sziasztok Lányok,
szeretnék én is hozzászólni a fórumhoz egyrészt mert én is a Szabolcsban szültem december elején másrészt az Atalay doktornő az orvosom.
Először is nincs olyan orvos akit mindenki szeret. Atalay doktornőnek iszonyat sok betege van és ez sok mindent elárul. Rosszindulatúnak tartom én is azt a felvetést, hogy összetévesztik bárkivel is a kinézete miatt. A doktornőt én mindig csak kosztümben láttam illetve orvosi köpenyben. Igaz, hogy én nagyon rég óta ismerem de maximálisan megbízom benne. Szülés előtt két hetet bent kellett töltenem a kórházban mert egy másik doktornő retardáltnak titulálta a kisbabámat. ( Ezt még a kórházban Hajdú drnő cáfolta, de akkor már bent tartottak). Lényeg az, hogy elég sok mindent láttam és hallottam. Nekem nem volt olyan nap, hogy Atalay doktornő ne jött volna be hozzám, hogy hogy vagyok, míg a szobatársaimra (3 volt az egész bentlétem alatt, mert egy kétágyas szobában laktam)még csak rá sem bagózott az orvosuk. Csak utolsó nap amikor a hálapénznek volt ott az ideje...
A szülésem kicsit macerás volt mert mint utóbb kiderült túlhordtam a babámat és eltünt a magzatvizem és a babán már nem volt magzatmáz. Itt szeretném megjegyezni, hogy kész mák, hogy a doktornő megindította a szülésemet és nem hagyta, hogy várjunk még. Viszont előtte egy héttel az uh-n nem jeleztek semmit, hogy bármi gond lenne...Mondjuk eléggé mérges voltam, hogy bent tartanak de uh-ra csak hetente egyszer lehet menni pedig láthatták volna, hogy már nincs víz, csak ctg volt minden nap.
Lényeg, hogy Atalay és Hajdú drnők segítségével megszületett a kislányom egészségesen. Ami a csecsemősöket illeti én csak jót tudok mondani róluk. Mindig segítőkészek voltak ha kértem ha nem
Szülésem utáni reggel amikor bejött az egyik csecsemős megkérdezte, hogy hogy állok az előtejjel. Mondtam neki, hogy sehogy semmit nem érzek, majd úgy elkapta a mellemet, hogy majdnem kiugrottam az ablakon. Persze jött az előtej és utólag belegondolva nem bánom, hogy ezt tette. Majd másnap amikor bedurrant a mellem estére kaptam száraz dunsztot is és elláttak egy csomó jó tanáccsal, segítettek maszírozni is és fejni is.A babákkal nagyon szépen bántak és megmutatták a fürdetést is amikor kértem. Mindehhez tudni kell, hogy nem adtam egy árva Forintot sem egyiknek sem hanem amikor hazajöhettünk két csecsemősnek adtam egy-egy desszertet amit alig akartak elfogadni.
Összességében a következő babámat is a Szabolcsban tervezem szülni csak azt remélem, hogy nem a kórházban fogom tölteni az utolsó heteket hanem otthonról indulok majd a szülőszobára.
BUÉK mindenkinek!