[quote="mmzsó"]R írta:mmzsóöpcsi,
hajráhajráhajrá!!!!
Hogyhogy a profhoz mész?Nekem azt mondta Kati,hogy ha Murberhez akarok kerülni,hozzá kérjek időpontot majd.
Tegnap délelőtt amikor felhívtam a klinikát az Andreával beszéltem, akinek mondtam, hogy Murber dr.-hoz szeretnék bejelentkezni második lombikprogramra. Az Andrea mondta, hogy Murber dr. márciusban egy ideig (nem emlékszem pontosan, hogy meddig 1 v. 2 hétig) nem lesz. Ezután mondtam azt, hogy akkor a prof.-hoz kérnék második lombikprogramra időpontot. Rákérdeztem arra is, hogy rövid v. hosszú protokoll lesz, az Andi mondta, hogy hívjam őket vissza később és addig utána érdeklődik.
Felhívtam őket délután, amikor már Kati vette fel a telefont, nagyon aranyos volt. Megnézte a gépbe, az előző lombikprogramunk eredményét, mármint, hogy vannak-e lefagyasztva babyk és mondta, hogy a konzultációkor majd a prof. elmondja, hogy így is, hogy vannak lefagyasztva babák melyik kezelést, a hosszú vagy a rövid protokoll elkezdését/folytatását javasolja. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy melyik kezelést fogjuk elkezdni