Sziasztok!
Az idejét sem tudom, mikor jártam erre...
Most azonban van egy kis időm - Bobó oviban, Zalán alszik.
Látom, bővült azóta a csapat. Üdv az újaknak.
Nagyon sok minden történt valünk a legutóbbi jelentkezésem óta. Zalán neurológiai vizsgálata megerősítette a nyaki hypotóniát + megállapították még az idegrendszer éretlenségét is (néha- néha beremegett a keze ill. lába), így szükségessé vált a Dévény - féle gyógytorna. És, hogy tovább bonyolódjon a történet: nagyon nehezen sikerült gyógytornászt találnom, mert már elkezdődött a tanév és mindenki be volt táblázva. Végül persze sikerült. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a TB persze nem támogatja mindezt...
Ma volt a 7. kezelés, látható a javulás. 2 hét múlva viszem vissza a klinikára kontrollra.
A hasi uh- n sem volt minden rendben: a bal veséje nagyobb volt a normál méretnél. Ezt már írhatom múlt időben, mert a kontroll vizsgálat szerint már elmúlt ez a probléma.
( bár nem bánkódtam anno sokat, hogy megint fiam lesz, meg nem is olyan súlyos a probléma, mégis lelkiismeretfurdalásom van, hogy, ha csak rövid ideig is, DE nem az volt a legfontosabb, hogy minden rendben legyen vele - ez kicsit bonyolult lett, de remélem értitek)
Így, hogy Bobó közösségbe jár, gyakrabban beteg, mint eddig. Nem vagyok könnyű helyzetben, ha még ő is itthon van betegen....
Magamról már csak annyit, hogy iszonyúan fáradt vagyok. Zalán még szopizik, így éjszaka sem tudom kipihenni magam. Ez most nem panasz, mert nagyon boldog vagyok, hogy még szoptathatom, csak jó lenne már egy jót aludni...
Sajna, arra már nem jutott időm, hogy visszaolvassak - remélem egyszer arra is
lesz!
A pocakosoknak problémamentes pocaknövesztgetést!
puszi: Terika