Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én nem tudok mit mondani, csak azt,hogy már 1 hete késik és még mindig nem jött meg, és már indulnék a klínikára !!! Rövid protokoll lesz...

Pozitív hozzáállás alapján a kisvárosunkban az egyik csajnak rövid prot. iker gyerekei születtek decemberben!! Tehát az is sikerülhet!!

Mmzsó szorítok neked!! Bár csak én is mehetnék már!!!

Inek ne izgulj, az a legfontosabb, tavaly nekem sikerült de elmentek a babócák mert nagyon ideges voltam!!

Boci: Jó készülődést... túl leszel rajta és jól fog sikerülni.
zsuzsika76

Zsuzsika,
nekem is volt tavaly ilyenkor egy leállított ciklusom,hosszú,és nekem csak 4 hét múlva jött meg,szóval bármi lehet.
Viszont megkérdeztem a szabadságot:júli.utolsó hetétől végig augusztusban.Szóval még simán bele fog férni neked egy rövid!

Voltam vérvételen,találkoztam Maryvel,majd 11-re megyek vissza.
Vendég

Sziasztok!

Mmzsó, Mary!
Mi volt a dokinál?

Zsuzsika!
Remélem már hamarosan megjön, és kezdhettek ti is! Vagy esetleg...??
Könnyű mondani, hogy ne legyen az ember ideges! Gondolom ezt te is tudod... de azért köszi a biztatást!
inek

Sziasztok,
Bocsi, h. csak most, és nem előbb, de az egész délutánt végigbőgtem...ugyanis nincs Dermestril tapasz(csak annyi, amennyit Zsuzsika küldött-hálás köszönet érte!)-hiánycikk!
És le lettem torkolva 1 kedves ismerős által, h. miért nem mentem vissza a profhoz, közölni ezt vele?
Egész pontosan csak azért, mert bíztam abban, h. itt vidéken lesz...
Röpcsike, még most kérdez rá...ha nincs, akkor holnap mehetek vissza a Klinikára...
...és attól félek, h. ha mást felír, nem kavartam-e be ezzel?... :cry: :cry:
Szóval rólam csak ennyit...most...
Én lehetek csak ennyire szerencsétlen...

mary80

Mary,
nagyon sajnálom,de ne aggódj,meg fog oldódni biztosan!

Én is voltam és szerencsésen elkezdtük!Nagyon boldog vagyok,most csak ez érdekel igazán,az évzárás kevésbé... :wink:
Pénteken megyek újra.
Vendég

Csajok,
Reggel hívtam Katit, du. újra kell megoldás ügyben...
Azt hiszem, elvesztettem ezt a csatát...
Közben pedig letorkollást is kaptam mástól...miért megyek a saját fejem után?...
Igaz, ami igaz...de hogyan magyarázhattam volna meg, hogy bíztam abban, hogy nálunk sokkal olcsóbb minden...
Na, nem gond, mára is kijutott már a sírásból, és azt hiszem du-ra is fog...
Puszi

mary80

Sziasztok!

Én most járok itt első alkalommal. Remélem nem zavarlak meg benneteket, de szeretnék néhány dolgot kérdezni.
Juli 11-re kaptam időpontot a sote meddőségire. Nekem már egy másik intézetben volt 3 beültetésem. Tele bizonytalansággal valahogy az intézet váltáson gondolkodunk. Tudnátok nekem véleményt mondani a Sote I. meddőségiről? Milyenek az orvosok, esetleg az eredményeik mennyire jók, mennyi a várakozási idő? Mivel nekem már volt lombikom és a problémánk is ismeretes, mennyi idő múlva mehetek beültetésre? Előre is nagyon köszi a válaszokat!
sz zsuzska

Szia Zsuzska!

Üdv.itt,egyáltalán nem zavarsz!

Másfél éve járok ide,2 inszemem volt és 3 lombikom,most csinálom a negyediket.Nagyon meg vagyok elégedve velük.
2 orvos van,Urbancsek prof és Murber doktor,nagyon jó orvosok mindketten (amennyire ezt egy laikus meg tudja ítélni...).
Az eredményeik szerintem kb.hasonlóak a többi intézetéhez,tehát kihozzák a dologból a maximumot,amit lehet.
A várakozási időt hogy érted?Várólista nincs,tehát ha elindultak a vizsgálatok,bekerülsz a "gépezetbe"és megy folyamatosan a dolog.
A folyosón töltött idő változó.Reggel van vérvétel 8-tól,és a profhoz 11-re,Murber dr.hoz 12-re kell visszamenni UH-ra,ilyenkor bármi lehet,hamar is lehet végezni,meg du.2-ig is lehet várakozni...

Honnan jönnél át?Ha nem valami komoly szakmai oka van,azért meggondolandó,mert itt biztos előlről kezdik a vizsgálatokat,meg a régi intézetedben már ismernek,mire hogy reagálsz,itt meg új lennél nekik,szerintem.
Legalábbis egy Dévaival készített interjúban maga Dévai doktor is ezt mondta.

De ha mégis átjönnél,itt jó helyed lesz! :wink:

Mary,
mi a helyzet a tapasszal?Remélem,lett megoldás!
Vendég

mmzsó

Köszi szépen a válaszokat! Győrből szeretnék átjönni( vagyis nem tudom mit csináljak), szóval nem lenne könnyű két naponta feljárni. Ott van egy havi keret, amit nem léphetnek túl, vagyis aki átlépné, az automatikusan a másik hónapba kerül át.
Kedves volt az aszisztens, mondta hogy vigyem minden papíromat( mennyit szívtak le, mennyit ültettek vissza, mivel stimuztak), mert az orvos kérni fogja. Ebben az esetben is elölről kellene kezdenünk?
sz zsuzska

Szerintem igen,de ez persze nem biztos.De gondolj csak bele ,amint ide kerülsz,az ő felelősségük,hogy mit csinálnak veled,ezt pedig csak a saját maguk által mért hormoneredményeik alapján tehetik.

A győri Kaálinak nagyon jó híre van egyébként,1 hónap várakozás miatt meggondolandó szerintem,hogy Pestre járkálj egy kezelés idején 2 naponta.De te tudod!
Vendég

Sziasztok,
Röpcsike,
köszi még1x!
Zsó,
ha megsértődsz, ha nem, sajnálom, de a mai nap kiverte nálam a biztosítékot!
Lehet, h. szakmailag a prof.jó, de amit ma is művelt az emberekkel...
nekem csak hab volt a tortán...az, hogy én eltoltam, amiért bűnhődnöm kellett(10-re volt időpontom, és majdnem 14 óra volt, amikor behívott), hogy nem ott váltottam ki a tapaszt, hanem itthon akartam, mert pénzből élünk, és anno a Deca-nál 7000-rel többet fizetett Kriszti ott, mint én itthon, az csak 1 dolog...de könyörgöm a beültetéseseket is olyan sokáig váratta...sőt, 1 lány már a sírás határán volt, a múltkor pedig 1 sírt is már a férjének...
Egyébként gyógyszert kaptam, amit már ott váltottam ki, 1 havi adagot írt fel, és csak 3 havi adagot tudtak adni abban a híres patikában...mind1...lényeg, hogy tudom folytatni, hatóanyag ugyanaz...

mary80

Mary,
örülök,hogy végül sikerült gyógyszert kapnod!Akkor hajrá tovább!

A prof nem a rokonom,különösebb érzelmi szálak nem fűznek hozzá,úgyhogy eszemben sincs megsértődni.Sajnálom,hogy kifogtatok egy ilyen napot,nekem is volt már részem ilyenben,ráadásul pont olyankor,mikor sietnem kellett volna tanítani.
Remélem,pénteken lesz a Murber.
Vendég

Sziasztok!

Mary,
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Én pont ma kértem el az itteni patikában a telefonszámukat (pedig akkor még nem is olvastam vissza), hogy ha majd felírja a gyógyszert, akkor felhívom őket, hogy van-e itt nekik, vagy ott, Pesten kell megvennem! Én anno az ovu-teszttel voltam, így, hiszen ott, a sarkiban nem lehetett kapni. és úgy higgyétek el, hogy a 8! patikában kaptunk. Tiszta vicc volt!!!! Azóta már persze tudom, hogy a legegyszerűbb a dm-ben venni (itt csak másnapra hozták volna meg, nekem az meg már késő volt)

Mmzsó,
örülök, hogy elkezdtétek! Mit kaptál? Leírnád, ha nem gond, hogy mit és hogyan kell? Nagyon kíváncsi vagyok :oops:

Zsuzska,
Szia itt! Szerintem azzal nem veszítesz semmit, hogy elmész az első konzultációra, és elviszed az eredményeiteket. Biztos fognak csinálni majd ottani vizsgálatokat, de ezen ne parázz! Majd meglátod, hogy mi a véleményed. Egyébként minden intézmény más, mások a szokások, lehet ez neked jobban bejönne, és hamarabb babásodnál. Itt ha megvan minden eredmény, amit ők kérnek, szeretnének, akkor nincs várólista, rögtön lehet kezdeni!
inek

Sziasztok,
Inek,
Még a Lestyán patika sem tudta beszerezni a Dermestrilt. :(
Lányok,
Viszont arról tud valaki mondani valamit, hogy a Gonapeptyl meddig kell?Ugyanis a Dermestril mellé fel volt tüntetve a papíron, az Estrimax mellé nincs...és nem tudom, nem-e a kapkodás miatt nem szerepel rajta, hiszen seperc alatt kihajított...
Hatóanyagilag ugyanaz a kettő, csak a felszívódása más...
Tegnap rutinosan belőttem a szurit... :(
Nem megy nekem semmi könnyen... :cry:
Puszi

mary80

Mary,
sikerült azóta megtudnod,hogy mit hogy kell?Gondolom,felhívtad őket.
Hétvégén otthon voltunk szüleimnél,azért nem jöttem.

Ma meg voltam a klinikán,jól haladunk.

Zsuzsika,
veled mi van?Írtam privit!
Vendég

Sziasztok,
Zsó, nem, nem hívtam...lehet könnyelműnek gondolni, de ez már az én saram... :S
Röpcsivel beszéltem, és ő mondta, hogy ő is csak a gyógyszert szedte(az volt a papírkáján), és ha logikusan belegondol az ember lánya a papíron tényleg csak az Estrimax szerepel...
Örülök neki, ha jól haladtok.
Többiek???

mary80

Sziasztok!

Én még mindig várok, még mindig nem jött meg! Mikor kellene akkor sosem jön időben. Anno így voltam a HSG-vel is, 2 hetet csúsztam, mert majdnem 40 napra jött meg az egyébként 26 napos rendszeres ciklusom. Most még "csak" a 29. napon vagyok, de semmi előjel, hogy jönne. Amilyen szerencsém lesz, majd pont pénteken köszön be, és akkor nem tudok menni csak az 5. napon (2-3 helyett) pünkösd miatt.

Mary,
igen, sokszor jobban megbonyolítjuk a dolgokat, mint kellene. De utána minden letisztul, és én nem gondollak könnyelműnek egyáltalán!!
inek

Sziasztok csajok!

Ma voltam a gasztroenterologián és elküldött izotópos vizsgálatra24-re kaptam iőpontot! majd utánna attól függ ez mit mutat eldöntik hogy kiveszik e az epehólyagot.

A szombati bulira készülök még 1000-rel :) remélem jó lesz :)

férjem nincs itthon már 3 hete csak hétvégén jön haza igy minden rám marad ( állatok , etetés............meg minden ) :(

Na de fogytam azóta 3 kg :)

tesóméknál lehet hogy holnap lesz meg a kisbaba :) már várom ha tavaly októberben sikerült volna a L programom akkor nálunk is most jött volna a gólya!

mary
minden rendbe fog jönni!!!!!!!! nekem nem volt fagyis igy nem tudom a menetét sem igy még tapasztalatot sem tudok írni :(

mmzsó örülök hogy minden sínen van!!!

inek ha péntek reggel jön + akkor még be tudsz menni
az nap délelőtt!!!

zsuzsóka??????????
boci35

Sziasztok,
Inek,
Köszi!
Csak tudod, hajlamos vagyok a befordulásra, és az 1. után azt mondtam, többé nem megyünk, most ugye mégis, és most meglehet, hogy rajtam múlik...ez így hülyén hangzik, hiszen persze rajtam múlik,hogy megtapadnak-e, de érted, mire gondolok... :(((((((((((
Boci,
Neked is!
Hajrá!Már nem sok van a buliig, és minden szuper lesz! :)
Többiek?
Puszi

mary80

Sziasztok!

Hát tuti pénteken megyek, mert ma arra ébredtem (délben éjszakás után) hogy görcsöl a hasam, és nagyon picit vérzek. Nem tudom, mikorra sikerül neki rendesen megérkeznie (mostanában egy picit elhúzódik) de ma vagy holnap tuti, így biztosan pénteken megyek!!! Hurrá!!! Már nagyon várom!

Boci,
szegény, nehéz lehet így egyedül készülni... :(

Mary,
értem mire gondolsz, de ne aggódj, nem ezen fog múlni!!! Hidd el!!!
inek

Sziasztok!
Mary,
remélem,jól csináltad így,pénteken kiderül.

Inek,
figyelj oda,hogy nem a vérzés mértéke számít,hanem a színe.Az élénkpiros vérzés első napja az irányadó,bocs,ha te már tudod ezt,csak gondoltam,megírom,le ne maradj emiatt...

Boci,
drukkolok,hogy minden jól sikerüljön a bulin!

Zsuzsika,
neked is nagyon drukkolok!

Ma is voltam,Murbernél,de a Prof is megnézett.Rájöttem,hogy a Murbernél nem azért kevésbé kellemetlen a vizsgálat,mert ügyesebb a keze,hanem mert olyan megnyugtató és kedves,hogy totál lelazulok tőle és szinte észre sem veszem,hogy vizsgál,meg ha bekapcsolja a szemben lévő monitort,az is tök jó figyelemelterelő...
szóval tanakodtak,mikor legyen leszívás mert elég különböző méretűek a tüszők,nem ússzuk meg a hétvégét,úgy tűnik.
Holnap újra megyek,a Prof lesz,majd ő megmondja,mikor.
Vendég

Inek,
ha jössz, akkor talizunk :)
Zsó,
Igen, kiderül.
7vége beülti?

mary80

Boci,
Jól haladsz?
Zsuzsika,
Veled mi újság?

mary80

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem,de felgyorsultak az események.

Hétfőn kiültem magam rendesen, 8 tól 1/2 4-ig üdültem a klínikán!! Én voltam a utolsó!! Elkezdhettük a rövid protokollt!! :lol: :lol: Találkoztam az Mmzsóval!! Jókat beszélgettünk!!

Mindenkinek szurkolok én is, látom pénteken találkozó lesz!!

Mindenkinek türelem!! Sokan vannak és sokat kell várakozni!

Boci! Ne dolgozz sokat! Jól fog sikerülni a buli!! :lol: :lol:

Mary: te hogy állsz? mikor kapod vissza Őket?
zsuzsika76

Zsuzsika,
nagyon örülök a kezdésednek!
Sajnos pénteken nem fogunk jókat beszélgetni,és Mary,veled sem,mert én ma megyek,és szerintem ma megmondja a prof,hogy szombaton vagy vasárnap lesz a leszívás.De még az is lehet,hogy hétfőn.
Ma reggel alig voltak vérvételen,igaz,majdnem 9 óra volt,mire odaértem (tudjátok,nagyon messze lakom... :lol: )

Ja,az a hétfői nap iszonyú volt!Még előttünk gyorsan levizsgáztatott a prof 6 medikust is...

Mary,
én is izgulok már érted,hogy mikor kapod meg Őket!
Vendég

Jaj Csajok,
De drágák vagytok!
Én is szurkolok Nektek!
Zsuzsika, te a tapasz mellett adtad a Gona-t, ugye?de ez az, az a tapasz volt, és nem a gyógyszer... :(((((((
Nem tudom mi lesz a holnappal.
Remélem jól tettem, hogy nem adtam a Gona-t...ha emiatt ugrik, akkor vége a világnak...
Egész héten görcsölgetek, mint akinek meg akar jönni...azt sem tudom, ez miért van... :cry:
Puszi

mary80

Mary: Bocs de lemardtam...
Én úgy emlékszem, hogy beültiig azaz a 20.naptól szúrtam magam gonapeptyl-lel és a tapaszt a kiírás szerint ragasztottam.

HA valami nem világos akkor kérdezz nyugodtan!!
zsuzsika76

Lányok, mindenkinek a vizsgálatokhoz, programokhoz nagyon-nagyon drukkolok!:):)
Én már hétfő óta két gyönyörűséges pocak manóval vagyok itthon!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Röpcsikém,
Már nagyon vártam, h. adj jelet Magatokról!
Csak nem akartalak zaklatni!
Örülök neki, h. ketten lettek!
Írj, ha gondolod!
Puszi

mary80

Röpcsikakukk,

gratula a 2-höz!Az az igazság,hogy leskelődtem utánad a kaálisban,így tudom a híreket,de nagyon vártam,hogy ide is írj és örülök,hogy jelentkeztél!
Álomszép 2 hetet és utána még szebb hónapokat kívánok!

Nálam is alakulnak a dolgok,mindjárt megyek repeszteni az ügyeletre,szombaton lesz leszívás.
Ma is jócskán voltak,és valahogy nagyon lassan ment,de legalább kedves volt a prof,mikor bent voltam.(Ez annyit jelent,hogy elmosolyodott,mikor elköszöntünk.)

Mary és Zsuzsi,holnapra sok szerencsét,rövid várakozást!
Vendég

Lányok megy a drukk+++++++++++++++++++++

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok!

Holnap, azaz pénteken megyek, egyenesen munka után.
Most nincs időm sajna visszaolvasni, de vagy éjszaka, vagy holnap tuti bepótolom, ígérem!!!
inek

mmzsó,
Köszi, igen tudom, de mikor írtam még csak rózsaszínes volt... :) de utána megjött rendesen, igaz nem túl sok. Pénteken lesz a 3. nap és megyek!!! Hétvégén ügyeletben csinálják a leszívást, vagy fent az osztályon? Szorítok majd!

Zsuzsika,
De jó, örülök hogy elkezdtétek! Remélem összefutunk holnap!

Mary,
Bízom benne, hogy minden OK lesz, és hogy veled is tudok találkozni
inek

Kamilla,
nagyon aranyos vagy,hogy vissza-visszanézel hozzánk és drukkolsz nekünk!

Inek,
örülök,hogy te is mész ma,ügyesek legyetek!Szorítok mindhármótoknak!

Ugyanúgy fent az osztályon lesz a leszívás.Kati és Zsuzsa lesznek bent és azt nem tudom,hogy a Prof,vagy Murber.Ja,és Murber azt is elmodta,hogy ilyenkor külön szervezni kell egy altató-teamet,mert az ügyeletes anesztesek a császárokat csinálják.Arra gondoltam,sütök egy finom sütit és beviszem nekik,próbálok picit kedveskedni,ha már ennyien bejönnek miattam.(Más leszívásosról nem tudok,de beültetések tuti lesznek,pl.egy lánynak szerdán volt leszívása,és sok petesejtje lett,gondolom,több embriója is lesz...)
Vendég

Hé,Lányok,miért nem írtok,lerágom a körmöm...
Vendég

Mmzsó
Nagyon drukkolok Neked mára!:) Remélem sok-sok petikéd lesz!:) Persze mindig azt mondják, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség számít és ez így is van, jó kis erős petikéid lesznek, aztán jöhet a nagy találkozás, randi! :wink:

Mary
Hogy haladsz a kezeléssel?

Kamilla
Nézegetem időnként a kisasszony képeit, milyen nagy lett már!

Boci
Gondolom már alig várod, hogy a férjed hazaérkezzen! Biztos nagy lesz a meglepetés a bulit illetően!!!:) De jóóó, nagyon jó bulizást, szórakozást kívánok Nektek!!!:)

Inek
Gyere mesélni, mi volt pénteken?

Zsuzsika
Hajrá rövid protokoll!:) De örülök, hogy elkezdtétek!!!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Pénteken találkoztam Zsuzsikával, és Maryvel is.
Elkezdtük!!!
Keddig napi 2 Menopur szuri. Akkor vérvétel, és UH. Remélem minden rendben lesz, mert a véreredményemre azt mondta prof, hogy jó is meg rossz is. Mikor megkérdeztem, hogy ez mit jelent, azt mondta, hogy az egyik hormonérték jó, a másik nem annyira... Többet nem tudtam kihúzni belőle :D
Rengetegen voltak, de a legjobb az egészben, hogy nagyon lassan haladtunk, háromnegyed 3-3ra jutottam be. Utánam volt még két kismama (7-8 hetesek) és egy pár. Azért is nem írtam már tegnap, mert 5-re értem haza, és egyből mentem szinte aludni (éjszakásból mentem Pestre)

Mmzsó:
szombat, vasárnap, és hétfőn is be kell mennie Katinak, mert mindhárom nap megy valaki, most ő lett a soros. :) Mi újság? mesélj!
inek

Sziasztok!

megvagyok,jól ment minden.7 petesejtem lett.
Kati mesélte,hogy milyen rengetegen voltak tegnap,azt mondta fél 4-kor végeztek.Pedig Murber is volt.

Inek,
ha kedden lesz transzferünk,találkozunk!Ezt holnap reggel tudom meg,Zsuzsát 9-kor kell hívnom,hogy hány embrió lett.Izgi.
Drukk neked a kezdéshez,jó lesz az,meglátod!Nekem se valami világbajnokok a ciklus eleji értékeim,mégis lett 7 pete,múltkor 8,szóval fel a fejjel!Én is nagyon izgultam,hogy hogy fogok reagálni,de jó lett.

Mary,Zsuzsika,
rólatok nem tudok semmit pedig izgulok értetek!
Vendég

Röpcsike,
:wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Röpcsi-Gyalogkakukk!! Nektek én is sok szeretettel gratulálok!! Kitartás...minden jó és szép lesz!!

Inez: Nagyon örülök, hogy most már ismerjük egymást személyesen is gratulálok a kezdéshez és szúrjad magad ügyesen!

Mary: Látod kár volt izgulni, mindjárt csütörtök lesz!! Milyen érdekes, hogy 3-4 en szépen egymás után megyünk majd beültire!! Persze, ha nekem is minden jól megy!! Én már érzem a hasam feszülését szerintem szépen növögetnek a peték.

MMzsó: Gratulálok, akkor kedden mész visszaültetésre? Pihenjél sokat és ne idegesítsd magad semmin!

:lol: :lol:

Pénteken nagyon jól végeztem, mert 1/2 2 kor behívott a Murber és mondta, hogy minden nagyon jó, hétfő reggel 7 órára fel kell mennem, nem lehet késni, ez az jelenti, hogy 1/2 6 kor el kell indulnom....Csak a Prof lesz és ( órakor már lesz UH, remélem gyorsan végzünk!!

Mindenkinek szép hétvégét és ünnepet kívánok!! Zsuzsa
zsuzsika76

Sziasztok,
Fagyis csajok-aznap ébresztik fel az embriókat?
Zsuzsával nem tudtam beszélni-lehet, h.hülye vagyok, de remélem azért ő tudja, h. csütörtökön megyünk!
Inek, Zsuzsika,
Örülök, h. megismertelek Titeket!
Minden rendben lesz!
Röpcsike,
Vigyázz magatokra!
Boci,
Hogy sikerült a buli?
Zsó,
Na, mesélj!
Köszi a drukkot!
Puszi

mary80

Mmzsó
Gratulálok a 7 petikédhez!:) Mit mondott Zsuzsa hánynak sikerült a nagy randi és mikor lesz a beülti napja?
Szorítok, hogy minden rendben legyen!:)
Nektek egyébként van lefagyasztva embriótok?

Boci
Remélem jól sikerült a nagy szülinapi buli!:) Gyere majd mesélni! :wink:

Inek
Köszi!:)
Röpcsiről (madárról), átmentem gyalogkakkukba (aki állandóan rohan).:)
Gratulálok a kezdéshez!:) Szerintem biztos nincs nagy baj a hormonértékeddel, mert ha nagyon nem lenne jó, akkor biztos, hogy nem kezdte volna el a prof. a kezelést, szóval emiatt ne aggódj!:)

Zsuzsi
Akkor hétfőn reggel lesz a leszívás? Jó korán kell kelned!:)

Mary
Tudod nekem már volt eszkimó babás beültetésem és én akkor, aznap tudtam meg, hogy hányan vannak. Neked mennyit fagyasztottak le?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Á,végre írtatok,Lányok!Jó híreket ráadásul!

Mary,
mi volt?Ezek szerint,ahogy Zsuzsika írja,csütörtökön beültetés lesz?Ez szuper!
Zsuzsával kapcsolatban van egy rossz hírem,sajnos nyugdíjba ment,én voltam az utolsó lombikja és holnap lesz az utsó beültetése,keddtől nem lesz.Biztos láttátok már azt a magas vékony fiatal srácot járkálni ki-be az embriológián,december óta van ott és ő lesz az utódja.Szombaton csak én voltam ugyebár leszívásos és 1 lány beültis,így ráért és bejött picit beszélgetni a pihiszobába.
Hát Zsuzsa nagyon fog hiányozni mindnyájunknak,azt hiszem!

Zsuzsika,
örülök,hogy haladsz
mindjárt te is a műtőben találod magad!Jó érlelést!

Reggel 9-kor felhívtam Zsuzsát,4 embriónk lett,kedden kapok 3-at.Nagy bánatom,hogy fagyasztani nem tudunk,mert 1-et nem lehet.
Sajnos az egyik petesejtem rossz sejt volt,hozzá se nyúlt,a maradék 6-ból lett 4 embrió,ami a szokásos arány,örülni kell,csak azt az 1-et sajnálom,aki megy a levesbe...
Vendég

Mármint Zsuzsa jött be hozzám,nem az új pasi...
Vendég

Zsó,
Ne kérdezd...én mindig kifogom a rossz napokat...még én lettem lecseszve, amiért a papíron nem szerepelt a Gonap.Felháborító!
Ki is akadtam...honnan kellene nekem tudnom?Basszus, az életbe nem volt még fagyis beültim!Bár, ha rajtam múlik, több nem is lesz, sem itt, sem máshol!
Persze, azért van a szám, h. kérdezzek!
Ők meg azért vannak ott, h. a kérdésekre válaszoljanak, amiket ugye fel sem tehetsz, és végezzék a munkájukat tisztességesen, nem pedig seperc alatt kihajítva az embert!Ok, rendben, h. csak az hibázik, aki dolgozik, ezt elismerem, de talán nem kellene futószalag módjára dolgozni, oda kellene kicsit figyelni!Ez olyan nagy kérés?
De már nem érdekel...
Többre úgysem megyek, mint már említettem!

mary80

Zsó
Micsoda szuper hírek!!!:) Gratulálok a három kis embrióhoz!:) Három baba, hűha, sok pelenkára lesz majd szükségetek! :wink:
Miért nem csak kettőt ültetnek be és akkor kettőt le lehetne fagyasztani?
Sajnálom azt az egyszemkét!:(
Keddig nagy fejlődésen mennek keresztül, akkora már 12-16 sejtesek lesznek a picik, így szinte 100%, hogy mindannyian megmaradnak!:)
Biztos aláíratnak majd veled egy papírt, hogy vállalod velük a felmerülő kockázatot, mert három embrió beültetésekor nagyon nagy ugye a kockázat. De csodálatos lesz majd három kis babával a pocakodban és amikor megszületnek!!!:) Van hármas ikres barátnőm, neki is 2 éve, miután aláíratták vele a papírt, hármat ültettek be, sokat kellett feküdnie, mindhárom babája megmaradt, sok vizsgálatra kellett mennie, és aztán mindhárom baba, császárral, egészségesen jött a világra!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
köszi a lelkesedést,3 naposak lesznek még csak,mert szombaton volt leszívás.Nekem a 3 napos embrióim 6-7 sejtesek szoktak lenni,de meglátjuk!
Hát az az igazság,hogy kérdeztem is Zsuzsát,ilyenkor felmerül az emberben a 2+2 verzió,ahogy írtad,de azt mondta,beszéljem meg a doktorral,de őszerinte mivel 35 elmúltam és 4.IVF,a protokoll is 3-at ír elő beültetésre.
Belegondoltam,hogy ha fagyasztunk 2-t,akkor a múltkori 2-vel együtt 4 lesz és 4-ből jó,ha 1 felébred,legeslegjobb esetben 2.Szóval sajnos túl nagy a kockázat,hogy nem lesz belőle baba.Nehéz dolog ez,én is egész nap ezen gondolkodtam,ahelyett,hogy a beültetendő 3-nak örültem volna...természetesen meg fogom ezt beszélni a doktorral,akivel kedden találkozhatok (vszínű lesz Murber,már csak azért is,mert a Prof egész Pünkösdben tartja a frontot.).

Mary,
én úgy vettem észre,ha igyekeznek is a vizsgálattal,soha kérdésem nem maradt megválaszolatlanul,egyik dokinál sem.Meg aztán ott vannak a szülésznők,tőlük is lehet bátran kérdezni.
Most már mindegy,a lényeg,hogy nagy baj nem történt és csütörtökön szépen megkapod őket!Nagyon drukkolok!
Vendég

Mary,
légyszi ne legyél ennyire negatív, kérlek! Igaz, hogy futószalag, de nincs nagy gond nálad sem! Csütörtökön beülti, ezt mondták! Akkor higgyél nekik, minden a legnagyobb rendben lesz!!! Az, hogy nem lesz több, max csak annyit jelenthet, hogy ez sikerülni fog!!!!! (tök jó, hogy megismertelek! Bocs eddig azt hiszem el felejtettem írni :oops: )

Zsuzsika,
én is örülök, hogy megismertük egymást! :)
Mi volt ma? gyere mesélj!

Mmzsó:
Akkor kedden találkozunk! Szerintem ne agyalj, hogy a 4-kel mi lesz. Igazad van, örülj a háromnak, nagyobb az esély! Nézd a dolgok jó oldalát! ;) Tuti, hogy most sikerült!! Nagyon szorítok!!!!

Kakukk,
Köszi a biztatást, tényleg remélem, hogy minden rendben lesz. Eddig az inszemek alatta clostytól már éreztem valamelyik petefészkemet, hogy ott van, meg feszül is voltam tőle, de most SEMMI!! Nem tudom, hogy ez mit jelent, hogy jó, vagy rossz hír-e, de annak legalább volt mellékhatása, ennek még az sem... Holnap kiderül, hogy fölöslegesen szurkálom-e magam :lol:
inek

Sziasztok csajok!

Mary
ne legyél ideges, neatív bizz magadban és a sikerben meglátod minden rendben lesz!!!!!

Zsuzsika
mi volt ma?
Van egy ismerős csajszi pénteken volt leszíváson ma kapta vissza Ő is lehet hogy találkoztatok is!

Inek
biztos nem feleslegesen szurod magad!Ne számit szerinem érzel e valamit vagy nem! ( Én nem éreztem semmit)

mmzsó

ne parázz azon az 1-en nekem sem maradt a 3 ból fagyasztásra mert csak 2 kaptam vissza az az 1 :cry: .

kakukk
nem is tudam hogy már itt tartasz :) nagyon vigyázz rájuk és magadra is !!!

Nagyon jól sikerült a buli minden ok volt egy páran nem jöttek el de igy is 45-en voltunk a gyerekekkel együtt!
jó sokat táncoltam a végére be is ru.....am egy kicsit :D de minden összejött az napra amit elterveztem!
cicis torta s lett + 30 tábla is .

még nem egészen pihentem ki magam :) fáj a lábam és izomlázam van!
szép napot mindekinek :)
boci35

Boci,
örülök,hogy jól sikerült a buli!45 :shock: az egy kisebb lakodalom,fogadd őszinte csodálatomat!

Inek,
szerintem sem szúrod magad fölöslegesen!Ennyire az elején még semmit nem lehet érezni,majd a hét közepe-vége felé!És ha nem elég ez az adag,felemelik,ne aggódj!

Köszi a biztatást meg a vigasztalást a szüleim és a férjem is ugyenezeket mondják és akárhogy forgatom magamban,nyilvánvaló,hogy ez a legjobb megoldás,úgyhogy nagyjából megnyugodtam.

Inek,holnap a férjemmel megyek,fél 10-re,nem tudom,ott leszel-e már.Zöld nadrágban leszek,nyugodtan szólíts meg!Hosszú barna hajam van,alacsony vagyok,a férjem középtermetű,fekete hajú embör.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?