) Én még sajna nem tapasztaltam meg. De majdcsak egyszer bekötik az én fejem is. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Lara: teszel képet az esküvői tortátokról is?

Ancsi: nálatok tervbe van az esküvő? Nálunk én nem akartam, csak kicsit. Olyan 2 család összeül és vacsi azt kész. Férjem akart nagyot, mert előző évben voltunk az unokatesómén és az nagyon tetszett neki, így végül 100 fősre sikeredett.

Jaj, ma lesz az első szülői az oviban és én úgy félek. Mármint nem a szülőitől, hanem az ovitól. De olyan aranyos Levi, azt mondja anya csak játszok, meg eszek és jövök haza. Nem adom be egész napra, csak félre. Majd ha ő úgy akarja maradhat délutánra, de nem hiszem, hogy ilyet kér majd, mert nem alszik már délután.
Férjem szerint túlparázom a dolgot, de basszus majdnem 4 éve itthon van velem, persze, hogy féltem. Nem ismerem az óvónőket, dajkákat, meg különben is csak át kell vinnem reggelenként a szomszéd faluba, akkor Dorcsit is fel kell keltenem, mert nem hagyhatom itt. Olyan bonyolultnak tűnik még most.

Na miközben írtam, Levi elpakolta a játékokat a szobájában, most szólt, hogy mehetek porszívózni.
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok a köszöntéseket! :lol:

Sütöttem csokitortát magunknak majd hozok képeket is! Ajándékok is voltak, hasznos dolgokat vettünk most egymásnak: én kaptam egy gyapjú párnát meg egy pólót apának meg vettem egy hatalmas ágvágót, olyan mint egy óriási metszőolló :lol: Már van kétféle fejszéje meg egy balta meg ez mondtam neki hogy most már tényleg lehet ő a darabolós gyilkos :lol: :lol: :lol:
Egyfolytában fát aprít mostanában...

Mancsa nagyon bírom hogy a fiad téged nyugtat az ovit illetően :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Lara: nem semmi Hannus milyen gyorsan növeszti a fogait! :D Úgy emlékszem később kezdte, mint Réka, de már jócskán lehagyta! Nagyon profinak tűnik ez a cukrászda.
Költöznünk azért kell, mert a lakás, amiben lakunk nem a mienk. Anyué, nem fizetünk érte semmit, csak a rezsit. De most úgy tűnik a család megelégelte az ingyenélésünket, úgyhogy megbeszéltük, hogy jövő tavasszal veszünk sajátot. Eredetileg úgy terveztük a férjemmel, hogy amíg itt lakunk gyűjtünk pénzt, és majd családiba költözünk, de azok annyira sokba kerülnek, nem tudtunk hozzá elég pénzt gyűjteni, és annyira sok hitelt nem merünk bevállalni, most úgy néz ki, panelt fogunk venni. Ahhoz is kell hitelt felvennünk, csak nem annyit, mint egy családi házhoz.

Ancsi: Réka szerencsére 1x kel éjszakánként, nagyon ritkán 2x. Nem irígyellek ezért a sok kelésért, de majd biztos lesz jobb is, és akkor majd elfelejted. :D

Winchi: Boldog Házasági Évfordulót! Nekünk is idén volt a 3. :D

Mancsa: Nagyon szupi kisfiad van! :D :D :D

Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok, de a hétvégi rosszkedvem okát inkább nem írom le, nem tudom kik olvasgathatják a fórumot. Végül is már túlléptem rajta.

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Mancsa:Nagyon ügyes Dorka pár nap aztán lehet szaladni fog :D :D :D
Még azt akartam kérdezni a múltkor hogy Levit nem vitted el fogorvoshoz?A a barátnömnek is gyorsan romlottak a fogai és a fogorvos az elmex gélt javasolta(nem tudom hogy hány éves kórtól lehet)ő akkor 8 éves volt és azóta semmi gond nincs a fogaival nagyon szépek neki.
Majd keresek tortás képet :wink: Levi nagyon aranyos,elhiszem hogy félted meglátod nem lesz semmi gond az a fél nap nagyon hamar elmegy ő meg jót játszik majd ott a gyerekekkel.

Ancsi:Nagyon szép ez a képeslap :D
Úgy néz ki hogy körtetorta lesz,Hannus amúgy is nagyon szereti a körtét aztán ha nagyobb lesz akkor lesz majd figurás.
Remélem Dorka minnél elöbb átalussza az éjszakát.

Winchi:Nem nézel te sok horror filmet??????? :lol:
Várjuk a képeket :wink:

Szösz:Értem.Akkor nem egyszerü a helyzet,állítólag összel bevezetnek a szocpol helyett valamit,jó lenne.
Sajnos nekünk is van hitelünk még 7,5 év.
Igen,nagyon belendültünk a fogakkal pedig 2 hónapja vettük észre az elsőt.
Vendég

szosz: Örülök, hogy már túlléptél a hétvégi bánatodon.
Ház, lakásvásárlás, hát nem könnyű dolog, főleg hitelt felvenni, és azt fizetni, de sajnos másképp nem működik, csak akinek milliói vannak. Akkor Réka nagyon jó kislány,ha éjjel csak 1-szer kel. Jó neked. Irigy-irigy :)

mancsa: de okos kisfiad van. Szól, ha mehetsz porszívózni? És még a játékait is összepakolja. Nem semmi.
Az ovitól meg ne félj, majd alakul ám. Belerázódtok hamar mindenbe. Persze, nem irigyellek, hogy a szomszéd faluba kell mindennap fuvaroznod a két gyerkőcöt, de majd meglátod rendben lesz minden, ügyes talpraesett anyuka vagy te! :)

Esküvő: hát én már régóta szerettem volna, de pénzünk sem volt rá, meg a párom nem rajong érte. Utálja az ilyen ceremóniákat. Én meg nem kérhetem meg a kezét :D:D Én sem akarok 100 fős lagzit, csak kis vacsorát, szűk családdal, mikor kiderült, hogy babánk lesz, akkor úgy volt, hogy akkor gyorsan összeházasodunk, de elmaradt ez is.
Gyűrűt már kaptam tőle jó régen, kb. 8 éve, de esküvőre még nem került sor, pedig azért én is vágyom a fehér szép ruhára, meg ilyesmi, de úgy látszik várhatok életem végéig. :):)
Eddig úgy voltam, hogy nem akartam ráerőltetni, hogy vegyen el feleségül, ha ő nem akarja. De 10 év együtt élés után igazából már nem okozhatok neki szerintem semmi meglepetést. :)
Nem is tudom, mi lenne a jobb, ha összeházasodnánk, vagy ha minden így marad..

winchi: hm, csokitorta??? Na, kérünk mi is egy szeletet.
Darabolós gyilkos :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ez jó!!!
Legalább télen nem kell annyi fát aprítani, és nem a hidegben kell kinnt lennie.

Dorka ma nagyon kiakaszt, nem eszik szinte semmit. Már sikerült úgy be is kakkantania, hogy megint ágyneműt kellett húznom. Ezt már minden nap eljáttsza, mert nem hajlandó főtt kaját enni, sem szilárdat. Persze ettől fosi van. És minden nap minimum 2 lepedőt elhasznál. (Még jó, hogy kb 6 darab van) Most aludni sem hajlandó, csak sétálgat a lakásban, és pakol. Hiába próbáltam elaltatni, remélem nemsokára elfárad, és le tudom tenni aludni.

Na, megyek mert már a cd-ket pakolja...

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok van pár dm kuponom ha kell valakinek szívesen elküldöm póstán!

1 db nestlé rizses tejpép 250 ft
1 db beba aktív 2 tápszer 400 ft
1 db beba jó éjt tápszer 400 ft
1db milupa tápszer (4 féle) 300 ft
1db milupa vaniliás tejbedarapép 200 ft
1db huggies pelenka(4 féle) 500 ft
2 db pampers pelenka(5 féle)400 ft
1 db pampers giant pack(6 féle)500 ft
1 db milupa gyerekital 300ft
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este olyan fáradt voltam, hogy csak átfutottalak benneteket, írni már nem volt erőm.

Winchi, utólag nagyon boldog házassági évfordulót kívánok! :D Egy nagyon kedves barátnőmnek is tegnap volt, szintén a 3. :D

Lara, Hannus kezet foghat Lexivel, mi is 3300-al születtünk. :D Sok szép ajándékot fog kapni, biztos örülni fog. :D

Ancsi, Aludj jól, gyermekem a könyv címe, kicsit nehéz a módszer, sírás nélkül nem megy sajnos, de bevált, nálunk is. Ha gondolod, megírom a lényeget, akár priviben is. Nem lesz könnyű, azt azért tudnod kell, és jó lenne, ha a párod is segítene.
Esküvőről mindenki máshogy vélekedik, mi szűk körűt szerettünk volna mindketten, a vacsorán összesen 33-an voltunk, életem egyik legszebb emléke még most is. Talán párod is rászánja magát. :)

Anyany, nekem is borzasztó hosszú nevem van, és eleinte amikor mondtam, hogy a férjem, röhögőgörcsöt kaptam. :lol: Most, több, mint 4 év házasság után már természetes. :D

Mancsa, nagyon ügyes Dorka. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsi, a nehéz alatt keményet értettem... :oops:

Lányok, SOS kéne habszivacs, amin Lexi itthon kúszni-mászni tudna. A kőre csak nem tehetem le... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lara, nekem jó lenne a tejpép és a tejbedarapép. Ha megadod a számlaszámod priviben, átutalom a postaköltséget. Előre is köszönöm, nagyon aranyos vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép

:D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ma is tekertem anyáékkal, de mindig apa visz, anya nagyon félt engem... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Akartam írni, egy elérhetőség kellene SOS, ahol szivacsot tudnék rendelni... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lexi gombafejű kisasszony :lol: gondolom nem szorítja a fejét a sisak :lol: Én is annyira szeretném már ha felkerülne az ülés örököltünk egyet csak az én bicajomra nem jó a szokványos csomitartó :roll:
De az lesz a vége hogy bepipulok és én megcsinálom nem várok apára :twisted: legfeljebb feldarabol :lol: :lol: :lol:
Ja egyébként útálom a horrort... :D

KépKép
winchi

na a habszivacsot meg elfelejtettem írni... A tescoban tök jó színes van nekem tök tetszik de aztán kaptunk másmilyet.
Lexi anyu ez egy hiú ábránd ám hogy a gyerek a szivacson marad! :lol:
Matyi kedven foglalkozása mostanában ha meglép akkor kikotor a konyhába és beül az asztal alá és ott akár a felmosóvödörrel is elbeszélget :lol:

KépKép
winchi

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.27 22:53-kor.
Vendég

Lara: a körtét Réka is nagyon szereti. :wink: De még nem is hallottam ilyenről, hogy körtetorta?

Ancsi: lánykérés nálunk sem volt. Az én párom sem nagyon akart esküvőt. De én igen, nagyon-nagyon szerettem volna egyszer szép fehér ruhában egy nap a főszereplő lenni. Így hát mondtam neki, hogy 30 éves koromig férjhez megyek, vagy ő lesz a vőlegény, vagy adok fel apróhírdetést. :lol: Na, ezt nem akarta. Végül 29 éves koromban kiválasztottunk egy időpontot, és szerveztünk egy 80 fős lagzit. Végül a párom is nagyon jól érezte magát! :lol:

Beze: Mi is a Tescoban vettünk szivacsot. De nekünk annyira nem jött be. Valóban nem fog rajta maradni a gyerkőc. Meg Réka teljesen szétkapta az egészet. Végül szőnyeget tettünk le.

Kép

Jó éjszakát!

Szösz

KépKép
szosz

Lara: hol maradt a hsz?

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Egy mai és egy tavalyi képet akartam feltenni Hannusról,de a mai nem sikerült :( 2 hónapja újra lett telepítve a gépünk és azóta nem ismeri fel a fényképező gépünket és nem tudok kicsinyíteni így a párom szokott de nem sürűn de majd holnap ráparancsolok és akkor teszek fel friss képet :D
Vendég

Mi 50-en voltunk a lagziba de volt minden fehér ruha menyasszony tánc vőfély minden nagyon jó volt :D :D :D
Ancsi szívből remélem hogy egyszer neked is lesz ilyen nap de neked már lesz egy + koszorúslányod :D

Beze:Jaj hagyd a póstaköltséget :D Privibe küld el a címed aztán póstázom :wink: Más nem kell?
Lexi nagyon aranyos :D :D :D
Vendég

Egy éves az én pici kincsem!!!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlen hogy elment ez az egy év!
Pontosan egy évvel ezelött még nem is gondoltam hogy aznap este én már Anyuka leszek,hogy átélhetem a világ legcsodálatosabb érzését mikor magamhoz öleltem a pici kis hajasbabámat.Jaj annyira jó volt ez az év minden nap újat mutat a kis Manónk nincs is ennél csodálatosabb :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon-nagyon szeretünk pici Hanna :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.27 23:10-kor.
Vendég

lara!
boldog szülinapot hannusnak!

beze!
jó a bicós kép! nagoyn ügyesen csücsül!

mi meg megfáztunk. én kicsit, Zsófi nagyon. nem tudom mikor és hogyan, talán éjszaka nagyon leizzadhatott.
de jól megszenvedjük.
az orrszívót nem engedi, ha lefogjuk, úgy behergeli magát, hogy hány tőle.
az orrához semmi sem közelíthet.
nasivint úgy adtam be neki, hogy már elég mélyen aludt.
de szegényem egyfolytában ébred...
én meg csak annyit tudok tenni, hogy ráfektetem egy párnára, hogy legalább az legyen magasításnak...

van valami ötletetek?
holnap viszem dokihoz is...
Vendég

Szia Anyany!

Köszi szépen :D
Sajnálom a megfázást :( mi épp most lábalunk ki belőle Hanusnak a nasivin csepptöl két nap alatt elmúlt de azért a porszívózást sem úszta meg persze őt is le kell fogni.
Én még cebion cseppet adtam neki.
Vendég

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK HANNUSNAK AZ 1. SZÜLINAPJÁN!!!!!!!!!!

Szösz

KépKép
szosz

Köszi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Anyany: szegény Zsófi! Jobbulás neki!

Szösz

KépKép
szosz

Jaj mindjárt sírok egész nap nosztalgiázok :oops:
Vendég

Ne sírj Lara! De tényleg ez a világon a legszebb dolog: anyának lenni! Hihetetlen, hogy már egy éve is mennyi haja volt Hannusnak! Rékának a szülinapján sem lesz annyi.

Szösz

KépKép
szosz

Bizony,nagyon kis édes volt a sok hajával :D :D :D
Rékának lesz szép haja,de már most is van :wink: aranyos kis szőke :D
Ma voltunk játszótéren volt ott egy szőke kislány Hannusnak nagyon tetszett a kislány haja :D
Na most már megyek aludni.Szép álmokat!
Vendég

Sziasztok!

Hannus, nagyon sok boldogságot kívánok Neked 1. születésnapod alkalmából!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Milyen kis édes hajasbaba!!! :D

Lara, hogy élted meg a szülést? Én még mindig azt mondom, lehetett volna máshogy is, persze visszacsinálni nem tudom. De a következőt szeretném én irányítani...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchi, aranyos lehet Matyi, ahogy magyaráz a vödörnek! :lol:

Szösz, mi is néztük ott, lehet, hogy megvesszük. Persze szerintem is tuti, hogy nem marad rajta. Nem tudom, mi lesz, az egész alsó szint kővel van lerakva...

Anyany, szegény Zsófi... :cry: Jobbulást neki minél hamarabb!!!
Mit mondott az orvos?

Mancsa, elfelejtettem tegnap rni, hogy a kik-ben Levinek is tudsz vásárolni, kisgyermekruházatból nagyobb a választék, mint bébiknek. Felnőtt cuccok is sokfélék vannak, bár nekem az osztrák jobban bejött. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hannusnak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
katinka31

Hanna baba BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok micsoda élet volt itt éjfélkor? Ha ezt tudom én is jövök fent voltunk fogat növeszteni, majdnem kint van a jobb felső :roll:
Szegénykémnek fáj, puha kenyérhéjat majszolt délelőtt és akkor is keservesen felsírt, csak úgy potyogtak a krokodilkönnyek :cry: De már majdnem teljesen áttört, legalább nem hosszú ideig kínozza

Anyany jobbulást nektek, én is Cebiont adtam amikor taknyos volt, az is lazítja a váladékot.

Csajok tök fura egy főiskolás barátnőm most újra jelentkezett, nem vesztünk össze csak akkor költözött össze a pasijával amikor én kb anyuka lettem, és nem álltam mellette. Ezt hogy lehet megmagyarázni, hogy ő sem állt mellettem? Matyit meg még csak képen látta... Fősulin meg a legjobb barátnőm volt...

KépKép
winchi

Winchi: máskor nézz be, ha fent vagy éjfélkor, mi Larával sokszor itt vagyunk. :wink:

Mi is fogzottunk éjszaka. Elalvás fél 10-kor, aztán kelés: fél 11, fél 2, fél 4, fél 7, fél 8. Végre reggel lett. Most alszik. Még jó, hogy pont tegnap írtam, hogy Réka csak 1x kel éjszaka. :shock:

Szösz

KépKép
szosz

akkor ismét elindult a zombiklub...
és én nyertem. :(
fél 6kor aludtam el, addig virrasztottam Zsófival. szegényem egyfolytában mondogatta, hogy anya, anya, de anya sem tudott segíteni neki.
meg hammhamm, és olyankor ivott pár korty vizet.

anyós meg még mindig itt van, kedd óta és azt hiszi, hogy segít, de zombi vagyok, szerelőnek kell jönni, mert a mosogató sz@r, de persze nekiállt főzni és ezerrel mosogatni is.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
és már nagyon várom, hogy elmenjen, mert azt hiszi, segít, de már nagoyn unom a társaságát...
főleg, lhogy Zsófi beteg...
Vendég

Drága Hannus baba! Nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk neked!

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Csajok, nekem is vannak felesleges kuponjaim:

babylove tápszer 200Ft
2 db babylove bio édeskömény tea 100-100 Ft
babylove melltartóbetét 100 Ft
milupa 4 féle tápszer 300 Ft
2db milupa frutapura 4*100g (6 féle) 100-100 ft
babylove puha, figurás kendő macis 300 Ft
Avent varázsitató (200 ml) 200 Ft

Ha érdekell valakit én is szívesen elküldöm postán. Díjmenetesen!!
Majd még körülnézek, mert van még kuponom, csak elő kell kotorászni.

Lara: ne sírj! Tényleg a legszebb dolog a világon az anyaság. És mondjuk én is mindig elérzékenyülök,ha a szülésre gondolok. Jajj, gyönyörűek ezek a kisbabák, és milyen hamar megnőnek. :)
Majd kérünk képet Hannusról és a szülinapról!

Anyany: szegény Zsófika. Jobbulást kívánunk neki, neked meg kitartást az éjszkához.
Jajj, sírva fakadtam,ahogy olvastam, hogy mondogatja, hogy anya, anya, meg hamm, hamm. Ilyenkor olyan rossz, hogy nem tudunk segíteni rajtuk. Jajjhhhhh szegénykém....
A párom is megvan fázva, fáj a torka. Félek, nehogy majd megfertőzze Dorkát is. Eddig dolgozot, 2 napja már szenved, de mondtam neki, hogy ma este húzzon el az ügyeletre. Lehet, ez valami vírusos nyavaja.
Szegény, még anyósod is ott okvetetlenkedik nálatok. Elég lehet neked. Az nem jó, ha Zsófi nem hagyja kiszivatni az orrát. Talán éjjel próbáld neki. Bár a porszívóra tutira felébred....Én is mindig adok Cebiont Dorkának, ha beteges. A C vitamin nagyon jó, segít a szervezetnek regenerálódni. Túladagolni meg nem tudod, mert a felesleget úgyis kipisilja. Ha bejön a rossz idő én majd adni fogom neki folyamatosan a teájába.

Beze: Lexi baba nagyon édes a gyerekülésben. És ez a bukósisak. Én mondjuk még erre nem gondoltam, hogy kéne sisak is. De Dorka is nagyon szeret bicózni velem... Csak most ebbe a melegbe nekem nincs kedvem menni.
Igen, megköszönném az altatós tanácsokat,aztán majd meglátjuk, beválik-e...Lehet így nem veszem meg a könyvet.
Nekünk van haptapink, de Dorka is szétszedte egyből, ahogy rátettem, és féltem, hogy megeszi az apró darabjait, és a szekrény tetején pihen a szivacs. Talán, ha nagyobb lesz, és nem eszi meg, akkor majd megkapja játszani. Mi is vettünk kisszőnyeget neki. :) Amúgy Tesco-ban, Auchan-ban lehet venni, mi az interspar-ban vettük, ott olcsóbb volt, és állat mintás.

szosz: látod, elszóltad magad....zombi anyu klubb???? :D:D:D
Jajj, nehéz ez a fogzási időszak. Nem is értem vannak olyan gyerekek, akik észre sem veszik. Mi meg itt szenvedünk szegénykékkel.
Kösz a bíztatást esküvő ügyben. Remélem egyszer majd nekem is összejön, és lesz egy csini pici koszorúslánykám is. :) HIHI

winchi: szegény Matykó. Dorka is ezt csinálja, ráharap valamire, és sírva fakad. Majdcsak hamar kibújnak már ezek a rakoncátlan fogacskák.
Fősulis barátnő.....hát érdekes. Igazából nem is tudom barát-e igazán az ilyen barát. Én is tök ki vagyok akadva rajta, hogy akikről azt hittem milyen nagy barátaim, na azok még a gyerekemet sem látták. Akik meg csak ilyen épphogy kollégák voltak, na ők meg aztán jöttek gyereket látogatni, nagy ajándékokkal. Furcsák az emberek. Neked kell tudnod, hogy mennyire álltatok közel egymáshoz. Egy jó beszélgetés jót tehet, ha mindenki elmondja a másiknak a sérelmeit. Aztán lehet tiszta lappal indítani. Hátha :)

KépKép
ancsi_pancsi

Szösz, ez kemény lehetett, nem irigyellek... Hát igen, kemény a fogzás sajnos... :cry:

Anyany, teljesen megértelek, én mindig is hadilábon álltam az anyósommal, szerencsére nem sokat jön. :twisted:

Ancsi, leírtam pár dolgot.

Köszönöm a tanácsokat a habtapiról, az egészet valóban nem tudom beborítani... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lara: BOLDOG SZÜLINAPOT KICSI HANNUSNAK!!!
Egész nap gondoltam rátok, képzeld barátnőm ma szült Fehérváron, érte izgultam, közben mindig arra gondoltam, hogy nektek is ez a nap a szülinap.
Barnabás 3970 gr és 58 cm lett. Nemrég tolták ki a műtőből, császáros volt.
Jön valami szél, vagy mi, mert migréneztem már megint, most múlt el. Most meg nem győzöm utolérni magam, megyek fürdök, kicsit pakolászok, aztán még próbálok jönni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket annyira aranyosak vagytok hogy mindenki gondolt ránk :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hannuskát pont egy éve ilyenkor mutatták meg nekem elöször 20:59-kor született :D
Vendég

Winchi: darabolós gyilkos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy gyötör benneteket a fogzás, meg a többi babát is. Dorcsinak még mindig nem jön én nem is tudom mit gondoljak, bár a védőnő múltkor azt mondta nincs gond, Jaffa erről mit tudsz? Már 11 hónapos, fog meg nuku.

Szösz: minden migrén közben megígérem magamnak, hogy kivizsgáltatom, aztán utána meg nem foglalkozok vele. De most már tényleg felkeresem ezt a fejfájásos dokit, amit írtál múltkor.
Az én uram sem egy bulizós típus, mégis ő akart nagy esküvőt, de végülis nem bántam meg, tök jó volt.
Réka jól szétpakol, nálunk is mindenhol játék van. :lol:

Lara: utánanézek ennek az elmex gélnek, köszi, hogy írtad. Voltunk fogorvosnál Levivel, kikérdezett minket a szokásainkról és megállapította hogy örökletes lehet és nincs mit tenni ellene.
Jaj nagyon jó ez a kórházas kép! 1 hónap múlva Dorcsiról is tehetek fel, úgy rohan az idő.

Ancsi: mi a 10. évben csináltunk esküvőt, meg Levi is akkor jött. :lol:

Beze: köszi szépen, ha arra járunk megnézem ezt a kiket, ma bevásároltunk az ovikezdésre délután, Budaörsre mentünk, Fehérvár felé nem mertünk elindulni, annyian mentek még fürödni.
Ja és ne izgulj, nálunk is minden járólapos és hideg, padlófűtésünk meg csak a fürdőben van. Én harisnyát adok Dorcsira a bodyhoz és hadd menjen. Bár Levit én is jobban féltettem, ő nem mehetett a hideg kőre, Dorcsival már lazább vagyok. Nekem tavasszal volt ilyen hason csúszós-kúszós Dorcsi, akkor kapott a harisnyára még nadrágot, meg a bodyra még pólót és úgy mehetett. De folyton néztem nem fázik-e. Van 2 nagyobb szőnyegünk, de azon sose maradt meg.
Tök aranyos Lexi a bicón!

Anyany: hát nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok, annál szörnyűbb nincs, mikor nem tudsz segíteni rajta. Hogy utálhatják ilyenkor a porszívót, szegénykém még hány is tőle, csak le ne rakódjon neki a trutyi, abból még nagyobb baj van.
Jobbulást nektek!

Gégéé? Sarmi?

Tegnap voltam a szülőin az oviban. Házikó lett a jele a fiamnak (én választottam), jövő héten kedden kezdünk. Már nagyon várja. Ma vettünk neki váltócipőt, tornacipőt, meg amit kértek az oviba, tisztasági csomag, szines ceruza, gyurma, rajzlap, wc papír, szalvéta, pzs, meg ilyenek. A dédimama (párom mamája) ráhímezte a jelét az oviszsákjára, a többi cuccba belerajzolom textilfilccel.
Megjött az uram, adok neki enni, aztán szerintem már nem jövök én tudok aludni éjjel, még nem fogzunk! :wink:
Vendég

Hozok pár képet :D Ezek a keresztelőn készültek Kép Kép Kép

Csináltunk ma egy mini szülinapi bulit hármasban :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Utánna öröm volt letakarítani az etetőszéket :lol:
Vendég

Mancsa:Bizony olyan gyorsan megy az idő!
Nekem is ez az egyik kedvenc képem :wink:
Boldog hófordulót Dorcsinak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És te hogy vagy lelkileg?Levi várja már az ovit?Én a készülődést mindig úgy szerettem de aztán hamar elmúlt a lekesedés :lol:
Azt hiszem Sarmonék még nyaralnak.

Ancsi:Köszönjük szépen a szép képet is :D
Kedden voltunk a doki néninél és kértem hogy javasoljon valami vitamint amit adhatok Hannusnak egy szirupot javasolt a neve:MultiKid,majd mindjárt keresek róla linket.Én Hannusnak a teába rakom azt mondta a doki néni hogy ez nagyon jó mert vas is van benne.
Nagyon szépet írtál Tüncinek :wink:

Beze:Hannus császármetszéssel született toxémia miatt így nem volt sok választási lehetőségem.Az biztos hogy az egy évvel ezelötti éjszaka nagyon szörnyű volt de MEGÉRTE!!!!!!!

Anyany:Szegény ez szörnyű éjszaka lehetett remélem hogy már picit jobban van Zsófi.Jaj szegény nagyon szörnyű mikor nem tudunk segíteni :cry:

Szösz:Sajnálom a hosszú éjszakát :( Remélem hamar kibújnak a fogacskák :wink:

Winchi:Jaj szegény Matyi ezek a fogacskák mindenkit kínoznak :cry:
Barátnő ügybe nem is tudom mit írjak hogyhogy most megkeresett?
Nekem is volt egy ilyen "barátnőm" de azóta sem tartjuk kapcsolatot mikor Hannus újszülött volt és összefutottunk még csak meg sem kérdezte hogy vagyunk oda sem jött megnézni csak az járdáról nézett minket míg pár mondatot beszéltünk-kicsit rosszul esett de aztán nem foglalkoztam vele.

Katinka:Köszi a köszöntést :D :D :D :D Mi újság veletek?Nem is írtál rólatok :(
Vendég

Ancsi itt van a link de én 1300 körül fizettem érte

http://bolthely.hu/arcanum/id/01081_Multi-kid_gyermekszirup_200ml_4_honapos_kortol
Vendég

HANNUS BABÁNAK SZÍVBŐL KÍVÁNUNK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?