Sziasztok!
Hbzs!
Ennél jobb hírrel nem is jöhettél volna!!!
Hajrá tüszőrepi és pénteki inszem!!!!!! Szorítok nagyon a csodababához!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzska!
Tüneményes a babaágynemű és az overál is!
Belluska légyszíves add át neki, hogy puszilom és Bencusnak sok pocaksimit küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babszi!
Mindjárt itt a nagy nap!!! Kívánom, hogy hamarosan te is hasonlókat érezz a pocakodban!!!!!!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wepe!
Örülök, hogy jöttél! Annyira jó, hogy nálatok már párod érzi a baba mocorgását.
Nálunk még sajnos nem így van, pedig amikor érzem, hogy ficánkol, mindig szólok apának, de azt mondja, ő még nem érez semmit...
Tegnap este lefekvéskor odahajolt a pocakomhoz és elkezdett beszélni Babócához, aki ezután egyből elkezdett mocorogni.
De apa hiába fogta a pocakomat, sajnos még mindig nem érzett semmit... De remélem pár hét múlva már másképp lesz!!!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabó!
Szerintem embike mocorgását érezted, én is úgy tudom, hogy akinek már volt babája, korábban érezheti, mert tudja, hogy mit kell éreznie.
Rókakoma
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tücsi!
Kata! Belluska! Fitie! Beus! Szilvi!
Mint írtam, mi tegnap voltunk Uh-on, nagyon jó volt látni a pici lányt!!! A dokibácsim szerint most mát tuti, hogy csajszi lesz!!! (direkt nem mondtam meg neki, hogy milyen nemet mondtak a 15 hetes 4D UH-on, nem akartam befolyásolni őt)
Mondhatom a pici lány most nem igazán volt nem volt szégyenlős!!!
Eredmények:
Vizsgálatkor a magzat haránt fekvésben.
BPD: 47 mm (fej kereszt irányú átmérője /két halánték közt/), HC: 161 mm (fej kerülete), AC: 143 mm (has kerülete), FL: 30 mm (combcsont)
Négyüregű szív, ritmusos szívműködés.
Épnek imponáló koponya, gerinc.
Ép has és mellkasi szervek, ép rekesz.
Ép, hiánytalan hosszú csöves csontok.
Jó gyomos- és hólyagtelítődés ábrázolódik.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
Placenta a hé hátsó falán tapad.
A baba súlya: kb. 323 gramm.
A szülés előtti találkozás nagyon jó volt, én azt hittem csak páran leszünk, de voltunk vagy 50-en, nagyon sok apuka is jelen volt.
Apának is nagyon tetszett!:P A tegnapi előadást egy dokibácsi tartotta és az UH-ról beszélt, arról, hogy miért szükséges, melyik UH-kor mit néznek és miért, stb.
Jövő héten a normál szülés történései lesz a téma. Egyébként 12 alkalommal lesz (sajnos az első 4-ről lemaradtunk, mert későn vettem észre az intézet honlapján, hogy lesz ilyen.
), mindig más-más téma lesz, más-más előadóval. Pl.: a megszületett gyermek első életnapjai..., a babaápolási ismeretek, relaxációs és légzőgyakorlat tanulás, stb. és szülőszoba látogatás is. Igazán érdekes és szerintem nagyon hasznos!
Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!