Új privát üzeneted érkezett!

Huh, szegénykém! Az a legrosszabb szerintem ha fél valaki. Akkor valóban minden nehezebb. De majd csak átvészeli valahogy. Utána meg majd a gyerek miatt fog aggódni. Elég-e a tej, jaj nem beteg-e... Remélem azért a te példád erőt önt bele. Három szülést túléltél :lol:

Nekem elsőre nagy szerencsém volt, talán azért, mert nagyon akartam szülni. Nem érdekelt, hogy esetleg szenvedni fogok, csak legyen meg már! Én lepődtem meg a legjobban milyen gyorsan, könnyen szültem. Mondtam is, hogy ezért paráztatott mindenki, hogy majd meglátod...

Nagyon édes Írisz kopaszgombóc buksija. És már fél éves!!! Jövő nyáron már ő is homokozik. De jó lesz nektek!!!
hettuli

szösz, köszi az infot! ezt néztük ki. teljesen kicsire is összecsukható és könnyű is. de még alszunk rá párat.
gratulálok a fogacskához!!!
remélem már jobban szereti a babakocsit!

hettuli! nagyon szurkolok!

sarmon!
gyönyörű az udvarotok! gondolom igazi kis paradicsom a gyerekeknek!
szorítok a tesódnak is!!!

naspi!
ez az albérlet-dolog... hát nagoyn megértelek, mert mi is albélrletben lakunk. itt volt munka, hát ide jöttünk.
gondolom szörnyű lehet feladni a házat, ami már berendezett otthon volt...
én már nagyon szeretném ha saját lakásunk lenne, de hát amíg anyós házát nem adják el, erre lehetőség nincsen. a hitelét mi fizetjük. állítólag már volt egy érdeklődő. :?
Vendég

A Hollandiában élő ismerősömet amikor itt volt a 4 hónapos fiukkal kérdezték, hogy nem rossz neki ott élni, nincs honvágya??? Azt mondta rá, hogy áh dehogy!!! Hiszen a családjával van! Ránézett a kisfiúra és azt mondta neki, apáddal én bárhová elmennék!

Kép

Kép
hettuli

Sziasztok!

Mindenórás anyuka mit kerestél a gép előtt 1 órakor??? :shock: :lol:

Sarmon tesódnak is könnyű szülést kívánok, tényleg az a legrosszabb ha már előre fél, de ő biztos másképp éli meg ha ilyen sokat várt a picúrra. Szép neve lesz :wink: A gyerekek édesek!

Szösz Matyinak hangosan felolvastam, hogy Rékának már van foga húzzon bele :wink: Gratulálok! :lol:

Tegnap lementünk a Balcsira délután estére már tök jó idő lett, hatalmasat sétáltunk, elvileg elindult a szezon gyakorlatilag alig volt még ember, ilyenkor nagyon szeretek lent lenni :lol:
Matyi a mólón uzsonnázott és nagyon leste ahogy a fiúk pecáznak :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Hettuli írta nemrég:

"SZÜLÜNK!!!"
tünci28

Köszi Tünci, drukkolunk nagyon!!!!!!!!! :lol:

Ezért volt fent vajon hajnali 1kor? :roll:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Bekukk mihozzánk, Száva megszületett!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Isten hozott Száva!!!!! Sok boldogságot, egészséget nektek szuper anyukáddal!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Miközben Hettuli lazán megszült én összeszedtem a szülinapos képeket :lol:

Kép
Itt sült a finomság

Kép
Kenyérlángos

Kép

Kép
:lol:
Kép
Az ünnepelt a "tortával" :lol:

Kép
Matyi a "kis" öcsémmel

Kép
Lazán lepörgött a plédről, hogy megszerelje az ernyőt :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Hettuli:Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot nektek :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ancsi:Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tünci:Neked is nagyon boldog névnapot kívánok,egy napos késéssel :oops: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Még 80 nap aztán, remélem majd jössz hozzánk is :wink:

Sarmon:Nagyon jó kis játszótér van a gyerekeknek
:D :D :D én is szorítok a tesódnak :wink:

Na most megyek mert a kismanóm ennyi idő alatt az összes fiókot kipakolta :lol:

Winchi:Még a Hannusnak sincs foga úgyhogy nem vagytok lemradva :D

Szösz:Rékának gratula a fogacskához :D :D
Vendég

Winchi:Nem ér kóstoló nélkül ilyen képeket feltenni :D :D :D :D :D
Már éhes is vagyok :D
Persze a napernyő érdekesebb mint a játékok :lol:
Vendég

HETTULI GRATULÁLOK!!!! sok boldogságot nektek :D

(hmmm, gyors volt...:))

winchi: teeeeeeeeeee kinyírsz ezekkel a képekkel :)

ancsi: boldog névnapot!!!!

szösz: gratu rékának a foghoz!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Helló!

De jóóóóó, Tünci, köszönjük a jó hírt!!!

Hettuli hatalmas gratula!!! Jó gyors volt! Sok boldogságot nektek! Szép nevet választottatok!

Tünci, Ancsi boldog névnapot!

Winchi: ...gyümölcsnapom van... :cry: :cry: :cry:

Sarmon: tök jó az udvarotok! Igazi gyerekbirodalom.

Szösz: Dorkát is beelőzte Réka a fogacskával, pedig mióta mondom már, hogy mindjárt kint lesz. Gratu Rékának!

Lara: fiókpakolás nálunk is van. :lol:

Most alszik a kisasszony, paradicsomos káposzta, sült oldalas kész, leves van tegnapról. Dorcsi ma meggyes sütőtökös krumplit kap. Délután megyünk a velencei tóhoz sétálni. Persze ha nem lesz hülye idő.
Vendég

Hettuli nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!Még el is sírtam magam,feltörtek bennem az emlékek.Várom már hogy gyere és mesélj milyen volt!És képeket a mini manóról!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hettuli nagy gratula!!!!!!!!!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Gégéé az egyik videón van egy játékállvány, azt szereti Emmuli? használja még?

Szép napot!
Vica
wicca

ahha, nagyon szereti, teszveszen lehet venni; wuddinio babatornázó, nagyon olcsó; szaboszi nevű csaj árulja!

első játék volt, amivel játszott, és a mai napig nagyon szereti.

http://www.teszvesz.hu/item651892306_wu ... oz_uj.html

a csaj árul más babacuccokat is, érdemes körülnézni nála! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

annyira örülök, hogy új szívet kapott a Lara nevű kislány....kár, hogy az új szív valakinek a bánatát okozta...nagy bánatát...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Hettuli: Gratulálok! Sok boldogságot a kicsit Szávának, és anyukájának, apukájának, nagytesójának! Sok tejcit, és sok örömöt kívánok!!!! :)

Trundike, Tünci boldog névnapot így utólag is!!!!!!!

Lányok, nektek meg köszi a köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Most ennyire futja, Dorka nagyon nyűgi mostanában, alig alszik, jön a felső fogunk. Majd jövök ám bővebben én is. Próbálok visszaolvasni!

KépKép
ancsi_pancsi

Kép Boldog névnapot!!!!

Ez lemaradt a névnaposoknak küldöm!!!

KépKép
ancsi_pancsi

hettulinak és szávának nagy nagy gratula!
és boldog hosszú életet kívánok! meg minden szépet és jót, amit még ilyenkor szoktak!
Vendég

Sziasztok!

Hettuli: Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek! Ügyesek voltatok, majd gyere, és mesélj!

Sarmon: Nagyon jó a kertetek, meg szupi az a játszótér! Írígy-írígy!

Winchi: Nagyon jól néz ki minden!

Ancsi, Tündik: Boldog Névnapot Kívánok!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Bocs csajok a képekért :?

fél 3 kor én is kaptam smst:
Megszületett Eszter Száva nevű kislányunk! Ma reggel 8:45kor, fél 8ra értünk be :lol:
3670g és 54 cm

Druszám lett Száva baba :lol:

rohanok tovább...

KépKép
winchi

Ancsinak, Tüncinek és Trundikének én is kívánok nagyon boldog névnapot!!!
Winchi: anyáááááááááááááám azok a kajáááááááááááááááákkkkkkk!!!!! várj le kell törölnöm a monitort!! nyaminyami :lol:
Gégéé: köszi, le is ütöttem a játékot!!! puszi

Szép napot!
Vica
wicca

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hoztam pár képet!

Gégéé: nekem is rögtön ez jutott eszembe, mikor anyukám mondta, hogy kapott szívet a kislány, hogy ez egy családnak nagyon fáj!
Szorítok ennek a kislánynak, hogy elfogadja a szerevezete az újat, szörnyű lehet, ha ilyen beteg a gyerek.
Vendég

Hettuli! Szívből gratulálok Neked Száva érkezéséhez! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!

Képzeljétek, ma kinyitottam a Nők lapját reggel (előfizetjük) és a sógornőmékről van benne egy cikk, a koraszülött ikrekről vagyis Lili és Nati unokatesóiról. Nem is mondták, hogy benne lesznek. :shock: Hát, tényleg nem könnyű Nekik, sajnos... :(

Most megyek, mert ezerrel készülődök a vasárnapi keresztelőre, most épp a mosás-vasalás van soron.

Még annyit, hogy a képek szuperek, a Winchi-féle kerti-partys és a Mancsa-féle tesósak is! Dorka milyen ügyi! :D

Szép napot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

winchi: marha jól néznek ki ezek a kaják. Csak ránézek és már plusz 10 kiló! :) Ja, és a kislegényke is csodajól néz ki, egyre sármosabb! :)

mancsa: tündériek a gyerkőcök, és hogy hasonlítanak egymásra. A birkózós kép nagyon tuti. Meg kell őket zabálni! Tényleg jó husiban van Dorcsikád, látszik rajta! :) Látom érdeklik az autók, Dorkám is mindig ellopkodja az unokatesóét, ha náluk vagyunk!

Lányok képzeljétek, sikerült 2000 Ft-ért vennem egy Römer kerékpárülést. Magasítható, dönthető a háttámlája. Olyan szupi, pedig használt, de egy karc sincs rajta. Annyira örülök neki, már alig vártam, hogy bicóval mehessünk a faluba, mert a kocsival fél nap mire megfordulunk valahonnan. Remélem apa hétvégére felszereli, és akkor elkezdjük Dorkát szoktatni a bicózáshoz. :)

Száva baba tényleg jó gyorsan jött, és szép kis méretei vannak. Ilyen könnyű szülést!!! De jó nekik! Most eszembe jutott az enyém......de régen volt, és mintha tegnap lett volna. Lányok ti hogy vagytok ezzel??

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi: én annyi gázt szívtam, hogy nem is emlékszem :D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Óóóóóóóóóóóó Istenem!!!
Jön az sms,hogy megjött a családi,szedelőzködök,hogy megyek a postára feladom a csekkeket,épp a cipőm húzom,megint sms,a bank visszavont a folyószámlahitel-keretemből 50 ezer ft-ot.

Köszönöm szépen.
Ez igazán szép húzás.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon, ezek nagyon dühítő dolgok tudnak lenni, amikor az ember feje felett rendelkezik a bank vagy valamelyik szolgáltató :evil: Nálunk az E-on felmenői szoktak csuklani, már könyvet írhatnánk a levelezésekből :evil:

Mancsa a gyerekek csodásak együtt, nagyon helyesek :lol: :lol: :lol:

Ancsi nagyon jó áron vetted az ülést ügyes vagy :wink: Én is erre várok, hogy mikor mehetünk már bicajjal, sokkal gyorsabbak lennénk :D Tegnap átmentünk Cecén amikor Paksra mentünk

Katinka ez fura, miért nem szóltak? Bár amikor én a tv2-n voltam akkor azt sem tudták sokan :oops: De a család azért tudott róla. A stucc című műsorban adtam interjút a szakmám miatt...

Szülni én mennék szívesen bármikor, egyedül a pocakosság első 3 hónapja riaszt kicsit vissza, hogy fogom majd Matyit ellátni ha megint annyit hányok majd? :shock: :roll:
Ezért is várunk pár évet, össze tudjon majd mosni engem :lol:
De amikor meg látom Mancsa képeit megint kedvet kapok egy ilyen kis hugihoz :lol: bár ha öcsi lesz akkor sem adjuk senkinek :lol:

KépKép
winchi

sarmon: nem tudok erre mit mondani...nagyon gáz ami ebben az országban van :S

ancsi: annyira azért emlékszem, hogy nekem maga a kitolási szakasz tovább tartott, mint Hettulinak a beéréstől Száva baba megszületéséig...

mancsa: dorka elragadó...annyira kislányos :)

katinka: mi van az ikrekkel? :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Katinka elolvastam a cikket, húúú de nem egyszerű az életük. Ha jól veszem ki anyagi gondjaik nincsenek, mindent meg tudnak tenni a lányok egészségéért és mégis csodát ők sem tudnak tenni...

KépKép
winchi

kistesó:
mi még tuti várunk...sokat...nekem semmi-senki segítségem nincsen...ha esetleg kórházba kerülnék...vagy feküdnék...emmulival nem tudom mi lenne...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé nálunk is ez van mindent egyedül kell megoldanom, anyósék Fehérváron vannak de hanyatt nem esek a segítségtől :roll: Meg is tanultuk egyedül megoldani a problémáinkat már lassan az a fura ha segíteni akar valaki...

KépKép
winchi

Ancsi: nekem is mindig pörög a 2 szülés az eszemben ilyenkor. Nagyon jó áron vetted a biciklis ülést. Lassan én is előkészíttetem apával a bringát. Levivel nagyon sokat bicóztam. Remélem Dorcsi is szeretni fogja.

Winchi: hát mikor Levi született én is azt mondtam ott a szülőágyon, hogy akár most szülnék megint, Dorcsi után meg azt, hogy soha többet. Lehet, hogy ennyit számít, hogy Levit a hasamra fektették, Dorcsival meg elrohantak, mert nem sírt fel.

Ja igen még azt akartam írni, hogy Levivel 4 hónapig hánytam minden reggel, Dorcsival 3 hónap alatt kb 5x. Az elsőnél Levi megijedt, átölelte a lábamat, a másodiknál ült a fürdőben a kuka tetején, a harmadiknál meghúzta a vállát apja kérdésére hol van anya: hány, mindig hány.

Gégéé: nekem is volt szerencsém a gázhoz 2x is, az elsőnél k.va jó volt, kb 20 percig kaptam, nem is fájt, de másodjára már spórolósabbra állították, hiába szívtam ugyanúgy éreztem mindent, nem kábultam úgy el.

Sarmon: dühítő!!! folyton módosítják a hitelkeretet, a keresethez igazítják, én is ahogy megkaptam az első gyedet már jött is az üzenet, hogy kevesebb lett ez is.

Katinka: miért vannak az újságban? Arról amit Winchi írt arra következtetek, hogy sérült valamelyikük. Remélem nem így van, rögtön erre gondolok, mert sok ilyen példa van előttem sajna.

Képzeljétek kisasszony most aludt el először reggel óta. De nem volt nyűgös sem egyszerűen nem tudtam elaltatni eddig.
Megyek, mert Levi már kikészítette a kirakóit.
Vendég

SZÍVBŐL GRATULÁLOK SZÁVA BABA ÉRKEZÉSÉHEZ, SOK BOLDOGSÁGOT, SZÉP KÖZÖS ÉLETET, SOK ÁTALUDT ÉJSZAKÁT ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
naspolyácska

én egyenlőre egyrészt anyagilag nem vállalok másik babát, másrészt még nem érzem magam késznek egy új baba érkezésére. én még úgy érzem h nem regenerálódtam, és most kezd a Milóval is könnyebb lenni , igaz az éjszakáink rosszak, de talán a nappalok már könnyebek, meg ki szeretném élvezni, h most csak ő van nekünk, és a figyelmünk, szeretetünk most még csak az övé. ha már tesó lesz, mindez megoszlik :wink:

képzeljétek, este már nemigen akar szopikázni a fiatalúr, ha mégis, akkor meg harap... :( nem tudom, mit csináljak, erőltessem, v inkább hagyjam a csudába???????? :shock: sztetek?
reggel azért még hajlandó vmennyire, de már azt sem nagy lelkesedéssel

a védőnő azt mondta, h a reggeli szopit váltsam ki babatejjel, ami elvileg 2-es v 3-as tápszer :shock:
iszik vkinek a babája ilyet? tapasztalatok?? :shock:

Kép
naspolyácska

húúúúúúúúúúúú
a másik baba kérdés...
ma bevásárlóköruton voltunk Zsófival. terhességi teszt is került a kosárba. nem, nem akarunk másikat, de miután a kávémtól a gyomrom fordult fel és a tegnap esti fogmosást egy adag öklendezés kísérte a fogkrém ízétől, hát gondolkodóba estem. a másik, azaz a másik kettő is így kezdődött...
ha most baba lenne, akkor nagy kakiban lennénk. adósság, anyós háza, hitel, albérlet, meg minden.
szorítsatok, hogy ne legyen gond.

mancsa!
aranyosak a gyerekeid! Levi szöszke?
és Dorkának is milyen mosolygós huncut szemei vannak!!!

naspi!
örülök, hogy már elég jól elvagytok az albérletben.
sajnálom a szopit.
ZSófi mildibé 2 tápszert iszik előzóleg ugyanazt csak hipoallergén formában.

gégéé, winchi!
hát ezt a senki sem segít dolgot nagoyn meg tudom érteni. amikor anyu besértődött, és hazament, teljesen kész voltam. itthagyva egy kis bömbölő csomaggal. :)
ez van, mostmár annyira nem is igénylem a segítséget.
anyós is csak a másik fiánál levő gyerekekkel segített. nekem nem.
amikor a csajszi írta a szakdolgozatát, anyós rendezte a gyerekeket. nekem meg azt mondta, oldjam meg. :?

ancsi, gratula az üléshez!
Vendég

Sziasztok!

Húha anyany teszteltél?

Azért vagyunk páran akinek semmi segítsége nincsen, jól összeverődtünk :lol:

Naspi szerintem ez a több mint 10 hónap szopi is szép teljesítmény és ha nem megy én nem erőltetném, tudom hogy elvileg nem emlékeznek a babák erre az időszakra én akkor is úgy csinálnám, hogy engedném hogy leváljon nem erőltetném.
Na ezt jól megaszontam :lol:

Mancsa ez biztató, hogy Dorcsival kevesebbet hánytál :wink: Vajon attól függ nálunk, hogy fiúkat vártunk?

képeljétek Matyi este 8kor evett, elaludt fél 1kor kellett a cumi neki aludt tovább, fél 7kor ébredt és egy órát játszott még az ágyba utána kezdett csak éhes lenni :lol: Már majdnem 12 órát kibírt :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok.Vitatkoznék azzal a kijelentéssel,hogy két gyereknél az ember szeretete megoszlik!NEM!Inkább megduplázódik!!! :D

De külömben én is dettó így voltam,Mózes albérletbe született.De őt ugye nagyon vártuk,mégis csak úgy teljes egy család ha van gyerek...De eléggé kilátástalan volt ott akkor a helyzetünk,eszembe se jutott kistesó.
Aztán sikerült házat vennünk,akkor nekem is meg a férjemnek is rögtön az volt az első gondolatunk,na akkor legyen egy hugi! :lol:
Aztán Írisz meg azért lett,mert jajj milyen gyorsan megnőttek a gyerekek...Úgy babáznánk még...stb.
Fiúnak vártuk,de aztán elég hamar kiderült,hogy csajszi,és azóta is nagyon jó hogy kislány lett.Olyan kis kényeztetgetni való.

Tudjátok,nekem megvolt a meddővé műtét is.De egyik nap már Apa azt mondja:10-12 év múlva csináltatunk egy beültetést,milyen jó lenne majd még egy baba! 8) :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

anyany: drukkk...írd meg, hogy mizu...
segítség: nekem a lelki segítségre (is) nagy szükségem volt...anyukám telefonon és naspi élőben. nélkülük nagyon rossz lett volna. Most meg már úgy vagyok, hogy igen, néha jól esne, ha valaki megfőzne, vagy ha valaki elvinné emmulit sétálni, de végülis megvagyok. a háztartás úgy ahogy elvan; nem is idegesítem magam már ilyeneken.

sarmi: apa babafanatikus (szivecske)

napsi: szerintem szép lassan elhagyhatod a cicit...
http://www.milupa.hu/termek.php?key=p_juniorgyerekital

milán egy éves lesz....ihatja a fenti tejitalt; nem hiszem, hogy tápszer kellene neki :S

mancsa: én csak szívtam-szívtam azt a gázt, megmutatták hogy kell...szerintem az időérzékemet vágta teljesen oda; és jó volt, hogy a fájás alatt valamit csináltam...másnap aztán azt sem tudtam ki vagyok...tutii attól...jött egy nő, mindenféle papírt ki kellett töltenem, de nem is emlékszem mik voltak...ülni sem bírtam nagyon, atoll is remegett a kezemben...szép volt :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hovááááá mééész teee kis nyúúúúlacska...egész nap ez megy :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket és utólag én is sok boldogságot kívánok az Anitáknak is!

Voltam ma Hettulinál.Nagyon jól vannak, Száva majdnem végig aludt míg ott voltam, aztán amikor búcsúzkodtunk már ébredezett, úgyhogy bemutatkoztunk egymásnak.
A szülésnél minden olyan volt, ahogy Hettuli megálmodta, annyit tudott mondani, hogy minden szuper volt és szép és jó, talán kicsit jobban fájt, mint Vencunál,de igazán most tudott odafigyelni a születésre, most élte át igazán.
a szülésznők és saját legnagyobb döbbenetére már a szülőszobai első szopi után anyatejet bukott a baba, úgyhogy már az is szuperül megy.Gátmetszés volt,de amikor zsepit kértem(azzal nem készültem,pedig várható volt egy kis szipogás),csak úgy repült, mint a szél.. :) Semmi nyögdécselés, jajgatás.
Száva gyönyörű formás baba, megnéztem ,megsimogattam a talpacskáit, iciripicirik..olyan furcsa, mert sokkal nagyobb, mint Viola, mégis olyan törékenynek és kicsinek látom..De a lényeg, hogy gyönyörű és egészséges és boldogok..

Nagy lépés volt nekem is ez és Hettuli volt a tökéletes személy..

no, a többit majd Ő, ha minden igaz, holnap hazamennek.

Puszi mindenkinek

KépKépKép
tünci28

Voltam Bendééknél is ma.Repült az idő, egész nap tudnánk csevegni, úgy néz ki a beszélőke mindekettőnknél túlfejlett!

A végén(is) nevettünk egy nagyot, a történet elmesélését átadom Bendének! :lol:
Szerepel benne egy baba, egy tábla csokoládé és egy ruhacsipesz! :lol:
tünci28

Tünci drága köszönjük a beszámolót! :lol:

Olvastam reggel, hogy készülsz Hettulihoz és gondoltam rád, hogy meg is tudd tenni.
Ez hatalmas lépés neked, ilyenhez nem szokás gratulálni szerintem de egy nagy ölelést küldök. Ügyes vagy csak így tovább! :wink:

KépKép
winchi

Tünci; köszönjük, hogy leírtad!!!

és örülök az útnak, amit megtettél idáig, és szívből kívánom, hogy menj tovább!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Kisajátítottam estére az internetet - férjecském nézett is egy nagyot. :lol: 8) Sajnos mire ő befejezi a dolgait, már van vagy 10 óra, akkor pedig nincs kedvem írni. :oops: :oops: :oops: Olvasgatok-olvasgatok....

Anyany!!!! Tudom, hogy ez csak nekünk izgi, neked pedig tiszta para, de gyere a hírekkel!!! Szorítok! :wink:

Tegnap megszült egy barátnőm. 35 hetes terhes volt. A kislánya 1970g-al és 48cm el jött a világra. Már a 24.héten elkezdett rövidülni a méhszája, ezért az orvosa fekvésre ítélte. Eleinte nem vette komolyan, mindenféle programot szervezett magának, aztán amikor elkezdte mesélni, jól "átmostam" a fejét, mégis mit képzel magáról.
Tegnap reggelre elfolyt a magzatvize, bementek a kórházba. Fájása nem volt. 11:20-kor beszéltünk telefonon, kérdezte, hogy mit kéne éreznie ha fájása van - pont jó embert talált, mert sajnos soha nem élhettem meg. :roll: :)
13:30-kor megszületett a kislánya. Ma voltam bent nála - Tünci! Kár, hogy nem találkoztunk! - mintha semmi nem történt volna. Azt mondta szuper élmény volt, csak lelkileg megviseli,hogy kislányát levitték a koraszülött osztályra. :( Szóval 2 óra alatt.... :D

Hettuli! Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget az egész kis családodnak!!!!

Tesó téma: Nálunk jegelve. Félek.
Nagy pofával hirdettem, hogy nálunk max 3 év korkülönbség lesz, de ahogy közeledik az időpont egyre jobban érzem, hogy nem vagyok még rá felkészülve.
Mi van, ha megint baj lesz. Hogy magyarázom el egy ekkora gyerkőcnek: Anyának feküdnie kell, most nem tudlak felvenni, most nem tudunk játszani...stb. :roll:
Nem akarok megint hányni... :oops: 20 hetes terhes voltam, mikor utoljára hánytam.
Szeretem, hogy már ilyen nagy, ilyen nyitott az egész világra. Most csak rá akarok figyelni, vele lenni. Annyira kitölti az életünket...

Kép
jaffa4

Naspi!

Milu esténként nagyon sokáig Humana 3-as tápszert ivott (pontosan másfél hete már nem). Lehet kapni almás ízesítésűt is. Én nyugodtabb voltam, hogy tápszert kapott, mert abban aztán benne van minden...

Reggel pedig ezt a babatejet (Milupa), amit 1 éves kortól lehet adni. Kakaót rakok bele, vagy pedig cikóriakávét - Maci kávé.

Kép
jaffa4

Sziasztok!!

köszönöm mkinek a tanácsokat!!!!

egyenlőre az esti szopi a bajos, már napok óra inkább csak harapdálja a cicit, és alig szopizik, szval úgy döntöttem, h az estit elhagyjuk, marad a reggeli. reggel még csak-csak szopizik. úgy vagyok vele, h a 11 hónapnyi szoptatás nem olyan rossz, elvégre egy hónap és betölti az egy évet!! :shock: :shock: hogy repül az idő!!!hihetetlen :shock: :shock:

sztem még egy éves koráig szopizunk reggel, aztán leállok vele és leválaszot, sztem nem lesz ellene kifogása, elvégre már nem igényli igazán, de ha már dugdosom a szájába, legalább reggel elfogadja mert sztem szomja éhes. utána meg v a 3-as tápi, v a babatej. a lepsényi és a pesti védőnő is a babatejet javasolta, hát kipróbáljuk

sztetek, így h elhagyjuk az esti szopit, mivel pótoljam a "lefekvési rituálét"? úgy értem meséljek neki?igazából a mesék még nem kötik le, max lapozgatja a leporellóket és ennyi. el se tudom olvasni a szöveget, de ő már lapoz. ez neki még játék, a mesére még nem figyel.
v egyszerűen adjak neki egy kis vizet és puszilgatás, és irány az ágy?
ti hogy csináljátok????

Tünci, köszönjük a beszámolót, majd várjuk a képeket!!! :D

Jaffa: a gyerekkérdéssel én is így vagyok, mint ti, h élvezzük az együtt töltött időt, de én még sem lelkileg, sem fizikailag nem érzem magam késznek

csatolok álldigálós képeket :lol: Kép Kép

Kép
naspolyácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?