szosz: sajnálom az allergiát, hát nem lehet kellemes.
Réka miatt ne aggódj, Te is vékonyka vagy Réka sem lesz duci sosem. Az a lényeg, hogy szép egészséges, kiegyensúlyozott, és vidám.
sarmi: én nem ismerem ezt az orrszívót, de jó lehet, hogy kicsi, és csendes. Mik vannak....
De jó, mentek nyaralni...., aztán majd kérünk képeket is. irigysmile
Jajj, tudnak ám harapni. Dorkának már 6 foga van, de ha kenem dentinox-al, akkor a foga nyoma ottmarad az ujjamon, már a múltkor fültisztítóval nyúltam be a szájába, mert nem mertem az ujjammal
:D
katinka: hát a paradicsombefőzést nem egyedül csináltam, apa segített sokat, egyedül nem menne, de közben meg a házi munka maradt el, meg hát a kertben is már nyakig ér a gaz, dehát minden nem megy nekem sem...lehet kipróbálom a nyakláncot.... ki tudja. Már nagyon szenvedünk.
beze: szép az ülésetek, és Lexi nagyon édi benne. Ne aggódj, hogy még nem ül, majd eljön az ideje, és akkor majd olyan hirtelen csinálja, hogy meg is fogsz lepődni!
A licitálós anyukákat én sem szeretem, akiknek már ennyi, meg annyi idősen ezt, meg azt csinált a gyereke. Minden baba más és más. Itt a topikban is mindegyőnk babája máskor tanult meg dolgokat, de mi együtt örülünk minden új dolognak, fognak, mászásnak, ülésnek, mosolynak, mászásnak, járásnak, mindennek!
mancsa: köszi, várni fogom, nagy hasznát vesszük, mert Dorka előszeretettel tekergetné a gáztűzhely gombjait, és pakolna a szekrényből, így legalább nem tud majd oda bemenni! HIHI
Lara: de jó, nektek, már megint Balcsiztok. Mi szerintem nem jutunk sehová, mert apa a sógoromnak segít a konyháját csinálni egész héten. Szabin van, de közben meg mégsem látjuk egész nap. Grrrr.
Köszi a dicsit, majd mindjárt ide is dobok képet a többieknek.
Várjuk a képeket Hannusról is!
winchi: tök jó ez a hordozó, tényleg húzós az ára, és hány éves korig lehet őket ebben cipelni?
4 macska....hujjjujjjj. Én hoznék, de a két kutyám megenné vacsorára
:D:D
Képzeljétek Dorkának véraláfutás van az ínyén, és úgy nézem, hogy neki is tök be van dagadva a rágófogainak a helye. Az lehet, hogy az is jön neki? Felül már 4 foga van, alul 2 de jöhet az örlő fog rágófog egyszerre?? Már értem a húzós éjszakáinkat.
Már kap dentinox-ot , Chamomilla 15 ch-t, estére már nurofent is adtam, de ugyanúgy üvöltött éjjel. Szegénykém. Help csajok, még mit lehet ezzel a véraláfutásos ínnyel csinálni? Várni amíg kibujik a fog, mi? Enni se nagyon akar, csak tápi, tea. Kis jogi, krémtúró...
Már viburcol kúpot nem merek adni még pluszba neki. Borostyánlánc?