Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Hóesés! Szupi! A kiscsaj is imádja. Mi megint megyünk holnap fotózásra, valami szilveszteri cikkhez kell, remélem, ez nem a januáriban fog megjelenni :-))
Én is sütök valami finit. Naná, hogy fogyizom ezerrel. Képzeljétek, ezt a 90 naposat csinálom, és egész jó. 2,5 hét alatt ment le 3-4 kg. És nem is tartom annyira szigorúan és tök finiket eszem. Na jövök még este....

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szona, látom tanulás helyett elkapott a GÉPszíjKépKépKép
A kiköpés sehogyKépazért is vettem ezt, mert egyáltalán nincs benne semmi káros dolog bátran le lehet nyelniKépLe is nyeljükKép bár hanggal már megy a pö,pö mintha kiköpné, de semmi csak vigyrgásKépEzt amúgy 6 hótól 2 éves korig ajánlják!
Na én is megyek, mert már megy a nyafi, ébred a királylányKép
manóci

Na, nem bírok elszabadulniKép
Dóri, ne mááááKépKép Akkor én a Norbit dobhatom a kukábaKépKép nekem 1 hó alatt ment eddig le 3 kgKépés nem mindíg ehetek amit akarokKép
Ha a fotósokon múlik jövő szilveszterre meg is jelenikKépKépKép/ez csak vicc volt, reméljük nem így lesz/
De már itt se vagyok.....pá
manóci

Sziasztok!

Annyi itt a fotós baba,azon gondolkodom,lehet,hogy újra megkeresem őket.Olyan nagy becsben őrzöm azokat az újságokat Domiról,olyan jó lenne Dorináról is.Gratulálok az újságokban szereplő babuciknak!!!Kép
Hasfájást mi szerencsére Dorinánál megúsztuk,de Dominál nem...KépÍgy csatlakozom az előttem szólókhoz,sovány vigasz,de túl kell vészelni,hogy amilyen hirtelen jött,úgy el is múljon.Szerencsére nem olyan mint a fogzás,mert ha egyszer vége a hasfájós korszaknak,az nem jön vissza.
Dóri!
Csatlakoztam hozzád rokonok terén.Dióhéjban csak annyit,hogy már voltak anyósom kétszínűségére sejtéseim,de azért alapjában dicsekedhettem vele,milyen jól kijövünk.Lassan 4 éve ismerem őket,apósomról tudtam,hogy sem engem sem Domit nem fogad el,de anyósom szívből jövő szeretet mutatott.Évente egyszer volt olyan húzása,hogy abból észhez kellett volna térnem,ilyenkor mindig kiakadtam,de aztán újra jött a jó viszony.Aztán most kiderült mit gondolnak rólam:én vagyok az a gonosz boszorka,aki elveszi tőlük az ő fiacskájukat,mert eddig hármasban Görögországoztak nyaranta,meg mióta velem van(tehát van családja:felesége és 2 gyermeke),azóta nincs ideje állandóan beszélgetődélutánokra járni hozzájuk).Mindig elrángatják mindenféle indokokkal,a szomszéd utcában laknak( KépKépKép ),és amilyen lelkisen volt nevelve az én uram,siet,hogy segítsen...Szóval ez közhelynek tűnik,de olyan drasztikusan próbálják megrontani kettőnk között a viszonyt,hogy sajnos sok a vita.Nem tehetünk róla,mert bár már Pisti is a saját szemével látja,mit tesznek,akkor is valahol rossz érzés ez neki,tudom,hisz a szülei.De nem is értem mit akarnak:az ő kicsi fiuk a fiuk marad örökre,de ha a családját tönkreteszik,a fiuk ott lesz szerető feleség és kicsi gyerkőcök nélkül.Naivak,ha szt gondolják,hogy akkor majd hozzájuk rohan élni a 30 éves fiuk.Csak szörnyű,hogy nem is akarnak igazán megismerni,hogy lassan 4 éve mézesmázaskodva ölelgetnek,kétszínűen nyaliznak,hogy ők mennyire szeretnek,stb.,ajándékokat hoznak,felajánlkoznak(persze csak a kényelem határáig...).Azt mutatták eddig,mintha nagyon odalennének értünk,csak hogy a fiuk mégjobban rajongjon értük.Rivalizálnak a fiuk feleségével????Ez aberrált gondolkodás.Azt hiszi az anyja,hogy még mindig az ő fejfájását masszírozza majd a fia,az apja szerint meg az ő véleménye a mérvadó,ha cipőt vesz a fia....Ez elszomorító.És az,hogy 4 éve így színészkednek,most meg arculcsapnak a való igazsággal.Akkorát csalódtunk bennük mindketten,hogy alig térek magamhoz.Nem is sírós,hanem őrjöngős hangulatom van,remegek az idegtől.
Szóval biztos Manó és Dóri,Flocika is.Emese és Csilla még alakulóban?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

hát még nem tudom, mert inkább a délután lett volna jo..de még bármi lehet..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sajnálom,hogy nekem nem jó 4 után,de hétvégén szombaton Pisti 24 órázik,reggel mikor hazaesik akkor pár óra pihi után már megy is dolgozni,és éjjelre is bent kell maradnia,csak reggel tud hazajönni.Akkor meg mennünk kell dokihoz,így csak a kedd marad neki pihinek,és szerdán már megy és kezdi újra,kilesz,mikor hazajön.Nekem ezért nem megy a késődélután,bocsi.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Először is gratulálok Biginek!!!!!!!!
Doktorkitti, ezeket a sorokat nem én írtam?.....Az én párommal is szimbiózisban éltek a szülei, ő volt kvázi a családfő (merthogy apósom tyutyimutyi). Az a különbség, h az én anyósom nem mézesmázos, ő inkább tapintatlan és erőszakos. Úgyhogy kénytelen vagyok én is határozottan visszamondogatni neki.
Legutóbb azon ment a balhé, h amikor Anna 2 hetes volt, úgy volt, h jön anyósom is segíteni egy hetet. És képzeljétek, kitalálta, h hozza apósomat is!!!! Amikor senkit sem tudsz elviselni, minden lyukadból folyik valami, éjszaka fejsz és szoptatsz, mint állat, akkor ő az apósomat akarjha idehozni!!!! És szülinapi bulit szervezni páromnak! Nem normális (Megjegyzem, ők is elvárják, h párom "nyaraltassa" őket, vezesse az autót (úgy kényelmesebb), segítsen nekik minden 2. szombat bort szállítani stb....
A lényeg az, h volt egy nagy-nagy vitánk párommal, h neki most már saját családja van és nem ártana elmozdítania loojalitást valamerre mifelénk.......
Szóval kitartást neked is. Meg magamnak is Kép
Zitmi, köszi az intimtorna infót! Remélem, nem kell műtét, nem örülnék neki.
Flocika, a Brendonban a Belényi Bea által jutottatok?
Bocs, eddig nem írtam, úgy néz ki, mégse kellenek a ruhák Kép
1. nem tudok bemenni értük Bpre
2. anyukám bevásárolt egy imserősömnél: kb Anna 1 éves koráig nem kell ruhát vennünk....
Még egyszer köszi Kép
Kriszti, gyönyörű a dekoráció!!!!! Sütireceptet megosztod velünk? Kép
Én csinálok cipősdobozt, már félig tele van ám!
Edénycsörömpölés: és azt a pasit láttátok a folyosón, aki mindig hozta a kaját és nagy, kb 50es bakancsa volt? nagyon vicces volt Kép
Na, Annám éhen hal, megyek!
Petra
tpetra_

Hali!
Csak beugrottam.
Kriszti!
Légyszíves írd meg hova menjünk 30.-án.
Címem flochagi@index.hu.
Köszi
Floci

Kép
flocika

Sziasztok,

csajok akinek ilyen anyósa van annak részvétemKépKépEz nem semmi milyen hülyék és önzőek tudnak lenni az emberek! Ilyenkor is basztatnak titeket, főleg Petrát aki most szült nemrég, ahhelyett, hogy inkább hagynának lógva, vagy segítenének rendesen!
Amúgy Kriszti amilyenek a te anyósodék olyanok voltak nekem egy régi nagy szerelmemé is! Vele 5 évig voltunk együtt, és én voltam a legrosszabb, és a legnagyobb K...a, hogy az ő fiúkat elveszem! DE ez borzasztó, nem???!!Annak a barátomnak nem volt tesója, gondolom a te Pistidnek sincs, mi?Ja, de vicces azt a barátomat Istvánnak hívtákKépKépÚgy látszik csak a Pityus szülők ilyenek??KépMondjuk köztün szerencse nem volt ezen soha vita, mert nekem mondta is István, hogy hülyék, és bármit mondanak rám nyugodtan mondak én is amit akarok, és osszam ki őket!Úgy is voltKép
/csak mellékesen jegyzem meg, hogy az a fiú sajna meghalt már, és a temetésén ott ölelgetett az anyja, és tőőőlem kérdezte, hogy mért kellett ennek így lenni, hogy mi nem voltunk jóban??!!Na, akkor ez normális?Erről ennyit!Kép/
Most viszont nekem baromi mákom van anyósommalKép Tényleg teljesen normális, és szinte mindenben lehet rá számítani. Vannak hülye dolgai ugyan, de az végülis elenyésző.KépSose mond ránk rosszat, nem úszít nem keveri a sz....t, és amúgy normális!Kép

Petra , amúgy jó, hogy hallottunk rólatokKép Ezek szerint minden ok. csajszi szépen fejlődik, szopizikKépSzerintem ne idegeskedj, csak nyugiiiiiiiKép

Akkor most el van döntve, hogy du-i a tali??És mégis hánykor?Mi mivel gyalogosan megyünk kb.14-15 óra között tudnánk ott lenni! Az jó??
manó

Csajok, ha valakinek Kata a neve, vagy második neve,vagy a gyerkőcének akkor Sok Boldog Névnapot kívánok neki!Kép
manóci

De hülye vagyok, most nézem, hogy megint nem figyeltem rendesenKépSzóval akarom mondani, hogy de-i a tali??? akkor viszont úgy tudnánk odaérni, hogy kb.10-11 között! Az is jó??
manóci

Sziasztok!

Köszi a biztatást Kép a helyzet máris javulóban van (csak el ne kiabáljam!!!). Kép Tegnap leredukálódott a sírdogálás este 6-tól 3/4 8-ig tartó időszakra, úgyhogy igazán nem panaszkodhatom!Kép
Anyós témára nem nagyon tudok mit mondani, csak szívből remélem, hogy nem minden fiús anya lesz ilyen Kép Az én párom szülei Agárdon laknak, úgyhogy nem túl sűrűn találkozunk velük, aminek van jó és rossz oldala egyaránt.
A találkozóra jó szórakozást kívánok nektek és a gyerkőcöknek, remélem, a következőn már mi is részt tudunk venni. Kép

Puszi mindenkinek!
Bea
bigi

Manóci, igen, köszi, fejlődik a csajszi Kép
Hat hetes kora óta átalussza ám az éjszakát; bár ez a havazás kissé megzakkantotta Kép
Így néz ki a kis huncut dög KépKép
tpetra_

Ja, jó találkát Nektek!
tpetra_

Nem jó, így alig látszott Kép
Kép
tpetra_

Sziasztok!

Zitmi Kép Köszi!
Csilla, Neked is! Írtam mailt, nem kaptad meg?

Bea Kép Nagy gratula tőlem is Juniorhoz, és kitartást! Egyre könnyebb lesz, bár ennél több jóvan nem tudlak bíztatni. Az én háromévesem még mindig nem hagy aludni éjjel. És persze a kicsi sem...

PetraKép Irigyellek az éjszakák miatt!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

jucc

nem kaptam meg irj mégegyszer ha lesz időd..

tpetra

gyönyörű ez a kis bébi!!!!én csak részben irigyellek az éjszakák miatt, de én igy is boldog vagyok h éjjelente nem hagy aludni A FIAM. DE EZT INKÁBB AZOKNAK ÜZENEM, AKIK HASONLO HELYZETBEN VANNAK MINT ÉN..ezen is tuljutunk és majd nevetve gondolunk vissza erre az időszakra, söt talá
n vágyakozva, ez tapasztalat..

csilla

mano, kitti,dori

sajnos nem tudok menni a buliba, de kár h nem tudtok ti utazni vidékre ahol lakom..talám jövöre???????????jó bulizást, gondoljatok néha ránk..)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csajok,küldtem mélt a címemmel!Jaj,Emese,Te megint kimaradtálKépMost miattam nem kapod megKépPóóóóóótolom!!!Délelőtt nekem jó,ti hozzátok össze!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Manó!

Írtam mélt!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Kitti!
Megkaptam a mélt, válaszoltam. Tehát most következő szerdán (30-án) de. Nálatok?! Sztem mi is 11 körülre érkezünk, csak szép kényelmesen.

Manó!
Merről jöttök? Ha nem lesz óriási hó, mi kocsival megyünk és akkor vhol be tudnátok csatlakozni.

Petra!
Bébi édes, nekünk is van egy pont ilyen pózban készült kép Szonáról. Majd megkeresem és fölteszem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

Petra, köszi, hogy raktál fel képetKépigazán aranyos a kisasszony!És az a kopi feje......KépKéphát tündériKép
Éjszakákkal tényleg szerencsés vagy ám!

Csilla, naggyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de szerintem tavasszal, már talán mindenkinek nagyobbacska lesz a gyerkőce, végülis nálatok is lehetne majd egy taliKépMeg nálunk is, mert mi se pesten lakunk, hanem a vonzáskörzetbenKép
Szerintem is így van ahogy mondod, most soxor gerjedünk, hogy fáradtak vagyunk, és még ennyire ki kell őket szolgálni.......de pár év múlva majd biztos úgy emléxünk vissza rá, hogy de jó volt még akkor.......!

Erről jut eszembe, ezt csak úgy írom bár nem ide tartozikKép
Tegnap este voltunk a nővérem lányának a szalagavatóján! HÁÁÁt kicsit kiakadtam, hogy a mai 16-18 évesek már kész nők! Borzasztó volt látni, hogy 16 évvel FIATALABBAK mint én!KépÉs kicsit elméláztam, hogy de jó is volt még gimibe járni, a gondtalan évek, és főleg 17 évesnek lenni! Nem ilyen vénasszonynakKépKépKépDe ez csak több lesz.

Emese, édes vagy nagyon, hogy gondolsz ránk, mi buda felöl mennénk miután beérünk pestre az Etele térről egész pontosan!Kép

Megyek, szétfő az ebédKép
manóci

Halihó!

Csilla! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni :-( De talán legközelebb.

Petra! nagyon édes a csöppséged! Kis dundi ő is. Látszik, hogy nem egy alultáplált gyerek :-))Az én gyerekem is nyugodt éjszakás volt, szerencséek vagyunk :-))

Manó! Hát igen, öregszünk ezerrel. Én is emlékszem a szalagavatónkra 8 éve volt! Mintha 2 hónapja lett volna! És kepzeld, hogy 15-18 éve múlva a mi csöppségeink milyenek lesznek! A 8.-os lányok némelyikét már simán 18-nak nézem! Hihetetlen szerintem is.

Mi is 11 körül érkezünk, viszek sütit. Milyet süssek? Mit szerettek?

Ja két dolog!
Megint voltunk fotózáson, a mostani babában tuti benne leszünk és a januáriban is. (Mondjuk hiszem,ha látom).
És anyós-téma! Tegnap átmentünk, mert jött a miki! Képzeljétek, kapott a lány egy etetőszéket, és olyan kedvesek és tündériek voltak, mintha semmi nem történt volna egy nappal azelőtt. Kész vagyok. Nem értek semmit. Na mindegy.

Jó hétvégét mindenkinek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Manó!
Akkor Moszkván fel tudnánk szedni Titeket. Egyeztessünk mélben!

Ja!
És a vizsgám megvaaan, 4-es lettem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Szeretettel várok mindenkit akkor szerdán 11-től,látom,kialakult a kis csapat,meg az időpont is!!!!Aki nem tud jönni,azt nagyon sajnálom,de legközelebb reméljük összejön!!!Én édeset sütök,aki szeretne hozhat sósat,vagy üdítőt.
A receptje a sütinek:
1 pohár kefír(tovább ezzel mérjük)
2 pohár cukor
1 pohár olaj
3 pohár liszt
2 tojás
1 sütőpor.Ez az alaprecept,a sima bögrés süti,ezt szerintem sokan ismeritek.Én Karácsony tájékán teszek bele 1 kanál kakaót,kevés fahéjat,szegfűszeget őrölve,narancshéjat jó sokat belereszelek.Nagyon fini lesz!!!180 fokon sütöm míg szép lesz a teteje.Kikeverek 3 dl tejcsit egy tasak aranka vaníliás krémet(nem pudingot!!),és beletöltöm,ha már nem forró a tészta.Porcukrozom a tetejét.Ha nagyon sok kakaót teszek bele,akkor a tetején olyan szép a csillag formájú porcukor télen.Ha fehér a tészta,akkor kakaóval leszórom az egészet,aztán rá fehérrel fenyőfát,csillagokat,stb.Van,hogy a gyerekeknek nagyon tetszik,ha magam verem föl a tejszínhabot,bele a habfixálót,meg ételszínezőt,és mókás rózsaszín habja lesz az egésznek.
Egy jó hír végre:apuka kisfiával,nőjével bevonult a bíróságra,én a párommal és Dórival szintén.Dominikot direkt nem vittem,nem akartam,hogy az a szemét esetleg csúnyán nézzen rá.Beültünk,Laci és én.Bírónő érdeklődött,tulképp mit is akar apuka csökkenteni.Tömören:hogy képzeli apuka,hogy bármit is elvehet a 20%-ból Dominiktól,ugyanis a fizetése 50%-áig lehetne levonni.Ne pattogjon,attól,hogy született egy újabb gyermeke,simán belefér az 50-be ez a 20%!!!!És egyébként is,ha zajlik az örökbefogadás,akkor apuka szintén mit pattog itt.Simán vertük csont nélkül,kulloghatott haza.Így kell ezt csinálni!!!!!Ja,és ügyvéd nélkül mentem.Vannak még csodák!
Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kitti!
Ez nagyon jó hír, ahogy írtad: vannak még csodák Kép Akkor lassan rendeződnek a dolgok?!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kriszti!
Ezt tök finom süti, én is szoktam ilyet csinálni. Gyors és egyszerű és nagyon finom! Akkor én valami sósat csinálok!
Gartlulálok az ügyvédi sikerekhez! Reméljük, hogy ettől az exed észhez tér! Nyugodtan fizethet 30-40-et is nem? Nem kértél többet? Csak, hogy érezze a törődést: -))

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Látom kialakult a tali minden részlete. Megkaptam a címet,11-körül mi is ott vagyunk. Kép
Gratula a perhez,remélem mi is ilyen könnyedén fogjuk verni a biztosítót egy autólopás miatti perben.
Petra!
A kiscsaj gyönyörű.Tényleg nagyon huncut a szeme.
A Brendonban a Sunnymodell által voltunk,nem ismerek Beát.Miért kérdezted?

Kép
flocika

Hali,

Rosszul vagyok az időtőőőlKépKép
Sok eseményben gazdag programot nem tudtunk csinálni, mert szakadt az eső egy csomót, és még most is!!!

Kriszti, ez nagyon jó hírKépgratulálok én is!Végre kapott egy kis döfést az a sz...ét alak!Jobb szerintem is, hogy Domit nem vitted.
A süti pedig így olvasásra is isteni lehet, de majd megkóstoljuk szerdánKépKépazért leírtam, megsütöm majd én is az ünnepek alattKép

Emese, nagyon édes vagy, és elfogadjuk az invitálást a MoszkváraKépha nem esik az eső! Ugyanis, ha esik akkor apa alól kivesszük a kocsit, és azzal megyünk, csak ez macera nálunk, mert így nem fog tudni este menni melózni, de megmondtam, hogy erre a talira feltétlen menni szeretnék, ugyhogy???!!!!Nincs más választásaKépKép
Kedd este,ha esetleg tudsz legyél gépnél, és időjárás függvényében egyeztessünk, ha jó úgy neked!Esztit 8-fél9 körül rakom le és utána írok gyorsan egy mailtKép
És nagy gratula a vizsgádhozKép

Dóri, etetőszékKépKépez szupi, akkor van remény anyóséknál a javulásra??KépKép
Mindegy is, Blanka járt a legjobban, és ez a lényegKép
De édes vagy, hogy te is sütsz, akkor én már nem "fáradozok" saját művelKépDe azért valamicskét viszünk mi isKép
Manó
manóci

Sziasztok!
Kriszti, köszi a receptet! és a történet szerint nem csak sütni tudsz jól Kép))))
Flocika, csak azért kérdeztem, mert jártam tornázni a Brendonba, ez a Bea a fő tornaoktató és egy csomó csajt beszervezett fényképezésre (asszem, a Kismama és a Baba Magazin tartozik hozzájuk - mindig keverem ezeket az újságokat...)
Szóval akkor ha érdeköl minket is a fotózás, hová kell menni???? Hadd ne olvasson vissza a lusta dög kismama Kép))))) Csók Kép)))
Csajok, ha van nőgyógyászotok (estemben Kiskele) és ugye fél évente esedékes a nővédelmi rákszűrés, nyilván hozzá mentek/megyek. De olyankor kell fizetni? vagy hogy működik ez? Nekem szülés előtt nem volt nőgyogyim, sztkba jártam gyógyszert iratni (szerencsére más miatt nem kellett mennem) és ott a rákszűrést is megcsinálták, ha épp esedékes volt.
Még valami:A másik meg: Floci, Te ugye azt írtad, h spirálod van. De eddig ugye nem ez volt? Kiskele azt mondta, h csak akkor javasolja, ha már nem szertnék több gyerkőcöt. Azt meg ugye szeretnénk Kép Lányok, ki milyen módszert alkalmaz?
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!
Képzeljétek el, tegnap itt volt látogatni párom nővére a két kicsi fiával. És a 4 éveske hozta a profi orvosi dobozát, van vérnyomásmérője, sztetoszkópja, meg minden, ami kell. És képzeljétek el, ahogy ráerősíti a vérnyomásmérőt Anna csuklójára, figyel, figyel, leveszi róla és komoly arccal kijelenti, h minden rendben van Kép)))) Anna meg csak ámult-bámult, aztán rámosolygott;)
Milyen volt a talákozó?
Szép napot!
tpetra_

Sziasztok!

A talira sajnos mi biztosan nem tudunk menni, mert a férjemnek aznap van a névnapja (András), ünneplés lesz nálunkKép.
De tömegközlekedéssel, több átszállással + 2 gyerekkel sajnos egyébként is nagyon bonyolult lenne nekünk az utazás. Sajnálom, pedig szívesen megismertelek volna benneteket személyesen is.

Kriszti,
még régebben válszoltam egy e-mailedre, remélem megkaptad. Gratulálok a bírósági ügy végeredményéhez! Ugye már nem lesz folytatása?

Petra,
Annácska mekkorát nőtt! Már nagyon nagy lett az újszülöttkori képeihez képestKép!

Bea,
várjuk Juniorról a képetKép! És írj majd, hogy vagytok, hogy telnek a napok!

Találkozó mamáknak és babáknak pedig nagyon jó beszélgetést és játékot kívánok szerdára : Zitmi
zitmi

Hohó, 3090 gról 4960ra nőtt 8 hét alatt....
Ja, azt hittem, már lezajlott a találkozó... Nagyon hülye vagyok, múlt szerdán mindenáron be akartam bizonyítani apukámnak, h kedd van ....
tpetra_

Petra,
bocs, hogy belekotyogok. Rákszűrésre, ha nem volt eddig még rossz leleted évente kell járni. Mindegy, hogy ahhoz, akinél szültél...sztem nem kell fizetni azért a 2 percért, ha meg magánrendelőjébe jársz ott úgyis van tarifa. Simán mehetsz az sztk-ba is. Ahogy jólesik, csak ne hagyj ki egy évet sem.
A szülés utáni fogigátláshoz még nem tudok hozzászólni, van még majd 6 hónapom.

Ági
potter_76

Sziasztok,

Petra, én is az éves szűrést tudom, bár nekem azt mondta a 6 hetes szűrésen a doki, hogy hivatalosan 3 évente kötelező járni, de én mondtam neki, hogy én évente szeretnék akkor megnyugszom. Azt mondta semmi akadálya,nekem amúgy öreg Kele. a dokim.
Szerintem kelleni nem kell adni semmit, mivel gondolom az ambulanciára hívna be úgyis, de ha te gondolod letehetsz neki egy borítékot. Ez mindenkinek a magánügye, de a doki biztos nem várja elKépAmúgy meg ha még szeretnél is gyereket, és amúgy is meg voltál elégedve kis Kelével akkor hozzá menj, még ha "csak" rákszűrés is, elvégre ő az orvosod!
Védekezés.....hááát, én megmondom őszíntén, hogy mivel öreglány vagyok márKépelég sokáig szedtem fog. gátlót! Kicsit annak is köszönhetem, hogy híztam, és már nem vagyok az a véknya valakiKépÉn valahogy írtózom már a gyógyszerektől, és meg is beszéltük apával, hogy nem szeretnék többet szedni!Nagyon megértő volt, és azt mondta, hogy alakalmazkodik hozzám,így mi természetes módszerekkel+gumi!A kontrollon kérdezte Kele, hogy írjon-e föl vmit, vagy mi lesz védekezés ügyileg, én meg mondtam neki mi a pálya. Õ meg teljesen el volt ájulva milyen rendes a férjem, hogy ehhez így alkalmazkodik,nekem meg hízott a májamKépKép

Zitmi, sajnálom, hogy nem tudtok jönni,Képtéged is megismertelek volna!Majd legközelebbKép
Azért apa névnapja is fontosKépKép

Manó
manóci

Szülés után (első után) próbálkoztunk olyan fogamzásgátlóval,amit lehet szedni szopi alatt is,de nekem nem jött be hormonálisan.Akkor volt spirálom,pedig még csak egyszer szültem.Hát a véleményem róla elég vegyes,volt jó is benne meg rossz is,de ez mindennel így van.Mikor köv.babát szerettük volna,előtte levetettem,és ennyi.Elég nehezen jött össze,meg volt egy vetélésem is utána,de szerintem nem volt köze ehhez.Most másfél éves Dóri,és bogyót szedek újra.Spirált már nem szeretnék.
Ja,van egy járókánk eladó,képet tudok küldeni.30ezer volt a Kikában,20-ért adjuk el.Állítható magasságú,világosbarna fa,görgős az alja,összecsukható egy mozdulattal,100x100-as méretű,nekem ebben aludt Dóri eddig.A görgőket le lehet venni az aljáról,aki úgy szeretné

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hali!

Elég fáradt vagyok ma, majd holnap írok du. Meg sütök is:-))

Jó hír: megjelent Blanka a baba magazinban, a 64.old. a miénk!

Pá Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Az a nagy helyzet, hogy Szona tegnap óta szutyog és úgy veszem észre, hogy rosszabb lett. Ma már 3-szor szívtam ki az orrát.
Sztem így nem megyünk a talira, nem akarom, hogy bmelyik babát megfertőzzük Kép

Dóri!
Ez a decemberi szám? Gratula, mindjárt megnézem, hogy megvan-e már nekünk, ha nincs, irány az újságos!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

Emese, ne máááááKépSajnálnám nagyon, de mondjuk, ha betegeske akkor tényleg nem biztos, hogy jó lenne!Na, ez a Murphie!Kép(
De képeket biztos csinálunkKépMajd küldökKép

Dóri, végreKépKépörülök, hogy sikerült, és az igérethez híven benne vagytokKép Még nincs meg egyik decemberi szám sem, de megvesszükKép)
manóci

Nem vészes, a hangulata nagyon jó, inkább csak a többi baba miatt nem akarom bevállalni, nem venném a lelkemre, ha rögtön az első tali után szidnátok, mint bokrot, hogy "Na ez a hülye idehozta a beteg kölykét"

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Izgalom a tető fokon. Holnap talizunk. Kép Bevallom én nem jutottam ki a konyhába sütni,de nem megyek üres kézzel Kép
Petra!
Nekem bevállt a spirál.5 évig volt fennt Andris elött.Levétel után egy hónapot vigyáztunk aztán rá 2hónapra jött a baba.Kicsit erősebb a mesi tőle,de nem kell minden nap foglalkozni a témával.
Fotó ügyben mi a Ponty u.-ban voltunk a Sunny modellügynökségnél. 3500,- reg gíjat kérnek,mert felteszik a gyerekeket a netre. Nézd meg a honlapjukat.
Mse!
Sajnálnám ha nem jönnél.Gyógyuljatok gyorsan meg!!!
Zitmi!
Az én csemetém is András. Isten éltesse Õket. Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Igen,Isten éltesse az Andrisokat,Andriskákat!!!Kép

De jó,hogy mondjátok a fotókat,az elemeket föl kell tennem a töltőre...Kép

Én is mindent megvettem a sütihez,hogy holnap ne kelljen már reggel rohangálni Dorinával.Így is elég az oviba bandukolni vele.Babakocsiban már nem nagyon akar megmaradni,gyalog meg megy bele a világba...Kép

Emese!
Gyógyuljatok meg!!!Szerintem ilyenkor minden babának folyik a nózija,nekem is kell törölgetnem Dorináét,de szerencsére nem beteg.Egészen,míg haza nem hozzuk majd az oviból...Meg azt sem lehet tudni,kire hogy reagálnak a bacik,meg kiben mi lappang,amiről még nem is tudjuk,de már fertőzKépGyógyulgassatok!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Na milyen volt a tali???Részletes élménybeszámolókat kérünk!!!!!!!!

Puszi
Bea
bigi

Hali!

Bea és mindenki más, aki lemaradt a taliról! Csak páran voltunk, de nagyon jól éreztük magunkat. Kár, hogy a fogyim miatt nem tudtam megkósolni Kriszti sütijét, mert rettentő jól nézett kiKép

Kriszti! Valamelyik gyerekszobában maradhatott az ételhordónk Kép Szólj, ha megtalálod, beugrom érte valamikor. És még egyszer köszi, hogy mehettünk hozzátok!

Andrisok boldog névnapot kívánunk!
Holnap írok, üdv Dóri

Fotókat én is várom, mert otthon hagytam a gépet:-(

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

KépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Kriszti!
Köszi a meghívást,hogy ott lehettünk.Én is nagyon jól éreztem magam.Bocs,hogy olyan hirtelen indultam neki,de nem akartam,hogy Blankára rámelegedjen a kabát.Olyan aranyosak voltak elvittek a metróhoz.A buszunk is épp indult így 25 perc múlva az oviban voltam.
A süti tényleg nagyon finom volt (azért kértem repetát) Kép
Képeket én is várom!!!

Kép
flocika

Isten éltessen Kisfiam!!Kép

Kép
flocika

KÖszi csajok!!!!
Látjátok sikerült!!! Kép Kép Kép
Megtanultam!

Kép
flocika

Flocika! Ügyes vagy! Kép
Nagyon helyes Andris.
Blankát éjjel ellepte a nátha, nem sokat aludtunk. De most már jól van, csak éjjel volt nehéz neki. Na meg nekem, én se sokat aludtam.
Na pusz, szép napot mindenkinek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Flocika! Ügyes vagy! Kép
Nagyon helyes Andris.
Blankát éjjel ellepte a nátha, nem sokat aludtunk. De most már jól van, csak éjjel volt nehéz neki. Na meg nekem, én se sokat aludtam.
Na pusz, szép napot mindenkinek!

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok,

Először is Andisoknak Boldog Névnapot kívánok!
Bár egy kis Andrist felköszöntöttem a talin, de van itt mégegyKépKép

Ági, ügyi vagy a képpel,elég gyorsan tanulszKép
De ezek után nincs kibúvó, és sűrübben kérünk képeket mindhárom szépségrőlKép

Dóri, miután elmentetek akkor vettük észre Krisztivel az ottmaradt üveget szépen a tartójábanKépKérte is Kriszti, hogy írjam meg neked, hogy neki legközelebb csak kedden lesz újra net, így akkor tudtok majd egyeztetni!

Csajok, mi is jól érzetük magunkat, és olyan jó, hogy mostmár legalább pár hozzászóláshoz személyt is tudok kötniKép
Süti tényleg fini volt én is dupláztamKép
Esztibe úgy lemerült az elemKép az egésznapos játékban, hogy hazafele végíg aludt!
A köv talin jó lenne, ha többen is el tudnának jönniKép
Na, de nem szaporítom a szót, rakok fölképeket!
Pusssssz
manóci

Ági, Dóri és a babák..Kép

Dorcsi & EsztiKép

Dorcsi ebédelKép

BlankuciKép
manóci

Csajok a kosárbanKép

Blankuci & AndrisKép

Sütizés KrisztivelKép

Andriska elfáradtKépKép
manóci