Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hbzs!
Ennél jobb hírrel nem is jöhettél volna!!! :D Hajrá tüszőrepi és pénteki inszem!!!!!! Szorítok nagyon a csodababához!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Tüneményes a babaágynemű és az overál is! :)
Belluska légyszíves add át neki, hogy puszilom és Bencusnak sok pocaksimit küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Babszi!
Mindjárt itt a nagy nap!!! Kívánom, hogy hamarosan te is hasonlókat érezz a pocakodban!!!!!!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Örülök, hogy jöttél! Annyira jó, hogy nálatok már párod érzi a baba mocorgását. :) Nálunk még sajnos nem így van, pedig amikor érzem, hogy ficánkol, mindig szólok apának, de azt mondja, ő még nem érez semmit... :( Tegnap este lefekvéskor odahajolt a pocakomhoz és elkezdett beszélni Babócához, aki ezután egyből elkezdett mocorogni. :) De apa hiába fogta a pocakomat, sajnos még mindig nem érzett semmit... De remélem pár hét múlva már másképp lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Szerintem embike mocorgását érezted, én is úgy tudom, hogy akinek már volt babája, korábban érezheti, mert tudja, hogy mit kell éreznie. :)
Rókakoma :?: :?: :?:
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi!

Kata! Belluska! Fitie! Beus! Szilvi!
:lol: :P :D :) :D :P :lol:

Mint írtam, mi tegnap voltunk Uh-on, nagyon jó volt látni a pici lányt!!! A dokibácsim szerint most mát tuti, hogy csajszi lesz!!! (direkt nem mondtam meg neki, hogy milyen nemet mondtak a 15 hetes 4D UH-on, nem akartam befolyásolni őt)
Mondhatom a pici lány most nem igazán volt nem volt szégyenlős!!! :lol: :lol: :lol:
Eredmények:
Vizsgálatkor a magzat haránt fekvésben.
BPD: 47 mm (fej kereszt irányú átmérője /két halánték közt/), HC: 161 mm (fej kerülete), AC: 143 mm (has kerülete), FL: 30 mm (combcsont)
Négyüregű szív, ritmusos szívműködés.
Épnek imponáló koponya, gerinc.
Ép has és mellkasi szervek, ép rekesz.
Ép, hiánytalan hosszú csöves csontok.
Jó gyomos- és hólyagtelítődés ábrázolódik.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
Placenta a hé hátsó falán tapad.
A baba súlya: kb. 323 gramm.

A szülés előtti találkozás nagyon jó volt, én azt hittem csak páran leszünk, de voltunk vagy 50-en, nagyon sok apuka is jelen volt. :) Apának is nagyon tetszett!:P A tegnapi előadást egy dokibácsi tartotta és az UH-ról beszélt, arról, hogy miért szükséges, melyik UH-kor mit néznek és miért, stb.
Jövő héten a normál szülés történései lesz a téma. Egyébként 12 alkalommal lesz (sajnos az első 4-ről lemaradtunk, mert későn vettem észre az intézet honlapján, hogy lesz ilyen. :? ), mindig más-más téma lesz, más-más előadóval. Pl.: a megszületett gyermek első életnapjai..., a babaápolási ismeretek, relaxációs és légzőgyakorlat tanulás, stb. és szülőszoba látogatás is. Igazán érdekes és szerintem nagyon hasznos! :D :D :D

Szép estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Laptetőmet felajánlom Babszinak és Hbzs-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :) :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
minnie manó

Wepe,Minnie!
Átadom Zsuzskának! :lol:

Minnie!
Szépen fejlődik a 100%-os kis csajszi!!!!!!!! :lol: :wink:
Én nem voltam annak idején ezeken a szülésfelkészítőkön,de sajnálom nagyon!Csak amikor Katával pocakos voltam szét volt bombázva a házunk a felújítástól és hát nem lett volna még ahhoz is energiám!Pedig apa is szívesen jött volna!Tudjátok ő mindenre kapható! :D :wink:
Biztos,hogy hasznotokra válik!És hát sok-sok kismamival együtt csak élmény lehet!Igaz én elképzeltem a mi "apás" szülésünket miközben apát összevakargatják mellőlem,de hát erről lemaradtunk! :lol: :wink:
Millió pocak simi és hamarosan apa is érezni fog mindent!Nálunk mikor apa beszélt főleg Katushoz,akkor Kata mindig oda kucorodott az ő oldalára ahol beszélt hozzá!

Wepe!
Poci simi!!!!!!!Úgy telik az idő,hogy már nemsokára te írod az sms-t a kórházból! :P :wink:

phpBB: Kép
belluska

ZSUZSKA ÜZENETE:
Jelenlegi állás szerint PÉNTEKEN ő lesz az első!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát ha minden igaz pénteken nagy öröm lesz itt nálunk!!!!!
Lányok!Én már most megkönnyezem őket!Szép álmokat kíván Zsuzska mindenkinek! :P

belluska

Hurrá! Hurrá! Hurrá!
Ez tényleg NAGYON-NAGYON JÓ HÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan jó lenne, ha már 2 nappal később lenne... :lol: :lol: :lol:

KépKép

Kép
minnie manó

Belluska,
köszi a közvetítést Zsuzskáról! Nem igazán értem, hogy ha délelőtt azt mondták még maradna a Bencus 2 hetet, akkor miért lesz mégis pénteken császár? :roll: Még nem is olyan nagy, hogy indokolt lenne, nem? na de majd Zsuzska elmondja miért döntött így a doki.
Én is puszilom és várom az első fotókat :lol:

Minnie,
örülök, hogy minden rendben van a pici leánnyal.
Úgy szeretnék már én is ilyeneket átélni. :cry:

i.kata

Katám!
Nem tudom miért lett ez a döntés!Mert szerintem is maradhatna még Bencus,de aztán annyira szuper orvosokkal van tele a II.női,hogy biztos indokolt valamiért!Átadom!
Katám!Majd megszakad a szívem amit írtál!Neked is lesz, TUTI!És átéled majd mindezeket többszörös boldogsággal!

belluska

Kata!

Annyira szívszorító, amit írtál... :cry:
Teljes szívemből kívánom én is neked, hogy mielőbb átélhesd ezeket a dolgokat!!! :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, Belluska,
amilyen jól viseltem a múlthéten a negatív teszteket, most annyira rosszul viselem. Így esténként nagyon rámtör a szomorúság.

i.kata

Sziasztok, jó(bb) reggelt. No, hajnalban felkeltünk párocskámmal egy-két közös tesztelésre. Kikészítettem még este a csapra a 10-es és a 25ös teszteket, mutogatván, hogy ezekkel kísérletezgetünk majd reggel. Párom nagy ffi szemeket meresztett rájuk kicsit bizonytalanul, de nagyon részt akart venni az egészben.
Megcsináltuk hajnalok hajnalán, és bizony csont-nega lett mind a kettő. Száradás előtt és után sem lehet nagyítóval sem felfedezni egy félvékony szellemcsíkocskát. Majd 9 körül felhívom az intézetet, hogyan tovább, mit kell ilyenkor tenni. Mai gyogyókat már nem vettem be, csak ha azt mondják szednem kell még 2 napig, akkor veszem be. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki drukkolt, mert nekem nagyon sokat jelent!!
babszi

Drága Kata.
Én is nagyon sajnállak:( De hidd el, sok rossz után , csak jó köszönthet be rád.
Zsuzsinak drukkolok ezerrel.

Lányok, tegnap voltam konzultáción.
18:45 helyett 20:00-kor jutottam be.
Csinált a doki nekem kartont, és irt fel gyógyszert. Merckformin-t 500mg
Amiből 3x1-et kell szedni. Az átjárhatósági vizsgálatot nem csinálja meg, azt mondta megment tőle, mert UH-n is meg tudja nézni a méhemet.Decemberbe újabb IR control, és konzultáció.
Jan 9-et mondott kezdésnek, mínusz 15 kilóval:(
Én már nem nagyon bírom ezt a várakozást, annyit kell várni:'(....
Torna, diéta...
Kész vagyok. Montanába nem nagyon jövök,mert úgysincs nagyon miről írnom:( Azért folyamatosan olvasni fogok mindenkit, mert nagyon érdekel, hogy mi van veletek.
Tiszta szívemből szorítok mindenkiér!!!!
beus84

Jaj babszi:(:(:(
beus84

Jó reggelt mindenkinek!

Wepe!
Köszi, hogy gondoltál rám! :D Tényleg nagyon rendes orvosom van. S képzeljétek, tegnap nem én voltam az egyetlen forgácsos betege, hanem volt egy hiperstimuláltja is. Csak nem Andi lehet az??? :shock: Nem találkoztam vele, csak hallottam róla, amikor a dokim (dokink 8) ) felhívta a Tanár Urat. Mindenesetre nincs nagy gond vele sem, jól van. :D Drukkolok neki is, hogy mielőbb teljesen felépüljön, és a következő stimuláció már jól sikerüljön, és meghozza a babát is! 8)

Andi!
Ha te voltál/vagy most kórházban, írjál mielőbb, hogy mi újság!!! Ha meg nem te vagy, akkor meg azért, hogy megnyugodjunk!!! :wink:

Minnie!
Köszi szépen a drukkokat, és a laptető-részt! Én inkább átadom az én részesedésemet is Babszinak - neki most nagyobb szüksége van rá! 8) A kis N-csajszinak csodaszép eredményei vannak! :D Örülök, hogy ilyen jó szülés előtti felkészítőre jártok! :D Bocsi, nem emlékszem, hol fogsz szülni? Máshol csak 4 felkészítőről hallottam...

Babszi!
Ne add fel ilyen hamar!!! A gyógyszert pedig igenis szedned KELL tovább még minimum néhány napig - de én bízom benne, hogy tovább is, mert meg fog jönni az a várva várt pozitív eredmény!!! :wink:

Beus!
Akkor jól emlékeztem, hogy tegnap mentek konzultációra! Néztelek is tegnap, amikor ott jártam az intézetben a tüszőrepesztő szurit beadatni - de akkor még nem voltál ott, sajnos. (Én 5 körül jártam ott.) Látod, csak kell a gyógyszer! :? De hidd el, meg fogja hozni a hatást - mind kilókban, mind IR-értékekben!!! :wink: 8) Azon egy kicsit csodálkozom, hogy az átjárhatóságit nem csinálja meg - úgy tudtam, az a kötelező protokoll része... :? Sajnálom, hogy nehéz a várakozás, de gondolj arra, hogy mindenképpen ki kellene várnod, hogy a sor rád kerül - s akkor legalább már jól töltöd az időd: rendezed az IR-ed, csinire lefogysz stb. :wink: 8) És nagyon fogom sajnálni, ha nem fogsz jönni!!! :cry:
hbzs

Babszi!
Nagyon sajnálom!Tényleg,annyira bizakodó voltam veled kapcsolatosan!
Egy biztos,ne add fel soha!Látod nekem sem elsőre sikerült és már két gyerkőc rohangál körülöttem!Tudom ez nem vigasztal,de lesz babátok és nagyon bízni és hinni kell benne!Sokszor ölellek!

Kata!
Tudom mit érzel és megértelek! :cry:

Beus!
Azért olvass minket és néha azért tessék írni és az időpontig pedig betartani az IR-es dolgokat és utána babás leszel!Nehogy itt hagyjál minket! :D

Andi!
Jelentkezzél majd,hogy mizujs!

belluska

Tücsike!
Nagyon várlak ma a fantasztikus hírekkel! :P

belluska

Még 2 napig kell szednem a gyogyókat, aztán teszt, és ha az is nega, akkor nem kell a gyogyó, 10 napon belül megjön, aztán rendes ciklusban még egyszer, és akkor kell az intézetben jelentkeznem, újabb sorszám, újabb várólista, talán februárban folytathatjuk. Addig megnézik kell-e más kivizsgálás. Mondtam Tanár úrnak, hogy ikreket ígért, mire azt mondta ez már csak rajtam múlott. Hááát, rajtam ugyan nem, legfeljebb a szervezetemen meg a lurkókon. :( Szóval ez történt. Én ammondó vagyok, ha lenne baba, akkor már pozitívkodhatnék, de meg kell adni az esélyt nekik, hátha szégyenlősebbek. Szóval ezek vannak :( Még nem törtem le teljesen és végképp, majd az később jön.
Ja, és a várólistához annyi fűztek hozzá vígasztalásként, hogy kinek mi a hosszú idő - Angliában 2 év a várakozás!! Bizony, az hosszabb, csak hát én rögtön szaladnék a következőre. Ha lehetne.
babszi

Babszi!
Ez a február nagyon jó (ha egyáltalán szükség lesz rá... :wink: ), hiszen a 3 hónap pihenő elvileg mindenképpen kell 2 lombik között, így az már egyébként is február! 8) Az IR-ed nem nézeted meg addig?
hbzs

Nem tudom - mi az az IR? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Minden lelet extra szuper jó volt, szóval nem mondták, hogy bármi gond lenne, mindig csak dicsértek...
babszi

Babszi!
IR = inzulin-rezisztencia
Tudod, ez az, amiről Kata és Ladiva is szokott beszélni, s most sajnos Beus is belefutott. Velem sem volt semmi gond, csak kíváncsiságból csináltattam meg, mivel annyian írtak róla a fórumokon... :cry: (Pedig az intézetben is azt mondták nekem, hogy felesleges megnézetni, mert ez és ez - és most mégis kell szednem gyógyszert rá... :? )
hbzs

Lányok, nem hagylak itt titeket, néha azért írni fogok, hogy hogy halad a fogyásom.

A doki azt mondta hogy fölösleges az átjárhatósági, mert a műtét kimutatta, hogy a petevezeték elvan záróval, mind két oldalon, és a kürtők is zárva vannak... tehát ez van:(

Majd azért írok a nagy fogyásról is:)

Babszi, az IR nagyon fontos, ez egy inzulin rezisztencia, ahol a vér cukor szintet nézik. Ha ott eltérés van, akkor nagyon kicsi az esélye annak hogy a picik megtapadjanak.
Nekem azt mondta a doki, hogy az az első amit rendbe kell hozni, így bele se vágjunk.../esélytelen/
Erre kaptam most gyógyszert,ami le fogja húzni.
Én a Bálint analitikába csináltattam ezt a vizsgálatot Budapest Fehárvári út 143 azt hiszem. De ha érdekel akkor megadom a tel számukat.
8700 ft körül van ez a vérvétel,és még aznap elküldik az eredményt email-ba.
Éh gyomorral kell menni, majd 75 gramm szőlő cukor port/vizel/ meg kell inni.
3 vérvételből áll. 0 perc,60 perc, 120 perc
beus84

Sziasztok !

Babszi, sajnálom, de kívánom, hogy 2 nap múlva legyen egy pozitív csalódásod :!: :)

Minnie, néztem a kislányotok méreteit, és szinte megegyeznek a mi babánkéval :wink: Ma meg is néztem mérőszalaggal a körméreteket, még olyan picinek látszik. Ne izguljatok a mocorgás érzése miatt, nekünk majdnem 3 hét kellet, hogy a párom is érezze. Tegnap este is rátette a kezét, mondta neki a leendő nevét, és ahogy kimondta egy erőteljesebbet rúgott. :) Reggel beszéltük is hogy vajon tetszett neki a neve ? :oops: 8) :shock: :lol: vagy nem :shock: :?:

Beus, mi szorítunk Neked a -15 kg-hoz!!! :D

Holnap is lesz drukkolni valónk!!! :D Zsuzskáéknak és Hbzs-éknek !!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) :) :)

Belluska, hát igen én leszek a következő, ilyenkor a para beindul :oops:

Kata, biztos nehéz lehet Neked, de még nincs a topikban ikres kismami, és tudod, hogy az a Tiéd :wink:
wepe

Sziasztok!

Babszi,
nagyon sajnálom, hogy nega lett! A február nem tűnik olyan távolinak. Gondolj bele, mindjárt karácsony, aztán újév, és mindjárt kezdhetsz is. A karácsony direkt jó, mert valami hosszú hétvégét kell kérni ajándékba és akkor kezdés előtt közvetlenül még kikapcsolódhattok :wink: Én is így szeretném majd csinálni :lol:

Beus,
hát így tényleg felesleges lenne az átjárhatósági. Azt amúgyis leginkább inszemek előtt szokták csinálni. Nem igazán értem ezt a -15 kilót, amikor már rengeteget fogytál. :roll: Gondolom elmondta a doki, hogy ne egyből azzal az adaggal kezd a gyógyszert, hanem csak fokozatosan, különben rosszul lehetsz tőle.

Wepe,
van már ikres kismamink, csak ritkán jön, Babyonboard, nem?

Köszi mindenkinek az együttérzést, ma már jobb a hangulatom. Muszáj is, ha már évfordulónk van :lol:

i.kata

igen Kata.
Úgy kell szednem hogy 3-4 napig csak egyet, este.
Majd megint 3-4 nap amikor kettőt.
Majd 3-4 nap és akkor jöhet a 3x1 adag.

Te is szedted?
Remélem jól értettem, a dokit.?
beus84

Köszönöm wape, tudom, hogy mindig mellettem álltok, és annyira örülök hogy itt vagyunk egymásnak:)
beus84

Beus,
és melyik adagot kell szedned? 500mg vagy 850?
Én 850-et szedek 3x1-et.
Jól értetted szerintem, így szépen fokozatosan kell hozzászokni.

i.kata

én az 500 mg kaptam, itt a gyógyszertárba nincs is 100 szemes:)
Így 9 doboz 30 szemest hoztam haza:)
Rengeted.
beus84

Te fogysz tőle?
Nekem azt mondta a doki, hogy megindul a nagy fogyás.
beus84

Wepe!
Ez nagyon aranyos volt, hogy vajon miért rúgott a pici, mert tetszett, vagy mert éppen nem tetszett a leendő neve? :lol: De hát miért is ne tetszett volna neki? :wink: Mindenesetre biztos az tetszett neki leginkább, hogy "az apu beszélt hozzám! Hozzám!!!" :wink: :lol:
Köszi a drukkokat!!! 8)
Ikres kismamink pedig van már, csak sajnos ritkán tud jönni közénk. :cry: De azért persze Katának is nagyon drukkolunk, meg persze Ladivának, Babszinak, és mindenki másnak, aki még szeretne ikreket.

Képzeljétek, tegnap a kórházban egy szobába kerültem egy anyukával, akinek hármasikrei vannak!!! :D Már 5,5 évesek, no, és spontán fogantak! :lol: Már volt 2 "nagy" gyerekük (kb. 10-11 évesek), s akartak apunak még egyet, hogy legyen kivel játszania. S ugyan az első pocaklakót sajnos elvesztették, de 3 hónap múlva ismét terhes lett. Az UH-s első mondata az volt, hogy "Spontán fogantak? - Mert itt bizony hárman vannak!" :lol:

Babyonboard!
Hogy vagytok? Mivel Zsuzska holnap szül, jól gondolom, hogy az ikrek már meg is születtek? :wink: Hiszen csaknem egyidősek voltatok, ha jól emlékszem! Gyere majd mesélni, amint tudsz! Nagyon várjuk a beszámolót!!! :wink:

Beus!
Sajnálom, nem emlékeztem rá :oops: , hogy neked már korábban műtétnél kimutatták, hogy mind2 petevezetéked el van záródva. Akkor tényleg teljesen felesleges lenna az átjárhatósági. :( Nagyon sajnálom! :cry:
hbzs

Sziasztok!

Babszi, kitartás, még nem biztos, hogy minden veszve van, tesztelj még két nap múlva, hátha csoda történik, én mindenesetre nagyon drukkolok. Ha pedig mégsem sikerülne, akkor is próbálj meg nem elkeseredni, kérj azonnal új sorszámot, és a várakozási időben végeztess IR vizsgálatot. Sunyi jószág ez, mert sokaknak semmi tünete nincs, mégis van IR-ük, ami jócskán meg tudja nehezíteni a teherbeesést.

Minnie, szuper, hogy minden rendben van a babával.

Wepe, Tücsi, Gabó vigyázzatok magatokra.

Zsuzska, nagyon szép a gyerekszoba, pár nap múlva élesben fel is avathatjátok. Bellus, üzend meg neki, hogy nagyon drukkolok, hogy a császárnál minden a legjobban alakuljon.

Beus, sajnálom, hogy kiderült, hogy IR-ed van, de hidd el, jobb most, mint a sokadik sikertelen után. Megkérdezhetem, hogy mennyi lett a 120 percesed? Csak próbálom összerakni a képet, hogy melyik orvos milyen értéket tart már magasnak.

Hbzs, drukk az inszemhez.

Kata, én ugyan nem tudom, hogy mi borított ki ennyire, de szívből kívánom, hogy mihamarabb átérezd az anyaságot. A szomorúságodat megértem, én is mindig elkámpicsorodok, ha rágondolok a negatív tesztjeimre. De próbáld meg ne stresszelni magad, amíg eljön az időpontod, addig tudsz a tanulásra is koncentrálni.

Sikerült beutalót kérned a vérvizsgálatra a háziorvostól?

Én is voltam konzin, már kezdhetnék is, de kértem haladékot. A Tanárúr is tépelődött, hogy vajon mi lehetett a sikertelenség oka, már éppen küldött volna további vizsgálatra, de megelőztem. Megdícsérte a szorgalmam, hogy mindezeket megcsináltattam, pláne, hogy volt eltérés. Támogatja a kiegészítő kezelést is, de még van egy-két vizsgálat a tarsolyomban, azt még amit ráadásként elvégeztetek, aztán elmondhatom, hogy tényleg mindent megtettem, hogy az abszolút sikert elősegítsem.
Vendég

Kata!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót!!! :D Mit terveztek? 8) (Persze, csak ha nem titok.. :wink: )
hbzs

Ladiva,
most jött ki rajtam, hogy nem sikerült a beülti. Meg mostanában megint eszembejut, hogy már csak 1 hónap lenne a szülésig...
Beutalóért még nem voltam, megpróbálok hétfőn eljutni oda is. Mikorra tervezitek a kezdést?

Beus,
nem fogytam sokat, de most nem is figyletm igazán a diétára. Most hétfőtől álltam át megint erre a 160g szénhidrátos diétára.

Hbzs,
köszi!
Nem tervezünk semmit, de lehet elmegyünk vacsizni, de nem biztos.

i.kata

Kata!
Boldog házassági évfordulót!!!!! :P

Baby!
Még az is lehet,hogy te is bent vagy éppen a kicsikkel a II. nőin!Mert neked a babóidat Sipos doktor fogja világra segíteni!Mindenképpen jelentkezzél majd!

Ladiva!Én nagyon-nagyon örülök az "önszorgalmadnak" a vizsgálatokkal kapcsolatosan!

Zsuzskát kérdeztem és hát ahogy gondoltam a fő indok a vizesedés amiért megcsászározzák előbb!Most 39 hetes és 2 napos elvileg!
Holnap már kapjuk a nagy örömhírt!

Hbzs!

Holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! :P

belluska

Kata, igen, sajnos nekem is eszembe szokott jutni, hogy már lenne egy babám, ha az első sikerült volna, de hát sajnos ez van. A házassági évfordulóhoz gratulálok, nekünk is most volt a 6. Hát nem tudom, hogy mikor fogok kezdeni, egy ciklust biztosan tolok, aztán majd a közelgő karácsony eldönti, hogy tudunk-e kezdeni.

Bellus, köszi szépen, próbálok mindent megtenni az ügy érdekében, szerencsére a nagytöbbségét sikerül állami kórházban megcsináltatni.
Vendég

Ladiva,
ha esetleg karácsony előtt nem tudtok kezdeni, akkor az is lehet, hogy együtt kezdünk. Bár én most nem tudom mikor mnejek vv-re. Januárban már kezdeni szeretnénk, de Tanár úr azt mondta előtte szeretne egy 3. és egy 21. napi vv-t. Félek, hogy mondjuk a 21. napi karácsony környékére fog esni. :roll:

Tücsi,
nagyon várlak a hírekkel.

i.kata

Most számolgattam utána és ha 32 naposak leszenk most is a ciklusaim, akkor még karácsony előttre esne egy 3. napi vv- és már január elejére a 21. napi. Az pont jó lenne :lol:

i.kata

Kata, akkor úgy látom hogy együtt fogunk kezdeni:)
Már alig várom:):)
Tudsz nekem segíteni, egy pár diétás tanács kellene, tőled, mert nekem is 150g-os szénhidrát diétát irt elő.
Egy pár tipp, nagyon jól esne:)
beus84

Sziasztok, még át sem öltöztem! :lol: "egy szabályos 4,7 mm-es petezsák látható, benne egy szabályos másodlagos szikhólyag ábrázolódik" (mi láttunk még egy másik kis fekete pöttyött is) de most az egyke a lényeg! Hihetetlenül boldogok vagyunk! Az Intézet összes tagja körülvett UH közben, mindenkinek homályos volt a tekintete, mindenki megölelgetet, nagyon jól esett, hogy ennyien velünk örülnek!!!
Vendég

Gratulálok tücsi:)
Nagyon rád fért ez a boldogság!!!!!
beus84

GRATULÁLOK, TÜCSIIII!!!!!!! Kép Kép Kép
babszi

Tücsi,
szívből gratulálok! :lol: Nem csoda, hogy így örültek nektek :lol:

i.kata

Beus,
mindjárt küldök táblázatot az emaliedre. :wink:

i.kata

Tücsi drága!
Már alig vártalak!
Szívből gratulálok és én is "homályosabban" látom a monitort!
Nagyon nagy boldogság ez a kis mázlista tücsi!
Sokszor ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

belluska

Köszönöm szépen lányok!!!

Belluska, az előbb beszéltem az ismerősöddel, nagyon kedves volt!

Megyek ledőlök egy picit, mert még bementünk a melóhelyemre is vittem a lányoknak sütit, és együtt örültek velünk!;-)
Vendég

Tücsi!
Örülök neki!!!!!Remélem mostantól minden csak a boldogságról és felhőtlen örömről fog szólni nálatok,mert ez most egy földöntúli boldogság! :P

belluska

ZSUZSKA ÜZENETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOLNAP 7.30-kor már viszik a műtőbe!!!!!!!!!!!!

Megy a rátok gondolás majd Zsuzskám!!!!!!!!!!! :P

belluska

Tücsi!
Úgy örülök!!! :D Szívből gratulálok!!! :D Hurrá, kicsi Mázli!!! 8)
hbzs

Hajrá, Zsuzska és Bencus! Sokat gondolunk rátok, és várjuk nagyon a jó híreket és majd a képeket!!! :wink: :D
hbzs

Sziasztok!Gyorsan bekukkantok,mert megint nem vagyok túl jól :oops: Minnie,kicsit múltak ugyan a rosszul létek,de alig-alig.Kislányotok milyen gyorsan nő,és irigyellek a mocorgásért titeket,Wepe is! :wink: A miénk csak kapirgász engem belülről,ezt is csak kétszer éreztem idáig.De még van ideje bőven! :lol: Minne,melyik korházba jártok előkészitőre,és te Wepe hol fogsz szülni,döntöttél már?Hbzs,akkor neked most holnap inszem lesz,jól olvasom?De izgi! :lol: Tücsi,nagyszerű hirekkel jöttél,ez igen,gratulálok,nemrég volt nálam is ugyanez.... :lol: :lol: :D Vigyázz magadra!Puszi Belluskám,Katám jobban van már a kicsi lelki világod?Te olyan erős vagy... :wink:

salygabó

Gabó,
köszi, ma már jobban vagyok azért, persze ez az érzés nem múlik el egyik napról a másikra (sajnos). Hát, azt nem mondanám, hogy erős vagyok, most tuti nem. Pont nemrég mondtam páromnak, hogy már nincs energiám a családom problémáival is foglalkozni. De muszáj vagyok sajnos, mert szokás szerint mindenki nekem panaszkodik és ez már olyan fárasztó. Most valahogy nem tudok a szakdogára sem koncentrálni, pedig még egy csomó térképet kell csinálnom hozzá. De ez is....másfél napja rohangálok egy tök alap térképért, és ma kölzöték, hogy majd csak egy ét múlva lesz meg. Pedig már egy hónapja megrendeltem, de mnisztériumi engedély kell hozzá, pedig semmi extra, egy egyszerű térkép....

i.kata

Kata, szerintem azért fárasztanak téged, mert neked van energiád, amit leszívhatnak tőled!!! Amikor én az intézetben láttalak téged, akkor majd' kicsattantál az energiától (ezt vagy hasonlót már írtam neked), és vannak olyan emberek, akik csak mások energiájából táplálkoznak. Én nem szeretem a természetgyógyászati halandzsát, de ezt érzem. És amíg neked van, addig használnak, amikor már nincs, akkor jön a "hogy lehetsz ilyen"...
Viszont jó, hogy van :)
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?