Új privát üzeneted érkezett!

Mary!Nincs gyógyszerérzékenységem,nem szoktam ilyet mondani de hülyeséget mondott a patikus.
Aki érzékeny a pirinre max. kiütéses lesz de az hogy megjön a menstruációja nem az allergia tünete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Folsav vérképző az Aspirin pedig véralvadásgátló és igy a kettő szépen kifejti pozitv hatását:)
Szerintem is várj 1- 2 napot tuti meginditja:)))))++++++++++++++
Nagyon szoritok amugy Mary hanyadik napon vagy?

KépKép KépKép
kamilla*

Na,bezzeg nálam nem kell Aspirin :? ebéd előtt vettem észre,hogy elkezdett megjövögetni,azt hiszem,ez a barnázás (nekem ilyen még nem volt).És fájdogál is a hasam.Úgyhogy nekem nyekk.
Este meg reggel még beteszem az Utro-t,biztos ami biztos,de már tudom,ez bizony nem sikerült.
Hát nem vagyok feldobva,persze a férjem csak azt hiszi el,amit a prof mond,pedig mondtam neki,ennyi sárgatestpótlás mellett nem hiszem,hogy vérezgetni kéne.

Na,mindegy,majd tavasszal,májusban-júniusban már szép idő lesz,vége lesz a sulinak,effélékkel biztatom magam...
Vendég

Kamilla,
köszi,34. napon vagyok ma.
De egyszerűen nincs kedvem felmenni csak azért, h. felírja a Norcolut-ot.Talán még megnézne uh-n, de amikor sűrűn feljártunk, mert ugye fel kellett, akkor már berögződött bennem az a ridegség, de sajna a 7en sok minden szarul alakult nálunk, és nem bírom rávenni magam a holnapi napra!el szoktam tőle...
Mmzsó,
Még ne ad fel!
Látod, anno Adri is barnázott, pici progipótlással pedig már kismami!
Fel a fejjel!Ok?Tudom, könnyű mondani, de...
Te írtad anno, amikor engem kellett biztatni, ezt ne felejtsd el!Emlékszel még?Akkor írtad, h. majd, ha Téged kell biztatni, én is úgy álljak, na most itt vagyok!:)
Holnapig még van idő, és nem agyalni!

mary80

MARY!IRTAM PRIVIT!!!

KépKép KépKép
kamilla*

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy nagyon jól sikerült a születésnapom, életem egyik legszebb napja a mai. Sok szereteten kivül kaptam 50 szál rózsát a családomtól és remek helyen ebédeltünk, még a gyerekem is felhívott - csak ő hiányzott de legalábba hangját hallottam.

Kivánom, hogy nektek is ilyen örömben teljenek a napok és a várandósoknak jó babavárást, vágyakozóknak mielőbbi pocakosodást

kispatak
Vendég

mary
Bocsi hogy csak most írok de a hétvégén nem voltunk itthon
és ahol voltunk nem volt net.Nekem kb a 4-5 napra jött meg.
De ez a pirin érzékenység totál hülyeség.Én nem vagyok az.
Apám viszont igen.Majdnem megfulladt egyszer úgy jött ki érte
a mentő.Na ő allergiás rá.Ez a patikus fura.Nade én annyira nem
értek hozzá.Szedd be nyugodtan.Elhiszem hogy nem akarsz
visszamenni.Nekem is nagyon fura volt,de így hogy nálam más
a helyzet nem volt olyan rossz mint neked lenne.
mmzsó
Nehogy feladd!!!!!!!!!!!!!Az én ismimnek rendesen megjött
visszament hogy neki nem sikerült és gyönyörűszép kisfia
van.Szóval amíg a prof nem mondja azt nem addig ne add fel.
OK?Nagyon szorítok,meg itt mindannyian neked!!!!! :D
kispatak
Nagyon örülök hogy jól sikerült a szülinapod.Boldog szülinapot
kívánok neked én is!!!!

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Kamilla,
Ezer köszönet, tegnap este megjött!:)
Megúsztam a mai napot!:)
Mindjárt írok!
Mmzsó,
Drukk, és értesíts bennünket!
Krisztikém,
Semmi gond, de bejött, az a lényeg!
Röpcsi, Adri?
Rena, Luna, Baba?

Annyit tudok, h. mi már nem megyünk...anyagilag nem bírjuk, férjem felmondott, muszáj volt, inkább visszamegy a régi munkahelyére, talán 1-2 hét és visszahívják, de ezt idegileg nem bírtuk volna:(
Szóval ennyi volt:(

mary80

Sziasztok!

Krisztike,Mary,
köszi a biztatást!Igyekszem nem feladni,természetesen este és reggel is használtam Utrogestant,a helyzet változatlan,a hasam fájdogál,a betét barnás-rózsaszínes...meglátjuk!

Nagyon köszönöm,hogy drukkoltok meg biztattok!Néhány óra,és minden eldől.

Mary,
örülök,hogy megjött és nem kellett orvoshoz rohangálnod,pláne a profhoz.Sajnálom az anyagi gondokat,de hátha pár hónap alatt tudtok gyűjtögetni és belevághattok a következőbe!Te se add fel!

Kispatak,
Isten éltessen sokáig erőben-egészségben!
Vendég

mary
Nagyon örülök hogy megjött.Annak viszont nem hogy
nem mentek.Tudom hogy ez most hülye vigasz,de lehet
most így kell lennie.Kicsit jobban lesztek lekileg,anyagilag
mindenhogy és akkor folytathatjátok a küzedelmet.
Megerősödve mehetsz a következőre.Ha nem most akkor később.
És pont akkor fog sikerülni.

Kép
Kép
krisztike54

mmzsó
Írj hogy mi volt.Puszi

Kép
Kép
krisztike54

Csajok, azt nem tudjátok, h. lapar műtétet petevezeték elzáródás esetén végeznek a Klinikán?Mert azt beszéltük reggel, hátha úgy megoldódna a gond, és spontán teherbe esnék, hiszen 2x már sikerült!
Azt sem értem, miért vágta rá 1ből a hsg után a prof.h. IVF, és a lapart csak a hsg-t végző adjunktus hozta szóba!

mary80

Mary, nekem a klinikán csinálták októberben a lapart (nekem nem elzáródás volt, de nem is euz a lényeg, mert ha az egyetlen veteékemen összetapadás lett volna, azt is megcsinálták volna, mert része volt a műtéti tervnek, de szerencsére nem kellett) és nov.ben babás lettem.

babaimádó
Kép
babaimado

Helló Mindenkinek :!: :D

Remélem mindenki jól van, megvan :!: :D
A hétvégénk nagyon jó volt, a mai napom már kevésbé :!: Reggel nagyon fájt a hasam :oops: , annyira, hogy abban sem voltam biztos, hogy ma bejövök dolgozni. Megjönni még nem jött meg rendesen, egy kis barnázásom van, de rendesen pirosasan még nem jött meg. Kicsit bosszantó volt számomra, hogy reggel olyan erősen fájt a hasam, hogy azthittem egyből meg is jön és olyan erős lesz, hogy csak na, erre csak a nagy fájás mellett bariztam. Rossz volt nagyon így bejönni, de már sokkal jobban vagyok, szerencsére :!: :D

Mmzsó, barizás mellett is sikerülhettek a babák, hajrá, nagyon drukkolok!!! Gondoltam rád pénteken is, csak aznap nem voltam bent és most is nagyon szorítok a jó hírekért, eredményekért :!: :D

Látom mindenkinél zajlott a hétvége :!:

Luna, Ti ma mentek a férjed vizsgálatára, remélem jó híreket kaptok :!: :wink:
Vendég

Baba, és Te hoztad fel, v. a dokid mondta?
Ki volt a dokid?

mary80

mary
Próbáld meg.Egy próbát mindenképp megér.Bár én
ehhez a részéhez nem értek,mert nekem nem kellett.
De biztos megmondja a dokid.
röpcsike
Hát rossz lehet a hasi fájdalom az biztos.Szegénykém.

Kép
Kép
krisztike54

Nekem a jobb oldali petev. lezártnak tűnik, a bal oldali átjárható, de tükrözés előtt nem került szóba, hogy esetleg megpróbálnák megnyitni a jobb oldalit is.
Vendég

Sziasztok!

Mary, nekem azért volt lapar+méh tükrözés...mert el voltam záródva (endometriozis) és nekem is aki csinálta a HSG-t doki azt írta a papírra,hogy lapar javasolt..és amikor mendtem vissza a profhoz adta is a Bokor doki teli számát..:))
Mmzsó, Kép Kép Kép

Kép
Adri
badró1

Mmzsó, lassan végzel szerintem, nagyon várunk és drukkolunk :!: :D :wink:
Vendég

M., hívd fel a dokid.

babaimádó
Kép
babaimado

kamilla
Neked volt már vérvétel?Ekg?

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Köszi a drukkokat,de sajnos nem sikerült.Már meg is jött rendesen.A prof egész aranyos volt,mikor mondta,hogy sajnálja,mondtam,nem baj,majd újra próbáljuk,erre elmosolyodott!Ilyet is tud!
Azért legközelebb a mi jóságos Murber doktorunkhoz fogok bejelentkezni.Még 2 mensi és 20.naptól ismét hosszú protokoll.Most kicsit pihenek ezügyben,jó nagy menet volt.Lehet,hogy itt sem leszek túl aktív.

Röpcsi,
remélem,beindul és akkor nem fog annyira fájni.

Mary,
ki volt az az adjunktus?Nem akarod megkeresni?Hátha mond valami biztatót,esetleg megoperál!
Vendég

Igen Kriszti volt már mindkettő.
Mmzsó nagyon sajnálom de ne add fel legközelebb sikerül!

KépKép KépKép
kamilla*

Kriszti, még az én nőgyógyim sem kért vérvételt.

babaimádó
Kép
babaimado

Mmzsó
Nagyon sajnálom én is, hogy nem sikerült :!: Kép A második biztos sikerülni fog :!: :D :wink:
Vendég

Mmzso, Kép

Kép
Adri
badró1

mmzsó
Nagyon sajnálom.Pedig úgy drukkoltam neked :cry:
Na majd legközelebb.Ne legyél szomorú.
kamilla
És neked vérvételnél nagyon sok vért vettek le?
Csak azért kérdezem,mert én holnap megyek és a kombináltnál
is alig tudtak levenni egy keveset azt is kézfejből.
És ha most sok kell akkor nem tudom mi lesz?
baba
Hogyhogy még nem küldtek vérvételre?Nekem a nőgyógyim
már 2 hete mondta hogy mindenképp menjek vérvételre mostmár.
Ennyire másak a dokik?Nem értem.

Kép
Kép
krisztike54

Ennyire.

babaimádó
Kép
babaimado

Mzsó:sajnálom, de sikerülni fog, hidd el!Kitartás!

babaimádó
Kép
babaimado

Krisztike 4 kémcsővel vettek le,de nekem nagyon széleskörű labor volt,tudod én irtam saját magamnak a beutalót és rengeteg mindent ráirtam a vizsgálatkérő lapra.
Lehet hogy neked nem lesz ennyi!

KépKép KépKép
kamilla*

Zsó,Sajnálom!

mary80

Köszi,Lányok az együttérzést.Ne aggódjatok értem,jól vagyok,előre nézek.(Most épp a képernyőt látom :lol: )

Krisztike,
igyál sok vizet a vérvétel előtt,sokat segít!Az én vénáim is katasztrofálisak,most a leszívásnál is 4x kötöttek be branült,na ls a mai vérvételen se jött a vér,kellett keresni másik eret,de az a szőke nő nagyon profi.
Vendég

Sziasztok csajok!
Na megvolt a vérvétel.Nagyon ügyes volt a csaj,nehezen
de jól levette.Mondta hogy jó szét vannak szúrva a vénáim.
Na meg nem is nagyon van.Remélem jó lesz minden.
Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike, mikorra is lesz eredmény?

babaimádó
Kép
babaimado

kamilla
Mi lehet egyszerre fogunk szülni.Ha jól alakul minden.
Reméljük.De jó lesz. :D
Csak kár hogy nem egy kórházba.

Kép
Kép
krisztike54

mary,röpcsike,adry,mmzsó
Hol vagytok?Mindenki pihen?

Kép
Kép
krisztike54

Krisztikém,
Egyedül vagyok melóban, most van 1 pici megállásom.

mary80

Én melózok! :(
Vendég

baba
A mostani eredmény már holnap meglesz.A vércsoportom
jövőhéten.A kombinált 2 hét múlva lesz meg.
röpcsike
Ne melózz sokat :D
mary
Jól vagy?Beszéltél már a dokiddal?

Kép
Kép
krisztike54

Nem, nem beszéltem még vele.:(
Annát is akartam kérdezni, de vele sem tudtam beszélni.:(

mary80

Szia Kriszti!
Remélem jó híreket kapsz majd holnap, a vérvétel eredményed végett :!: :D
Én még mindig csak barizok, :oops: , de legalább nem fáj a hasam! :D
Vendég

Röpcsikém,
Legalább a pocid nem fáj, az is vmi.
Engem éjjel úgy elöntött a vér, de hát ezt akartam.

mary80

Igen, Mary, legalább poci fájásom nincs! :D
Elvileg 26-án kell rendesen megjönnie, de lehet, hogy most ma v. holnap, holnapután meg is jön.
Vendég

Adry, hogy vagy? Mikor mész legközelebb dokihoz?
Vendég

Sziasztok!

Röpcsi, Márc 8.-án és az Istenhegyire 10.-én :wink:
neked most ha megjön, utána kezdhettek megint :?:

Kép
Adri
badró1

Sziasztok!

Igen,én pihenek :wink: időnként jövök olvasni,de most kikapcsolódásra van inkább szükségem.Nagyon elfáradtam testileg-lelkileg,apait-anyait beleadtam.el akarom kicsit felejteni ezeket a dolgokat,hogy legyen erőm és kedvem újrakezdeni.
Mindenkire szeretettel gondolok,különösen Röpcsiért izgulok az új kezdés miatt!
Vendég

röpcsike
Örülök hogy már nem fáj a hasad.Vegyél be te is folsavat meg
aspirint hogy megjöjjön.És akkor most kezdtek is?
Nekem nagyon fáj ma a fejem.Meg persze a hányinger az van.
Én is remélem jó lesz a véreredményem.Holnap megtudom.
mary
Örülök hogy megjött.Mindenképp beszélj a dokiddal.
Úgy örülnék ha itt mindenki sorban bebabásodna :D
De még idén.
mmzsó
Elhiszem hogy elfáradtál.Gyűjtsél sok erőt az újrakezdéshez.
Puszi

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Tegnap hívtam Annát, és laparoscopiával nem lehet, laparotomia pedig nagy műtét, és ott nagyobb a kockázat, mint a siker, és ez is ugrott ezáltal.Tehát marad az újabb IVF.El kezdtem keresgetni neten Deca-t, és találtam is jó áron.
Meglátjuk, még van 2 hetem a bejelentkezésre, ha mégis belevágnánk.

mary80

Kriszti:mai eredmény?

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!
Most én vagyok a hülye, v. természetes, h. állandóan fáradt vagyok, és a vérzésem szinte el is múlt?

mary80

Helló Mindenkinek!

Kriszti milyen lett a vérvétel eredményed? Hogy vagy? Ma nem fáj a fejed? Hányingered van, hánysz?
A folsav és az aspirin nem üti egymást? A gyógyszertárba csak így kell kérnem, hogy folsavat és sima aspirint kérek?

Adri
Március 8-án nőgyógyászhoz mész? Március 10-én az Istenhegyire genetikai vérvételre mész?
Mit csinálsz otthon?

Mary
A problémáddal kapcsolatban akkor csak laparotomia jöhet szóba, ami inkább árthatna, mint segítene?! :? Megkérdezhetem mennyiért találtál? Ugye a kezdő csomag amit a klinikán felírnak 40. v. 50 valahány ezer??? Ennél akkor olcsóbban találtál.
A mensid mikor jött meg pontosan, hány napos volt? Erős volt vagy gyenge? Most, amikor megjött nem hívtad fel a klinikát időpont miatt?

Én nekem ma rendesen megjött, fel is hívtam a klinikát, március 12-én megyünk a prof.-hoz :!: :D 8) Remélem minden oké, a mensim rendes, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy a 2. lombikprogramot elkezdjük :!: Annyira, de annyira szeretném, szeretnénk, hiányoznak a babáink :!: :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?