Röpcsi,
végre itt vagy!Remélem aztán majd gyakrabban tudsz jönni,ha teljesen helyrerázódtok!
Tök jó,hogy mindjárt kezdhetitek a kezelést!És nagyon jól teszed,hogy a Murberhez mész,én is így tennék a helyedben!Nekem nagy szerencsém volt,mert az én kezelésem alatt 2 hétig nem volt prof,így csomószor a Murberhez kellett menni,a leszívást és a beültetést is ő csinálta.Tudom,szakmailag mindketten jók,de lelkileg sokat számított,hogy nem tudtam úgy kilépni Murber rendelőjéből,hogy egy biztató mosolyt ne kaptam volna útravalóul...
Mary,
++++++
Krisztike,
ne aggódj,1 nap alatt nem lesz semmi baj,holnap meg megmondja a tutit a prof.Igaz,hogy rémes egy alak,de szakmailag rendben van,erre gondolj!Sok orvos azért adja tovább a progeszteront,mert tudja,hogy a nők úgysem neki,hanem a többi nőnek hisznek,és jobb a békesség...
A másik dolog,nem tudom,mennyi progeszteron van a szuridban,milyen gyorsan szívódik fel és ürül ki a szervezetből,ezt mind a prof tudja,látod,még a Patkós se üti bele az orrát,mert bármilyen öregróka,ez nem az ő szakterülete.Nyugi!
Kamilla,
jaj,de jó!Nagyon örülök,hogy rendben van a baba.
Képzeljétek,ma egy barátnőm meghívott ebédre,a 6.gyerekét várja,4 fia és 1 lánya van.A férje és a gyerekek kézzel-lábbal tiltakoznak,hogy megtudják előre a kisbaba nemét,azt mondják,legyen meglepetés.De a barátnőmnek elszólta magát a doki:kislány.Most aztán titkolózhat még kb.4 hónapig