Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Csajok, ezek a gondok mindenkinél... :cry:
Boci,
Tortilla?
Nálunk nagyon menő :)

mary80

mary
köszi az ötletet de szerintem ezt sok embernek nem nagyon tudnám megvalósítani :) :wink:

viszont a jó hir hogy egy pár csajszival lezsíroztam és segítenek mindenki csinál valamit egyik pogácsát a másik zserbót harmadik mini fasirt golyót hagymás burgonyával én meg mini rántott húsit őzpörit krumplit :) eddig ezt találtuk ki és svédasztalos jelleggel középre mindent és azt eszik amit akar mindenki.

Különben is táncoljunk mulssunk ( ne unatkozzon a zenész )
ne együnk, mert teli hassal nem lehet mulatni :) :) :) :) :)

De még jöhet ötlet ha van!!!!
boci35

Boci,
biztos klassz lesz a buli.Mennyi lesz a férjed?40?

Mary,
közeleg a 21-e.Mikor mész?A héten,ugye?

Már én is számolom szinte a napokat,pedig nekem még 2 hét...
Vendég

mmzsó

meglátod hamar elrepül a 2 hét :) nagyon szorítok nektek :)

30 éves lesz :lol: :lol: :wink:

többiekkel mi újság???????[/b]
boci35

Sziasztok,
Boci, megértelek!
Zsó, csüt-ön 10 órára!
Kitartás Neked!
Puszi

mary80

Mary,
várom a híreket!Remélem,rendben elindult a kezelés!
Véletlenül nem volt szó arról,hogy mikor lesz a nyári szünetük?(bár remélem,nem érint a dolog,hanem most belecsapunk a lecsóba és júni.végére eredmény is lesz...)
Vendég

Sziasztok!

Mary szorítok nektek!! MMzsó te mikor mész a klínikára? Nektek most hosszú vagy rövid protokoll lesz?

Már én is nagyon várom a 2. napot.Most minden olyan bizonytalan, valószínűleg jövő pénteken kell felmennem, de jó lenne ha nem késne, mert akkor jön a hétvége és csak a 2.v3.napon lehet elkezdeni a kezelést :roll: :roll: De nekem ez nem fog gondot okozni... :lol: :lol:
zsuzsika76

Zsuzsika,
rövid protokollom lesz,többé nem kísérleteznek hosszúval és kb.júni 1-jén szerdán megyek +/- 1-2 nap,nem tudni ugye pontosan.
Neked kell akkor vérvétel?Nekem igen és csak akkor indulunk,ha jó az FSH.Remélem,jó lesz!

Ha péntek reggel jön meg,akkor még berohanhatsz,egyszer én is így voltam és másnaptól szúrtam magam.
Ha meg szombaton,akkor a hétfő még csak 3.nap,nem maradsz le.Csak ne péntek du.jöjjön meg.Bár én ezt már megkérdeztem,a prof azt mondta,hogy ha ilyen pechem lenne,azért menjek hétfőn vérvételre,és meglátjuk,lehet-e indítani.
Vendég

Sziasztok Csajok,
Köszi a drukkot!
Megkaptam a Gona-t, szombattól szúrom magam! :D
Ne haragudjatok, a szabit elfelejtettem megkérdezni.
Zsó, lehet, h. talizunk, mert 31-én kell visszamennem:)

mary80

drukkolok nektek csajok nagyon :wink: :D :wink: :D :!: :!: :lol:
boci35

Boci, köszi!
Veled mi újság?
Nagy a készülődés?

mary80

mary :lol:

Nagy a készülödés sok ötletem van de nem nagyon jön össze egyik sem :cry:

Ezér jó vendégnek lenni nincs gond csak megyek és mulatok jól érzem magam :P :lol:
boci35

Sziasztok!

MMzsó: Abban maradtunk,hogy felhívom Őket ha megjön és ha jó minden akkor indítjuk. Szerintem akkor adnak majd vérvételes papírt, mert az most nincs nekem. Végül is nagyon rendes a Katika és Andrea is mindent megoldanak.

Boci! Jó készülődést nektek, az én férjemnek is csináltam márciusban meglepi bulit, nagyon jól sikerült. Csirke ragu leves, Birkapörkölt, sós krumplival, sült csirkecombok, rakott pulykamell, töltelék volt, Sütöttem neki cici tortát, ami remekül sikerült. Csajok hoztak 1-1 tepsi sütit így volt a legegyszerűbb. Nagyon elfáradtam a buli végére mert kb 60-an voltunk és lehetett pörögni, de végül is egyszer 40 éves az ember!!!

:lol: :lol:
zsuzsika76

Mary,
éljen a kezdés!
Igen ez a 31-e tetszene nekem,meglátjuk!
Vendég

Sziasztok,
Zsó, köszi!
Zsuzsika, te Gona után mit kaptál? Tegnap a Kati Estraderm-et mondott, de ma, ahogyan kiváltottam a Gona-t, az itteni patikában azt mondták kivonták a forgalomból. Akkor most hogy is van ez??

mary80

Sziasztok!

Mary
Szívből Gratulálok, hogy ismét elkezdtétek a programot!!!:)
Sajnálom, hogy nem tudtunk talizni, nagyon örültem volna, ha tudunk volna egypár szót beszélni. :( Na, majd legközelebb, ha akkor még nem ülök a tojásaimon! :lol:
Nagyon ismerős ez a gyógyszer, ESTRADERM, :roll: szerintem nekem is ezt kellett szednem. Már tavaly is alig lehetett ezt a gyógyszert kapni, ha jól emlékszem én meg egy másik csaj is csak úgy tudtunk venni, hogy az utolsó dobozzal hoztuk el a sote előtti patikából és ott helyben ahogy kifizettük ollóval szét is osztogatta nekünk a gyógyszertáros. :?
A receptet megkaptad, fel is írták ezt a gyógyszert?
Jövő héten melóba menet megkérdezem egy, két patikustól, hogy lehet-e náluk kapni, meg eszembejutott, hogy itt a házunkba van egy gyógyszerész nő, őtőle is megtudom kérdezni, hogy van-e nekik.

Mmzsó, boci, zsuzsika, hogy vagytok?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Röpcsike,
Köszi!
Én is sajnálom:(
Még nem kaptam meg, csak kérdeztem Katit.
Hogy vagy?
Face-n is írhatnál, ha van kedved, időd!
puszi

mary80

Nahát,Röpcsi,
Te kérdezed tőlem?Én már a múltkor is érdeklődtem felőled (olvass csak vissza),de nem írtál... :lol:

én köszi jól,nemsokára megyek a klinikára,hátha lehet újra kezdeni.Mit mondjak,jó lenne már tudni,hogy lemondjam a koncerteket vagy ne...mondjuk az egyik helyen olyan jó fej a karmesterem,képzeljétek,21-én van a koncert,szólót is játszanék és mondtam,hogy júni.első hetében dől el,játszom-e vagy sem,és elfogadta így szó nélkül,azt mondta nagyon drukkol...szóval ilyen "főnök" is létezik,képzeljétek!

Szóval,Röpcsi,mi a helyzet veled??????
Vendég

Helló csajok :lol:

kakukk köszi jól vagyokl de Te el vagy tünve :lol:
majd talán megyek október tájékán.
Te mikor mész mi a helyzet veled?

Zsuzsika

Jó sok féle kaja volt nálatok :)
a cicis tortát hogy sütötted? van hozzá formád?
Mi is kb 40-50 leszünk.
Akartam hastáncost de nagyon drága :( :(
( max majd Én lejtek neki egy táncot :lol: )
boci35

Szisztok!

Mary: Valószínűleg (nem vagyok otthon így nem tudtam megnézni)én is estraderm tapaszt kaptam, ha gondold elküldöm mert van még belőle egy pár darab, én úgy sem tudok vele mit kezdeni.... Kérek majd egy posta címet.::DD

Boci! Ajánlom, hogy nézzd meg az Alíz konyháját, én is onnan vettem a tippet, de én soha nem ragaszkodom a pontos recepthez. Irányadónak tökéletes!! Fergetegesen sikerült és nem is bonyolult.
Téglalap alakú piskótát és 2 bögre alakút kell sütni ez az alap. Krém az lehet tetszőleges és a végén pillecukor fondantal berítottam be.
Bemásoltam a linket nézzd meg!!

http://azila.gportal.hu/gindex.php?pg=32531317
zsuzsika76

Mary,
hogy megy a szurkálás?Jól vagy?

mindenkinek szép napokat! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok,
Zsuzsika,
köszi, de drága vagy!
Mindjárt írom is!
Zsó,
köszi, fáradt vagyok kissé, de ez biztos az időjárásnak köszönhető(meg a sok nem alvásnak-ezért ingerültebb is)... :cry:

mary80

Zsuzsika,
Előre is köszönöm!

mary80

Sziasztok!

Megnéztem a tapasz neve: Dermestril.50mg/24óra.

Hogy vagytok?
zsuzsika76

Sziasztok,
Értem!
És Neked mennyi kellett belőle?

mary80

Helló Lányok!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert itt vár rám egy halom meló. :(

Zsuzsika
Te holnap v. holnapután mész a klinikára? Rövid vagy hosszú protokoll lesz? Remélem jókor jön meg és a vv. után sikerül elkezdeni a kezelést.:) Szorítok!:)

Boci
Hogy halad a szülinapi bulira való készülődés?
Én is majd a férjem 30-dik szülinapjára szeretnék valami kis bulit, de addig még van egy kis időm. :D :)
Ti mikor mentek majd ismét a klinikára?
A prof. mit mondott mit tudnak a korán kimerülő petefészekkel csinálni? Biztos van valami megoldás nem? Egyik ismerősöméknél is hasonló a probléma, ő nekik petesejt donort ajánlott a doki, ami első hallásra egyszerűnek tűnik, pedig sajnos nem az! :(

Mmzsó
Tényleg már kérdezted..........bocsi! :oops:
Hogy vagy? Olvastam, hogy már nem kell sokat várnod és ismét mehetsz a klinikára! :) De jó!!!:) Nagy aranyos lehetett a karmestervezető amikor mondtad, neki, hogy lehet, hogy ütközni fog a klinikára menetel a koncerttel és megértő volt. :D
Hosszú protokoll lesz akkor nálatok?! A férjed szed most valamit?

Mary
Te jövő héten kedden hány órára mész?
Olvastam a blogodat, remélem jobban vagy és nem aggódsz már annyira, hogy esetleg bekavar a vesédre kapott gyógyszer a kezelésbe. :( Különben észrevettem, hogy amikor az ember nagyon szeretne valamit, mindig akkor jön valami közbe, jön ki rajta valami, tehát nem megy olyan simán a dolog, mintahogy azt szeretné, de Mary, biztos, hogy minden rendben lesz, nem lesz semmi baj!:)
Most a szúrizás mellett neked is meg kell majd jönnie nem, mert utána építik majd fel a méhnyálkahártyát?

Mi elkezdtük a 4. programot, persze a kezdet nem ment valami simán, de most már helyben vagyunk, amint tudok írok bővebben!:)
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukkocska,
gratula a kezdéshez!Hosszú protokoll?Miért nem ment simán?Gyere majd még!

Nekem már csak a röviddel próbálkoznak,múltkor egyébként nagyon jól sikerült,leszámítva,hogy gyerek nem lett 8) majd talán most!
A férjem nem szed semmit,mert érdemben nem változott az eredménye a fer14-től.

Már nagyon izgatott lehetek tudat alatt,a Murberrel álmodtam az éjjel,azt mondta,meghíztam :lol: kicsit igaz is...
Vendég

Sziasztok!

Nem volt időm visszaolvasni, ezer bocs...
Mi is a SOTE-ra járunk, és tapasztalatokat szeretnék cserélni, megosztani, kérdéseket feltenni, remélem nem gond!

Két sikertelen inszemináción vagyunk túl, most kezdenénk a lombikot. Viszont van egy kis gond, tegnap azt mondta a professzor úr, hogy a bal petefészkemben van egy kis tüszőmaradvány. Vissza kell mennem hétfőn, hogy felszívódott-e, és kezdhetjük-e, vagy majd csak a következő ciklusban. Bár akkor már a 21. napon leszek, és eddig ragaszkodtak hozzá, hogy a 20. nap előtt menjek a profhoz. Miért? 20. napon szokták kezdeni a stimut? Mitől lehet tüszőmaradvány? Tehetek szerintetek valamit annak érdekében, hogy addigra felszívódjon ez az izé?
Bocs tényleg, hogy befopátlankodtam.. :oops:
inek

Szia Inek!

Véleményt kértél, én most pont ebben a cipőben vagyok, volt tűsző maradványom, de elkezdték a protokollt a 20. napon, majd 20 napig szúrtam magam és leállították a kezelést. Mert a tüsző maradvány helyén ciszta alakulhat ki a gonapeptyl mellékhatásaként. Azért érdekes ez, mert nekem soha nem volt cisztám -hála Istennek-.Rosszabb volt ez így, hogy leállították, mintha nem lehetett volna elkezdeni.!! Majd a Proff eldönti!! Fel a fejjel... és kitartás.
zsuzsika76

Szia Zsuzsika!
Köszönöm a válaszod! Akkor te most pihizel? Mit mondanak, mnnyit kell kihagyni? Nekem sem volt még soha cisztám. Azért kellett leállítani, mert még mindig ott volt, vagy elkezdett nőni is? Szorítok, hogy minden rendben legyen! Megkérdezhetem, hogy ez a 20 napi szuri mennyibe került?
inek

Sziasztok,
Zsuzsika, Veled kezdem,
Nagyon-nagyon köszönöm!Ma megkaptam!
Hálás vagyok!
Inek,
50 körül készülj a patikában, de gondolom szabad áras
Zsó,
Hol tartasz?
Mikor jössz?
Röpcsike,
Köszi az érdeklődést!
Miket kapsz?
Reggel megyek vérvételre, aztán dekkolok az uh-ig...
Boci,
Mi újság?
Puszi

mary80

Mary,
nem azt írtad,hogy 31-én kell menned?

én még nem tudom,mikor megyek,ugyanis a 2.napon kell mennem,aminek az időpontja csak 1 nappal előtte fog kiderülni.Múltkor vasárnap jött meg,szerintem most kedden fog és akkor szerdán megyek,meglátjuk...
Vendég

Zsó,
De, akkor megyek, csak Röpcsike kérdezte, hogy hány órára?
Azért írtam, azt, hogy reggel...

mary80

Sziasztoj csajok

inek üdv közöttünk :)
Ha jól értem neked hosszú protokolod lesz! szerintem az olyan ha minden jól megy akkor ha jól emlékszem az 100-150.000 körül van a rövid protokol pedig 80.000 körül. ki hogy reagál rá nekem az 1.rövid 204 ezer ft volt :( de én tökre nem reagálok rá és tripla adag lellett de itt már nincs ami elég drága a decapeptyl az csak a hosszúnál van. ( most gonapeptyl a neve)

nekem sajna volt már cisztám régebben akkor vették ki a bal petefészkemet + a vezetéket :(
Kb 3 napja tökre fáj bal oldalon (mintha megint ciszta
lenne) de ott már nincs semmi akkor mi fáj?

Mary mindjárt 31 örülök hogy belekezdtél :)
nagyon szurkolok :)

mmzsó nem hiszem hogy olyan sokat híztál volna :)
én rengeteget én nem fogyok :(
26-án volt a háasságitban évfordulonk és hogy 1 éve nem cigizünk :) akkor kapábol 12 kg feljöt rám :( sajna

kakukk
nem mondott semmit a doki a korai petefészek kimerülésre :( de sok embernek aki hasonló cipőben van donort ajánlottak.
Sajna nálunk már ez sem lehet mert sok itt magyarországon a korlátozás és követelméy ezzel kapcsolaban :(
Talán oktober tájékán megyek.

A kézülödés még folyik bár mához 2 hétrte lessz a buli nem nagyon jön össze az eltervezett dolog de probálkozom folyamatosan mindennel :)
további szép napot :)
boci35

bocs a helyesirásért és a kihagyott betűkért de nem mindig veszi be a betűket :)
boci35

Lányok puszi nektek!Veletek vagyok és nagyon-nagyon szoritok a sikerért!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Mary,
ja,bocs,értem!

Boci,
másnap reggel ráálltam a mérlegre és nem híztam,csak álmomban :wink:

De jó,hogy leszoktatok a cigiről!
Vendég

Zsó,
Nem történt semmi:)
Az meg pláne jó, h. a súlyod az elképzeltek szerint van(elég hülye mondat lett, bocsi)! :oops:
Boci,
Köszi!Kitartás Neked is!

mary80

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Már nagyon várom, hogy kezdhessük. Valamelyikőtök megkérdezte a dokitól, hogy mitől lehet tüszőmaradvány? Én eddig kétszer is elfelejtettem, bár lehet nem kaptam volna kimerítő választ :lol:

Mary: valószínű, hogy hosszú lesz, bár még igazából nem mondott a prof semmi konkrétat, mindent csak szinte közvetlenül előtte tudok meg. Véleményem szerint is hosszú kellene, mert az inszemek alatt a clostytől először 3, a másodiknál meg csak 1 tüsző volt.
inek

Sziasztok,
Csajok, tegnap feladtam...
Holnap kell mennem, és szúrom is magam még, de tegnap kellett volna megjönnie, és semmi...na, így romboljunk nyálkahártyát építés helyett... :cry:
Komolyan, ha holnapig nem jön meg, akkor mi lesz?
Közben társbérlőim is lettek gombák formájában...na, kijutott most...
Ne haragudjatok, h. panaszkodással indítom a hetet, de muszáj volt kiírnom...
Láttátok tegnap Csengét a Naplóban? Na, bőgtem is 1 sort, h. abban a pici lányban mekkora élni akarás és pozitívum van, miközben én meg nyafogom...
Puszi

mary80

Drága Mary,
biztos neked is mondták már,hogy okozhat változást a mensiben a Gonapeptyl,és különben sincs jelentősége,hogy megjött-e.Lehet,hogy még nem jók a hormonértékeid sem,várd ki türelemmel a holnapot és a prof majd megmondja,mi a teendő.Majd meglátod a rezzenéstelen arcából :lol: ,hogy hány ilyen esettel találkozott és nem fog meglepődni,nyugi!

Amúgy holnap találkozunk,mert nekem ma jött meg,tehát holnap menni kell.Elárulom,hogy én is nagyon ideges vagyok,csak akkor vagyok ilyen "okos",mikor másról van szó...
8 körül megyek vérvételre,aztán hazaugrok kotyvasztani valami vacsit a férjemnek,mert klinika után rohanok tanítani és csak este keveredek haza.
Ha lesz a Murber,én hozzá megyek,és akkor csak 12 körülre kell menni,ő akkor kezdi a rendelést.De ha csak a prof lesz,akkor 11-re loholok vissza.

Inek,
üdv.köztünk,remélem,ma jó híreket kapsz és kezdheted a Gonapeptylt!Nekünk is 2 inszemünk volt.Te akkor nem is kaptál szurit csak Clostyt?
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem, de nem túl sok jó hírrel. A tüszőmaradvány, vagy ahogy ma a prof nevezte ciszta még mindig ugyan ott van, és ugyan akkora, nem szívódott fel. Kérdeztem, hogy ez mitől lehet, vagy mitől alakulhat ki, és azt a választ kaptam, hogy valószínű egy meg nem repedt tüsző. Elvileg 5-én kell megjönnie, és most azt találta ki, hogy a ciklus 2. vagy 3. napján menjek vérvételre, majd hozzá, és meglátjuk, hogy mi a helyzet, felszívódott-e, és kezdhetünk-e.

Mary:
semmi baj, úgy gondolom, hogy mindenkinek jó kipanaszkodni, kinyafognia magát, utána könnyebb!

Mmzsó: Ti most hol tartotok? Megint inszem lesz? Nekem closty-t kellett szednem 2x1-et 5 napig + az elsőnél 1 szuri volt valami F betűsből (nem emlékszek a nevére pontosan, hülyeséget meg nem akarok írni), a másodiknál pedig 2 ilyen szuri volt + a tüszőrepesztő (Choragon)
inek

Inek,
sajnálom a cisztát!Bizony ez előfordul ilyen stimulációs kezelések után...reméljük,felszívódik a mensidig,és akkor lesz egy rövid protokollod (az kezdődik 2.vagy 3.napon).Nekem is ilyen lesz,ha holnap elkezdhetjük.
2 inszem után volt 3 lombik,most lesz a 4.

Fostimon volt a szurid neve,van akinek lombikkor is ezt adják,nekem most Menopurt kell kapnom,de inszemkor én is ugyanezeket kaptam,mint te.
Vendég

Mmzsó: Igen, tényleg az volt. Nagyon szorítok neked holnap, hogy kezdődjön, és sikerüljön! Eddig neked a 3 lombik alatt rövid, vagy hosszú protokollok voltak?
inek

Inek,
köszi a drukkot!
Az első hosszú volt,aztán volt egy hosszú,amire nagyon nem reagáltam,le is állítottuk,innentől kezdve a 2.és a 3.rövid volt és már csak rövid lesz.
Vendég

Beparáztam! MI van ha pénteken jön meg, akkor nem tudok menni 2. vagy 3. nap!!! Ilyenkor mi a teendő???
inek

Inek,
ne is mondd,nekem is ez az állandó parám!Rémes!De ha reggel jön meg,mehetsz 1.nap.Ha csak délután,akkor is menjél hétfőn,én múltkor megkérdeztem a profot,ezt mondta.Hátha még elfogadható
értékeket produkálsz a kezdéshez!
Vendég

Mmzsó,
igyekszem nem péntekre időzíteni! Az sem jó nekem, ha reggel, mert nem tudok felmenni addigra a klinikára, nem pesti vagyok, és ráadásul aznap dolgozni is mennem kell. Az más, ha előző nap szólok, de így.......
Holnap gyere mindenképp, és mesélj mi volt!
inek

helló csajok

mary

igen Én láttam a kislányt végig bőgtem! Mekkora boldogság a szülőknek igy is hoogy beteg!
Fel a fejjel nem feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!
( látod a kislány milyen optimista Ő mindent tud karatézni ,táncolni ....... egy tünemény )

mmzsó

nekem is ma jött meg :) úgy hogy ha most mennék akkor együtt csinálnánk végig :) de most Én nem megyek!De Neked Nagyon szurkolok!!!!

Inek

Tuti rövid lesz most neked de szerintem a melóhelyeden szól ha nem mennél pénteken akkor dokihoz mentél, különben 1 hónap csuszás.
Ja és szerintem szólj hogy kb 2 hétig minden másnap nem mész mert dokihoz kell menned ( igy hivnak vissza reggel vérvétel 2 naponta és 11-12 -re vissza a dokihoz aztán mondja a folyamatot tovább )

Ma volt az egyik ismerősőm a 2 vérvételen ( rövid volt ) sajna nem sikerült neki :(

zsuzsika, kakukk többiek mi újság?
boci35

Jó reggelt!

Boci:
Igen, ez jó ötlet, hogy előre szólok, hogy lehet nem megyek, mert akkor dokinál vagyok. Csak 9-ig vagy 10-ig veszik le a vért, ugye?
Jó, hogy írtad, már kérdezni is akartam, hogy utána mennyi időnként kell járni kontrollra? Ha két héten keresztül kétnaponta, akkor inkább végig itthon leszek, mert 3 műszak mellett nem biztos, hogy meg tudnám oldani, pláne éjszakás héten. Meg a főnököm sem biztos, hogy díjazná, hogy csak minden második nap megyek be, pedig elvileg jól áll hozzá, és támogat. De ő mégis csak elsősorban a munkáltató érdekeit képviseli.
És a punkció után? Mikor kell menni, és a beülti után? Tudom, hogy majd mindent el fognak mondani, meg hogy mindenkinek eltérhet valamennyire, de szeretnék valamennyire azért felkészülni nagyjából.
Tényleg, bal oldalon fáj még a hasad? Remélem elmúlt!
inek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?