Sziasztok,
Dóri,
Ez nem semmi, így valószínű én is várnám már a jövő hetet. Blanka, szegény
jobbulást neki!
Jól összejöttek a dolgaid, és ez a legszarabb, hogy egyik baj vonzza a másikat. Nálunk is így szokott lenni, ha történik valami tuti lesz még folytatás!
De nagyon remélem a jövő hetetek már jobban alakul, és Blanka is meggyógyul mihamarabb!
Ha nem lesztek jobban a taliig akkor toljuk el, én benne vagyok, hogy mindenki ott lehessen.Persze, ha Flocinak is jó?!
Csilla, konkrétan???Használni nem tudod?Telepíteni sikerült?Ott van a gépeden?
Kriszti, ühm....hát mit mondjak erre, ilyenek ezek a pasik!!!Szerintem majdnem mind egyforma!Azért írtam, hogy majdnem, mert tisztelet a kivételnek, de 100-ból 98 tuti ilyen!
Mi 9 éve vagyunk együtt, és bizony szoktak ilyen un. "érdektelen" napok lenni nálunk is!Azért nem egymásutánban olyan soxor, de napok igen!Megjegyzem nálunk néha én is tudok így viselkedni, ha nagyon fáradt vagyok
!
Én ilyenkor mindíg azzal próbálom nyugtatni magam, hogy végülis ő is fáradt sokat dolgozik,történt esetleg valami amit nem tudok, ami bántja, stb.stb.De viszont abban tökéletesen igazad van, hogy ez így nem jó, és egy nőnek igenis kell, és jólesik a figyelmesség, nem csak az ágyban!!!
De ezért van a palik és nők közt különbség!
Persze az is jólesik, ha az utcán megnéznek, és ezek én is úgy gondolom, hogy "ártatlan" dolgok!Én büszke is voltam,/vagyok/hogy engem még 6 hós terhessen is megnéztek, és most is néha, ha az utcán megyünk Esztivel!A múlkor beültünk kajálni ketten
és egy srác úgy nézett meg mosolygott, azt hittem már mindjárt odajön
De aztán szerencse nem!Nekik is biztos van ilyen, nem is egy!Sőőőt, velünk olyan is szokott lenni, hogy együtt a gyerekkel megyünk a kocsiba, és megnéz egy csajt!Mondjuk én résen vagyok, és tudja úgyis, hogy észreveszem ezért ő ilyenbe már nem sunyul, inkább kidumáljuk milyen akit megnézett!
Jó, vagy béna
De ha látok egy jó palit, én is megjegyzem, hogy milyen jól néz ki!Persze szerinte az tuti béna
Viszont szerintem amit Csilla írt neked, nem hinném, hogy Pistinek van erre a viselkedésre oka, vagy háttere!Erre szerintem ne gondolj, tuti téged szeret, vagyis titeket, csak lehet, hogy mostanában ő sincs jó passzban valamiért!Szeme stb. Azért próbálj meg türelmes lenni, és túljuttok majd rajta meglátod
De továbbra is beszéljetek meg mindent az jó dolog!Mi mindent megdumálunk, és én ennek nagyon örülök. Ha hülyeséget csinálunk is, meg mindenfélt megbeszélünk!Nálunk ez alap, és mi a gyereket is így neveljük, hogy őszinteség van egy családban! Olyan nálunk nem lesz, hogy ez nem tartozik a gyerekre!De igenis ő is itt él, így rá is tartozik minden!
Persze kis apróbb titkai vannak az embernek, de annyi magánélet talán kell is!De a komoly dolgokban nincs titkolózás!
Fel a fejjel!Megyek is, mert megfőtt az ebéd, és ki kell menni még egy kis havazós sétára
pusszi, manó