Sziasztok csajszik
Végre eljutottam, de nem a hó volt az akadály,
hanem az, hogy nem fizettük a netet
Szóval lefogyott a kártyánk, és ezért nem bíííírtam jönni!De legalább ki tudtam olvasni 2 könyvet.Már az is hiányzott nagyon.Hát a Net-telenségnek is van előnye azért!
De már vagyok
Krisztikém,ez valami naggyon durva amit írtál,teljesen kiakadtam, és még a hideg is kirázott amikor olvastam!
De nektek azon a falon nincs is szomszéd, hogy a pi....a történhetett ez???!!!Érthetetlen, de a lényeg, hogy van Isten, és tényleg védve vannak a manók
Szegény Dórcsika
gondolom rendesen kiakadt, rólad meg nem is beszélve!
Domika naon ügyike, bízzunk benne, hogy sikerül a suli
Drukkolok neki nagyon!
Betegség
Ez nem jó, gyógyuljatok meg mihamarább, meg jöjjön már a tavasz, mert qu....a elegem van a hidegből, hóból, sárból brrrr
Járok is szoliba, hátha jókedvem lesz.!Meg jó lenne végre talizni!
Floci, Nektek is jobbulást
A buli elég jó volt, eleinte kicsit laposan indult, de a végén még táncolás is lett belőle!
Na, azért annyira ereszdelahajam nem volt, mert csak alkoholmentes koktéloztam, vezetnem kellett,meg volt két babaváró is a brigádban, de így is jó volt!
1/2 4-re értünk haza hajnalban
De viszonylag jól bírtam a másnapot.Lehet, hogy azért mert nem ittam?
nemtom.Kerestelek, hátha látlak vhol.Másnap meg tök jó volt, mert du. elmentünk a barátnőmékhez is, neki van 2 fia meg jöttek hozzájuk még vendégek 3 másik gyerekkel
Szóval Esztinek is volt egy kis buli!Ha a szülőknek jár??
Jucc, örülök, hogy hallok rólatok, és főleg a jó hírnek!Gondoltam ám rátok, így virtuálisan is
Ez szuper jó hír!
De az a gyertyatartós sztori?hát tudod, nem semmi!Nálunk is van egy olyan nagy gyertyatartó, de mondjuk abba beleesni nem tudna, csak ha felborítja, mert az nekem is kb. a mellemig ér.Olyan álló kov. vas, bazi nagy.Esztire is régebben rá kellett szólni egy párszor, hogy nem szabad piszkálni, de már nem bántja!Viszont a konnektorok nekem mindíg a mumusaim voltak!Én nem vagyok annak híve, hogy átrendezzük a lakást, mert lett egy gyerekünk, de azért ami igazán veszélyes azzal vigyázni kell.Így konnektorvédőket mi mindenhova raktunk, még abba is amelyik be van dugva!De szerencse eddig nem izgatta a dolog!Mindegy, azért jobb félni
Csilla, nagyon szépek a manókáid, és gratula, hogy eljutottál végre a fogdokihoz
És milyen építkezés lesz nálatok??
Bébikompnak én sem vok híve, és való igaz, hogy később kezd el az a gyerek járni!De te tudod, nem akarlak lebeszélni, csak vélemény!
Dóri, Blanka még mindíg gyönyörű kliscsajszika
Jobbulást nektek
Eszti már kezdett jobban lenni, de most a héten megint jobban folyt az orra
szerintem a foga.Úgy tűnik jön az uccsó kettő!Keze a szájában, és elővette a dobozból a régi rágókáit, most azokat tömi a szájába
Nya, most így hirtelenjében más nem jut eszembe,jó hétvégét mindenkinek!puszi, manó