Új privát üzeneted érkezett!

Winchi! Nagyon ééééédi!!!!!! :D
Tök jó, hogy így sikerült megjárnotok és Matyi jól viselkedett. Mi anyák annyira rá tudunk görcsölni dolgokra, aztán csak csodálkozunk, hogy a gyermek milyen jól viselkedik.

Szösz! Én nem ragaszkodom a szerdához! A lényeg, hogy minél többen legyünk. Hétfő? Kedd? Péntek?
A csütörtök nekem nem jó, mert megyünk fel Pestre. Milu akkor a nagyival lesz.

Olyan jó, hogy süt a napocska!!!!!!!!!!!!! Játszótereztünk ma a Zichy-ligetben. Kipróbáltuk a csúszdát is. Fölmásztunk a lépcsőn, leültettem a csúszda elejére, aztán futottam le, hogy szemből elkaphassam. Annyira cuki volt, mert megvárta amíg odaérek, nem csúszott le addig. Hatalmasakat vigyorgott.

Amin nagyon kiakadtam, hogy 4 süldő srác beszabadult a játszótérre és elkezdték az egyiket "használni". Fölment a vérnyomásom és szóltam nekik, hogy azt nem az ő méretükre gyártották. Ahelyett, hogy kiballagtak volna, visszaszóltak, hogy ők picik. :evil: Mire visszaszóltam volna, addigra odaért a tanáruk és szólt nekik, hogy jöjjenek onnan ki! Szemtelen népség!!! :evil: Mennyi ilyen van.... A szülő miért nem tudja megtanítani a gyereket az alapvető emberi viselkedésre?

Febr. 16-án érkezik a lista a leépítésről. Nagy változások lesznek a cégnél, mert a vezérigazgató visszarepül a napokban Japánba, és a régi jön megin 3 hónapra.

Kép
jaffa4

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=6

Csajok van valakinek ilyen? Gondolkozunk, hogy veszünk egyet, nekem tetszik :D

KépKép
winchi

Winchi! De édes!!!!!!!!!! Réka is már sokat mosolyog, de ahogy elővesszük a fényképezőgépet, befejezi, és nem hajlandó mosolyogni, amíg el nem tesszük! Azért majd egyszer biztos mi is elkapjuk a mosolyt!

Jaffa! A többi nap nekem jó, csak a szerda nem.
Csütörtökön mentek a genetikai vizsgálatra? Majd drukkolok, remélem minden ok. lesz! :) És akkor még febr. 16-án kell rátok gondolni, de bizti minden rendben lesz ott is! :)

Szösz

KépKép
szosz

Bocs, nincs időm jönni. netezek, de ülés és kiságy után nyomozok. de ma este befejezem.
kiságy- megvesszük, amit belinkeltem. párom nagyon dühös lett, mérgében azt mondta hogy vegyünk egy teljesen újat. kicsi hercegnőcskének :D aztán meggyőztem, hogy ez szinte még új és beadta a derekát. titokban nézelődöm, mert mikor a párom meglátta, hogy némelyek milyen hulladékot raknak fel a netre és azt mondta, hogy ha már venni kell, akkor jót vegyünk.

autósülés- próbálunk kifogni egyet még a tavaly behozottakból, mert, az euro miatt már csak drágábbak lesznek, olcsóbbak nem.

holnap megyünk Pestre beszerzőtúrára, teherautóval. délelőtt autósülés, délután megyünk a bútorért. vasárnap meg kicseréljük a két bútort. szorítsatok, hogy a nyanyit ne zavarja meg a váltás.

kolleganő: tudta, hogy még szeretnének babát, ezért 5- ször megkérdeztem, hogy biztos, hogy nem kell????? Mondtam neki, nem gond, veszünk újat, ha mégis megtartanák. de ők nem, nem kell, örülnek, hogy a mi babánk fekszik majd benne. tavaly nyár elején elhoztuk, vágattunk bele szivacsot, rendbe hoztuk. 2 hét múlva írt egy sms-t, hogy mégis kéne nekik. mondtam jó, de a visszaszállításról már nem tudunk gondoskodni. erre újabb üzenet, hogy akkor mégsem kell, használjuk egészséggel.

KépKép
bende

Ja, most már elárulom

A hintóágyikó ára: 350.000,- Ft

MIkor a párom meglátta, azt mondta, megveszi a hercegnőjének. Benyögtem az árát, erre visszakozott :)
Nagy a szerelem ám apa és lánya között. Párom szeme fénye lett a pici nő.

Szeretném még egyszer megköszönni a felajánlott kiságyakat és a segítségeteket, nagyon- nagyon aranyosak vagytok. Bár már nem vagyok terhes( akkor kicsit picsogós voltam ), mégis nagyon elérzékenyültem és meghatódtam az üzeneteken.
Szóval még egyszer köszönöm.

Még valami: Azért próbálunk mindenből újat, vagy újszerűt felhajtani, viszonylag jó áron, mert szeretnénk még egy babát és azt szeretnénk, ha őt is kiszolgálnák ezek a dolgok. Mondtam a páromnak, hogy én még egyszer nem szeretném végigcsinálni, ezt a sok kiválasztom a márkát, típust,aztán hajtom hol akciós...stb. Szóval, amit Nikinek megveszünk, az ki kell, hogy szolgálja majd a kisebbiket is. Nyanyóban pedig már most mutatkozik némi hajlam a rombolás irányába....

Megyek is, mert az összes akciós újságot fecnikre tépte és azokon hempergőzik......

Legkésőbb hétfőn jövök, jók legyetek. Hettuli vigyázz a legkisebbünkre!

Ja még valami, benne vagyok a jövő heti dalolásban, de most szeretnék felmentést kérni, mert annyi dolgom van, hogy nem lesz időm, valami szépet megtanulni.... :oops:

KépKép
bende

megint én, ma voltunk a fehérvári brendonban, hogy belepróbáljuk a kocsiba sz ülést- holnap ugye teherautóval megyünk, tehát kénytelenek voltunk most megtenni.
Minden előítéletemmel ellentétben nagyon kedvesek voltak, megmutatták hogyan kell bekötni, kivittük az üzletből és belepróbáltuk az autóba.
Szerintem ezt mndenki tegye meg, mielőtt megvesz egy ülést, mert jó tudni, mennyire fekszik bele a kocsi ülésébe, mennyi hely mnarad a gyereket betenni...stb.
Esetünkben a választás jónak bizonyult, nem kell másikat keresni. Viszont hallottam olyat, aki megvette az ülést próba nélkül és utána kiderült, hogy az autójukba nem passzol és a biztopnsági öv, sem érte át.

Eldugultam.

KépKép
bende

Bende: örülök, hogy találtatok jó ülést. Meg is vettétek, vagy majd holnap? Remélem a kiságy is meglesz holnapra. Igen, tényleg nem árt belepróbálni a kocsiba az ülést. Mi is úgy rendeltük a mienket, hogy előtte a barátnőmékét belepróbáltuk a kocsinkba.
Képzeld, tesóm már nem talált egy darab Humana üdcsit sem a Brendonban. Azt mondták, hogy mind elfogyott.... :( Sebaj, majd veszek másmilyet.

Jaffa: köszönöm a vigasztalást, majd igyekszem megnyugodni. Mondjuk nem csodálom, hogy fogy amikor egyfolytában mocorog. Jár a keze lába folyamatosan. Csak akkor nyugodt, mikor alszik. :D
Nem is tudom minek kell mérlegeltetni minden héten. Jobb lenne, ha csak havonta vinném...mindegy majdcsak alakulunk. Felháborítóak a suhancok akik tönkreteszik a játszóteret. Még jó, hogy jött a tanárnérnéni :)

Szosz: neked is köszi a vigasztalást. Néha olyan bizonytalannak érzem magam ezzel a hozzátáplálással kapcsolatban. Hát nem egyszerű.....Persze, holnap dobok fel hóvirág képet. Csudiszép ám! Imádom, nekem azt jelenti, mindjárt itt a tavasz, amit imádok! :)

Winchi: nagyon cííííííííííp mosolygós a vőlegénykénk! Cupp-cupp a kis pofijára!

KépKép
ancsi_pancsi

4 kép a névnapos huncutomról

Kép :)
Kép Beee
Kép Huncutkodom
Kép Mamával

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi de édes Dorka ebben a ruciban :lol: :lol: :lol: Hagy ne mondjam, hogy Matyinak is van ilyen rágókája csak a piros-sárga-kék összeállításban :lol:

Bende jó beszerzőutat holnapra remélem mindent sikerül elintéznetek!

Köszönjük a dicséreteket!

most este nem volt ez a vigyorgás, hisztizett, de úgy ám mint akit ölnek, mindegy volt mit csinálok vele.
Én már nem tudom mi baja lehet, evett, pelus tiszta volt, a pocifájós sírást meg túl jól ismerem ez nem az volt.
Így kissé ingerült voltam amikor apa hazaért, meg is fürdette inkább helyettem, persze neki vigyorgott.
Miért csinálja? úgy érzem egyáltalán nem rontottam el, nincs egyfolytában kézben, sokat foglalkozok vele, de próbálom tanítani hogy egyedül játszon.

KépKép
winchi

Winchi: nagyon édes Matykó, mi hason fekve még nem tudtuk lekapni vigyorogva.

Ancsi: cuki ebben a ruciban (is) a lánykád, ja és nekünk is van ilyen rágókánk 2 is, az egyik ugyanilyen, a másik piros-sárga-kék! :lol:

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, megpróbálok én is feltenni pár képet!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép [/img]
Vendég

Sziasztok Lányok!

Elöször is nagyon boldog névnapot a Dorka babáknak :D :D :D :D :D :D :D :D
Milonak pedig boldog hófordulót igy utólag :D :D :D :D :D :D :D :D

Mancsa:Kérünk képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ancsi:Nagyon édes a lánykád :D :D :D :D :D És a mi rágókánk ugyanilyen színben is :D
Nagyon sajnálom a kaki gondot próbálj meg valahogy több innivalót adni Dorkának más ötletem sajna nincs :(
Nincs semmi gond veled olyat meg hogy rossz anyú vagy hallani se akarok te mindent jól csinálsz az tuti :wink: Ne idegeskedj ha Dorka jókedvü akkor nincs semmi baj.
Nem értem miért kell hetente mérni nekem szigoruan mondta a doki néni hogy ne méregessem a Hannust mert csak idegeskedek rajta mondta hogy havonta egyszer elég.

Winchi:Nagyon édes Matyi :D :D :D :D :D Nagyon kis ügyesen tartja magát és ez a mosoly :D :D :D :D :D Szerintem jó ez a tükör legalább látni hogy mit csinál a babó.De amúgy nekink nincs ilyen.

Bende:Akkor én jártam a legközelebb a hintós kiságy árához :D
Jó vásárlást nektek holnapra.Remélem mindent sikerül megvenni.

Jaffa:Remélem hogy a párod nem lesz rajt a listán szörnyü ez a bizonytalanság :cry: De aranyos lehetett Milu a csúszdán :D
Vendég

Mancsa:Nagyon édesek a gyerekek hát az a hordozós kép :D :D :D :D :D :D
Mindegyik kép nagyon aranyos Levin látszik hogy szereti a hugit :D :D :D :D
Vendég

Szösz:Én is úgy szeretek Hannussal sétálni mikor ilyen jó idő van 3 órát mi is sétálunk.
Éjszakák remélem már jobbak nálatok is :wink:
Vendég

A játszószőnyeget mi is a teszveszen lőttük, az egyik hordozónkat csak otthon használjuk, abba eszik Dorka, a másik az autós. Úgy, ahogy Bende írja nem lehet szabályosan bekötni, mert rövid hozzá az autónk biztonsági öve. Mindkettőt kaptuk.

Bende: remélem minden összejön holnap! Mi úgy jártunk Levinél, hogy kaptunk 2 zsák gyerekruhát, hogy nem kell visszaadni, dobjam ki ami nem tetszik, azt csinálok vele, amit akarok. Hát visszakérték! Mondjuk felét nem adtam vissza, mert pont kölcsönadtam másnak és nem volt pofám visszakérni. Azt mondták az maradhat.

Jaffa: nem semmi a játszóteres sztori :x . Remélem párod maradhat, szorítok!

Winchi: apa nálunk is mosolyt kap, nálam van csak nyűglődés!
Vendég

Ancsi: Nagyon csini a névnapos! :)

Winchi: Nyugodj meg, nem lehet mindig csak jófiú Matyi manó, kell néha egy kis hiszti. Egyébként én is kiakadok, mikor én bármit csinálok az nem jó, apa meg ránéz és Réka rögtön mosolyog. De hát az apáknak is kell mosoly, hiszen mi egész nap a manókkal vagyunk, mi így is többet kapunk.

Mancsa: De jó! Már régen raktál fel képeket. Nagyon szépek a gyerekek! Dorkának szépen kerekedik a pofija! :) Levi pedig nagyon édi, ahogy szeretgeti a hugit. :)

Lara: igen, visszaálltunk az este 10-től reggel 6-ig alvásra, kicsi szopi, és alvás tovább. :D Csak két éjszaka volt rossz, biztos az idő! Mikor mentek fodrászhoz?

Gégéé? Ma nem is voltál! :shock:

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!Még nem jelentkeztünk be fodrászhoz az igazság az hogy úgy sajnálom levágatni a haját épp ma voltunk a barátnömnél és az ő kislány a is hajasbaba és ök mindig csináltak coffot (így kell írni? :oops: )most 2 éves és olyan szép haja van szépen megerösödött neki.Nekünk is csak 3 napig volt rossz alvás biztos hogy az idő,de olyan rossz mert én meg teljesen átálltam erre és éjfél elött nem tudok aludni.
Vendég

Sziasztok!

Mi is köszönjük a névnapi jókívánságokat mindenkinek!

Lara: jó, hogy jöttél, már hiányoztál. Igenis, értettem, többet nem mondok ilyeneket. Próbálok minél több folyadékot adni a kisasszonynak, már néha sikerül több teát letuszkolni a torkán....majdcsak alakulunk. Elhiszem, hogy sajnálod levágatni Hannus gyönyörű haját.

Winchi: engem is néha kiakaszt, ha válam nemmarad el a leányzó, és ráadásul mostanában neki sem jó semmi. Se ülni, se feküdni, se a kiságyban, sem a járókában, sehol, csak mindig kézben lenne, és mindent megnézne, de így én nem tudok semmit csinálni....
Amúgy lehet már néha unják a képünket :D Végül is egész nap minket látnak.
Képzeld, Dorka ha a hordozóban ül, akkor ha megunja rendesen kiabál velem, hogy vegyem ki. Először csak könyörög, utána veszekszik velem.....

mancsa: gyönyörűek a gyerekek. Mintha Levinek már kicsit kicsi lenne a hordozó :D
Szép nagy szemei vannak ennek a leányzónak. Nekem a játékok közt alvós tetszik a legjobban! :)
Nekünk is van ilyen rózsaszín body-nk, csak már kinőtte a csajszi!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Mancsa gyönyörűek a gyerekek! Leszel szíves sűrűbben felrakni képet róluk, hogy őket is csodálhassuk :D :D :D

Ez most egy kicsit megnyugtat, hogy nem az én gyerekem van rosszul kalibrálva a sírást illetően. Mi is azt beszéltük a párommal, hogy biztos megun engem, hisz egész nap csak kettesben vagyunk.
De ma kiörvendezte magát, mert bementünk Fehérvárra és otthagytuk a mamáéknál :D Remekül elvoltak, olyan dumapartit levágott hogy csak a konyhából hallgattam :D :D :D
Mi meg bevásároltunk, jó sokat költöttem de muszáj volt, mert már tészta sem volt itthon, jól kifogytam mindenből :shock:
Meg elmentünk a Brendonba megvettük a brekis tükröt, meg egy hűthető rágókát, kuponos volt mind a kettő. Hogy milyen álomszép dolgok vannak ott, én még nem voltam csak kenguruban eddig :shock:
PÁrom kérdezte, hogy nem akarok jobban szétnézni? Mondtam, hogy inkább nem mert csak megfájdul a szívem, hogy mit nem tudok megvenni :cry:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Ancsi:aranyos vagy :D Dórka miböl iszik?Sima pohár?(úgy emlékszem)Nem próbáltátok csörös pohárból?

Winchi:Ma mentünk az usziba és az egyik kisfiúnak is volt a kocsiba brekije :D azt mondta az Anyukája hogy nagyon szereti :D
Mi is voltunk ma a brendonba vettem a Hannusnak egy sapit mert ami van az nagyon meleg neki mikor jobb idő van.Itt veszprémbe csak brendon van meg még 2 kisebb baba bolt ami olyan áron van mint a brendon igy inkább oda megyek ha fehérváron vagyunk akkor meg szoktunk nézni a kengurut is.
Nagyon szép dolgok vannak de ma inkább ne is nézelödtem mert most én sem tudok vásárolgatni a gyerekülést meg jövö héten megvesszük.

Hol vagytok??????????????????????????????? :( :( :(
Vendég

Lara és Hannusnak két mérettel nagyobb sapit kell venni a haja miatt? :D :D :D

Matyi is most rohamosan kinőtte a sapikat ami van még polár az meg kicsit nagy rá de sztem azt fogjuk hordani, mert itt már nem lesz tél. Ugye? :lol: Vékony sapink meg van jópár vagány, a nyárra még Nike baseballsapink is van :lol:

KépKép
winchi

Köszönjük a dícséreteket, igyekszem majd több képet felrakni, csak mióta újratelepítették a gépünket valami nagyon új programon vannak a fotók és csak tegnap tanított meg az öcsém kicsinyíteni vele. De most már megy! Dorkának nagy szeme? Láttátok volna Leviét kicsinek, na mindjárt keresek róla kiskori képet! :lol:

A brendonnal én is úgy vagyok, hogy szeretek nézelődni, de csak fájdítom a szívemet, hogy nem tudom megvenni, így ritkán megyek csak.

Levi ma anyósomnál volt reggel óta, mi du csatlakoztunk hozzá. Főztem holnapra is meg kitakarítottam, holnap anyuékhoz megyünk, apci meg ma éjszakás. Húúú, de nem szeretem így az altatást, pedig jövő héten 2-10-ig lesz apa, egész héten így alszunk el.

Ancsi: Levi sima vizet ivott legtöbbször, ritkán teát meg gyümilevet.

Na keresek nagyszemű képet!
Vendég

Kép
Na erről beszéltem! Azért választottam ilyen komoly képet, mert ezen látszik mekkora szeme van!
Na megyek altatni a nagyszemű gyerekeimet!
Vendég

Mancsa ezek a szemek :wink: :wink: :wink: :wink: Gyönyörűek!!!

KépKép
winchi

Na látom mindenhol hétvége van :D

Mostanában a zombiklub is elmarad? :wink:

KépKép
winchi

szép jó napot!
szerencsére mostanában már ne kell annyit zombulni! :lol: :lol: :lol:
mancsa!
szépek a nagyszeműid! :lol:
nekik is már az elejétől sötét szemük van?

kibányászom a Zsófit az asztal alól....

nem nagoyn tudok most jönni egy darabig, mert komoly anyósproblémánk akadt. inkább nem akarok nektek is panaszkodni.- de lelkesen olvasom, amit írtok!

jaffa!
remélem fut a syberia!
ha nem írj privit, ha tudok segítek!
Vendég

halihóóó!!

Először is DORKA BABÁKNAK NAGGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

utólag is mindenkinek köszi a köszöntést!!!!

Wicca,örülök h jól vagytok!!!hűű akkor nem lesz olyan picike a Bálint baba, bátyus mekkora súllyal született??

Ancsi, Dorka hogy van? kakija milyen??ne aggódj, ha esetleg picit fogy v stagnál a súlya, sztem ez természetes egy fejlődésben lévő szervezetnél. én sem értem miért kell hetente vinni édesemet méretni? én kábé adhoch jelleggel viszem a Milót, mikor eszembe jut, h már rég voltunk, havonat-másfél havonta. most Emmikével voltunk, enyim 7500 gramm és 71 v 75 centi volt, bár sztem a védőnő elnézte a hosszt, mert sztem nincs még 75 centi

nagyon szép a kis névnapos, helyes ebben a csini ruciban!!

Mancsa, a Miló most volt 7 hós ugye, de sokszor még ő sem tudja maga alól kihúzni a kezét és naná hogy akkor hiszti vannnnn!!
jaj, nagyon helyesek a gyerekeid, ilyen képeket majd é is szeretnék, ha megszületik Jázmin, remélem a Miló is így fogja őt szeretgetni
jó ez a felhős lepedő!!!

uilyen ágyneműnk van!!!

Katinka: próbáltad az esti szopi előtt a fejést? áá, a Miló azóta sem aludt ilyen jól
hi-hi, ujjszopiról csak annyit, h a Miló is uezt csinálta-csinálja, már mondjuk ritkán, de ilyenkor jókat büfög, v néha bukik is

Szösz: hogy sikerült a randi a kispasival?

Wichi: Matykó naggyon édddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd írj, hogy vált be az autósjáték!!!!!!!!!!!

a Miló ennyi idősen uezt csinálta, és én is arra az álláspontra jutottam, h valszeg megunt, engem, pedig nem, csak apa h este ér haza, ő mindig az újdonság erejével hatott rá)ha a Milónak jó napja van, akkor simán el van 20 perceket is, amire a védőnő azt mondta, h szuper!!

Kép
naspolyácska

Anyany: sajnálom, remélem anyóssal mielőbb helyre jönnek a dolgok!!!!

hjja, és vettem liberót, eddig még nem volt éjjel kipisilés :wink: :wink:

Kép
naspolyácska

sziasztok!

olvasó üzemmódban voltam. itt volt a tesóm, meg jöttek aszüleim is stb.

utólag is boldog névnapot Dorka és Dorottya babáknak!

anyany: jó, hogy már nem kell zombulnod:) akkor lassan jöhet a 2. bébi? :lol:

mancsa: szépek a gyerekeid!
winchi, ancsi: szuper képek;) szép párocska:D mikor ejtik meg a személyes találkozót?:D

szösz: mesélj, réka baba miket csinál már? éjszakák, napalok hogy telnek? hányszor esztek? mennyit alszik? mit játszik?

winchi: emma is szokott ilyen derült égből ordítást csinálni, és én sem tudom, miért, általában fáradt olyankor, vagy lehet fáj a feje, az idő miatt nem tudom:( olankor ömlik rólam a víz, és ideges is szoktam lenni:(

lara: hogy vagytok? hogy telt a hétvége?

nálunk amúgy minden oké. emma változó...mint minden ember:) van, hogy jókedve van, és nonstop vigyorog meg magyaráz. elkezdte variálni a sírásokat. ha kajás azt mondja: lééééééé lééééééé aztán leeeeeee, aztán ha még mindig nincs a szájában a cici akkor ordítás láááááváááááááámáááááááoááááááá:)
ha azt akarja vegyem fel, akkor nyávog, mint egy cica, ha fáradt akkor nyög, nyom, rúgkapál ezerrel, és mérgesen láááááá láááááááá...amúgy persze még tapasztalás alatt van mindez...(részemről)

szar az idő:( kicsit a kedvem is:( naspi, mindent kösz.

puszik Kép teszveszes bébitornázó

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mach nichts :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
naspolyácska

hahóóóóóóóóóó

Lara: eddig pohárból szokott, de már kap tápszert is, mert nem elég a tejcsi, és azt cumisüvegből. Mostmár a teát is elfogadja cumisüvegből (kamillás-köményes-ánizsos-at, ezt a Hipp-est issza).
Legalább tud tőle pukizni.

naspi: köszi, aranyos vagy, hogy gondolsz ránk, már alakul a kakink. Valószínűleg a folyadékhiány volt a gond. De tápszert sem akar túl sokat enni, én próbálom tömni, meg itatni....még sokszor most is nehezen kakil, de már nem olyan állagut mint eddig. Majdcsak alakul.... vizet is iszik, meg teát is. Vizet kaja után szoktam adni neki, a teát meg úgy napközben többször. Ma már kb. 2 decit be is virityelt. Eddig mi is havonta jártunk már méreckedni, de most, hogy volt a kakigond, így vinni kellett hetente, meg mondtam, hogy nem elég a tejcim, aztán azt mondta a védőnéni, hogy nézzük meg többször is. Miló szép hosszú baba. Dorka most 7280 volt, meg 65 cm. De a múltkor meg 68 cm-nek mérte. Nem értem, összement 3 cm-t? :D

Gégéé: szijjjjjjjjjaaaaaaaaaaa. Nekem is fosi kedvem van, ebben az időben. Dorka is nyűgike ma. Örülök, hogy Emma babóca már alakulóban van a sírást illetőleg. Lassan kitapasztalja az ember, hogy melyik fajta sírás mit jelent. Nálunk még most is vannak új fajta sírások...:)

Winchi: jah, mikor is találkozik a szerelmespár? :D

Mi: ma voltunk egy kicsit bevásárolni, nálunk is már üres volt a spejz, spájz... Nem sok mindent vettünk, de így is sok pénzt hagytunk ott....grrrrr
:twisted:
Tegnap meg babázni voltunk a barátnőméknél. Dorka nagyon jól érezte magát Luca barátnőjével.

KépKép
ancsi_pancsi

szosz: ezt neked ígértem! Csak sajnos esős lett az idő!

Kép Hóvirágok az esőben Kép Szeretjük egymást Kép Dorka simizi Lucát Kép Natika, Luca, Dorka a három grácia

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Megint esik! De szerencsére még a délelőtt kihasználtuk a napsütést, és jó nagyot sétáltunk családilag!

Lara: elhiszem, hogy sajnálod levágatni Hannus haját, nem is kell, csak kicsit megigazítani, nem? :wink: És szerintem az is még erősíti is a haját. De Hannusnak biztos nagyon szép haja lesz, ha nagyobb lesz, akkor is! :)

Anyany: Sajnálom az anyósproblémát, azért ha van kedved, panaszkodhatsz ám!

Naspolyácska: A randi majd szerdán lesz, majd beszámolok.
Már akartam kérdezni, Te hol néptáncoltál? Én is táncoltam jópár évig, bár már régen volt...

Gégéé: Örülök, hogy már könnyebb Emmával. Rékával is 1,5 hónaposan lett jobb, addig azért nagyon fárasztó volt. Nálunk már elég jól beállt a napirend. Napközben 4 órát alszik, általában ketté osztva, éjjel 10-11 órát, egy szopival megszakítva, kb. 6 körül. Napközben még eszik 5x. A játékok közül leginkább a zenélős játékokat szereti, meg azt is nagyon, ha szólnak a Babazene cd-k, és táncolunk rá! Akkor nevet nagyokat! Szóval úgy tűnik zenefüggő lesz a kiscsaj! :D A játszószőnyeg egyenlőre nem jött be. Ja, és a legújabb a csörgő! Néha megfogja, és akkor zörög vele.
Szép színes ez a tornázó. Emma szereti? És nem történt veletek mostanában semmi? Régen sztoryztál! :(

Ancsi: Köszi szépen a hóvirágokat! :D Még így is nagyon szépek!
A bébik pedig nagyon aranyosak együtt!

Bende: Hogy sikerült a bevásárlás?

Szösz

KépKép
szosz

jaj, de édesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nati a Luca nővérkéje?? :wink:

Kép
naspolyácska

Szösz: én még általánosban népitáncoltam ott ahol laktam, az Alföldön, de már rég nem, sajnos....
viszont nemrég kaptam dvd-ket régi fellépéseinkről meg közös turnékról egy volt oszt.társamtól, aminek nagyon örültem, így sok emlék visszajött, és a Milónak is tudok énekelni népdalokat, mert már majd mindet elfelejtettem,az alaplépéseket persze nem, bmikor tudnám ropni, csak nincs kivel, párom nem tud, csak denszelni :lol:

Kép
naspolyácska

képzeljétek, már 10óta alszik a Zsófim!
ilyen sem volt még, csak valamikor a legelején, akkor is csak rövid ideig.

anyós: most megint alakít. tavaly is csinált ilyet, de most megint kezdi. párom a hitel után, amit fizetünk (anyós házára), és még jó sok van belőle, vissza tud igényelni legalább egy havi fizetésnyit az adójából. tavaly is tudott és anyós tavaly is igényt tartott rá.
és lesz belőle még vita, de nagyon nem fűlik a fogunk, hogy odaadjuk ajándékba.

ancsi!
szépek a csajok!
nem is kicsi a Dorka! sztem már 70felé közelít, a védőnő elmérhette.
örülök, hogy oldódik a kakigond.
Vendég

csak én nem hittem el a keddet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én se én se :lol: :lol: :lol:

Gondoltam, hogy összekapják magukat és megcsinálják! :D

Szörnyű ez a veszprémi gyilkosság, minden erről szól :cry:

Van mindenkinél áram? Mondták, hogy voltak lakások ahol nem volt.

Anyany de hát ez a ti pénzetek! Képes lenne a saját fiától és unokájától lenyúlni a pénzt? :shock: :shock: :shock:

KépKép
winchi

Anyany: csak panaszkodd ki magad, anyósod nem normális! (bocsi)
Legalább a ti neveteken van az a ház?

Köszönjük az újabb köszöntéseket!

Naspi: ma feladtam a levelet! :wink:

Du 2 órát sétáltunk, Levi kismotorral repesztett mellettünk, úgyhogy jól elfáradt. Mikor hazaértünk bevágott egy olyan adag szalonnát lilahagymával, paradicsommal, hogy csak lestem.
Kisleányomnak a natúr sütőtök nem jön be, de almával falja!
Elkezdett berregni kaja közben, Levi meg a földön fetrengett úgy nevetett rajtam, a hajamban is sütőtök volt.

Bende: sikerült a vásárlás?
Sarmon: jól vagytok?

Megyek mert lassan jön az esti meseolvasás, addig meg még leszedem a szárítóról a ruhákat.
Vendég

CSAJOK, TI KAPTATOK A FEJÉR MEGYEI NŐKÉRT ÉS ÚJSZÜLÖTTEKÉRT ALAPÍTVÁNYTÓL ADÓ-VISSZAIGÉNYLÉSRE IGAZOLÁST?

mer én kaptam, ami szerint-leglábbis én úgy értelmeztem, h befizettem 10 e pénzt, ami után visszaigényelhetek, bár én nem emlékszem ilyenre :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
naspolyácska

Anyany, gratula a Zsófika alszijához!!!!!!!!

anyós pajtinak meg ne adjátok oda a pesót, az titeket illet :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
naspolyácska

Naspolyácska: Ha jártál a kórházba szülésfelkészítőre, oda fizetted be azt a pénzt, és arról küldték az igazolást. Én jártam, és én is kaptam.

Szösz

KépKép
szosz

Ebben a nagy szélben hogy viselkedtek a Manóitok? Réka ma nagyon-nagyon nyűgös volt! Amikor nem aludt, kiabált! :cry: Evés közben is! Ilyet pedig ritkán szokott!
Viszont képzeljétek mi történt ma! Megfordult a hasáról a hátára! 2x! :D Az elsőről sajnos lemaradtam, csak apa látta, aztán kiabált, én futottam, megint hasra fordítottuk, és mégegyszer megfordult. Aztán szaladtam a kameráért, de harmadszor már nem akarta.

Szösz

KépKép
szosz

Na jó reggelt! tegnap hiába akartam jönni, nem sikerült, de a ,,keddes,, hibaüzenetet sem láttam sehol.

Túl vagyunk a bevásárláson, elég kalandosra sikerült.
Egy jó tanács, azoknak, akiknek mostanában kell új gyerekülés. Gyorsan- gyorsan vegye meg, mert horror ütemben emelkednek az árak, a forint gyengesége miatt. Még vannak a boltokban 2008- as készletek, azokat most akcióban kifutattják és utána drágábbak lesznek. Csak egy példa a Mária Bababoltban a Römer king Plus Highline (plüss huzatos ) 2008- ban 60.100 Ft volt, most törzsvásárlói kártyával (5 % árengedmény ) 67.900,- A kenguru boltokban februárban is érvényes az akció, hogy a gyerekülés árának 10- át levásárolhatod. Persze itt is kifutó készlet van, a napokban kapnak új kollekciót, új áron.

És akkor a vásárlás:

Szereplők: Nyanyó, Apa,Én- Anya, kisteherautó

Reggel felkeltem 6- kor, mindenkinek csomagoltam uzsit, innivalót, nyanyónak tiszta ruhát, tiszta pelust....stb. Közben Nyanyó is felébredt, szopizott aztán felöltöztettem. 7 óra: Apa is felébredt, ágyba vittem neki a reggelit. Aztán Apa elment kocsit cserélni, mire visszaért újra elaludt a Nyanyó, tündéri volt, miközben húztam rá a vastag pulóvert...egyebeket csak aludt, aludt.
Aztán elindultunk, nagy Budapestre, idén még nem futotta autópályamatricára, ezért a régi 7- sen mentünk.
Első állomás: Kika A römer ülések itt drágábbak, mint a Kenguruban, de muszáj volt bemenni... hátha. Gyerkőcöt ölben vitte Apa, persze ahogy beértünk pulóver, sapka le. Itt megejtettük a nyanyó gyümölcsevését is. Az étkezdében volt etetőszék...kicsit koszos, de a gyerek nem ragadt bele és a célnak megfelel. Bevágott 20 deka gyümölcsöt, aztán cicire akartam tenni. Nem tetszett neki, mert így nem látott semmit a körülöttünk lévő dolgokból. Állandóan kapdosta a fejét, így lemondtam a szopiról. Pulóver, sapka vissza, Nyanyót hordoó visszapasszíroz, aztán a következő úticél...
Második állomás Máris bababolt. Kis utcában van, persze nincs hely, teherautóval meg végképp nehéz leparkolni. Ezért Apa ment még egy kört, aztán még egyet és még egyet és még egyet. Mire rámjött a hányinger és a kezdődő fejfájás végre le tudott parkolni. Bementünk, Nyanyó ölben, sapka le. Nem is néztem körbe, nagyon szép dolgok vannak, nam akartam fájdítani a szívemet, csak az ülések árát tudakoltuk. Aztán sóhajtozva elhagytuk a boltot. Sapka vissza, Nyanyó hordozóba vissza.
Harmadik állomás Mammut II. Kivételesenvbabakocsiban vittünk a nyanyót, de sapka le, pulóver le. Kenguru bababolt. mikor némi tanácstalanság után megtaláltuk a boltot, még idegesebbek lettünk, mert kiderült, hogy Ebben a boltban nem tartanak gyerekülést. Közben ebédidő lett Mindenkinek. Először mi ettünk a párommal, Nyanyi addig a babakocsiban nézelődött, aztán áttettük egy etetőszékbe. Nem írom le, mennyire volt koszos, de nem mostanában törölhették le. Néhány törlőkendő árán, tisztábbá varázsoltam, nyanyó pedig bekajálta a főzelékét. Szopiztatással nem is próbálkoztam. Pulóver vissza, sapka vissza.Visszamentünk a kocsihoz, Babakocsi összecsuk, kocsiban sapka le, aztán ott tettem cicire. Következő úticél, bútor. Elindulunk, sorompónál Apának eszébe jut, hogy nem fizetett a parkolásért. Visszafordultunk, Apa nem kicwsit idegesen megkereste az első automatát, fizetett, aztán mehettünk.

KépKép
bende

Negyedik állomás Bútor- Dob utca sok sok picike egyirányú utca. Úgy látszik szombat délután mindenkit otthon evett a fene. Mentünk még egy kört és még egyet és még egyet. Aztán megint egyet, kb az ötödiknél úgy éreztem, hogy már évek óta itt keringünk, kezdtem megismerni a sarkokat, a 6. nál pedig már a játszótér biztonsági őre is régi ismerősnek tűnt. Esküszöm soha nem csinálunk ilyet, de aztán végül beálltunk egy mozgássérült helyre. Nyanyó szunyált ezért hordozóstul kaptuk fel. Lakásban sapka le...stb. Gyorsan kialkudtuk a bútor árát, A csaj férje segített lecipelni is. Nem mellesleg - szépen akarom írni, szóval... kisebbségi származásúak voltak, a szőke típusból. Cirádás, arannyal futatott bútorok...nem folytatom. Majd megfulladtam a giccs tengerben. Mindegy a bútor szép, elhoztuk. Mindenki vissza a kocsiba, aztán indulás.
ötödik állomás Érd- Stop- shop-Kenguru Bababolt. Parkolóházba nem mehettünk a teherautóval, a nyitott parkoló meg tele volt. Mentünk egy kört, aztán még egyet... a többit úgyis tudjátok. Apa gyorsan felszaladt a boltba, aztán morogva jött vissza, itt sem tartottak ülést. Elindultunk haza.
Hatodik állomás Kenguru bababolt- Szfvar. Gyerek a kocsiból ki, odabent sapka, pulóver le. Egyetlen olyan ülés, amit nekünk kell, a kiállítási darab. Párom ilyet lehetőség szerint nem vesz meg. Nem volt több, csak drágábbak lesznek, ezért lemondott az elveiről. Kimondtuk az áment, megvesszük ezt. Utána még fél órás tanácstalanság, hogy mit vegyünk a 10%- on. Közben a nyanyó megéhezett, megszoptattam egy próbafülkében. Végül vettünk neki vékonyabb sapikat, egy nagyon tuti légiósat nyárra, meg kantáros nacit...egyebeket.
Hetedik állomás végre itthon- gyors tanácskozás, mi legyen. párom visszament a műhelybe, hogy letegye az autót bútorostul, aztán majd vasárnap felcipelünk mindent míg anyum jön és vigyáz a nyanyóra. feljöttem a nyanyóval a lakásba, kinyitottam a mélyhűtőt, mit lehet gyorsan előrántani vacsorára, aztán közben lehajoltam és kiegyenesedtem. persze ott volt még az ajtó...nem számoltam hány csillagot láttam mert közben csörgött a telefon. Párom: itthonhagyta a másik kocsi kulcsát, ezért visszajön a teherautóval és ma fogunk bútort cipelni! Hurrá. Nyanyót átvittem a szomszédokhoz- nagyon imádják, aztán szédelgő fejjel bútort cipeltem. Párom egyszer egy jól sikerült emeléssel eltalálta pont a gigámat, úgy hogy utána már levegőt sem kaptam. Mire mindent fel és behordtunk a szomszédban is eltörött a mécses- a nap folyamán legelőször. Gyorsan áthoztuk, megvigasztaltuk. Aztán fürdés, kaja, szopi, alvás a nyanyó részére. Ezek után mi is kidőltünk.

KépKép
bende

A vasárnapot nem írom le. A régi bútort szét kellett szedni, az újat össze kellett rakni, le kellett mosni, mindent ki és vissza pakolni.

Drága Nyanyóm, viszont csodálatosan jól alszik, ebben az ágyban is és örül, hogy nagyobb helye van forgolódni. A régit meg a héten el is viszik.
Kenguru boltokkal meg vigyázni, nem mindegyikben van, minden. Azért jártunk végig ennyit, mert nem gondoltuk, hogy a fehérváriban még megvan, amit kinéztünk, meg nem akartunk mintadarabot elhozni.

KépKép
bende

hehehehe

hiányoztatok ;)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

szösz: ahha emma élvezi ezt a játékot!
ha közel tesszük neki, akkor az oldalsó bigyókat ütögeti.csörögnek. nem tudom mennyire tudatos ez nála, mindenesetre nagyon örül, nevet. amúgy meg van, hogy csak nézegeti, de már egyszer el is aludt alatta a nagy izgalom után!

szuper a napirendetek, Réka baba jó alvó nagyon!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Anyany- Anyósod nem vágyik még a családi pótlékra és a gyedre is?????? :twisted: Érdekes felfogása van. És tényleg!!!! ha ti fizetitek a részleteket, kinek a nevén van a ház??????
Zsófinak, hogy megy mostanában a séta?

Le vagyok maradva, a Dorkáknak boldog névnapot. Ancsi gyönyörű mindkét csaj!

Szösz! remélem ma már nyugisabb napod lesz.

Gégéé! klassz a tornáztató, édes lehetett Emma, ahogy bealudt alatta.

KépKép
bende

Mancsa!!!!! zabálnivalóak a gyerkőcök! nagyon tetszik a felhős ágynemű, hol lehet ilyet kapni? nagyon szeretnék egyet én is!

Katinka! mi van az egyik vonalzóddal?????

KépKép
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?