Anikoh!
Leírom a mi sztorinkat Ágival
Tavaly ősszel, augusztus végén elvittük Ágit szemészhez, mert gyakran panaszkodott, hogy viszket a szeme, a gyerekdoki pedig továbbküldött.
A szemész megállapította, hogy nagy valószínűséggel allergiás alapú kötphártyagyulladás, de nem írt fel rá semmit, mondvan előbb derítsük ki az okot. Szóval onnan irány a sváb hegyi gyermeklinika, ami elvileg bezárt (már nincs osztályos elhelyezés, de járóbetegambulancia még volt decemberben), erre is bő másfél hónapot kellett várnunk, hogy eldőljön, hogy tb, vagy privát alapon látják majd el és hol.
A lényeg elmentünk a beutalóval, Ágin elvégezték a Prick tesztet (eddig ilyen fiatal betegen még nem próbálták,mert 15 percig nyugodtan kell üllnie, két kezét előre tartva és nem mozgatva) Csoda, de kibírta. Majd vettek tőle 4 fiola vért, ezt is hősiesen viselte, a végeredmény, semmire sem allergiás
De akkor mitől vannak kiütési, viszket a bőre, ég a szeme...
Már csak antiallergén folyékony mosógél használok, dupla öblítéssel, minimális mennyiségben, így viszont nagyon koszosak a ruhák, öblítőt pedig 15* higításban, csak sensitivet.
A balneum herbal oldatban fürdik, mert azt nem tudjuk kiküszöbölni, ugyanis imád
Reggel és este még tápit iszik (mi lassan csődbe megyünk),de a doktornő is nagyon helyselte.
Rólam és a páromról annyit, hogy mindenki allergiás, neki majdnem minden pozitív lett a Prick teszten és még nem voltam ezen, nekem étel allergiám van, de hogy mitől
Anno majdnem éhenhaltam, mert fura kiütéseim lettek, irány a bőrgyógyász, aki közölte, hog yfehérjeallergia, na ez egy elég durva betegség, csak alma és zsíros kenyér 1 hétig, már alig tántorogtam, irány vissza, hogy szaporodtak a krém és a diéta ellenére, erre ő, akkor bárányhimlő,újabb krémek, kiütések továbbra is, majd újabb doki, aki közölte, hogy tuti nem bárányhimlő elég sok olyan kiütés van, amit vele kevernek össze, hogy mi bajom volt az a mai napig nem tudom, 6 hétig nagyon gáz foltokkal voltam tele, néha még előjönnek fura dolgok, de már kezdek hozzászokni.
Szóval ez az allergia téma nagyon kéteséllyes, nem biztos, hogy megtalálják elsőre a baj forrását, de azért szorítok, egyrészt, hogy ne ez az alattomos betegség legyen, másrészt pedig, ha az akkor derüljön minél előbb a baj forrása.
5 hónaposan tuti nem tesztelik le, nálunk is várni kellett, 3 év alatt elvileg csak vérből tudják nézni.
Mazsuzs!
Kár, hogy nem jössz
Ez a közlekedés dolog tényleg nem egyszerű, éljen az akadálymentes Bp!
Fricky!
Jobbulást, ha ilyen az ovi, mi lesz velem ősztől? Már alig várom, hogy Ági menjen
Evisan!
Szorítok, hátha lesz egy kis nőnapi meglepi
Én anno vasárnap arról ábrándoztam, hogy milyen jó lenne hétfőn szülni, mert akkor péntekre már hazaadnak és másnap koradu már meg is született Ági
Egy darab jóslófájás nélkül, igaz nekem 1 ujjnyira ekkor már nyitva volt a méhszáj
Nézd a pozitív oldalt, szépen fel tudsz rá lelkileg készülni, nem kell kapkodni, mindent kimosol, előkészítessz, bepakolsz, és bemész szülni. Nyugaton ezért súlyos pénzeket fizetnek
Dóri