Új privát üzeneted érkezett!

Emma, Réka BOLDOG HÓFORDULÓT!!! :lol: :lol:

Zsula Gratulálunk Krisznek! :wink:

KépKép
winchi

zsula: gratulálok Krisztiánnak. Elég hamar kezdi a menetelést! :)
Dorka is a minap indult el, azóta elég sokat gyakorolja! :D:D
Én meg aztán rohanhatok utána.... :)

mancsa: elküldtem a címem priviben. Majd csekken feladom neked a postaköltség árát, ha az jó úgy???

Pusz mindenkinek, megyek paradicsomot befőzni! :roll:

Jaffa: volt már a kullancsirtós? Eszembe jutott valami, hogy nálunk apa szokott a kutyáknak venni, valami ampullás bolhairtót, és úgy szokta permetezővel lepermetezni őket, és az udvart, kutyakenelt de az kullancsra is jó és nem is olyan drága. Ha gondolod megkérdezem a nevét!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Réka, Matyi, Emma, boldog hófordulót nektek! :D

Milyen szép mindenki babája, jó nézegetni a képeket. :D

Írisznek gratula a mászáshoz, mi kúszunk, meg a hátunkon közlekedünk előre. :lol:

Krisznek is gratula! :D

Ancsi, jó munkát. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok! Réka baba és Matyi baba boldog hófordulót nektek!

:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Emma baba, Réka baba, Matyi baba boldog hófordulót nektek.
Tyű,már nemsokára mindenki babája 1 éves lesz....

Még nem végeztünk a paradicsommal, holnap folyt. köv... :twisted:

Beze: édi lehet Lexike előre közledve háton :D:D:D

Tényleg gyönyörű itt minden babóka. :)

KépKép
ancsi_pancsi

közledve=közlekedve hű, kicsit fáradt vagyok asszem...

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Így a nap végén mi is Boldog Hófordulót Kívánunk Matyinak és Emmának! :D

Mancsa: nem tudom pontosan hány centi Réka, a 68-as ruhák most kezdenek kicsik lenni. Igazából nem annyira hosszú, szerintem csak azért tűnik hosszúnak, mert kis vékonyka. De majd szerdán megyünk méreckedni, akkor lesznek pontos adatok. :D
Neked már akartam írni, hogy nagyon édes Dorka a rácsos képeken! :D

Szösz

KépKép
szosz

Boldog hófordulókat így utólag is Réka, Emma, Matyi!

Ancsi: majd holnap postázok, ma migrénes vagyok, döglődöm. Még valami csomagolópapír után kell néznem, mert ebben a faluban nem kapni ilyesmit.

Zsula: gratulálok Krisznek!

Szösz: lehet, hogy tényleg azért tűnik hosszúnak, mert vékonyka. Kiváncsi vagyok a méretekre, elvileg szerdán mi is megyünk. Dorcsi 74-eseket hord, már van pár ebből is ami kicsi, de ő alacsony, csak duci és kitölti a ruhákat.

Beze: ez a háton közlekedés tényleg jó lehet.

Apa most indult dolgozni, én meg megyek szenvedek a rohadt migrén miatt. Fúúúúúúújjjjjjjjj
Vendég

szösz!
ne aggódj! Réka baba gyönyörű! Zsófi is kis vékonyka, azaz elég magas, de nagyon kis vékony keze, lába, és az istennek nem akar hízni... csak nyúlik.

mancsa!
jobbulást!

boldog hófordulókat kívánok!!!

ja és mi!
Zsófi felül rágó fogakat növeszt. grrr....
hát megszenvedjük. nappal még csak-csak elvan, időnként ha nagoyn fáj neki, odahozza a dentinoxot, hogy bekenjem. és mindig jól megharap!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
és köztünk alszik. már 9kor aludna, de nagyon fáj a foga, és fél11kor alszik el. beteszem az ágyába,pár óra múlva ébred, mi már akkor aludnánk. kap még tápit, mert amikor kellene, csak keveset eszik, ilyenkor még ráhúz. aztán odabújik néha jól belémrúg megkarmol, lebújik az ágyról...
remélem, ha ezt a foglzást letudjuk, majd helyreáll...ezekkel együtt már 10foga van. ez már a fele!!!
Vendég

Sziasztok!

Matyi is fogzik, ma éjszaka áttört a második fogacska ennek köszönhetően 20 percenként ébredt. Egy fog egy éjszaka azért tudom ez nem rossz arány :roll:

Mi nagyon rég elraktuk a 68as ruhákat, 80as a mostani méret de van body ami már rövid ebből :shock:
Ma megyünk méreckedni, nem tudom hány centi lehet

Anyukák van egy édes cirmos kiskandúrunk amit elajándékoznánk, szeretné valaki? nekem elég az anyukája is :roll:

Mancsa voltunk szombaton a hordozós klubban, szuper volt, egy csomó féle kendőt MT-t lehet megpróbálni és egy hónapig van nálam egy márkás MT is :wink:

KépKép
winchi

Hahó!

Emma kereken 9 kiló, és 71 centi.
A ruhák össze-visszák...általában a 9-12 hós ruhák jók rá...de van olyan 68-as is, ami jó...szóval nem lehet tudni nála :)

vettünk autósülést is már neki, mert kinőtte a hordozót.
Ilyen: http://www.babacity.net/index.php?page= ... k&t_id=231

zöld.

na pusz :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Egy gyors életjellel én is jövök. Megjöttünk a bécsi-soproni túráról, jó volt, de azért fárasztó is. Azóta meg egyfolytában mosok-vasalok, most meg takarítok, mert jönnek ebédelni a barátnőim, egyikük szintén egy kúszó-mászó kisdeddel. Lili ma mamizik, tegnap ott aludt, Nati meg épp délelőtti alvását nyomja.

Mi is fogzunk ezerrel, 4 jön fent, ebből egy tört át eddig, szerintem tegnap éjjel, mert akkor sokat volt fent. Azért úgy érzem, most nem volt olyan vészes, mint az első kettőnél, biztosan a borostyánlánc teszi. :wink: Szopi már csak éjjel van, mert napközben türelmetlen és harap. :roll: Hihetetlen sebességgel mászik a Kisasszony, szinte már mindenhol felkapaszkodik és egyre többször egyensúlyoz elengedett kézzel, persze csak pár másodpercig. A beszédre nem nagyon gyúr, vagyis egyfolytában dumál, de összevissza, talán az anya van meg (ananana), amikor nyügi és engem akar. Ebben a hónapban kimaradt a tanácsadás, szabin vannak meg költöznek, mert felújítják a rendelőt, itthon 8,5 kg-nak mérem, a hosszáról fogalmam sincs, de bodyból még 62-eseket is hord.

Gégéé, olyan jó, hogy újra itt vagy! :D Emma baba sokat nőtt és még mindig gyönyörűséges! Mi is hasonló ülést készülünk venni, a Top Riderest.

Winchi, azért örülök, hogy mégsem marad fogatlan Matykó. :wink: Hú, a kiscica nekünk nagyon kéne, vagyis az anyósomnak Sopronba. Csak az a gond, hogy nem tudom, mikor megyünk hozzá legközelebb. Mi találtuk ki, hogy jó lenne neki egy cicus, hogy ne legyen egyedül, de ott Sopiban csak kislány cicákat tudtunk felkutatni, de ő mindenképp kandúrt szeretne. És legfőképp cirmost.

Zsula, jó, hogy Te is jöttél, nagyon édes és ügyes a kis fürtös fiúcskád! :D

Most ennyire futotta, Nati felébredt meg a barátnőim is bármikor befuthatnak. Ja, az jutott eszembe, hogy egyszer szó volt taliról, jó lenne megszervezni valahogy-valahol.

Pussz Mindenkinek,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Mancsa: sajnálom, hogy ennyit gyötör a migrén! Nem voltál vele fejorvosnál? Itt fehérváron van valami fejfájás ambulancia.

Anyany: Kitartás a fogakhoz! Aranyos lehet Zsófi, ahogy viszi a dentinoxot! :D

Winchi: Gratulálok a fogacskák elindulásához! Akkor Matykó szép hosszú legényke! :D

Katinka: Nagyon ügyes Nati is. Réka sem kápráztat el minket a sok beszéddel. :lol:

Autósülést nekünk még egy darabig azt hiszem nem kell vennünk. Soká lesz még Réka 9 kg! :shock: Holnap megyünk méreckedni, majd megírom a pontos adatokat.

Szösz

KépKép
szosz

Hello Lányok!

mancsa: sajnálom a fejfájást, jobbulást neked. Én is szoktam migréntől szenvedni, nem kellemes. Olyankor valami sötét csöndes kamrába szeretnék lenni, és ne szóljon senki hozzám. Neked is van még hányingered is? Most kipróbáltam a Nurofen forte tablettát, az viszonylag hamar kiszedi a fájdalmat, és egész jól csillapítja is. Próbáld ki, hátha.... Postázás meg ráér, miattunk nem kell sietni!!! :)

winchi: Matyi manó 80-as rucikat hord? Nem semmi, Dorka is most kb. 80-asokat. De még van ami 74-es is jó rá. Akkor Matyi sem marad fogacska nélkül! :)

Anyany: szegény Zsófika. Jól megszenved a fogacskákkal. Mi is küzdünk ezerrel. Már olyan régóta annyit felsír éjjel. Nálunk most az alsók jönnek, de olyan nehéz vele, enni sem akar rendesen. Nálunk is éjjel pótolja a napközbeni tápit, kakaót. Én meg zombi anyu vagyok már...
Édes lehet, ahogy odaviszi a dentinox-ot! Milyen okosak tudnak lenni!!!! Dorka meg harap amióta jön az alsó foga, előtte nem csinált ilyet, mostanában kezdte.

Gégéé: szupi az ülés, nagyon jól néz ki, biztos nagyon kényelmes lesz Emmácskának. Jó husiban van a kisasszony. Kicsit tündér! :)
Tényleg jó, hogy itt vagy!!! :)

katinka: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Nem semmi, hogy neked még van időd, hogy főzz a barátnőidnek, én néha nem találom sem az elejét, sem a végét a munkáknak..
Nati nagyon ügyes, hogy már mindenhol feláll. Megy Lili után, igaz?
Beszéd miatt ne aggódj, majd elkezdi előbb-utóbb. :) Jó ez a borostyánlánc, csak én nem merem Dorkának, mert az előkét is kitépi a nyakából, félek ezt is letépné.

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi, jaj, dehogy főztem, mindenki hozta a kajáját, csak nálunk gyűltünk össze. :lol: Inkább én irigyellek téged, hogy jut időd befőzésre is. Örülök, ha a háztartáson meg a csajokon túl néha kijutok egy kicsit a mini-kertünkbe gazolni. Úgy tűnik, akkor ez ilyen fogzós időszak mindenkinél, majd csak túlleszünk rajta - mi is meg a picik is. Ja, és szerintem azért egy próbát megérne a nyaklánc, Nati is letépkedi az előkét, a nyakláncot mégsem bántja soha, legfeljebb néha bekapja.

Anyany: Neked még feltétlenül akartam írni, hogy gratulálok az esküvőhöz! Nagyon szépek voltatok! :D És Zsófinak jól áll a rövid haj is, olyan szép kis arcocskája van.

Szösz: Réka baba teljesen olyan, mint Lili volt picinek. Most megnéztem, másfél évesen volt 9,3 kg. :shock: Viszont 8 hónaposan már 69 cm volt. Most közel 5 évesen 17 kg, már nem olyan kis vékonyka, inkább izmos.

Mancsa, remélem, ma már jobban vagy. Apa is rácsgyártásban van, igaz, még csak elméleti síkon, mert a lépcsőhöz kellene gyártani, ami egy csigalépcső és a fém hengeres vázához kellene csatlakozni. Szerencsére ő is ezermester, tuti megoldja. Csak jó lenne minél hamarabb, mert Nati imád lépcsőzni, egyszer mentem mögötte kíváncsiságból, simán felment a tetejére és tök boldog volt. :roll:

Ja, és Beze, nem emlékszem, hogy üdvözöltelek-e már, de mindenesetre: Szia! :wink: Nagyon szép család vagytok. :D

Na, lelövöm magam, délután jönnek Nati keresztszülei névnapozni, kezdek előkészülni.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Katinka, köszönöm, nagyon aranyos vagy! :D

Mancsa, jobbulást, remélem, ma már jobb napod volt. :wink:

Szösz, mi nem vártuk meg a 9 kilót, Lexinek már 6 hónaposan megvettük az új ülést, mert a hordozót szemmel láthatóan kinőtte, és az új tökéletesen ráhúzható. Én a 70,5 centit múltkor amúgy is kevésnek tartottam.
Ilyen a miénk:
http://teddybababolt.hu/product_info.ph ... ts_id=1682

Mutatok képet is.

A fogzás nálunk is nagyon megy, tegnap óta nagyon nehéz vele, szegénykémnek nagyon fájhat. :( A felső kettők fognak most kibújni. A dentinoxot még nem próbáltam, szerintetek jó?

Lányok, mi még nem ülünk...Tudom, minden baba más, de azért már szeretném...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Katinka, nagyon ügyes Nati! A harapás nálunk is gond volt pár napig, ma csak kicsit harapott meg, de hogy mi lesz + 2 foggal??? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze: Lexi hány kg volt, mikor először beleraktátok az ülésbe? Mert Réka még 7 sincs, és attól tartok lötyögne benne, és így nem lenne igazán biztonságos. Az ülés miatt meg ne aggódj! Réka igazából csak a múlt héten kezdett ülni, és Ő már 9 hónapos! Mi még csak most fogunk etetőszéket is venni, eddig a hordozóban etettem. Nem akartam siettetni az ülést, megvártam, hogy Ő üljön. Ő meg olyan jól elvolt hason, hogy eszébe sem jutott ülni. De most már tetszik neki, a babakocsiban is olyan édi ahogy ül és nézelődik. :D Így már olyan nagylányos! :lol:

Szösz

KépKép
szosz

Jó reggelt!
Képzeljétek még alszanak a gyerekeim! :lol:
Igaz tegnap végre eljutottunk strandra, idén először és jól elfáradtak. Ja és este még babaklub is volt a focipályán.

Köszönöm mindenkinek az együttérzést a migrénnel kapcsolatban, Szösz, köszi utánanézek ennek a fejfájás ambulanciának.

Ancsi: igen ez a hányingeres, néha hányós, szemfájós, fény szag és hangnembírós lüktetős nyavaja. Utálom. Még eddig semmi gyógyszer nem vált be, de már megrendeltem valami új paprikakivonatos orrsprét, ma jön a gyógyszertárba. Ha ez sem jó kipróbálom a Nurofent, az eddig kimaradt.
Megvárom míg felébrednek és megyek a postára!

Anyany: nem semmi, Zsófi már rágófogakat növeszt, kitartás, még pár hónap és vége a fogzásnak egy időre.

Winch: milyen márkát kaptál? Csak nem Kozy? Megmutizod? Van különbség a saját varrású és a márkás között? Úgy értem kényelmi.

Gégéé: Tök jó az ülésetek! Szép méretei vannak Emmának.

Katinka: de jó, hogy írod, hogy használ a borostyánlánc, Dorcsi még mindig fogatlan.

Beze: a ti ülésetek is tök jó, ez forgatható jól látom?

Felébredt a törp, rottyantott egyet és kifolyt oldalt, megyek lefürdetem.
Vendég

Sziasztok!

Gégéé és milyen az ülés? Kényelmes Emmának? Én is ezt néztem meg a giraffe klubosat az is teljesen hasonló. Jó anyaga van?

Mancsa azért nem Kozyt kaptam hanem egy Hajtka van nálam jövő hónapban pedig jó lenne ha a Hunbabát el tudnám hozni.
Álom ez az MT óriási a különbség a sajáthoz képest. Amit még próbáltam és igazából nagyon szeretnék az egy Liliputi csattos, nagyon jó nem kell kötözgeti és nagyon kényelmes:
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=13
:lol:

Matyi majdnem 9 kiló és 74 centit mért a védőnő de tuti több, kígyóként tegergőző gyereket nem lehet normálisan lemérni de 74es ruha már nincs is elől.

Katinka örülök, hogy nálatok is használ a borostyán sztem nálunk is hatott csak akkor nyügösködött amikor teljesen áttört a foga.

Hú biztos akartam még valamit de itt nyekereg úgyhogy megyek, mostanában fejhangon hisztizik :shock:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szösz, nagyon köszönöm a megnyugtatást, akkor nem aggódom tovább. :) Tudom, minden gyerek a saját ütemében fejlődik, csak amikor azt hallom, hogy 2 héttel fiatalabb baba már feláll, mi meg még nem ülünk, akkor kicsit szomorú vagyok. Persze nem vagyunk még lekésve semmiről. Mi is nagyon szeretünk hason, ha meg felhúzzuk, nem ül, hanem kapaszkodva áll. :wink:
Lexi legalább 7,5 kiló volt, amikor megjött az ülés, én is tartottam attól, hogy nagy lesz, de simán rá lehet húzni, és ebben úgy tud aludni, hogy nem esik előre a buksija. A másik már semennyire sem tartotta, annyit ért, mint halottnak a csók. Ha Rékának még nem kicsi a hordozó, akkor nyugodtan megmaradhattok annál.

Mancsa, örülök, hogy jobban vagy. Hát, hogy forgatható-e? Fogalmam sincs, majd megkérdezem a férjem. :oops:

Lányok, hol lehet venni ilyen borostyán láncot? Kipróbálnám, végülis nem vesztünk vele semmit. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ma megint harapós kedvében volt a kisasszony... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Én is boldog hófordulót kívánok Rékának Emmának Matyinak :D :D :D :D :D és Dorkának is :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gégéé:Nagyon jó kis gyerekülést vettetek :D Jó kis méretei vannak Emmának Hannus talán 8,5 kg,kis vékonyka :)

Beze:Nektek is nagyon jó az ülésetek mi römer kinget vettünk.

Ancsi:Nagyon aranyosak a fürdös képek az iwiwen.

Szösz:Nagyon tetszik Réka új vonalzója olyan édesen vigyorog :lol:

A nyaralás jól tellt de azért itthon jobban aludtunk mondjuk Hannusssal nem volt gond mi nem tudtunk aludni Apával.Tegnap meg a teraszt festettük mert az még elmaradt a felújításkor.Vasárnak meg balcsin voltunk.

Holnap mentek valahova?Mi lehet balcsira.
Vendég

mancsa!
hogy érted, hogy a fogásnak egy időre vége?

Zsófi is 80as meg 86os rucikat hord. legutóbbi mérésnél volt 78cm. és a múltkori betegségnél leadott dekákat mostanra szedte vissza.
a body meg a rugiból még jó a 80as. de van már pár kisebb 86os is amit használunk.

lexi nagyon jó az ülésetek és piszok drága is volt...

a mi ülésünk, a kiddy jó nagoyn, meg biztosnságos, de nagoyn gondolkodom, hogy beszerzek egy másikat is, mert a mi kis suzinkban nem lehet megdönteni, hogy aludjon, mert rövid hozzá a biztonsági öv. már csak a páromat kellene meggyőzni valahogy, de ez elég nehéz dió.

tegnap láttam egy babát a szomszéd lépcsőházból. még nincsen 4hónapos, csak anyatejet kap és 7ésfél kiló. hatalmas, duci, és mindenütt hurkás. :)
és nem sokkal kisebb az én 14hónaposomnál...
Vendég

Lexi a dentinox jó, de csak rövid ideig használ nekünk a nagy fájdalmakra már kevés volt.

A láncokat én innen szereztem be, meseszép dolgaik vannak és jó minőségű:
http://www.borostyanlanc.hu/index.php

Ja kismacska felajánlást módosítanék: nem egy hanem 4 kismacskánk van! Most hozta elő őket 2 cirmos, 2 fekete foggalmam sincs mi lesz velük kicsit vadak.

Lara már írni akartam, hogy vajon meddig nyaraltok csak aztán délelőtt elszakadtam gyorsan a géptől... Nyaralós képek? Jól éreztétek magatokat?

Nekünk a nyaralás a mostani 4 nap lesz lemegyünk a Balcsira papám nyaralójába, sajna nem maradt pénz igazibb nyaralásra de megvan viszont a télre a tüzelőnk :roll:
De jó lesz megyünk babázni is 2 hetes barátnőm kisfia :lol:

KépKép
winchi

Winchi:Igen,jól éreztük magunkat a szállás is tök jó volt.
Hannusnak az éjjelilámpa tetszett a legjobban :) Majd teszek este képeket csak még kicsinyíteni kell.

Biztos jó lesz a balatoni pihenés az a lényeg hogy együtt lesztek.
A téli tüzelő is nagyon fontos mi biztos ráfizetünk a gázra épp a napokba küldik majd a csekket,már alig várom :roll:

Anyany:Mancsa úgy értette hogy a fogzásnak lesz egy időre vége.
A barátnőm kislánya is olyan kis dundus már 2 hónaposan utolérte a Hannust pedig 4 hónap van köztük.
Hogy tellik a házasélet????? :D Anyósod házát sikerült eladni?
Vendég

Beze: már látom nem forgatható, csak azt hittem az alja miatt. Láttam olyat, amit ki lehet fordítani az ülőrészét, szemből beleteszed a gyereket és visszafordítod az ülést menetiránynak. Csak azok száz fölött vannak asszem. Bár ez sem volt olcsó az tuti. Még jó, hogy nálunk megörökölte Dorcsi Leviét.

Anyany: úgy értettem, hogy ha kijönnek az első rágók, akkor lesz egy kis szünet, ha jól emlékszem a hátsó rágók később jönnek.

Lara: jaj, de jó, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, este megnézem a képeket.

Winchi: hát igen az a csatos nekem is nagyon tetszik, de ölég húzós ára van.

Ancsi: útnak indítottam a csomagot!

A borostyánláncot én a teszveszen vettem.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a méreckedésből, Réka 9 hónapos adatai: 68,5cm, 6920g. Szóval a 7 kg-ot nem sikerült még mindig elérni, pedig a védőnő már 8 hónaposan is azt szerette volna. És megint elkezdte mondani, hogy jajj, hát elég kevés ez a súlygyarapodás, de a doki megnyugtatta, hogy ránézünk a combikra, meg anyukára, és nem esünk kétségbe. :lol: Meg azt is mondta, hogy a főzelék után adjak egy kanál lekvárt :shock: , mert az jó hízlaló.

Ja, és utánunk egy kislány következett, aki 4,5 hónapos, és 71cm, és 7,5 kg. Nagyon vicces volt, hogy Réka 2x olyan idős, de méretei alapján kisebb. :lol:

Mancsa: Ti is voltatok méreckedni? Adatok?

Lara: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :D Mesélj kicsit többet, merre jártatok? Mi szépet láttatok? Várom nagyon a képeket. Most pedig lehet kezdeni a készülődést a szülinapra?

Winchi: azért a 4 napos Balcsis nyaralás is valami! :wink:

Jajj, lányok, én annyira szenvedek a parlagfűtől! :cry: :cry: Napi 100-as csomag zsepi simán elfogy! És nem túlzok! :cry: :cry: :cry: Ma a DM-ben meg is kérdezte a pénztáros, hogy allergiás vagyok-e, mert annyira piros az orrom! :shock:

Szösz

KépKép
szosz

Te szösz,ne izgulj!Nem kell azt a kislányt semmivel sem tömni,annyit eszik amennyit akar,amennyi jól esik neki.
Egyébként Írisz se nagyon eszik,de hát ilyen melegbe ezen nem kell csodálkozni.Írisz ma kapta meg a 2dik prevenát,7,77 kiló és 75 centi.Szóval ő sem egy szumós alkat!
Ne izgulj,hisz te is vékony vagy!

van valakinek ilyen vagy ehhez hasonló orrszívója:

http://www.egeszsegbolt.hu/251-termekek ... szivo.html

megyünk nyaralni jövőhéten,Írisz meg taknyos,a porszívót nem cipelhetem magunkkal...Kérdésem az lenne van olyan hatékony ez is mint a porszívós orrszívó???Megéri e venni.Nem vmi olcsó,de ha jó,még kell egy darabig ,akkor beruházunk.

Írisznem egy csücsök van a fogából de azzal is úgy harap,majd besza...ok!

hettuli millió bocs ,a sok kíváncsi rokonytól nem jutottam el hozzád!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: olyan régen voltál, azt hittem már most nyaraltok. Írisz már milyen hosszú! Réka is néha jó nagyokat harap. Nem örülök olyankor!

Szösz

KépKép
szosz

szosz: sajnálom az allergiát, hát nem lehet kellemes.
Réka miatt ne aggódj, Te is vékonyka vagy Réka sem lesz duci sosem. Az a lényeg, hogy szép egészséges, kiegyensúlyozott, és vidám.

sarmi: én nem ismerem ezt az orrszívót, de jó lehet, hogy kicsi, és csendes. Mik vannak....
De jó, mentek nyaralni...., aztán majd kérünk képeket is. irigysmile :)
Jajj, tudnak ám harapni. Dorkának már 6 foga van, de ha kenem dentinox-al, akkor a foga nyoma ottmarad az ujjamon, már a múltkor fültisztítóval nyúltam be a szájába, mert nem mertem az ujjammal :D:D

katinka: hát a paradicsombefőzést nem egyedül csináltam, apa segített sokat, egyedül nem menne, de közben meg a házi munka maradt el, meg hát a kertben is már nyakig ér a gaz, dehát minden nem megy nekem sem...lehet kipróbálom a nyakláncot.... ki tudja. Már nagyon szenvedünk.

beze: szép az ülésetek, és Lexi nagyon édi benne. Ne aggódj, hogy még nem ül, majd eljön az ideje, és akkor majd olyan hirtelen csinálja, hogy meg is fogsz lepődni! :) A licitálós anyukákat én sem szeretem, akiknek már ennyi, meg annyi idősen ezt, meg azt csinált a gyereke. Minden baba más és más. Itt a topikban is mindegyőnk babája máskor tanult meg dolgokat, de mi együtt örülünk minden új dolognak, fognak, mászásnak, ülésnek, mosolynak, mászásnak, járásnak, mindennek! ;)

mancsa: köszi, várni fogom, nagy hasznát vesszük, mert Dorka előszeretettel tekergetné a gáztűzhely gombjait, és pakolna a szekrényből, így legalább nem tud majd oda bemenni! HIHI :)

Lara: de jó, nektek, már megint Balcsiztok. Mi szerintem nem jutunk sehová, mert apa a sógoromnak segít a konyháját csinálni egész héten. Szabin van, de közben meg mégsem látjuk egész nap. Grrrr.
Köszi a dicsit, majd mindjárt ide is dobok képet a többieknek. :)
Várjuk a képeket Hannusról is!

winchi: tök jó ez a hordozó, tényleg húzós az ára, és hány éves korig lehet őket ebben cipelni?
4 macska....hujjjujjjj. Én hoznék, de a két kutyám megenné vacsorára :D:D:D

Képzeljétek Dorkának véraláfutás van az ínyén, és úgy nézem, hogy neki is tök be van dagadva a rágófogainak a helye. Az lehet, hogy az is jön neki? Felül már 4 foga van, alul 2 de jöhet az örlő fog rágófog egyszerre?? Már értem a húzós éjszakáinkat.
Már kap dentinox-ot , Chamomilla 15 ch-t, estére már nurofent is adtam, de ugyanúgy üvöltött éjjel. Szegénykém. Help csajok, még mit lehet ezzel a véraláfutásos ínnyel csinálni? Várni amíg kibujik a fog, mi? Enni se nagyon akar, csak tápi, tea. Kis jogi, krémtúró...
Már viburcol kúpot nem merek adni még pluszba neki. Borostyánlánc?

KépKép
ancsi_pancsi

Dorka tegnapelőtt strandolt az udvaron. Nem vettünk neki medencét, majd jövő nyárra lesz családi nagy....

Kép Pancsi Kép
Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Anyany, igen, drága volt, de azért döntöttünk emellett, mert az adac tesztjén ez volt az egyik tesztgyőztes autósülés a 4 közül. És mivel Lexi nagyon nehezen jött össze, nagyon vigyázunk rá. :wink:

Lara, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, várjuk a képeket. :D

Szösz, én nem adnék lekvárt a főzelék után, de persze neked kell döntened. Réka így is szépen fejlődik, akkor minek? Ő tudja, mennyi neki az elég. :wink:

Winchi, Mancsa, köszi a tippet a láncról. :wink:

Ancsi, köszi a szavaidat, teljesen igazad van. Most meg már nem is tudom, miért aggódtam, Lexi ma félig már mászott, anyukám kezébe kapaszkodva ülésből 3X felállt, és apja kezét fogva 4X felült. Olyan boldog vagyok!!! :D :D :D
Szegény Dorka... Nagyon kemény ez a fogzás, nálunk a 3. fogacska félig kint van, de készülődik a 4. is. Úgy sajnálom őket. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsi, tündéri Dorka a fürdős képeken, meg kell zabálni. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szösz ez fantasztikus ötlet a lekvárról :twisted: Nem a kanálka lekvártól fog meghízni csak az édeshez szoktatod hozzá ami meg nem túl jó.
Legközelebb megyünk Fehérvárra találkozunk? Úgy megfogdosnám a cérnahercegnődet :lol: Én már el is felejtettem milyen volt 2 kilóval könnyebben Matyi :lol:
Egy pillanatig ne aggódj Réka súlya miatt a képeken mindig olyan formás, nem soványka egyáltalán!

Szegény Dorka sajnálom az ínye miatt, de fájhat :? És mi lenne ha a nurofen helyett adnál kúpot? Vagy lázasodik is tőle? A pancsis képek nagyon helyesek :lol:

KépKép
winchi

szösz!
szerintem sem aggódj! tied alkat. :)
Zsófi is enyém alkat. de örülök is, mert az apja nagy. anyós meg 135kilókörül van. inkább legyen vékonyka.
ha Réka jókedvű, nem nyűglődik, semmi baja.
én is mindig aggódok, de néha csak túlaggódom magam.

ancsi!
szegényke Dorka! biztosan a foga. szeirntem jöhet több is egyszerre, Zsófi is mindig kettessével növeszti őket. néztem ma, az egyik már áttörte az ínyét, a másik szerintem holnap már kint lesz.
én délelőtt adok neki chamomillát, napközben, ha látom, hogy kell, akkor dentinoxot kap. (amit pedig inkább lenyal az ujjamról, mert annyira ízlik neki :lol: :lol: :lol: :lol: ) estére viburcol és így az áttörések miatt nurofent is kap. ma még kapott, holnap már szerintem nem kell.
amúgy a nurofen nagoyn jó, mert a gyulladást is csökkenti. de 2-3napnál tovább ne add, ha nem beteg.

beze!
igen, a gyerekekre nagoyn kell vigyázni, egyetértek!!!!!!
megkérdezhetem miért jött össze nehezen? nem akarok tolakodó lenni, ha úgy érzed, ne válaszolj.

winchi!
ha lenne hova, az egyik cicót elvállalnám, de panelba inkább nem. szegényt Zsófi agyon szottyongatná :lol:
a kutyáknak sikít, a cicáknak meg mondja, hogy "nyányá" és olyankor komolyan nyávog. szóval imádjuk a cicákat.
ha esetleg pár év múlva még lesz... meg nekünk is hova, akkor biztosan számítunk majd cicamamára.

lara!
még mindig nem sikerült eladni. nem is tudom, volt e már igazán komoly vevő. egyelőre nézegetik. sajnos könnyűszerkezetes, az emberek nem ismerik az ilyen amerikai típusú házakat.
házasélet? hát egyelőre nem sok minden változott. de párom, aki iszonyatosan izgult az esküvő miatt, végre megnyugodott...
Vendég

lara!
ti hogy álltok a házvásárlással?
egyszer mondtad, szeretnétek kertes házat.

ancsi!
nagyon édi Dorka!!!
igazi csajos! és hogy elviseli a sapit! Zsófin kb 10másodpercig marad meg, annyira utálja...
Vendég

Anyany szívem szerint akkor beprogramoznám a macsekot, hogy pár év múlve nektek gyönyörű kölyköt produkáljon de addig ne :twisted: Próbáltam beszélni a fejével, hogy ne szűrje össze a levet mindenféle gyüttment kandúrfival de hát ez egy cafka macska :lol:
Nagy bánatom, hogy nincs pénzem megműttetni, nagyon drága :cry: sztem neki is és nekem is jobb lenne, nem lógna rajta 4 cic én meg nem aggódnék a sorsukért...

KépKép
winchi

Hello Csajok!

Anyany: köszi, pont így csináltam,napközbe kapott chamomillát, estére kúpot, meg dentinox-al kenegetem neki. Ő is szereti lenyalogatni, meg megharapni az ujjam. Nurofent nem akarok sokáig adni, mert nem akarom, hogy hozzászokjon, utána meg majd nem használ, ha lázas lesz...
Zsófi édes lehet ahogy nyávog a cicáknak. Dorka is imádja a kutyákat, macskákat. Bár a múltkor a szomszéd tacskó rámorgott, mert épp egy csontot evett, és Dorka ment oda hozzá, de nem ijedt meg. Azóta is megy utánuk. :) Sajnálom, hogy még nem tudtátok eladni a házat.
Dorka sem nagyon szereti a sapkákat, a múltkor bicóval mentünk a boltba, és aranyom eldobta az úton, egy autós dudált le minket, hogy eldobta a gyerek a sapkáját. Én meg a 63-asról a kocsik közül vadásztam össze... :)

beze: látod, milyen ügyes pici lányod van, lehet nem ülni, hanem állni tanul meg előbb. Vagy futni :D:D:D Ne aggódj tényleg szép, okos kislányod van!
Néha megéri többet áldozni egy-egy gyerekholmira, a biztonság miatt, ha engedi az ember pénztárcája.

Na, tegnap panaszkodtam, hogy nincs kismedencénk, erre apa este hazállított egy békás kismedencével. Azt hiszem ma ki is próbáljuk, mert megint egyedülmaradtunk. A fiúk dolgoznak sógoromnál, úgyhogy mi kettesben huszadikázunk Dorkával. :(
Nem akar valaki eljönni hozzánk medencézni???? :D:D:D:D

katinka: a tali tényleg jó ötlet, jó lenne összahozni valahol valamikor....

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Anyany, persze, összesen 23 hónapig vártunk a mi kis csodababánkra, közben elfogyasztottam 2 orvost, mire kikötöttem a 3-nál, kiderült a pco-m, és a 4. inszeminációnál fogant meg Lexi, amikor kilökődésgátlót kaptam, és volt 3 nagyon korai vetélésem.

Ancsi, de aranyos vagy, köszönöm szépen. :D Ha a picikénkről van szó, tényleg kiszorítjuk, amire kell.
Milyen az új medence? Kapunk képeket?
Sajnálom, hogy kettesben vagytok. Párod azért otthon lesz szombat-vasárnap?
Fogacskák?

Winchi, én hoznék, de a németjuhászunk nem hiszem, hogy sokáig eltűrné... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

húúúú, beze ez nem semmi.
nagyon sajnálom a sok viszontagságot...

de a lényeg most úgyis Lexibaba!

ancsi!
jó nektek, hogy van udvar...
mondjuk én annyit csinálok, ha látom, hogy Zsófinak nagyon melege van, hogy napközben ha kell többször is letusolom. :?
Vendég

beze: én is sajnálom a viszontagságokat, nekünk is elég soká fogant Dorka, és én is megjártam a hadak útját, ciszta műtét, egyebek, de a lényeg, hogy van egy csodálatos bébink aki mindenért kárpótol.

anyany: én is szeretem az udvarunkat, mondjuk sok a munka vele, de nem cserélném el azért. Én mondjuk 20 évig panelban laktam, de zöld övezetben, azért ez jobb így, bár messze vagyunk Fvártól.
Én is szoktam tusizni Dorkát, ebben a melegben.

Most du. lesz a pancsi, feljön a szomszéd csaj hozzánk a két kislányával, egy 3 éves, és egy 10 hónapossal. Remélem jól ellesznek. Bár mostanában Dorka olyan féltékeny, ha más babával foglalkozom, akkor megveri a másik babát. A múltkor is megcsapkodta ezt a kislányt (Andreát). Nem tudom hogy szoktassam le erről. És már a játékait is kezdi félteni. Irigykedik :)

Ma kaptunk a mamától egy kis játék bevásárló kocsit, Dorka egész délelőtt azt tologatta, csak félek felborul vele, rohanhattam utána...
Persze, majd csinálok képeket a csajokról! :)

Szép napot mindenkinek, aki meg megy valamerre, annak jó szórakozást!

KépKép
ancsi_pancsi

beze: nem tudom, itthon lesz e apa hétvégén, remélem addigra már befejezik a melót a sógoromnál. Tesóm is lejött egy hétre, hogy Dorkázzon, és őt is elcipelték magukkal. Grrrrr :twisted:

KépKép
ancsi_pancsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi!!!
jajj de édes!!!
megzabálom!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek. Egyébként én sem aggódom Réka súlya miatt, mert szerintem sem kórosan sovány, csak éppen nem egy pufi baba. Csak megbetegednie nem szabad, mert fogyni nem fogyhat, azt nincs miből! Egyébként nekem sem! Már megint egy kilóval kevesebb vagyok, nem értem. De már nem merek ráállni a mérlegre. :cry:

Ancsi: aranyosak a lányok, jó a medencétek, és a kertért írígy-írígy!

Lara: hol vagy? Hol vannak a képek?

Mi is kettecskén vagyunk. Apa dolgozik. :(

Szösz

KépKép
szosz

Szosz! Teljesen együtt érzek veled!!! Én is kétségbe esek, ha mérlegre állok. 72-vel szültem, három hét múlva már 62 voltam és két hete 59. Két hatalmas tejcsárdával!!! Basszus! Ráadásul Vencel sem akar enni. Nem gebe, az igaz, de amennyit eszik, általában 5 falat egy evésre. Szerintem azért ez kevés egy három évesnek.

Kép

Kép
hettuli

Pedig vártalak ám Sarmon!!! De a számod elmentettem én is. Mondjuk elsétálhattam volna felétek, de gyorsan főztem egyet, ha elmegyünk legyen kaja. Majd legközelebb!

Jó nyaralást!

Az orrszívóról még nem hallottam senki véleményét. Általában a porszívósra esküszik mindenki. Az ára alapján nem lehet rossz...
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?