Csajok, nekem is vannak felesleges kuponjaim:
babylove tápszer 200Ft
2 db babylove bio édeskömény tea 100-100 Ft
babylove melltartóbetét 100 Ft
milupa 4 féle tápszer 300 Ft
2db milupa frutapura 4*100g (6 féle) 100-100 ft
babylove puha, figurás kendő macis 300 Ft
Avent varázsitató (200 ml) 200 Ft
Ha érdekell valakit én is szívesen elküldöm postán. Díjmenetesen!!
Majd még körülnézek, mert van még kuponom, csak elő kell kotorászni.
Lara: ne sírj! Tényleg a legszebb dolog a világon az anyaság. És mondjuk én is mindig elérzékenyülök,ha a szülésre gondolok. Jajj, gyönyörűek ezek a kisbabák, és milyen hamar megnőnek.
Majd kérünk képet Hannusról és a szülinapról!
Anyany: szegény Zsófika. Jobbulást kívánunk neki, neked meg kitartást az éjszkához.
Jajj, sírva fakadtam,ahogy olvastam, hogy mondogatja, hogy anya, anya, meg hamm, hamm. Ilyenkor olyan rossz, hogy nem tudunk segíteni rajtuk. Jajjhhhhh szegénykém....
A párom is megvan fázva, fáj a torka. Félek, nehogy majd megfertőzze Dorkát is. Eddig dolgozot, 2 napja már szenved, de mondtam neki, hogy ma este húzzon el az ügyeletre. Lehet, ez valami vírusos nyavaja.
Szegény, még anyósod is ott okvetetlenkedik nálatok. Elég lehet neked. Az nem jó, ha Zsófi nem hagyja kiszivatni az orrát. Talán éjjel próbáld neki. Bár a porszívóra tutira felébred....Én is mindig adok Cebiont Dorkának, ha beteges. A C vitamin nagyon jó, segít a szervezetnek regenerálódni. Túladagolni meg nem tudod, mert a felesleget úgyis kipisilja. Ha bejön a rossz idő én majd adni fogom neki folyamatosan a teájába.
Beze: Lexi baba nagyon édes a gyerekülésben. És ez a bukósisak. Én mondjuk még erre nem gondoltam, hogy kéne sisak is. De Dorka is nagyon szeret bicózni velem... Csak most ebbe a melegbe nekem nincs kedvem menni.
Igen, megköszönném az altatós tanácsokat,aztán majd meglátjuk, beválik-e...Lehet így nem veszem meg a könyvet.
Nekünk van haptapink, de Dorka is szétszedte egyből, ahogy rátettem, és féltem, hogy megeszi az apró darabjait, és a szekrény tetején pihen a szivacs. Talán, ha nagyobb lesz, és nem eszi meg, akkor majd megkapja játszani. Mi is vettünk kisszőnyeget neki.
Amúgy Tesco-ban, Auchan-ban lehet venni, mi az interspar-ban vettük, ott olcsóbb volt, és állat mintás.
szosz: látod, elszóltad magad....zombi anyu klubb????
:D:D
Jajj, nehéz ez a fogzási időszak. Nem is értem vannak olyan gyerekek, akik észre sem veszik. Mi meg itt szenvedünk szegénykékkel.
Kösz a bíztatást esküvő ügyben. Remélem egyszer majd nekem is összejön, és lesz egy csini pici koszorúslánykám is.
HIHI
winchi: szegény Matykó. Dorka is ezt csinálja, ráharap valamire, és sírva fakad. Majdcsak hamar kibújnak már ezek a rakoncátlan fogacskák.
Fősulis barátnő.....hát érdekes. Igazából nem is tudom barát-e igazán az ilyen barát. Én is tök ki vagyok akadva rajta, hogy akikről azt hittem milyen nagy barátaim, na azok még a gyerekemet sem látták. Akik meg csak ilyen épphogy kollégák voltak, na ők meg aztán jöttek gyereket látogatni, nagy ajándékokkal. Furcsák az emberek. Neked kell tudnod, hogy mennyire álltatok közel egymáshoz. Egy jó beszélgetés jót tehet, ha mindenki elmondja a másiknak a sérelmeit. Aztán lehet tiszta lappal indítani. Hátha