Új privát üzeneted érkezett!

Hi!

Bocsi az eltűnésért, de mi sem nagyon voltunk itthon a hétvégén. Szombaton az ikeában jártunk, aztn du. a millenárison. Hulla voltma, mire hazaértünk. Vasárnap pedig kerti partyn voltunk...
Tegnap voltam gen. uh-n, minden okés, képzeljétek, hogy tök nagy a baba, már a saját korát megelőzte méretileg 6 nappal! Így most dec. 16 a dátum! Remélem, hogy nem lesz 5 kg-s! :shock: :D De megvan mindene és ez a lényeg. Ezerrel pörgött meg forgott én még nem is láttam ilyet, a doki nem bírta követni! NAgyon élénk volt a kis vacak! már 8 cm hosszú... hát ennyi velünk.

Kriszti! Nagyon édes ez a blöki! Imádom az ilyen kis állatkákat! Jó, hogy a csalás i szereti és gondoskodnak róla. Majd én is megdögönyészném szívesen! Házassági: tök jó! Örülök. Nekünk is most lesz vasánap, drága férjem meg dolgozik a Balcsin, vszínű, hogy csak kedden jön haza :( utólagos ünneplés lesz..

Manó! NAgyon ügyik vagytok wc és bili terén :D Fotót nem tudok feltenni, mert nincs kicsinítőm. Ha elküldöm neked, feltennéd ide?? Akkor mindenki láthatná.

EGyébként Blanka kezd néha az idegeimre menni, eséte teljesen kikészülök. Annyira akaratos és hisztis tud lenni, hogy csak na. Persze már szalad és mindent pakol, tör, zúz, kis vandál :lol: Kész vagyok teljesen...

Ja! szerintetek miért csinálja azt, hogy hajanli 4-kor felkel és elkezd énekelni, táncolni, aztán, amikor nem figyelnünk rá, akkor hisztizni??? Kiakadtam ,mert pár napja ez a műsor. Persze alig alszunk valamit, ő meg bulizik a kiságyban :cry:

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Köszi Lányok! Akkor majd figyelek és olvasok :roll:

telanyo
telanyo

Sziasztok lányok!
Csak egy villanásra jöttem,sajnos

:!: :idea: Szombaton 99% hogy kint leszünk a T-Com Gyerekszigeten. Valaki csatlakozik???

" Május 29. és július 7. között a hétköznap (10-18 óráig) a 06-1-204-3900-es telefonszámon előjegyző ügyfeleink gyermekét, gyermekeit T-Com Gyerek Sziget pólóval ajándékozzuk meg.A telefonos regisztrációhoz kérjük, készítsenek elő egy T-Com-os telefonszámlát, amelyről az ügyfélszámot kell bediktálni diszpécsereinknek. "

Kép
flocika

Sziasztok,

Én is csak bekukk, mert kezdődik a meccs :)
Mostanság élvezzük a meleget kint napozunk, játszunk állandóan.Azért is jövök ritkábban,de látom más is hasonló oko miatt valószínű :)

Floci, mi nem hinném, hogy megyünk mert kerti összeröff lesz nálunk, ha nem esik!De ari vagy, hogy invitáltál :) Nektek jó szórakozást!

Dóri, eredményekért :) :) gratula.A "pici"babának :D :DLehet nagyobb lesz mint Blanka??!!
Blanka hisztije :cry: majd elmúlik, ha megjön a bébike.Dec 16,az jó akkor karácsonyra már otthon is lesztek!Van egy Dóri barátnőm aki szintén dec 16.-án szülte a második babáját :)
Képeket rakok föl szívesen küldjed csak a mailemre, de egyszerre csak kettőt, ha nagyon nagyok, mert nekünk nem bírja a nagy képeket a rendszer!
Blanka tánca, nem egyszerű lehet!Kiakadnék hajnalban biztos :twisted: :D

Pusszka mindenkinek
manóci

Gyors bekukk!

Újjabb képek Tünciről! Aztán részletesebben írok majd, ha lesz több időm!

http://logten.bookmark.hu/tundi

KAti

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka

Sziasztok Mindenki!!

Most gyertek le strandolni, isteni az idő :)
Bár én nem nagyon megyek ki, azt mondta a doki sokat pihenjek a keményedések miatt :(

Kati!!

Csak megint gratulálni tudok, gyönyörű a kislányod!! És ha jól láttam a névnapján született?? Megnézegettem a képeket, van közte olyan is ahol már a szülőszobán vagy......hát eléggé mosolyogsz....ilyen könnyen ment?? Én már előre félek hogyan fogom bírni, te meg csak ott mosolyogsz és ari vagy!! Őrület :D Áruld el a titkot! :)

Puszi mindenkinek :) és további napsütéses időt :)

Kép
borso18

Sziasztok!

Hú,hát előre is elnézést attól,akinek nem tudok regálni,olyan sokan és sokfélét írtok:)
Borsó!
Pont Balcsis házakat nézegetek,az iwiwen,ha lenne pííííz nyáron(már az van :D ),leugranánk talán 2-3 napra.Csak tavaly is a legnagyobb csúcsban mentünk,és sehol egy kiadó ház elérhető áron.Meg nem is adták ki sokan 1 hétnél rövidebb időre.És mikor meghallották,hogy magyarok vagyunk szinte elfordították a fejüket.....Na,van egy balatoni kapcsolat,aki majd szerez nekünk kiadó házakat ócsón :D Ilyenkor úgy vágyom le......Gyermekkorunkban Balatonszabadin sátoroztunk a szüleimmel,jó öreg BM-camping,imáááádtam.Vagy sóstói gyerektábor,vagy lellei gyerektábor.Idén Domi ment volna Délegyházára egy ott alvós 6 napos szamuráj-táborba,de nem merem elengedni.......
Tegnap voltunk ugyanis a Dagályon,és láttam,Domi hatalmasat fejlődött az ovis úszásokon tavaly óta,de legalább akkora lett a mellénye is.Azt hiszi,bármire képes,bármit helyre hozhat,és én ilyen felelőtlenül nem merem elengedni tóparti sátras táborba.Úgy élvezték a vizet,olyan tündériek voltak,megzabáltam őket.Dorina nem győzött hálákodni,hogy kivittük,összevissza csókolgatott,Domi meg úgy bukfencezik a vízben,úszik háton,hogy csak ámultam.Ki sem lehetett rángatni a vízből.Nem tudom ki járt gyerekként a Dagályra,de már megszűnt a gofri :cry: :cry: Pedig azt szerettünk volna nyamizni,előre rákészültünk,az az igazi strandhangulat......Olyan pecsenyék vagyunk(Dórit kivéve),pedig ezerrel kentük magunkat.Nekem a szoli miatt volt már alapszínem,és bírom most,de apa és Domi szenvednek.Domi hajnal 2-kor tudott csak elaludni,addig sírt,nem tudott hogy feküdni,úgy fájt mindene.First-tel fújtam,remélem segített.Ovinak vége teljesen,hát,nagyok lettek...... :cry: Igaz,Flocika?? :cry: Hogy a Te hatalmas férfiember fiadon hogy áll az a pasis nyakkendő......Megzabálom.Ilyet kerestem én is Dominak,de nem találtunk.Apáét raktátok neki ügyesen megkötve,vagy vettetek direkt ilyet gyerek méretben?Éééééééén is szeretnék ilyet sulis évnyitóra!!!!
Manó!
De jó nektek,hogy keeeeeert vaaaaaaaaaaaaaan.Megyünk hozzátok sokat pancsilni,majd le sem tudsz rázni!!!!!!!! :D :D Na,ha nekem kertem lenne,ahogy beköszönt a jó idő,ki sem lehetne onnan rángatni.Ültetném a kis virágaimat(mint az erkélyen most a muskátlit,petúniát),meg a friss retket,ubit,újhagymát.Úgy imádtam ezt mindig a mamámnál mikor kicsi voltam :) Eszti nagyon édi ezzel a lehúzással,papírozással :D Nem baj,jó is az,fogyjon a víz meg a papír :D ,úgyis hamar megunja,de legalább a szokás rögzül benne :) Én Dorinára visszatettem a pelust,mert a szépen haladás után újra ment a pisi mikor kedve volt a lakásba,mikor olyanja volt a bilire,meg a kaki a bugyiba,és nagyon hideg volt a lakásban,szinte már 2 nap alatt nem volt tiszta rucija.Jó sokat is pisilt,féltem,fölfázik.Most,hogy melegebb lett,újra elkezdjük.De nem késő nekik,mert szeptemberben a bölcsiben úgyis sikerülni fog pikkpakk :) Addigra talán nekünk is beindul a családi biznisz,és akkor lehet oda gyűlni a gyerkőcökkel!!!! :D :D Csinálunk majd megasztáros zenés estéket,meg régi zenés(reszket a hold a tó vizén)estéket,olyan jó a hangulatuk :D .Most szombaton mi sem tudunk menni a szigetre,mert Domi szülinapi zsúrját tartjuk,előre kellett hozni az ovis zárás miatt,csak júli ásodikán lett volna.

Dóri!
Néha úgy beleélem magam a helyzetedbe,ahogy növekszik az a csöpp a pocidban,újra azok az érzések az uh-n,meg ahogy simized,mikor megmozdulgat,a készülődés,a kórház illata,a babaszagok :D :D ,ilyenkor úgy tud hiányozni....Ennél szebb karácsonyi ajándék tényleg nem is létezhet :) Hátha tudlak kicsit vígasztalni:Dorináról írtam nemrég,mennyire kezelhetetlen:ő is tört,zúzott,irígykedett,kötözködött,duzzogott,stb.Most túljutott ezen,kitombolta magát,és újra együttműködő,alkalmazkodó.Megint szót lehet vele érteni,hatalmasat nőtt testileg-értelmileg is.Nem is gondoltam volna,hogy ilyen hamar átvészeljük ezt az időszakot,annyira ki voltam borulva,olyan végeláthatatlannak és reménytelennek tűnt.És pikkpakk(így utólag már könnyű ezt mondanom :D )vége lett.
Csilla,mi van veletek??? :)
Megyek,kutyizom kicsit,már alig várom,hogy meglegyenek az oltásai,és mehessünk vele szaladgálni.Dorina is óvatosabb már vele,igazi játszótársak lettek,együtt kukucskálnak alul az erkélyen,mindkettőnek csak a kis seggét lehet látni :D :D :D Domi meg már nagyon profi :)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Szia Kriszti!

Hát igen, jellemző amit mondasz! Nem adják ki 2-3napra, de mivel mi is ki szoktuk adni én értem a másik oldalt is! Tudod mi is kiadunk néha nyárra, egy majdnem 100m2-es házrészt! Gondold el egyszerűen nem éri meg 2-3napra kiadni, takarítani, rezsi stb!! Többe kerül mint amennyi bejön! Idén lehet h már ki se adjuk! Amúgy ha érdekel 10e FT/ éj nálunk az egész házrész, kutyát lehet hozni, 200méterre van a Balaton, a szobák régies berendezésűek, de tisztaság van és rend :) teljesen felszerelt konyha, grillezési lehetőség.......És én is tudok nektek segíteni keresni, mivel nálunk az egész utca ebből él :) Szóval szólj.......nálunk most már egy két hét le van foglalva előre, azon túl nem tudom még h mi hogyan lesz, mivel 5éjszaka alatt mi sem adjuk ki! De ha szólsz, lehet h meg tudjuk oldani! Meglátjuk milyen a nyár :) Én örülnék nektek :)
Üdv Orsi

Kép
borso18

Sziasztok!

Mi van,mindenki hűsöl?
Domi azóta is szenvedi a strandot,másodfokú égése lett a vállán,kenjük neki reggel-este,de a hólyag már szerencsére lement.Már pólót is lehet rá adni,eddig visított,úgy fájt neki.Tegnap meg épp mennénk be esti kis vásárlásra a tescoba,mikor látom,a ygerekem homloka duplájára nőtt....Ő se tudta,én sem tudtam mitől lett.....Kikötöttünk a Madarász sebészeti ügyeletén.Mikor már vagy egy órája vártunk,és a szívem már alig bírta,közölte,hogy talán a pinokkiós játéktól lehetett.....Kerek szemmel figyeltem.Merthogy kuckóztak Dorinával(én voltam a tető-tartó),és közben azt játszották,hogy ő a bálna szájában van,Dorina meg megmenti :D Dorinának szerintem fogalma nem volt semmiről.....Aztán valahogy Domi bekoccolta a fejét az ágyba.De akkor nem fájt neki,így nekem nem is szólt róla,tudtam volna,hisz ott voltam mellette.Egész délután semmi nem volt a homlokán,meg már reggelre el is múlt.Persze ott bent röntgen,stb.Domi meg brazil mezben,hülyének néztek minket,mit kerestünk ott...
Manó!
bibibíííííííííííí,ma megyünk a hugomék kertjébe szalonnát sütni este,meg a kiscsajok pancsiznak egy nagyot :D

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Kriszti,
Ez a leégés nem lehett kellemes :cry: viszont szerencse, hogy a gyerekek gyorsan felejtenek, és élvezi majd újra a nyarat :wink: 8)
Kert :)hát igen, én is nagyon örülök, hogy van, és hidd el mi is többet vagyunk kint mint bent!Azért nem is jöttem most pár napig se mert amikor Esztit lerakom aludni olyan jó egy kicsit a nyugiba kifeküdni olvasni :) :)imááááádom!Persze közben barnulok is, és nem kell már szoliba mennem :D ebben a hőségben amúgy is naon rosszul bírom a szolit.
Amúgy nem vettem fenyegetésnek, hogy kijönnétek :D sőt, akkor ezennel meg vagytok hívva, és bármikor ha Pisti szabadnapos, és ráértek egész nyugodtan gyertek!Elmedencéznek a gyerekek, te meg akár babrálhatod a virágaimat is :wink: :lol: :lol:
Én örülnék, mert úgyis egyedül vagyunk, apa általában dolgozik napközben :cry:
Jó partizást a mai napra!
Ja, és hogy sikerült Domi szülinapja???
Balcsi, kár, hogy nem beszéltünk előbb erreől, mert mi is így megyünk augusztusba Boglárlellére, 10 napra egy 120 m2-es házba nyaralni!De, az naggyon olcsó, mert nem nap/ház árban adják ki, hanem 800ft/fő/nap!És a 4 éven aluli gyerekekre nem kell fizetni, tehát Eszti ingyé jön majd :lol:
Szóval szerintem ez nagyon korrekt ár a többihez képest!De az tény, hogy már jó időben le kell foglalni, mert ilyenkor nemigazán lehet találni már.Mi 2 hónapja foglaltuk le, és akkor már csak az augusztus volt szabad!

Kati,
Tündike egy nagyon szép kislány :)megnéztem én is a képeket, és mégegyszer gratulálok hozzá!
Bírja csórikám a meleget?És te?
manóci

Sziasztok,

Csak beugrottam, de látom jó idő van :lol: :lol: :lol:
Már én is tűnök ki a napra 8)
Tegnap voltunk du. dokinéninél, mert a múlt heti kis náthánkból,/amit apától kaptunk el/vasárnapra láz is lett!
Elég beteg Eszti, köhög nagyon hurutos, és folyamatosan lázas! :cry:
Kaptunk, mindenféle csodaszert,és csüt kell visszamennünk!Remélem hatnak majd.Úgy sajnálom csórikámat, pont ebbe a jó idben kínlódik.
Éjjel is fölkelt, hogy anya, szomjas :cry: Aztán kis ölelkezés meg ivás, és 1/2 óra múlva szerencsére visszaaludt!

A másik amiért jöttem, hogy Kriszti kutyikás képeiből tegyek egy-kettőt fel!
Kriszti,hát ez a kutyi..........valami naggyon kis arika!Olyan mint egy játék kutyus :) Tündéri!
Megyek is, pá,pá

Ja, és a képek......

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!

Mónika, jobbulást a kislányodnak! talán ebben a melegben gyorsabban meggyógyul!! Állítólag sokan küzködnek most ilyennel, legalábbis errefelé, valami vírus vagy mi a szösz!

Kriszti, ez a kutyus tényleg halálos!!! Jó választás volt!! Nagyon ari, kis szeretgetnivaló! Gondolom a férjed is megbarátkozott a gondolattal, h kutyás család lettetek :)

Üdv mindenkinek
Orsi, hja, és úgy néz ki Balázs :)

Kép
borso18

Köszi Manó a képeket! :D :D Olyan jó volt látni :D
És a bókokat is mindenkinek.. :)
Szegény Eszti :cry: és tényleg,pont ebben a jó időben....Domi is most égett le,mikor járhatnánk strandra.. :cry: De tényleg vírus,barátnőméknél már másodszorra jár körbe,mire az utolsó meggyógyulna,visszakapja az első.Hetek óta nem lábalnak ki belőle.És semmi nem használ ott sem. :cry: Nálunk meg még az ovis bárányhimlő is kimaradt,pedig már-már biztosra vettem.
A tegnapi kertibuli nagyon jó lett,volt ott zsíros kenyér a porban :D ,macskakergetés :D ,sóderes babapopsik :lol: ....Hideg dinnye,parázsban krumpli,nyamnyami,de jó is a kert....drukk,hogy szombaton jó legyen az idő,irány vissza bográccsal :lol: Éhes lettem :lol:
Manó,küldök pár képet,föltennéd?
Köszi!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnsért, de mindenre van mentségem! :D
Elég gyíkul bírom ezt a kánikulát, így terhesen meg pláne. Ráadásul hétvégé beteg is lettem, 2 napig nem bítam felkelni az ágyból sem...kész voltam teljesen. Anyu volt Blankával, én fel sem mertem venni, mert annyira szédültem..most már okés a helyzet, csak a meleget utálom. Nálun kegy csepp eső nem esett a napokban, pedig itt keringett a vihar, de semmi :( pedig vártam nagyon. Blanka mindent tör-zúz-pakol-rámol, mi meg kész vagyunk. Napközben vagy ahűs szobában dekkolunk, délután meg irány a kerti medence, Blanka nagyon élvezi. Utána homokozó, aztán jól elfárad és nagyot alszik. Akor van egy kis pihim nekem is. Szerdán kaptunk szurit, de egész jól bírta.

Manó! Küldtem képeket, ha tudod, tedd fel légyszi! Köszi! Esztinek nem most van a szülinapja? Nézem a lilypie-t, de egy hete ugyanazt mutatja :( Én meg meg szerettem volna húzni a fülét neten keresztül! És gyógyoljatok meg minél előbb!

Nem nagyon volt időm msot olvasgatni titeket, mert annyi mindent írtok, hogy csak na...én meg alig ülök a gép elé.

Kriszti! Ez a kutya annyira édes :D Meg akarom dögönyészni!!!! Szegény Domi, gondolom, hogy fáj a válla. Jobbulást neki!

Jaj, mennem is kell, minjá ébred csöőőem! De ígerm, hogy írok még a hétvégén!
Üdv Dóri
Nem találkozunk már valamikor???

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok,

Hát ez elég rossz ez a betegség, mert iszonyúan kínlódunk ebbe a melegbe, és én már nem bírom idegekkel sokáig!pedig türelmes vagyok a végtelenségig, de annnnnnnyira hisztis, hogy el sem tudoim mondani! :cry: Sose jó amit csinálok, mondok, semmmmi!Ilyen nincs!Már immunis lettem a hisztire, és soxor csak sír,sir mellettem én meg teszem a dolgom csendben, és megpróbálom kikapcsolni az agyam!Állandóan nyafog valamiért, azt meg útálom!A gyógyszereket is kínszenvedés bevenni, küzdelem az egész!Tegnap este meg annyira felhergelte magát, hogy ki is hányta a végre megevett vacsival :cry:
Szóval kész vagyok, soxor már nem bírom, és kiküldöm a kertbe, hogy higgadjon le!

Kriszti,

Láttam a képeket, de van egy rossz hírem :cry: Előbb jártam a freen, és miután megnéztem az üzieim, kitöröltem mindent mert naon tele volt már a postaládám!Aztán most olvasom, csak a kérésed :cry:
Egyébként tök jók a képek!Természetesen fölrakom, csak légyszi küldd át azokat amit szeretnél, még 1*!Köszi, és bocs :)

Dóri,

:cry: :cry: :cry: Szegény, hát ez nem jó hír!De fő, hogy jobban vagy!Vigyázz ám a babára :) Fú, Blanka :roll: átérzem, és nemtom mit lehetne csinálni!Nekem Eszti most ilyen kibírhatatlan, eddig nem volt azért ilyen gáz.Elbírtam valahogy mindíg vele, de most.....
Bár neked még nehezebb pocakkal :?
Képeket nézem, és utána rakom!
Taliban én is benne lennék már :)
De édes vagy, de még nem most van a szülinapunk, majd 30.-án!
Lilypie sztm most jó?! :roll:
manóci

Jó nagy lett már Blanka, ez igen :D Én még olyan picinek láttam utoljára!Ja, és nagyon te :Dtiszta erőből rád hasonlít!
Akkor rakom a képeket,pussz

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!
Nem tudom meddig lesz időm a gép előtt ülni,kezdem gyorsan:
Dóri!!
Hogy Blanka ezen a fűben ülős képen mekkora csaj lett..... :) És igaza van Manónak,tiszta anyucija a baba :D Milyen szép selymi haja van,lehet látni.Dorinának hátul kicsit seprű,de csak a tarkója fölött,állandóan a hátán alszik,és használódik neki :D Szegény Te.... :cry: nem irigyellek ebben a hőségben.Én alig bírom cipelni a hájamat,nem akaródzik 70 alá menni(nem is nagyon teszek érte :D :D :D ),de neked ez tényleg szenvedés egy pocival...Ilyenkor a gyerekek is nyűgösebbek,ez meg mégnehezebb neked.Nálunk Dorina meg van kergülve,állandóan nyúzza a kutyit,cipeli,játszik vele,már a nyakláncait is megosztotta vele,ő meg megkóstolná a kutyi kajáját....égnek áll a hajam.Domi meg menne lefelé a játszótérre.Igaz,az elsőn lakunk,pont a térre látok,utcán sem kell átmenni,de mégsem merem leengedni.Annyi a nagy kutya,gazdijaik elengedik őket,meg Domi is szeret a legmagasabb helyekre fölmászni.És nincs olyan hónap,hogy ne mennénk valamivel vele ügyeletre.Most is egy púp lett a fején,de akkora,mintha két homloka lenne.Pinokkióztak a kuckóban Dorinával,és beverte az ágyba.Persze ezt nekem nem mondta,sírás nem volt,csak riadalom,mikor megláttam órákkal később a fejét.És nem tudtuk mitől van,ő meg nem emlékezett rá.Ezek szerint nem fájt neki annyira.Csak az ügyeleten jött rá,hogy talán attól lehet.....
Manóka!
Küldöm át a képeket!Majd valamikor a hétvégén,talán holnap,és köszi,hogy fölteszed :D Esztikédnek jobbulást kívánunk,szegény,ez borzalom lehet.Dorina nem olyan betegs tipus,Domi inkább az volt kicsinek,és emlékszem,milyen volt,mikor semmi se volt jó......Barátnőmék,akikről írtam,hogy a családot ledöntötte,most kezdenek talán kilábalni belőle.Ilyenkor türelem kell,de ki az,akinek végtelen türelme van,ilyen hőségben,folymatos nyüzsítés mellett....téged sem irigyellek,szegény : :cry: És még értelmeset sem tudok írni,hogy mit tehetnél.erre mondják a dokik,hogy nincs gyógyszer,át kell vészelni....köszi,olyan okos tanács.....
Ahol voltál gyakorlaton,itt velünk szemben,onnan meg képzeld a kölykök teli,nyitott sörösdobozokat dobálnak,és pont a parkolóba,amelyik autót érik.....Tegnap a szomszéd audiját törtét szét egy pár dobozzal.Ott szoktunk parkolni,és mi van,ha épp a gyerekeket teszem az ülésbe,és valamelyikőnket fejen talál....És még ők szidtak engem meg röhögtek ki,mikor mertem üvöltözni...
Na megyek,apa rendezkedik,mennénk ma bográcsozni,úgyhogy ma még lehetne jó idő...
Na puszilok mindenkit,és kitartást mindenkinek,pocakhoz,babókhoz,hisztihez,nyügihez,hőséghez....Vigyázzatok magatokra!!
Puszi!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

beeeeeeeeeeeee,beeeeeeeeeeeee,beeeeeeeeeeeee :cry:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hali!

Csak gyors bekukk! Manó! Köszi a képek felrakását!
Hát igen, jó nagy lett a lányom :D most nő, mint a gomba. És most tényleg rám hasonlít, elővettem egy 13 hós képemet, és pont ilyen voltam! Tök jó, hegy egyszer szép is volt az ember :D Szerintem 1 hónap alatt vagy 3 cm-t nőtt ez a prücsök! Kész vagyok!
Hogy bírjátok a meleget???
Mi már megyünk is a kertbe a medencébe!
Majd írok még!
Üdv

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok

Csak gyorsba mert már itt nyüszít mellettem, hogy kimegyünk anya!!!Mondjuk igaza van, mert iszonyúúú a hőség, mi is csak a medencébe viseljük el!

Kriszti, köszi azért a tanácsot, de már nem bírom soká úgy érzem!Amúgy betegségileg már jobban vagyunk, holnap du. kell visszamennünk a dokinénihez.
Alíg alszik a manó, és nyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűgös!
Nevelőotthonnal kapcsolatban, nyugodtan menjetek be és szóljatok a nevelőknek!!Azért ezt nem lehet csinálni, mert valakinek súlyosabb baja eshet, és azért a nevelő lesz a hibás aki éppen a gyerekekkel volt!Szóljatok nyugodtan, hogy nézzenek a kölykök körmére!

Dóri, nehéz lehet most pocakkal, ti is pancsizzatok sokat!Képeket, nagyon szivi :)

Többiek?Merre?Csilla, Floci+ még sokan mások??Nyaralás van már?

Na, mennem kell, puszi
manóci

Kíváncsi voltam, a bégetésemre kapcsol-é valaki :D
Ebben a hőségben Domi bááráááááááányhimlőőőőőőőőőőőőőős....................neeeeeeeeeeeeeem akaaaaaaaaaaaaaaarooooooooooooooom....................... :D 14-21 nap múlva Dorina folyt.jöv.Neeeeeeeeeeeeeeeeem bíííííííííííroooooooooooooooom................... :cry:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Bocsi ebbe a melegbe nem kapcsoltam :cry:
Ez nem jó hír, ebbe a melegbe :cry:
Strandot, és közösséget felejtsd!!
Pedig akartalak már kérdezni, hogy mikor jöttök ki?
De egy db.-ig így biztos nem :cry: :cry: :cry:
Jobbulást,pusszancs
manóci

Sziasztok!

Huhh látom mindenki szenved ebben a melegben! Én is.... :( pedig eddig iszonyat meleg tűrő voltam, sőt ez volt a lételemem, de most így pocakkal nem megy, pedig még pinduri...mi lesz későb......
Tegnap meg is fürödtem a BAlatonban, nem tudom mennyire tettem jót vele, de én imádtam, remélem Balázs is...meg hát a doki is áldását adta rá......
Bárányhimlőőőő???? Akkor mehettek bárányhimlős partiba :lol: Múltkor hallottam barátnőméknél h ott az a divat, h amelyik gyerek megkapja annak partit rendeznek és viszik a többi gyereket h mindenki elkapja és mihamarabb átessen rajta:) Egy órán át ezen röhögtem. De hát gondolom nektek nem olyan vicces ez most ebben a melegben :( Hogy viselik a gyerekek??
Gondolom itt mindenki házasságban szült és nem esett át apasági procedúrán.....nah mi ebben a nagy mlegben hozzáfogtunk.....de minek...gyűlölöm a bürokráciát! A kiskönyvem (és hasam) nem elég bizonyíték, külön orvosi igazolás kell a terhességemről....ha ha ha.....úgyhogy mehetünk megint vissza....miért nem mehet csak a párom.....ő sokkal türelmesebb nálam :( és olyan meleg is van :(
Dolgozni sincs sok kedvem.....türelmetlen vagyoook...
NAh jó nem sírok tovább, állítólag csütörtöktől enyhül az idő!
Addig is mindenkinek kitartást, főleg a betegeknek!!!!!!!!
Üdv Orsi

Kép
borso18

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok!!!! :lol: Megjöttünk a nyaralásból, most csak beköszönök mert hulla fáradt vagyok,de muszály volt benéznem. :roll:
Apa ma este felteszi a képeket,holnap jövök. :wink:

Kép
flocika

Kedves Lányok!

Kérlek írjatok nekem a tapasztalataitokról, hogy a MÁV kórházban hogy megy a szülésznő választás. Véletlenszerű? Ha nem, kit ajánlotok?
És egyáltalán, jó kórházat választottam?
Van valakinek tapasztalata dr KOÓS-HUTÁS PIROSKÁRÓL?

köszi szépen: Orsi

falatkanyomozo@freemail.hu
g-dorsi

Sziasztok,

Floci,
Ti már nyaralni voltatok??????? :shock: De jóóóóóó, én meg kereshettelek itt, hogy merre jársz??!! :D Biztos írtad, hogy mentek, de én erről akkor lemaradtam.
Mindegy, írj majd élménybeszámolót a képek mellé
Várjuk őket :)Ja, meg persze, hogy merre voltatok :lol:

Orsi,
Üdv itt.Nagyon jó kórházat választottál :) legalább is mi itt mindnyájan ezt valljuk.
Szülésznőt úgy lehet választani, hogy vagy akit ajánlanak elfogadsz, vagy te magad mész be a szülőszobára, és szimpátia alapján "válogatsz".Én így tettem, és nekem Csenki Marikára esett a választásom, aki szuper volt :) De mindegyik szülésznő nagyon aranyos, és kedves.
Dóri orvosa Koós-Hutás Piroska, így bővebben majd szerintem ő tud neked nyilatkozni róla.
manóci

sziasztok,

sajnos egy nagyon durva dologra szeretném a figyelmeteket felhívni... főleg már rohangáló gyerekkel tesco és társaiba járókat...

a történet egy ismerősünk barátainak az ismerősével történt. tehát aránylag rövid úton jött az info. a részletekben viszott nem veszett el, igy inkább csak a lényeget(tényeket) írom le.

"...anyuka tologatja a bevásárló kocsit, a gyereke rohangál körülötte, pár mperc erejéig el-eltünik, majd egyszercsak végleg. anyuka rohan a biztonsági őrökhöz, lezárják az áruházat, bemondják a gyerek eltünését, keresik...majd megtalálják a wc-ben. a gyerek haja kopaszra lenyírva.." innen már csak találgathatunk, hogy gyerek v.szervkereskedelem, a lényeg hogy elakarták rabolni. a hajnyírás azért lényeges, mert a leggyorsabban így tehető nehezen felismerhetővé a gyerek.
a biztonságiőr azt is megjegyezte, hogy NEM AZ ELSŐ ESET! a szerencse, az volt, hogy a csaj nem rohangálni kezdett, hanem azonnal a biztonságiakhoz fordult...

a döbbenet, hogy én pl. semmilyen médiában nem hallottam még csak hasonlóról sem.. (ez az eset vmelyik tescoban történt, de egy rendőrtől kapott info szerint a törökbálinti cora-ban is pontosan u.a. az eset fordult elő...) ha nem tudja az ember, hogy ilyenek valóban történnek, nem tudod, hogy mire ügyelj nagyon és hogy reagálj ilyen esetben... (pl.drága időt vesztesz, ha te kezdesz rohangálni és keresni.., hiába mondatod be, hogy hosszú barna hajú...)

nem rémületet akartam kelteni, csak információt szolgáltatni...
remélem senkinek sem lesz rá szüksége!

üdv.t.
panka1971

Sziasztok,

Panka,
Ez nagyon durvaaa!Még a hideg is kirázott, és majdnem elbőgtem magam!!!Hogy lehet valaki ennyire rohadék alja ember, hogy egy gyereket elrabol az anyjától???!!! :cry: De szerencse, hogy megeltt.
Nagyon kiakadtam.Mi is a Corába szoktunk járni, meg néha ide-oda, és általában a kocsiba ül, de van amikor már nem bírja, és kiveszem.Hát már ha az egész áruházat fellármázza akkor sem fogom!Köszi, hogy ezt megírtad, valóban jobb, ha az ilyenekre felkészülünk, mintha teljesen váratlanul érne.Mondjuk én amúgy is tök parás vagyok mindennel, és soha,de soha nem hagyom egy percre se felügyelet nélkül sehol!Se kint a bolt előtt, vagy akárhol!Nekem ilyen borzalmak eszembe jutnak néha, hogy nehogy elvigye valaki.Szörnyű azért ez, hogy tényleg így kell élnünk :twisted:
Meg nem vagyok egymogorva tipus, de én azt se szeretem, ha fogdossák, simogatják idegenek.Arrébb szoktam húzni!

Na, megyek is készülök apa névnapjára, főzök, meg valami édességet is kotyvasztok :)
pussz
manóci

Sziasztok!

Elhűltem teljesen,mikor olvastam....Mi pont most kezdtünk bevezetni némi önállóságot,hogy Domi megy suliba,már mégiscsak 7 éves.Kezdtük azzal,hogy leküldtem a ház aljába lévő közértbe egy tejért,stb.Mivel az elsőn lakunk,előttünk nem is utca hanem park van játszótérrel,és az erkélyünk alatt a kisbolt,így kint álltam és figyeltem,Ő pedig nagyon élvezte.Aztán a kisbolt bezárt....Van 2 házzal arrébb is egy,de azt már nem látom,és oda át kell menni egy utcán.Lakótelepi,de mégis utca...Kipróbáltuk,de abbahagytuk,mert bár gond semmi nem volt,kezdett félni az utcán a kutyáktól,észrevettem,mikor együtt sétáltunk.Most újra megpróbáltuk,és nagyon élvezi.Kint állok az erkélyen,tudja melyik részen mehet át az úttesten,visszafelé is,és a közértben is már ismernek minket rendesen.Tudom,hogy állandóan visszük és hozzuk a suliból,mert nem itt a lakótelepibe jár majd,jópár utcával arrébb,így egyedül évekig nem fogom engedni.De mégis kell egy kis magabiztosság neki,egy kis önállóság.És mikor a tescóban vagyunk,vagy ilyen nagyobb helyeken,már bevett szokás nálunk,hogy amíg én bevásárolok,addig ő marad a játéksoron vagy a cd soron,vagy egy hintaágyat kinéz,és ott hintázik,míg visszafele jövünk.Én úgy gondoltam,hogy elő sem fordulhat,hogy idegen kivinné.....Mert tudja,idegennel nemhogy szóba állni nem szabad,de elmenni sem,még akkor sem,ha azt mondja,hogy anyukádék küldtek,vigyelek ki utánuk a kocsihou....Tudja,ez hazugság lenne,hogy elcsalják a rossz bácsik,nénik,és rögtön kiabáljon ilyenkor ezerrel,hogy segítség,rendőr,el akarnak rabolni,de úgy,ahogy csak kijön a torkán.Egyszerűen nem tudtam elképzelni,hogy másképp kivinnék,hisz őrök vannak,kamerák....Erőszakkal meg semmiképp,hisz kiabálni tud,befogni meg csak nem fogják a száját,hát az elég egyértelmű....Ha meg valamiért meg akar minket keresni,akkor ne utánunk induljon el,hanem az információs pultnál mondassa be,és ott várjon minket az őrrel.Lehet,furán hangzik így hirtelen,de mi rengeteget járunk a tescóba,és kívülről ismeri Domi is,és simán működött...Eddig.Mert nemhogy befejeztük ezt,de el nem engedem magam mellől egy pillanatra sem.Én még az úton,itt a telepen is fogom a kezét,alig engedem előre,még bringával is max.10 méterre tőlem,nem messzebbre.A közértezés is be van fejezve,tábor meg jópár évig semmi....Láttam a strandon is,hogy sokat képzelnek magukról,hogy ők már mekkora fiúk,mert mennek suliba,ugyanakkor meg milyen kisgyerekek még...Manó,én is ugyanolyan parázós vagyok mint Te,annyit depizek ezen,hogy nehogy elrabolják őket,nehogy eltűnjön valamelyik.Én még az ablakot sem merem nyitva hagyni éjjelre,meg is döglök minden éjjel a melegtől...És egyenesen utálom,mikor Dorina is pici volt,és vadidegenek hajolnak be a babakocsiba,simogatják a mittudoménmilyen kezükkel,és beprüszkölnek,meg eléd állnak,úgy fogdosák,hogy nem tudsz továbbmenni,csak ha látványosan elhúzod a babakocsit és nagy ívben kikerülöd őket.Na,Pistit sem kell félteni,ő odaáll bárki elé,és be is szól,hogy mit képzel,hogy más gyerekét tapogatja,ha nem veszik észre magukat.És Te,nem hiszed el,de még nekik áll feljebb........Volt,akinek a kutyáját kellett lelökdösni a babakocsinkról annó,hogy ugyan ne nyalja már össze a gyereket,és a gazdája csak a kutyájával volt elfoglalva,hogy az milyen édes,hogy az hogy szereti a gyerekeket.Előtte meg a seggét nyalta, a hugyos fát szagolgatta,most meg az én kisbabám kezéhez dörgöli magát,aki persze utána a szájába veszi a kezét.Jaj,én rosszul vagyok tőlük.Most már nekem is van kutyám,láthatom a másik oldalról is a adolgokat,és bátorságot nem vennék ahhoz,hogy a kutyámat,akit imádok,odaengedjem máshoz pofátlanul,ha látom,hogy a kisgyerek az anyja kezét szorongatja,mert fél.Én abban a pillanatban megfognám a kutyámat,nem pedig őket győzködném,hogy nem bánt...Mert én tudom,de ők nem...Így kergette meg egy kicsi kutya Domit,a végén Domi akkorát esett hasra,hogy szétment a térde,és tiszta seb lett mindkét tenyere.Mert a gazdája nem tudta megfékezni a játszótéren!!!!!!a túlbuzgó kutyáját.A másik a kutyaszar:ha már nem bírja a fiam a pisit valahol,ahol nincs wc,és egy fa mögé kell bújnia,már akkor úgy nézegetek körül,mert kellemetlen,holott egy kisgyerekről van szó.Mert ugye a kutyáknak szabad...de egy embert megszólnak,egy kisgyermeket....Na,mikor lent voltam először Rafival,automatikusan a zsebembe dugtam egy kis zacsit.És ott álltam,fog-e kakilni.A pofámról leégett volna a bőr,ha a kutyám a járdára kakil,én meg ott hagyom és sétálunk tovább a legnagyobb természetességgel.Nem tudom,ez másnak miért természetes,engem elöntene a szégyen, a pofátlanság,az tuti.Annyit törlöm hányinger közben a gyerekek cipőiről a kutyaszart...most Pisti gyűjti Dorina szarospelusait egy szatyorba.Ha a játszótéren meglátjuk,hogy valaki a kutyáját odaszaratja,és otthagyja,ahhoz hozzávág egyet.Merjen följebbállni neki,mert akkor fölveszem a pelenkát,kidobom,de egy másik zacskóval összeszedem a kutyája kakiját,odamegyek,és a cipőjére kenem,hogy takarítsa ő a sajátját a kutyája után,ne én a gyermekeimről....Na,de kipuffogtam magam :D
Petinek boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!Lesz meglepi???? :oops: :D
Domi már sebesedi,már nem fertőz,kezdünk kimenni belőle,nem viszket neki annyira.Még belül a fülében, a szájában, a szájpadlásán is találtam,a feje televan a haja alatt,és a száján is sok van,mint a rózsa,úgy kifordult szegénynek.Most Dorinának van hőemelkedése,Dominál is így kezdődött,bár akkor lennénk túl rajta!!!!!!
Olyan jó ez a kis szellő.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

dzsú

Hát remélem láttátok ti is a TVben h ez a ygerekrablós dolog egy baromság..........NO COMMENT

Kép
borso18

Igen,láttuk,meg azóta olvastuk is-legalábbis én.Remélem,így is van.Bármhogy is legyen,szerintem ezentúl,aki ezt hallotta-látta-olvasta,tuti észben tartja,mert mi van,ha....Sok gyanús dolog volt benne(miért marad egyedül a gyermek,miért nem vitték el,egyáltalán ebből miért nem lehetett eddig olvasni újságban,hallani tv-ben,rádióban,és főleg, a Blikk,az Aktív,vagy a Fókusz miért nem csapott le rá...)Egészen eddig.Reméljük így is marad!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

borsó...
ez nagyon szomorú, hogy a fokusz lead vmit, amit te azonnal készpénznek veszel...
gondolkodjatok egy kicsit.. valószínűleg azért nincs hivatalos hír, mert nem nyilatkozhatnak az érintettek.. a fokusz persze csinált egy nevetséges oknyomozó riportot.. volt ott minden, telefonálgatás ( ki(K)nek??), rendőr(?) interjú, és persze pár gyorsan még hozzácsapott "kacsa" (paksi szivárgás, aszpartam) ...megjegyzem mind a kettő nagyon is valós, egyik sem az a kifejezetten urbánlegenda!

nos a csattanót most kezdődik(sajnos)...
íme az elsőkézből származó információ:
mivel én is rákattantam az ügyre, szóltam olyan helyen is, ahol kerületi ügyet akartak csinálni belőle(mivel nem tudtuk melyik tesco)
a barátunk képviselő(3 kisgyermekes), azonnal a kerületi rendőrkapitányhoz fordult információért. nos, ő a számítógépben nézett utána, hogy történt-e budapesten ilyen jellegű feljelentés.
nem talált. megnézte pest megyét... és lám lám: a fokuszban egyértelműen visszautasított kérdést, hogy a törökbálinti cora lenne-e a helyszín- a számítogép megjelölte, mint eseti feljelentést,
pontosan úgy,ahogy leírtam! a gyereket valóban nem rabolták el, előkerült! ...mert megzavarták őket és inkább otthagyták! ..ezért, persze hogy előkerült a gyerek a megnyírt fejével a wc-ből! ...csak ezt az "apróságot" szándékosan már lefelejtették a riportból! a kérdés ugyanis arra vonatkozott, hogy elraboltak-e onnan gyereket...

és hogy mi a faszság... az a bizonyos belga képregény! na az faszság. NO COMMENT

ne nyeljetek le mindent ebből a szaros médiából! azért van, hogy manipuláljon..
és nem a borzongás ill. a hírérték a lényeg a fentiekből, hanem figyelemfelkeltés, hogy igenis ilyen szemét világban élünk és a fene nagy demokráciával ilyenek is begyűrüznek... és semmi sem drága.. már egy gyerekélet sem...

mindenki értékelje belátása szerint, csak remélem, hogy senkivel nem fog még hasonló sem történni.
panka1971

Sziasztok!

Anika1 remélem még nem késő, hogy a fiatal Kelemenről irok. Én januárban szültem nála császárral és ha jó dokit akarsz, akkor nagyon tudom ajánlani.
Én korábban a papájához jártam, de miután ő nem tudott már szülést vállalni, átváltottam a fiára. Először nagyon furcsa volt, hogy olyan fiatal, de nagyon szimpatikus volt, mert mindig barátságos volt, és nagyon lelkiismeretes. Előfordult, hogy egy kérdésemre úgy érezte, hogy nem tudott kimeritő választ adni (mert mint kiderült pont egy megbeszélésen ült, mikor hivtam - mert bármikor hivhattam mindene nyavalyával), és visszahivott, hogy ne haragudjak, hogy rövidre fogta magát.
Én 'megdolgoztattam', mert másfél hetet voltam kórházban a végén, mert kevés volt a magzatvizem, és folyamatosan nézték, hogy mikor kell megcsászározni. De lehetett bármilyen fáradt, bármennyit dolgozhatott, minden reggel, és mielőtt elment volna haza, meglátogatott, hogy megnézze hogy vagyok.
A pénzről, mikor kérdeztem, csak annyit válaszolt, hogy amennyit gondolok, és látszott rajta, hogy kinos neki a téma. Volt jópár találkozónk, amikor nem fogadta el a boritékot, merthogy ezért nem jár neki.
Amint már irtam, én császárral szültem a fentiek miatt, de kb. egy hét múlva már kutyabajom sem volt. Ja és a mütétem másnapján ment szabira, de még civilben beugrott indulás előtt, hogy megnézzen.
Szóval egy olyan doki, akit bármikor fel lehet hivni, és tényleg nagyon lelkiiismeretes. Ha lesz még egy gyerekem, tutkó hogy nála szülök megint.
ú-á
ren_25_nĂĄdaskay lilla

Szóval érdemes a dokimnál nagyon konkrétan rákérdezni, hogy mennyit kér a szülésért?
Orsi
g-dorsi

Mint médiában dolgozott ember, természetesen tisztában vagyok vele, h mit lehet, szabad stb elhinni nekik......sajnos! Én nagyon sajnálom azt a kisgyereket ha ez tényleg megtörtént, de azt a több százat miért nem kapják fel, aki máshonnan tűnik el, másvalakik viszik el, adják el stb stb........Sajnos nap mint nap történik ilyen, és nemcsak bevásárlókban.........egyszerűen most erre állt rá a figyelem, nem kis médiasegítséggel sajnos.........
Talán arra jó a dolog h ezentúl mindenki kicsit jobban figyel........

Kép
borso18

G-Dorsi, sztem kérdezz rá nyugodtan, bár én is kicsit feszengtem, de több kismamától hallottam, hogy a dokijuk konkrétan megmondta a kérdésükre, hogy mennyit kér. Nekem ilyen szempontból is sokkal szimpatikusabb és korrektebb volt a kis Kelemen, hiszen van akinek mondjuk a 30 ezer Ft is sok és van akinek mondjuk a 70 ezer Ft sem számit. De nem árt tudni, hogy mivel számoljon az ember.
ren_25_nĂĄdaskay lilla

Lányok!

Ez a gyerekrablós sztori nagy marhaság. Nehogy bevegyétek. Mint a napokban valaki csatolta is az oldalt ahol el lehet olvasni, látható hogy "urban legend" a neve ami városi történetet jelent (azoknak akik nem beszélnek angolul) és ezek a mesék kitalációk. Mint a mikróban szárított kutyus meg egyebek. Megjelent könyvben is az "aforizmák" sorozatban.

Van a világban elég szörnyűség. Nem kell az anya-lelketeket feleslegesen terhelni ilyen marhasággal.

Mindenkinek kellemes nyarat és pihenést.

Réka
repa

Lánykák,ide is fölteszem a hirdetésemet,ti biztos nem haragudtok meg érte :D ,hátha valakinek még jól is jöhet.Van egy esernyőre összecsukható babakocsim,eladó 7000 Ft-ért ,képet tudok róla küldeni!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kriszti!

Ha lehet én kérem a képet, és ha még van valakinek valami eladója engem célozhat, még nem vásároltam semmit sem......babonából eddig, de azt hiszem most majd már belehúzok!

Orsi

Kép
borso18

Sziasztok,

Gyerekrablós, akár igaz akár nem borzasztó, hogy ilyennel kell egyáltalán foglalkoznunk!
Ahogy így elolvastam a kis "vitát" mint kívülálló, harmadik, mindenkinek van valami igaza!De egy a lényeg, hogy tényleg jobban kell figyelni a gyerekekre, mert, hogy megeshet iltyen az tuti!Amúgy meg azért azt nem mondanám egyértelműen, hogy ez a konkrét sztori baromság, mert minden mesének van valóságalapja!!!
Mindegy jobb félni........szerintem!És ez nemcsak az áruházakra vonatkozik, mint már pár napja írtam én pl. sehol soha egyetlen percre sem hagyom egyedül, kint, szemem elől vesztve.

Na, békésebb téma :)
Megültük Eszti szülinapját, pénteken a szűk családdal, hárman :) szombaton meg volt a nagy család, sokan!!Nagyon jól sikerült, igaz a végefele elmosta a z eső, de pont meg tudtuk sütni a husit a kertbe, meg megenni, Esztit aztán leraktam aludni, és akkor kezdett zuhogni!Beköltöztünk a garázsba, asztalostul székestül és ott folyattódott a parti :D
Kameráztunk sokat, meg képek is vannak, csak még nem töltöttem fel, de ígérem holnap rakok egy-kettőt!
Viszont keddtől jön a jóidő vissza, ez jó hír :wink:
Kriszti,
Domi naon ügyes nafiú már, de azért vigyázz rá :)
Bár te is anyatigris vagy, így reméljük nagy baj nem lehet!

Pussz

Ja, és a Kelemenek szuperek, szerintem is :wink: :)
manóci

Köszi Lilla a választ, mert már azt hittem lerágott csontokat kérdezek, azért marad figyelmen kivül. Vagy csak rosszul időzítettem, ez a gyermekrablós sztori akár igaz akár nem az én idegeimet is felborzolta.

Engem is lehet eladó dolgokkal megkeresni. Egyelőre még tájékozódom, infókat gyűjtök. Babonából szintén. Már alig várom, hogy nekiindulhassak. Olyan cuki dolgokat láttam!
Hát ezt soha nem gondoltam volna magamról, hogy el fogok gyöngülni egy édes kis rugdalódzótól.

Tegnap a Brendonban jártunk. Sokkot kaptam. Az áruk 30%-áról sejtelmem sincs mire való. És miért jobb egyik a másiknál? Miért van az, hogy egy babakocsi kétszer annyi mint a másik? Csak a márka miatt, vagy tényleg ekkora minőségi különbség van?

Mi az amit tényleg érdemes vadiújnak megvenni? És mi az amiből pénzkidobás? Nektek mi a tapasztalatotok?

Orsi
g-dorsi

Szia,Orsi,

Én megmondom őszintén mivel 2 gyereket szeretnénk úgy gondoltuk, hogy a főbb, vagyis a nagyobb dolgokból mindenképp újat veszünk, hogy kiszolgálja a kettőt.Ilyen volt a babakocsi, ágyikó,pelenkázó!Aztán persze a ruhácskák.De én abból a legelső piciket kaptam egy csomót, és mivel az ember úgyis kimossa, meg azokat max 1-2 hónapig használjuk ezért szívesen elfogadtam!
Mi ígz csináltuk, de aztán van aki másképp :)
manóci

Szia Kriszti,

Megkaptam a képeket köszönöm szépen! Telítettem is a bnőim körében!
Amúgy a babakocsis kép nagyon jó, de a babuci is jár hozzá, aki benne ül? :lol: Nagyon édes.......

Orsi!

Egyelőre én is csak tájékozódom, de én arra jutottam, h a Brendon az a hely lesz ahol nem fogok vásárolni, max ha akció van......ugyanazokat dolgokat máshol sokkal olcsóbban is meg lehet kapni, ugyanolyan jó minőségben! Én egy kisvárosban lakom, ahol két bababolt van, gondolhatod az áraikat, és még így is olcsóbb mint a Brendon! Na meg találtam egy bébi outletet, ahol minden márka megtalálható, holnap megyek Pestre a dokihoz, és remélem apával lesz időnk beugrani és szétnézni h mi is van ott, mert a honlapjuk gyér!

Mónika!
Gratulálok Esztinek, sok boldogságot kívánok neki születésnapja alkalmából, Isten éltesse sokáig! Ezek szerint tehát rák :) Akárcsak én.... :)

Üdv mindenkinek Orsi

Kép
borso18

Sziasztok Lányok!

Velünk minden rendben,csak mostanában sokat csavargunk azért nem jutok gép elé.
Andris kapaszkodva a bútorok mentén közlekedik,fog 2db és 2 épp áttörés elött, éjszakai ébredések kb 2-4 , Szopi még van,a család szerint túl sokszor is. :lol:
A nyaraláson túlvagyunk,isteni volt. Rohadt sok szúnyog, finom kaják (+4kg/hét :oops: ) homok,nap, 8) víz,jó társaság, Na nem izgatlak titeket tovább...
Kép
Sajnos nekem ennyi volt. A gyerekek mennek a nagyikkal is,én maradok a panelban
Ha vki tud jó programot mindenre vevők vagyunk. :?: Talika????

Igyekszem most már gyakrabban jönni,ne feledkezzetek meg rólunk. :P
Szép napot mindenkinek!!

Orsi!
Írtam PÜt

Kép
flocika

Sziasztok Csajok!!Bea vagyok egy másik topikból!!Érdekelne,hogy mik az észrevételeitek a MÁV kórházról,mert Decemberben ott fogok szülni! :lol: És még annyit,hogy van még OTT lehetőség a kismama tornára??Segitségeteket előre is köszönöm:Bea

Kép
bea27

Sziasztok,

Floci,Jó a képetek :D :D szép barnák is vagytok.Nyaralás......klassz lehetett :)
Bármikor kijöhetsz hjozzánk strandolni, egy kicsit ha gondolod.Nem kell neked a panelban ülnöd?!
Szívesen látunk :)De már egy tali is jó lenne valóban.Bár a jövő hét nekünk nem jó, mi vasárnap du. megyünk egy hétre Velencére, de utána jó lenne!Többiek??

Kriszti,Köszönjük a képeslapot, nagyon ari volt, és azt is, hogy gondoltál ránk.Eszti nevében is :)

Bea,üdv itt, és gratula a decemberi babához.A tornát én nemtom, mivel én nem jártam.A kórház viszont általánosságban nagyon jó.Kérdezz konkrétat, ha kiváncsi vagy dolgokra, vagy ha van időd kicsit olvass vissza, mert szinte havonta van valaki aki kérdezi, így soxor írunk a kórházról, dokikról, szülésznőkről,stb. :)

És most rakok a szülinapról pár képet, amit beígélrtem,puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!!
Mai nappal szertnék csatlakozni hozzátok, és máris lenne pár gyors kérdésem :)
szült közületek valaki Pető Zsolt főorvosnál? (MÁV)
a papás szülés hogy zajlik? ugye bent lehet ő is? vagy üvegfalon keresztül szemlélheti csak az eseményeket???
az édesanya döntése, hogy az újszülöttet kiviszi-e a folyosóra a látogatóknak, vagy szabály, hogy csak üvegfalon keresztül lehet mutogatni?
6. hónapban vagyok, és most váltanék kórházat és orvost, csak még kevés az információm.
Előre is nagyon köszönöm!!
virag3

Sziasztok!

Megint eltűntem, rossz volt a gépem :( na most végre van gépem is és időm is.
Sjana nem nagyon volt időm végig olvasni az elmaradást, mert annyi mindent írtatok..

Kriszti! Meggyógyultatok? Bárányhimlő? Blöki úr hogy van?

Ki kérdezett Koós-Hutás Piroskáról? Én nála szültem, írj nyugodtan, segítek, ha tudok.

Gyerekrablós-story: no comment, nem láttam, csak a cikket olvastam. Minden esetre jobb félni,nem?

Újak! Üdv a topicban!

Manóci! Esztinek milyen rövid a haja? Nagyon aranyos!

Floci! De szépek vagytok! Tök jó, hogy eljutottatok nyaralni, mi itthon dekkolunk, apuka ezerrel melózik, általában hétvégén is. Szép barnák vagytok!

Tali! Én is nagyon szeretnék már talizni! Mi vasárnap megyünk az állatkertbe, liberos belépőt kaptunk Nem jön valaki?

Nálunk a helyzet változatan, volt egy csomó kisebb-nagyobb kalandunk, majd egyszer elmesélem. Blanka nem bír magával, így eléggé kikészülök estére. Nekem meg akkora hasam van, mint egy bálna. Még csak 15 hetes vagyok, de Blankával 6-7 hónaposan volt ekkora hasam. Kész vagyok. Nem jön rám egy ruha sem :?

Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szia Dóri! Én kérdeztem. Pro és kontra is érdekel. Novemberre várom a bébit, a magánrendelésére járok, bár lehet, hogy már máshol nem rendel.
Eredetileg úgy reklámozták nekem, hogy nem annyira medikális szemléletű, szóval, hogy nem egyből nyissz vagy nem töm gyógyszerekkel, de eddig még erről nem lettem meggyőződve. Szóval: kivárja a dolgokat, háttérben marad, vagy nyüzsgősebb? Jellemzi-e szerinted a-gyerünk-császározzuk-meg-és-legyen-vége hozzáállás? És egyáltalán, neked milyen élmény volt? Szülésznője fix van, akivel együtt dolgozik? Ki volt az aki nálad segített és tetszett amit csinált?
Bocs hogy ennyi kérdést zúdítok rád.
Még van.

Köszi: Orsi

Orsi
Kép
g-dorsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?