Új privát üzeneted érkezett!

Floci, köszi már nézegettem ott is!De még próbálkozomKép

Boróka, üdv. gratula a babához. A 36.-ik héttől lehet asszem menni!De a dokodat megkérdezed, vagy telefonálj a szülőszobára, megmondjákKép
manóci

Boróka
De jó,megint egy új pocaklakó!! Gratulálok én is.
Ha jól emlékszem minden hónap második keddjén van a nagy előadóban,aztán a 36.héttől lehet jelentkezni a kiscsoportos foglalkozásokra ahol megmutatják a szülőszobát és a gyerekágyas osztályt.Ha legközelebb mész nézd meg a falon, ki van írva a várónál.

Manó
Milyen kocsit szeretnél?
Tényleg MSE is nagyon rég volt. És mit tudunk TPetráról és Edoról? Andita?

Ágas! Te olvasol minket?

Kriszti!
Jók a képek,de most már szöveget is mellékelj!! Kép

Kép
flocika

szövegKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kriszti!
Naaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Akkor kép tőlünk.
Kép

Kép
flocika

Andris ma reggel teljesen érthetően azt mondta: Anya Kép
Szerintem ez 7,5 hónaposan nem tudatos,(sajnos) csak a hangsort utánnozta,de haladás...
És nagyon jól esett.Kép

Jól ellevelezgetek itt magammal Kép

Kép
flocika

Köszi Lányok a gyors választ!

Esetleg még kérdezhetek egy gyorsat dr. Kisfalvi Istvánnak van magánrendelése is?
Nagyon tudatlan vagyok a MÁV-val kapcsolatban, most megyek először hozzá és először a MÁV-ba, eddig máshová jártam. Minden információ érdekel!

Esetleg van más is, aki szeptemberben fog szülni?

Köszi,

Boróka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Halihó!

Boróka! Üdv nálunk, sajna Kisfalviról én rendelkezem infókkal, de a korábbi beszélgetésekben sok helyen előfordul. Gratulálok a babához, remélem, gyakra jössz majd felénk.

Hát csajok én ezerrel belefogtam a tavaszi nagytakarításba, lóg a belem is. Még a jövő hétre marad a konyha meg a nappali, de a többi kész. Olyan jó, hogy kicsit rend van. Blanka addig anyummal volt a kertben, ő meg kertészkedett, Blanka meg rosszalkodott. Hát ennyi. Ezért nem volt időm mostanában írni nektek. Bocsika... Estére olyan hulla vagyok, hogy csak na. Ráadásul férjuram vidéken van, szóval egyedül vagyunk kiscsajjal.

Kriszti! Jelentem, fogyóban vagyok, még nem álltam rá a mérlegre, majd csak vasárnap, de ma taliztam barátnémmal, aki rögötn közölte, hogy tök sokat fogytam. Hát kíváncsi leszek rá.

Flocika! Már megint irigyellek!Megint bulizni voltatok KépJó nektek... Édes a fiad... Blanka is mondta már ilyen idősen, hogy aja, apa, baba, mama, papa, de szerintem sem tudatos. Most már az. De olyan jó érzés, még ha nem is tudatos...

Manóci! Akkor neked is most jó fogyid van Kép A kerti mozgás jót tesz, pláne, ha egy 10-14 kg-s gyereket cipesz folyamatosan. Kép

Kcsilla! Blanka most 9400 g. Õ is egyszer alszik napközben, akkor másfél órát, nagyon ritkán du. is szunyál, de akkor csak 3/4 órát. Este viszont 8-kor bealszik és reggel alvás van. Mindent eszik, egy csomó mindent mond és rossz. Huncut nagyon és direkt rosszalkodik. EGyébként meg imádnivalóKépKép Hát ennyi. Ti hogy vagytok?

Na megyek, mert törpördög nem bír magával megint.
Pusz Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Még élek! Bocsi, hogy kicsit felszívódtam, de 3 hét betegség alatt alig volt időm levegőt venni, nemhogy gép elé ülni. Most meg semmi kedvem semmihez, pedig itt a tavasz.
Kriszti! Gratulálok a fiadnak! A bukta receptjét szeretném elkérni, ha még nem írtad le itt a kíváncsiskodóknak. Ha már leírtad, akkor megkeresem, de bocsi kicsit el vagyok maradva a rengeteg iromány elolvasásával.

Flocika!

Küldheted a képet!

Jó éjt: Ágas
ágas

Sziasztok!

Úgy látom, itt egy nagyon összeszokott csapat van Kép De azért hátha tud valaki segíteni.

Azt szeretném megtudni, mikor van a MÁV-ban kismama torna. Ki tartja és mi az elérhetősége?

Az előző terhességemnél nem jártam kismama tornára, de most nagyon szeretnék, hiányzik a mozgás Kép És erről a tornáról már akkor jókat hallottam.

Előre is köszönöm a segítséget!

Gabi

pgaboka

manóci!

nem ismersz véletlenül Sári Katit?

üdv t. Kép
panka1971

Sziasztok!
Gabi!
Sajnos nem tudok segíteni,én nem jártam tornázni.
Mekkora a pocaklakó? És a tesó?

Ágas!
Örülünk,hogy jobban vagy.Mi terített le három hétre?
Nem találom a képet,újra kell fotóznom.
Addig légyszi jelentkezz be emailemen,ott könnyebben tudom küldeni,mert nem kell kicsinyítgetnem.

Kriszti!
Az a bukta engem is izgat Kép

Dóri!
Én is csak most vettem észre a bulizásokban a rendszert.Minden hónap utolsó szombat megyünk a Champsbe.Ott ül össze egy traccspartira a társaságunk és ha már jó a zene,táncolunk is Kép

Ezennel hívok mindenkit, csatlakozzatok!!

Kép
flocika

Sziasztok!

Ágas!
Csatlakozom hozzád:itt a tavasz,és semmihez semmi kedvemKépOlyan lehangolt,püffedt vagyok,egyfolytában hányingerem van,tuti a sok zabától.
Dóri!
Ezért is nagy gartula neked!!!De jó,hogy bele tudtál kezdeni...engem a hideg kiráz,ha fogyira gondolok...Olyan furcsa vagyok,állandóan zabálnék,éhségérzetem van mindig,közben meg már nincs kaja a hűtőben,amit fel nem faltam volna,és már undorom van mindentől.Közben meg azt sasolom,mit ehetnék.Kényszerkajálás ez most nálam újra,és magamtól abba nem tudom hagyni az tuti,majd ha alábbhagy,újra jön a fogyi,ahogy eddig mindig.
A bukta receptjét kidobtam,de megtaláljátok a Haas élesztő hátulján.Zöld kis tasakban van,és bukta van az elején.De ne tegyetek a tetejére rögtön tojást,mert akkor a teteje hamarabb pirul,mint megsülne a tészta.És a lekvár kifolyik belőel,csak azt a keményet szabad beletenni,amit szeletelni lehet.Vagy nem tesztek bele semmit,csak a végén kenitek megKép
Manó!
A dokit most fogom kipróbálni.Nevet már tapasztalatból nem írok,sem kórházat,mert akkor rájönnének sokan,de priviben nagyon szívesen.Barátnőm a régi dokinktól ment át hozzá,nála szült másodszorra is.A doki újságokban véleményez,és tv-műsorokba hívják szakértőnek.Ennyit róla,2 hét múlva megyek hozzá.
Flocika!
Most mi is kicsit lazítunk néha,gyerekek mindkét nagyinál,vagy Domi oviban,Dorina papánál,mi meg kettesben tudunk végre cipőt próbálni,vagy két falatot nyugodtan megenni.Holnap Dorinát megint papához passzoljuk,Dominak megyünk szandit nézni az ázsiába.Van pár jó bababolt,és ott olcsóbb,de mégsem az a vacak kínai.Sok kínai cucc nagyon jó szerintem,meg érdekes,hogy amit ott 2ezerért megveszek,azt a Váci utcai drága boltban meg a Westendben kitesznek,mint márkás olasz bőrcipő,huszonezerről leérazva 12ezerre(hatszoros áron9,és azt hiszi az ember,hogy nagyon tuti üzletet csinált.Van sok másolat is,azokon észre lehet venni persze,de a westendben direkt a kis kínai fehér mokaszinemben mentem,és ugggggyanazt árulták hatszor drágábban....Most láttunk a Humanicban is egy 6ezres kislány rózsaszín szandit,és az Ázyiában a bababoltban a fele,és nem másolat,ugynaz.Röhej.Megyek,kész az ebéd,szétszednek a gyerekek.

Lányok,Dorina meg van bolondulva,ilyen rossz még sosem volt,mint a napokban!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Kriszti, ne legyél úgy lehangolvaKépÉn is kicsit szüneteltetem Norbiékat;)Kis idő után elege léesz az embernek az egyoldalu kajákból.
Dorcsi is megzizzent?KépEzt írtam a múltkor én is, hogy Eszti iszonyúan tud mostanában viselkedni, régebben nem vol ennyire hisztis!Hát valahogy túléljükKép
Ruha-cipő, ez valóban így van. Nem szabad az első helyen megvenni, körül kell nézni, mert tényleg ugyanazt megkapod esetleg felárért máshol!Nekem is azért tart tovább, ha valamit szeretnék, mert nem veszem meg egyből, hanem futok még 2 kört, és csak aztán!

Dóri, gratula a fogydhozKépKépte nagyon ügyi vagy.
Apa nélkül viszont rossz lehetKép

Floci, Andriska de édesKépPersze, hogy örültél neki, én is így voltam, és vagyok, mert már kezdünk egyre többet értelmesen is beszélniKép
Meg mostanság rengeteget leutánoz. Ha telefonálok, mondja egymás utánban amit én mondtam Képmeg a tv-ből amit hall azt is tisztán utánozza!Ha a kocsiban szídunk valami hülye sofört, azt isKépKépKép

Ágas,Jó, hogy jöttél, és örülök, hogy jól vagy!Azért 3 hét betegség???!!!nem semmi az hosszú nagyon!+++++++++++++++++kedvet neked isKép

Panka, de igen, még gyerekkoromból, egy helyen laktunk, játszópajtik voltunk!És milyen a véletlen?most is egy helyen lakunkKép
És te honnan?És honnan tudtad, hogy én ismerhetem?
Ha nem akarod itt, írj privit, címem a profilban.

Csajok jó kedvet mindenkinek 7végére, és holnap jó meleget mondanak, ugyhogy ki a szabadbaKépMi is így teszünk.
manó
manóci

GabiKépKépKépKép
Csak nem azt akarod mondani, hogy Zsoltika kistesót kap???Kép
Sajnos tornával kapcsolatban nem tudok segíteni, mert nem jártamKép

Puszi, aztán valamikor telcsizzünk,
Kata (tudod, a szomszédból)

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Kata,
persze hogy tudom Kép Igen, várjuk a kistesót Kép Ma vagyok éppen 13 hetes, az uh azonban 1 héttel idősebbnek mérte a picurkát. Jelenleg szept. 28. a terminus, de - mivel Zsoltika is korábban érkezett - valószínűleg ismét hamarabb szülök.
Várom a tel.számodat, még nem küldted át e-mailben!!!

Flocika,
köszönöm, hogy írtál Kép A nagyfiam, Zsoltika már 2 és fél éves KépKépKép A pocaklakó pedig 13 hetes, ahogy fent is írtam. Nagyon érdekes, mert a gyermekek közti korkülönbség valószínűleg éppen 3 év lesz, néhány nap (szerintem max. 2 hét) lesz a szülinapjuk között Kép Így alakult Kép

Zsoltikát a MÁV-ban szültem, és akkoriban nagyon is figyelemmel kísértem a topic életét. Aztán már a korosztályához írogattam, illetve a fogyókúrás topicba Kép Így innen teljesen kikerültem. De emlékszem, hgoy volt szó a terhestornáról, csak meg kéne keresnem Kép

Még egyszer köszönöm, és jó hétvégét mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Ágas!

jo h irtál, már én is akartalak keresni priviben is, csak nekem is annyi minden közbe jött.

Jobban vagytok már?
Kép

Floci!

én néha benézek, de mostanában többnyire csak olvasgatok nem jutok el Gáborka mellett addig h még irjak is, az éjszakáink meg néha katasztrofálisak, sokat van fent, és előfordul h már hajnali 6kor nem akar visszaaludni, meg ez az átállás is megviselte. Kép

Tudtok már valamit?

Nem korai szerintem az "anya". Gabo kb. 8 hosan mondta elöször. ÉN is nagyon örültem neki, azota viszont nagyon ritkán mondogatjaKép

Dori!

Gáborka még mindig csak a felállásig jutott el, de mé g nem akar önálloan menni, ő is mondogatja h mama, anya, baba, nem, de, gyere meg hasonloakat..Kép 9,20 dkg volt két hete, és 73 cm. Ti milyen szép nagyra nőttetek!Gratula! Nemrégen megtanult pápázni, meg már van másfél fogacskája.. Kép

Mano!

nekem is elkezdtek hisztisedni a csemetéim, egyik rosszabb lett mint a másik..) azt hittem egyedül állok ezzel a problémával.Kép?

Kép

sziasztok, szép hétvégét!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Látom, hogy a szép idő mindenkit elvitt a gép elől. Szerencsére nem kell itt ülni egész nap. Kép
Mi tegnap pihis napot tartottunk, sétáltunk kb. 5 km-t. Kicsit lógott a belem, mert hegyre föl-le menet volt, a nagy babakocsival. Jó kis fogyi Kép Ma meg rokonlátogatáson voltunk és Blanka annyira jól viselkedett, hogy csak na. Szépen evett, aludt!!!, ami idegen helyen nem szokása... Én meg örültem neki. Most értünk haza, letettem szunyálni. Holnap folytatjuk a tavaszit takarítást, most a nappali meg a konyha jön, ez a két helyiség az egész jövő hetemet eltelíti Kép De sajnos kénytelen vagyok megcsinálni. Uram csak kedden jön haza Kép Már hiányzik...Blanka is emlegeti mindig.
Hát kb. ennyi. Fúú Blanka is nagyon akaratos mostanában, alig bírok vele. Köpködi a kaját, kicsavarja magát a kezemből, tépi a saját haját és sikít. Hihetetlen. Alig bírok egy 10 hónapossal KépKépKép

Na megyek, pihizek egy kicsit vasárnap lévén.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Ma este teleraktam az albumunkat.Ha van kedvetek nézzétek meg.Kicsit elszöttyögtem az időt vele,holnap majd válaszolgatok.
Jó éjt!

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7157&page=1

Kép
flocika

Bocsi az előző rossz.
Itt próbáljátok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7157

Kép
flocika

Sziasztok,

De jó, hogy itt mindenkinél ez a hisztikorszak vanKépEz engem is megnyugtat, mert nálunk iszonyat ami van!És minden ok nélkül is elkezdi ledobálni ami a kezében van, meg csapkod, ütöget stb. Kiabál, ha valami nem úgy sül el ahogy azt ő kigondolta!Szóval szörnyűűűűűűűKépKépViszont nálunk lehet, hogy a foga is bejátszik, már csak az uccsó kettő van hátra, és nagyon kínlódik vele. Két napig láza is volt, szóval Nurophen+kúp!Így telt a hétvége, de szerencse tegnap már nem volt lázas!Úgy látszik jót tett neki a szombati babás kertiratiKépEgész nap kint játszott a többi gyerekkel, fociztak, kergetőztek, hintáztak.Lehet, hogy lázasan nem lehetett volna engedni, de a szívem szakadt volna meg, ha nem engedem játszani a többiekkelKép
Viszont a kedélyállapota is tök labilis, hamar felhúzza megát mindenen, és alíg lehet megvígasztalni utána!szóval nemtom mi ez, de jóóóóKépKép!!!
Kriszti, hová tüntél?Csak nincs valami baj???

Dóri, jó lehetett a séta, kirándulás, tök szép idő is volt!FogyKépühm, hát nem tudom én nap mint nap tologatom a nagy babakocsiba Esztit, hegynek föl-le, de nem akaródzok fogyniKép

Floci, megkaptam mindent, kösziKépJók az új képek isKépViszont küldd már el légyszi privibe, hogy merre laktok, és hogy a legegyszerűbb gyalogosan odamennem!Az utca hsz. megvan.Mert pénteken lehet, hogy de. beugranék akkor körülnézniKép
Ja, meg ha segítenél egy kicsit útba igazodni megköszönném. El seretnék menni abba az új nagyáruházba is ami nemrég nyílt. Baby-Planet asszem. Azt is írdd már le, hogy merre van. Köszi előre isKép

Gabi, gratula a picihez is, és gyere állandóra, ha most úgyis aktuálisKép
A 3 év szerintem nagyon jó, mi pont így szeretnénkKépmajd a kistesót!
manóci

Manó!
Hol nyilt baby planet? Nem is tudok róla. Írd a címét és megkeressük.Ha lehet ne várj péntekig,mert a sáskák lecsupaszítanak addigra mindent. Kép
Mél megy.

Csilla!
Egész pontosat majd csak jövő hét szerda után tudok írni.Még megy a 'körömrágás' ezerrel.

Kép
flocika

Lányok,nyílt egy üzletük az Aradi utcában Újpesten,a volt Megatoys helyén,és nyílt egy Óbudán a Csillagvárban is(volt Süba),ott nagggggyon tuti játszóház is lett.Később jövök,mert kaptunk egy kandallótKép,és keresünk keretet hozzá.Mivel a csillagos ég,inkább én fogom megcsinálni,előveszem minden kreatív adottságomat.Ja,és Dorinánál a hiszti mellé most jött az önzőség,irígy lett mindenére,ugyanakkor a másik gyerektől is elvesz mindent,akkor is,ha nem az övé,akár kaja akár játék.De feháborodva kikapja a kezükből,lesöpri őket a motorjukról,és elfoglalja a helyüket.Akkor is,ha épp mással foglalkozott,ha észrevesz valakit,rögtön megy és átveszi a hatalmat.Legyen az egy nagyfiú bőrfocival,Dorinámnak mindegy.De nálunk senki sem irígy,mitől van ez?????Elmúlik remélem,mert olyan kellemetlen....

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hali!

Kriszti! Az irigység majd elmúlik, nálunk is jelentkezett a 2,5 éves uncsitesónál. Amit Blanka magához venne, inkább belerúg egyet, és sír, de Blanka nem nyúlhat semmihez. Pedig mindenféle millió játlk van, de akkor sem. Nagyon irigy, állítólag kinövik. Remélem, mert elég ronda dolog... Kandalló, az király! Hát nem olcsóm ulatság, azt bizti! Milyet kaptatok?

Mit szóltok az árvízhez? Én még nem láttam ilyet! Be sem dugom az orrom a városba, mert káosz van. Túl vagyok a tavaszi takarításon! Király vagyok! Anyuval több, mint egy hétig csináltuk, kész vagyok teljesen. De most jobb a lelkem Kép
Mennem kell...
Pá Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Jaj,ne is mondd,tegnap este 8-ra értünk haza a téglákkal....Olyan káosz volt a városban,ráadásul kétszer kellett fordulni,egyszerre nem fért be a cucc.Dorina egész nap kocsiban ült,kétszer aludt is a kis ülésében szegénykém,ahhoz képest egy szavam nem lehet milyen szépen bírta.Ezt az utat Domi végigordította volna pár évvel ezelőtt.Láttuk,hogy a Hajógyári sziget elején bent maradt két kocsi,mindkettőt ellepte a víz,már a lámpájuk sem látszik ki,rossz volt nézni.
Ez egy elektromos kandalló,de nagyon élethű.Ytong téglákkal körberakom,összehabarcsozom,aztán csemperagasztóval bekenem,és amilyen a fal,ugyanolyan márványos bordó színű járólappal körbemozaikozom(előtte összetöröm).Közé meg krémszínű fuga megy.Majd rakok föl képet.
Dorina meg új hülyeséget talált ki magának.Bárhol van a lakásban,mindenütt bukfencezik.De rossz nézni....mert ugyan gyönyörűen csinálja,meg spárgázik(már látom,hogy tornázni fogKép),de van,hogy életveszélyesnek tűnik kívülről,mert félórát fejen áll,aztán pördül át.Van,hogy tényleg ügyes,egyből gurul,de amikor így akciózik,attól a hideg kiráz.
Vettünk neki egy cicamintás hálóinget,abban alukált.Olyan kis hölgyKép
Jajjj,mi is takarítottunk hétvégén nagyot,aztán majd most is fogunk a kandalló után.De utálom.....Én imádok mosni,teregetni,mosogatni,főzni,sütni(azt naggggyon),de a takarítást annyira rühellem.....Kész szerencse,hogy az uram meg takarítás-mániás,nagyon kiegészítjük egymástKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Floci, nem jött mailKépViszont a címet nemtom leírni, mert az új Kismamát még nem vettem meg a régieket meg ki szoktam dobálni, mert Eszti szétcincálja egy nap altt, ha én már kiolvastam, és saláta az egész!De, ha esetleg van valakinek még??nagy egyoldalas reklámon, de már pár hónapja nyílt, és csak arra emléxem, hogy ott Újpesten!Viszont nem fogok tudni menni, mert anyu csak egy napra tud jönni, és így is muszáj bemennem a városba egy-két dolgot elintézni, de sietnem kell haza!KépSajnálom, majd a legközelebbinél.

Dóri, de ügyi vagyKépÉn húzom mint a c....ny a halálátKépDe jövő hétvége már ugyebár Húsvét, szóval a héten nekem is ki kell takizni, meg ablakpuci!KépAzt is csak halogattam, hogy majd tavasszal, de már itt a tavaszKép
Hát az árvíz az gáz!De én főleg azt sajnálom aki ebben 0-24 órában melózik!
Apa is akart menni a Margitszigetre, homokzsákot pakolni, csak aztán a szombati kerti főzöcske után kicsit elfáradtKépmeg váratlan barátlátogatók is jöttek,így nem tett a hazáértKép

Kriszti,jó, hogy írsz végre!Akkor már tudjuk az eltűnés okátKépLáttam a képet nagyon szupi lesz.De meló az lesz vele, az már biztos!
A drágaságról meg ne is beszéljünk. Ugyanis nálunk is hasonlókért megy a gyűjtésKépCsak mi nem kandallót csináltatunk, hanem kályhát!Szóval ismerős a helyzetKépKép
Dorcsi tényleg jól bírta akkor az utat!Olyan kis türelmesek tudnak lenni ilyenkor.A bukfencezést ki nem állhatomKépÚgy félekj én is, hogy a kis nyaka kibicsaklik. Olyan hülye játék!!!!Megértelek!
manóci

sziasztok!

bekuksizom,,,

mert rohanoban vagyok!!!

Mano nekem megvan, mi kellene, mond és megkeresem!!

CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Mano!

olyan ritkán jövök h már nem is emlékeztek rám..Kép vicc még ha rossz is) lelkiismeretfurdalásom van, mert csak olvasni van időm..pedig néha ugy irnék!

Gábor nekem is imádja az ujságokat széttépni és mi az első? a legfrissebb kismama vagy babamagazin!!

Szegénykém kicsit el van hanyagolva, meg Boni is, most kezdtem a kreszt, és majdnem minden nap megyek ahéten voltam kétszer jövőhéten háromszor és Gábor nem birja. Nagyon sokat sir, erre is jövök haza. De muszáj végig csinálnom. Előre félek mi lesz ha angolra kezdek el járni...

Kriszti!

jo a kandallo nekem is nagy álmom volt..de én le kellett h tegyek rola!!

Ágas!

Én is hiányollak!

Floci!

várni fogom, azért vigyázz az ujjaidra..

tényleg bocsi h csak ennyire futotta most tőlem de repülnöm kell...! Kép

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Elkészültem vele,de az ujjaim sbesek lettek,nem írok most,csak fölteszem a művemetKépKépAztán ha lesz még nálam tali,akkor láthatjátok élőben is!Igazad volt Manó,a kezem leszakad, a derekam eltörik,a farcsontomat nem érzem,annyit gubbasztottam a sámlin.Egyenként kellett mozaikozni,de a fugázás volt a legnehezebb,pedig azt hittem a legkönnyebbnek.
Csilla!
Én is nemsoká kezdem a KRESZ-t,előre félek.Fogaid kész vannak?Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Elnézést a betolakodásért. Segítségeteket kérném. Egy külföldi barátnőm nemrég tudta meg, hogy babát vár, és megkért, segítsek neki angolul beszélő szülész-nőgyógyászt keresni Budapesten! Se ő, se a férje nem beszél annyira magyarul, hogy elboldoguljanak, tehát fontos lenne, hogy angolul igen jól tudjon az orvos. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném! A rokica kukac yahoo pont com címre küldjétek el légyszi az orvos nevét, elérhetőségét, hogy melyik kórházban dolgozik, és bármi más infót, amit fontosnak tartotok róla!

Előre is köszönöm!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csak gyors bekukk, mert apával vacsi van aztán a fürdetés már az enyémKép

Kriszti, nagyon, nagyon szép lettKépKéphangulatos, és nagyon ügyes vagy!Gondolom, hogy sok melód volt vele.Hát nekünk ilyesfajta munka nem lesz vele, mert a kályhás ember fogja fölépíteni az egészet, "csak" a lóvét kell perkálnunkKépElég lesz azt isKépKép
Tali?Nálatok?KépJó 5let!!

Floci, vettem új ujságot, és abban is benne van a hírdetés. Baby planet, és IV. ker. Aradi u.a cím!
Még elmennék oda nézelődni, de a babakocsi ügy már tárgytalan, mert ma vettünk a KIKA-ban egyet!
Na, rohanok is, mert már kiabál, hogy anya kész!!KépKép
Puszi mindenkinek, manó
Ui:Rókica, én nemtom, hogy az én dokim beszél-e olyan szinten angolul!Bocs
manóci

manó!
mail ment Kép

t.
panka1971

Sziasztok lányok!

Elnézést,hogy régen nem írtam nektek,de egy kicsit be voltam havazva a héten.Babaruha biznisz,Andris köhögése,dokinéni,játszótér,vedégek,Tomi suli intézése és a napi háztartási dolgok.Ronda módon a tavaszi nagytakarítással még nagyon rosszul állok.Szerintem nekem ez akkor fog összejönni,ha a három gyereket eladom és mással nem kell foglalkoznom csak ablakpucolással és a többivel.
Andris is elkezte bejárni a szobát.Mint a fóka úgy kúszik.Na és pakol. Tegnap kinyitottam a szekrényem ajtaját,hogy ne nézze a tvt.Aztán vmiért kimentem a konyhába,erre ő szépen kirámolta az alsó polcról a ruháimat. Igaza van,ha anya kinyitotta... Kép

Manó!
Azt tudom,hogy hol van.Ha jössz erre szólj és megyünk veletek nézelődni.
Angol ruci húsvét utáni héten lesz megint,ha gondolod időzítsük akkora a baby planetet.

Kriszti!
Nem semmi egy kreatív nő vagy!!!! Ez a kandalló!!
Este...halk zene.. félhomály... egy pohár bor... kandalló... apával.... Kép
Majd mesélj Kép

Csilla!
Még ép a kezem,de a szerda délutánt már nagyon várom.
Sok kitartást a kreszhez.

Kép
flocika

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat,arik vagytok nagyon.A kandallóról meg mesélek majdKépMost épp egy macibőr-utánzatot keresnénk,olyan fehér szőrmeszőnyeget,de jó ócsón,mert mindenhol olyan drága,olyan amerikásfilmesenKép nézne ki a kandalló előtt.És akkor majd lesz mit mesélnem.
Jaj,lányok,láttátok a Hajógyári szigeten az árvizet??????????A szép kis játszóterünkön,ahová szerettünk volna talira menni jó időben,a hinta tetejéig áll a vízKépKépKépÉs mivel teknő alakú a sziget, a híradóban volt,így onnan csak kiszivvattyúzni lehet,és az eltart majd nagyon sokáig,különben kipusztulhat ott mindenKépKépKépOlyan szép játszó volt!!!!!!!!!!!És mire talán rendbejönne a kis sziget a szép játszóval,akkor majd a szigetfesztiválosok letapossák.Talán ősszel,ha összejöhet ott egy tali.Ha addig egyben marad az a szép játszóKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Rokica: Dr. Banczik Zoltán Máv kórház
Vendég

Sziasztok!
Kép
Látom,szép időben senki a gép előtt.Én is csak sietősen:tegnap voltunk a Pólus mellett a kis vidámparkban.Domi olyan édi volt,csak nagyfiúsakra ült föl,Dorina meg végre fölülhetett a kisebbekre.Mert tavaly nem engedték még a Vidámparkba,talán idén már engedik.Most kettőt ment a kutyusos kisvonattal, a harmadikat ajándékba adta neki a gépkezelő bácsi,kedves volt.Végigugatta Dorina az egész kutyás vasutatKépDomi meg úgy elfáradt az ugrálásban,hogy ő kérte,már elég voltKép
Készülünk a nagy pénteki szülinapra is,Dorina 2 éves lesz!Kép
Megyek is,szép muskátlipalántákat vettünk az erkélyre,Képbeültetem Domival,apa dolgozik,legyen neki meglepi,mire hazajön esteKép
Pénteken megyek új dokihoz,majd priviben írok róla,Képmert szeretném megtartani,eddig csak jót hallottam róla,lányoktól,újságban,tv-ben.
Jó napozást mindenkinek!!!!!!!!Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Hogy vagytok csajok? Nálunk minden okés, szombaton voltunk egy nagy babatalin, tök jól sikerült és manó annyira elfáradt, hogy tegnap is szinte egész nap aludt. Én is elég álmos vagyok. Csak azt nem tudom, hogy mitől...
Hú néztétek a megasztárt? Én mindig nézem, és most nagyon jó volt.

Kriszti! Nagyon szép lett a kandallótok, ügyesek vagytok. El sem hinné az ember, hogy egy panellakásról van szó. Nagyon mutatós. Te jó ég! 2 éves?

folyt. köv.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Na itt vagyok, csak közben egy csomó mindent kellett csinálnom. Most alszik manó, van egy kis nyugi. Már kezdek néha megtébolyodni, mióta mászkál a lány, kész vagyok. Nem lehet fél percre sem magára hagyni, mert azonnal rosszalkodik valamit. Ma pl. amíg bementem a kiteregetnivaló ruhákért, addig a cserépből kiásott egy csomó földte, amit rögtön szétkent a ruháján, megkóstolt és a fejébe is belekente. Na így indult a nap.

Árvíz! Nem volt egyszerű, én még életemben nem láttam ilyet! Szoktunk a Rómain sétálni, és van egy nagyon szép ház, ami nekem nagyon tetszik, és csak a cserép látszott ki a vízből! Há szegények, nem lennék a helyükben!
Na megint nem tudom befejezni, úgyhogy folyt.köv Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Hali,

Floci, ok.megdumálvaKépbabarucizás után elsétálhatunk a Planetbe.

Kriszti, szerintem lesz ott kistesóKépKépIlyen hangulat mellett????!!!!!Kép
DorcsiKéplesz nagy szülinap?mennek gyerköcök, barinők??
Játszóteret láttam voltunk mi is arra!Vagyis a játszót konkrétan nem láttam, csak a szigetet, de durva!
Én még el is pityeregtem magam azokon a szegény embereken akiket a híradóban mutattak, hogy a házuk, meg mindenük odaveszett!Ráadásul volt ahol pici gyerekkel. A rácsos ágy állt a vízben, szörnyűKép

Dóri, KépKépKéperre csak azt tudodm mondani, hogy Lesz Ez Még Így Se!!!!Blankával kapcsolatbanKép
Fejedet megnéztem volna mikor megláttad!Egyszer nekünk is csinált hasonló földezést, de csak egyszer!!!!
Nálunk is volt szombaton családi buli, bográcsozás, hús sütés!Voltak még családbarátok is gyerekekkel!azt hittem a nap végét nem élem túl, volt itt 7 gyerek, és 10 felnőtt!!Nagyon jó volt minden, de elfáradtam.Esztit se kellett altatni estéreKépKép
Annyit szaladgált, meg volt nálunk egy akkus kisautó!Hát, gyerekek, Esztim fiúnak készült az már tuti!A fiúkat lökte félre, hogy őőőő akar vezetni!KépKépNem semmi volt!
Majd rakok képet, de még nem másoltam be.Ma már nem is fogom, mert ébredKép

Csilla, kösd fel a gatyád, ha Eszti is vezetKép
Mikor kezded?Én már lehet meg is buknék, sőőőt biztos!Amikor volt a Tv-ben az ország tesztje 2 ponttal elhúztak volnaKép
Mindegy azért vadítok az utakonKépKép
Nya, mennem kell,pá

Tünde, megkaptam, válasz mentKép
manóci

Sziasztok!

Jajjjj,Dóri,nálunk is ez van,ez a virágprobléma.Csak nekünk nem a földet túrja ki,hanem a vizet pacsázza ki alóla.Tegnap meg Domival ültettük a muskátlikat az erkélyre,azt a sikerélményt,olyan aranyos volt....Dorina teljesen kezelhetetlen az utcán,előre rettegek kimenni vele.Mindent egyedül akar,kos a horoszkópja,csak amit ő akar,azt csinálja.....Ma próbálkoztunk a bilivel.Mert már pucérra vetkőzik,és mondja a pisis pelusra,hogy fujj,de a bilitől meg menekül.Na,kicsit határozottabb voltam,bele is pisilt.Először másfél óra volt,ma már csak pár perc.és szól,hogy anya pisi,de kb.10ilyen szólásból jó ha van egy pisi,a többi csak szórakozás.Viszont visszatartani még nem tudja,azt gyakoroljuk most.Szól,hogy pisi,de olyankor már folyik is a nadrágon.A kis fokhagymaseggét a bugyiban megzabálokm!!!!!!!KépEmlékszem,Domira újra jók voltak a kinőtt nacik,mikor a nagy pelus lekerült róla.Ma meg oviba Domiért már úgy mentünk,hogy nem volt rajtunk pelus.Az ajtóban gyorsan összepisiltük magunkat, a hajam égnek állt,újra ruhacsere,de utána egész ovit kibírtuk pelus nélkül,nagyon megdícsértem érte.A kakit nem tudom hogy lesz,Dominál is nehezen ment....Meg eddig csőrős pohárból akart csak inni egyedül,de apósoméktól kapott egy pici lila füles bögrét,műanyag,és abból olyan szépen iszik egyedül.Csak egy kicsit öntök bele,és gyönyörűen issza,nem megy mellé.Óvatos,lassan csinálja.És már teljesen önállóan eszik,nem is engedi,hogy én etessem.A téliszalámit csak úgy lopkodja a tányéromrólKépNa,dióhéjban ennyit a 2 éves állapotfelmérésrőlKép
Lányok,nagy dilemmában vagyok.Apának a dubai hotelünkben felajánlottak munkát.Nem konkrétat,csak hogy sokan már kimentek a bp.i szállodából az ottaniba,és iszonyat jól keresnek,lakás van biztosítva,stb.Úgy félek a gyerekek miatt,Domi pont iskolakezdő,de hatalmas lehetőség,és nagyon kellene a pénz.Még 17 évig fizetjük ezt a rohadt lakástörlesztőt,és a férjem fizetése nem annyi,hogy abból kifizethetnénk,kint meg többszörösét keresnénk.Hát.nem könnyű döntés.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Mano!

vezetni még nem mentem hivatalosan forgalom de már járok kreszre, elméletre. még pár alkalom és itt avizsa addig meg nem gyözöm a tanulást, mert hiába tudom, tudtam eddig muszáj tanulni mert ez nem játék!!

kezdek rettegni!! érdekes nekem is 2 ponton mult!Kép

megyek is tovább..holnap benézek!

Floci!

Csak nyugalom, drukkolok, még másfél nap!
puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

Sziasztok Lányok!!!
Ma kérem a drukkot,hogy maradjon ki hely!!!
Holnap de telefonálnak,ha vki nem jelentkezett ma le.Talán......

Manó: Oké

Kép
flocika

Sziasztok!
Tud nekem vki segíteni!
Június 18-tól egy hétre szükségem lenne egy bébiőrre. Ha lehet vmi nagy hatótávolságú kellene és amibe nem zavar bele más rádióadás.
Esetleg egy ötlet,hogy hol lehet ilyesmit kölcsönözni?
Előre is köszi!

Kép
flocika

Sziasztok,

Floci, drukk megy+++++++++++++++++++++Kép
babaőrre válaszoltam priviben!

Csilla, hát igen az elméletet meg kell tanulni azzal nincs mese. A rutint meg nem az a 20 óra alatt fogod megszerezni amíg vezetni jársz, hanem majd az évek során!
Tényleg lesz is mit vezetni?
Festéssel kapcsolatban kérdeznék valamit.Neked ki fogja kifesteni a lakást?Ha szakember akkor meg tudod mondani, hogy mennyiért dolgozik?Csak azért mert nálunk is lesz festés a nyáron, de a sógornőm mondott egy olyan elképesztő árat, hogy a hajam égnek állt!Csak kiváncsi lennék, hogy igaz-e !Köszi előre isKép

Kriszti,pacsálás is jó lehet a lakásbanKépKépViráglocsolás nálunk is van, de nem adok bele neki vizet csak imitáljukKépde megy minden cseréphez, és dönti a kannát mintha ő is locsolna!Közbe meg kiabálja, hogy nézd, nézd.Most ez a legújabb, hogy csomószor felszólít minket minden kívánságára. Nézd, csinálj enni, inni,kaka, pisi!De már olyan jó, hogy ennyit dumál, meg jobban megértjük így mi is. Szól, ha fázik,álmos,éhesKép
Gratula a bilis pelusnélküli kezdeményekhez, ez tök jó.Szerintem akkor Dorcsi is hamar szobatiszta lesz.Nem biztos, hogy a kakával gondotok lesz. Azt mondják, hogy nem kell eröltetni, de ha már magától szól akkor elég fejlett hozzá, hogy meg is tanulja.
Dubai,ühm......nem tudok okos lenni!Én is dilemmában lennék, elhiszem, hogy nehéz döntés!De mérlegelni kell.Mennyivel lenne ez több a csládi kasszába, egyáltalán ez mennyi időre szólna ez a kintlét?Stb.Azért, ha nagy gáz lenne neked anyudék meg a tesódék nem laknak olyan messze,nem?Õk azért ott tudnának lenni, meg ti is átmenni?!De tuti nem lenne könnyű tök egyedül 2 gyerekkel a hétköznapokban!Viszont, ha megéri az áldozat??!KépÉs nem végleges a távollét!
manóci

Sziasztok!
Próbáltam írni délután,de nem engedte a gép.
manó,mi együtt mentünk volna Dubaiba,családostul,nem csak Apa.Úgy bele sem mentem volna,nem merném kiengedni egyedül.Én még valahogy ellennék,bár megmondom őszintén,nagyon szükségem van aziránt a biztonságérzet iránt,amit Õ nyújt nekünk.Talán azért rémülnék meg már nagyon,mert Domit sokáig neveltem egyedül.Így is kezdtem,nekem az volt a kiindulópont.És most tudom igazán érzékelni,mennyit jelent,ha olyan ember van mellettem,aki biztonságot nyújt.Itt most nem anyagilag értem,mert az nálunk pont fordítva van,hanem az egész lénye.Ahogy megnyugtat,bár nagyon határozott és heves lelkületű vagyok,mégis ahogy figyel rám,és óv mindentől,olyat még sosem éreztem.Másfelől míg egyedül voltam Domival,mégiscsak a szüleimmel éltünk,ha Domi beteg volt,Anyukám váltott fel a ringatásban,stb.Most egy nagy lakásban két kicsi gyerekkel,hogy a szüleim sincsenek mellettem,sem a testvéreim,mert más kerületben laknak,és az egyik hugi még vidéki is.Ha szólok a szüleimnek,nincs is kocsijuk,én nem mernék hónapokra itthon maradni,hogy a férjem külföldön él.Talán gyávaságnak tűnhet,de jobban egyedül érezném magam,és kiszolgáltatottabbnak,mint mikor egyedül neveltem egy gyermeket.Mikor kicsik voltunk,Apu kiküldetésben volt sokáig,külföldön.Tudom Anyut mennyire megviselte,pedig szegény nem mutatta.Én voltam a legnagyobb hármónk közül,és észrevettem sokmindent,amit akkor még próbált mással magyarázni.most meri már elmesélni,hogy nagyok vagyunk,és barátnőként oszthatja meg velünk.Már egyre jobban megszokom a férjem éjszakázásait is,sokat dolgozik éjjel,de szinte alig alszom,felszínesen,pár órát,állandóan felébredve.Nem tudnám elviselni,hogy többezer km-re éljünk egymástól,nincs az a pénz.
Esztire olyan büszke lehetsz!!Olyan jó,hogy már ennyit dumál.Nekem Dorina most kezd választékosabban beszélni,most kezd mindent utánunk mondani magától is,látom,mennyivel könnyebb neki is,hogy jobban kommunikálunk.De olyat,hogy fázik,vagy éhes,álmos,olyanokat nem.Domihoz beszél sokat,meg én megelőzöm őt,a mozdulataira is reagálok,és lehet,hogy ezért nem töri magát ennyire a beszédben.De már ezen is csodálkozom,amit produkál.Simán megszólal a játszóütéren Dominak,hogy nédd,csíí,ninc szapi-ez azt jelenti,hogy nézd Domcsim,nincs sapi-mert levettem a fejéről valamelyik nap,olyan meleg volt.És Domcsit még mindig Csínek hívja,a szó második fele miatt.Ahogy a maci cíí lett,a Moncsi is Csíí,stb.És nagyon nem akar aludni napok óta délután sem.Napok óta egy percet nem alszik nap közben,és tiszta bugyuta.Domi a szélre volt ilyen,lehet,hogy őket is ennyire megviselné ez az időjárás.Hol esik,hol ragyog a nap,ma olyan szél volt,hogy vastag dzsekiben mentem az oviba,valamelyik nap meg pólóban szaladgált Pisti.Én meg még mindig nem tudtam átállni,reggelente alig tudok felkelni,olyan fáradt vagyok,éjjel meg nem bírok elaludni.Pedig már délután csak koffeinmentes kávét iszom(olyan is...Kép)Domi ennyi idősen elmondta,hogy a bölcsiben mi volt a kaja,mi volt a mese,ki simizte elalvásnál,hazafelé melyik közlértbe menjünk,mit vegyünk,stb.És nem a bölcsiben tanult meg beszélni,mert csak ennyi idősen kezdte a bölcsit.És addigra simán dumált,és nappalra rég szobatiszta volt,sőt,éjjelre is majdnem.A lányok ennyivel lssabban érnének?Biztos az is sokat számított,hogy a szüleimmel éltünk,nagy volt a nyüzsi,volt mi ráragadjon,és mivel a munka is megoszlott otthon,így Domira is sokkal több időm jutott.Megyek,próbálom befejezni a filmemet,aztán csicsikálni,mert ebből holnap sem lesz normális kelés.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Kerestem tortát a neten,azt a mesetortás honlapot,de sajnos láttam,hogy már nem vállal a készítő megrendelést,annyi a munkája,pedig meseszépek a tortái.Találtam egy cukrászdát,a Horváth Cukrászdát(újpestiek biztos ismerik),ahol szintén gyönyörű torták vannak.Mindjárt rakok föl párat,olyan szépek,minden alkalomra.És lehet ötleteket ellesni a képekről!Ha valaki rendelt már tőlük,ossza meg velünk légyszi,hogy az íze is ugyanolyan jó-e,mint amilyen meseszépek!!!!
Köszi!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Húsvéti tortákból pár darab:KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Mano!

még nem tudom még az épitkezést sem kezdtük el, de valoszinü h a festést mi magunk oldjuk meg! mindig igy volt. a gyerekek szobájába ha lesz pénzem szeretnék vmi szép mesefigurát festetni, csakm semmi árat nem tudok engem meg ez érdekelne! te se tudod? a szobafestés tnyleg drága azt tudom de árat sajnos nem! ne haragudj!

Kriszti!

Dubai, szép hely és gzdag ahogy láttam a tvben de tényleg nagy dilemma! én mennék mert nem köt ide szinte semmi, persze a gyerekeimmel együtt!! de nekem sajna ilyen lehetőségem nincs!
Floci???Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Ezek esküvőre különlegesek:KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

ezek mignonok és minitortákKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Kriszti ezek meseszépek,ezek láttán alíg várom már Eszti szülinapját én isKép
Gondolom Dorcsikának innen lesz torta?!Innen a netről is lehet rendelni, vagy személyesen kell?
Érdekes amit írtál, hogy a lányok később érnének?Én meg mindenkitől azt hallom, hogy előbb csinálnak mindent!De nemtom mert nekem "még" csak 1 lányom van.Floci??Tapasztaltabb ebben már,szerinted?
Dorcsika nagyon ügyes a korához képest.Nem baj, ha még csak most kezd dumcsizni, az sem késő hidd el!Meg aztán szerintem ahogy beindul olyan hamar be is hozzaKép
Dubai, bocsi akkor félreértettelek, de így sem könnyű!Viszont 1 fokkal azért rózsásabb a helyzet!Mégis együtt lennétek, és nem olyan messze külön, ahogy írtad.De mennyi időre is szólna ez az út?
Egyedül Domi iskolakezdése talán a gázos.Pisti,mit szeretne?Meddig lehet gondolkozni, hogy megy-e?

Csilla,Képakkor még korán érdeklődtem!Én m2 árban 2-3ezret hallottam a festésre!Azért szerintem ez durva!Ennyiért dolgoznak a burkolók is, és az egy kicsit nehezebb mint huzogatni a hengert!vagy nem?!
Édes a MicimaciKép
manóci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?