Sziasztok!
Megint esik! De szerencsére még a délelőtt kihasználtuk a napsütést, és jó nagyot sétáltunk családilag!
Lara: elhiszem, hogy sajnálod levágatni Hannus haját, nem is kell, csak kicsit megigazítani, nem?
És szerintem az is még erősíti is a haját. De Hannusnak biztos nagyon szép haja lesz, ha nagyobb lesz, akkor is!
Anyany: Sajnálom az anyósproblémát, azért ha van kedved, panaszkodhatsz ám!
Naspolyácska: A randi majd szerdán lesz, majd beszámolok.
Már akartam kérdezni, Te hol néptáncoltál? Én is táncoltam jópár évig, bár már régen volt...
Gégéé: Örülök, hogy már könnyebb Emmával. Rékával is 1,5 hónaposan lett jobb, addig azért nagyon fárasztó volt. Nálunk már elég jól beállt a napirend. Napközben 4 órát alszik, általában ketté osztva, éjjel 10-11 órát, egy szopival megszakítva, kb. 6 körül. Napközben még eszik 5x. A játékok közül leginkább a zenélős játékokat szereti, meg azt is nagyon, ha szólnak a Babazene cd-k, és táncolunk rá! Akkor nevet nagyokat! Szóval úgy tűnik zenefüggő lesz a kiscsaj!
A játszószőnyeg egyenlőre nem jött be. Ja, és a legújabb a csörgő! Néha megfogja, és akkor zörög vele.
Szép színes ez a tornázó. Emma szereti? És nem történt veletek mostanában semmi? Régen sztoryztál!
Ancsi: Köszi szépen a hóvirágokat!
Még így is nagyon szépek!
A bébik pedig nagyon aranyosak együtt!
Bende: Hogy sikerült a bevásárlás?