Sziasztok
Gyorsan megprobálok válaszolgatni, bocsi előre is ha nem irom oda hogy kinek irom, ugy is felismeri aki kérdezte
Folyás:
Nekem sajnos már nem csak sima dologról volt szó, hanem mellé kicsit viszketett is, igy kedden irt fel krémet a dokim, de mivel szerdán bevonultam a korházba, még nem váltottam ki. IGazán hogy ne legyen annyira kellemetlen számomra, azért kértem. Teljesen igazatok van, hogy ilyenkor általában megnő a mennyisége és jellemzően előfordul a kismamiknál, de nekem ez már nem igazán tetszett.
UH
A földszinti uhára való bejutás mostanában háromnapi hidegélelem magával cipelésével jár, azt tuti, igy ha az emberjányának más dolga is van, tudom ajánlani, hogy inkább kedden és csütörtökön menjen, valamint ugy 11 óra felé,ekkor nagy átlagban kevesebb idő alatt bejut az ember a vizsgálatra.
A földszinti uhán tényleg a problémás eseteket nézik meg, én is ott voltam a gentikai uhán. Ide előre be kell jelentkezni, ugy adnak időpontot. Viszont előre mondom az se életbiztositás, mert ha éppen valami dolga akad a dokinak akkor várni kell, én is egy bő órát vártam. Viszont már van kontroll monitor ahol a mami is láthatja elvileg az uhát, de elég rossz szögben van feltéve és nyujtozni kell hogy láss valamit. Egy tuti, a nemét a Bakos nem fogja megmondani, sőt nagyon ne is várj tőle bármilyen kommentárt se. Megvizsgál és lediktálja a dolgokat, ha nagyon gáz lenne valami akkor persze elmondja, egyébként ennyivel el is van intézve. Jah és nagyon halkan tud beszélni, baromira kell fülelni ha érteni akarod mit kérdez, vagy mond.
PP
Ide tutira csak te mehetsz be, igy apa nem fog mozizni, én is inkább azt mondom hogy 4Dre menjetek, sokkal kellemesebb és ott mindenki élvezheti, mindent elmondanak. Én a Savoyában voltam a Kenguru goldban, videofelvétel és szines képpel együtt 8 ezer Ft volt, ha a képeket cdre kéred akkor plusz ezer, ha a felvételet DVDre az is plusz egy ezres. Kb 25 perces felvételünk lett.
A Praxist is tudom nagyon ajánlani, a legjobb dokinő dolgozik ott, és a legjobb szonográfus doki. Ha itt regezel és bejelentkezéskor bemondod a kódot akkor kapsz ezer Ft kedvezményt (babaneten lehet regisztrálni). Alapból 10 ezer Ft és minden egyéb kivánság plusz ezres.
A 18-20. hetet javasolják a nem meghatározáshoz legkorábbi időpontnak, ha szerencsétek van akkor látszik, ha nincs akkor lehet tovább tippelgetni
Mint ahogy mi se lettünk igazán okosabbak, már két 4D után sem, következő már nem lesz, igy tuti majd ha kibujt
Rita:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1525&page=2&image=26790 ezen a képen be tudod azonosítani a szülésznőnket
Magunkról két sor:
Jó hir a rémhirekkel ellentétben még sincs szükségem inzulinra, igy marad végig a diéta, kicsit megnyugodtam. Babó rendben van, méhszáj zárva, a vérképem oké
Ági
28