Új privát üzeneted érkezett!

Manó, köszi a gyors és kimerítő válaszokat, nagyon hálás vagyok érte. Ha szülésznőt választok, akkor a ctg-t Õ csinálja? És mikor érdemes fogadni?

Kcsilla, szomorúan olvasom mi történt Veled. Kívánom, hogy most már hamar rendbe jöjj.
A játék kidobálós módszerről én azt hallottam, hogy a gyerkőcöknek fejlődésük miatt kell, mert tanulnak belőlük. Megismerik az anyagokat, melyik milyen gyorsan esik, milyet koppan, talán gurul, stb. Úgyhogy szerintem azt csináld, hogy néha vedd fel néha ne. Legalábbis én ezt csináltam és nem lett belőle hiszti, hogy nem vettem fel mert már hozzászokott, hogy valamikor visszakapja valamikor nem. Szerintem nyugodtan megpróbálhatjátok a csőrös poharat, de ha nem akar belőle inni ne erőltesd. Lesz idő amikor megérik rá egyből fog belőle inni. Én a kislányomnál nem itattam pohárból egyáltalán, pedig anyósom mindig rágta a fülem. Aztán már jó idős lehetett amikor megpróbáltam és egyből ivott belőle. Szóval szerintem figyelj a kisfiadra Neki mi tetszik.
Gyönyörű a kisfiad, nagyon vagány a sapijában. Kép Te is jól nézel ki.

Lányok megírnátok, hogy hol találom a szüléstörténeteiteket, szívesen elolvasnám.

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

indigo

köszönöm h te is ilyen gyorsan irtál nekem, annak ellenére h nem is "ismerjük" egymást, még uj vagy itt.remélem h közel a gyogyulás, már nem fáj annyira ha cicizik. olvastam én is amit irtál, de sajnos nem segithetek neked, mert én végül nem a mávba szültem.CSak magánrendelésre jártam oda, végül orvost és korházat váltottam, de ez egy hosszu történet, ha ráérsz olvasd vissza a tavalyi archivumot..az én szüléstörténetem kb juni elején került a topikba, illetve a kismama ujság januári számában találkozhatsz vele. mennyi idős a kislányod? mesélj magadrol, őt hol szülted?

most megy a hiszti a ledobott játékért, meg ha nem elég gyorsan gépelek, reklamál,de abbol vannak az elütések.

most mennem kell, majd jövök nemsoká.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Indigo!

Én császárral szültem, a műtét kb. 10 perc, utána varrás, az összes kb. 45 perc. Az előkészületek is kb. 1/2 óra. Utána 9 órás mozdulatlan fekvés, kb. 2 óra után ihatsz egy kortyot. Nekem a műtőben 1/2 percre mellém rakták manót, aztán elvitték. Kb. 3 óra után hozták először mellém, de nem sok értelme volt, mivel a fejemet sem emelhettem fel. Így a szopipróba nem nagyon jött össze. Engem délben műtöttek, 9-kor kellett felkelnem. Pokol volt, éjjel maguknál tartották a babót, mert pihizni kellett. Reggel átvittek a rendes szobába (addig megfigyelőben voltam, oda viszont bejöhetett a család és a bébi is ott volt mellettem egy kicsit). Onnan tied votl a gyerek napi akár 24 órára. Csak este viszik elfürdetni, meg amikor kajálni mész, adhatod be a megőrzőbe. De ha nem bírod, bármikor beteheted éjjelre is. Én pénteken szültem és szerdán jöhettünk haza.
Remélem segítettem.
Puszi Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Megint itt vagyok..

nem tudom olvastátok e a ma megjelent kismama ujságot, abban egy érdekes kérdés merült fel, a látogatók hada a szülés után, bent a korházban. Nektek jó volt h a látogatok csaka folyosón lehettek és korterembe nem mehetnek be, vagy kényelmesebb lett volna ha bemehetnek? ÉN amikor szültem (nem itt), akkor szinte egész nap voltak látogatok, és mivel 5en voltunk egy szobában szinte mindig jöttek valakihez. SZoptatni sem volt könnyű, de énugy voltam vele h nem zavartatom magam, ha van az illető emberkékben tapintat nem néznek oda, meg a szopiztatás amugy is egy csodálatos dolog és nem kiváncsiság tárgya. Persze én felfedeztem egy két kiváncsi szempárt, de egy nézéssel ledöftem..

CSak érdeklődöm h melyik a jobb, mert tudtommal még kevés korház müködik külön látogatói folyosóval.Vagy tévednék..(tudom ma nagyon aktiv voltam, ki tudja mikor jövök újra de legalább látszik h jobban vagyok.)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
köszönöm mindenkinek,apa szeme jól van,tökéletesen lát vele közelre-messzire.Olyan furcsa,hogy van benne egy idegen dolog..Mert neki nem lézerrel csinálták,hanem felvágták,kivették az egész szemlencéjét,és műlencsét kapott,amivel örökre jól fog már látni,és semmilyen hályogja nem alakul ki többetKép
Dóri!
Köszönöm a receptet!És Blanka még mindig olyan igazi kis Hölgyike!!!!KépA siófoki Hotel Azúrban voltunk,nem titok,szégyellje magát az,aki hibázott,ne én.Ja,és már csak 69 kg vagyok!Most,hogy új a hajam,szolizom,sokkan többen megdícsérnak,még az is látja a fogyi eredményét eddig,aki csak az ünnepek előtt látottKép
Manó!
Úgy mennék bulizni,nagyon felpörgetett a téma...Kellett nekem kiállnom magunk mellett,most meg kaphatok a fejemre...eszembe jut az a régi tűz a randik előtt,meg a sok izgis pillanat,ebben a hideg téli estében meg elég csak a levegőbe szippantani,és bennem van,ahogy mentünk-jöttünk a dizsiből a csajokkal,csinin....Jaj,végem vanKépÉs Esztit még mindig meggyurmázom,ha legközelebb talizunk!!!!!
Csilla!
Nekem azért ultrahangozták,mert sem a röntgent,sem a mammográfiát nem ajánlották a szopi miatt.De a fogászaton csak a fogra megy a röntgen,oda célozzák,az nem káros.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kriszti! Gratula az ereményhez, ugye, hogy már a közérzeted is jobb? Én is így vagyok vele. Én 2. hete csinálom megint, de jókat is eszem. De én marha nem álltam rá a mérlegre még mindig. Mindegy, a ruháimon majd látszik Kép
Pá Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Kriszti:én sajnos nem szültem nála egyszer sem,pedig nagy vágyam volt.A lányomat még nem,a pici fiamat sajnos már nem szülhettem Vele.De most megkeresem megint és remélem,hogy nem haragszik,hogy akkor otthagytam.Tulajdonképpen a 3. babát neki köszönhetem,hogy sikerült,de annyira bizonytalan volt akkor,hogy lesz-e kórháza vagy sem,és a MÁV-hoz valahogy ragaszkodtam,hogy orvost váltottam.Nagyon megbántam,azóta sem bírtam magam rávenni,hogy orvoshoz menjek.De most már nagyon esedékes lenne a rákszűrés,úgyhogy nem halogatom.
Örülök,hogy a párod jól van! Kép

Puszi Mindnekinek:Anikó
vakili

Sziasztok,

Most gyors leszek, és kategórikusKépmert itt van anyukám, csak gyorsan feljöttem, hogy megnézzek valamit!De titeket sem hagyhattalak kiKép

Kriszti, örülök Pisti szemének, és gratula, hogy ilyen jól vanKép
Eszti gyurmizásKépKéparanyos vagy, de mikorrrrr??
Jó lenne már összehozni a talit. Apropó jól vagytok már?
Floci ti is hamar gyógyuljatok!

Csilla, KépciciKépazért szerintem még mindíg nézesd meg valakivel!
Gáborka nagyon szép kisfiú, és a lányod is tündérKép

Indigo,szülésznőt szerintem azért a 25-30.-ik hétnél már választhatsz mert ők is be vannak asszem táblázva. Egy hónapban csak 4-5 szülést vállalhatnak, és nehogy az legyen, hogy aki neked szimpi annak már beteljen a létszáma!
Ha választottál akkor onnantól igen ő csinálja majd a CTG-et.
Ha jól tudom a 28.-ik héten van amúgy szülőszoba mutogatás isKép

manó
manóci

Sziasztok!

Én sem leszek hosszú!

Kriszti, én is örülök Veletek együtt párod szemének! Kép
Csilla Kép Sajnálom a cici-balesetet, remélem, hamar rendbe jössz! Röntgen: én is most kezdtem fogorvoshoz járni, és a múlt héten volt röntgenem is, eleve rámtettek egy hatalmas védőköpenyt, de mondták is, hogy a szopihoz semmi köze.
Ivás: én a rendes poharat javaslom, nagyon ügyesen és hamarmegtanulják használni! Ha csőrösből itatod, később sokkal nehezebb lesz neki a rendes poharat megtanulni, mert annak nincs teteje, és folyton rá fog dőlni az ital!
Játék: én is úgy tudom, hogy nagyon fontos dolgokattanulnak meg ebből a dobálósból is, és ezért érdemes visszaadni neki, de nem tudom, meddig? Mármint, amíg az idegeink roncsolódnak? Kép Nyilván azt is megtanulja, hogy amikor ott vagy, visszakapja, amikor nem, akkor nem.
Látogatók: Én elsősorban ezért maradtam a MÁVnál, mert a látogatófolyosó nagyon szimpi. Amúgy gondolkodtam Boros Juditon az Istvánban, de az egész napos ki-be mászkálást én nem bírnám. És nem bántam meg, most már maradok a MÁVnál, komolyan mondom, ahányszor elmegyünk mellette, elérzékenyülök, csak jó élményeim maradtak!!!

Indigó, üdv itt Kép Én Kunné Irénnél szültem mindkétszer, nagyon profi, nekem nagyon sokat segített, én nem érzem katonásnak, pont olyan, amilyen nekem kellett Kép A CTG a dokitól is függ, ha magánrendelőbe jársz, és ott van készülék, akkor ő fogja csinálni. Nekem a másodiknál így volt, de sokkal jobb volt nekem az elsőnél bejárni Irénhez, mert őt is jobban megismertem, és a szülőszoba is otthonosabb lett így nekem. Az én szülésemet elvileg valamikor október elején olvashatod, de nem is emlékszem, megírtam-e. A decemberi kismamában a hónap kismamája cím alatt futok, ott is van pár szó a szülésről.

Ha már a fogaknál tartunk: nem tudjátok: amalgám tömést szoptatás alatt szabad cserélni?

Eszti is, Gábor is, Blanka is nagyon édes! Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!
Manó,Dóri,köszi,jól vagyunk,Párom élesen lát mint a sas(túlságosan is....Kép),és Domi is jól van.Dórinak ugyanazzal mosom a fogát,mint Dominak.Bár Dominak a Sensodynével mossuk,de mostanában gyerekfogkrémmel,Dóri ösztönzése miatt.Most kezd köpködni,de nem köpi ki,csak úgy csinálKépSignalt vettünk utoljára.De csak épphogy bekenem a fogkeféjét,mert nem akarom,hogy sokat nyeljen belőle.
Anikó!
Ugyanígy jártam,mint Te,és én is úgy sajnálom.A fiamat nála szültem,a lányomnál meg nagyon kétséges volt,így orvost kellett váltanom,de a kórházhoz én is ragaszkodtam.Csak mivel egy szó nélkül jöttünk el,valahogy nincs pofám hozzá visszamenni.Hallani rossz dolgokat,hogy mik voltak előtte,de ez minden dokinál felmerül,ha odáig jut a dolog,úgyhogy benne van a pakliban.Én sem találtam azóta olyan orvost,mint őt.Sem akinél szültem,sem aki utána nem vette észre a kismedencegyuszimat,sem aki utána nem foglalkozott a köztes vérzéseimmel.Olyan tanáxcstalan vagyok,mert bár megbeszéltük,hogy marad a két babó,mégis kellene egy megbízható nődoki,és akárhogy is keresek,nem találok olyat,mint ő.Engem nagyon nehéz helyzetemben ismert meg,emberileg nagyon sokat segített,és mindig ott volt.Bár ne lett volna akkor az a gondKépÚgy érzem,ha visszamennék hozzá,a schöpfis lányok is ezt mondták,biztosan kedvesen fogadna,hisz akkor mi tehettünk erről az egészről legkevésbé,anyukák.Mi voltunk egy tanácstalan,kiszolgáltatott helyzetben,két tűz között.A saját félelmünkkel,és a bizalommal egy szeretett orvos iránt.Szerintem ezért egy anyukát sem lehet elítélni,hogy ilyenkor a maga érdekeit nézi.Csak szerintem tuti benne marad a dokiban is,és nem felejt,valahogy úgy érzem,nem lenne olyan bizalmas és felhőtlen a dolog,mint előtte.Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Nagyon nehéz tartanom a fogyit,ahogy itthon a párocskám.Ma olyan szépen ettem a gyümikéket,de ebédre egy melegszendó beugrott,és most vacsira lemegy megint 2 szelet pizza is....Szerintem holnap is gyüminapom lesz....Mert olyan szépen mennek lefelé a kilók,de ha így haladok,hogy amit a szemem megkíván....Jaj,így vagyok én most mással is.Esküszöm,nem vagyok egy kicsapongó nőszemély,egy férfira rá nem néztem a házasságom alatt,most meg úgy nézeget(már 2 hónapja) egy pasi,olyan igaz maffiózó,én meg vadulok az ilyenekre.A párom is ilyen,de biztos nálam korábban tavaszodik.Ez a kapuzárási pánik létezik a nőknél is?Mikor rájönnek,hogy innentől semmi???Csak a férfiak a hormonjaikra fogják,és nem állnak ellen,a nők meg felvállalják,hogy nálunk is létezik ilyen,csak tudunk megálljt parancsolni???Aztán meg verem a fejem a falba....Mindegy,nálunk ebből van egy féltékenység.Ha ránézek a pasira(nem jellemző egyébként),rossz vagyok,de én legalább őszintén megmondom a véleményem.De a férjem a bútorboltban rá sem néz arra a szőke cicababára,áááá,ne gondoljátok,ő csak a konyhabútort nézte.......
Képzeljétek,holnap elkészül a második tetoválásom is!!!!Eddig egy madárka van a hátamon,szép,szolíd,tenyérnyi kis színes szépség ül egyfaágon.Most meg egy szép sötétszürke indákkal teli virág lesz hátul a derekamon.Tényleg kapuzárási pánikom van?Zsongok...nálam már tavaszodna???Segítség............Ti még sosem éreztetek ilyet?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.
Rólam annyit, hogy van egy 3 éves kislányom, akit a Sote II. klinikán szültem. A dokim Vermes doki volt. Amikor újra terhes lettem megtudtam, hogy a doki "átköltözött" Máv kórházba. Mivel meg voltam vele elégedve nem volt kérdés, hogy megyek én is utána. Így kerültem ide. A szülésem császár volt, így csak reménykedni tudok, hogy most természetes úton megszülethet a kisfiam.

Dóri mármint másnap reggel 9-kor kellett felkelned, vagy még aznap este? Tök jó, hogy ilyen hamar hazaengedtek. Én anno 8 napig voltam bent a kórházban. Kedden szültem és másik hét szerdáján jöttünk haza. Elvileg kedden mr haza jöhettünk volna, de Fanni besárgult így még egy napig bennfogtak.

Csilla, nekem személy szerint jobb volt, hogy nem jöhettek be a látogatók a kórterembe. Így legalább zavartalanul lehetett próbálkozni a szopival. Így is kicsit zavartak a szobatársak, de mivel láttam, hogy senki nem szégyenkezik én is bátrabb voltam. De hát azért vad idegen főleg férfiak előtt nem szívesen szoptattam volna.

Manó, Neked is köszönöm a választ. Neked ki volt a szülésznőd? És mikor lehet velük találkozni, hogy esetleg megszemléljem őket. Kép Azt a mondatodat nem igazán értettem, hogy a 28. héten van szülőszoba látogatás. Én azt hittem, hogy ha majd április 2. szerdáján elmegyek a szülők iskolájába, akkor annak a végén van szülőszoba látogatás is. Vagy tévedek?

Indigo

indigo

Sziasztok!!!!
Itt vagyok Kép jól vagyok Kép szép a világ Kép
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat.
Jó sokat írtatok amióta nem voltam.

Indigó!
Üdv közöttünk,jó helyre keveredtél.Itt aranyos a törzsgárda. A 28.hét a terhesség heteit számolja,onnantól lehet jelentkezni a kiscsoportos foglalkozásokra (4-5házaspár).Ennek keretében visznek be a szülőszobába.Nekem a Csenki Marika és egy Saci nevű szülésznőm volt.Isteni aranyos mind kettő,szivesen ajánlom.

Kriszti!
Te kis huncut!Még nem volt farsang,télbúcsúztató!! Tehát még nincs tavasz!! Kép Kép Jó kislány legyél.KépDe ha nagyon tombolni akarsz gyere el szombat este Champs nevű helyre(Dohány u.-Síp u.sarok) és bulizunk!!! A Búza Sanyiék (Danubius) fognak koncertezni.Ott voltunk előszilveszterezni és tök jó hangulatot csináltak. Kb 10 felé én is ott vagyok.
Ez a meghívás áll mindenkinek!! Gyertek!

Csilla!
Örülök,hogy jobban vagy.Nekem nemrég csak úgy lobbant be,fekve szoptattam és szerintem nem jól volt fent.De már semmi gond.
Nagyon aranyosak vagytok a képen,remélem nemsoká személyesen is találkozunk.

Manó!
Köszi neked is a jókívánságot,már jobban vagyok.
"Gyurmázáshoz" mit szólnál a febr 10-hez?
Ngyon jó a pancsis kép!!!!

Jucc!
Szerintem nincs köze a szoptatásnak a fogászati dolgokhoz,de kérdezd meg a dokidat.Az a biztos.

Csajok!Írjátok be a naptárba Febr 10.-én 10-15 között Flocinál tali!!! Kép

Dóri!
Blanka baba édes,Andris majd jól megyszeretgeti Kép Savanykásan várunk titeket. Kép Érted!! Savanyú, mint a .... Kép

Na jó éjt,megyek,mert apa féltékeny a gépre Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika,
köszönöm szépen a hiányolást, jól esett Kép!

Sajnos nem a legtökéletesebb mostanában nálunk a helyzet. A férjem 86 éves nagymamájánál bőrrákot diagnosztizáltak, meg is műtötték, de hát ki tudja, hogyan tovább...
Az öcsémnek meg laktóz- vagy lisztérzékenység gyanúja van a háziorvos szerint, de nem hajlandó vérvételre menni, mert egy korábbi kellemetlen, mit kellemetlen, iszonyú élménye miatt nagyon tart a dologtólKépKép. Most családilag próbáljuk rábeszélni, győzködni, nem sok sikerrel. Violának volt egy mandulagyulladása még január elején, élete első antibiotikumos kúráján van túl, nem örültem neki, de hát ez van. Szerencsére már rég meggyógyult, és semmi baja, Virág meg nem kapott el semmit. Hát ez van nálunk mostanában.

Kriszti,
örülök, hogy a férjed szeme ilyen klasszul rendbejött Kép!

Csilla,
a fogászati röntgen tényleg nem káros, szoptatás mellett is nyugodtan mehetsz!

Manó,
Eszti a habok között nagyon édes Kép!

Indigó,
üdv ittKép! NEkem 2 programozott császárom volt eü. probléma miatt, mindkettő a MÁV-ban. Nagyon jó emlékeim vannak, szövődménymentesen gyógyultam mind2 alkalommal. Pár infó, ami velünk történt: első alkalommal EDÁ-van érzéstelenítettek. Itt többet kellett várni a hatásra, kb. 15-20 percet. Minden nagyon gyorsan történt, de sokszor úgy éreztem magam, mintha kicsit illuminált állapotban lennékKép, nyilván az EDA miatt. Kivették a kislányomat, rögtön megmutatták, azán hátravitték a férjemnek, ő sokáig babusgatta, amíg engem varrtak. Akkor én is megkaptam kb. 2 percre, egy puszira. Utána rögtön őrző, ahová 1,5 óra múlva hozták ki. Azonnal szoptatni akartam, ami sikerült is a nővér segítségével, mert félig ő tartotta a babát, és jött a kolosztrum bőven. Igaz, hogy a fejed nem emelheted, de oldalt fordítani szabad, és az elég volt. 6 órával a műtét után mobilizált egy kedves ápolónő, zuhanyzás, ilyesmi. A fölkelés nem egy leányálom, de túl lehet élni, ha mindent lassan csinál az ember. 20 perc fürdés után egyedül mentem a babámért, és onnantól fogva végig velem volt a nap 24 órájában. Csak fürdetni vitték el őket, de azt is lehet nézni. Minden vizsgálatot az én jelenlétemben végeztek. Viola hétfő délután született, pénteken délben mentünk haza.
Második kislányommal spinális érzéstelenítőt kaptam, ennek hamarabbb megvolt a hatása, profibban is adta be a dokinő, közben nem voltam illuminált, mint az EDÁ-nál. Mindenre élesen emlékszem, nincs semmi homály.
Férjemnél most csak kb. 10 percet volt Virág, aztán nálam egész sokat, miközben engem varrtak. Õ inkubátorba került 5 órára, ezért csak 5 órásan kaptam meg, ezt nagyon nehezen éltem meg, mert már szoptatni akartam. Nagyot türelmetlen voltam. Végre kihozták, és a karomba tették. Így is maradtunk 3 órán át, most senki nem segített,már tudtam, hogyan tartsamKép. Én meg csak szorítottam magamhoz a kislányomat, gyönyörködtem benne, és szoptattam. Utólag nem is értem, hogy tudtam tartani azzal a kezemmel, amelyikben még benne volt a tű, de akkor ez olyan természetesnek tűnt. Most 8 órát kellett feküdnöm, de ehettem és ihattam is közben, igaz, az első műtét után is.
Amíg engem fölkeltettek, addig Virágot visszatolták az osztályra, de csak fél órára. Zuhanyzás után átmentem a külön szobába - másodjára azt választottam -, és már "futottam" is a kislányomért. Ekkor már este 9 óra volt, kérdezgették a nővérek, nem akarok-e "pihenni". Mondtam, hogy meg is őrülnék és zokognék egész éjjel, ha nem lehetne velem,a babám, azért választottam a MÁV-ot, mert itt rooming-in van. Ennyiben maradtunk, és együtt töltöttünk onnantól minden percet. A 2. napon akartam saját felelősségre hazajönni, mert teljesen jól voltunk, de Virág picit besárgult, ezért maradtunk még egy éjszakát. Õ csütörtök délben született, vasárnap délben jöttünk haza. 5 naposan már nem volt sárga egyáltalán. 6 napos korában visszavittem BCG-re meg PKU-ra.
Ez a mi történetünk, ha érdekel még valami, szólj, és megírom szívesen, ha tudom rá a választ. Csecsemős nővérek és ápolónők kedvesek voltak, de nem is sokat találkoztunk, mert egész nap a szobában voltunk kettecskén, és ismerkedtünk. Igaz, akkor mindössze 8 baba volt az osztályon, szóval nyugis időszak volt Kép.

Most már muszáj lefeküdnöm, sziasztok: Zitmi
zitmi

Még egy viszonylag friss képet felteszek a lányaimról Kép

Kép

A helycserés támadás Kép...(Viola fogat mosott, mint az látszik is a pólójánKép)
zitmi

Sziasztok!

Flocika, köszi a választ. És hol kell jelentkezni erre a kiscsoportos foglalkozásra?

Zitmi, neked is köszi az infókat. Hát elég hamar kiugrasztanak a Máv-ban az ágyból császár után. Engem 10 órával a műtét után keltettek fel. Érdekes amit írsz, hogy zuhanyoztál. Mármint két részletben, ugye? Gondolom a sebed nem érhette víz. Nagyon szépek a gyerekeid.

Indigo

indigo

Indigo!
A szülők iskolájára menj el.Már februárban is!Ott kell jelentkezni az előadónál.A kilenc hónapi terhességet 3 alkalom (3hónap) alatt beszélik végig.Érzelmi és fizikai változásokat,a szülés menetét,stb.És feltétlen vidd magaddal apát is.Legalább ők is tisztábban látnak egy kicsit és elnézőbbek. Kép

Kép
flocika

Zitmike Zitmike! Kép
Te kis huncut! Kép
Azért mindig előkerülsz amikor kereslek,tehát olvasgatsz minket csak nem írsz olyan gyakran. Igaz? Sajnálom,hogy nem hoztál túl jó híreket a dédnagyival kapcsolatban.Reméljük a legjobbakat.
A lányok már nem is lányok,kis nőcik KépNem baj,van nekem két pasikám Kép
Raktam fel friss képeket a GIGI:gyerekek címszó alá,nézd meg ha van kedved.
És gyere gyakrabban!!!!

Kép
flocika

Kép
Nekem most ez a kedvenc képem

Kép
flocika

Floci,
Gigi képeit mindig meg szoktam nézni, sőt szavaztam is a repülős képetekre, amikor még 2 szavazata volt, az enyémmel lett 3Kép. Mindjárt meg is nézem a frisseket. Gyönyörűek a nagyok, Andris meg egyenesen tündériKép!
Igen, olvasni mindig szoktam a topikot, csak az írás sokszor nem jön már össze. De majd igyekszem Kép.

Indigo,
igen, a zuhanyzás műanyag köténnyel történt Kép, és csak olyan macskamosdásra gondolj, a nővér segítségével. De az is nagyon jól esett, tisztának éreztem utána magam. Hát igen, fölkeltenek hamar, igaz, én már keltem volna hamarabb is, de maradni kellett a szúrás miatt 6 ill. 8 órát Kép. De állítólag a trombózisveszély elkerülése érdekében minél hamarabbi fölkelés javasolt, mindenféle műtét után. Itt meg még a gyerekeket is el kell látni, ezért is jó fölkelni Kép. Meg utána már nem vagy olyan kiszolgáltatott, nincs katéter sem.
Köszönöm a bókot a lányok nevében. Megkukkantottam én is Fannit, gyönyörű Kép!
zitmi

Sziasztok!

Indigo: én, ha minden igaz, nemsokára szülök a dokinknál. Ha túlvagyok rajta (febr. 8 a kiírás, remélem, nem hordom túl), akkor megírom, milyen volt. Kép
Egyébként nekem azt mondta, hogy rendes szülésnek indul, aztán majd meglátjuk. Mondjuk, én nem reménykedem túlzottan, mert nagyon nagy a baba, és még csak másfél éve szültem császárral.

A többieknek én is köszönöm az infokat! Kép

shine
shine

Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika, aranyos vagy, de nem hiszem, hogy 3 alkalommal meg tudom oldani az elmenetelt a kórházba, főleg olyan későn. Na de majd meglátjuk. Arra meg sajna esélyem sincs, hogy Apát is elvigyem, mert a kislányomra valakinek vigyázni kell. Nagyszülők messze laknak. Úgyhogy akkor lehet, hogy a szülőszoba látogatás is ugrott. Vagy ha szülésznőt fogadok, akkor gondolom Õ megmutatja, nem? Bár még gondolkodom nagyon, hogy fogadjak-e. Érdemes szerintetek? Nagyon szereti a fiad a tükröt. KépKépKép

Zitmi, érdekelne a külön szoba. Hány darab van belőle? Érkezési sorrendben lehet menni, ha éppen üres? Mennyibe kerül? Van hozzá külön wc, zuhanyzó? Látogatók oda bejöhetnek? Pl. a kislányom, férjem? Köszönöm én is a bókokat.

Shine, de jó, hogy írtál. Már nagyon közeleg a nagy nap. Nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen és az elvárásaidnak megfeleljen. És nagyon várom a beszámolódat. Kép Te fogadtál szülésznőt?

Lányok, nem tudtok valahol listát, hogy mit kell összeállítani a kórházba? Ne nekem kellejen vesződnöm vele.

Indigo

indigo

Sziasztok!

Kérdés: a babának adnak popsikrémet, hintőport, kamillatea van?
Kismamának adnak betétet? Vagy vinnem kell?

Indigo

indigo

Ja és alkoholt? Textilpelust?

indigo

Indigo,
3 különszoba van (310-es, 311-es és 312-es), és beköltözhetsz, ha vmelyik üres. A szülésznőknek szólj már a felvételen szülés előtt, hogy külön szobába szeretnél menni, érdeklődjenek az osztályon, van-e hely. Egy bizonyos BSBO (?)osztályon fizette ki a férjem a pénzt hazamenetel előtt, számomra azóta is rejtély, hogy ez mi lehetett, akárcsak az, hol volt Kép. De a nővérek majd segítenek ebben is, tényleg olyan kedves mindegyik. Szülésznők is fantasztikusak szerintem, akiket én ismertem legalábbis,azok közül én bármelyikkel szívesen szültem volna, de hát sajnos nem lehetett, nekem muszáj volt a műtét.
Ha csak te alszol bent, és gondolom így lenne, hisz 2. gyermek, és a férjed lesz otthon Fannival, akkor 5000/éjszaka. Tavaly ennyi volt, nem tudom, emelték-e az árát. Természetesen van benne külön wc, zuhanyzó,pelenkázó, még tévé is, bár én azt nem néztem Kép. Igen, oda bemehetnek a látogatóid, nekem a külön szobában a kaját is ágyba hozták, míg az első kislányommal a 3 ágyasban nem lehetett az ágyban enni, szigorúan ki kellett menni az étkezőbe. Ezt nem értettem, miért van így.
Szerintem 2. gyerkőcnél érdemes a különhelyet megfontolni, akkor már úgyis jóval rutinosabb az ember, nem kell segítség a baba ellátásában.
Popsikrémet, hintőport adnak a picinek, alkoholt is meg textilpelust is. Kamillateára nincs szükség, vagyis nem értem, hogy az miért kellene? Esetleg azt szeretnél inni? Volt ott az osztályon bent mindig az anyukáknak megfőzött tea, de nekem olyan klóros ízű volt, hogy nem tudtam meginni. A férjem hozott be ásványvizet, azt ittam.
BEtétet vigyél magadnak, azt nem adnak. Popsitörlőt és eldobható pelust is vigyél,igaz, lesz pár darab az ajándékcsomagodban, de nekem az nem volt elég. Ha mégis császár lesz, akkor már a műtét előtt elkérték tőlem a TENA betétet, az sem árt, ha kéznél van.
Listám nincs, de itt a babaneten biztos akad valahol, vagy a többiek belinkelnek egyet, akik tudják, hol van Kép.
zitmi

Indigo!

8 órával a műtét után kelhetsz fel.
Babának csak pelenkát és positörlőt kell vinni, a többit (alkohol, krém, stb.) adják. Vigyél betétet, azt sem adnak. Textilpelust egyet adnak a baba feje alá a kocsiba. Teát, vizet ők adnak, ha kell. Én vittem cumit, cumisüveget, fejőgépet. Nekem mind kellett.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kedves Indigo: szólj a dokinak, hogy szeretnéd megnézni a szülőszobát, akkor felvisz, és megmutatja. Legalábbis velem így volt. Tudod, milyen kedves.
Szülésznőt nem választottam, mivel 70% császár esélyem van. Kép

De fura, hogy nem adnak betétet, de legalább ezt is tudom. Pelusra és popsitörlőre sem számítottam. Már megérte bekukkantani. Kép
shine

Zitmi, Dóri, köszi az infókat.

Zitmi, kamillateát a Sote II.-n a babucik szemének tisztítására használtuk. Azért kérdeztem.

Shine, látod milyen jó, hogy itt a lányok segítenek. Oké, akkor majd ha eljön az ideje megkérem a dokit, hogy mutassa meg. Szegény már megint a nyakára járok. Kép

Bocsi, hogy annyi kérdésem van, de most kezdem összeszedni a gondolataimat. Még egy kérdés eszembe jutott. A születési anyakönyvi kivonatot és a lakcímkártyát, hol kell majd átvenni? Külön el kell menni a polgármesteri hivatalba, vagy a kórház intézi és ott kell majd átvenni?

Indigo

indigo

Halihó!

Indigo! Az szül. akvi. kivonatot majd 8 nappal a szülés után lehet átvenni a lakcímkártyával együtt a VI. kerületi önkorinál (Eötvös u.). Utána tudod intézi a tgyást, csp-t, támogatást, mindent. Ja persze a legelső a taj kártya. Anélkül semmit.

Örülök, hogy tudunk nektek segíteni, legalább ennyi hasznotok van a topicból Kép

Krisztike! Én is így jártam tegnap a gyüminappal. Bevágtam egy levest meg a kelkápi főzit, amit egyébként utálok, de tegnap megkívántam és jó nagy adagot bevágtam Kép
Pasik? Zsongsz? Kicsit még korai a tavaszi zsongás, nem? De ne törődj vele, én is vagyok így néha, és noha nem akarom megcsalni az uramat, mert nagyon szeretem, azért tök jól esik, ha tetszel egy pasinak, vagy vmi hasonló (bókok stb.) Ugyhogy érezd jól magad a bőrödben!
Ja és örülök, hogy éleslátású lett az urad! Kép

Zitmi! Nagyon helyesek alányaid! Sajnálom a nagyit, remélem, hogy rendbe fog jönni. A reményt nem szabad feladni. Az én nagyimnak (84 éves) most volt nemrég egy agyérgörcse és egyelőre (kop-kop) jól van, remélem így is marad.

Flocika! Andris csúcs ezen a képen! Kíváncsi vagyok, hogy mit művelnek majd Blankával Kép Már alig várom! A champs király hely, abban aházban dolgoztam évekig és nagyon sokat jártam oda. Jók a bulik és a kaják is!
Na megyek, jó éjt!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Ja!
Floci! Citromtorta KépKép

Kriszti! Tetkó? Király..én nem mertem még bevállalni, férjemek ezer van Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Indigo,

na, látod, a szemtisztításra nem godoltam, pedig eszembe juthatott volna Kép. A MÁV-ban bórvizet használnak erre a célra, és adnak is, ha kérsz. Mi itthon is használtuk pár hétig.

Dóri,
aranyos vagy, köszönöm szépen Kép. Tudom, hogy egy idős ember szervezete sérülékenyebb, de minden ilyet nehéz tudomásul venni. Anyukád jobban van? A múltkor írtad, hogy a fogai begyulladtak.

Megyek már én is aludni, jó későre jár.

Jó éjt: ZitmiKép
zitmi

Dóri, köszi a választ. És majd ott az anyakönyvi csoportot kell keresni? És már előre el van készítve? Akkor gondolom hamar megy a dolog. Vagy nem? Oda az apa is elmehet, ugye?
A Taj-kártya meg majd postán érkezik gondolom.

Zitmi, én is gondolok a nagymamádra, hogy rendbe jöjjön.

LÁnyok, újabb kérdés. Kép Gondolom már a hátatok közepére kívántok. Bocsi. A kórházban van valami kis belső udvar féle, ahová a kislányommal majd ki lehet menni levegőzni, míg a szülés tart?

Indigo

indigo

Sziasztok!
Dóri,jaj,végre valaki,aki megért....pedig nem is tettem semmi jossatKépKépKépAz én diétám teljesen felborultKépFérjuram itthon van,és mikor nekem koplalnom kellene,beül elém újhagymával,puha kenyérkével,paprikás szalámival,párizsival,retekkel,paradicsommal-na,ilyenkor elvesztem...Apukám meg meglepett minket egy kis hurkával-kolbásszal.A hugom tegnap gulyáslevest főzött,én meg feketeerdőtortát sütöttem.Hát így lehet diétázni?Minden tiszteletem Neked és a hugomnak,mindketten gyümölcsöket nassolgatni vendégségben,én ennyire nem vagyok erős.Elküldöm a tetkómat!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok csajok!
Hulla fáradtan de itt vagyok.A tegnap esti buli nagyon jól sikerült.Kár,hogy nem láttalak benneteket.Bár Andrist szopi után még sírva hagytam itt (nem aludt be a cicin) 5 perc után elaludt és megvárta a fél 4-et mire hazaértem. Kép

Indigó!
Olyan mosolyogni való ahogy kérdezgetsz,minha első babád lenne. Kép Belső udvarról én nem tudok,de szerintem nem is engednék be a szülőszobára,csak apát.Nem árt ha megkérdezed a dokit és utánna nézel egy bébiszittynek.
Szemtistítás?Miért kell?Én három gyereket szültem ott de erről nem hallottam.

Dóri!
Ezek szerint neked jó a 10. és számíthatunk rátok.Címet küldöm priviben.

Kép
flocika

Sziasztok!

Én csak érdeklődni szeretnék!
Ismeri valaki dr. Koós-Hutás Piroskát a máv kórházból?
Minden információ érdekelne!
Előre is köszi!

Gabi

11. hét
gabriella23

Flocika, Kép hát igen nagyon készülök erre a babára ismét. Nagyon szeretném, ha most természetes úton születne meg. Egyébként melyik kérdésem tűnt olyannak, mint aki első babáját várja? Egyébként mindig ilyen voltam, mindennek nagy feneket kerítek. KépKépKépKép
Szemtisztítást minden reggel kellett a Sote II.-n csinálni ez volt a babák "reggeli mosakodása". Azt gondoltam, hogy a szülőszobába nem engedik be a Fannit, csak sajna nagyon messze laknak a szüleink így muszáj magunkkal vinni. Ha lehet, akkor anyukám feljön pestre, de idő míg felér, addig a Fanni apával kint fog várna. Azért kérdeztem, hogy van-e udvar, hogy ott el tudják ütni az időt.

Indigo

indigo

Szia Indigo!

Sajnos olyan udvara nincs a kórháznak, ahol kényelmesen el lehet lenni. A parkolóban lehet sétálgatni, ennyi.
A Taj -kártyáért is be lehet menni személyesen(Teve u.2.). Ezt akkor mondták, mikor mentünk a gyerkőc anyakönyvi kivonatáért. A kórházban fogsz kapni egy papírt, amin rajta van, hogy hova és mikor kell menni ezekért a papírokért.Az ak.papír és a lakcímkártya 1 héten belül megvan.

További jó babavárást, szia: Ágas
ágas

Ágas, köszi az infót.

Jó éjt!

Indigo

indigo

Gabriella 23!

Én ismerem, nála szültem májusban. Mi érdekel? Írhatsz privibe is. bajaczky@t-online.hu

Floci! Febr. 10? Hány óra? Cím érkezett, megyünk.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri!
Örülök.Mi 9-től már szalonképesek vagyunk és kb 3-4ig érünk rá.Akkor hozzuk haza a bátyót az oviból.

Többiek?

Indigó!
Udvar nincs,a parkoló nyomasztó.Ajánlom a közeli Városligeti játszóteret,állatkert? Csak apa le ne késse a babócáját. :Kép

Kép
flocika

Indigó!
A Király utcában a Kentucky-ban van egy ingyenes játszóház.Ugyan nem nagy,de legalább egy kis változatosság és időtöltés,és közel van.Ja,meg az Állatkertben is ott a játszó,csak az drága-viszont onnan el sem lehet rángatni a gyerkőcöket.
Tényleg ,volt ott már valaki tőletek?Mi voltunk,és nekünk nagyon tetszett.Anyukáknak külön babahelyiség,és "kakaóbár",a gyerkőcöknek igazi patak vízeséssel,kishajókkal,pecázással,sok gyermekcsősz,igazi homokozó,nagy csúszda,sok-sok játék a számítógépestől a kismotorig,a társasok,stb.És mindez fedett helyen.Nagyon ötletes!!!!!
Flocika!
Nem tudom nektek biztosra ígérni,mert nálunk most Dóri van a topon.Ezért is nem írtam.Domi már meggyógyult,egész nap a nagyinál volt,ott aludt.De Dórinál tegnap kezdődött reggel,hogy melegnek éreztem.Semmi orrfolyás,semmi panaszkodás.Először csak arra gyanakodtam,lehet,sokat rohangásztak a lakásban a tesóval.Aztán csak nem múlt,és bizony 38volt.Egyre jobban fölment neki.Bár csillapítottuk,de éjjelre 40fokos láza lett.Semmi bajt nem lehetett látni,csak egyszerűen a magas láz.Még éjjel2-3-kor is csillapítottam,ő meg a nyakamba kapaszkodva bújt belém egész éjjel.Reggel jó sokáig durmolt,és láznak nyoma sem volt.Tudtam,hogy ez csak "úgy"nem tűnhetett el,készültünk az ügyeletre a délelőtt folyamán.Okkal,mert megint felszökött neki.Először a vörös arca miatt skarlátra gyanakodtak az ügyeleten,na akkor én dobtam egy hátast.Aztán a torkába belenéztek,és tüszős mandulagyulladása van.Nem sír,nem nyűgös,ha lemegy a láza akkor alig lehet leállítani olyan eleven,ha meg lázas,akkor az ölembe bújik,de semmi nyügi.Most este 7-kor kapott 2 kanál panadolt,de csak 2óra múlva,9-kor ment neki le a 40-ről 38-ra.Most várom a 11 órát,ha kell ha nem beadom a köv.adagot,mert rettegek a lázgörcstől.Gondos anyuka milyen-rögtön a babaneten nézegette a rendelő rovatban a lázgörcsöt.De be is zártam hamar,olyan ijesztő volt minden...Szóval itt tartunk,bika-penicillin antibiotikummal egy hétig,úgyhogy ebből csak szombaton lesz valami fejlemény,hogy meggyógyultunk-e.Ha tökéletesen,akkor ott leszünk a randin.Ha nem,akkor majd legközelebb.De akkor kérünk virtuális sütit!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Kriszti!
Jobbulást Dorinának.Mi is állandóan a mandula gyuszit szedjük össze.Ha én beadnám az antibiotikumot állandóan azt ennénk.Ha lázas már egyből a torkát nézem és viszem gurgulázni.A kis mindentudó sunrider lötyikével 2nap alatt elmúlik,csak a lázra adok gyógyszert.Ez ügyben írok privit is.

Kép
flocika

Szia Floci!
Köszi az infót,és várom a privit!
Nekünk sem volt eddig gond ezzel,mi az aloés propoliszt szedjük,és olyan az immunrendszere mint a vasbeton.De ez most kiütötte.Dominak is ezt adjuk,ha van valami baja,és nagyon hamar rendbejött,ahogy írtad Te is.Csak míg Domi eszi naponta többször,Dórinak nem tudom annyiszor adni,mert annyira nem jó az íze.De ő még nem tud gurgulázni,szerintem lenyelné-mint mindent-,mert a fogkrém kiköpésénél is csak imitálja.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

0618
Flocika!

10-e, szerintem 10- 1/2 11 körül ott tudunk lenni, mert nem kelünk korán Kép
Felírtam a dátumot, mert mostanában elég lukas az agyam. Megyünk, sütikével. Mit vigyek még?

Kriszti! Jobbulást Dórinak, remélem addig meggyógultok Kép
Pusz Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok,

Nagy itt az élet látomKépAlig győztem visszaolvasni annyi minden történt veletek!
Nem is biztos, hogy így egy szuszra sikerül is mindenkinek írni mindenre.

Kriszti, DóriKépjobbulást kívánok neki szegénykém!Sok, sok gyógypuszit adjál át a nevemben?)
Tetkó:igen, nekem is tetszik!Nem ment el az eszed, ha ettől jobban érzed magad, hajráKépKépCsak egy a bökkenő, hogy csak másokon tetszik. Nekem nincs, és nem is lesz. Valahogy magamon nem tudnám elképzelni. A nonfiguratív minták tetszenek nagyon a karon meg a derékon!Csak sajna se karom nem olyan vékony, se a derekam, hogy mutogassam!Pedig ha olyan lennék tuti jó kis csípőfarmerba mutogatnám a derekamon;)))
De csináltass, és majd muti, mutiKépKép
Bulizás????Volt, vagy lesz??KépKép

Floci, Chams az jó hely. Mi is jártunk/unk/oda.De kár, hogy nem olvastalak előbb, esküszöm szabaddá tettem volna magam!
Nálunk apa volt szombaton, 2 szülinapon isKépKépDe így a két alkalom egyre csökkentKépKépEnnek én örültem a legjobban!
De most nem voltunk egyedül mert unokahúgomék itt aludtak a barátjával, és tök jól elvoltunkKépEszti meg tök jót aludtKép
Viszont nekünk a 10.-e nem jó!KépKépMert anyukám itt lesz, és azért nem akarom kirúgni!Akkor tud csak jönni!Sajna, bocsi.De ha esetleg a jöv héten valamelyik nap még jó nektek??Annak örülnék!

Indigó,már végülis közben válaszolgattak neked a lányokKépDe kérdezted, hogy nekem ki volt a szülésznőm:Csenki Marika!Ua. mint Flocinak, és egy naggyon aranyos, kedves nőcikeKépKépDe asszem írtam már neked az első válaszomban!Mindegy.
Udvarról én sem tudok, sőt valóban ahova le lehet látni, az tényleg elég csúnya helyKép
Szülőszoba látogatásról pedig csak annyit, hogy én sem jártam a szülők iskolájába, hanem én úgy néztem meg, hogy megkértem a dokim az egyik vizsgálat után, hogy nem nézhetném-e meg? Erre ő monta, hogy várjak mindjárt fölszól.Telefonon lwedumálta, és fölmehettem. Egy szülő volt, de már ő is csak a 2 óráját töltötteKépTehát nem zavartam senkit, és majd 2 órát voltam ott! Akkor ismertem meg Marikát, és mivel rögtön szimpi lett, annyira készséges volt velem, mindent töviről hegyire megmutogatott, kérdeztem vagy ezretKépezután eldöntöttem, hogy őt választom!Akkor meg is beszéltem veleKép
Ha jól emléxem én is a 30.-ik hét körül voltam.
Viszont a szülők iskolája biztos jó lehetett, de én azért nem mentem mert nekem nincs valami közel a kórház, és ahol lakom indítottak a védőnők havonta 1* un. baba-mam klubot! Ennek keretében voltak előadások, végülis ua. mint ami a szülők iskoláján elhangzik!Jött ide orvos, szülésznő, dietetikus, stb. stb.!Vetítettek filmet, szóval nagyon hasznos volt, és itt a közelben!
De neked ez már nem az első babád, így szerintem nem gond, ha nem tudsz menni.A másodiknál én sem hiszem, hogy fogok járni ilyesmire, mert Esztivel mit csinálok??Kép
Meg a nagyrészét már tudom isKép

Zitmi, de jó, hogy jelentkeztélKépNagyon aranyosak a lányokKépKépHelycsere megvolt, látomKép
Mennyi idős is a nagyobbikod?

Shine, már a célegyenesben vagyKépkitartástKépÉs majd várjuk a beszámolót!
Te is rég voltál már!!

Ágas, drágaKépTi hogy vagytok?Mizujs veletek?Rég nem tudunk semmit.

manó
manóci

sziasztok!

Aki beteg annak először is jobbulást!!!!!

Mano!

köszi! Fel is teszem a képeket a gyerekeimről..h ne csak én gyönyörködhessem bennük!

Zitmi!

Szerintem is nagyon aranyosak alányaid!

Flocika!

h vagytok? ha jól emlékszem tartozol egy privivel, de csak ha lesz időd. A fogdokitól rettegés fog el, még mindig gyáva vagyok..

kriszti!

Boni nálunk is csak imitálja g urgulázást, ha nem figyelném inkább ki i s hagyná a fogkrémet igy is néha első alkalommal már ki is köpi, ugy h szinte még meg sem mosta a fogát. Gábor meg még mindig játszik eldobom -anya vissza hozza játékot...tegnap meg kitalálta h ő nem álmos, és még este tizkor fent kukorékolt..viszont szerintetek normális h néha megrázkodik mint aki fázik? de az kizárt mert jól fel van öltözve, és ahogy megfigyeltem nem is hideg a keze sem olyankor. Lehet h komolyan kell vennem?

Kép Tudok olvasni...

Képletámadott fürdés előtt..

Képcicizünk..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Lányok, nagyon hálás vagyok a válaszokért. Most már lassan minden infóm meglesz.
Vércukor terhelésre kell vinnem cukrot? Vagy adnak ott?

Indigo

indigo

Sziasztok!

Indigó!
A terheléses vércukorra a szakorvosi rendelőbe kellett mennem.Annak a földszintjén van patika.Ott pontosan kimérve lehet az adagot megvenni és fent a néne aki leveszi a vért ő keveri be.Vigyél citromot mert nagyon tömény.Ha megendedik csinálj belőle limonádét,úgy ihatóbb.És persze egy jó könyvet,hogy hamar elteljen a két óra. Kép

Manó!
Sajnálom,de elég rumlis épp az a hét.Vagy talizunk még késöbb vagy még egyszer Kép veled is.
Anyukát el ne zavard miattunk.!!
Bulizni szerintem februárban megint a Champsbe megyunk,majd írok elötte.

Csilla!
Édes a pasi,kár hogy nem néz bele a gépbe. Majd kérünk portrét is.Privi ügyben én várom a jóváhagyásodat,hogy mikor telefonálhatok.Azt írtad,hogy még egyszer átrágod magad.

Megjött apa,kéri a gépet.Holnap jövök. Jó éjt.

Kép
flocika

Halihó!

Indigo! Nekem nagyon jó volt a terheléses cukrom, meg kellett ennem a vizsgálat előtt kb. egy tábla csokit. Kép Sose legyen ennél rosszabb Kép

Csilla! Nagyon édesek vagytok!
Voltál dokinál? Segített valamit aez emilem? Anyum már meggyógyult, csak ugye egy normális dokira volt szüksége...

Manó! A tetkókkal én is így vagyok, férjemnek van egy csomó, tetszenek. Én már évek óta akarok is meg nem is, sajna rajtam sincs szexi hely, ahova feltehetném. Hogy néznék ki én egy tetkóval?

Na megyek! Puszi
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?