Sziasztok!
Hú,hát előre is elnézést attól,akinek nem tudok regálni,olyan sokan és sokfélét írtok:)
Borsó!
Pont Balcsis házakat nézegetek,az iwiwen,ha lenne pííííz nyáron(már az van
),leugranánk talán 2-3 napra.Csak tavaly is a legnagyobb csúcsban mentünk,és sehol egy kiadó ház elérhető áron.Meg nem is adták ki sokan 1 hétnél rövidebb időre.És mikor meghallották,hogy magyarok vagyunk szinte elfordították a fejüket.....Na,van egy balatoni kapcsolat,aki majd szerez nekünk kiadó házakat ócsón
Ilyenkor úgy vágyom le......Gyermekkorunkban Balatonszabadin sátoroztunk a szüleimmel,jó öreg BM-camping,imáááádtam.Vagy sóstói gyerektábor,vagy lellei gyerektábor.Idén Domi ment volna Délegyházára egy ott alvós 6 napos szamuráj-táborba,de nem merem elengedni.......
Tegnap voltunk ugyanis a Dagályon,és láttam,Domi hatalmasat fejlődött az ovis úszásokon tavaly óta,de legalább akkora lett a mellénye is.Azt hiszi,bármire képes,bármit helyre hozhat,és én ilyen felelőtlenül nem merem elengedni tóparti sátras táborba.Úgy élvezték a vizet,olyan tündériek voltak,megzabáltam őket.Dorina nem győzött hálákodni,hogy kivittük,összevissza csókolgatott,Domi meg úgy bukfencezik a vízben,úszik háton,hogy csak ámultam.Ki sem lehetett rángatni a vízből.Nem tudom ki járt gyerekként a Dagályra,de már megszűnt a gofri
Pedig azt szerettünk volna nyamizni,előre rákészültünk,az az igazi strandhangulat......Olyan pecsenyék vagyunk(Dórit kivéve),pedig ezerrel kentük magunkat.Nekem a szoli miatt volt már alapszínem,és bírom most,de apa és Domi szenvednek.Domi hajnal 2-kor tudott csak elaludni,addig sírt,nem tudott hogy feküdni,úgy fájt mindene.First-tel fújtam,remélem segített.Ovinak vége teljesen,hát,nagyok lettek......
Igaz,Flocika??
Hogy a Te hatalmas férfiember fiadon hogy áll az a pasis nyakkendő......Megzabálom.Ilyet kerestem én is Dominak,de nem találtunk.Apáét raktátok neki ügyesen megkötve,vagy vettetek direkt ilyet gyerek méretben?Éééééééén is szeretnék ilyet sulis évnyitóra!!!!
Manó!
De jó nektek,hogy keeeeeert vaaaaaaaaaaaaaan.Megyünk hozzátok sokat pancsilni,majd le sem tudsz rázni!!!!!!!!
Na,ha nekem kertem lenne,ahogy beköszönt a jó idő,ki sem lehetne onnan rángatni.Ültetném a kis virágaimat(mint az erkélyen most a muskátlit,petúniát),meg a friss retket,ubit,újhagymát.Úgy imádtam ezt mindig a mamámnál mikor kicsi voltam
Eszti nagyon édi ezzel a lehúzással,papírozással
Nem baj,jó is az,fogyjon a víz meg a papír
,úgyis hamar megunja,de legalább a szokás rögzül benne
Én Dorinára visszatettem a pelust,mert a szépen haladás után újra ment a pisi mikor kedve volt a lakásba,mikor olyanja volt a bilire,meg a kaki a bugyiba,és nagyon hideg volt a lakásban,szinte már 2 nap alatt nem volt tiszta rucija.Jó sokat is pisilt,féltem,fölfázik.Most,hogy melegebb lett,újra elkezdjük.De nem késő nekik,mert szeptemberben a bölcsiben úgyis sikerülni fog pikkpakk
Addigra talán nekünk is beindul a családi biznisz,és akkor lehet oda gyűlni a gyerkőcökkel!!!!
Csinálunk majd megasztáros zenés estéket,meg régi zenés(reszket a hold a tó vizén)estéket,olyan jó a hangulatuk
.Most szombaton mi sem tudunk menni a szigetre,mert Domi szülinapi zsúrját tartjuk,előre kellett hozni az ovis zárás miatt,csak júli ásodikán lett volna.
Dóri!
Néha úgy beleélem magam a helyzetedbe,ahogy növekszik az a csöpp a pocidban,újra azok az érzések az uh-n,meg ahogy simized,mikor megmozdulgat,a készülődés,a kórház illata,a babaszagok
,ilyenkor úgy tud hiányozni....Ennél szebb karácsonyi ajándék tényleg nem is létezhet
Hátha tudlak kicsit vígasztalni:Dorináról írtam nemrég,mennyire kezelhetetlen:ő is tört,zúzott,irígykedett,kötözködött,duzzogott,stb.Most túljutott ezen,kitombolta magát,és újra együttműködő,alkalmazkodó.Megint szót lehet vele érteni,hatalmasat nőtt testileg-értelmileg is.Nem is gondoltam volna,hogy ilyen hamar átvészeljük ezt az időszakot,annyira ki voltam borulva,olyan végeláthatatlannak és reménytelennek tűnt.És pikkpakk(így utólag már könnyű ezt mondanom
)vége lett.
Csilla,mi van veletek???
Megyek,kutyizom kicsit,már alig várom,hogy meglegyenek az oltásai,és mehessünk vele szaladgálni.Dorina is óvatosabb már vele,igazi játszótársak lettek,együtt kukucskálnak alul az erkélyen,mindkettőnek csak a kis seggét lehet látni
Domi meg már nagyon profi