Szia Danusia!
Megkaptam a méledet,igen,és köszi szépen,szívemből szóltál!!!
Pistinek veleszületett szürkehályogja volt,és -14-es volt a szeme,ezért volt indokolt,és ingyenes,velünk szemben műtötték a kórházban(nem magán).Voltak ott is negatív vélemények,voltak nagyon hálás betegek,de neki 30 évesen nincs sok választása.Nagyon drága volt már a speciális lencséje,és olyan sérülések voltak az állandó gyulladások miatt a szemén,hogy félő volt,idővel megvakul,ha így folytatódik.Nem is tudták már beállítani pontosan neki.Most,hogy egyre tökéletesebben lát,ahogy telnek a napok(és még csak az első szemét műtötték),már nagyon örül,mert tisztán látja a színeket,élesen az arcokat,stb.Én nem gondoltam,hogy ennyire rosszul lát,sokáig titkolta is,azt hittem a szemésznél is hülyéskedik,mikor anno elmentünk.Nekem a fogászatom volt részletre,mert olyan horribilib árat mondtak,hogy azt képtelenség volt zsebből kifizetni.És ez még csak egy átlagos ár volt,nem is a legdrágább.Én havi 25ezret fizetek,4 évig.Más választásom nem volt sajnos.De semmi hacacáré a banknál,akinél nekem van hitelem,ők személyesen kijöttek,és nagyon rendesek voltak,egyre több hirdetésük is van.Neked a lencse miatt kellene vagy van hályogod is?
Dóri!
Látod,mennyire egy rugóra jár az agyunk????Ott,a Corában gondoltam Rád,hogy nem is laksz innen messze,ha ott volna a számod,már hívtalak volna,hogy elvisszük neked.Hát,megérjük a pénzünket...És após-anyós mizéria is folytatódik
Most,hetekkel a nagy balhé után,mikor kijött belőlük a véleményük rólam,újra előadták magukat...Hogy mióta velem van a fiacskájuk,azóta nincs idő a fiuknak velük beszélgetni délutánonként,hiába várják a kávécskácskácskával...Meg elveszem tőlük a fiukat,meg stb.Azért is megkaptam a magamét,mert 6 hónap után eljöttem betegállományba a terhességem alatt.Anyósom szerint nagyon divat lett a veszélyeztetett terhesség,meg hogy nem tehettük volna meg anyagilag,hogy nem dolgozom...Hát,b...ssza meg magát egy ilyen nő,aki kétszeres anya,négyszeres nagymama(bár a másik fiával és az ottani két unokájával nem is tartja a kapcsolatot,akkor min is csodálkozom...)!!!Tavasszal elvetéltem,és nyáron,mikor végre újra terhes lettem,az is hasonlóan indult.Én 1 hét pihi után mégis dolgozni mentem vissza,egészen 6 hónapig,ahol túlóráztam,cipekedtem,mások helyett dolgoztam.Ja,és nagyon jól tudta,hogy az én melóhelyemen 100%-os pénz van betegácsira is,tehát egy fillértől sem estem el.Borzasztó,hogy vannak ilyen irigy emberek,és főleg anyák,akik így tudnak bánni másokkal.Hányingerem van ettől az egésztől.Most tették a szépet a fiuk előtt,én azóta nem beszéltem velük,találkozni sem vagyok hajlandó velük,annyira csalódtam bennük,és már nem is vágyom másra a jövőben sem tőlük.Szomorú,de eddig adták a szerető apóst-anyóst,mindenkinek boldogan újságoltam,milyen szerencsém van(azért apróbb hibák persze voltak).És amilyen undorító vádakkal illettek,hát az kiborító volt,mert egyértelmű rafináltság volt,hogy a fiukat magukhoz édesgessék,hogy az ő pártjukra álljon.Nem értem,miért kell itt rivalizálni?Õk maradjanak meg a szülői szerepben,és engedjék hosszabb madzagra a gyermeküket,az élet rendje szerint.Sokkal jobb lenne a kapcsolatuk,mert így maga a pokol.Mert Pisti nagyon lelkis,és ezzel a lelki terrorral teljesen tönkre teszik.Szóval most megint kiosztották Pistit tegnap este,hogy én tömöm a fejét,meg el akarom szakítani őket,meg stb.Pisti persze odalökte,hogy a saját szavaik a bántóak,és azok az ő szájukat hagyják el,nem az enyémet,nem az én tömködésem ez az ő fejébe,hanem ő hallja-látja saját maga,és ez a legszomorúbb.Nem cigizem,nem iszogatok a haverokkal,nem járok el a barátnőimmel pipiskedni,szépítgetjük a lakást,imádjuk egymást,mindenem a férjem,kiegyensúlyozottak a gyerekeink.Jó munkahelyem van,tanult vagyok,szép fizetéssel.Mi a nyavaja bajuk van???????Semmibe nem tudnak belekötni,mégis mérgeznek minket.Nálatok mi a helyzet?
Floci!
Jó,ünnepek után visszatérünk a munkára,örülnék,ha valami jó dolog sülne ki belőle!!
Energia:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Az én lányomat is kicsit melegnek éreztem,nem szokott,lehet,hogy lappang benne valami
Meg alig akar enni napok óta.Csak a nasi,az menne neki!!!
Manó!
Örülök,hogy Esztike jól szundizott a külön kis helyén!!!Dóri is úgy megszokta már.Persze az ajtót kivágja reggel,úgy jön át hozzánk,vagy ki a konyhába.És dettó,a szobája meg az ágyunk között szaladgál,kedvence az ágyunk!!!!
Megyek vacsizni,olyan éhes vagyok...
Ja,és ma volt Domi ovis Karácsonya is,olyan szép kis emléket kaptunk tőlük,képet meg gyertyatartót,amit ők késztítettek nekünk.A műsorban pedig szintén nagyon büszke voltam Rá,mert ő volt az egyetlen,aki kívülről fújt minden éneket-verset,és a legszebben-leghangosabban(minden szülő elfogult).De tényleg nagyon tehetséges,mondták is már,rá építenek minden foglalkozást meg ünnepélyt.
Na tényleg éhes vagyok!Kígyóubi,kolbi::