Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket!
Tünci: ügyes vagy, sajnos nagyon mély gödörből kell talpra állnod, de jó úton haladsz. Hihetetlenül erős vagy! És még Bendét is visszacsalogattad ide, köszi!
Bende:
Levinek még most is szokszor kínálok alternatívát, feszegeti a határokat a kölyök, így meg nem olyan vészes, nem hiszi azt, hogy a gonosz anyja semmit nem enged.
Egyébként Dorcsi most kezdi ezt, amit írtál, hisztizik, ha valamit nem engedek neki. Eddid ha 25x elhoztam a konnektortól, akkor 26.x is odament, most a 2.-nál "sír".
Sarmi: gratulálok a tesódnak! Ugyanezt mondta az öcsém a banánról, ők a suliban tanulták.
Naspi: boldog szülinapot! Miló mindjárt 1 éves!
Rohan az idő! Nagyon ügyes és édes a képeken!
Levi 9 hónaposan hagyta abba a szopizást, utána mondókáztunk, meséltem fejből, és énekeltem neki. A könyvből mesélés csak később jött.
Jaffa: tesó ügyben megértelek, szabályosan kétségbe voltam esve, hogy mi lesz Levivel, nem lesz rá annyi időm, mit fogok csinálni, hiszen 3 évem csak róla szólt. Még terhesen is voltak olyan gondolataim, hogy atyaég lehet-e még egy gyereket így szeretni, meg hogy mi lesz, ha Levi nem fog szeretni, mert a kicsivel foglalkozom. Mikor megszületett Dorcsi akkor meg lelkifurdalásom volt, hogy rá nincs annyi időm, mint Levire ilyenkor. De minden jól alakult, imádják egymást és én őket, nagyon jó, hogy már ketten vannak. Néha úgy érzem, hogy szeretnék harmadikat, de aztán úgy gondolom igaza van apának, elég lesz a kettő. Majd meglátjuk.
Gégéé: igen, nekem is az időérzékemet zavarta meg a gáz, nekem úgy tűnt órákig szívtam, de 20 perc volt apa szerint, viszont Dorcsinál a szülésznő nagyon keveset adott csak, ugyanúgy képben voltam néztem az órát folyton. Apa 2-kor azt mondta, 3-ra meglesz, ááá mondtam majd fél 6-ra, 3-kor azt mondta fél 4-re megszületik, ááá mondtam majd fél 6-ra....mikor született? fél 6-kor. Itt majdnem 1 órát szívtam a gázt, de apa azt mondta alig hiányzott belőle.
Winchi: szerintem nem attól függ, hogy fiút vártunk. Egy barátnőmnek 2 fia van, az elsővel sokat hányt, végig rosszul volt, a másodikkal semmi baja nem volt, ő biztos volt benne, hogy a második lány, de nem az lett.
Anyany:
56 kilót lefogysz el is fogysz teljesen!
Nem tudom mi van a lányommal, de ma 40 percet aludt délben, aztán semmi. este 7-kor megfürdettem, fél 8 óta alszik. Remélem azért nem kelünk hajnalban.
Hétvégén nagy meló lesz nálunk, építkezéskor kimaradt egy oldala a házunk szinezésének, azt pótoljuk, meg az ideiglenes hátsó lépcső helyett lesz beton, zsaluzás, vasalás lesz én meg főzhetek az emberekre.