Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szia Mary,de jó,hogy itt vagy köztünk... :lol: :wink:
pocakosok,ti nem vagytok szarúl :?: :?: :roll: éhmelygés,hányás,derékfájás..stb :?: mert nem nagyon panaszkodtok :) csak én... :roll: :oops:
Mmzso, mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Adri
badró1

húúúú én nyitottam az új oldalt..... :oops: :lol: :lol:

Kép
Adri
badró1

Adri,
köszi!:)

mary80

adry
Dehogynem vagyok szarul,én folyamatosan panaszkodom.
Csajok
Én úgy döntöttem,hogy van még 3 db szurim,és ezt mostmár
2 naponta fogom adni.Így tovább is tart és fokozatosan szoktatom
le a szervezetemet róla.Szerintetek hülyeség?
mary
Olyan jó hogy felhívtál.Nyugodtan hívjál bármikor ha tudsz.
És nagyon szépen köszönöm amit küldtél.Ha lehet élni fogok vele.
Puszi

Kép
Kép
krisztike54

Krisztikém,
Nincs mit, semmiség!
Anna még nem válaszolt:(
Nagyon szépen köszönöm!

mary80

Sziasztok!

Mary: olyan jó,hogy ujra itt vagy! Hiányultunk! Ne menj el és ne add fel! Mindenki veled van, és szorít neked, de légy türelmes!

Krisztike: mit mondott annak idején a prof mit kell csinálni az injekciókkal, a Patkós is azt mondta, hogy ebben kövesd a prof utasítását. Ha nem vagy biztos, inkább fordulj orvoshoz.

Vigyázzatok magatokra

üdv

kispatak
Vendég

Lányok ma vagyok 11 hét 4 nap ma voltam 12 heti szűrésen.Minden rendben hála Istennek a CRL 60mm
Tarkóredő 1,5 mm
Orrcsont is rendben.
Lányok megdöbbentett amit a genetikai ultranhangot végző volt kolleganőm mondott ,pedig neki érdeke lenne hogy az ember minnél több pénzt ott hagyjon.Azt mondta egy nagy humbukk a kombinált teszt az esetek 85% ban kóros eredmény születik ezért küldik tovább integráltra hogy minnél több bőrt húzzanak le az emberről.Azt mondta nem mérvadó,ugyhogy lebeszélt ,azt mondta az ultrahangos diagnosztika eredményesebb mint a laboratóriumi vérből.Inkább megegyeztünk abban hogy a 18 .héten megyek magzati szivultrahangra az többet árul el.
Mindenkinek persze meg van a saját véleménye amit tiszteletben is tartok de mindenesetre engem meggyőzött 30 éve van a szakmában.
Krisztike meg ne próbáld ritkitani az injekciót!!!Csak ugy ahogy mondták ugy add!!!!
Mary puszillak és meleg szeretetemet küldöm neked.Látod Te kis aranyos itt téged mindenki nagyon szeret :lol:

KépKép KépKép
kamilla*

Mary,
jaj,de jó,megkönnyebbültem!Bántott volna,ha rosszat mondtam volna neked!
Köszi,jól vagyok,a cicim nagyon feszül a progeszterontól,a hasam néha fájdogál picit,de egyébként minden rendben.dolgozom,igaz,lassabban megyek az utcán,nem rohangálok fel-le a mozgólépcsőn.nehéz ez a 2 hét,nem gondoltam volna,hogy ennyire!

Adri,
köszi neked is a drukkot!Pár hét és jobban leszel.Azt mondják a séta a jó levegőn jót tesz még a hányingernek is!

Krisztike,
én még mindig azt mondom,hogy tégy úgy,ahogy a jó öreg Patkós és zord Professore mondta.Sokat ártani nem tudsz szerintem így a 12.hét küszöbén,de hát mégiscsak ők a szagemberek,nem?

Kamilla,
egyáltalán nem csodálkozom azon,amit írtál.Nem akartam nektek okoskodni,de én is hallottam már ilyen véleményt genetikusoktól.
A legjobb barátnőmnek az első kisfia Williams-szindrómás.(1.keresztfiam).A kistesónál gondolhatjátok,mennyit agyalt a barátnőm,hova menjen,mit csináljon.És neki is azt mondta a genetikus,hogy ez a kombináltosdi egy felfújt...egyébként néhány rendellenességet tudnak csak szűrni a rengeteg közül,(pl.a Williams-et se lehet),szóval Isten kezében vagyunk.Ezt nem azért mondom,el ne kezdjetek parázni,inkább bízzatok a Gondviselésben,hogy egészséges kisbabátok születik,minden esélyetek megvan rá! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok,
Köszi mindenkinek a bíztatást, a sorokat, a szeretetet. Van úgy, h. néha besokall az ember lánya:(

mary80

kamilla
Azt mondod ne ritkítsam?De ha hirtelen elhagyom az gázabb
nem?Én annyira kétségbe vagyok esve hogy mit csináljak akkor?
Akkor én ne is menjek el a kombináltra azt mondod?
Ezt már nekem is mondták egyébként.Akkor elég csak amit
egyébként is csinálnak?
mmzsó
Nekem is nagyon fájt a cicim.De nekem csak éjjel.De akkor brutálisan.
Miért írtad hogy nehéz ez a két hét?Annyira rosszul vagy vagy
a várakozás?

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Szerinted a progi szuri után nekem lehetne Utrogestant használni?
Mert mary olyan aranyos hogy elküldte nekem postán ami
még volt neki.Gondoltam egy hétig akkor használnám azt.
Szerinted?
Csajok
Én annyit hányok.Az előbb is kijött a reggeli.Én nem tudom mikor
múlik ez el.

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike,
szegénykém!Remélem,szerencséd lesz és a 14.hét körül elmúlik!

Nehéz dolga van ám a dokiknak,velünk,nőkkel!mert mi mindig okosabbak vagyunk :lol:
Csak nem gondolod,hogy a prof magára venné annak a felelősségét,hogy baj legyen?Hidd már el,hogy jól tudja,mit tesz.Egyébként ha 1 nap kimarad,attól legrosszabb esetben is csak enyhe barnázás lehet,Kedden meg megkérdezed.Na?
De a 12.hét után a legvetélősebbeknek se adnak progeszteront mert nincs rá szükség,a méhlepény látja el a babát.

Egy a lényeg:semmit se tégy magadtól,mindent kérdezz meg!Szerintem.

Hála Istennek semmi bajom,jól vagyok,csak a várakozás miatt írtam,hogy nehéz.De nagyjából kiszámoltam,hogy ha nem sikerül,mikor lehet újra kezdeni és az a tudat,hogy van tovább,megnyugtat picit.
Vendég

mmzsó
Köszi hogy biztatsz.Aranyos vagy.Csak azért aggódok mert
eddig akármennyi lombikos ismerősömmel beszéltem mindeggyik
azt mondta csak fokozatosan szabad abbahagyni a szuri adását.
És hát én nagyon aggódós vagyok.Jaj mi lesz velem ha megszületik
a baba.Halálra fogom magam aggódni.Lazítanom kéne egy kicsit.
Nagyon drukkolok neked a sikerhez :D

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!

Mary

Nagyon örülök hogy itt vagy!!!! :D

Mmzsó

Nagyon-nagyon fogok neked drukkolni hogy sikerüljön!!!!!!!!!

Röpcsi

Neked is és Marynek is nagyon drukkolok hogy minél hamarabb kismamik legyetek!!!!!!

A kismamiknak boldog babavárást!!!!!!!!!!!!

Twist

Dorka annyira gyönyörű!!!! :D

Viszont én egy időre elköszönök, de lehet hogy végleg! :? Ez az inszem sem sikerült, és a napokban megbeszéltük a párommal hogy nagyon belefáradtunk az elmúlt 13 évi sikertelenségekbe, és elég volt!!!!!!!!!!!!!!! :( Hogy ez átmeneti, vagy végleges dolog lesz, még nem tudom, de most ki kell kapcsolnom(kapcsolnunk), mert az elmúlt 13 évben nagyon sok minden csak a baba körül forgott!!!!!!!!!!!!!!!! :? Ha ő nem akar minket szüleinek, akkor akárhogy is "megfeszülünk" nem lesz kisbabánk, így valószínű bele kell hogy törődjünk ebbe!!!!!!!!!!
Én(mi)nem szeretnénk kisbabát örökbe fogadni, lehet hogy elítéltek ezért, de ez a véleményünk!!!!!!!!!!
Ráadásul eléggé "elhidegültünk" a párommal egymástól, azt is rendbe kellene hozni!!!!!!!!! :? :roll:

Legyetek jók!!!!!!!!!!!!!! Néha beleolvasok majd a fórumba!!!! :wink: :D

Kép
kicsigesztenye

kicsike
Jaj nagyon sajnálom hogy nem leszel,de teljesen megértelek.
És az inszemet is nagyon sajnálom.
Én teljesen megértem hogy nem akartok örökbefogadni.
Azt mi sem tettük volna.Azért ha úgy érzed hogy már tudsz
jönni a fórumra gyere.Jó?Várunk.
Nagyon sok erőt kívánok nektek hogy sikerüljön megoldani
a dolgaitokat a pároddal.Remélem mihamarabb jössz hogy
spontán babád van. :D Drukkolok neked.

Puszi

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike, Rena

Köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok!!!! :wink: :D

Most jutott eszembe hogy pont ma 2 éve léptük át az ARO küszöbét, és nem jutottunk semmire!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
kicsigesztenye

Kicsi,
Szerintem senki sem ítél el a döntésedért/tekért!Ez a Ti életetek, és Ti tudjátok, mi az, ami belefér, és mi az, ami nem dúlhatja szét!Ez csak az én véleményem, de remélem, nem örökre köszönsz!
Én is 1 ideig maradtam háttér-olvasó, de látod, összeszokott kis csapat a miénk, ahol szerintem mkinek szüksége van a másik bíztató szavaira!

mary80

Kicsike kérlek ne add fel,még ott a lombik ami számodra is nagy lehetőség lehet!Én is átmentem az összes otthoni stimuláción az összes kötelező inszemen és eredménytelenül.Nagyon elkeseredett voltam.A lombikot probáljátok meg sikerülni fog!
Sokaknak segitett már!
Puszillak

KépKép KépKép
kamilla*

Kicsikeditke,
teljesen megértelek mindenért és nagyon sajnálom a sikertelen inszemet!
Jól teszitek,ha most pihentetitek a dolgot,ha a kapcsolatotoknak erre van szüksége,egy kis megújulásra!figyeljetek egymásra,szeretgessétek egymást!

Az örökbefogadás-témában is teljesen megértelek,ugyanis mi sem fogadnánk örökbe.Én még csak-csak,de a férjem teljesen elzárkózik.Ezt pedig csakis teljes egyetértésben szabad.

Kamillának viszont igaza van,a lombikot nem kéne kihagyni (majd).Katival is beszéltük,mikor beülti után a műtőben feküdtem,hogy az inszem esélye kb.15,max.20%,a lombiké 30-35% ez nagyon nagy különbség!
Én egyébként nem hiszek abban,hogy a babák akarnak jönni mihozzánk.Szerintem ők nem léteznek addig a pillanatig,amíg a 2 sejt nem egyesül.Onnantól kezdve természetesen élő személyek!

Minden jót Nektek és várunk vissza,amint jónak érzed visszatérni!
Vendég

Boldog Valentin napot kivánok :D

KépKép KépKép
kamilla*

kamilla
Légyszi írjál már nekem ha végeztél a profnál hogy mi volt.
Csak azért mert holnap én is megyek és mire számíthatok.
Köszike

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok,
Krisztikém, használtad?vagy használod?

mary80

Szia mary
Nem használom,mert nem merem amíg nem kapok választ.
Nem írt Anna?Tegnap még volt injekcióm ,de mára már nincs.
Én meg fosok elkezdeni nehogy valami bajom legyen.
Én ilyen félős vagyok.
Mizujs veled?Jól vagy?

Kép
Kép
krisztike54

Nem, azóta sem válaszolt Anna!Sajnálom:(
De Kamilla is tovább használja a progit, persze, nem beleszólni, sőt, okoskodni akarok, félre ne értsd!
Nagyon kimerült vagyok:(
Puszi

mary80

Kamilla ugyanolyan hüvelyzselét vett amilyet eddig használt.
Én csak azért nem merem használni mert ez más mint amit
eddig használtam.
Miért vagy kimerült?Sokat dolgoztál?

Kép
Kép
krisztike54

Sziasztok!
Idebent kész bolondokháza van, így innen írni nem hiszem, hogy tudok majd! :? :oops: Hétvége fele viszont a gépet hazaviszem majd így akkor már normálisan tudok majd jelentkezni! :D

Mmzsó, nagyon drukkolok a közelgő vérvétel eredményedhez! :D :wink: A kezelés is nagyon-nagyon nehéz, de a várakozás, hát az talán még nehezebb nem igaz?!
Csini kismami leszel! :wink:

Mary, de jó, hogy újra itt vagy! :D A soraid már optimistábbak, mint múlthéten, ez az csak így tovább! :wink: Lassan, de biztosan felküzdöd magad, feljössz majd a felszínre, erős vagy, hiszen mennyi mindenen mentél már keresztül. Ha nem állnál most talpra nem is Te lennél Mary!:) A gyerekeitek remélhetőleg örökölni fogják ezt, hogy hogyha baj van, szomorkodjanak, de ugyanakkor fel kell majd tudniuk állni! :D :wink:
Vendég

Gesztenye, tudom, mit érzel, hisz mi is annyit küzdöttünk. Pihenj kicsit és majd ráérsz dönteni. Foglalkozz más dolgokkal, tedd félre a babadolgot és majd meglátod pár hónap múlva. Ölellek.

Krisztike, a progipótlást mindig fokozatosan kell abbahagyni, hirtelen semmiképp. Beszélj dokiddal!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kriszti, hogy érzed magadat? Ezen a héten mész a Patkóshoz?

Kamilla, örülök, hogy minden rendben van a babykével és veled! :D

Ditke, sajnálom, hogy elmész, de valahol megértelek, mert ez az egész babáért való küzdés nagyon, de nagyon nehéz és nagyon igénybe veszi mind a pár női és férfi tagját, ami akár a kapcsolatukra, egészségükre is rámehet! :(
A pihenés kell és az jó is az embernek, de a lombikprogram megpróbálására én is buzdítlak mert nagyon sok embernek sikerül evvel a kezeléssel! :D

Adri, sajnálom, hogy nem vagy jól, de pocakbaba biztos jól érzi magát odabent! :wink:

Többiek, hogy vagytok?

Mi jövő héten elvileg be tudunk már jelentkezni a 2. lombikprogramra :!: :D :D :D 8) 8) 8)
Az anyagi részétől nagyon félünk, de lehet, hogy nem kerül most annyiba, mint az előző, mivel fagyibabából van bőven és azt mondják, azt hallottuk, hogy azok a babák is nagyon erősek a beültire! :D
Vendég

baba
Hát tudom hogy fokozatosan,de a prof azt mondta vasárnap
még adjam hétfőn meg már nem.
Holnap megyek a klinikára,és megkérdezem,de akkor sem fog
mondani mást.Nem értem miért mindig velem történnek
dolgok.

Kép
Kép
krisztike54

röpcsike
De jó hogy itt vagy.Úgy hiányoztál már.Elvagyok.Mikor hogy.
Most pl. idegeskedek,mert már nincs injekcióm és még van
2 napom a 12-edik hétig.Ráadásul a prof nem ad többet,és
mindenki azt mondja hogy hirtelen nem szabad abbahagyni
a progipótlást.Ráadásul ennek az injekciónak leállítoták
a gyártását is szóval még rendelni sem tudok.És most félek
nehogy gond legyen.Szerinted?

Kép
Kép
krisztike54

röpcsike
Holnap megyek a Patkóshoz.

Kép
Kép
krisztike54

Babaimado milyen szépen pocakosodsz! :D Hogy múlnak, repülnek a napok, hetek, hónapok! :D
Vendég

Szerintem is kérdezd meg Patkós dokit, nyugodtan hívd fel! :D :wink:
Vendég

röpcsi
Patkós azt mondta úgy csináljam ahogy a prof mondta.

Kép
Kép
krisztike54

kamillának meg azt mondta a dokija hogy inkább tovább
menjen egy kicsit a dolog mert azzal nem árthat,de ha
előbb abbahagyja az rosszabb.Szóval én megint szar hellyzetben
vagyok.

Kép
Kép
krisztike54

Értem! Ebben mondjuk van valami, hogy hogyha kicsit tovább megy a szuri az ártani nem árthat, de ha csak úgy abbahagyod az lehet, hogy tényleg nem jó!
Vendég

röpcsi
Én nem értem miért mindig velem történnek ilyen dolgok?
Meghogy miért vannak más és más véleményen a dokik.
Most itt idegeskedhetek.Mary olyan aranyos volt küldött
nekem Utrogestant,de azt meg nem merem elkezdeni mert
félek hogy az injekció után nem lehet mást.
Szóval nagyon jó.Tök ideg vagyok.

Kép
Kép
krisztike54

Mégis hívd fel Patkóst! Mond meg, hogy nincs is szurid!!!Nyugi!

babaimádó
Kép
babaimado

baba
Az a baj hogy én már kérdeztem tőle és azt mondta,hogy
mindent úgy csináljak ahogy a prof mondta,és azt a szurit
amit én adtam magamnak azt ő nem ismeri,mert ez egy
új készítmény.Holnap megyek hozzá,ha egy nap kimarad
az nem gáz nem?Vagy igen?

Kép
Kép
krisztike54

Szerintem egy nap még belefér a szuri kihagyásba.
Vendég

röpcsike
Hát nagyon remélem.Csak az a baj,hogy a prof tuti nem ad
már szurit,a Patkós meg azt mondja csináljam úgy ahogy
a prof mondja.Na mindeggy mindenesetre talán már holnap
okosabb leszek.Mikor küldesz képeket nekem a lakásról?

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Nem végeztél még?Feltétlenül írjál hogy mi volt ma a profnál :!: :!:

Kép
Kép
krisztike54

Röviden mert dolgozom:
Voltam a prof.nál,semmit nem változott a 2 hónap alatt érzéketlen mogorva.
Volt hüvelyi Uh megnézte a babát:)
Minden ok!
2 óra alatt végeztem.

KépKép KépKép
kamilla*

Kamilla
Én már eldöntöttem, hogy a második lombikprogramra Murber dokihoz fogok visszajelentkezni! :D
Örülök, hogy minden rendben van a babykével! :D Mikor, hány hetesen derül ki a neme?

Na, ma van a fizu emelés napja, ha nem kapok többet, szerintem nem maradok! :oops: :roll:
Vendég

kamilla
Írtam neked privit,de bocsi hogy csak így tudtam elküldeni.
Nem tudok küldeni senkinek privit csak így.
Ha lesz időd válaszolj légyszi.Köszi

Kép
Kép
krisztike54

röpcsi
Azt jól teszed ha Murberhez mész.

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Lehet most sem ment el.Na akkor ide írom.

Kép
Kép
krisztike54

kamilla
Akkor jó ha jó minden.Ultrahangozott is?Akkor engem holnap
egész nap ultrahangozni fognak.Mert nekem reggel 9-kor
is lesz ultrahang.Ha ultrahangozott akkor csak megnézett
hogy rendben van-e minden nem?
Nem kérdezted őt erről a progi dologról?

Kép
Kép
krisztike54

Krisztikém,
Sztem az élettől vagyok kimerült:(
Az, h. már nem veszem a fáradtságot, h. bebizonyítsam a melóban, h. én is érek annyit, mint a másik kolléganő.Besokalltam, azt sem tudom miért csinálom ezt a munkát, hiszen nem érek semmit!
Ezt nem azért írtam, h. bárki az ellenkezőjét mondja, de tényleg így érzem!
Röpcsikém,
Akkor mentek?

mary80

Röpcsi,
végre itt vagy!Remélem aztán majd gyakrabban tudsz jönni,ha teljesen helyrerázódtok!
Tök jó,hogy mindjárt kezdhetitek a kezelést!És nagyon jól teszed,hogy a Murberhez mész,én is így tennék a helyedben!Nekem nagy szerencsém volt,mert az én kezelésem alatt 2 hétig nem volt prof,így csomószor a Murberhez kellett menni,a leszívást és a beültetést is ő csinálta.Tudom,szakmailag mindketten jók,de lelkileg sokat számított,hogy nem tudtam úgy kilépni Murber rendelőjéből,hogy egy biztató mosolyt ne kaptam volna útravalóul...

Mary,
++++++
:wink:

Krisztike,
ne aggódj,1 nap alatt nem lesz semmi baj,holnap meg megmondja a tutit a prof.Igaz,hogy rémes egy alak,de szakmailag rendben van,erre gondolj!Sok orvos azért adja tovább a progeszteront,mert tudja,hogy a nők úgysem neki,hanem a többi nőnek hisznek,és jobb a békesség...
A másik dolog,nem tudom,mennyi progeszteron van a szuridban,milyen gyorsan szívódik fel és ürül ki a szervezetből,ezt mind a prof tudja,látod,még a Patkós se üti bele az orrát,mert bármilyen öregróka,ez nem az ő szakterülete.Nyugi!

Kamilla,
jaj,de jó!Nagyon örülök,hogy rendben van a baba.

Képzeljétek,ma egy barátnőm meghívott ebédre,a 6.gyerekét várja,4 fia és 1 lánya van.A férje és a gyerekek kézzel-lábbal tiltakoznak,hogy megtudják előre a kisbaba nemét,azt mondják,legyen meglepetés.De a barátnőmnek elszólta magát a doki:kislány.Most aztán titkolózhat még kb.4 hónapig :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?