Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Kriszti!

sajnálom h ennyire nem alakultak jol a dolgaitok, de nagyon nagyon szoritok mostmár tényleg csak jo jöhet, én hiszem h siekülni fog, és már karácsonykor az uj lakásotokban fogtok ünnepelni!! Drukk!!!!!!!!!!!!!

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok,

nem olvaslak most el benneteket, csak röviden leírom mi történt...

24-én délután 2-kor bementunk, mert mensigörcsös ötperces fájásaim voltak, de az ü. doki hazaküldött az 5 percesekkel, mert mondta, hogy teljesen zárt vagyok, valszínű belülről nyílok és a magzatburok meg fog repedni, és akkor jöjjek vissza.

Hazamentünk, háromszor fürödtem, meg minden, és úgy hét körül bedurvultak a fájások, és 9-ra már 3 percesek voltak, úgy mentem hogy kocsi, fájás, kórházbejárat, fájás, lift fájás, 3. emelet fájás, szülészet fájás... Mire felkerültem az asztalra, azt mondta a ü. doki, hogy gyorsan visszaértünk, és hogy már 4 újjnyira kitágultam, és mehetünk szülni. Felhívták a dokimat, aki még bejött (mert elvileg ő pénteken sem dolgozott, meg a hétvégre elutazott vidékre, de biztos mondták neki, hogy könnyű szülés lesz.:)) és 21.15-től 22.33-ra meglett a baba. Beöntés, érzéstelenítés nélkül.
Érdekes, hogy a szülőágyon már nem érdekelt a dolog a beöntésssel meg a többivel kapcsolatban, nekem ez volt a nagy parám.
A kitolásnál jó pár nyomást elbénáztam, de a végére nagyon belejöttem. És a férjem volt a legnagyobb segítség, ő, aki be sem akart jönni. Annyira szakszarűen fordítgatott, meg minden, hogy le a kalappal előtte, és bírta, még azt is nézte, hogy vágnak át, mert azt kellett, de meg sem éreztem, a varrással ellentétben.
Mondjuk én elág nyávogós vagyok, ilyen fájdalmakkor. Azt tudom, hogy egy másik lány megrémítettem a szülőszobán az "ordításommal", de mondta, hogy megkérdezte, hogy én kaptam-e érzéstelenítőt, és megnyugtatták, hogy nem, ő viszont kapott.
Utána ott hagytak minket és szopizott is, a magzatmázat nem mosták le.Nem mondom, hogy minden percét élveztem a szülésnek, de a végeredmény gyönyörű. Minden tekintetben egészséges, és nagyon szép kisbaba. 3200 gram és 56 cm, ideális kis formás jövevény. Nagyon aranyos.

Most csak 3-an vagyunk itthon, így kicsit fáradtak vagyunk, a férjem próbál segíteni, a babát nagyon jól fogja, először ő fürdette, tegnap már én. Mindkét eddig itthon töltött éjszakán a hasamon aludt, mert a kiságyában nem volt hajlandó, vagy én nem voltam elég türelmes???Nagyon sajálom, ha sír, mert olyan elkeseredett tud lenni, remélem nem fogom kapkodni őt, mert a jóhoz könnyű hozzászokni.

Etetés: Gőzöm sincs jól megy-e, anyatejet kap, eddig kihúzta, meg pár kanál ánizses vizet, mert teának nem nevezném, cukor nélkül, mert a dokinő mondta, hogy a tejem a tápláláshoz elég, de száraz a nyelve, meg még picit sárga, és adjak neki plusz folyadékot. nem tudom jó-e ez neki. De mindig készségesen megissza.
Azt hiszem fejnem kell majd, mert valahogy nehezen akar beindulni a tejnövekedés.
Anyukám jön a jövőhéten, már volt, de sajna szabít csak a rendes születési időpont után adtak neki.

Egyébként nagyon jól vagyunk, fura, hogy egy kis jövevény van velünk.:)De ha ránézek elsírom magam örömömben.

Kép

csernusn

Niki, szívből gratulálok Nektek! Olyan jó volt olvasni, bennem még nagyon elevenen meg van az élmény :)

Ne aggódj a hason alvás miatt, mi is nagyon sokat csináltuk (néha még ma is), doki nénink azt mondta h főleg az első pár hétben erre szükségük van, hiányzik neki anya melege :)
Amúgy én se nagyon hagyom sírni Balázst, a hasfájása miatt, remélem azért majd le tudom szoktatni a kézben elalvásról! Okos-gyakorló anyukák mi erről a vélemény??

Puszi Orsi

Kép
borso18

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket.

Niki!
Gratulálok Dani babához. Nagyon ügyesek voltatok.
Teát én nem adnék neki, még bőven elég a tejcsi. Az eleje úgy is hígabb szomjoltó, a vége zsírosabb laktató.

Most rohanok, Apukámnak tartjuk a szülinapját. Holnap jövök egy nagyobb beszámolóval.

Gyújtsátok meg az első gyertyát!!! Kép

Kép
flocika

Kép Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok, Csajszik!!!

Na, végre van netünk :) :) :) el se hiszem már!szóval mostantól igyekszem jönni úgy mint régen!

Csak nagyjából olvasgattam át amiket írtatok, mert azért elég sok a lemaradásom :oops:

Először is,Nikinagyon gratulálok a babádhoz, és a szülésed is jó lehetett azért a fájdalmak ellenére.Majd később úgyis "csak" a szépre emlékezel belőle, és az tök jó lesz :)
Tejcsi van?Tudtok aludni?

Krisztikém,az jutott eszembe a napokban, hogy tavaly kb. ilyentájt voltunk nálatok a babatalin, neeem?Olyan jó volt.Most is talizhatnánk egyet, ha benne vagytok?Vagy, ha ráértek, valakinél :wink:
Csak nagyjából vagyok képben a dolgaitokkal, de nagyon drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön ahogy azt szeretnétek.Idén lesz is még költözés?Mitől függ?
A gyerekek nagyon szépek, és tök jó az arcfestésük is :)
Dorcsi hagyta magát?Mert én még nem mertem elvinni Esztit, pedig jópofának tartom, csak szerintem elfogyna a türelme, és félkész állapotban lemászna a székről :lol: :lol:

Dóri,Köszönöm először is, hogy tettél fel képet, merthogy nem akartál, csak én kértem :)egyáltalán nem vagy rajta malac, vagy hogy illetted magad, aranyos pocid van(vagy esetleg már volt?)Blanka szobája tök jó, nagyon szeretem a jó színes szobákat, nálunk is bátran megy a színezés :lol:
azért tájékoztass, hogy mizu a bébivel?!Ha megvan még a számom sms-ezhetsz is!

Floci,Andrissal tök jók vagytok a képen amit legutóbb tettél föl :) Remélem ti is jól vagytok, suli megy a nagyoknak?

Többiek?Hogy van mindenki?Új babások?

Rólunk kicsit!
Eszti most picit taknyos, és nagggggyon szemtelen!Nemtom nálatok ez hogy van, de simán kioszt minket, és mindíg az van amit ő akar.Azt kell nézni a tv-ben, azt az újságot nézhetem amit ő mond szóval nem egyszerű!
Még mindíg a kiságyában alszik, mert elindultunk venni ágyat,erre ikeáéknál természetesen az nem volt amit kinéztünk :cry: talán a jövő héten!
Amúgy várjuk már a karácsonyt, ma díszítettem pont a lakást, oan szép :)
Voltunk mikizni a kikában tegnap de.Egész jó volt, csak kicsit nekünk felnőtteknek volt lehangoló, mert láttuk a mikit amint éppen még civilben bemegy, egy jópofa sörrel a kezében :shock: :lol: :lol: :lol:De végülis, jól ellátta a feladatát, és a gyerekeknek nagyon tetszett.
És végül, de nem utolsó sorban képzeljétek nyáron kistesó érkezik a családba :) Már 12 hetes, és a kezdeti nehézségeken túl is vagyok!Iszonyú nehezen viseltem az első heteket, sokkkkkal rosszabbul voltam mint annó Esztivel!
Szóval Emese ketten lettünk babásak :) Te hányadik héten is tartasz?
Na, most mennem kell, puszi mindenkinek
manóci

Sziasztok, Csajszik!!!

Na, végre van netünk :) :) :) el se hiszem már!szóval mostantól igyekszem jönni úgy mint régen!

Csak nagyjából olvasgattam át amiket írtatok, mert azért elég sok a lemaradásom :oops:

Először is,Nikinagyon gratulálok a babádhoz, és a szülésed is jó lehetett azért a fájdalmak ellenére.Majd később úgyis "csak" a szépre emlékezel belőle, és az tök jó lesz :)
Tejcsi van?Tudtok aludni?

Krisztikém,az jutott eszembe a napokban, hogy tavaly kb. ilyentájt voltunk nálatok a babatalin, neeem?Olyan jó volt.Most is talizhatnánk egyet, ha benne vagytok?Vagy, ha ráértek, valakinél :wink:
Csak nagyjából vagyok képben a dolgaitokkal, de nagyon drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön ahogy azt szeretnétek.Idén lesz is még költözés?Mitől függ?
A gyerekek nagyon szépek, és tök jó az arcfestésük is :)
Dorcsi hagyta magát?Mert én még nem mertem elvinni Esztit, pedig jópofának tartom, csak szerintem elfogyna a türelme, és félkész állapotban lemászna a székről :lol: :lol:

Dóri,Köszönöm először is, hogy tettél fel képet, merthogy nem akartál, csak én kértem :)egyáltalán nem vagy rajta malac, vagy hogy illetted magad, aranyos pocid van(vagy esetleg már volt?)Blanka szobája tök jó, nagyon szeretem a jó színes szobákat, nálunk is bátran megy a színezés :lol:
azért tájékoztass, hogy mizu a bébivel?!Ha megvan még a számom sms-ezhetsz is!

Floci,Andrissal tök jók vagytok a képen amit legutóbb tettél föl :) Remélem ti is jól vagytok, suli megy a nagyoknak?

Többiek?Hogy van mindenki?Új babások?

Rólunk kicsit!
Eszti most picit taknyos, és nagggggyon szemtelen!Nemtom nálatok ez hogy van, de simán kioszt minket, és mindíg az van amit ő akar.Azt kell nézni a tv-ben, azt az újságot nézhetem amit ő mond szóval nem egyszerű!
Még mindíg a kiságyában alszik, mert elindultunk venni ágyat,erre ikeáéknál természetesen az nem volt amit kinéztünk :cry: talán a jövő héten!
Amúgy várjuk már a karácsonyt, ma díszítettem pont a lakást, oan szép :)
Voltunk mikizni a kikában tegnap de.Egész jó volt, csak kicsit nekünk felnőtteknek volt lehangoló, mert láttuk a mikit amint éppen még civilben bemegy, egy jópofa sörrel a kezében :shock: :lol: :lol: :lol:De végülis, jól ellátta a feladatát, és a gyerekeknek nagyon tetszett.
És végül, de nem utolsó sorban képzeljétek nyáron kistesó érkezik a családba :) Már 12 hetes, és a kezdeti nehézségeken túl is vagyok!Iszonyú nehezen viseltem az első heteket, sokkkkkal rosszabbul voltam mint annó Esztivel!
Szóval Emese ketten lettünk babásak :) Te hányadik héten is tartasz?
Na, most mennem kell, puszi mindenkinek
manóci

mano!

szivböl gratulálok!!!tök jo, irigykedhetem????????????

örülök annak is h mostmár tudsz jönni sürübben..remélem én is jövök, csa sajna mi is épp takonykorba szenvedünk föleg gabo, szegénykém még cicizni sem tud annyira folyik az orra, és még lefogni se tudom amikor porszivozni akarom az orrát. nehéz ügy..

nektek is jobbulást kivánok!!!!!!!!!!!!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hááááá Manóóóóóó,jól eltitkoltaaaaaaaaaad :D :D :D
Úgy örülök,olyan édes lehetsz,egyébként is olyan vigyori vagy,most meg gondolom főleg fülig ér a szád :D Van is miért!!!!!!!!!!!! :D Én Dórival dettó így voltam,azt sem tudtam hova forduljak,olyan hányingereim voltak,meg hasmenésem,meg minden!!!!Én egy zacsi gumicukit készítettem magam mellé mindig,és mikor éreztem,hogy gáz van,bekaptam egyet.Na,meg is híztam,de akkor nem érdekelt,csak az,hogy elmúljon a hányinger.De már túlvagytok rajta,és ez a lényeg,gömbölyödj csak!!!!! :D Dorina Eszti kettő.....Szemtelenség,kiosztás,sértődés,durca,dacolás,aztán érzelemkitörés,szeretetroham,és előlről...És még a takony is megvan :(
Dóri???????Még egyben??????
Flocika,Te,nekünk nem egyszerű ez az első....Képzeld,Domi ma úgy belekoccolt egy másik gyerekbe,majdnem kitört az első foga,pedig az már maradandó fog.Majd megbolondultam,holnap megyünk fogorvoshoz.És a karácsonyi sulis vásáron mit adtak a nagyobb gyerekek amit a kicsit megvehettek???Hát puskát meg játékkést.Csak lestem,mikor ezzel jött haza a gyerkőc nagy vagányan,hogy mit vett a vásáron.....
Már nagyon a végében vagyunk,szombaton-hétfőn meg a jövő héten végleg eldől a kis életünk,sorsunk.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Manó!!! Gartulálok :lol: Éljen éljen!! Ez tök jó! Eszti tudja már? Mit szólt??

Voltunk vissza ultrahangon, Balázska teljesen jól van, felszívódott a fejéből a folyadék! Viszont én olyan rosszul lettem, h le kellett fektetni, egy aranyos szülésznő istápolt össze vissza! Vagy egy órát ott feküdtem, aztán gyorsan hazajöttünk! Azóta se vagyok túl jól.....Tény h nem sokat eszem, fáradt vagyok....lehet h kibuktam éppen ott....mert ugye idegeske is voltam......

Puszi mindenkinek, majd még jövök
Orsi

Kép
borso18

Sziasztok,

Manóci,

Gratulálok a kisbabátokhoz, majd rajtad végigélem a terhességemet újra, bár nekem igazából időm sem volt hozzászokni, meg nem is volt mihez.

Mostani dilemmám, hogy a kötelező védőgyógyikat ne felejtsem el beadni Daninak, mint K vitamin, mag D vitamin. még szerence, hogy nem kell sűrűn adni.:)

Egyébként szopizik rendesen, hol többet hol kevesebbet, de gyarapszik lassan ként.:) a születési súlyát még nem érte el, pedig ma két hetes lesz. El sem hiszem!!!:)

csernusn

sziasztok!

Borso!

örülök, ugy mondtam h nem lesz semmi gond????????? :D

Niki!

nektek is szurkoltam szopizás terén, de nyugi a vitaminokat tuti nem fogod elfelejteni beadni a kicsinek. a legjobb ha felirod és mindig ugyanakkor adod be neki, pl. a K vitamint mindig hétfön a D minden este fürdésnél..én igy csináltam.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Szió!

Orsi,mostmár akkor nyugizz,egyél,és töltődj, a kisbabócád jól van,anyucikának is jól kell lennie!!! :) Majd kidőlsz az abc-ben,és a csemete tolja a babakocsit,benne anyut :lol: Tényleg,komolyan,egyél,és igyál sok folyadékot,én észrevettem az utóbbi pár évben,ha kimerülök,rohanok a gyerekekkel,és semmire nincs időm,főleg magamra,még inni is elfelejtek,és szédülök,elsötétül minden,ha leülni nem tudok akkor leguggolok,akár az utcán.És ezt nem szabad,nyomom magamba a folyadékot,már a vizet is megiszom,pedig abból sokat sosem bírtam....Kevesebb a szemem alatt a karika,nem szárad úgy a bőröm,és kevesebb a rosszullét.De ha akár egy fél napot kihagyok,és nem iszom eleget,délutánra mint a részeg,levegő után kapkodom,szédelgek,nem tudok koncentrálni,stb......A picikédnek meg erős anyura van szüksége!Volt,hogy a baba maradék pürés kajcsiját ettem,és már attól jobban lettem :D

Tényleg,Manó,el is felejtettem megkérdezni én is,Esztikém tudja???Meséltem,hogy Domi hallgatta Dorina szívhangját a végefelé,és mondta,a tesó jól van,még nem akar kijönni,és bent lebeg,úszik a vízben,olyan jó neki,ahogy annak idején ő is úszkált ott bent.Te,ezek a kicsik értenek ennyire egymás nyelvén,és ilyen emlékeik maradnak,míg kicsik?
Csilla!
Mizujs a múltkori témával?Írd le priviben,ha van valami fejlemény!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Köszi, hogy gondoltok rám, kedden szülök, ez már tuti! (feltéve, ha addig nem indul meg ugye a szülés.) Blanak nálunk is beteg, tiszta takony, aminek most nem örülök, mert én sem szeretnék a műtétre megbetegedni. Szóval számolom vissza a napokat ezerrel. Örülök is, meg marhára félek is. Igaz, már átltem egyszer, de akkor is. Kisasszony tök jól aludt a saját szobájában, amíg nem lett beteg. Hát rólunk gyorsban ennyit. Természetesen jelentkezem, ha bármi fejlemény lesz :D

Manó! Jó, hogy jelentkeztél, és még jobb, hogy ilyen szupi hírrel! :D millió gratula! NAgyon vigyázzatok magatokra ám! Elhiszem, hogy nehezebben bírod, én is így vagyok vele. Kitartás!

Kriszti! Hát nem hiszem el, hogy megint egy baleset. Nagyon rátok jár a rúd mostanában. Jobbulást!

Borso! Örülök, hogy nincs gond, gondolom, hogy mekkora kő esett le a szívedről!

Mennem kell, mert Blanka annyira anyás most, hogy nem hagy egy percig sem egyedül :? semmit nem tudok egyedül csinálni, még gépelni sem hagy.
Szóval, ha keddig nem jelentekzem, akkor szültem, ha hétvégéig sem, akkor meg kedden szültem :D értitek...
na puszika

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok lányok!

Nem írok sokat, vendégségben vagyunk Hajdúhatházon, csak nagyon csábított a bekapcsoplt gép. :D

Manó! Gratulaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi!
Örülök a jó hírnek, hogy nincs semmi baj. Tessék rendesen enni, pihenni és sokat inni. Attól lesz sok tejecskéd!!
Babarucikat lefotózom és és átküldöm.

Dóri!
Nagyon szorítok! Én is kérek egy sms-t ha hír van. Lécííííííííí!

Niki!
Ha marad ez a szép idő és sétálgatsz a babával randizhatnánk az uszi környékén.Úgy is szeretnék benézni a stop shopba.

Velünk minden rendben, lassan túl van Andris az oltás tünetein.Már nem lázas, csak köhécsel és az orra sem folyik már annyira. Vasárnap megyünk haza, hétfőn jelentkezem.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
flocika

Sziasztok,

Köszi mindenkinek a jókivánságokat :) édesek vagytok!
Igen nagy az öröm, főleg, hogy már annyira nem vagyok szarul.Nagyon nehezen viseltem, de már tényleg jobb.

Eszti is örül neki, édes szívem mondogatta is már régebben, hogy ős ia kér kistesót, mert ismerősöknél született baba.Aztán amikor +lett a teszt neki mondtuk, és tökre örült.Mondjuk lehet, hogy nem tudta minek :lol: de nagyon örült.A mamáknak meg úgy mondtuk meg, hogy kérdeztük Esztit mit kapsz a szülinapodra, és nevetve újjongva mondta, hogy TESÓÓÓT!Tök ari.Én is gondoltam rá, hogy ha majd már nagy lesz a hsasam, vagyis látványosabb lesz ez az egész, meg rúgdos, stb. akkor bejöhet UH-ra is.De szokta simizni, meg magától odajön néha, és mondja hogy adok a tesónak puszit,jó?! :)

Dóri, fú de izgulok akkor már csak 3-at kell aludni :wink: Gondolok majd rád nagyon.Sms-t valakinek tényleg küldj légyszi.

Kriszti,sunnyogóra vettem, mi?Á csak azért mert nem is tudta senki amíg nem voltam dokinál.Én ebből a szempontból babomás vok.
Aztán meg ugyebár sokáig nem tudtam jönni, szóval....most jutottam el, hogy elmondjam :)
Jobbulást nektek.

Borsó, örülök, hogy ti is rendben vagytok :)

Na, megyek álmos vagyok már nagyon, puszi mindenkinek Kép
manóci

Hali!

Mindenkinek küldök sms-t, csak légyszi a bajaczky@t-online.hu-ra küldjétek el a számotokat, mert a nyáron elszállt a telcsim és egy db tel.számom sincs.

puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Sajna ezer éve nem jártam erre, egyszerűen nem marad rá időm :( De néha bekukkantok ám, hogy kivel mi van :)

Dóri :) Nagyon drukkolok, hamarosan nő a létszám!

Niki, Borsó :) Hatalmas gratula a kicsikhez, és minden jót! Borsó, örülök, hogy minden jóra fordult!

Manó :) Örülök a jó hírnek :) Én is rosszabbul voltam a másodiknál, ez nagy igazságtalanság...

Kriszti :) Nektek meg a ház mizériához szorítok! Nem lehet egyszerű! Tavasszal reményeink szerint mi is belevágunk, borzasztóan szeretnék már kertes házban lakni, de kicsit tartok a gondoktól, ami odáig elvezet...

Mi jól vagyunk, néha az idegeim kicsit nehezen bírják, hogy Apa állandóan dolgozik, de bízom benne, hogy hamarosan jobb lesz. Srácok nőnek, Balázs is nehezen viseli apja hiányát, néha lehetetlenül tud viselkedni, és mivel én sem vagyok topon, sokszor türelmetlenül reagálok a rosszaságaira. Gergő is próbára tud tenni néha, de ő amúgy tüneményes, jókedvű kölök, de aludni még mindig nem hagy :( Még mindig leginkább négykézláb közlekedik, igaz, az első lépeéseit már megtette, de nem igazán gyakorol azóta sem :)

Mindjárt teszek fel pár képet.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Itt vannak a képek.

Balázshoz is megjött a Mikulás:

Kép

Gergőhöz is:
Kép

Villamoson:
Kép

Kép

Ezek mai játszóteresek:
Kép

Kép

Kép

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Még ezt is akartam:

Kép

Hol vannak a vonalzóim??? :shock:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok,

Jucc, de jó, hogy hallunk rólad is:)illetve rólatok.Nagyon édesek, szépek rajta a gyerekek.A barna kép a legjobb.Nagyon tetszik :wink:
Hát igen, nehéz így apák nélkül, és neked már kettővel.Egyenlőre nekem még nem, de attól tartok jövőig nem leszünk milliomosok, így gondolom rám is ez a sors vár!
Kertes házhoz drukkolok, mert tanúsíthatom, hogy tényleg sokkal jobb, főleg a gyerekeknek, szóval hajrá, hajrá!
Nehézségek biztos lesznek, de megoldjátok szerintem majd :wink:

csajok, ma voltam dokinál, és mennyi új dolog van?!Pl. hogy Uh-t már nem a dokim csinálja, hanem külön időponttal kell menni, UH-hoz:(
Szóval ma nem láttam a bébim:(
Majd jöv héten.De voltam szülőszobázni, tök jó volt újra ott:)
Na megyek is mert kezdődik a Jóban rosszban!
Puszi
manóci

Manóci :) Köszi!

Dóriról nincs hír? Ma van a nagy nap, nem?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép

Ma délután 15.01-kor 54 centivel és 3910 grammal megszülettem.
Anya és én is jól vagyunk.
Balázs

Kép
flocika

Floci,megelőztél!!!!:):)

Csatlakozom itt is a gratulálóhoz:)
manóci

Én is én is én is gratuláááááálok!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hurráááááá!

Hatalmas gratuláció tőlem is, és minden jót a családnak :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Floci, küldtem 1 privit :)

Többiek?Mi újság?
Emese?????Hogy vagy?Mikor mész valamilyen vizsgálatra?
manóci

Elfelejtettem :cry: , hogy nem tudja véletlen valaki, hogy milyen címre lehet föladni a "Cipősdobozt"?Mert ma hallottam, hogy meghosszabbították az akciót, és szeretnék küldeni, de a címet nem mondták! :(
köszi
manóci

sziaszotk!

én is csatlakozom a gratulálok táborához!!!!!!!!

Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jányok,jányok,ma adnak végső választ,lehet imádkozni értünk :cry: :cry:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Manó!
Stop.huCipős doboz ajándék 2006. 12. 08. 23.10. Még egy hétig, december 15-ig lehet leadni a cipős dobozokba csomagolt ajándékokat, országszerte 30 gyűjtő helyen. ...
www.stop.hu/showcikk.php?scid=1059065 - 37k - Tárolt változat - Hasonló lapok
Privit megkaptam, részben válaszoltam. :)

Kriszti!
Szorítunk!!!!!

Kép
flocika

Floci,
Jaj nagyon köszi, de jó hogy tudtad :)
És a válaszod is köszi, elolvasom majd!

Kriszti,[size=12][/size]
Szorítunk nektek, remélem jó hírekkel jössz :wink:

Képzeljétek, úgy örülök, mert ma már második napja, hogy nem kell rászolnom, hogy nem játék van du. hanem alvás!Leraktam, puszi, és kijöttem, mire újra benéztem már alvás volt.Tök jó, úgy mint régen.

Kép
manóci

Na,Manó,nekem is pont ma aludt először délután úgy magától,mint régen:)De egy rugóra járnak ezek a ribik :D
Hitellel még semmi.Ha holnap sem,akkor vége.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Manókám!
Dehogy tudtam, a net tudja!! Én mostanában mindent a neten nézek meg. Csak beütöttem a Google keresőjébe a cípős doboz szót és ez volt az első amit kidobott.
Alváshoz gratula, délutánonként nálunk is így működik.Egy darabig játszik aztán alvás.Attól függ a játék hossza, mennyire fárasztottam le délelött. Bezzeg este! Ha nem alszik be a cicin min. fél órás balhézás van.

Kriszti!
Drukkolunk ma is! Tessék egy kis ++++++++ energia! :P

Én is nagy döntés elött állok a hétvégén, de még nem szeretnék semmit mondani. Majd hétfőn. Az biztos hogy teljesen megváltoztatja az életem ha belevágok, ha fel merem vállalni. Ezen tipródok 4 napja. Valaki dobjon nekem kártyát :D

Kép
flocika

Kriszti :) Én is drukkolok ma is!

Flocika :) Ez izgalmasan hangzik, nagyon kíváncsi lettem :oops: Sajna kártyát nem tudok Neked vetni, de szurkolok, biztos jól fogsz dönteni.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Floci!

én is szurkolok neked, tippem lenne, de remélem majd megosztod velünk is. a cipösdobozba mit lehet tenni? játékot, könyvet??

Kriszit!

szoritok!!!!!!!!!!!!!! irtam iwiwre is neked!

Jucc!
örülök h tudsz irni mostanában!

Mano!

de jo, nekem egyenlöre csak cicin alszikel délelött, meg este. probálkoztam h anélkül aludjon, de sir még a cici után!

a cipösdoboz reklámnál van telefonszám nem probáltad meg még felhivni öket?

mennem kell

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Jaj,még semmi,pörög a gépen a bírálatunk,ez kész káosz.Reggeltől egész nap semmi nem megy a gyomrunkba,így megy már napok óta mindkettőnknél.Hogy augusztus óta hogy húzzák az ember idegeit,nekünk meg nyakunkon a karácsony....A legnagyobb bajom mondjuk ez legyen,csak a ház és a munka legyen meg.Hétfőn kiderül,de addig beleőszülök.Aranyosak vagytok,hogy így drukkoltok,most minden ++++++ energiát fölzabálok:)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

sziasztok,

Floci,

Ügyi vagy, és köszi:)Utána nekem is eszembe jutott ám, ha beütném, hogy cipőssdoboz biztos kijönne valami, de akkorra már válaszoltál nekem:)
Kiváncsivá tettél engem is ám?!De remélem jól döntesz.Mikor árulod el miről van szó?

Kriszti,

Hitellel mizújs????? :shock: Ja, már én is megfigyeltem, hogy egy rugóra járnak:)

Csilla,

Szerencse Eszti azért már nem cicis :wink:
Én nem hívtam azt a számot, hanem, személyesen adtuk le a Baptista szer szolg.-nál, a X.ker Bánya utcában.
Ma jártunk arra, mivel az utolsó vásárlási körúton voltunk a városban és akkor beadtuk.De bármit rakhatsz belke, csak romlandót nem.Pl, csoki igen.Játék, könyv, plüss állatok, bármit!

Megyek, vacsi meg jóban rosszban minnyá :wink:
pussz
manóci

Mano!

épp most találtam rá én is erre a z oldalra ami a cipösdobozzal kapcsolatos, de köszi a választ. az a baj h én személyesen nem tudnám eljutatni de majd kitalálok valamit.

azért bemásolom: http://www.ciposdoboz.hu/

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok, Eszter vagyok a 2006. tavaszi topicból!

Figyelmetekbe ajánlok egy hiánypótló, vadonatúj kiadványt, melyet bátyám, dr. Krivácsy Péter (intenzív terápiás orvos, gyermekorvos) írt.
Mindenkinek ajánlom a könyvet, melynek címe: Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások. Idegen szavak nélkül, röviden és egyszerűen, sok képpel illusztrálva segít eligazodni sürgősségi állapotok esetén.

Mikor hívjunk orvost, és mikor mentőt?
Mik az első teendőnk súlyos helyzetekben?
Enyhe vagy súlyos? Hogyan ítéljük meg gyermekünk állapotát baj esetén?
Ilyen egyszerűnek tűnő, de a gyakorlatban nagyon is komoly kérdésekre választ kaphatsz.

Kiknek ajánljuk? Szülőknek, nagyszülőknek, babysittereknek, óvónőknek és mindenkinek, aki gyerekekkel foglalkozik.
Néhány fejezetcím a könyvből: Áramütés, Bőrkiütések, Bölcsőhalál, Csonttörés, Félrenyelés, Gyógyszermérgezés, Kiszáradás, Láz, Rovarcsípések, Szemsérülés, Újraélesztés, Vérzések...stb.

Kapható a nagyobb könyvesboltokban (2850,-Ft), de az alábbi honlapon rendelve olcsóbb.
http://www.leghajo.hu/
Vendég

HAli!

2 fotó a kis jövevényről, majd jelentkezem!
Puszi

Dóri, Blanka, Balázs Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dori!

milyen kis tündér a kisfiad,gratulálok hozzá! pihenj ha tudsz, és várunk vissza!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Majd megüt a guta,mert annyit írtam,és most mind elszállt.Pedig olyan szépen írtam:(Most inkább külön megírom,aztán bemásolom,mert tuti felforrnék.....

Dóri!
Gratulálunk nektek mégegyszer,nagyon sok örömötök legyen!!Olyan megható nézni egy ilyen kisembert,aki épp most kezdi az életet..

Csilla!
Írok neked is az iwiwre,ha nem rángat el valaki a gép elől:):)

Flocika!
Már elárulhatod,mi az a nagy titok???Reméljük sikerül neked!!!:)

Manó!
Mi is akartunk cipősdobozozni,aztán végül kimentünk a Mikulásgyárba.Még nem voltunk sosem,de most olyan jó volt.Nincs összehasonlításom az eddigiekkel,de most olvastam,hogy minden rekordot megdöntött.Olyan megható volt,ahogy a kicsik vitték a nagy ajándéktáskákat,tele játékokkal,finomságokkal,öreg néni cipelt egy monitort(!!!),három autónyi plédet,ágyneműt vittek mások....A sok manó fonott kosarakban,ládákban gyűjtötte,nem győzték üríteni,annyi volt az adakozó,tényleg gombóc volt a torkomban.Közben nagyon figyeltek arra,hogy a gyerekeknek megmaradhasson a meseszerűség,mert sok-sok manó osztogatta a szaloncukrot mini fonott kosarakból,bentről a mikigyárból integettek ki a hatalmas plüssfigurák meg a manók a nagy tenyerükkel, a gyerekek meg tátott szájjal visszaintegettek.Dorinám teljesen meg volt hipnotizálva:)Domi már nagy,ő a lelki részét nézte,ahogy itthon önzetlenül válogatta a kis játékait,mindent belerakott volna a szatyorba,nekem kellett válogatnom utána:):)Olyan volt,mintha a Télapu filmbe csöppentünk volna.Már tényleg csak a hó hiányzott.Hangosan szólt mindenhonnan a sok karácsonyi zene,és az illatok:forró csoki,fűszeres forralt bor,sült gesztenye....Egy nagy üvegdobozben megcsinálták a gyár makettjét.Fönt pénzt dobtak be a gyerekek,és mint egy ajándék,egy zöld labda legurult végig a pályákon,bele a varázstölcsérbe,le a télapó elé.Úgy élvezték!!!!Mellette a mol is hirdette,hogy ő bizony támogató....egy nagy kazánt épített,amiben rotyogott a tűz,és a gyerekek tekerték,fönt óra,ezzel táplálták a gyárat,ötletes volt,tény:):)Aztán egy hatalmas jégből készült coca-colás üveg,amibe beálltak a csöppségek,és lehetett fotózni őket.Minden pad rénszarvasszán formájú volt,abban ettek,ittak,alkottak a gyerekek.És az elmaradhatatlan coca-cola kamion,kivilágítva,megcsinálva télapólakásnak.A tapéta fa mintázatú volt,mintha fából lenne a kis lak,kandallóval,könyvesszekrényekkel,hatalmas varázskönyvvel,fotelokkal,állólámpával,karácsonyfával,és egy nagy sarokban csücsült a Mikulás.Akármilyen hideg is volt,a sok gyerek ott állt sorban,hogy fölmehessen.Ölébe ültek,énekeltek,megmutatták mit készítettek a kis szánokban,és közös(ingyen!!!!!)kép készült róluk,amit a gyerekek hazahizhattak.Szóval nagyon ötletes volt,teszek föl képeket!!!
Nekünk állítólag perceken belül kiderül az életünk,ahogy nyit a bank,ver is a szívem,ahogy rágondolok.Megyek,felékszülök mindkét hírre lélekben:) :(,aztán majd jövök.
Puszi!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kép Kép Kép Kép Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Dóri,
Már otthon is vagytok???De jóóó, pedig gondoltam fölhívlak, ha még bent akkor holnap reggel benéztem volna, mert én meg megyek UH-ra :)
Gratulálok Balázskához, nagyon szép kisbaba egy kis Kép
Ha kicsit kipihented magad várjuk ám a beszámolót.

Kriszti,
Ez tényleg nagyon kis hangulatos, és szép lehetett ahogy leírtad, de a képeket elnézve is tök jó.
Én is gondoltam rá, hogy kimenjünk, csak aztán nem jött össze :( így maradt "csak" a cipősdoboz.
Édes lehetett a Mikulás-lak belülről.Szerintem én jobban élveztem volna mint Eszti.Imádom az ilyeneket :lol:
Fú, már mindjárt 1/2 3 és még nem írtál, hogy mi volt a
Bankban :roll:
Remélem azért mert jó hír, és éppen hülyére isszátok magatokat valahol az ünneplésben :lol: :lol: :lol: :lol:

Floci,
Nálatok? A titkoddal mizujs?Lehet már tudni?
manóci

Kriszti!

rendben megnézem majd. Nagyon jok a képek, !

Floci?

Mano!

mesélj majd h mi volt uh-n!

Dori!

gyere ha tudsz.

Orsi, Niki?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Tudom,uncsi vagyok már a hitelemmel,de még ma sem mondták meg.Miért csinálják ezt az emberrel?olyan borzasztó,hogy csomagolnunk kell,és azt sem tudom,hogy vasárnap hol leszek,a szentestét a szép házban töltjük vagy valahol egy albérletben...Ez gusztustalan,amit a bankok művelnek hónapokig az emberekkel....

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok lányok!

Kriszti!
De idegtépő ez a várakozás, főleg így karácsony elött. Nem csodálom, hogy ideges vagy.Reméljük hamar vége és boldogan tellnek majd az ünnepek.Kép

Dóri!
Nagyon édes a kis pasikád!!! Gratulálok, várom a beszámolót. Kép

Na, lányok itt a nagy titok: Babaturit nyitok febr.1-től!!! :D
Itt nem messze volt (van) 10 éve a kedvenc turkálóm.De ne szó szerint vegyétek. Minden kimosva, vasalva szépen lóg a fogasokon. Még Andris elött dolgoztam is benne egy évet, tehát a tulaj tudja mennyire szívem csücske a gyerekek és a babaruhák.A múlt héten felhívott, hogy ő nagyon messze költözik és nem tudja tovább vinni ezt a boltot, mi lenne ha én átvenném tőle. Olyan árat mondott, hogy nem szabad nem elfogadni. Szinte a bútorok és a maradék árukészlet ér annyit.A bérleti jog átruházását szinte nem is számolta.Aztán jött a dilemma, hogy egy kedves ismerősnek (akinek van cége, szép árúja, de nincs üzlete) átengedem és én mint alkalmazott megyek hozzá dolgozni egy héten 3szor.Nagyon szép fizut is mondott, de mégsem a magam ura lennék. Ezt csináltam már egy pár évig a gyerekek elött.Most már többre vágyom. Visszautasítottam és inkább egyedűl veszem át a boltot. Nekem kell majd áruért rohangálni, mosni, vasalni, árulni de valahol épp erre vágyok. Egy saját kis zug ami engem tükröz vissza és rengeteg ismerős anyuka és kismama akik elégedetten távoznak a szép holmikkal és hálásak, hogy potom áron szupervagány öltözékben jár a gyerekük. Egyetlen dolog tartott vissza. Andris. Még csak 16 hónapos, mit fogok vele kezdeni amikor este 6-7 kor még a boltban vagyok.Jó, lesz egy lány aki most is ott besegít, de hát minden akkor megy igazán jól, ha maga csinálja az ember.Nem kényelmesebb lenne nekem 3 gyerek mellett inkább alkalmazottnak lenni és minden nyűgjét intézze a tulaj?? Szóval ezen filóztam napokig. Meghallgattam mindenkit aki ismeri a körülményeket és 10 emberből 8 biztatott.Így hát belevágtam.
Ezennel meghívok minden kedves babanetes ismerősömet febr. 12.-én hétfőn 10 órakor tartandó "ünnepélyes" nyitásra. Kép

Kép
flocika

Flocika :) Gratulálok a döntésedhez, és nagyon sok sikert, kitartást, és mindent kívánok, ami ahhoz kell, hogy mindannyian elégedettek, és boldogok lehessetek! Én biztos nem mernék belevágni, de Neked menni fog! :)

Dóri :) Balázsod gyönyörűséges, mégegyszer gratulálok hozzá, és várunk további híreket Rólatok, meg persze képeket is :)

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?