Új privát üzeneted érkezett!

anyany, szosz: köszi a dicsiket. Jól érezték magukat a csajok tegnap :)

Az én lányom se nagyon eszik, biztos a meleg is, meg a foga is. Mindig menet közben próbálom adogatni neki a kaját. Nem egyszerű velük. Mostanában semmi szilárd kaját nem akar enni, de még a kanalat sem nagyon hajlandó a szájába venni. Pedig már annyiféle kajával kínálgatom. De csak a vizecske, tea, meg a junior ital. Esetleg joghurt, krémtúró. Na, ezektől nem fog jóllakni az tuti.

szösz, hettuli: adhatok pár kilót, ha gondoljátok... :D:D:D
Lehet Vencus is a nagy meleg miatt nem eszik...

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Nagyon szuper medencéje van Dorkának :D :D :D aranyosak a gyerekek :D :D :D
Hannus is nagyon nehezen eszik ilyen melegbe.

Szösz:Mindjárt hozom a képeket :D csak ez a kicsinyítés :roll:

Sarmon:Jó nyaralást kívánok nektek :D :D :D :D :D

Anyany:Még nem sikerült eladni a telkünket addig nem tudunk házat nézni :cry: nem nagyon akar venni senki telket :cry: :cry: :cry:

Winchi:cafka macska :lol: :lol: :lol: :lol: azt hiszem a mienk is ilyen :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek tegnap találkoztunk a balcsin Bendével meg Nikivel :D :D :D :D
Vendég

Szösz:Elkezdték már a szigetelést?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sajnos a nyaraláson nem sok kép készült :oops:
Vendég

Szia Lara!

Nagyon szuperek a képek! Hol voltatok a bokáig érő vízben? Olyan keveset írtál a nyaralásról! :( Merre kirándultatok? Voltatok Ausztriában? Mi tetszett legjobban Hannusnak?

Milyen kicsi a világ! És bandáztak a csajok? Mármint Hannus és Niki?

Szigetelést még nem kezdték el, majd valamikor szeptemberben.

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

A bokáig érő víz a balcsin volt vasárnap :D Sajnos a Hannust most nem egyszerű fényképezni mert elég érdekes képet vág ha meglátja a piros fényt :( igy meg csak pár kép van.
Sokat nem bandáztak a csajok mert közbe mindkettő berottyantott.
Beszélgettünk Bendével Niki közbe folyamatosan úton volt :D Hannus meg a babakocsiba.
Tényleg kicsi a világ,ha fehérváron vagyunk mindig sasolok hátha összefutunk valaki "ismerőssel"
Azt nem is írtam hogy a múltkor azt hittem téged láttunk :oops:
A nyaralás gyorsan eltellt elsö nap elfoglatuk a szállást aztán sétáltunk egy nagyot meg vacsoráztunk Hannus picit nyüglődött de aztán elaludt.Második nap picit esőre állt az idő így elmentünk a hotel fagusba és ott wellnseztünk egész délután Hannus aludt ott is egy nagyot a babakocsiba mikor már elfáradt jó volt meg elég sok egy év körüli gyerek volt ott.Második napon már egyböl elaludt a Hannus.Harmadik napon mentünk ausztriába de nem sokat voltunk ott igazából csak a közeli városba sétáltunk(eisenstadt)ott vettük az építőkockát amin a Hanna ül az egyik képen.Negyedik napon jöttünk haza 10-kor elhagytuk a szállást és megálltunk sárváron fürdeni oda már nem is vittem fényképezőt.
Van ott egy nagyon szuper hullám medence a Hannus azt úgy élvezte nagyon jó volt.
Végülis ennyi volt,vasárnap meg tegnap balcsiztunk.

Katinka:Kár hogy nem futottunk össze sopronba,de a tali tényleg jó ötlet
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Anyany, Ancsi, köszönöm. :D
Ancsi, igazad van, a legfontosabb, hogy gyönyörű egészséges babáink vannak.
Dorka és Hannus is nagyon szép!!! :D

Lara, Eisenstadtban mi is voltunk, nagyon tetszett, megnéztük a kastélyt is. :D

Lányok, ti hogy öblítitek ki a picikéitek száját fogmosi után? Vagy nem is kell? Bocsánat a buta kérdésért... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lara: köszi a beszámolót! :wink: De hol van ilyen kicsi víz Siófokon kívűl? Csopakon? Ott taliztatok Bendéékkel is? Tényleg elég érdekes pofikat vág Hannus. Réka mindig vigyorog, ha meglátja a fényképezőt.
Jajj, és hol láttál minket? Én olyan béna vagyok, senkit sem veszek észre! :cry: Miért nem kiabáltál rám?

Lányok, ne haragudjatok, már olyan sokan írtátok, hogy láttatok, én meg nem veszek észre senkit. :cry: De kérek mindenkit, ha találkozunk, hogy állítson meg, és szóljon rám!

Beze: Nekem a védőnő azt mondta, hogy 1 éves korig nem kell csinálni semmit. Még fogat mosni sem. De azért engem is érdekel, ki mit csinál?

Szösz

KépKép
szosz

Szösz:Nem téged láttalak mert leszólítottam a csajszit :oops: :oops: :oops: úgyhogy elég égő volt :oops: :oops: :oops:

Hát ez az régen a Hannus is vigyorgott most meg úgy kell vadászni hogy legyen egy két jó kép is.
Balatonalmádiba találkoztam Bendével ott is fel van töltve úgyhogy be lehet sétálni meg még csopak balatonfüred is ilyen,máshol nem voltunk.Már régen tettél fel képet Rékáról,tessék szépen pótolni.

Beze:én utánna vizet itatok Hannussal kérdeztem a védönőt azt mondta hogy úgy jó.Az újjra húzható fogkefét meg fogkrémet használjuk.
Vendég

Lara: ezen a leszólítóson jót nevettem! :lol: Kár hogy nem én voltam.
Hol lehet venni ujjra húzható fogkefét? Mindjárt teszek fel pár képet is.

Szösz

KépKép
szosz

Kép Kép

Kép Kép

Szösz

KépKép
szosz

Most csak a fogmosáshoz: annak idején Lilivel azt olvastam, hogy ha már 8 fog kinőtt, onnantól kell mosni fogkrémmel. Én így csináltam, nagyon pici fogkrémmel, mert öblíteni sokáig nem tudnak még. És esténként még mindig megmosom én is a fogát, miután ő kész van. Nem is volt semmi gond eddig, pedig ovistársak mentek már fogdokihoz.

Na, húzok aludni, Nati napok óta a megszokott 8 óra helyett 7-kor kel, nekem az még hajnalnak számít...

Jó éjt!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Szösz, nagyon édes Réka! az a vigyor hihetetlen! :D

Kép
Kép
katinka31

Fogmosás: az én háromévesem sem tud még öblíteni igazán. Én úgy kezdtem, hogy kis gumi fogkefével csak megdörzsölgettem a fogacskákat, neki meg azt a bunkós végű rágcsálhatót adtam a kezébe, hogy azzal mossa ő. Aztán kb 2 éves korától használtam fogkrémet is, de csak éppen bemaszatoltam a sörtés fogkefét. Most van neki elektromos. Azt azért szeretem, mert ha csak odaérinti a fogához már dörzsölődik is. Nem kell neki csiszálni. Szereti, bár volt amikor kérte a régit.

Kép

Kép
hettuli

Fogmosás: Levivel mi is gumisörtés kefét használtunk először, mikor már a hátsó rágók is kijöttek akkor váltottunk rendesre és használtunk egy pici fogkrémet, de kiköpni csak kb 1 éve köpi rendesen, addig lenyelte. Mi is úgy csináljuk, hogy én megsikálom, utána ő is. Kölyök elmexet használunk legtöbbször. Levi imád fogat mosni, van, hogy napközben is eszébe jut és megmossa, akkor egyedül, reggel-este velem vagy apával. Karácsonykor minden szaloncukor után megmosta, az őrületbe kergetett vele minket, mégis szineződik neki az első 4, és töredezik. :cry:
Dorcsi még mindig fogatlan.

Lara: nagyon jók a képek, ilyen kisvonatunk nekünk is van, ami Hannus kezében van a medencében.

Szösz: Réka tüneményes, mi nem tudtunk méreckedni, mert szabin volt a védőnő, majd jövő héten.

Beze: hát nem semmi, amin keresztülmentetek, hogy lehessen babátok. Nem is gondoltam volna, hogy ennyit számít a doki.
Lelkileg nagyon nehéz lehetett.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szösz:Réka annyira édes :D :D :D :D :D és az a vigyor :lol: :lol: :lol:
Sajnos nem te voltál :oops:
Én a dm-be vettem az újjra húzható fogkefét.Rékának hány foga van?

Hettuli:Az elektromos fogkefe tényleg jó ötlet :wink:
Jól vagytok?Pici fiad nem féltékeny a hugira?

Mancsa:A kisvonat nem Hannusé meg a quad sem,a keresztmamiéknál voltunk.
Tényleg én holnaptól már keresztanyú is leszek :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a fogmosós tanácsokat, megfogadom őket. :D Az elektromos fogkefe tényleg nagyon jó ötlet!

Szösz, nagyon édes Réka!!! Az a mosoly, azt hiszem, az őrületbe fogja kergetni a férfiakat. :D

Katinka, a 7 óra tényleg hajnal...

Mancsa, igen, nagyon nehéz volt, többször is a padlóra kerültem, de már majdnem 7 hónapos a tündérkénk. :D Közben pedig a kapcsolatunk is hihetetlen mértékben megerősödött, talán emiatt megérte.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szia Beze!

A mi doki bácsinknál is volt vetélés?Szörnyű lehetett végigmenni ezen de tényleg a lényeg hogy gyönyörű egészséges kislányod van.

Nekem végig ez volt a parám terhesség alatt már a doki is megjegyezte hogy túl sokat aggódok :oops:
Vendég

Sziasztok!!!

nagyon gyönyörűek a babácskák ezen a topicon :lol: :lol: :lol:

tennap előtt mi is voltunk Velencén fürdeni, nagyon jól éreztük magunkt, viszont most a Milót nem lehetett beletenni az úszógumiba, nem maradt meg benne, de apa kezében jókat pancsolt, csapkodta a vizet, amitől aztán vizes lett az arca, de az meg zavarta :o :lol:

fogmosás: a júliusi babamagazinban olvastam, h már akkor kezdjük el a fogmosást, amikor az első fogacska kibújik. először tiszta gzlappal, v pellóval dörzsöljük az ínyüket, bár az elég macerás, mert moshatod minden nap.
mi elsőként a dm-es kezdő fogápolási szettet vettük, amiből a buzogányt és a gumis fogkefét használtuk, bár akkor csak a napi játékhoz tartozott. majd mikor már több fogica kin volt, vettem ujjra húzhatós fogkefét, de mivel mindig harapdálta az ujjamat :shock: vettem sima gyerekfogkefét :lol:

neten utánaolvastam, h először olyan fogkréet kell használni, amit nem baj, ha lenyel a pici, mi a Nenedentet használjuk ennek nincs fluorid tartalma, xillit és kiesel v mit tartalmaz és nem árt nekik ha lenyelik.
gyógyszertárban vehetsz, de én pl. a herbházban vettem, sztem bio, v gyógynövényboltban is kaphatsz, húzós az ára, de megéri.

a fogkefét pedig épphogy picit kell a fogkrémhez érinteni.

mi az ujjra húzhatós fogkefét a Müllersben vettük, kb. 600 pénz, de vehetsz olyat is, h van a csomagban egy pici Nenedent fogkrém és egy ujjra húzhatós fogkefe, ilyet én a Herba házban láttam, de ztem gyógyszertárban is van :wink:

áll. maguktól jól fogat mosni a gyerekek csak akkor fognak tudni megtanulni amikor már írni olvasni tanulnak-legalábbis ezt írta a magazin :shock:

A Milónak is pl. a hangulatától függ, h engedi e megmosni a fogait, v inkább csak rágcsálja a fogkefét :lol:

még vmi..

áll. a helyes fogmosási technika ebben a korban, ha csak függőlegesen mossuk a fogakat, vízszintesen ne mossuk, mert akkor a lepedéket a fogak közé dörzsölhetjük, tehát egészen az ínyétől kell indítani a fogkefét és lehúzni a fogakon, bár ezt ugye csak az első fogaknál lehet, a rágóknál már nem :lol:

nekünk kint van már mind a 4 rágófogunk, meg is szenvedtünk velük rendesen, a szemfogaktól már előre félek :cry: :shock:

Kép
naspolyácska

Beze: nem semmi, amin keresztül mentetek :cry: de a lényeg, h van egy gyönyörű egészséges kislányotok és csak ez számít, már egy család vagytok, és ez a legfontosabb az életben!!!!!!!!!!!!

képzeljétek a MILÓ MEGTETTE AZ ELSŐ KÉT ÖNÁLLÓ LÉPÉSÉT múlt héten vasárnap :lol: :lol: :lol:

persze azóta se többet :lol: :lol: bár már egy kezét fogva is totyog, nagyon tetszik neki, most a lépcsőzés nna az nagyon teszik neki, anyáról meg szakad a víz, mire felérünk a lépcsőn :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

lara!
milyen keresztanyának lenni?

szösz!
azt ondom, amit enyémre is szoktam!
édes kisbéka!
nagyon szép!
igazi csajszi!
látom, ő is a szemével fog majd hódítani! mint az én kisbékám!

mi nem mosunk fogat. sajnos nem tudom megoldani, maximum,ha kedve van fürdés után, de pár napja majdnem beledobta a wc-be. :?

ja és képzeljétek!
tegnap levettem róla a pelust, áll, néz. odamegy a wc-hez, mutatja. nem tudtam mit akar. de hamar megunta és elszalad.
aztán nem bírta tovább és pisilt, én meg tartottam a tenyeremet.
és utána szidtam magam, hogy de béna vagyok, mert ezért mutatta a wc-t. hogy ültessem rá!!!!

úgyhogy a jövő hónap beruházása a bili meg a gyerek wc ülőke lesz. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

annyira jó, minden nap meglep valamivel.
odaadja a telefont az apjának. kidobja a koszos pelust a kukába, lépcsőn a kezemet fogva felment a 3.ra, és ha felvettem, mutatta, hogy majd ő!!!
és a karikagyűrűt is odavitte az apjának amikor mondtam :)

ma kanalazni próbáltunk, egy-két falatot, nem túl sok sikerrel. inkább játszott volna a kajával.
Vendég

Anyany: nagyon ügyes Zsófi, hogy minden nap valami újat tud. Imádom ezt az időszakot (is) amikor olyan látványosan okosodnak.

Naspi: gratulálok az első lépésekhez!
Dorcsika is nagyon bátor, már feláll kapaszkodás nélkül sokszor és van, hogy elindul. 2-3-at lép és elesik. Tök aranyos volt Levi, mikor először meglátta odaszaladt hozzá és azt mondta: Dorcsi, hát te azt hitted tudsz már menni??? Az a vicces, hogy eddig kinézett közeli célt és ahhoz lépegetett oda, de most már ha nincs körülötte semmi, akkor is próbálkozik.
jajj, de büdi jön a kisasszony felől, majd még jövök...
Vendég

mancsa!
gratula Dorkának! milyen bátor! és Levi milyen aranyos!
remélem eccer majd Zsófinak is lesz tesója...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról nagyon klassz volt! :lol: Nagyon jók a képek, Dorka, Hannus és Réka baba helyes csajszik!!!! :lol:
Olyan nagy már mindenki :wink:

Lexi babának boldog hófordulót! :lol:

Matyi imádta a Balcsit ismét nálunk is a gumi nélküli fürdés a nyerő úgy aztán akármit csinálhatok vele, pacsál ezerrel simán merül a vízben élvezi nagyon. Akik mellettünk fürödtek mindenki nézett, hogy mit művelek a gyerekkel :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

mancsa: megjött a csomag most délelőtt. Még hosszú is, de majd apa megszereli, és jó lesz. Már alig várom, hogy felszerelje, mert Dorka egyre többet szökik a fürdőbe, és a pulthoz. Nálunk is a konyhapult polcairól pakol(na).
Mégegyszer nagyon köszönjük, nem is tudom hogy háláljuk meg! ;)

szosz: nagyon édes Réka a képeken, igazi kis hölgyike! A kis kalapos képen egyszerűen zabálnivaló. Nagyon csini kis rucikái vannak. És tényleg nagy hódító lesz biztosan, olyan kis szépséges hercegnő.

Lara: Hannus is nagyon édes. Ő is igazi kis csajszi. A vödrös kép nagyon jó, de a kvados is tetszik nagyon. Kár, hogy nem tudtatok több képet csinálni. Dorkát is nehéz már fényképezni, mindig kimegy a képből! :D:D
Fel tudnád tenni megint azt a linket, ahonnan rendelted Hannusnak a ruhácskáit a múltkor? Dorkának kellenének őszre szabadidő alsók. Most egy csomó felsőt vettünk neki, de itthon nacija nem nagyon van, az kéne neki, valami olcsó.

Anyany: nahát, Zsófi baba milyen kis okos. Nagyon ügyes, hogy wc-be akar pisilni. Olyan sokmindent tudnak, engem is mindig meglep, hogy mennyi mindent tudnak napról-napra. Ügyes, hogy már lépcsőzik, és kukába dobja a pelust. Adj neki jó sok puszit!!!
:) Kanalazást mi is próbálgatjuk, de Dorka is csak keni szét a kaját. A múltkor krumplipürével próbálkoztunk, de a hajában landolt majdnem az egész és a padlón.
Múltkor voltam tupperware-s bemutatón, rendeltem neki evőeszközöket olyan frankón van kialakítva a kanál, és villa, hogy meg van hajlítva a nyele, és ügyesen tud(na) vele enni, ha akarna....
De közben láttam már a bababoltban mamm-ost is. Szerintem tök jók ezek.

Naspi: gratulálok Milókának az első lépésekhez. Nagyon ügyes!!Mostmár aztán fel lehet ám kötni a gatyát, és lehet utánuk szaladni. :)

Beze: boldog hófordulót Lexi babának! Puszi neki!

winchi: jó lehetett Matyi pancsolása. Ha van kép, majd kérünk ám!

fogmosás: én is pici gyerekfogkefét vettem Dorkának, mikor már elmúlt egy éves. Mi Gabi fogkrémet használunk, bár épp, hogy csak a sörtéjéhez érintem a fogkrémet. Nem mindig sikerül megmosni a fogát, van amikor hagyja, van amikor összezárja a száját, és van, hogy rágcsálja a fogkefét. Szerintem a lényeg, hogy azért rögzüljön bennük maga a cselekvés. Én úgy tudom, hogy csak 3-4 éves korukra tudják öblíteni a szájukat, és kiköpni a vizet. Nálunk az a gond, hogy este fürcsi után iszik még kakaót, így az esti fogmosás gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne, de azért igyekszünk. Egy nap többször is mossátok a fogukat?
Ezt az ujjra húzhatót mi nem próbáltuk, mert Dorka is harap elég durván. Az első pár fognál én is mindig úgy törölgettem fürdetéskor a fogacskáit.

mi: Dorka is egyre többet sétálgat egyedül. Ma pl. úgy eltűnt mögülem a szobából. Szépen kisétált a fürdőbe, és a testápolóját bedobta a kádba. Aztán amit talált a fürdő polcán, és elért azt is behajította a kádba.
Jön-megy és hurcolja a kis holmijait. Tolja a bevásárló kocsiját, pakol ki-be. Olyan sokmindent mond már a legújabb, hogy mondja, hogy játék. Pakolja őket, és mondogatja. Néha meglepődök nagyon, mikor valamit mondok, és utánoz. Mondja, hogy tánci, és ha zenét hall rázza a fenekét kegyetlenül.
20-án este fél 10-ig táncolt, mulatott. Néztük az ír szteptáncosok műsorát az ATV-n, veszprémben volt (ugye Lara?) és annyira tetszett neki, hogy ott ugrált, táncolt a tv előtt. Mi meg jókat nevettünk rajta apával.
Szombaton voltunk a mamiéknál. Ott meg ment a 4 éves unokatesó után. Amerre Ricsi ment követte. Olyan sokat sétált, hogy jól el is fáradt. :)

Gégéé: merre vagy megint???

Na, elég belőlem!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan Ancsinak.

http://www.scamp.hu/index.php?action=leaf&id=34
Én a Hannusnak az utolsó nacit rendeltem ezen az oldalon(rózsaszín-szürke,meg egy fehér szürkét)nagyon jó anyaga van szerintem nem sok ennyiér.
Vendég

Sziasztok!

Lara, igen, az első és a harmadik inszem után vetéltem el, mindkétszer a 33. napon, a 2. csak simán nem sikerült, mert alőbb megrepedtek a petesejtjeim.
Ez érthető, hogy végig paráztál, szerintem az lett volna a furcsa, ha egyáltalán nem aggódsz. Én is összetojtam magam, mert a petezsák alatt volt egy hatalmas vérömlenyem, igencsak letolt a dokink, hogy túl sokat parázok. Aztán az 5. hét utolsó napján, amikor láttuk, hogy dobog a kicsi szíve, közölte, hogy nem bízott benne, hogy Lexi megmarad... :shock:

Naspi, gratulálok a nagyfiadnak, nagyon ügyes!!! :D Köszönöm az információkat a fogmosásról, ma megejtjük az elsőt. :wink:

Winchi, nagyon szépen köszönöm. :D
De édes lehetett Matyi, elhiszem, hogy tetszett neki a pancsi! :lol:

Ancsi, neked is nagyon szépen köszönöm, Lexi nevében, a puszit átadom. :D
Ha legközelebb mész Fehérvárra, ha van kedved, ugorjatok be a park centerbe, a kik-ben én ma 350 ft-ért vettem felsőt, valamint 2 pizsamát, ami egyben van. Vannak ugyanennyiért nadrágok is, rózsaszínben, meg azt hiszem, 790-ért vastagabbak is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

alőbb=előbb... :oops:

Anyany, nagyon ügyes Zsófi!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anyany, mikorra szeretnétek kistesót?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hellóka!

Bocs, hogy eltűntem kicsit.. annyi meló volt... újítgatjuk a mellékhelyiséget meg ilyen apró marhaságok...

Fogzóknak.
Nálunk a Dentinox nem vált be, hányt tőle Krisztián. Viszont az Ezüst patika gyógyszertárban kevernek ki fogzásra ecsetelőt. Na, az nagyon jó volt!!! Még én is használtam, mert nekem meg a bölcsességfogam nőtt. :oops: :lol: Szerintem érdemes kipróbálni azt is.
Miután bekentem vele Krisztián fogínyét, gond nélkül elaludt és még az éjszakát is végigaludta.

Na most mennem kell!

Pussz mindenkinek!!!

ZsuLa

Kép
zsula

ancsi!
de édes táncol!
mi is sokat hallgatunk zenét. már terhesen is halász juditot hallgattam vele, azóta is olyan nyugodta, ha azt hallgatjuk. szépen játszik, ha altatom napközben, kicsi szeretgetés és teszem az ágyába, kicsit méltatlankodik, utána alszik szépen.

asszem mi is kipróbáljuk a gabi fogkrémet...

beze, olyan rossz ilyeneket olvasni.
nagyon boldog hófordulót kívánunk Lexinek!
kistesó? hát még nagyon bizonytalan. megbeszéltük a férjemmel 8de fura még leírni) szóval, megbeszéltük, hogy egyrészt a saját lakás, a berendezett élet az egyik feltétele. addig gondolom vissza is tudok majd fogyni rendesen. meg azért mindkettőnknek volt tesója, kell a tesó. sokat tanulhat egy tesótól az ember, ha fiatalabb, ha idősebb.
mindenképpen szeretnénk tesót, de lesz vagy 4 éves a Zsófi mire majd lesz. Zsófi is véletlenül jött, még nem akartuk, mert mielőtt megfogant, elvesztettem egyet egy 7-8hetes terhesen. két hónapra már Zsófi befészkelte magát.
de ha már annyira akart jönni, úgy gondoltuk, jöjjön.
de nem szeretnék ebbe a pici albérletbe még egy babát.
remélem, azért Lexinek is lesz még majd tesója.

zsula!
mennyire drága az az ecsetelő? ha még jobb is pláne kellene venni. a dentinoxot Zsófi már hobbiból is kenegettetné, mert szereti az ízét.
Vendég

tegnap óta vacsizunk rendesen.
virslit kapott a kisasszony kenyérrel meg sajttal. holnap majd tojást.
utána még a tápi. a múlt héten fogacska is, meg nyűgösség is volt, mindig ébredt, csak akkor nyugodott meg, ha tápit kapott. eddig elég volt a tápi este. 200-250mili.
tegnap egy nyikkanás nélkül elaludt, fél10kor, utána csak reggel8kor ébredt.
olyan jó volt. írom a szakdolgozatomat, későn fekszem le, és nem ébred egy fél óra múlva...
Vendég

Kép
Hogy lehet így aludni? :lol:
Kép
Tüzijátékot így aludta át
Kép
Erre jó a mama által vett pici medence :lol: Utazáshoz tökéletes :lol:

Rohanok tovább... :roll:

KépKép
winchi

Winch: tök jó ez a mei tai! Mikor nyaraltunk akkor vittem így Dorcsit mikor terepen mentünk, csak az enyémnek nincs alvócsuklyája és úgy kényelmetlen aludni benne. Dorcsi is átaludta a tüzijátékot, de most erszényben vittem.
Sőt a kismedencénket is ugyanerre használtuk nyaraláskor :wink: , Levinek annyira tetszett, hogy ő is abban fürdött.
Nagyon szépséges Matykó és micsoda pózban tud aludni!

Ancsi: nagyon szívesen! Örülök, hogy tudjátok használni!

Anyany: De jó, hogy eszik rendesen Zsófi! A virsligyár belőlünk gazdagodott egy időben, Levi képes volt hetekig majdnem minden nap azt enni. Azért majdnem, mert néha le tudtam beszélni róla. De volt kolbászos és szalonnás korszakunk is.
Vendég

anyany
Az ecsetelő asszem olcsóbb a dentinoxnál. Mentolos íze van. Krisztián nagyokat cuppogott, amikor kenegettem vele. Akkora üvegben van, mint a 70%os alkohol. Egy-két óra amíg kikeverik, mert csak rendelésre csinálják. Van szavatossági idő, asszem másfél hónap körül. De nálunk elfogyott. Mondjuk most már nincs rá szükség, igaz, még az első fogai közül most jön az utolsó. Ha a hátsók megindulnak, biztos megint kell majd nekünk is. Próbáljátok ki Ti is, szrintem nagyon jó.

Winchi
Tök jó a hordozó, és Matykó milyen édesen durmol benne!!

Kép
zsula

Lara: kösz a linket! Nem drágák a nacik itt, asszem rendelek majd.

beze: nincs mit. kik??? Kenguru kid? Ha igen, akkor meglepődtem milyen olcsó cuccok vannak...

winchi: de édes Matykó. Néha olyan pózokban tudnak aludni, hogy az hihetetlen...
Tök jó ez a mei tai, már én is nagyon gondolkodom rajta, de már szerintem Dorka túl nagy hozzá, nem???

zsula: receptköteles ez az ecsetelő?? Tök jó lehet... lehet mi is veszünk, ha járunk arra. Vagy majd megkérdezem itt Bogárdon, hátha itt is kevernek ki. Meg tudod mondani a nevét?
És hogy álltok a felújítással? Sok van még vissza? Tavasszal mi is csinálunk majd ezt-azt.

Anyany: de jó Zsófi milyen jó kislány. Egy szavad sem lehet. Szerintem Dorka majd talán 18 éves korára alussza át az éjszakát.... :D:D
Nálunk még nem megy a normális evés mindig. Már jó lesz, ha kibújik a foga. Semmi szilárdat nem akar enni, alig tudom beletukmálni a kaját.
Milyen témában írsz szakdolit, jó nagy munka, főleg gyerek mellett.
Mi is majd később szeretnénk kistesót, de ebben a válságban olyan nehéz most is. Majd én is előbb kicsit visszamegyek dolgozni, és kéne kicsit félretenni is...

mancsa: majd ha kész lesz a kerítés teszek fel képet. ;)

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi-pancsi
Nem receptköteles. Gyorsan előkerestem a kiürült üveget. Asszongya hogy..: suspensio anaestheteca. Ez van az üvegen... :shock: Próba szerencse, én csak ajánlani tudom!
Felújítás.. utálom a panelbeli falakat... olyan szép egyenletesek, és olyan könnyű dolgozni vele... :twisted: Haladunk, már csak az új burkolót kell felragasztani és kész leszünk.
Cswak az a baj, hogy mindig van mit csinálni. Másfél éve vettük és sajni még pár dolog hiányzik. És hogy a fürdőnek mikor tudunk neki állni, fogalmam sincs.,.. Ha csak nem nyerünk a lottón! :?

Nem irigyellek Dorka miatt.. én nem is tudom hogy bírnám, ha Krisztián nem aludná át az éjszakát... Szerencsére ő születése óta átalussza... napközben úgysem hagy pihenni..

na megyek, hepaj van! :)

Kép
zsula

Sziasztok Lányok!

Ancsi:A park centerbe van egy kik nevű bolt Beze arra gondolt.
Én ausztriába voltam bennt és nagyon jó felsőket farmer nacit melegítőt vettem Hannusnak,ha megyünk fehérvárra én is be szoktam nézni mert veszprémbe nincs :(

Beze:Kicsit megkésve Boldog hófordulót kívánok nektek :D
Szegény nehéz időszak volt nektek mire Lexi megfogant.
Mikortól is lesz tesóproject?

Winchi:Örülök hogy jól éreztétek magatokat :D :D :D Nagyon jó képeket csináltatok,és az alvós :lol: :lol: :lol: :lol: nem semmi.

Anyany:De jó hogy Zsófi eszik rendesen :wink:
Végülis uyganolyan keresztanyukának lenni mint elötte :D

Zsula:Akkor jó munkát nektek,mi is 2 éve lakunk itt de a terasz még csak most lett kifestve valahogy mindig elmaradt :) meg még az előszobába kell szegély meg néhány ilyen apróság van vissza,majdcsak kész lesz.

Naspi:Gratulálok Milónak,nagyon ügyes :D :D :D :D :D :D

Bende:Hazaértetek???????Mi újság veletek?
Vendég

Jaj Lányok én teljesen kész vagyok,vége a nyárnak :cry: :cry: :cry: :cry:

Képzeljétek a Hannusnak mindig a pelenkázóra teszem a teát este nem nyomom rá a kupakot,éjszaka felkel elveszi a teát megissza és alszik tovább reggel veszem észre hogy fennt volt éjjel,ezt már egy hete csinálja úgyhogy nekem nem kell kelni hozzá :)

Ma voltunk méreckedni 8610 g 76,5 cm

Szösz:Mi újság veletek?
Vendég

Sziasztok!

Anyany, akkor nektek sem volt könnyű... :cry: Zsófi viszont nagyon akart jönni. :wink: Megértem, ha nem szeretnél albérletbe szülni, így én se vállalnám. Örülök, hogy eszik rendesen, és jól is aludt.
Mi stabilan egyszer kelünk, de most a fogak miatt megint rosszabbak az éjszakák. Lassan ismét zombi leszek... :roll:

Ancsi, nem irigyellek, hónapok óta 3-szor kelni, én nem tudom, hogy bírnám. Nálunk is volt ilyen korszak, de szerencsére le tudtuk szoktatni.
Igen, arra a kik-re gondoltam, amit Lara írt. Nem kenguru kid-es cuccok, de pamut mindegyik.

Lara, de ügyes Hannus!!! :D :D :D Gratulálok! Ez tök jó! :D Szép méretekkel rendelkezik. Mennyivel született? Megvan a szülinapra minden? Torta milyen lesz? Képeket kérhetek?
Köszönjük a köszöntést. Tesóproject talán már jövőre indul, még nem tudom pontosan.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchi, Matykó tündéri, megértem, hogy Dorka lestoppolta magának! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zsula: asszem én is megnézem ezt az ecsetelőt a mi gyógyszertárunkban, hátha itt is kikeverik.
Bár megmondom őszintén nem úgy néz ki, hogy valaha is lesz foga a lányomnak.

Szösz: mi ma sem tudunk menni méreckedni, a védőnő egész augusztusban szabin van. Ezt tegnap mondták a klubban. Ilyenkor csak az újszülöttekhez, meg a vége felé járó pocakosokhoz jár ki, mert helyettesítőt nem kap.

Beze: örülök, hogy terveztek kistesót és nagyon fogok szorítani, hogy könnyen összejöjjön! Ebbe a kikbe Levire való ruhák is vannak? Be kell vásárolnom neki őszi ruhákból, mert kinőtte az összes hosszúgatyáját.

Lara: még apának is elmeséltem, amit írtál. Nagyon ügyes Hannus, hogy egyedül felkel inni éjjel és visszaalszik. Tök jó!

Képzeljétek tegnap 9 lépést tett egyedül Dorcsi, aztán elterült, mint a béka.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, csak hétvégén akkorát csalódtam, hogy nem nagyon volt kedvem semmihez.

Lara: Nagyon ügyes Hannus, hogy éjjel egyedül iszik! Én is felolvastam apának. :D Rékának 2 foga van. Ezek már régen kijöttek, azóta meg semmi. Illetve nyálzás, meg rágás van. Hannus hogy áll a fogakkal? Megjöttek már az ajándékok a libero pontokért? Milyenek a könyvek?

A felújítás dolog, meg olyan, hogy szerintem minden lakásban, házban mindig van mit csinálni. Mi 6 éve lakunk itt, mindig valamin dolgozunk, mire elkészül minden valamit lehet újra kezdeni. Nekünk most vannak szép ablakaink, tavaly tapétáztunk, festettünk a gyerekszobában. Még lenne mit tenni, de úgy néz ki jövőre költöznünk kell.

Winchi: Örülök, hogy jó volt a Balcsin! Milyen jó, hogy még tüzijátékot is láttatok! Nekünk idén kimaradt. Csak a pukkanásokat hallottam az ablakból.

Ancsi: Nagyon édes lehet Dorka, ahogy táncol! :D

Anyany: "a férjem" - nekem kb. 2 évig volt fura kimondani, és leírni. Most már megy, idén volt a 3. házassági évfordulónk.

Kistesó: A férjem minél kisebb korkülönbséget szeretne. De mivel Rékát napközben egyáltalán nem tudom hova tenni, vele meg nem szeretnék terhesgondozásra, vérvételre, uh-ra járni, mindenképpen meg kell várnunk, hogy Réka bölcsibe, vagy oviba járjon. De lesz mindenképpen. Nekem nincs tesóm, pedig nagyon szerettem volna. Réka nem lesz egyedül!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Beze:Hannus 3300g volt mikor született.
Jövö hét szombaton tartjuk Hannus születésnapját még nem rendeltem meg a tortát majd jövő héten.A koko cukrászdából rendelek itt nagyon finomak vannak de még nem tudtam dönteni hogy milyen legyen.
Tőlünk fa kirakó játékot építőkockát meg a jászósátrat kapja.
Anyósék vettek neki egy nagy medencét 366*76 mert nagyon szeret fürdeni.Anyuéktól babát kap meg babakocsit.

Mancsa:Nagyon ügyes Dorka GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!Hannus nem tudom mikor fog elindulni most még nagyon kapaszkodik.

Szösz:Nem ér akkorát csalódni hogy ide sem jössz!
Mi volt a baj????????????

Már írni akrtam hogy megjöttek a liberós ajándékok Hannus nagyon szereti a formabedobót,jók ezek a könyvek de nem olyan kemény lapos sajnos így Hannus hamar el tudná tépni igy csak felügyelet alatt nézegetheti.
Hannusnak 2 foga van alul meg kettő már kibújt felül és még kettő készül mondta a doki néni alul felül be van dagadva a ínye de nagyon jól viseli átalussza az éjszakát és napközbe sem nyűgös.

Hogyhogy el kell költöznötök?És megvan már hogy hova?
Vendég

Itt van a torta választék http://www.kokocukraszda.hu/index.php?option=com_joomgallery&Itemid=48

Az esküvői tortánk is innen lett rendelve isteni finom volt! :D
Vendég

Zsula: köszi, szerintem megkérdezem itt a patikában, hátha kikeverik nekem... :) Hát igen, felújítás az mindig van. Nálunk is van mindig mit csinálni. Már 9 éve lakunk itt, és nagyon sokmindent csináltunk, de még nagyon sokminden visszavan. Ha az embernek milliói, milliárdjai lennének könnyebb lenne.

szosz: hát igen, mikor nem tudjuk még ezt az egy gyerkőcöt sem hova tenni.... nem könnyű. Jó akinek papa, mama tud rá vigyázni. Nálunk itt van a papa mama a szomszéd utcában, mégsem nagyon tudnak vigyázni Dorkára... :(
Miben csalódtál, szosz? Ha szabad megkérdeznem? Mitől lett rosszkedved?

Beze: köszi, akkor kik. Még nem hallottam erről az üzletről, de majd ha járunk ott mindenképp benézek. Nem baj, ha nem kenguru kid-es. Nem vagyok én ilyen márkahajhász, csak még nem hallottam erről az üzletről. :)
Jó, hogy már tervezitek a kistesót. Szerintem a dokibácsinknál jó kezekben leszel a kistesóval is. Én még nem merek bevállalni mégegyet, de majd később...
Te írtad, ugye, hogy olvastál valami könyvet az altatásról, milyen tippek voltak benne? Vagy a könyv címét meg tudod adni nekem?

Alvás: Úgy látszik, csak az én lányom ilyen éjjeli pillangó...
Sajna egy szobában vagyunk vele, majd csak a tavasszal költözünk át a másik szobába, mert télen sok lenne fűteni mind a kettőt, így még maradunk, meg tavasszal lesz egy kis renoválás is. Így elég nehéz.... elalszik szépen este, de éjfél körül felkel, utána 3-4 óra körül megint, és kéri a tejcit. Próbáltam, hogy csak teát adok, utána felkel 1 óra múlva megint. Már nem is tudom, hogy éhes, szomjas, vagy csak úgy hobbiból kel fel....
Magunk mellé nem szoktattam, a kiságyában elalszik a cumisüveggel.
Anyósom azt mondja, a párom ugyanilyen volt. Lehet ez a géneken is múlik?
Tegnap pont beszélgettem egy anyukával, az ő kislánya 2 éves, és ő is 2-3 szor kel éjjel. Ő is tejcit kér..... azt mondja, ő is ilyen volt az anyukája mondta..... hát én már nem is tudom.
Ha 3 éves koráig ezt csinálja.... megőszülök (apja 3 éves koráig kelt éjjel)
Lányok, ti hogy álltok ezzel? Van még rajtam kívül zombi anyu?
Mik a tippek? Vagy mit csinálhatok rosszul?

Lara: Hannus milyen kis ügyes. De jó neked. Irigy-irigy. Nálunk, ha Dorkánál hagyom az üveget ki is pacsálja, és egy tócsa lesz a feje alatt teából. És akkor ágyneműcsere meg egyebek.

mancsa: gratulálok Dorcsikának a lépésekhez. Nagyon hamar elindult. Kis ügyes. Megy Levi után, mi???

KépKép
ancsi_pancsi

Nah, pont itt van bal oldalon a cikkajánlóban egy génfüggő alvás című cikk. Lehet, hogy ez nálunk is génfüggő? :D:D:D:D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi

Lara: hű, tök jól néznek ki ezek a torták. Milyen árban vannak?
Hát, Hannus is mindjárt egy éves. Jajj, hogy repül az idő... :)
Emlékszem nemrég még a szülési élményeinkről fecsegtünk itt, meg vártuk a nagy napot, hogy kibújjanak, és féltünk, hogy majd milyen lesz a szülés, és mi vár ránk, mostmeg már egy éves kislurkóink vannak.... hihetetlen.

KépKép
ancsi_pancsi

Szösz: nagyon szívesen meghallgatunk, hátha segít, ha kiírod magadból! Persze csak ha te is akarod.

Lara: nekem nem nyitja meg a tortákat! Majd még próbálkozok, mert nagyon kiváncsi vagyok!

Ancsi: Levi kb másfél éves koráig óránként kelt a fogzás alatt, akkor azt hittem soha nem fogom átaludni az éjszakát. Most Dorcsi 2x kel éjjel (néha 1x), de foga még nincs. Kicsit tartok tőle, hogy ha jönnek majd a fogai ő is olyan lesz, mint Levi. Kitartás úgy elmúlik ez az időszak is, hogy észre sem veszed. :wink:

Ja, Dorcsi azóta sem megy, lehet megijedt az eséstől, de most nem mer elindulni.
Vendég

Sziasztok!

Szösz remélem nem mi bántottunk meg? Mi volt a gond?

Anyám ezek a torták gyönyörűek! A figurásat néztem nekem a hernyó, a hal és a Liptonos tetszik! Nagyon profik! Ha ilyen finomak is mint amilyen szépek... :lol:

Mancsa gratula a lépésekhez, nagyon ügyes!

Lara nem semmi Hannus éjszakai teázása :lol: A múltkor egy több mint két éves kisfiúról meséltek ilyet én már akkor is elámultam most meg pláne :lol:

Ancsi lehet, hogy meg lehetne próbálni a hordozást előre nem lehet tudni, hogy Dorka mit szólna hozzá.
Matyi kicsinek szerette nagyon és most kellett neki pár alkalom hogy megszokja a hátrakötést de már profin hagyja magát amikor hátradobom a hátamra :lol:

Ma van a harmadik házassági évfordulónk! :lol: :lol: :lol:

Megnyírtam ma Matyit, nem teljesen csak alul felnyírtam neki és a felső résznek levágtam kicsit a végét

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi:Gratulálok a házassági évfordulóhoz!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Lesz meglepi Apának?
Na látod ezért nem tudok dönteni hogy milyen legyen a torta :lol:
Majd kérünk Matyiról képet :wink:

Mancsa:Nem tudom miért nem nyitja meg,de ha beírod a keresőbe hogy kokocukrászda akkor egyböl hozza ezt az oldalt.
Szegény Dorka biztos megijedt de majd pár nap aztán megint megindul ügyes kis csajszi Ő.

Ancsi:Bizony olyan gyorsan megy az idő,ha visszanézem a képeket olyan hihetetlen hogy már ennyi idős.
Hát nem olcsó torták az biztos azt hiszem oldalt van egy ártáblázat mindjárt megnézem.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?