Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok.

Örülök, hogy mindenkinek tetszik a bogaram :P :P
Hisz már teljesen bogaras vagyok a sok várakozástól.

Zsuzsa Bencus gyönyörűűűű!!!

Sonjus gratulálok a barátnődnek, nekem is egy fórumozó társam, aki szintén forgácsos, csak máshova szokott irni, ő is lebebázott.
Ott is ketten vannak Fiú és egy lány. a 34. héten születtek meg.
Hál istennek jól vannak:)

Kata Belluska ÖLELLEK titeket:)
beus84

Köszike a Bence dícséreteket :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja, aki kisfiú Bebe mellett fekszik, ő is Forgácsos bébi :D :D :D :D :D :D :D :D Másfél hónappal idősebb Álmos.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sonjus, Beus,
gratulálok a barátnőiteknek! :lol: De szeretnék már itt tartani.

Belluska,
köszi az sms-t. Nagyon édes Barnus, ahol lecsuklik a fejecskéje a szánkón :lol: Sajnos csak most volt időm megnézni :roll:

Zsuzska,
azt képzeld el, amikor itt már mind babásak leszünk és találkozik a társaság, lesz vagy 15 forgácsos gyerek azon a képen :lol:

i.kata

Kata!
Az nagyon jó lesz majd!!!!! Már alig várom!!!!
És gratula ez eddigi 10 kg mínuszhoz!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuzsanna 2010.02.09 19:22-kor.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Naggyon édesek a gyerekek a szánkón!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Tüneményes Bence baba!Én is azon elmélkedtem mint Kata,hogy kire hasonlít,de én arra jutottam,hogy inkább te!De persze apukáját is látom benne! :wink:
Mi jól vagyunk köszönjük szépen! :P
Látom megkezdődött a kilókkal való küzdelem!Kitartás!

Kata!
Örülök,hogy tetszett a videó! :lol: Most már napi szinten elalszik rajta,akármikor indulunk is el szánkózni! :lol: Lehet,hogy apa valami varázs szánkót vett! :wink:
Most ilyen húzósak a napjaid?Anyudéknak segítesz?Meg gondolom az ovikert,már alig várom,hogy láthassam! :wink:

Beusom!
Sok puszit küldök!!!!!!!!!
Hát jó,hogy előttem írtak a bogárról,mert különben kárt tettem volna a monitorunkban! :lol: :wink:

A sokgyerekes képet már alig várom!Elérkezünk csajok ahhoz a nagy naphoz is meglátjátok!Kata majd akkorra beélesíti a fényképezőjét! :lol: :wink:

Gabó,Hbzs,Wepe,Minnie,és mindenki!
Puszillak benneteket is!

phpBB: Kép
belluska

Belluska,
jaja, akkor majd nem hagyom otthon a memóriakártyát, mint nyáron :oops: :lol:
Kész az ovis rajz, de nem tudom ma elküldeni, mert nem akarja csatolni a freemail :evil:
Eléggé el vagyok havazva. Van 2 új kolléga, és az egyiket én tanítom be, bár még én sem ismerek minden folyamatot. Holnap hoznak egy új progit, azt meg kell tanulni kezelni és át kell rá tennünk pár ezer adatot is. Ezzel elbíbelődünk majd egy jó darabig. De elvileg még nem is most a húzós, hanem majd pár hét múlva lesz az egy tender miatt.

Zsuzska,
köszi a gratulációt, de most nagyon megállt :evil:

i.kata

Kata!
:lol: :lol: :lol:
Nem semmi,akkor most nem nagyon van időd semmire! :?
Vagy lehet,hogy nem véletlen,hogy most ennyi feladatod van! :)
Oké,amint tudod szeretném meglesni az ovikertet! :wink:

Rili!
Holnap várunk nagyon a hírekkel!
+++++++++++++++++++++

belluska

Sonjus!

Gratula a kolléganő Forgácsos ikreihez!
Én 38 hétre szültem. Bírtam még volna tovább is, de gondolom a dokik már meguntak és haza akartak küldeni. (kórházban feküdtem már az utolsó hónapban. ) Norci 3kg volt, Márkó 2,7kg. Arról inkább nem teszek fel képet, hogy ÉN hogy néztem ki az 50 kg-mal plussz a 10kg hasammal. Ijesztő!

Szerintetek milyen arányban születnek ikrek a Forgácsban? Tök kiváncsi lennék. Annak idején meg sem kérdeztem.

Én is ismerek egyébként egy Forgácsos ikerpárt. Fél évvel idősebbek nálunk. De ott nem a csajszit ismertem előbb, hanem Apa ismerte a másik Apát.

Kata! Kitartás a munkához! Ilyenkor jó is a munkaterápia. Legalábbis nekem annó jót tett.

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska!
Nagyon édes Bencus baba! :D

Sonjus, Beus!
Én is gratulálok az ikres barátnőiteknek! :D Milyen szívesen tartoznék én is közéjük!!! :lol:

Belluska!
Én nem kaptam meg a képet Barnusról! :cry:

Kamilla!
Korábban beszéltünk itt egy statisztikáról, ami alapján 20-ból 14 egyes terhesség, 5 kettes, 1 pedig hármas terhesség volt 2008.08.01. és 2008.12.31. között. Azaz 30%! :D
(Itt van újból a link, ha esetleg szeretnéd tanulmányozni :wink: : http://www.oszmk.hu/emki/bhdb4343234njn ... adatok.pdf )

Lányok, én itthon vagyok; megfáztam. Ezért nem is nagyon jövök, mert ha ide ülök a gép elé, a lábam mindig nagyon fázik (tegnap meg is lett tiltva nekem, hogy bekapcsoljam a gépet :lol: ), s nem akarok még jobban megfázni... :roll: De puszilok mindenkit! :D
hbzs

Sziasztok!
Nekem nem sikerült. Romokban vagyok. Nem tudom hányszor lehet ezt elviselni. Én nagyon csalódott vagyok. És már nem nagyon bízom Forgácsékban sem. Nem tisztázott bennem, hogy mit teszek, nyilván korlátozott lehetőségeim vannak. Mindenesetre úgy érzem, hogy nem vizsgáltak ki rendesen, csak "nekemestek".
A férjemmel van gond, de ezt valahogy senki nem kezeli. Engem tömnek hormonokkal, meg mindenfélével. Szerintem már az én egyensúlyomat is össze-vissza borították.
Nagyon elegem van.
Azért sok sikert kívánok mindenkinek!
rili

Rili!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült! :(
Tudom mit érzel,de ne add fel,lépjetek tovább és ha úgy gondoljátok akár mint Ladiva,Kata...kezdeményezzetek kivizsgálásokat,de ne legyél bizalmatlan az intézettel kapcsolatban!Sokunknak "csináltak" már babát(babákat),és átestünk kálváriákon,de megér minden megpróbáltatást!Hidd el drága Rili!Most még természetes a szomorúságod és kétségbeesésed,de sosem szabad feladni!!!!!!!!
Én hiszem,hogy fogsz tudni még itt erőt meríteni a lányokból és nem adod fel!Sokszor ölellek!

Hbzs!
Jobbulást!!!!!!!!Írtam privit!
:P

belluska

Rili!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nem adhatod fel! Nézz utána, hogy milyen "szerekkel" lehetne a párod eredményein javítani, és tegyetek meg minden tőletek telhetőt. Téged pedig sajnos stimulálni kell, hogy nagyobbak legyenek az esélyeitek! Tudod mit szoktam csinálni? Más topikokban nézegetem az ottaniak táblázatát, hogy ki hol tart, hányadszorra jött össze nekik, mert akkor látom, hogy sikerülhet és nem lehet mindenki olyan szerencsés, hogy elsőre. Van akinek a 6 inszem után, az 5. lombik sikerült és ráadásul elzáródott petevezetékkel, IR-el stb-vel, de sikerült! Akkor gondolj bele, hogy neked nincsenek ilyen gondjaid! Az Intézetben pedig segíteni szeretnének!

Jut eszembe lányok, szívesen csinálnék táblát itt, hogy lássuk, kivel mizujs! Valamikor talán olvastam, hogy van nektek ilyen! Van? Bár nem ígérem, hogy mindig napra pontos lenne, de jó lenne!

Most, hogy várom, hogy megjöjjön, nem jön meg hamarabb! Így jár, aki sietteti az időt :oops: :)
sonjus

Rili!
Tudom, mit érzel. Csak ismételgetni tudom a többieket. NEM SZABAD FELADNI!!! Fel, a következő inszemre!!!!
Nálunk se találtak semmi gondot. Egyszerűen nem jött össze. Ezt nem lehet megmagyarázni, hogy miért. De pont ezért lehet abban bízni, hogy majd a következő sikerül.

Hbzs! Jobbulást!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Köszönöm a vígasztaló szavaitokat.
Máris jobban vagyok.Beszéltem a Tanárúrral is. Olyan vígasztaló volt. Én már lemondtam mindenről, és épp azon gondolkoztam, hogy befejezem az egészet. Gondolom, ezen is mindenki átmegy.
Most viszont azt gondolom, hogy folytatom. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy most rögtön menjek, vagy hagyjak ki egy hónapot?
Szerintetek?
Tapasztalatokat várok. :)
sziasztok! és mégegyszer köszi Nektek!!!!

HBZS jobbulást neked!

Kamilla! Neked inszemmel sikerült? ( bocs, lehet, hogy már ítál róla, de nem emlékszem.)
rili

Ja! Még annyi, hogy még mindíg nem jött meg, de a Tanárúr szerint a gyógyszer miatt van... pedig már ez a 33. nap.A teszt negatív lett reggel.
(Azért abban nem annyira bízom,hogy rossz a teszt...)
rili

Rili!
Örülök, hogy jobban vagy és hogy kitartasz! :) Tudod, baba lesz az eredménye :)
Tanár úr mit javasolt? Azonnal, vagy 1 hó kihagyással jöhet a következő inszem?
Szerintem egyénfüggő, hogy kinek hogy jobb az inszemek gyakorisága. Nekem anno volt 2 inszemem 1 hónap kihagyással, sikertelenek voltak, majd pár évvel később volt 5 inszem, az folyamatos volt. A folyamatosok közül az utolsó kettőnél HCG szurit szúrtam minden 2. nap, nekem úgy volt két "sikeres" inszemem, csak pár hetesen elmentek a kis pöttyök :(
Szerintem ez pénztárca függő is :oops:
Már én is agyaltam (tudom ilyeneken nem kellene :) ) ha nem sikerül a márciusi lombik és nem lesz fagyibaba sem, akkor még jó, hogy szünetet kell tartani, mert nem tudnánk összerakni a következőre a pénzt! :?
sonjus

Rili!
Örülök, hogy jobban vagy már. :)
Szerintem, ha anyagilag megtehetitek, akkor menjetek rögtön a következőre. Nem éredemes várni. Az inszemnél nincsenek olyan erős gyógyszerek, ami miatt kéne kihagyni hónapot. Én zsinórban nyomtam 6 inszemet fél év alatt, aztán még egyet, amíg vártunk a lombikra. Végül az első lombik hozta meg a sikert. De remélem neked előbb lesz majd zebrás teszted. !!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Rili!
Örülök,hogy most már kicsit optimistább lettél,úgy is kell!
Hisz butaság volna egy sikertelen inszem után feladni mindent!
Mi is egymás után csináltuk az inszemeket akkoriban,szerintem ha anyagi lehetőség engedi nem gondolnám,hogy van értelme várni!
Bízzunk a következőben nagyon-nagyon!!!!!!!!
Amúgy nekem annak idején három hét múlva kellett az inszem után tesztet csinálni,ezt már anno lányoknak is írtam!De most már mindenkinél két hétről hallottam.

Sonjus!
Nem agyalunk előre!Ejnye,ejnye! :wink:
Katánk a táblacsináló!Szuper táblázata van! :D Március? :shock: Már mindjárt kezdesz! :wink:

belluska

Sziasztok!

Rili,
sajnálom, hogy ez most nem sikerült, de csak elre szabad nézni, különben begolyózik az ember. Én azt javaslom, hogy egyből folytassátok. Nekem a 6 inszem között 1 kihagyás volt a 3. után, de akkor meghülyült a ciklusom.
Megértelek azzal kapcsolatban, hogy úgy érzed nem vizsgáltak ki alaposan. Ha apároddal van gond, akkor menjetek el egy rendes andrológushoz, aki részletesebben megnézi a spermaképet és még tud genetikai vizsgálatot is csinálni. Elég húzós az ára, de ha esetleg valami kiderül, akkor nagyon megéri. És érdemes lenne megrendelnetek azt a FER 14-et is a neten, mert azt tényleg mindenki csak dícséri.
Amúgy szerintem máshol sem sokkal alaposabbak. Van ahol mindenkit elküldenek hystero-ra, de őket is csak lombik előtt. Én mondjuk nem hiszem, hogy minden alap nélkül részt kell venni egy ilyen műtéten, de végülis aki azt az intézetet választja, az ezt is vállalja... Egy másik intézetről meg sorra hallom, hogy félrekezelik a betegeket, és utána meg nagy ívben szarnak rájuk..

Hbzs,
jobbulást!

Sonjus,
nálam van a tábla, ha szeretnéd csinálni szólj, és elküldöm e-mailben.

Kamilla,
jól leköti a munka afigyelmemet, csak sajnos nagyon kimerít. Mindig is pörgős voltam, de ez most kicsit soknak tűnik. :oops:

i.kata

Belluska!
Én nem akarnám elvenni Kata kenyerét a táblával kapcsolatban, csak én még nem láttam :(
Igen, mindjárt március :D

Ha jól emlékszem Rilinek ez volt a második inszem, nem?
Ha nem, bocsi :oops:
Rili! Lehet neked is kellene kérni egy lombik időpontot, mert sokat kell várni, aztán max nem lesz rá szükség ;)
sonjus

Kata!
ha úgy látod, küld át a táblát, tényleg szívesen átveszem, persze nem ígérem, hogy napra kész leszek mindig, ahogy említettem korábban, de igyekezni fogok :)
Majd felrakom amit kaptam, aztán írjatok privit és összeszedem a frissítéshez amit küldtetek :)
PERSZE, CSAK AKKOR, HA SENKINEK SEMMI KIFOGÁSA NINCS!!!
sonjus

Sonjus,
szívesen átküldöm, max majd felváltva csináljuk. Csak Hbzs is kérte, de most nincs időm megcsinálni. Azt hittem most kezdhetek lombikkal és akkor itthon maradtam volna, de hogy ugrott....
Mindjárt küldöm. És ezer köszi, hogy segítesz!!!!

i.kata

Sonjus!
Nem gondoltam,hogy leakarnád nyúlni Kata elől a feladatot! :wink: :lol: De szuper lesz ha besegítesz Katának,úgy is elvan most havazva!

belluska

Rili!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! :cry: De ne add fel!!! Legközelebb, reméljük, fog!!! :D Azt elmondta Tanár Úr, hogy 2 nap múlva még azért érdemes egy újabb tesztet csinálnod, s addig a gyógyszerszedést se hagyd abba?
Sajnos, én is azt hiszem, hogy máshol sem alaposabbak a kivizsgálás tekintetében (vagy inkább azt mondanám, hogy máshol sem csináltatnak ilyen korai fázisban nagy valószínűséggel felesleges, költséges, és részben a szervezetedet is megterhelő kivizsgálásokat), de itt mindig kedvesek (míg máshonnan mindenféléket lehet hallani), s tényleg veled együtt sírnak és majd veled együtt örülnek is. :wink: Sok kivizsgálást neked kell kezdeményezned, mert ők nem fogják, főleg nem így, hogy - Hála Istennek! - még csak 2 sikertelen inszem van mögöttetek, s nincs igazi bajotok, ami jó. :D
Itt már többen több kiegészítő vizsgálaton túl vagyunk, de szerintem ezek elsősorban azt a célt szolgálják, hogy te megnyugodj, hogy nincs igazi szervi bajod - egyszerűen csak a baba várat magára... De ha ezt nehéz elfogadnod, akkor érdemes apránként ezeket megcsináltatnod.
Én egyébként nem várnék a következő inszemmel. Ha úgy érzed, te, a magad részéről lelkileg készen állsz rá (s persze az anyagiak is megvannak hozzá), akkor folytasd szerintem.
A menszeszről: nekem csak 1x volt, amikor a gyógyszer szedése közben megjött, de az egy nagyon fura beavatkozás volt... Az összes többi esetben csak a gyógyszerszedés abbahagyása után néhány nappal jött meg. S szerintem ez a normális, hiszen a gyógyszerrel azt próbálod meg elhitetni (s így elősegíteni) a szervezeteddel, hogy terhes vagy...
Szorítok neked nagyon, hogy minél előbb igazán az lehessél te is! :wink:

Lányok, köszönöm szépen a jobbulás kívánásokat! :D Mindenkit puszilok!
hbzs

Mindenkinek mindent köszönök. Nagyon sokat segítettek. Köszönöm.
Elhatároztuk: most azonnal megyünk a következőre. És azután a következőre,addig,amíg nem lesz sikeres.
Hol kell kérni lombik időpontot? A Tanárúrral kell beszélnem?
És ez úgy megy, hogy most kiszámolom, hogy kb. mikorra lesz meg a 6 inszem, és ahhoz tartani?
Köszi az infokat.
Mindenesetre azt hiszem, hogy erről a lelkiállapotról is lehetne írni abban a könyvben, amit Katáék terveznek. Erre akkor sem lehet felkészülni, de legalább "példabeszédként" olvasni, hogy erőt adjon talpra állni.
Azért abból következtetve, amit ma átéltem mennyire súlyos lehet elveszteni egy babát. Ahhoz képest ez semmi volt.

Jó éjszakát...ha még olvassa valaki ilyenkor. :)
rili

Rili!
Én még olvaslak! :wink:
Örülök a döntésnek!!!!!!!!!!!!!!!!!És nagy örömmel olvasom a pozitív hozzáállást! :P
Jó éjszakát!

belluska

Rilia!
Nagyon ügyesen kikecmeregtél a holtpontról, gratulálok, csak így tovább, hajrá következő inszem :) (előre a Lenini úton :lol: ) ez nem tudom, most hogy jön ide :) kicsit megkergültem a hótól!

Mindjárt rakom a táblát!
Kata! NAGYON SZÉP A TÁBLA :) és micsoda grafikák vannak benne :)
SZUPPPPER :)
sonjus

Íme tábla! kérném a frissítendő adatokat, ki mit szeretne bele!
Magamat beleírtam :oops:

Kép
sonjus

Ami segített nekem: tegnap beszélgettem egy pappal.(én vallásos vagyok, így ez nekem fontos.) Azt mondta, hogy Péter is elindult a vízen Jézus felé, pedig nem tudta, hogy hol vannak a cölöpök.
:D
Nekem is mennem kell az úton. Nem síránkozni, nem sajnálni magam( pedig abban olyan nagyon jó vagyok!!)
És VAN segítségem.

Szép napot mindenkinek! :)
rili

Sziasztok!

Sonjus,
nagyon ügyi vagy!:-)
Nekem az a 3. lombik helyes, de remélhetőleg márcisuban végre sor kerülhet rá.

Rili,
igazad van, nem szabad magunkat túlságosan sajnálni, csak előre szabad nézni. :wink:

i.kata

Lányok!

Javítom amit találok és kapok infót :)

Kata! áttennélek a spontánból egy blokkal feljebb, ha megengeded ;) mert már mindjárt itt a március :D

esetleg beírjuk a táblába, hogy kinek milyen "gondja" van, vagy milyen "gondok" mellett sikerült mégis?

Tényleg bocsi, de nagyon pörgök ma :lol:
sonjus

Sziasztok!

Kamilla!
Sziaaaaaaa!!!!Jó téged is látni!!!! :D Mekkorák már a gyerekek!!!Hihetetlen!!! :shock: :shock: :shock:

Rili!
Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült!De hajrá új ciklus!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!!

Hbzs!
Jobbulást kívánok!

Belluska!
Látom,csak megbarátkozott Barnus a hóval! :D

Zsuzska!
Nagyon szép a kisfiatok,gratulálok hozzá!Fogyózáshoz kitartást!!!! :wink:

Beus!
Megint csak azt tudom írni,hogy nagyon csinos vagy az iwiw-es képen!!!!! :wink:

Kata!
Ennyi munka mellett van időd pihenni?Édes a kiscicád!

Sonja!
Örülök hogy jó kedved van!!!!
Bekerülnék én is ha lehet?!29 éves leszek,Pest megye,2003.október óta várunk,elzáródott petevezetékek-IR,3.lombik lesz!Marci spontán baba volt 2002-ben született

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!
Nem tudom mitől pörgök így :) majd abbahagyom, ha megjön :)
Látom, már -12 kg-nál tartasz, nagyon szépen csinálod :)
Beírlak a táblába :)

Lányok! az életkort nem bizti, hogy mindig tudom majd követni, de bírom! :D
sonjus

Sziasztok csajok!

Gyors bekukk, látom megint sokat írtatok. :lol: Sajnos most nem tudom végigolvasni, de hamarosan jövök!!!

Szép estét mindenkinek! :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!Szonjus!Nagyon jó a tábla,főleg rám nézve hizelgő,mert én már 36 leszek augusztusban,de jó 34... :lol: nem is tudom akarnék-e mégegyszer 34 lenni.Nem hiszem,mert akkortájt még nagyon sok hegyet kellett megmásznom a sikerig.Beirnád még azt,hogy Karolina baba lesz minálunk? :wink: Köszi!Rili!Fel a fejjel,el jön még a te időd is.Szinte mindenki közülünk ismeri ezt az érzést,hisz alig van közülünk olyan,akiért ne izgultunk volna.Az jó dolog,ha van hited-erőt ad mindenképp!Hbzsm!Hogy vagy,remélem azért ágynak nem estél!Minnie,talán te kérdezted,nem is tudom.Dokim nincs,viszont olyan szülésznénit találtam,aki önálló szüléslevezetést gyakorolhat,38 éve a pályán van.Minden kérdésben,szüléselképzelésben egy húron pendülve 3-asban szülünk majd,alternativ módon.Már várom nagyon,hogy jakuzzis kádban vajúdhassak :lol: :wink: Mert hát aki szült már tudja,hogy minden munka a szülésznő kezében van,rajta múlik szinte minden..Igaz,Belluska?Kuzsanna!Nagyon-nagyot nőtt Bebe,tiszta apuci,de belőled is van benne bőven!Nagyon kis érdeklődő,látom!Hogy vált be nektek a szopipárna?Azon gondolkodom,hogy vegyek-e,vagy varrjak-e?Kata,nehogy túl hajszold magad a lombik elő :roll: tt!

salygabó

Sonjus,
nyugodtan feljebb "költöztethetsz":-) Ja és már 27 vagyok :lol:

Gabó,
próbáltam neked külden a rajzot, de tele van a postafiókod...

Ancsa,
gratula a -12 kilóhoz, nekem most nem mennek le a kilók, pedig tartom a diétát. :evil:

i.kata

Sonjus!
Köszönjük a táblicskut!
Én is már 31 vagyok! :D

Gabó!
Örülök,hogy ilyen szuper lesz a szülésznénid!És remélem sikerül majd úgy szüljél ahogy szeretnél!Mivel én mindkettőt császárral szültem,nem tudtam "élvezni" az alternatív dolgokat,ámbár én a kádat biztos nem akartam volna,de ez egyénfüggő!Számomra is inkább a szülésznő jelentette a biztonságot,aki utána is végig minden nap segítségemre volt(ezúton is nagyon hálás vagyok Zsoldosné Eta szülésznéninknek) :P ,na és hát persze az elmaradhatatlan,szuper Sipos doktorunknak! :P
Pusszantás! :wink:
Ja,nekem Barninál nagyon bevált a szopipárna!Nem is tudtam volna elképzelni nélküle!Olyan jó volt,hogy nem kellett tartani a kis óriásbébinket,mert nekem csak ülve ment a szoptatás!Tudtam közben simogatni és önfeledten gyönyörködni benne!Szóval én javaslom,hogy vegyél vagy csinálj!Kár hogy már nincsen meg,mert odaadtam volna szívesen!
:P

belluska

Gabó, Ancsa! Ha még csak lesztek, de nem vagytok annyik, akkor nem öregítelek titeket :)

Gabó! Nekem van valahol otthon egy szopipárna szabásmintám, ha gondolod megkeresem!

És az eddigi visszajelzések alapján a tábla (remélem minden stimm) :

Kép
sonjus

Sziasztok

csak egy gyors bekukk :) remélem mindenki jól van. Jelentem mi remekül vagyunk, Pepe nő mint a gomba, huncutkodik és rosszalkodik egész nap :)

Sonjus
köszi a tábla frissítést, sajna felettem is eljárt az idő, javítanád 34-re légyszi? ;)

Lányok
tud valaki valamit Wepéről? Lehet hogy már megérkezett a kis jövevény? Február 22-re volt kiírva :)

Kicsi fiam:
Kép

Kép

Gabó
Nekem is volt szopipárnám és nagyon szerettem, az utolsó 3 hónapban nem is tudom hogy hogyan aludtam volna nélküle, etetéskor is nagyon kényelmes volt. itt vettem: http://www.szopiparna.hu/, baba ágynemű garnitúrát is vettem tőlük és nagyon szép, jó minőségű termék.

Hbzs
március 1-re kaptam időpontot konzira Tanár úrhoz, úgyhogy szerintem leghamarabb szeptember lesz mire kezdeni tudok. (remélem 2. csodababa lesz nálunk is és nem is lesz szükség a sorszámomra :) )

puszi mindenkinek és szép havazós napot!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!

Tudom, kicsit eltűntem...

Zsuzska, Fitie nagyon édesek a fiúk ! :)
Pepe mindig mosolyog :lol:

Minnie, Gabó, kitartás! Nekem eddig rohant az idő, de tegnap este óta,a mikor volt egy kb. 15-20 perces hosszabb fájásom, akkor mintha leállították volna az időt. Párom simizte, masszírozta a hátamat, és elmúlt.

Rili, nem szabad fel adni, de remélem azóta már jobban vagy, úgy látom segítetek a lányok!

Sonjus, jó a táblázat, nálam 17-ét beírhatod szülés időpontját, mert tervezett császár lesz, és öregedtem 1 évet.
Beus nem akart a táblázatba bekerülni ?

Hbzs, teljesen meggyógyultál ?

Mindenkinek NAGYON DRUKKOLOK, hogy mihamarabb összejöjjön a várva várt babó(kák) :!: :D

Szóval nem fordult be babánk, ezért lesz császár. Elfogadom, hiszen a babát nézem, hogy vele minden rendben legyen! A labor eredményeim kicsit javultak. A 1. ctg-n nagyon aktív volt, 2.-on bealudt, de az uh-on már alig bírta a doki nézni, annyira ficánkolt.

Belluskával megbeszéltem, ő lesz a kapcsolattartóm :wink:

Mindenki vigyázzon magára! :)
wepe

Sonjus!
Köszi a táblát! :D Én most a Spontánkodunk csapatába tartozom, a 2. lombikunk majd csak valószínűleg júniusban lesz (bár nagyon remélem, nem jutunk el odáig :lol: ), és már én is 38 vagyok.

Fitie!
Pepe hallatlanul édes!!! :D

Gabó!
Nem "estem ágynak", bár igyekszem jórészt pihenni. Tegnap du. voltam doki néninél, s azt mondta, most már nem úszhatom meg az antibiotikumot... :( Tüdőgyulladásom nincs (még) -mondta-, de a hörgőim tele vannak. Így továbbra is maradok itthon... :roll:

Rili!
2 sikertelen inszem után még biztos, hogy nem fogsz lombik időpontot kapni. De olyan nagy esélyed van rá, hogy nem is lesz szükséged rá!!! :wink: Van még 4 inszemed, ami mind fizikailag, mind lelkileg, mind anyagilag sokkal kevésbé megterhelő, mint a lombik. Nagyon drukkolok neked, hogy valamelyik, lehetőleg minél előbb, sikerüljön!!! :D
hbzs

Wepe!
De jó, hogy bejelentkeztél!!! :D S akkor már csak 5 nap????? Húha!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen, s várjuk nagyon mielőbb a jó híreket!!! :wink:
hbzs

Fitie!
Jó hogy jöttél!!!! :wink: Pepe egy igazi kis huncut!!!!!És egy igazi szép szemű kis pasi! :P
Örülök,hogy jól vagytok!
Hajrá spontán baba! :wink:

Wepe!
Már alig várom a jövőhetet!Persze lehet,hogy nem vár a kis herceg szerdáig! :wink: A jókívánságaimat már ismered,de nagyon nagyon szorítok,hogy minden a legnagyobb rendben menjen!Alig várom!!!!!! :P

Hbzs!
Pihend ki nagyon ezt a fránya betegséget!Gyógyulgass!!!!!!!

Gabó,Beus!
Nem tudok nektek emailt küldeni,mindig visszadobja,eddig sikerült de most már nem!Tele vagytok? :lol:

Beus!
Tessék feliratkozni a táblicskura!Hiányollak róla!Ölellek!!!!!

belluska

Fitie! Nagyon szép ez a gyerek :)

Wepe! drukk neked 17-re +++++++++++

Hbzs! jobbulást

Rakok gyorsan egy táblát, szép hétvégét mindenkinek.
nekem úgy néz ki, ma-holnap megjön, pedig titkon reménykedtem kicsit, hogy mégse :?

Kép
sonjus

ÖRÖMHÍR lánykáim!

Tegnap megszületett Wepe kisfia Zotmund (Zoti)3800gr.-al és 51cm-el egészségesen,mindketten jól vannak!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P

Olyan boldog vagyok!!!!!!!
Gratulálunk nektek Wepém!!!Jó egészséget,sok örömöt és boldogságot kívánunk a kis herceghez! :P
Kép

belluska

Jó reggelt!

Micsoda hírre kell ébredni :-))

Wepe, szívből gartulálok Nektek! Sok boldogságot az újdonsült családodnak!

i.kata

Jó reggelt

:D :D :D
Wepe
Gratulálok!!! Sok boldogságot kívánok Nektek! Nagyon szép nevet választottatok és igazán szép "kis" méretekkel született a kicsi!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Drága Wepe!
Tiszta szívből gratulálok!!! :D Jól megleptél bennünket; nem hogy 5, még 1 nap sem telt el! :wink: De hogy megérezted: még az utolsó pillanatban bejelentkeztél hozzánk!!! :wink: :lol:
Jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok nektek! :D
Kép
hbzs

Jajj, de jó!
Wepe, gratulálok!!! Sok örömet, egészséget kívánok nektek!
rili

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?