Sziasztok!
Annyi itt a fotós baba,azon gondolkodom,lehet,hogy újra megkeresem őket.Olyan nagy becsben őrzöm azokat az újságokat Domiról,olyan jó lenne Dorináról is.Gratulálok az újságokban szereplő babuciknak!!!
Hasfájást mi szerencsére Dorinánál megúsztuk,de Dominál nem...
Így csatlakozom az előttem szólókhoz,sovány vigasz,de túl kell vészelni,hogy amilyen hirtelen jött,úgy el is múljon.Szerencsére nem olyan mint a fogzás,mert ha egyszer vége a hasfájós korszaknak,az nem jön vissza.
Dóri!
Csatlakoztam hozzád rokonok terén.Dióhéjban csak annyit,hogy már voltak anyósom kétszínűségére sejtéseim,de azért alapjában dicsekedhettem vele,milyen jól kijövünk.Lassan 4 éve ismerem őket,apósomról tudtam,hogy sem engem sem Domit nem fogad el,de anyósom szívből jövő szeretet mutatott.Évente egyszer volt olyan húzása,hogy abból észhez kellett volna térnem,ilyenkor mindig kiakadtam,de aztán újra jött a jó viszony.Aztán most kiderült mit gondolnak rólam:én vagyok az a gonosz boszorka,aki elveszi tőlük az ő fiacskájukat,mert eddig hármasban Görögországoztak nyaranta,meg mióta velem van(tehát van családja:felesége és 2 gyermeke),azóta nincs ideje állandóan beszélgetődélutánokra járni hozzájuk).Mindig elrángatják mindenféle indokokkal,a szomszéd utcában laknak(
),és amilyen lelkisen volt nevelve az én uram,siet,hogy segítsen...Szóval ez közhelynek tűnik,de olyan drasztikusan próbálják megrontani kettőnk között a viszonyt,hogy sajnos sok a vita.Nem tehetünk róla,mert bár már Pisti is a saját szemével látja,mit tesznek,akkor is valahol rossz érzés ez neki,tudom,hisz a szülei.De nem is értem mit akarnak:az ő kicsi fiuk a fiuk marad örökre,de ha a családját tönkreteszik,a fiuk ott lesz szerető feleség és kicsi gyerkőcök nélkül.Naivak,ha szt gondolják,hogy akkor majd hozzájuk rohan élni a 30 éves fiuk.Csak szörnyű,hogy nem is akarnak igazán megismerni,hogy lassan 4 éve mézesmázaskodva ölelgetnek,kétszínűen nyaliznak,hogy ők mennyire szeretnek,stb.,ajándékokat hoznak,felajánlkoznak(persze csak a kényelem határáig...).Azt mutatták eddig,mintha nagyon odalennének értünk,csak hogy a fiuk mégjobban rajongjon értük.Rivalizálnak a fiuk feleségével????Ez aberrált gondolkodás.Azt hiszi az anyja,hogy még mindig az ő fejfájását masszírozza majd a fia,az apja szerint meg az ő véleménye a mérvadó,ha cipőt vesz a fia....Ez elszomorító.És az,hogy 4 éve így színészkednek,most meg arculcsapnak a való igazsággal.Akkorát csalódtunk bennük mindketten,hogy alig térek magamhoz.Nem is sírós,hanem őrjöngős hangulatom van,remegek az idegtől.
Szóval biztos Manó és Dóri,Flocika is.Emese és Csilla még alakulóban?