Helló Lányok!
Csak gyorsan bekukkantottam, mert itt vár rám egy halom meló.
Zsuzsika
Te holnap v. holnapután mész a klinikára? Rövid vagy hosszú protokoll lesz? Remélem jókor jön meg és a vv. után sikerül elkezdeni a kezelést.
Szorítok!:)
Boci
Hogy halad a szülinapi bulira való készülődés?
Én is majd a férjem 30-dik szülinapjára szeretnék valami kis bulit, de addig még van egy kis időm.
Ti mikor mentek majd ismét a klinikára?
A prof. mit mondott mit tudnak a korán kimerülő petefészekkel csinálni? Biztos van valami megoldás nem? Egyik ismerősöméknél is hasonló a probléma, ő nekik petesejt donort ajánlott a doki, ami első hallásra egyszerűnek tűnik, pedig sajnos nem az!
Mmzsó
Tényleg már kérdezted..........bocsi!
Hogy vagy? Olvastam, hogy már nem kell sokat várnod és ismét mehetsz a klinikára!
De jó!!!:) Nagy aranyos lehetett a karmestervezető amikor mondtad, neki, hogy lehet, hogy ütközni fog a klinikára menetel a koncerttel és megértő volt.
Hosszú protokoll lesz akkor nálatok?! A férjed szed most valamit?
Mary
Te jövő héten kedden hány órára mész?
Olvastam a blogodat, remélem jobban vagy és nem aggódsz már annyira, hogy esetleg bekavar a vesédre kapott gyógyszer a kezelésbe.
Különben észrevettem, hogy amikor az ember nagyon szeretne valamit, mindig akkor jön valami közbe, jön ki rajta valami, tehát nem megy olyan simán a dolog, mintahogy azt szeretné, de Mary, biztos, hogy minden rendben lesz, nem lesz semmi baj!:)
Most a szúrizás mellett neked is meg kell majd jönnie nem, mert utána építik majd fel a méhnyálkahártyát?
Mi elkezdtük a 4. programot, persze a kezdet nem ment valami simán, de most már helyben vagyunk, amint tudok írok bővebben!:)