Új privát üzeneted érkezett!

Dóri!

Üdv a klubban! :wink:
Azért szerencsére du-n mindig van segítségem, csak az este rossz, mert pl. tegnap Ádám nagyon későn jött. Vagyis helyesbítek, mert ma hajnalban jött haza fél2-kor, és reggel 6-kor már kelt is.

De már csak három napot kell kibíni, és utána minden visszazökken a rendes kerékvágásba.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok Csajok!

Finike!
Tényleg szépséges a meghívó! A Campona-ban van a fszt-en egy kreatív bolt, és annyi de annyi gyönyörűség van benne, szerintem ott is nézd meg a borítót!

Csajok!
Azt hiszem a jövőhét szerdai randiról hiányozni fogunk :cry:
Tiszta "dögvész" a család! Bence megint hazahozott valamit az oviból, és most már Réka is, meg én is dögrováson vagyunk. Nem akarunk senkit megfertőzni. Gyerekek kapják az antibiotikumot, és meg csak csendben szenvedek, mert még időm sincs elmenni a saját orvosomhoz....

Tényleg, tudom, hogy az ovi első éve gyakorlatilag erről szól, hogy egyhét ovi, két hét otthon, de ez már azért túlzás. Februárban kezdte ugye Bence, és ha járt másfél hetet oviba, akkor még túlzok is. Meddig megy ez így???? Van értelme így az ovinak egyáltalán????

Meg még a munkám is annyi, hogy ki sem látszok belőle :x

Szóval, jól kipanaszkodtam magam, most megyek, mert szívni kell az orrokat....

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Finike: szép a meghívó!Meghívót lehet csak ott kapsz ahól veszed mert a papírboltokban tényleg csak szabványméretűek vannak ahogy Evisan is írta.

Fricky: jobbulást nektek!

Evisan: mennek hétfőre a drukkok!

Nikit hétfőn viszem allergikushoz. Már voltunk bőrgyógyásznál de szerinte is allergia csak sok mindenre lehet. Már felmerült az állati is mert a kertben van kutya szoktunk vele játszani és nem mindenki öltözik át mielőtt a gyerekhez nyúlna. Már nem eszem tejtermékeket és nem múlik neki.Lehet még 2 hét alatt nem ürült ki a szervezetünk?

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Nagy csend honol itt? Hová lett mindenki?

Köszönjük a dicséreteket Nándi nevében...majd teszek fel új frizus képet is, mert ott már azért nagyfiúsabb a rövid hajával.
Aki válaszolt a vizes kérdésemre annak is köszönöm a felvilágosítást.
Ezt a Primavera nevű vizet lehet kapni nagyobb bevásárlóközpontokban? Mert eddig nem kerestem mivel nem ismerem. De majd utána nézek.

Finike! Szép a meghívó! Biztosan találsz hozzá borítékot, ahogy Fricky írta kreatív hobby boltba vagy szerintem egy sima papír-írószer boltba. És ha esetleg fél milliméterrel nagyobb lesz a boríték mint a meghívó akkor mi van? Szerintem az sem olyan gáz, de persze ezt te döntöd el. Egyébként ha "hivatalos helyen" csináltatod a meghívót akkor szerintem is járna hozzá boríték. Nekünk is adtak hozzá, csak én már nem emlékszem hol csináltattuk ezért nem adtam meg a címet. (Valahogy Kőbánya-Zugló felé volt egyébként, a 7-es busz végállomásánál.)

Adra! Nem hiszem hogy megyünk a talira, nekem elég problémás lenne bevonatozni a gyerekkel főleg úgy hogy még mindig nem jár. Kicsit egyszerűbb lenne ha már legalább állna és egy esernyőbabakocsit is el tudnék cipelni, jobban monda fel- és le a vonatról. De még Nándi csak az egyensúlyát keresi, ezt sem kapkodja el mint a többi dolgot.. :) Egyébként hivatalos ügyben már lassan két hónapja be kellett volna mennem Pestre de még mindig nem sikerült. Most márciusban van a végső határidő így biztosan bejutod de csak egyedül.

Anikoh! Szerintem két hét kevés egy felnőtt szervezetnek a kiürüléshez bár ez csak az én véleményem és lehet hogy tévedek. Talán egy hónap az ami már reálisnak mondható de lehet hogy nem így van - és ezt csak én gondolom így.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Anikoh!

Leírom a mi sztorinkat Ágival
Tavaly ősszel, augusztus végén elvittük Ágit szemészhez, mert gyakran panaszkodott, hogy viszket a szeme, a gyerekdoki pedig továbbküldött.
A szemész megállapította, hogy nagy valószínűséggel allergiás alapú kötphártyagyulladás, de nem írt fel rá semmit, mondvan előbb derítsük ki az okot. Szóval onnan irány a sváb hegyi gyermeklinika, ami elvileg bezárt (már nincs osztályos elhelyezés, de járóbetegambulancia még volt decemberben), erre is bő másfél hónapot kellett várnunk, hogy eldőljön, hogy tb, vagy privát alapon látják majd el és hol.
A lényeg elmentünk a beutalóval, Ágin elvégezték a Prick tesztet (eddig ilyen fiatal betegen még nem próbálták,mert 15 percig nyugodtan kell üllnie, két kezét előre tartva és nem mozgatva) Csoda, de kibírta. Majd vettek tőle 4 fiola vért, ezt is hősiesen viselte, a végeredmény, semmire sem allergiás :?
De akkor mitől vannak kiütési, viszket a bőre, ég a szeme...
Már csak antiallergén folyékony mosógél használok, dupla öblítéssel, minimális mennyiségben, így viszont nagyon koszosak a ruhák, öblítőt pedig 15* higításban, csak sensitivet.
A balneum herbal oldatban fürdik, mert azt nem tudjuk kiküszöbölni, ugyanis imád
:lol: :lol: :lol:

Reggel és este még tápit iszik (mi lassan csődbe megyünk),de a doktornő is nagyon helyselte.

Rólam és a páromról annyit, hogy mindenki allergiás, neki majdnem minden pozitív lett a Prick teszten és még nem voltam ezen, nekem étel allergiám van, de hogy mitől :?: Anno majdnem éhenhaltam, mert fura kiütéseim lettek, irány a bőrgyógyász, aki közölte, hog yfehérjeallergia, na ez egy elég durva betegség, csak alma és zsíros kenyér 1 hétig, már alig tántorogtam, irány vissza, hogy szaporodtak a krém és a diéta ellenére, erre ő, akkor bárányhimlő,újabb krémek, kiütések továbbra is, majd újabb doki, aki közölte, hogy tuti nem bárányhimlő elég sok olyan kiütés van, amit vele kevernek össze, hogy mi bajom volt az a mai napig nem tudom, 6 hétig nagyon gáz foltokkal voltam tele, néha még előjönnek fura dolgok, de már kezdek hozzászokni.

Szóval ez az allergia téma nagyon kéteséllyes, nem biztos, hogy megtalálják elsőre a baj forrását, de azért szorítok, egyrészt, hogy ne ez az alattomos betegség legyen, másrészt pedig, ha az akkor derüljön minél előbb a baj forrása.

5 hónaposan tuti nem tesztelik le, nálunk is várni kellett, 3 év alatt elvileg csak vérből tudják nézni.

Mazsuzs!

Kár, hogy nem jössz :(
Ez a közlekedés dolog tényleg nem egyszerű, éljen az akadálymentes Bp!

Fricky!

Jobbulást, ha ilyen az ovi, mi lesz velem ősztől? Már alig várom, hogy Ági menjen :roll:

Evisan!

Szorítok, hátha lesz egy kis nőnapi meglepi :wink:
Én anno vasárnap arról ábrándoztam, hogy milyen jó lenne hétfőn szülni, mert akkor péntekre már hazaadnak és másnap koradu már meg is született Ági :lol:
Egy darab jóslófájás nélkül, igaz nekem 1 ujjnyira ekkor már nyitva volt a méhszáj :roll:
Nézd a pozitív oldalt, szépen fel tudsz rá lelkileg készülni, nem kell kapkodni, mindent kimosol, előkészítessz, bepakolsz, és bemész szülni. Nyugaton ezért súlyos pénzeket fizetnek :D

Dóri
Vendég

Evisan!
Türelem, mindjárt kezedben Zsófi! Így vagy úgy (nekem dokim mindig azt mondta), de terhesen még egy kismama sem maradt :wink:

Anikoh!
Csak csatlakozni tudok Dórihoz. 3 éves kor alatt nem csinálnak bőrpróbát, max, vesznek vért, és abból megállapítják, hogy van-e allergiára hajlam vagy sem.
Szorítok, hogy ne az legyen, de ha neadj isten mégis az, akkor sincs nagy baj, rengetegen élnek ezzel a "betegséggel" - többek között én is...

Dóri!
Hát képzelheted, hogy milyen kemény így az ovi. Végre észreveszek a gyermeken némi beszokást, alkalmazkodást, és máris kezdődhet előlről az egész... Remélem ti jobban jártok majd.
Egyébként, most hogy így benne vagyunk, kissé utánajártam ezeknek a homeopátiás kezelésének, mármint az immunerősítésnek. Ugyanis Bence kapja folyamatosan a vitaminpótlást, és még így sem ér semmit. Most kicsit drasztikusabb megoldás van folyamatban - Ribomunyl kúrán vagyunk. Kíváncsi mi lesz ennek az eredménye.

Remélem az éjszakánk jó lesz, Réka eléggé beleesett ebbe a kórságba, remélem nem lesz gázos az éjszaka.

Jóccakát mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Köszi Lányok!
Tudom, hogy max. vérvételt csinálnak és abból nem sokat tudnak megállapítani.Egy kicsit azért reménykedem.

Anikoh

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatásokat!!! :D :D :D

Úgy meglepődtem tegnap azon, hogy miket tud a testem. Van előtejem!!! Ez nekem még újdonság, habár nem kéne annak lennie, mert állítólag a terhesség alatt ez már természetes. De én hiába nyomkodtam, meg minden, hogy megtudjam, milyen az, soha semmi nem jött belőle. Erre tegnap vettünk egy Avent kézi mellszívót, és itthon kipróbáltam. Arról már nem is beszélve, hogy milyen jól jártunk vele, mert az internetes expresszről vettük. A bolti ára ugye 14 ezer, mi megvettük 6 ezerért. Igaz, már másfél éves, de csak annyit volt használva, amíg kipróbálta egyszer az anyuka, aztán semmi több, végig ott állt vadiújan a dobozában. Sőt, annyira jól jártunk vele, hogy kaptam még hozzá egy csomó kiegészítőt: bimbóvédőket, tejgyűjtő kagylókat, meg 1 cumisüveget is. Tök jó!!!! Úgy örülök neki. Összeszámoltam, ha mindezt a Brendonban vettük volna meg, 22 ezer lett volna.
Aztán itthon nekiláttam kipróbálni, hogy megtudjam, mégis hogy működik ez a szerkentyű. Tényleg vákumot csinál, és ahogy rátettem, és elkezdtem kétszer-háromszor nyomogatni a kart, máris megjelentek az előtej cseppecskék. Úgy örültem neki!!! :D :D
Dehát ez a rendes tejtermelődéssel még nincs feltétlenül összefüggésben. Remélem, hogy lesz rendes tejem is!!! :D :D

A kislányom még mindig várat magára, pedig most éjszaka már mintha éreztem volna valamit, de aztán elmúlt.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Azt hittem, ha már ilyen sz*r idő van akkor nagyobb itt a forgalom... de látom csak páran tartjátok a frontot.

Eszti, mi ez a Ribomunyl kúra? Immunerősítő kifejezetten, vagy csak allergia elleni kúra?

Dóri! Jól esett hogy hiányolsz a majdani taliról de azért remélem az idén majd én is eljutok már egyre. Mert szeretnék már a többiekkel is személyesen találkozni és jó lenne egy kis gyerektársaság is Nándi "babának".

Evisan! Én is szorítok Neked hétfőre, ha addig nem történik semmi! De ki tudja?
Az biztosan jó ha van előtejed (nekem nem volt szülés előtt és utána sem sok :( )

Mindenkinek jó hétvégét, bár süthetne a nap is ha már tavasz van!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Hűűű, nagyon meg van halva a fórum. Hol vagytok lányok????????????????? Pedig tök rossz idő volt egész nap.

Kép
evisan

Sziasztok!

Mi egész nap anyukáméknál voltunk, mert a párom három napig túrázik Szlovákiában.

Vicusnak huzatot kapott a szeme, így váladákozik. Egész nap kamillával törölgetem. Reggelre teljesen összeragadnak a szempillái a sok váladéktól. Úgy sajnálom szegényt. Valami nincs rendbe vele, úgy érzem, hogy bújkál benne valami. Remélem nincs igazam! Lányok tudtok még valamit, hogy mit csináljak a szemecskéjével?

Még egy kérdés. Az egyik barátnőmnek most két hónapos a babája és mostmár ott tart, hogy két mellből kell szoptatnia, ahhoz hogy jól lakjon a baba. Mit tudnátok neki ajánlani ami serkentené a tejtermelését? A teát issza, a homeósbogyókat már mondtam neki, de van még valami? Előre is köszönöm.

Evisan,
Nekem is volt előtejem, és én is így örültem neki. :oops: :lol: És tényleg jó áron vetted a mellszívót! Ügyi vagy!

Most mennem kell sír a picim.....

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Évi!
Szerintem az jó ha van előtejed, bár a tutit megvallva nem tudom van e szoros összefüggés az előtej és a termelt tej mennyisége között de nekem is volt előtejem és mind a két gyerkőcömet sokáig tudtam/tudom szopiztatni. Akkor még a mában és a holnapban bízhatunk, de ha nem hozza meg a várt hatást akkor HÉTFŐŐŐŐ REGGEEEEEL!!! Szupi, szorítunk!!

Eszti!
Idővel megszokod az 1 hét ovi 2 hét itthon felállást :wink: , ez még nálunk is előfordul, mondjuk én nem viszem a Tamit ha picit is látom, hogy kezd beteg lenni mert akkor 3 nap alatt kiszedem itthon a takonyból és akkor mehet, mert ha nagyon belemászik akkor az inkább 1,5-2 hét. De persze vannak az egyéb h...e betegségek amit nem tudsz kivédeni, de Réka is egyre erősebb lesz és ő is ellen fog tudni állni jobban, egy idő után.

Mazsuzs!
Jó lenne ha jönnétek Nándi már olyan nagy, jó lenne látni élőben is!!!

Mindenkinek szép nőnapozós estét :wink:

Szandra

szandrakiss

Finike!
Kamillánál jobbat nem tudok, de nem ártana megmutatni dokinak mert lehet, hogy kötőhártya gyulladás és akkor azt csepektetni kell. Sajnálom szegénykét.

A tej mennyiséget meg úgy tudja fokozni ha jól kiüríti. Az nem gond ha mind a kettőből eszik, az még attól nem azt jelenti, hogy kevés a teje hanem lehet, megnőtt a kereslet és a kínálatnak utol kell érnie. Jól csinálja csak kitartás!!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra,
Mindenképp elviszem dokihoz, kedden amúgyis megyünk bárányhimlő elleni oltásra, csak addig hogy mit tudnék én itthon vele csinálni (egy kis házipatika?). Tegnap is meg ma is negyed hétkor úgy kelt, hogy elkezd szárazan köhögni, de utána egész nap nem köhög. Azonnal vittem neki teát meg is itta mindet és most vissza is aludt. Eddig nem kellett neki reggelente innivaló. Érdekes. :shock: Hogy mitől van ez? Este is amikor írtam, hogy sír és mennem kell akkor is inni kért megivott egy fél üveg teát és így már el tudott aludni egész reggelig. Ezek szerint, jobban ki van száradva ettől a huzattól? Na már alig várom a hétfőt, hogy felhívjam a doktornénit.

Köszi a tanácsot átadom a barátosnémnak. Akkor gondolom még szopizás után rá kellene még fejnie (ha tud) és akkor tudna több termelődni, nem ?

Evisan jelentkezz, hogy mizu veletek, átvészeltétek e az éjszakát?

Most mennem kell, mert van még egy csomóóóóó dolgom.

Kép
Kép
finike

sziasztok,jóreggelt.mindenki jól van? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Úgy sajnálom, hogy nem tudok jönni :( , pedig már olyan jó lenne személyesen is találkozni veletek! Remélem legközelebb már el tudtok jönni!

Eszti!
Jobbulást a törpiknek! Sajnálom, hogy Ti sem lesztek ott a talin!

Finike!
Vicusnak is jobbulást kívánunk! A kamillán kívül én sem tudok jobbat, de az biztos, hogy ez a legjobb amit tehetsz addig míg a doki nem látja.

Évi!
Mizújs veled? Egyben vagytok még? Holnapra ezerrel megy a szorítás!
Ha nem indul meg holnapig a szülés, ki fogja csinálni a csaszit?

Dalma, Poci, Szami hogy vagytok? Régen írtatok! Jöttök a talira?

Csajok!
Olyan nyomott idő van, én majd elalszom, törpik pedig ezerrel horpasztanak.

Na megyek, mert addig tudok itthon is vmit csinálni amíg alszanak.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mesi!
Majdnem kihagytalak! :oops:
Régen írtál! Hogy vagytok?
Tegyél fel képet Laráról!

Most már tényleg megyek!

Szép napot Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Igen, még egyben. 24 óra múlva ilyenkor már meglesz a kislányom!!!! :shock: :D :D Hihetetlen!!!
Egy Fekete Károly nevű orvos fog műteni. Fogalmam sincs róla, ki az, még sosem láttam, de aznap ő van ügyeletben.

Kép
evisan

evisan drukkolok neked holnapra!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Évi küldtem privit :)

Adra! jól vagyunk,köszi! szépen gyarapszik a kiscsaj. és már most produkálja magát :) a képek majd mesélnek többet róla :)

Ti hogy vagytok? a füled??

Üdv Mindenkinek

Kép

Kép
ébredés utáni grimasz

Kép

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

szia mesi.tök aranyos a kis Lara!
Már kialakultak a napi dolgaitok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Finike!
Azért a kamillával vigyázz!!! Nem mindig hatásos, van hogy jobban jársz, ha csak sima forralt vizes vattával mosogatod a szemecskéjét. Nálunk spec az volt, hogy Bencének is elkezdett váladékozni, és a kamillától csak jobban rákezdett. A sima forralt vizes vattától viszont tök szépen letisztult.
A doki meg valszeg Brulamicyn szemcseppet fog javasolni.

Evisan!
Ifjabbik, vagy idősebbik Fekete? Mindkettő a kh-ban dolgozik, és mindkettőről jó vélemények vannak :wink:
De jó, mindjárt anyuka leszel!!!!!

Mazsuzs!
Ez kifejezetten immunerősítő kúra, az allergiához nincs köze. Azzal nyáron szoktunk küzdeni, de szerencsére egyenlőre a Fenistil cseppek, és kenőcs megfelelő ellenszer. Plusz ha a bőre nagyon gázos, akkor szoktuk az Elocom kenőcsöt használni. Na ez utóbbi már szteroid tartalmú készítmény, nem is szabad sokáig alkalmazni, viszont egy nap alatt eltünteti a pöttyöket.

Megyek, mert mindjárt megfulladok, és még hangom sincs, hogy segítségért kiabáljak :cry:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Mesi!
Gyönyörű a kicsi Lara! Olyan édes, ahogy maga alá húzott lábbal alszik! És micsoda grimaszt tud vágni! Már most felhívja magára a figyelmet, igazi kiscsaj! :D

Köszi kérdésed, mi is jól vagyunk. Zéti még a hét elején nagyon küzdött egy foggal, de most már jól van, ez az evésén is látszik, mert úgy eszik 2 napja, mint a gép. A fülem is jól van, teljesen elmúlt a fájdalom, még néha egy kicsit bedugul.
Izgultam is, hogy mikor múlik el, mert jövő hét kedden fogorvoshoz megyek. Még november végén szét kellett szedni a hidamat, mert az egyik fogam györekénél keletkezett egy ciszta, így kihúzták plusz a mellett lévő egyik gyökerét is eltávolították. Most fogja lecsiszoni a fogaimat a doki néni, és veszi le a mintát az új hídhoz.
Hát... nem lesz egy olcsó mulatság, de muszáj megcsináltatni.

Évi!
Én is csak jót hallottam mindkét Feketéről. De bárki csinálja is, biztos, hogy jó kezekben leszel!

Csajok!
Van valakinek gyógyszerész ismerőse? Azért kérdezem, mert 1,5 hónapja próbálom kiváltani a törpiknek a kullancs elleni oltást, és még mindig nem lehet kapni. Nálunk minden gyógyszertáros azt mondja, hogy nincs, pedig ilyenkor márciusban már szokott lenni.

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

Húúúúha, nem mondod, hogy hiánycikk a kullancselleni, pedig most kell beadatnom a Taminak az éves ismétlőt Edónak meg a hónapos ismétlőt. Na majd jól megnézem itt nálunk is és majd mondom, hogy nálunk mi a nagy helyzet.

Mesi!
Ajjjajjj, azt hiszem dolgoznak bennem a hormonok :wink: , ilyen kiscsaj láttán kedvet kapok mégegyre. CSODASZÉP!!!

Finike!
Lehet, hogy valakinek nem jó a kamilla de azért óvatosan kipróbálhatod, úgyis látod, hogy jobb vagy rosszabb lesz tőle, nekünk a gyerekdoki javasolta ezt és bevált de lehet benne valami amit az Eszti mondott.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Pfff.... nem tudom, hogy a fiatalabbik, vagy az idősebbik. Csak ennyit mondott a szülésznőm Ágika, hogy Fekete Károly. Nem tudom, még sosem hallottam a nevét sem.

Köszi a drukkokat! :D :D

Mesi,
Nagyon édes a pici lány! Olvastam a privit, köszi.

Most beszéltem a szülésznőmmel, állítólag fél 9 felé szoktak lenni a program csaszik, ha nem jön közbe akut dolog. Tehát 10-re már anyuka vagyok.

Úgyhogy most nem jövök egy pár napig, de köszi, hogy gondoltok ránk.

Puszi mindenkinek,
Évi

Kép
evisan

Évi,

Megy a drukk holnapra! Ha még benézel: Dr. Fekete Károly az idősebbik, de csak ennyit tudok róla. A többiek szerint teljesen OK, szóval ne izgulj!!!!! Jelentkezz mindenképp!!!!!

Mesi!

Gyönyörű a picilány!

Csajok!

Akkor szerdán 10-kor Lurdy?

Puszik:
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Évi!
Sok drukk, drukk, drukk!! Kéz és lábtörést, vagy mit kell ilyenkor kívánni?? :wink: . A tej tankönyv szerint 72 óra mire belövel (érezni fogod, hogy dagad a cickód), így ne parázz ha az elején nincs semmi! Kaptál hasleszorítós bugyit?

Igen, akkor szerdán! Lurdy! 10!
Én viszem mind a két lurkót így ne kell sietnem a Tamiért az oviba, na meg apát is viszenm bébiszitykónak így dumcsizhatok veletek :lol: . Lezsíroztam mindent mi? :wink: :)

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra,
Tényleg jól megszervezted! Ügyi vagy!
Akkor szerda- Lurdy- 10óra.

Vicuskámnak hál'istennek jobb a szemecskéje. Ma csak 2x kellett kamillázni, úgy látom, hogy bevált. KOP-KOP-KOP. :lol:

Évi,
Mennek holnapra a babadrukkok!!! Jó babázást, várunk vissza minél előbb!!! A tejci miatt ne idegeskedj, nekem a negyedik nap lövelt be. Sok egészséget, tejcit, és boldogságot! Ne izgulj, minden rendben lesz!!! Aludj egy jó nagyot!! :lol:

Adra,
Hűűű nem lehet könnyű, a füled, a fogad... pont a két legfájdalmasabb pontunk. Kívánom, hogy minél előbb túl legyél rajta.

Mesi,
Nagyon édes, vicces arcot vág a kis Lara, tünemény. Ahogy alszik hason felhúzott lábakkal, ennivaló!!! :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így el tűntem, de elég nehéz mostanában a pici lánykámmal. Egymás után jönnek a nagyörlői és nagyon nyűgős szegény. Kiderült, hogy "fű alatt" ki jött felül is a foga így már 19 foga van és már csak egynek kell ki bújnia.
Voltunk Szofival a neurologus doktornéninél és már nem kell gyógytornára járnunk! Nagyon boldog vagyok!
A talira mi is megyünk! Pontosan hol van a Lurdyba a játszóház, mert mi még nem voltunk ott.

Adra!

Én is tudom ajánlani azt a szemészetet ahova én vittem Szofit. Ha érdekel akkor privibe meg írom vagy a talin elmondok mindent.

Mazsuzs!

Sajnálom, hogy a talin nem lesztek ott!

Fricky!

Hátha szerdáig meggyógyultak! Vagy nem úgy látod?

Pocilo, Dalmácska!

Ti jöttök a talira?

Mesi!

Lara baba tündéri!

Most sajnos mennem kell. Mindenkinek sok puszit küldök!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Finike!

Vicusnak jobbulást kívánok!

Évi!

Nagyon szurkolunk holnap Neked!

Szami

szamikám

Sziasztok!

Látom már mindenki szerdára "edz" mert ide csak néha téved be valaki... :D

Ha minden igaz, akkor Évi már anyuka! Még pár nap aztán mi is megcsodálhatjuk a bébit! :D
Csináljatok sok-sok képet a taliról, hogy én se maradjak le a babák növekedéséről!

Adra, erről az oltóanyag hiányról nem is hallottam, de én a tápszerrel voltam így hogy nem lehett itt kapni nálunk - nekem azt mondták a patikában, hogy hiánycikk és a gyártó nem gyártja.... - aztán kiderült hogy nem így van mert a környező településeken lehetett kapni (odatelefonáltam és megkérdeztem), majd a doktornénink "ráhatott" az egyik itteni patikára és azóta ők kötelesek beszerezni. Gondolom a doktornéninek több kis páciense eszi ezt a fajtát és ezért a gyógyszertárnak be kell szereznie, meg kell rendelnie. Nem ez lehet arrafelé is? Több helyen megnézted és úgy mondták hogy nincsen?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Örömmel tudatom veletek, hogy Évi kislánya, Bacsa Zsófia Lilla a mai napon 12:25-kor megérkezett. 2200 gr és 44 cm.
Anyuka és Zsófi baba is jól vannak!

Nagyon sok szeretettel gartulálok és jó egészséget, sok vidámságot és sok tejcsit kívánok!

Képet hamarosan teszek fel Évi engedélyével!

Üdvözlet mindenkinek és a topik új babájának és anyukájának:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Gratulálok Zsófi babának, anyukának és apukának! Kívánosk egészséget és sokt tejcsit!!!!!

Mi ma voltunk allergia vizsgálaton. Levették a vért ami nem volt egyszerű olyan husos a picikém. Szegénykém végigsírta már nem sok kellett, hogy én is vele sírjak.2 hét az eredmény.
Mi nem hiszem, hogy mi szerdán tudunk menni mert én nem vezetek após meg viszi szervízbe a kocsiját így nem tud elvinni.Meg szerintem Niki kicsi is ehez még.

Anikoh

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Gratulálunk az új családnak! Jó egészséget kívánunk Zsófinak és mamájának!

Nitácska! köszi :) a napi dolgaink még alakulóban: nappal nagyon rendes kiscsaj eszik,alszik,néha ébren van,nézelődik,de éjjel.. óránként ébren van, szopit kér,azon bealszik,de ha letesszük 5 perc múlva ébren van. Tegnap éjféltől ötig játszotta ezt :? ez van...
Nálatok miujs baba ügyben?

Üdv Mindenkinek!

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Évi!

Gratulálok Zsófihoz és sok boldogságot, tejcit és egészséget kívnánok Nektek!

Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Most csak röviden...

Évi!
Gratulálok Nektek, sok örömet és tejcit kívánok!

Szami!
Küldd el légyszi priviben az általad ajánlott szemész elérhetőségét! Köszi!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mazsuzs!

Kullancs elleni oltással kapcsolatban valószinűleg nem arról van szó amiről te írtál, mert több gyógyszertárt is felhívtam, és mindenkitől ezt a választ kaptam.
Általában hetente megyek patikába és legtöbbször a helyi Sztk patikájába, és ott mindig rákérdezek.
Remélem most már hamarosan lesz.

Mennem kell, mert törpik kezdik szétszedni a szobát ....

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Itt vagyok én is. :D

Évi!
Gratulálunk a kis Zsófikához! Sok egészséget és tejecskét kívánunk nektek! :D

Sajnos :( mi sem tudunk menni a talira,pedig jó lenne már veletek élőben is találkozni.
Nekünk is elég nehéz oda eljutni. Nincs külön autóm,tömegközlekedéssel pedig nem egyszerű a történet. :(

Mazsuzs!
Nándi továbbra is szép kis pasi! :D

Mesi!
Tündéri a kislányod! Édes ahogy grimaszol! :lol:

Nálunk Flórámnak ezerrel jönnek a fogacskái,igaz még csak négy van 8) ,de most is nagyon szenved a következőkkel.
Ma voltunk mérésen és csak 80g-ot hízott egy hónap alatt. :shock: :roll:
Én megijedtem,de azt mondták hogy nem gond. Igaz egész nap a futkosón van. Meg sem áll. :roll:

Már rég szerettem volna kérdezni tőletek: van valakinek tapasztalata az "osztott vese" problémával.
Flórámnak ugyanis ez van,a bal veséjével. A szokásos hasi uh-on vették észre: először egy kis üregrendszeri tágulata volt,ami szép lassan eltűnt. Szerencsére. :roll:
Utána pedig észrevették hogy úgynevezett "dupla üregrendszerű" a veséje. (az egy üregrendszer helyett) :shock:
Azt mondták hogy ez önmagában nem baj,de a betegségek könnyen ráhúzódhatnak. :( Májusban megint mennünk kell kontrollra. Meg azt mondta a gyerekorvosunk hogy ha Jázmin megy oviba,Flórának védőoltást kell kapnia hogy ne kapja el a betegségeket. :(
Félek hogy nehogy valami baja legyen majd a kis veséjének. :(

Más:
Végre befejeztem a szobafestést! :lol: Már azt hittem soha nem lesz kész. Képzeljétek a gyerekorvosnál is kirakják majd a váróba a képeket róla. :D

Hát ennyit rólunk.

Szép estét!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziazstok!

Évi!

Gratulálok a pici lánykádhoz! Nagyon sok boldogságot , egészséget és örömöt kívánok Nektek!

Adra!

Írtam privit.

Dalmácska!

Sajnálom, hogy nem jöttök a talira!

Szami

szamikám

Évinek, gratulálok!

Hexina, Zsófi vele lehet, vagy a 9.-en van?

Csajok!
Akkor szerdán tali, már várom!

Dóri
Vendég

sziasztok!

Évi! gratulálok Nektek.

én is várom a szerdát:)

Mesi! Lara gyönyörű!!!!

ANiko! Finike Vicusa még sztem nem is volt 5 hónapos amikor az első taliján részt vett a Lurdyban:) Ha meg tudod oldani várunk szeretettel!!!!!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Kép

KépKép
hexina

Sziasztok!

Szóval ez lenne az első fotó Zsófiról az anyuka és az apuka engedélyével.
Sajnos nincs Évivel a baba, felvitték a kilencedikre, bár minden ok vele!

Szamikám, gratula Szofinak a fogakhoz és leginkább ahhoz, hogy már nem kell tornára járnia! Nagyon ügyes!

Adra, jobbulást neked!

Finike, Vicusnak ezer gyógypuszi!

Mesi, Lara baba nagyon szép! Az éjszakákért nem irigyellek, de ismerem a helyzetet. Hanna a mai napig kétszer kel éjjel.

Mazsuzs, de kár, hogy nem jöttök a talira! :(
Dalma, hasonlóan sajnálom! :( A képhez gartula, nagyon tetszett a legutóbb is, amikor tettél fel róla képeket.

Annyira jó lesz mindenkit megismerni személyesen is szerdán! Úgy örülök, hogy végre sikerül elmennünk! :D :oops:

Anikoh gyere te is, ha megoldható. Így lenne hasonló korú, mint a lányom! :D :D

Pocilo, mi újság veletek? Jól vagytok? Fenn marad már a szemüveg Marcuson?

Mindenkinek szép reggelt és további szép napot!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Helló Csajok!

Évi!
Nagyon szép a pici lány, gratulálok mégegyszer!

Most mennem kell, indulok a fogorvoshoz :shock: ....

Nagyon várom én is a holnapi talit!

Délután még jövök!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szami!

Megkaptam a privit, köszi!

Most már tényleg megyek...

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

évi gyönyörű a kis zsófi gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Évinek hatalmas gratuláció!
Minden szépet és jót, és sok tejcsit!

Dalmacska! Igazi művész vagy és már ki is rakják a képed fotóit. A végén még özönleti fognak a megrendelések. :lol:
A vesedologról még nem hallottam. De biztosan nem lesz belőle komolyabb probléma hiszen írtad is hogy az orvos is azt mondta, és talán az injekcióval kivédhetőek lesznek a betegségek amiket esetleg Jázmintól kapna el Flóra (ahogy ilyenkor lenni szokott.)

Adra! Szorítok a fogászatra, de azért gondolom kapsz érzéstelenítést is! :wink:

Finike! Mi újság a meghívók terén? Mi lesz a borítékkal? Sikerült már döntened? Mennyi idővel előbb fogjátok odaadni a meghívókat?

Szamikám! Ha tudnád, a szemészetes privit nekem is elküldenéd? Köszi!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Zsófi nagyon édes :)

Hexina! jól láttam,hogy Hanna ma 5 hónapos?
Boldog hónapfordulót neki

Nutella! ha jól tudom, Te vagy soron :wink:

üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok Anyukák!

Gyönyörű minden babóca !!

Nem akarok zavarogni, de mint régi babanetes veszem a bátorságot és figyelmetekbe ajánlom eladó használt ruháimat mint privátszemély. Nem kereskedő vagyok, hanem olyan anyuka mint ti, a saját és ismerősök kinőtt ruháit tettem fel a vaterára. A befolyt pénzből főleg pelust és nagyobb rucikat veszek Beni fiamnak. Csak az igazán jó állapotúakat adom el! (Sok Németországból való van, mert a rokonaim ott élnek- folyamatosan töltögetek)

Érdemes benézni és licitálni, olcsóbb mint a turi.

http://www.vatera.hu/baba_mama_c879.html?us=kozakbori

Bocs a "zaklatásért" , további szép napot és csevegést, a piciknek sok egészséget és vidámságot!!

Viki
pl. egy kislány set
Kép
Kisfiú set
Kép

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: