Új privát üzeneted érkezett!

Adri, de cuki, édes kisbabád van.))))) Imádnivaló!!

Baba, nagy gratula a kislányhoz:)))) Hajdú dr-nő bizti jól látta a nemét, nagyon régóta doki és nagyon jó orvos.

Röpcsi, uhhh, nagyon sajnálom a cisztát:-( Reméljük, hogy egy hónap alatt kiürül és kezdhettek. Kaptál rá valamit?

Adri, édes pocakod van. Milyen izmos a hasad, azta! Csini kismami vagy!

Kamilla, neked is szépséges a pocid. Jó a kismama ruhád is.) Te is nagyon csini vagy!

Krisz, te is tegyél fel képet!:)

Luna, hú, ilyen tök jó dolgot, hogy nyertél a lottón, pont amikor kellett, de jóóó:)) Én régen a Luxoron nyertem 53 000 Ft-ot, az volt a max. De klassz érzés volt, imádtam:) És a lottózóban és nagyon örült az árus, amikor kifizette, kedvesen gratulált.
Vendég

Szia Röpcsi !

Kösz a biztatást :) Édes vagy, hogy érdeklődtél :)
Mi kb 2 éve probálkoztunk otthon (előtte kb 8 évig szedtem fogamzásgátlót)és nem sikerült persz közben jártam orvoshoz rendszeresen de semmi sem történ. Aztán csináltak rajtam átjárhatóságit is de ott is minden rendben volt, megint eltelt 1 év és semmi .... Aztán meg beajánlottak a profhoz és tavaly kezdtük el. Persze nála is előszőr kivizsgálások sora nekem is meg a páromnak is. Szerencsére az ő eredménye nagyon jó lett . Most túl vagyun a második otthoni probálkozáson most várunk, hogy hátha.... Veled "veletek"mi a helyzett ?
mandus

Sziasztok,
Adri nagyon édes a babykétek:)
Krisztikém, igyekszem, igyekszem...
Röpcsikém, hogy vagy?
Kamilla, reggel meséltem az uramnak, h. hogy fogják hívni a lányotok:)
Baba, minden rendben lesz!
Twist, Dorka baba olyan drága.)
Luna, jól vagy?
Mandus, mennek a drukkok!
Mmzsó, ha olvasol, hogy vagy?
Rena, Kicsi eltűnve...

mary80

Mandus, nagyon jól tetted, hogy 2 év után orvoshoz fordultatok, így hamar lesz babó:) Drukkolok, hogy most sikeresek legyetek!!!!
Mi 14 évig vártunk, hogy majd hátha otthon összejön. Komolyabb vizsgálatokra sosem mertem elmenni. De aztán végül is csak összeszedtem magam és elmentünk dokihoz és mindent végigcsináltam, amitől azelőtt féltem. És 1,5 év alatt összejött a kislánykám. Kár, hogy korábban nem mentem babáért, mert magától sosem sikerült volna, így viszont szuper jól sikerült:)

Mary, köszi:) ( és a többieknek is a baba-dícséretet)
Mary: hogy lehet azt fejleszteni, hogy a baba átforduljon? Sokat fektessem hason (nem nagyon szereti), vagy háton is elég? Magától megfordul, vagy finoman fordítani kell, segíteni neki?
Vendég

twist
Gyönyörű dorka baba!!!!!Nagyon édes kislány.Igérem rakok
fel képet hamarosan.
mary
Ok igyekezzél.Puszi
adry
Nagyon édi a babátok.Szombaton mi is megyünk és én is rakok
fel képet.Annak meg külön örülök hogy minden negatív.
Hál istennek nekünk is.Tök jó :D
röpcsike
Merre vagy?
mandus
Üdv köztünk!Nagyon drukkolok hogy sikerüljön a kis baba.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Mary,
köszi a kérdést,már jól vagyok,azért nehéz volt az elején.Fáradt voltam az egésztől,de már van kedvem a folytatáshoz!

Twist,
2 hónaposan még nem szokás átfordulni(tudom,nem tőlem kérdezted).szerintem nyugodj meg,biztos átfordul Dorka,ha itt lesz az ideje.

Mandus,
üdv.itt és hajrá!Tudom,hogy rengetegen járnak a klinikára ugyanebben a helyzetben,mint te,de nem lehet,hogy te vagy az a lány,akivel találkoztunk párszor a profra meg Murberre várva január végén?

Bocs,hogy nem reagálok mindenre,sokat írtatok,de a pocakfotók nagyon tetszenek!
Vendég

Twist, 2 hónapos korra csak az az elvárás, hogy a fejét emelje ki hason fektetéskor és tartsa meg.3 hónapos korra már a mellkasát, és az, hogy mind2 irányban forogjon 6 hónaposan.Persze, ezek csak tankönyvi adatok, a babák ettől eltérőek!:)
Van most is 1 hetesem, aki a fejét fordítja át hason fektetésnél.:)

mary80

Badró, elkerültük egymást ezek szerint. :cry: Graatula a jó eredményhez! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Adri édes a babód :)

Mandus üdv itt! :)

Mary köszönöm, ma végre igen. Tegnap annyira borzalmas napom volt, de ma már jobb volt. Voltam ma vámpír béténél és rákszűrésen is. Te hogy vagy? Jobb a közérzeted, hangulatod?

Röpcsikém hogy vagy??
Vendég

Luna, akkor jó, örülök!
Mi baj volt, v. nem publikus?
Várom a csodát...ennyit a hangulatomról :cry:

mary80

Sziasztok !

Twist : Köszönöm szépen a drukkokat remélem, hogy mihamarab sikerülni is fog :) Hűha 14 év ?? Hát nem semmi... Igen komolyabb vizsgálatokra rászánni magunkat azért elég sok erő kell, de megéri, hogy tisztába legyünk önmagunkal.
De ahogy nézem nektek nagyon is megérte :) csoda szép a babátok :) testvére lesz?:)

mary80: köszi köszi köszi a drukkokat de ezt szeretném viszonozni is :)

mmzsó: Szia igen igen ezek szerint mi már találkoztunk :) Ha csak nem te vagy az a lány ha jól emlékszem akkor gitározol :roll: mi van veled? Hogy haladtok? Majd kiszámolom, hogy mikor kell mennem és hátha össze futunk megint :)

Luna80: köszönöm neked az üdvözlésedet :)

Most mindenkinek szép álmokat iszonyatosan fáj a fejem és inkább lefekszem :?
mandus

Köszönöm a válaszokat Mary és Mmzsó!:) Valamelyik internetes oldal zavart meg, ahol már fordulást írnak, ún. véletlen átfordulást.
(Bár, ha éhes és nem tudok 3 mp-en belül odarohanni, akkor képes hátról-hasra fordulni és előre is tudja tolni magát, keresve a cicit. A hiszti közben csoda dolgokra képes a kis csajom.)))

Mandus, köszi:) Hát bizony kívülállóként nagyon ijesztőnek tűnt a lombik program és az inszemináció is. Aztán amikor átéltem őket, kiderült, hogy nem is kellemetlenek és nagyon megéri:) Most azonnal nem szeretnénk második babót, anyagilag és testileg is kell egy kis pihenés. És vissza szeretnék menni dolgozni. De aztán lehet, hogy jöhet még egy kis trónörökös:)
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!Lányok tegnap este éreztem először a magzatmozgást,pont olyan mint a kisfiammal volt.Olyan jó:)

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok!

Kamilla, gratulálok :lol: :lol: tök jó lehet már én is várom :lol: :lol: :wink:
baba,igen elkerültük egymást :cry: korán is végeztünk mert már 8 ra ott voltunk... :wink:
twist,köszi neked is tündéri :lol: :lol:
töbieknek is pusz Kép

Kép
Adri
badró1

Badró, mi is ott voltunk 8 előtt, így 8:20-ra végeztünk is. Tuti, hogy akkor összefutottunk.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Apa kérésére titkosítottuk a blogomat. Ezért légyszi írjátok meg az e-mail címeiteket, hogy tudjak meghívókat küldeni a rendszeres olvasáshoz. Oksi?
Kamilla, de fincsi lehetett!:)) Édes pici manó dörömbölt neked:)
Vendég

baba, lehet ti ültetek melletünk :?: :roll: a páromon börkabát volt rajtam kötött pulcsi :wink:
twist,küldöm privibe :lol:

Kép
Adri
badró1

Badró, nem emlékészem, de lehet. Mi voltunk az elsők a dr.nőnél. Farmerban voltam és fekete kardigánban és fekete hosszú nagykabátban.

babaimádó
Kép
babaimado

hú én sem emlékszem rád... :oops: :cry: :roll:
mi valami Zoltánnál voltunk az emeleten. :wink:

Kép
Adri
badró1

jaaa..mi lent...

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Röpcsi és többiek, akik voltak IR vizsgálaton!

A mens mentisbe kihez mentetek?
Vendég

Még egy kérdés: kell oda beutaló, vagy elég csak bejelentkezni telefonon, hogy egy ilyet szeretnék?

köszi a válaszokat!!
Vendég

Boooooocsi de még egy kérdésem lenne....
Szerintetek így, hogy most csinálok egy 2 hetes diétát, utána kezdek egy másik 2 hetes diétát, közben megcsináltassam az IR vizsgálatot, vagy inkább csak a diéták után?
Vendég

Miért mindig akkor jut eszembe kérdés, amikor már elküldtem?????

Szerintetek a diétázás, illetve a testsúlycsökkentés mennnyire befolyásolja az IR-t??
Vendég

Sziasztok!

Egy pár napig nem voltam, minden jót nektek.

Kicsit pihentem egy barátnőmmel a Balatonon voltam.

Krisztike: hogy vagy remélem egyre jobban.

Ma sok jó hireket olvastam. Barátnő irta, hogy jön a kistesó és másütt is érkeznek babók, remélem itt is egyre többen lesztek.

Twist: nem tudom, megosztod-e tovább velem a blogodat. Annyira örültem és örülök a szép lánykádnak, ahogy látom,nem csak én dicsérem a kicsi hercegnődet, priviben megírom a mail címet. Nagyon szívesen olvasnálak, ha megengeded.

Minden jót mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Luna, beutaló nem kell. Hívd fel őket. A többire ők megadják a választ.

babaimádó
Kép
babaimado

Na megjöttem csajok!!!90% hogy kisfiúnk lesz,de nagyon
szégyenlős volt a kis drágám.Egész végig szopta a kis ujját.
Olyan édes volt.Nagyon jó volt látni.Azt mondta az ultrahangos
nagyon nagy baba.De minden rendben.Vagy ma vagy holnap
rakok fel képeket,csak most megyünk el,de később vagy holnap
lesz kép.Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike, akkor mostantól nyugi van, ugye????GRT!

babaimádó
Kép
babaimado

baba
Hát most nyugis vagyok,de én sajna örök aggódós tipus vagyok.
De persze nagyon örülök a kis drágámnak.
Te jól vagy?

Kép
Kép
krisztike54

Adri
Nagyon aranyos a kisbabátok és biztos a neme is nemsokára kiderült majd :!: :D Nagyon jó ultrahang képet raktál fel róla, nagyon szépen látszik és milyen kis édes :!: :D
Tetszenek a nevek is, amiket választottatok, kíváncsi vagyok nagyon, hogy kisfiút vagy kislányt vártok-e. :)

Twist, nem, nem kaptam rá semmit, azt mondta a prof., hogy szerinte elfog múlni magától is :!: Hát, nagyon remélem, mert mindenképpen, amint lehet, elakarjuk ismét kezdeni a programot :!: :D
Elküldtem a privit.

Mandus, nem felejtettem, hogy adós vagyok a mi helyzetünkkel, hogy hogyan is kerültünk ide a klinikára, mi is a „baj”. :wink:
Mikor tudod meg, hogy sikerült-e a kezelés? Szorítok nagyon :!: :wink:

Kriszti
Örülök, hogy minden eredményetek jó és gratulálok a kis trónörököshöz, tehát akkor kisfiút vártok :!: :D :wink: Kíváncsi vagyok az ultrahang képre! Aranyos lehetett, amint szopta a kis ujját. :D

Kamilla, de jó lehetett érezni már a picurkádat a pocakodba :!: :D
Gondolom napról, napra sűrűbb és folyamatosabb lesz, ugye?!
Eddig azonkívül, hogy a fiad természetes úton a kislányotok pedig programmal érkezett meg hozzátok milyen különbséget vettél észre a várandóságot alatt?
Szép neve lesz a kislányotoknak! :D
Köszönöm a ciszta elmúlásával, mihamarabbi kezdéssel kapcsolatos biztatásodat :!: :D

Luna, Mary, írtam privit. :D :)
Vendég

kamilla
Most olvasom hogy már éreztél mozgást. :D
De jó.Én kis kaparászásokat érzek.Olyan fura.Többször is
egy nap.Már én is nagyon szeretnék mozgást érezni.
röpcsike
El fog múlni a ciszta.És már kezdhettek is :D

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Röpcsikém, mikor?
Mert én nem kaptam semmit!:(
Kriszti, értettem...:(
Twist, kérem én is!Köszi!:)
Írok.

mary80

Röpcsi,
ugye nem azért nem válaszoltál a privikre,amiket küldtem,mert megbántottalak valamivel?
Mikor mész legközelebb profhoz?
Vendég

Röpcsikém én se kaptam meg! :(
Vendég

Csajok rakok képet!Egy kis pocakfotó,meg a kis drágám. Kép [/img]

Kép
Kép
krisztike54

Kép

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike, tudom, én is ugyanilyen paramami vagyok! :oops: Köszi, jól, de aggódok a magzatvíz mintavétel eredménye miatt. remélem, mostmár minden rendben lesz. Annyi nehézség után már jó lenne csak örülni.
Szép pocid van már és nagyon édes a kicsid.Látod, csak rendbejönnek a dolgaid!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Krisztike: nagyon-nagyon örülök ezeknek a csodaszép fotóknak. Ha az eleje nehéz is volt, remélem a folytatás annál könnyebb lesz. Gondolom még pár nap és már érezni fogod, hogy mocorog a kicsi drága jövevény.

Kamilla: a te kislánykád már mocorog, hogy vagytok. Nálad is nagyon helyes a multkori pocakfotó.

Pocaksimi a kis jövevényeknek!

Röpcsi: te mikor kezdhetsz, most nem igazán vagyok képben.

Vigyázzatok magatokra és minden-minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Krisz, nagyon ari a babátok :lol: és kakkor kukis lesz :lol: :lol:
én is fiút érzek :roll: :oops: :wink:
a pocid is szép kerek gratula :lol: :lol: :lol:
köszi neked is Röpcsike :lol:
mindenkinek:
Kép

Kép
Adri
badró1

baba
Meglátod nálad is jó lesz minden.nem lesz semmi gond.
Nagyon drukkolok nektek hogy jó legyen minden.
Mostmár jól érzem magam.Kaparászik egy csomót a kis drága.
kispatak
Mostmár jól vagyok és kezdem élvezni a terhességet.
Kis kaparászásokat érzek sokszor.Egyre erősebben.Biztos
a kis drága.

Kép
Kép
krisztike54

adry
Köszönöm.Igen azt mondták 90% kisfiú.Ez volt az álmunk
a párommal egy kis tökös. :D
Egyébként a Máté az én kedvenc nevem is,csak a párom nem
akarja azt mondja sok a Máté.Úgyhogy nem tudom mi lesz a neve.
Áron és Márk.Ez a kettő van eddig.

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Krisztikém,
Édes a baby:)Szép a pocid.

mary80

Adri, Kamilla-Nektek is persze, de ezt írtam a héten:)

mary80

Luna,
Állítólag 1 belgyógyász/diabetológus beutaló kell, és megcsinálja az a kórház, ahová az ember területileg tartozik.Én most erre pályázom!Ha összejön...:S

mary80

Kriszti, haragszol?

mary80

mary
Dehogy haragszom.Miért?Csak össze-vissza szaladgálok
és még nem volt időm neked privit írni.de nem felejtettem
el.Nemsokára megyünk el barátnőmékhez meg vagyunk hívva
ebédre.Holnap délelőtt megírom a privit.Ok?

Kép
Kép
krisztike54

Kispatak nagyon köszönöm!
Mocorog a kis drága ha eszem szinte örvendezik és táncot jár :lol:

Krisztike nagyon örülök a pici fiúcskátoknak nagyon aranyos a pocakod meg a kis babád is,szép formás bucija van :lol:
Milyenek a méretei?
Hol voltatok uh.-n?

Mindenkit sokszor puszilok!
Röpcsi nagyon-nagyon drukkolok,mikor mész ujra a SOTE ra?
Kérdezted a két terhesség közti különbséget,hát én a kisfiammal sokat szenvedtem nem úgy mint most.Most semmi bajom,élek mint hal a vizben egyszer sem volt hányingerem,sem nem hánytam talán ebből is látszik más nemű bébit várok.

Puszillak!
Puszi mindenkinek
:!:

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok!

Krisz és Kamilla: Milyen érdekes, hogy már ilyen korán érzitek babód mocorogni, én a 4. hónap végén éreztem mintha valami boborék ment volna odébb a hasamban. Először nem is voltam benne biztos, hogy a fiam, aztán pár nap elteltével már egyre egyértelműbb volt. Hát a vége felé már nagyon nem sok helye volt, akkor már majd kirugta az oldalam, ó be régen volt már ez.

Krisztike: név: mindegyik nagyon szép, esetleg nem lehet neki 2 keresztnevet adni és akkor már nincs is "annyi gond"?

Most nagyon jó ez a hosszu hétvége egy kis szabival megspékelve és jövő héten is csonka hét lesz. Kell is, mert köv. szabadság már csak május végén lesz.

Minden jót

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok! Ismét itt vagyok! :)
Megírtam külön-külön a word-ba a priviket, el is mentettem, de úgy látszik tegnap este már annyira kapkodtam, hogy végül nem küldtem el, bocsi! :oops:
Mmzsó, nem haragszok, írtam is, de úgy látszik csak elmenteni, mentettem el, de elküldeni nem. Mindjárt pótolom! :)
Vendég

Keresem......... :?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?