Sziasztok!
mancsa: megjött a csomag most délelőtt. Még hosszú is, de majd apa megszereli, és jó lesz. Már alig várom, hogy felszerelje, mert Dorka egyre többet szökik a fürdőbe, és a pulthoz. Nálunk is a konyhapult polcairól pakol(na).
Mégegyszer nagyon köszönjük, nem is tudom hogy háláljuk meg!
szosz: nagyon édes Réka a képeken, igazi kis hölgyike! A kis kalapos képen egyszerűen zabálnivaló. Nagyon csini kis rucikái vannak. És tényleg nagy hódító lesz biztosan, olyan kis szépséges hercegnő.
Lara: Hannus is nagyon édes. Ő is igazi kis csajszi. A vödrös kép nagyon jó, de a kvados is tetszik nagyon. Kár, hogy nem tudtatok több képet csinálni. Dorkát is nehéz már fényképezni, mindig kimegy a képből!
:D
Fel tudnád tenni megint azt a linket, ahonnan rendelted Hannusnak a ruhácskáit a múltkor? Dorkának kellenének őszre szabadidő alsók. Most egy csomó felsőt vettünk neki, de itthon nacija nem nagyon van, az kéne neki, valami olcsó.
Anyany: nahát, Zsófi baba milyen kis okos. Nagyon ügyes, hogy wc-be akar pisilni. Olyan sokmindent tudnak, engem is mindig meglep, hogy mennyi mindent tudnak napról-napra. Ügyes, hogy már lépcsőzik, és kukába dobja a pelust. Adj neki jó sok puszit!!!
Kanalazást mi is próbálgatjuk, de Dorka is csak keni szét a kaját. A múltkor krumplipürével próbálkoztunk, de a hajában landolt majdnem az egész és a padlón.
Múltkor voltam tupperware-s bemutatón, rendeltem neki evőeszközöket olyan frankón van kialakítva a kanál, és villa, hogy meg van hajlítva a nyele, és ügyesen tud(na) vele enni, ha akarna....
De közben láttam már a bababoltban mamm-ost is. Szerintem tök jók ezek.
Naspi: gratulálok Milókának az első lépésekhez. Nagyon ügyes!!Mostmár aztán fel lehet ám kötni a gatyát, és lehet utánuk szaladni.
Beze: boldog hófordulót Lexi babának! Puszi neki!
winchi: jó lehetett Matyi pancsolása. Ha van kép, majd kérünk ám!
fogmosás: én is pici gyerekfogkefét vettem Dorkának, mikor már elmúlt egy éves. Mi Gabi fogkrémet használunk, bár épp, hogy csak a sörtéjéhez érintem a fogkrémet. Nem mindig sikerül megmosni a fogát, van amikor hagyja, van amikor összezárja a száját, és van, hogy rágcsálja a fogkefét. Szerintem a lényeg, hogy azért rögzüljön bennük maga a cselekvés. Én úgy tudom, hogy csak 3-4 éves korukra tudják öblíteni a szájukat, és kiköpni a vizet. Nálunk az a gond, hogy este fürcsi után iszik még kakaót, így az esti fogmosás gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne, de azért igyekszünk. Egy nap többször is mossátok a fogukat?
Ezt az ujjra húzhatót mi nem próbáltuk, mert Dorka is harap elég durván. Az első pár fognál én is mindig úgy törölgettem fürdetéskor a fogacskáit.
mi: Dorka is egyre többet sétálgat egyedül. Ma pl. úgy eltűnt mögülem a szobából. Szépen kisétált a fürdőbe, és a testápolóját bedobta a kádba. Aztán amit talált a fürdő polcán, és elért azt is behajította a kádba.
Jön-megy és hurcolja a kis holmijait. Tolja a bevásárló kocsiját, pakol ki-be. Olyan sokmindent mond már a legújabb, hogy mondja, hogy játék. Pakolja őket, és mondogatja. Néha meglepődök nagyon, mikor valamit mondok, és utánoz. Mondja, hogy tánci, és ha zenét hall rázza a fenekét kegyetlenül.
20-án este fél 10-ig táncolt, mulatott. Néztük az ír szteptáncosok műsorát az ATV-n, veszprémben volt (ugye Lara?) és annyira tetszett neki, hogy ott ugrált, táncolt a tv előtt. Mi meg jókat nevettünk rajta apával.
Szombaton voltunk a mamiéknál. Ott meg ment a 4 éves unokatesó után. Amerre Ricsi ment követte. Olyan sokat sétált, hogy jól el is fáradt.
Gégéé: merre vagy megint???
Na, elég belőlem!