Új privát üzeneted érkezett!

Ja, most olvastam:

Nitácska!
Köszi szépen. Hexina már vállalta ezt a feladatot. Ő a hírhozóm, vagyis ő fog értesíteni titeket, ha megvan a baba.

Köszi!

Kép
evisan

Evisan!

Nálam sem volt semmiféle jóslófájás, sem nyákdugó eltávozás, sőt még a magzatvíz sem foly el (burokrepesztés volt) semmi előjel.
A sógornőmnek voltak jóslófájásai egy hónappal a szülés előtt...szóval mindenki más úgy látszik ezen a téren is.
Mikor nekem fájásaim voltak vasárnap este akkor reggel bementük a kórházba és délutánra meglett a baba. De tényleg semmi más fájásom nem volt egész pocakos időszakom alatt.... :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szisztok!

Talán már túl vagyunk a nehezén és a gyógyulás utjára léptünk Marcusommal.Hétfőn ki kellett hívni a dokit mert lázas lett, kapott antit és állandóan szívni az orrocskát :cry: .
Kedden én estem "ágynak" 39fokos láz két nyügös gyerek na szóval elég volt.

Utólag kívánok minden névnaposnak, hófordulósnak sok-sok boldogságot.
Evisa!
Drukkolok, hogy életed legszebb napja gyorsan eljöjön és megölelhesd Zsófikát.
Adra!
Együtt érzek veled neked sem volt akkor túl jó heted. Gyorsan gyógyulj meg.Kérünk képeket a nagyfiúról.
Mazsuzs!
Te is rakj fel képet Nándiról légyszi.
Judit!
Hogy vagytok?
Szandra???
N ennyi ,megyek mert kajabálás van megint.
Pusz mindenkinek.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

mesi tök jó,hogy ismét it vagy.lara baba jól van?szépen növöget?
olyan szép baba. :lol: :lol:
evisan,akkor hexinától várjuk a híreket!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Adra,
Jobbulást Neked, ismerem az érzést sajnos. Borzasztó ami a kocsitokkal történt!!!

Mazsuzs, Adra,
Kérünk szépen képeket a fiatalemberekről!!! Kiváncsiak vagyunk az új frizurára! :lol:

Szandra,
Mizújs Veletek???
Hogy vannak a lányok?

Sid,
Van képed Johannáról a hamupipőkés rucijában?

Évi,
Nekem sem voltak egyáltalán fájásaim a CTG sem mutatott soha semmit. Engem a 40. hét 4. napján indítottak. Nem baj, ha még benn marad azért Zsófi, persze megértem, hogy türelmetlen vagy, de úgy látszik, ő még nagyon jól érzi magát odabenn. :lol:

Vicuskám még mindig elég nyűgös és hisztis. Lehet, hogy a foga most már kezdek arra gyanakodni, hogy attól ilyen. Kinn van a négy rágófoga, ami a szemfogak mellett van. Elképzelhető, hogy most a szemfogai jönnek, vagy minek kellene most jönnie amitől így szenved? :shock: :roll: Semmit nem látok az ínyén.

Esküvő: Még mindig meghívókat keresek, olyan drágák, de vannak nagyon szépek csak az árak....

Most mennem kell felébredt a Drágám!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Helló Csajok!

Köszi az együttérzést, szerencsére ma már sokkal jobban vagyok, de ahogy Mazsuzs írta, pont olyan rossz volt mint a fogfájás.

Itt van két kép a kispasimról:
Előtte:
Kép

Utána:
Kép

Mazsuzs!
Akihez viszed, őt ajánlották neked? És azt tudod, hogy hol szokott még rendelni?

Finike!
Sajnálom, hogy még nem sikerült meghívókat találnod! :( Azért nyugtasson meg a tudat, hogy van még idő bőven! 8)
Vicuskának jobbulást kívánunk! Remélem hamar kisjönnek azok a kis gyöngy fogacskák és akkor megkönnyebbül!

Poci!
Akkor nektek sem telt túl jól a múlt hét. Neked különösen nehéz lehetett! Most már mindannyian jól vagytok?

Képzeljétek, egész héten Apa nélkül leszünk egész nap! :cry:
Horgász kiállítás lesz a hétvégén és így mindennap későn jön haza! És még hétvégén sem lesz itthon. Persze ilyenkor ez így szokott lenni, de a törpiken már most látom, hogy hiányolják Apát, mert állandóan nézik az ajtót.

Ja, csajok! Akinek horgászik a párja annak a hétvégén (pénteken és szombaton) tudom ajánlani kőbányán a Hit csarnokot, ahol a kiállítás lesz. A belépés teljesen ingyenes!

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Mazsuzs!

Bocsi, most nézem, hogy mit írtam neked! :oops:
A babaszemészre szerettem volna rákérdezni, akihez Nándit viszed.

Na megyek, mert a törpikkel muszáj most Apa helyett is játszani!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adra hamar tul lesztek azon a pár napon mig nem lesz otthon a párod!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Lányok!

Szandra, Szamikám, Dóri, Dalmacska és többiek (akik most így hirtelen nem ugranak be az eszembe..:)! Mi van veletek? Már nem is jöttök fel a topikra március 12-ig? :) :)

Pociló! Jó hogy végre jelentkeztél. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked. Hát igen, ha a gyerekek betegek akkor a szülők is veszélybe vannak... :wink: Bár én nem nagyon emlékszem hogy anyukám megbetegedett mikor minket ápolt és mi már jobban voltunk. (De lehet hogy rosszul emlékszem... :oops: )

Adra! Nem ajánlotta senki a babaszemészt. Egyszer egy kupont találtam amit be lehetett volna váltani náluk és akkor olvastam róluk. Ha felmész a www.babaszemész.hu -ra akkor te is megnézheted ha érdekel valami velük kapcsolatban. Nálunk helyben sajnos a szemészet nem egy nagy szám (de más sem pl. fogászat), mindenért Pestre kell feljárni ha normális eredményeket akarunk. Itt a babaszemésznél megnézik a babát és kísérője szemét is azért az árért amit fizetni kell. A baba szemének a vizsgálatáról pedig hivatalos papírt adnak. Ezért gondoltam, hogy inkább ezt kellene megpróbálni és nem beutalót kérnem a Heim Pálba vagy a másik kórhába. Valahogy nincs kedvem most a kórházakhoz...

Finike! Sajnos még nincs új képem a fiatalúr "új" hajáról helyesbítve frizkójáról. Adra nagyon gondos volt mert mint látom a vágás előtt is lefényképezte! :)
A fényképezőgépünket kölcsönadtuk de már terveztem hogy visszakérem mert egy hete nincs nálunk és azért szoktam én is képeket csinálni Nándiról.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Adra!

Helyesbítek, mert ékezet nélkül kellett volna beírni:

www.babaszemesz. hu.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Na, ez sem jött össze. Nem tudom, olyan peches vagyok, ma leejtettem a mobilom is és eltört az eleje. Pedig még nagyon új..de már nem úgy néz ki.

www.babaszemesz.hu

Kép
mazsuzs

VAgyok, de annyit mostam a hétvégén :shock:
MOst meg szedhetem le, én ... :lol:

Addig is, pár kép róluk:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Adra!
Mint látod őket én nyírom, több-kevesebb sikerrel, igaz olyan kis loknis a hajuk, sajnálnám levágni :oops:
Így küzdünk, nap, mint nap.
De hát a szépségért szenvedni kell 8)

Az autót sajnálom, én is aggódtam az éjjel.
Hát látom a balszéria nem csak ide jött. :x

Dóri
Vendég

Mazsuzs!

Köszi, hogy hiányolsz :wink:
VAgyok, de inkább read-only üzemmódban.
Ha minden jól megy kop-kop-kop már belátható időn belül költözünk (hurrá)
Már alig várom, még az előzőt sem hevertem ki, és szegény csajok.
Igaz lila a lábam a babakocsicipeléstől, mert ez is emeleten van :twisted:

Aki a liftet kitalálta nagyon okos ember volt. :P
Dóri
Vendég

SZiasztok!

Sajna nem tudom 250-re lekicsinyíteni a képeket. :( :oops:

Adra! milyen szép Zéti, és mennyire hasonlít Rád az etetőszékes képen. Anyósod sem megy segíteni Neked? Nem lesz könnyű dolgod, de ügyi vagy és hamar túl leszel rajta. HÉtfő már el is telt :wink:

Dóri! ezek a csajok nagyon szépek, és nagyon egyformák. Hihetetlen milyen nagyok már.

Finike! írtam Neked a múltkor privit, nem kaptad meg?

Evisan! nekem sem volt jóslófájásom Johannával, 2 hetes túlhordás után indították meg.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Csak rohanva, mert Hannát nagyon megviseli ez a folytonos időváltozás! Már hallom a "nyekergős" hangokat a kisszoba felől!

Minden beteg babának és mamának szívből kívánunk mielőbbi gyógyulást! Sok-sok gyógypuszi mindekinek!

Nitácska, hozom a hírt Éviről, amint jelentkezik! :D

Már nagyon megy a drukk, ez tényleg az utolsó pár méter a célegyenesből! :D

Évi, mert privi neked!

A képek a babákról meseszépek! Kérünk még! (pl.: akik rég tettek fel, Finike, Mazsuzs, Judit, stb. a teljesség igénye nélkül!)

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Most csak röviden mert lóg rajtam valaki... :wink: :lol: 8)

Adra,
Olyan nagyfiús így Zéti, nagyon édes az új haja!

Sid,
Nem kaptam tőled privit. :cry: El tudnád küldeni újra?
Köszi

Hexina,
Amint lesz egy kicsivel több időm teszek fel. Teljesen igazad van, nemsokára pótolom a hiányosságomat! :lol:

Évi,
Sokat gondolok Rád/Rátok, megy a babadrukk!

Dóri,
Nagyon édesek a csajok, főleg a fürdőkádas kép szenzációs! Remélem mostmár mielőbb tudok költözni! Sok erőt és kitartást!

Nutella,
Veletek miújság?

Szandra,
Olyan keveset jelentkezel. :cry: Hiányzol innen! A gyerekek nagyon lefoglalnak?

Most megyek mert szétszedi a szárítókötelemet... :? :shock:

Kép
Kép
finike

hexina várjuk a híreket!!!!!!!!!
dóri gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Dóri, jó hogy jelentkeztél és a képek! Hogy mekkorák ezek a lányok (ilyenkor mindig rádöbben az ember.. :) ) és milyen szépek! Azért az sem semmi, hogy az egyik szőke a másik barna, de úgy látom a barna hajjal lesztek többségben hiszen a te hajad is barna és Ágié is.
Majd csak eljuttok végre a végleges költözésig. Nem lehet egyszerű az biztos, három kisgyerekkel a sok költözködés.

Sidney, pedig a képeket én is vártam Hamupipőkéről. Nem 600 x 600-ra kell lekicsinyíteni a képeket? Én mindig ekkora méretben teszem fel ezért nem értem így hirtelen a 250-et.

A képek majd jönnek, csak ki kellene választani de ehhez meg idő kell.
A kajám már most odakozmált. Úgy látszik a mai napom sem lesz jobb mint a tegnapi....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Örülök Dóri, hogy találkoztunk! Jól lekenyerezted Ágit már most sokat tanultam... :lol: :lol:

Akkor a megígért képek...
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
finike

Sziasztok Csajszikák,

Bocsánat, hogy így eltűntem. Meghalt a gépem, majdnem egy hétig nem volt jó. Már nagyon ideges voltam, mert már a munka miatt is nagyon hiányzott. És persze a munka miatt is kevesebbet tudok jönni. Csak heti egy napot vagyok bent, de itthonról is dolgozom, persze főleg, amikor a kisasszony alszik. Így kevesebb időm marad netezni :(
Az építkezés halad, március közepén érkezik a fa, akkor kezdik csinálni a tetőt. Már kezd egész ház formája lenni :lol: Persze még nagyon sok van hátra...
Törpék jól vannak, most éppen egyikük sem beteg. Szonja elkezdett gagyarászni: pápá, apa, tessék, nem. Egyelőre ennyi a szókincse. Bármit kérdezünk tőle, mindenre nem a válasz.
Danca jár az oviba kézműves szakkörbe. Nagyon élvezi, meg is dicsérte az óvónéni, hgoy milyen ügyes keze van. Szerencsére, úgy néz ki, hogy ezt az apukájától örökölte, ő nagyon jól rajzol. Én sok mindent csinálok: kötés, hímzés, varrás, torák, mindenféle kreatív bolondság, de rajzolni azt nem tudok. Valószínűleg Danca 5 éves korában már jobban fog nálam rajzolni.
Megvettem a Praktika magazint, hgoy lessek egy-két ötletet húsvétra. Kitaláltam, hogy megcsinálom belőle az ajtódíszt. Egy hungarocel karikát kell tojáscukorral teleragasztgatni. Mivel Danca imádja ezeket a kézműves dolgokat, gondoltam, ma megcsináljuk együtt. Csak csináltuk volna. Egyszerűen nem lehet tojáscukrot kapni. Csak olyat, amiben a cukormáz alatt csoki van. Az viszont elolvad. Egy helyen találtam Haribot, de az drágállottam is, és a színei sem voltak az igaziak. A végén még kiderül, hogy más nincs is. Nem láttatok valahol?

Dóri,

Örülök, hogy nemsokára már beköltöztök. Gyönyörűek a csajok, a picik nagyon egyformák.

Finike,

Örülök, hogy lassan minden meglesz az esküvőhöz. Én meghívó ügyben sem tudok segíteni neked. Az étteremnek, ahol az esküvőt és a vacsit is tartottuk, volt ingyenes képeslapja. Mi azt küldtük ki mindenkinek meghívóként. Igaz, hogy össze-vissza 15-en voltunk...
Vicus tündéri :lol:

Evisan,

Vajon már...???

Pocilo,

Tündéri a kislegény a szemüvegben. Remélem, lassan tényleg nem lesz semmi gond a viselésével.

Adra,

Nagyon jó lett Zéti haja. Én is elvittem másfél hete Dancát, egy kicsit csehszlovák feje lett...

Megvan már a találkozó helyszíne?

Midndeki másnak is sok puszi, de mennem kell, mert még dolgoznom kell egy kicsit.

Puszik.
judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Nnnnaaaa... de jóóó.... :D , sok gyerkőcös kép!!! :D :D De jó őket nézegetni, nagyon aranyosak!!! :D :D

Én/mi még mindigy egyben, a másik topicba írtam, kiszenvedtem ott magam lelkileg. Bocs, hogy kicsit hosszúra nyúlt ott a lelki szenvedésem... :D

Nemtom miből van az én szervezetem. Kősziklából??? Merthogy a frontok sem viselnek meg, a babócámat két nagydarab férfiorvos sem tudta megfordítani... :D :shock: komolyan mondom, már-már néha hiányzik, hogy néha legyen egy kis hányingerem, vagy fejfájásom, vagy valami. Legalább méhösszehúzódásaim lennének, de még az sem!!! :shock: :? :cry:
Az egész terhességem alatt még hányingerem sem volt, egyszer sem, és volt egy pont a derekamban, ami mindig fájt, erre még az is elmúlt. Komolyan a terhességem alatt nemhogy szenvedtem volna, de még jót is tett fizikailag. Ja, és úgy alszom éjszakánként mint a medve. Max. felkelek kétszer pisilni, és kész. Komolyan, lassan irigykedni fogok azokra, akiknek hányingerük van, meg csak állva tudnak aludni, meg ilyesmi.

:D :D

Most legszívesebben üvölteni tudnék:
NEM AKAROK PROGRAMOZOTT CSÁSZÁÁÁÁÁRT!!!!!!!!!!!!!!!!! ááááááááááááááááááááááááááááááá.....................................................................
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
evisan

Sziasztok!

Bocsi csak nem volt jó a gépünk miután az jó lett akkor meg a netünk ment el és ma működik mind a kettő!!!

Olvasni gyorsan elolvastam mindent jó nagy volt a termés, ez tök jó!!!

Tali akkor 12-én, 10 óra Lurdy!??

Sajnálom a viharkárosultakat, nem semmi de tényleg minden évben egyre rosszabb dolgokat kell megélnünk nem? Tavaly nyáron volt valami kegyetlen nagy vihar, na meg előtte is nem?

Mi jól vagyunk, hál istennek senki sem beteg. Nevettem mikor írta Judit, hogy Szonja mindenre azt mondja, hogy nem!, hát ez nálunk is így van :lol: , pontosabban két napja rájott hogy ha én valamire azt mondom, hogy nem akkor ő erre nem tud mit reagálni így megtanulta, hogy arra pedig a DE szót használja. Amiket mond: anya, apa, Tata (Tamara), tente, papagály, pipi, negatívan visszacsatolt hiszterézises komparátor (na jó ezt még nem de hamarosan :wink: ). Eljutottunk oda, hogy Edó hiányolja a Tamit ha oviban van, megy minden helységbe és kiabálja, hogy Tata!!, édes nagyon.

Ma nagyon beájultak a csajok mert egész nap csaviztunk az ovi után csak este értünk haza, ma kb 5 perc alatt elaludtak, hmmm... ez isteni volt el tudnám viselni.

Tényleg Sid!, hogy megy az alvás?

Na megyek mert apa várja a gépet, de most már leszek!!

Köszi mindenkinek a képeket, nagyon szépek a gyerekek.

Puszi

Szandra

szandrakiss

éva ne idegeskedj mert azt megérzi a baba is :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Csajok!

Dóri!
Annyira édik a csajok! Rékának az a haj! :D Hogy tudod kifésülni? Kivárja míg végzel a kifésüléssel?
Zétinek is kunkorodik hátul a haja, de most az egészet levágattam, mert annyira össze-vissza nőtt. Legközelebb, már lehet, hogy meghagyjuk neki, de így meg annyira kisfiús lett.
Kitartást Dóri, nemsokára élvezhetitek az új otthon nyújtotta kényelmet!

Mazsuzs!
Köszi az infót a babeszemészről. Lehet, hogy mi is ide megyünk.
Egyébként nem voltam ám olyan gondosa vágás előtt, de pont készült Zétiről olyan kép ahol látni, hogy mennyire össze-vissza nőtt a haja.

Finike!
Vicus annyira kis huncut a képeken! :D
Meghívók?

Szandra!
Végre jelentkeztél!
Remélem azért nem viseli meg nagyon Edót Tami napközbeni hiánya.
Zsófinak is a kedvenc szava a nem. Sőt, ha Zétire rászólok, hogy vmit ne tegyen, v. nem szabad, Zsófi fogja magát odamegy mellé, és perel vele, miközben egyfolytában azt hajtogatja, hogy: nem, nem, nem.... Ilyenkor megzabálom a kiscsajt! :D

Most mennem kell, mert tízóraizunk!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

adra édesek a kicsik!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dolgozik női nőgyógyász a Jahn Ferenc kórházba?
Női nőgyógyászt keresek, és helyileg oda tartozok.

válaszokat előre is köszönöm!

aryvirag
Vendég

én tudok egyet de őt nem ajánlom. :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Aryvirag!
Én is úgy tudom, hogy egy női nőgyógyász dolgozik a JF-ben, de róla eddig nem hallottunk túl jó véleményeket.
Ha mégis meggondolnád magad nőgyógyász ügyben, akkor én a saját orvosomat nagyon jó szívvel tudom ajánlani. Őt úgy hívják dr. Tarcheh Viktor, és van magánrendelése is a kórházhoz közel.

További szép napot!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Nitácska sajnálom :( de ne keseredj el! még várat magára egy kicsit a babó,hogy annál jobban örüljetek majd neki :wink:

Aryvirag : női nőgyógyászt én nem ismerek,de ha tényleg meggondolnád magad,akkor az Adra által ajánlott orvos mellett tenném le a voksomat. 3 hete szültem nála,még frissek az élmények :) Nagyon rendes és megbízható! de nem akarlak rábeszélni semmire :)

Üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Helló Csajok!

Most van egy kis időm, mert törpik most elvannak egy kicsit egyedül is.

Sid!
Szerencsére azért van segítségem, most Anyukám jön délután, és még a fürdetésben is segít. Most ugyan korábban fürdenek uzsi után, de azt sem akartam, hogy Anyu este sötétben mászkáljon.

Judit!
Szupi, hogy halad az építkezés! Lehet, hogy már mondtad, - és ha elfelejtettem, akkor bocs :oops: - mikorra várható, hogy be tudtok költözni?
Ez a "csehszlovák fej" nagyon tetszik :) , mert a férjem is pont ezt szokta mondani, ha valamelyikünk frissen vágott frizurája nem lett túl jó!

Évi!
Tényleg ne idegeskedj, egyrészt azért mert bármi történhet még 10-ig, másrészt tényleg nem az a lényeg, hogyan fog világra jönni a pici lány, hanem az, hogy egészséges legyen! Semmi más nem számít, hidd el!
A farfekvés miatt mindenképp csaszi lesz, ezért lenne egy javaslatom számodra, mégpedig az, hogy ha még nem tetted, szerezz be, ún. hasleszorítós bugyit. Csaszi után nagyon jól tartja a hasat, és bár először nem úgy tűnik, de sokkal könnyebb lesz után vele a mozgás, és a hasadon a seb sem húzódik annyira.

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

mesi édes vagy hogy bíztatsz de talán igazad is van!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi Adra, akkor megfogadom a tanácsodat, és veszek olyan hasszorítós bugyit. De vajon hol kapok ilyet? A Brendonban tudom, hogy van, ott már kérdeztem is, csak marha drága, ott nem fogok venni.

Évi

Kép
evisan

Évi!
Sima kínai boltban vegyél ilyen bugyit, ott bele kerül vagy 600 forintba, ez a Brendon eszement árakat tud néha produkálni!!!
Vagy vasárnap a piacon ott Gyálon (ha megéritek egyben :wink: :) ).

Dicsekszek egy kicsit: Edó ma rámutatott a rajta lévő pelusra és mondta, hogy kaka és tényleg volt!!! Akkora tapsot és örömtáncot kapott, hogy szerintem holnaptól a wc-be produkál :wink: :lol: !!

Szandra

szandrakiss

Évi!

Az Adra által ajánlott hasszorítós bugyit én is csak ajánlani tudom, azzal minőségileg könnyebb lesz az életed. Nekem az Anita márkájú volt és azt hiszem, hogy a Kékgolyó utcában vettük a márkaboltban. Az igaz, hogy nem volt olcsó, de én most is azt fogom használni, így már megérte. És később (évtizedek múlva) is lehet még az embernek hasi műtétje, amikor jól jöhet.

Azért remélem, hogy lassan beletörődsz a dolgokba és Zsófira fogsz koncentrálni, végülis ő a lényeg.

Én holnaptól vasárnapig eltűnök, remélem, semmi izgalmas dolog nem történik még velünk, nem szeretnék vidékről felszaladni a kórházba.

Amúgy minden rendben velünk, habár Andris kezd mostanában is kicsit megkergülni, biztos érzi, hogy fokozódik a helyzet. De nagyon imádja a Pocaklakót, ma délután is, amikor az apukájával mentek le sétálni, még kétszer visszafordult az ajtóból, hogy a kistestvérének puszit adjon...

Holnap fog először a nagyfiú vonatozni, remélem tetszeni fog neki.

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

szandra:hajrá a wc-hez a kis edónak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Akkor elnézek valami kínaiba, vagy a gyáli piacra vasárnap, ha tényleg még egyben vagyunk.

Basszus, fáj az egyik fogam, félek, nehogy begyulladjon itt nekem műtét előtt. Tök jó!!! 10 éve fájt utoljára, persze most kell előjönnie ennek is, hát mikor máskor??? :? :(

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Finike! Jók a képek Vicusról. A kosaras nagyon tetszik! Nem tudom eltalálni, hogyan teszed egymás mellé őket, de majd én is próbálkozom igaz akkor kisebb méretet kell csinálnom.
Látom az egyik képen Vicus etetőszékét. Bevállt? Nekünk ugyanis csak az a nagyon olcsó fapados változat van, és nem valami jó. Nem lehet bekötni a gyereket mert nincs őv hozzá és össze-vissza foroghat benne. Néha betámasztja a lábát és simán felemelkedik az ülőrészről. Szóval gondolkodom egy másikon mert ezzel a helyváltoztatás is nagyon rossz mert nehéz a fa és persze nem lehet akárhol megfogni ugyanis még szét is esik többek között azért mert később kis asztalt és széket lehet belől kialakítani. Csak szenvedés van vele...

Adra! Kitartás, most már nemsokára eltelik a hét! Nekem sem volt könnyű mert a párom héten minden nap éjjel vagy hajnali 3 körül jött haza, de apósom át szokott jönni reggel és este 1-1 órára így tud kicsit segíteni. Pedig nekem csak egy babám van, szóval el nem tudom képzelni hogy mi lenne ha kettő lenne, de te biztosan jó szervező vagy!

Evisan! Most már aztán egy hét sincs és megszületik az újabb kis topikos pocaklakó! Persze hét végéig is történhet még bármi.... :)

Szandra! Hát tényleg nem semmi amit Edó csinál. Nagyon gyorsan megértette a lényeget... :) Nándinál egyszer volt, hogy mikor elkezdtem pelusozni, mondta hogy kaka, de persze nem volt kaka a pelusban. Ő még nem érti az összefüggést, csak úgy látszik most ez a kedvenc szava mert többször is mondja napközben.. :D

Végezetül pedig itt van két kép. De mint írtam már a múltkor is, nincsenek friss képek mert a sógoroméknak kölcsönadtuk a fényképezőgépet ugyanis az övék nem csinál jó képeket és hát ott most 4 hetes a kisbaba. De a hétvégén visszakérem mert volt most is a héten pár jó szitu amiből születtek volna jó képek. Ezek a képek éppen egy hónapja készültek még a "nagy lobonccal" és az elmaradhatatlan cumival, dehát mit csináljuk ha három fogunk jön (nő) egyszerre?

Kép

Kép

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Na persze, már megint elfelejtettem valamit, amit meg szerettem volna kérdezni.

Ki, milyen vizet ad a gyermekének inni? Hiszen ugye mint mondják a vezetékes vizet lehet egy év után forralás nélkül adni a gyereknek.
De - állítólag - az tele van hormonokkal (???) és egyéb anyagokkal ugyanis a tisztítás során nem biztos hogy a gyógyszermaradványokat és egyéb dolgokat a víztisztító berendezés maradék nélkül ki tudja szűrni. (Ezt mind olvastam, nem én találtam ki...!) Szóval ti már hallottatok ilyet?

És állítólag az ásványvíz sem jó hosszabb távon...(?)

Kicsit meglepődtem bár én míg otthon laktam anyukámnál addig csapvizet ittam majd mikor megismertem a párom és arébb kerültem egy várossal onnantól kezdve ásványvíz lett az ital mert olyan rossz ízű volt a csapvíz a pároméknál. A gyereknek meg a védőnő a babaásványvizet tanácsolta amit még azóta is használunk. Nem akarom itt túllihegni a dolgot csak kiváncsi vagyok hogy ki hallott már erről és ki mit adni inni a picukájának.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

A lényeg, hogy alacsony ásványianyag tartalmú legyen az ásványvíz.
Pl a Primavera kitűnő erre a célra.
Vagy a bébivizek, de ez csak marketing! Ha összeveted az ásványianyag tartalmukat, akkor rájössz, hogy felesleges egy bébivízért komolyabb vagyont kiadni.
A hormonok miatt tanácsosabb nem csapvizet használni.
Felnőttnek is tanácsosabb ásványvizet innia.

A hormonok ráadásul tényleg benne vannak a vízbe, és szuperül beépülnek a szervezetbe.
Ha ásványvizet iszol legalább eggyel kevesebb mérget adsz a májnak illetve a vesének.
Ja és az ásványvíz és a forrásvíz közötti külöbség is fontos, az ásványvíz mélyebb rétegekből jön, ezáltal több természetes szűrőn keresztül tisztul.

Na elég tudományos voltam???????? :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Helló Domi!

Köszi a választ, akkor nem csak én hallottam/olvastam erről.
Ezek szerint ha az embernek valami (komolyabb) baja van akkor már lassan vissza lehetne vezetni a kórelőzményét arra is, hogy mennyi ideig ivott csapvizet....ha tényleg igaz ez a hormonos szöveg...

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Sajna tényleg igaz!
De azért nagyon megijedni nem kell.
A szervezetnek volt ideje egy kicsit hozzászolni, mert nem egyik napról a másikra lett sok hormon a vízben.
De a legbiztosabb, ha kicsivel kevesebbet iszunk csapvizet. Főzni, mosogatni, teát és kávét inni úgyis csapvízből fog az ember.
Kivétel az akire rászakadt az OTP.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Valami front jön megint, mert a kislányom egy órától mostanáig aludt!! :shock: :shock: :lol:

Apa is alszik... 8) :lol:
Csak én nem... 8) :?

Felrakok egy meghívót kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Úgy néz ki, hogy ez lesz. Olyan elegáns, olyan szép, de a szöveg benne nem lesz mindennapi. Még formáljuk, de nagyon vicces lesz. :lol:
A leendő meghívónk:
Kép

Na hogy tetszik?
Boríték nincs hozzá :cry: , így azt külön kell megvegyem, valami krémszínűt keresek. Biztos van papírboltban vagy hobby boltban. Remélem nem drága! Majd utánanézek.

Most mennem kell, felébredt apa is. :D

Kép
Kép
finike

finike nekem nagyon tetszik ez a meghívó.azt megtudhatjuk mi lesz benne a szöveg?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudom mi van Hannával, de két napja csak olvasok, másra nincs idő! esküszöm olyan, mintha be lenne a gép kamerázva! :D Amint leülök, bejelentkezek, jön a sírdogálás. :oops: Az éjszakákról meg nem is beszélek! Nem, hogy jobb lenne, hanem egyre rosszabb! Na de nincs panasz, ez egy vidám társaság!

Finike, Vicus tündéri! Olyan szép a képeken, már nagyon várom a talit, hogy élőben is megcsodálhassam, megsimogathassam a kis fejét! :D Nagyon szép a meghívó, kicsit hasonlít a miénkre (színben, stílusban), nagyon várom a szöveget!

Mazsuzs, csodaszép Nándi! Azok a szemek, meg az a haj!!!!!!!

Judit, tök jó, hogy halad az építkezés! Mikor fogtok beköltözni? Lehet, hogy már mondtad, de újabban az eszem... Képeket mikor kapunk Dancáról és Szonjusról? Néztem neked cukrot, de sajnos én sem látok sehol! Nyitva tartom a szemem, ha látok valahol "szólok". Remélem azért találsz valahol!

Edónak gratulálunk! Nem csak kis hős, hanem nagyon okos is!

Szamikám rég jelentkeztél!

Nutella, jó utat!

Mindenkinek szép estét!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

jajj, elfelejtettem:

Évi, küldtem neked privit!!!!!!

KépKép
hexina

Sziasztok!

Hexina,
Köszi, olvastam a privit. :lol: :lol: Aranyos, amiket leírtál.

Mazsuzs,
Hát ez a kis pasi már nem is bébi, hanem egy igazi úriember!!! :D :)

Finike,
Tök szép a meghívó!!! De ott, ahol csináltatjátok, vagy csináltattátok, borítékot nem lehet hozzá kérni? Csak azért, mert ezek a meghívók nem minden esetben szabványméretűek. És vagy nagyobb vagy kisebb borítékok vannak a papírboltban. De ez nem biztos, csak én is így tapasztaltam anno.

A másik topicba is írtam:

Március 10., azaz hétfő lesz a szülésem napja. Ha addig meg nem történik.

Kép
evisan

Sziasztok!

Finike! meghívóval kapcsolatban küldtem Neked privit. Vicus gyönyörű és huncutka tényleg.

Mazsuzs! Nándi szemei, nagyon szépek!!! jó kis pasi!!! víz sajna tényleg tele van antibiotikummal, hormonnal, hát nem túl biztató!!!! Jelenleg mi is a Primaverát isszuk ez majdnem olyan tiszta, mintha víztisztítónk lenne, de még mindig nem az igazi. Én most gyűjtök víztisztítóra, amit be lehet szerelni.Ja vízforraló és kávéfőző sem lesz tiszta vízkő. végülis 1-2 év alatt behozza az árát és vége a flakonozásnak. :wink:

Már nagyon várom a jővőhét szerdát.
Új munkahelyről még semmi hír :wink: nem is sürgetem. Vagyis annyi mégis, hogy elköltöznek és lehet hogy Budára szóval akkor meg számomra tárgytalan a dolog, mert az nagyon messze van tőlünk.

Evisan! legkésőbb márc. 10-én már babázol? És akkor hogy jössz a Lurdy talira :lol: Ne izgulj a császár miatt!!!!

Judit! majd tegyél fel képet a cseszkó frizuról!!!! hozod Dancát is a Lurdyba? jó lenne!!! én sztem viszem Johannát, mert Bulcsú úgy bátrabb vmivel.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Mazsuzs!
Annyira édi Nándi, igazi kis pasi! Kíváncsi vagyok milyen az új hajával! Ugye eljöttök a talira?
Víz témához: és ajánlom még a Jana vizet, én a kezdet kezdetétől ebből csináltam a tápcsit nekik. Ez eleve babavíz minőségű. Most már mi is adunk másfélét nekik, és tényleg az a lényeg, hogy alacsony ásványianyag tartalú vizet adja neki. Ilyen még a Nestlé aquvarel is. Mi ezeket az ásványvizeket váltogatjuk.

Finike!
Szép a meghívó! De én sem értem miért nincs hozzá boríték?

Szandra!
Gratulálok Edónak, nagyon okos kislány! :D Ha így halad, akkor hamarosan elfelejthetitek a pelust!
Akkor most már próbálkoztok a bilivel?

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

Ma én is csatlakoztam az egyedül a csajokkal klubhoz :? Habár a férjem megígérte, hogy időben jön, és ezt be is szokta tartani :lol:

Finus!

NAgyon szép a meghívó, borítékot pedig tuti találsz majd valahol, gondolom ahonnan a meghívó van ott egy vagyon. :roll:

Sid!

Biztos lemaradtam, de most akkor a régi helyedre mész vissza, vagy van egy másik?
Búlcsú addig oviban lesz?

Szandra!
Gratula a kiscsajnak :wink:

Dóri
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?