Rili!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült!
De ne add fel!!! Legközelebb, reméljük, fog!!!
Azt elmondta Tanár Úr, hogy 2 nap múlva még azért érdemes egy újabb tesztet csinálnod, s addig a gyógyszerszedést se hagyd abba?
Sajnos, én is azt hiszem, hogy máshol sem alaposabbak a kivizsgálás tekintetében (vagy inkább azt mondanám, hogy máshol sem csináltatnak ilyen korai fázisban nagy valószínűséggel felesleges, költséges, és részben a szervezetedet is megterhelő kivizsgálásokat), de itt mindig kedvesek (míg máshonnan mindenféléket lehet hallani), s tényleg veled együtt sírnak és majd veled együtt örülnek is.
Sok kivizsgálást neked kell kezdeményezned, mert ők nem fogják, főleg nem így, hogy - Hála Istennek! - még csak 2 sikertelen inszem van mögöttetek, s nincs igazi bajotok, ami jó.
Itt már többen több kiegészítő vizsgálaton túl vagyunk, de szerintem ezek elsősorban azt a célt szolgálják, hogy te megnyugodj, hogy nincs igazi szervi bajod - egyszerűen csak a baba várat magára... De ha ezt nehéz elfogadnod, akkor érdemes apránként ezeket megcsináltatnod.
Én egyébként nem várnék a következő inszemmel. Ha úgy érzed, te, a magad részéről lelkileg készen állsz rá (s persze az anyagiak is megvannak hozzá), akkor folytasd szerintem.
A menszeszről: nekem csak 1x volt, amikor a gyógyszer szedése közben megjött, de az egy nagyon fura beavatkozás volt... Az összes többi esetben csak a gyógyszerszedés abbahagyása után néhány nappal jött meg. S szerintem ez a normális, hiszen a gyógyszerrel azt próbálod meg elhitetni (s így elősegíteni) a szervezeteddel, hogy terhes vagy...
Szorítok neked nagyon, hogy minél előbb igazán az lehessél te is!
Lányok, köszönöm szépen a jobbulás kívánásokat!
Mindenkit puszilok!