Sziasztok Csajszikák,
Bocsánat, hogy így eltűntem. Meghalt a gépem, majdnem egy hétig nem volt jó. Már nagyon ideges voltam, mert már a munka miatt is nagyon hiányzott. És persze a munka miatt is kevesebbet tudok jönni. Csak heti egy napot vagyok bent, de itthonról is dolgozom, persze főleg, amikor a kisasszony alszik. Így kevesebb időm marad netezni
Az építkezés halad, március közepén érkezik a fa, akkor kezdik csinálni a tetőt. Már kezd egész ház formája lenni
Persze még nagyon sok van hátra...
Törpék jól vannak, most éppen egyikük sem beteg. Szonja elkezdett gagyarászni: pápá, apa, tessék, nem. Egyelőre ennyi a szókincse. Bármit kérdezünk tőle, mindenre nem a válasz.
Danca jár az oviba kézműves szakkörbe. Nagyon élvezi, meg is dicsérte az óvónéni, hgoy milyen ügyes keze van. Szerencsére, úgy néz ki, hogy ezt az apukájától örökölte, ő nagyon jól rajzol. Én sok mindent csinálok: kötés, hímzés, varrás, torák, mindenféle kreatív bolondság, de rajzolni azt nem tudok. Valószínűleg Danca 5 éves korában már jobban fog nálam rajzolni.
Megvettem a Praktika magazint, hgoy lessek egy-két ötletet húsvétra. Kitaláltam, hogy megcsinálom belőle az ajtódíszt. Egy hungarocel karikát kell tojáscukorral teleragasztgatni. Mivel Danca imádja ezeket a kézműves dolgokat, gondoltam, ma megcsináljuk együtt. Csak csináltuk volna. Egyszerűen nem lehet tojáscukrot kapni. Csak olyat, amiben a cukormáz alatt csoki van. Az viszont elolvad. Egy helyen találtam Haribot, de az drágállottam is, és a színei sem voltak az igaziak. A végén még kiderül, hogy más nincs is. Nem láttatok valahol?
Dóri,
Örülök, hogy nemsokára már beköltöztök. Gyönyörűek a csajok, a picik nagyon egyformák.
Finike,
Örülök, hogy lassan minden meglesz az esküvőhöz. Én meghívó ügyben sem tudok segíteni neked. Az étteremnek, ahol az esküvőt és a vacsit is tartottuk, volt ingyenes képeslapja. Mi azt küldtük ki mindenkinek meghívóként. Igaz, hogy össze-vissza 15-en voltunk...
Vicus tündéri
Evisan,
Vajon már...???
Pocilo,
Tündéri a kislegény a szemüvegben. Remélem, lassan tényleg nem lesz semmi gond a viselésével.
Adra,
Nagyon jó lett Zéti haja. Én is elvittem másfél hete Dancát, egy kicsit csehszlovák feje lett...
Megvan már a találkozó helyszíne?
Midndeki másnak is sok puszi, de mennem kell, mert még dolgoznom kell egy kicsit.
Puszik.
judit