Sziasztok!
Én is megvagyok, két fontos esemény is volt a napokban. A keresztelő jól sikerült, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Nati ügyes volt, csak a keresztvíznél sírta el magát majdnem, egyébként nagyon élvezte a szertartást. Gyönyörű fülbevalót kapott a keresztszüleitől, így ha Apát megdolgozom, nemsokára kifúratjuk a kis fülét. Ő még halogatná, mert szerinte a fülbevaló "öregíti" a gyereket.
Ma pedig Lili balett-bemutatója volt. Annyira ügyesek voltak ezek a pici lánykák, hihetetlen. Persze még nem koreográfiákat csinálnak, de mindenki ügyesen megcsinálta a tanult mozdulatokat. Nagyon szuper oktatójuk van, annyira ért a gyerekek nyelvén, most is simán megvígasztalta az egy-két síró kislányt. Lili kapott tőlünk virágot, annyira örült neki, mondta az autóban hazafelé, hogy nagyon jó, hogy ezt kapta tőlünk. Meg aztán elmentünk Mekibe vele, addig Nati nagymamázott.
Nyaralás: Lili keresztszüleivel (2 gyerekesek) megyünk egy hétre Zalakarosra, céges nyaralóba, minimális áron. Aztán Apa is szerzett kedvezményes szállást az egyik Bp-i szállodájukban, oda megyünk 4 napra, megnézzük a főváros és környéke nevezetességeit. Meg Bécsbe megyünk majd a sógornőmékhez pár napra. Közben meg Balcsi 1-1 napra.
Kaja- Nati étrendje most:
reggeli: szopi
tízórai: gyümölcs (kb. 100) +szopi
ebéd: főzelék (még husi nélkül) 150-180
uzsonna: gabonapép+szopi
vacsi: 150-180 tápi
+hajnali 3 és 5 között valamikor: szopi
Sokat nem hízik tőle havonta a csajszi, de olyan sonkái vannak, hogy hihetetlen.
Kis DuciJuci. Egyébként már simán kinézi a szánkból a falatot, de a gluténnal és a tejtermékekkel min. 8 hónapos koráig szeretnék várni, utána mehet majd a kifkicsücsök is.
Sarmon: micsoda kis intelligens lánykád van!
winchi: Matyi esése
Egyébként tényleg az a legrosszabb, amikor ott vagy mellette, netán még látod is, de nem tudsz ellene tenni. Amikor közel két éve ideköltöztünk, még nem voltunk rutinosak a lépcsőjárásban (2 szintes a lakás). Lili ment lefelé, Apa mögötte pár lépcsőfokkal, amikor Lili megbotlott és az apja szeme láttára gurult le a lépcső aljára.
Én mindezt a fenti fürdőben hallgattam végig a fürdőkádban ülve, gondolhatjátok.
És Lilinek összesen 1 db kék foltja lett a lábán az egésztől, szinte hihetetlen. Azóta mindig előtte megyünk lefelé és mögötte felfelé, ha gond lenne.
Ja, én férjem is a múltkor rákattant a kürtőskalács-sütésre, ő is szertne formát csináltatni. ha esetleg jutottatok valamire, majd szólj.
mancsa: Levi fogai
Milyen az élet... Mi is nagyon ügyelünk Liliéire, este én is megmosom a fogát, eddig nincs gond szerencsére. nekem sajna nagyon rosszak a fogaim, gyenge a fogzománcom, szeretném, ha nem járna ő is így. Mi most egy ideje Elmexet használunk, azt nagyon dícsérik.
Bende, Jaffa: jó volt Rólatok hallani
, gyertek gyakrabban.
Lara, tényleg nagyon jók Hannus új vonalzói!
Még dobok fel pár képet a csajokról, aztán megyek aludni.
Jó éjt!
Katinka