Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁ Babszi honnan szedted ezt a cicát:P:P:P ez annyira vagány:D
Én is szeretnék ilyet:P
beus84

Upsz Kismamáké a laptető:)
:roll: :roll: :roll: :roll:
beus84

Babszi!
Szerintem is annyira édes a cicád!!! :lol: De mi lesz a pozitív teszted után? Lecseréled???? :? :wink: :lol:
hbzs

Megfogtatok... :) Még nem tudom :)

Kép Kép Kép
babszi

Beus, e-mailben átküldöm, ha szeretnéd a cicát. Félixnek hívják :) Mondjuk az szerencsét jelent :)
babszi

Sziasztok !

Kismamiknak pocaksimi !!!

Gabó, remélem, hogy ma már nincsenek rosszul léteid !!! Hiszen átlépted a 12 hetet! :) Nagyon jó eredményeitek vannak ! :)

Kata, nem akarom feltépni a fájó sebeket, sajnálom, hogy nem sikerült, de remélem, hogy a következő program meghozza a várva várt eredményt! :)

Dezsina, szomorúan olvastam soraidat, de kívánom, hogy álmaid szépen teljesüljenek: esküvő és és nászút meghozza a spontán babát :) És azért jó lenne, ha írnál nekünk, hogy vagy, és persze a képekre is nagyon kíváncsiak vagyunk :wink:

Minnie, gyere az uh után, biztos nagyot nőtt a kislányotok :D

Andi, nem jelentkeztél, pedig várunk, hogy mi volt tegnap. Remélem, hogy minden rendben, és már Te is kismama vagy !

Hbsz, neked mikor lesz a műtéted ? Szerdát írtál, lehet, hogy holnap vagy már túl vagy rajta ? Nem írtál magadról !

Ladiva, nagyon jól tetted, hogy utána jártál a dolgoknak, tudom, nem jók az eredmények, de a lényeg, hogy tudnak rajta segíteni! Mikor mész konzira a Tanár úrékhoz ? Mit mondtak ?

Babszi, további kitartást a tesztig!!!

Beus, Belluska :)

Zsuzska, mi majd izgulunk, Te csak koncentrálj Bencére ! :) :) :)
wepe

Rólunk: Szombaton a párom is érezte a baba mocorgását a hasamnál, és nagyon tetszett neki :) :) :)
A múlt héten a Lisa kutyánknak meg kellett a szemét műttetni, mert daganat volt rajta :( El is altatták, fogkövét is leszedték, kb. 15 perc volt a műtét, az ébredése is gyors volt, csak több óra volt a talpra állása, párom volt minden reménye, ott feküdt mellette, és nyalogatta a kezét, mert az elején még látni sem látott. Rossz volt nézni, főleg, amikor tántorgott. Azóta kamillázzuk a szemét, és már nagyon sokat javult.
Párom amikor vitte be a kocsiból a kutyát, félt, hogy nehogy legyen valami baja a gerincének, mert annyira el volt "lazulva", olyan volt, mint egy plüsskutya :)
wepe

Wepe,
ó, szegény kutyusotok. Neki is van fogköve? Azt mondják a nagy kutyáknak nem zokott lenn, mert azok sokat rágnak. Az enyémeket is bebódítják, amikor leszedik a fogkövüket és ők is olyan kis erőtlenek. Na mondjuk őket nem nehéz ölbe venni :lol:
A szemről jut eszembe, hogy nekem voltak shi-tzu kutyusaim is és az utolsó...na ő volt a faluban az utca nagy kanja :lol: Tüzelt az egyik kutyink és ilyenkor állandóan beugráltak hozzánk a szomszéd kutyák, na persze a Pocak nem örült ennek és nekiment az egyiknek. Kár volt, ugyanis kiesett az egyik szeme. Szegénynek ki kellett műteni, és össze is varrták a szemhéjait. Olyan kis béna volt, mindennek nekiment azzal az oldalával, ahol nem volt szeme.

i.kata

Kata, borzasztó lehetett látni szegény kutyust :( És később nem is tudta megszokni, hogy nem lát azzal a szemével ? :oops:
Én pl. amikor sétáltatjuk nem engedem oda, minden kerítéshez, mert olyat is hallottam, hogy kerítésen keresztül egymásnak mentek, és össze kellett varrni a kutya "arcát", mert megsérültek. Néha Lisa is odakap a nem szimpatikus kutyáknak, van kettő kutya ( nem közvetlen ) szomszédba, azokat szinte direkt hergeli, olyan, mintha dicsekedne, hogy ő sétál, azok pedig soha :?
Sajnos, neki elég csúnya, sok fogköve volt. Pedig használja rendesen :wink:
wepe

Wepe!
De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy minden rendben veletek, s szuper, hogy már a férjed is érezhette a baba mozgását - akkor már biztos jó nagy baba lehet. :D Sajnálom a kutyusotokat, és mielőbbi teljes helyreállást kívánok neki! 8) Én még csak holnap megyek a műtétre... :roll:
hbzs

Wepe! A daganat miatt arra következtetnék, hogy már idős a kutyátok! Örülök, hogy jól van a házikedvenc!
Húúúú, akkor most már inkább a te helyedben lennék babaügyileg, hogy az én párom is érezhesse a baba mozgását!!! :)

Hbzs, én nagyon fogok rád gondolni holnap!! Csütörtökön jöhetsz is haza?
babszi

Kata!
Szegény shi-tzu kutyus! :( Neked mindig csak ilyen pici kutyusaid voltak? :wink:
hbzs

Babszi!
Köszi!!!! :D Még aznap hazaengednek! 8)
hbzs

Hbzs,
férjedet tegnap is láttam :lol:

Wepe,
nem zavarta, csakhát arra az oldalra nem látott, és nem mindig vett észre dolgokat, amik az útjába akadtak. Pl. szeretett labdázni, de valamiért csak bent a lakásban, pedig nem is szerett bent lenni (benti kutyának kaptam, de semmi pénzért nem maradt volna bent, mindig ki akart mennia többiekhez :lol: ). Szóval bent gurítgattam neki a labdát és hát előfordult, hogy begurult a laszti az étkezőasztal alá. Ne tudd meg hány széklábnak nekiment :roll: De olyan édes volt :lol: Nagyon imádtam :lol:
A kerítésen mindig tacsi keverék kutyák jöttek be. Ha nem zárják el őket, akkor mi nem tudunk mit tenni. Egyszerűen fogja magát és beugrik a kerítésen. Mondjuk amíg nekünk volt tacsink, azok is kijártak és az egyiknek lett is tacskóbénulása tőle. :roll: :cry:

i.kata

Hbzs, akkor holnap Neked drukkolunk, hogy gyorsan és rendben túl legyél rajta ! :)

Babszi, tudom, hogy lassan megy az idő, de a babavárás szóban is benne, van hogy vár az ember, csak mindig más eredményre: teszt, majd a méretek, egészség... ilyenkor megtanulja az ember, mi a türelem :wink: Remélem, hogy itt mindenkinek része lesz benne :D :!:
Igen, 13 éves a kutyánk, és már 2006. januárban is volt egy daganatos műtéte :( de korát meghazudtoló természete van :)
wepe

Hbzs,
az az igazság, hogy nekünk rengeteg állatunk volt. Imádtam őket, de sok kutyát nem lehet együtt tartani, mert valaki mindig nekimegy a másiknak és hát voltak végzetes viták közöttük :cry:
Úgy kezdődött, hogy 12 évesen anyukám Szlovákiában volt tárgyalni és hozott magával haza nekem egy shi-tzu kutyust, Pamit. Ő volt az első kutyusom, még ma is meg tudom siratni, anniyra imádtam. 3 éves korában nagyon beteg lett, napokig infúzióra hordtuk, aztán el kellett altatni. Utána apum hazaállított egy terrierrel, de nem emlékszem milyen volt pontosan a fajátja. Ő is tündéri volt, de nem lehett bent tartani. Ezért ő kikerült a kertbe. Közben apum kollégái kertesből ömbbe költöztek és bevállaltuk a magyar vizslájukat. Papáméknál volt 2 tacsink, akiket szintén hazavittünk. Na, akkor a kan tacsi és ez a magyarvizsla összefeküdtek és lettek kiskutyáink (fel is vettük videóra a szülést). Kiskutyákból persze megmaradt 1.
Tudod mit, nem is folytatom, mert nagyon hosszú lenne....
A lényeg, hogy nálunk volt tacskó-vizsla keverék, shi-tzu - tacsi keverék, utcáról befogadott kutyus......és nekem még volt a félszemű shi-tzum, aztán egy spánielem (azt elvitte volt barátom), tesóm amikor hazaköltözött, akkor hozta a foxiját..... és nekem mindig volt cicám is :oops: :oops: :lol: és egy teknősöm :lol:

i.kata

Kata, tacsi keverékünk nekünk is volt, és még a dróthálót is elrágta, hogy kimehessen az utcára :!: :roll: :lol:
Kata, nyithattál volna állatkertet, de gondolom nem egyszerre voltak :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wepe 2009.10.13 10:12-kor.
wepe

Wepe,
ő milyen is? Malamut vagy Husky? Volt egy malamutunk is, de azt ellopták...

i.kata

Husky. Emlékszem, hogy ellopták, és nem lett meg. Úgye ?
wepe

Wepe,
ház a tacsi-vizsla keveréket apum vitte magával, amikor elköltözött és többször eltette láb alól a baromfi ól lakóit, mert ő meg a 2 méteres dróthálón mászott be. Nagyon ügyes volt és sok kárt tett :lol: Apum ment haza, csodálkozott, hogy csönd van, erre megy hátra és látja, hogy a földből csirkelábak állnak ki. Még el is ásta őket. :roll: :lol:
Ennek az akrobata kutyusnak az apukája meg még nálunk az egyik szomszédnál beárgta magát a kacsákhoz, aztán pótolhattuk azt az egy kacsát nekik, de a lényeg, hogy aznap este egy róka végzett a többivel is.
Ez a kutya egyszer csirkét is hozott haza. Mentem haza suliból és mamám levest főzött (hozzáteszem akkor már évek óta nem főzött). Kérdeztem honnan szedte a húst, közölte, hogy a kutyák hoztak egy tyúkot és megfőzte :lol: Persze én nem ettem belőle, viszont apum meg jóízűen szedett magának, mert nem tudta honnan van :lol: :lol: Nagyot nézett, amikor elmondtam neki :lol: :lol: :lol:

A vizslánk nem ki tudta nyitni az ajtókat és az a ribi is ki tudott ugrani a kerítésen. Ő mindig szárazkenyeret hozott :lol: Pedig rendesen kaptak enni :roll:

i.kata

Wepe,
amikor először eltűnt, akkor megtaláltuk, mert otthon hallottuk hogy vonyít (nagyon jellegzetes hangja volt) és mentünk a hangja után. Meg is találtuk apummal, meg volt kötve egy putri udvarán más kutyákkal. Nem jött ki senki a csöngőre, apum bemászott és átadta (!) nekem :shock: a kerítésen a kutyát. 2 vagy 3 nap múlva megint elvitték, de már nem volt ott, ahol korábban.

Na befejezem a sztorizást, mert napokig tudnám mesélni az állatos történeteimet :lol:

i.kata

Wepe, tudom, hogy VÁRandósság, csak a bizonytalanság a nehéz. Persze, utána is nehéz lesz, csak akkor már tudom, hogy igen...van miért, van kiért :)
Tudom, hogy türelmetlen vagyok, bocsánat a nyafogásért :)
babszi

A csirkelábak a földből... :lol: :lol:
Lisa is azért lett "pesti" kutya :lol: , mert a nagymamáéknál 50% csökkentette ( 8-4 :arrow: nem sok - szerintem :lol: ) az állományt,és a papám szélnek akarta engedni :? azt meg nem engedtem. A mamám szedte mindig össze az összes szigetszentmiklósi kóbor állatot. Volt, hogy 4 macskája is volt egyszerre.
Ja meg volt olyan, hogy egy megsebzett macskát ápolgatott. kicsit morbid eset volt. Egy kutya kaphatta el, szegények az oldala lyukas volt, már látszott a macskán, hogy nem fogja túl élni. Egy délután mentünk volna, hogy elaltatjuk, de mire odaértünk már késő volt. Erre a mama: pedig adtam tejszínhabot neki a szájába :?: :shock:
Szegény azt hitte, hogy csak a kaján múlik a cica élete :cry:
wepe

Kata, én is befejezem, csak olyan édesek az állatok :D

Babszi, nem kell bocsánatot kérned, tudom, hogy nehéz!!!
wepe

Kata!
Te aztán igazán szemfüles vagy! :lol: A múlt heti a másik adón, aminek a linkjét átküldtem, jobb volt - most túl sokan voltak négyen erre a rövid beszélgetésre... :cry: (Nem is értem, hogy a műsorvezető mellett az a másik ember miért volt ott minden beszélgetésnél - főleg, hogy rettenetesen szeretett Ő beszélni... :roll: :lol: )
Kata, hihetetlen történeteid vannak! :lol: Ez a földből kiálló csirkelábas a kedvencem!!! :wink: :lol: A mamád nagyon élelmes volt, hogy megfőzte a kutyus által hozott pipit. 8) Az én nagymamám, amikor apukámék gyerekek voltak, az apukám és testvére által csúzlival lőtt varjakat főzte meg. - De hát az egy egészen más kor volt; akkor, ha húst akartál enni, ilyenekhez kellett folyamodnod... :roll:
Nekem csak halaim voltak, na és hörcsögeim - volt, hogy egyszerre 13 is volt belőlük, mert hát ugye szaporodtak... :lol: :lol: De hát mi emeletes házban laktunk... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2009.10.13 10:43-kor.
hbzs

Wepe,
aranyos lehet a mamád:-) tejszínhab :lol:
Én is imádom az állatokat, de az túlzás volt, ami nálunk volt. Imádtuk mindet, gondoskodtunk róluk rendesen, de sok kutya egyhelyen nem ideális. Ugyankkor félek tőle, mi lesz ha mi családi házba költözünk, mert nekem is megesik minden útszéli kóbor állaton a szívem :lol:

i.kata

Hbzs,
az a másik egy volt vizilabdázó és én sem értettem, mit csinál ott. :roll:
Nekünk is voltak halaink, amikor panelben laktunk, de anyum olyan bénán tisztíotta őket, hogy néhány minidig elúszott a lefolyóban :evil: Hörcsögöm is volt a panelben, de azt anyu nem bírta és amíg nyaralni voltunk, addig apummal elajándékoztatta. A sok állat nekünk is akkor volt, amikor még a szüleim együtt laktak egy nagy családiházban.

i.kata

Minnie,Wepe!
Örülök,hogy minden rendben veletek és hogy jöttetek ismét írni nekünk!

Minnie!
Majd írd meg mi volt az uh.-on!Kíváncsi vagyok,már biztos ismét sokat nőtt a kis csajszika! :P Sok simi!

Kriszta!
Merre vagy?Mizujs?Remélem nem pörgeted túl magad?
Sok simi a kisasszonynak! :P

Hbzs!
Holnap megy a rád gondolás,aztán jöhet a baba!Remélem minden rendben lesz holnap!Puszillak!
Hát sajnos én ismét lemaradtam férjikédről(látszik,hogy jó sokat tévézek) :lol:

Zsuzskám!
Holnaptól várjuk ám az sms-t és aztán most már nemsokára egy igazi kis család lesztek!De jó lesz nektek!Már most megvagyok hatódva!Minden jót nektek drága Zsuzskám!

Tücsi!
Már csak két nap és megkapod a képet a kis tücsiről(tücsikről) :P !

Babszi!
++++++++++++++++++++

Kata,Ladiva,Beus,....!
Puszi nektek is!
:P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!
Holnap reggel fekszem be. Péntekre akar nekem időpontot a dokim, de lehet, hogy csak hétfőn vagy kedden lesz csaszi. Attól függ, mennyi sürgős műtét lesz. Az én picikém bezzeg még mindig be van betonozva. Egy mm-t sem tágulok még mindig. Így a sor végén kullogok sajna.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Hú, már pénteken??? :shock: Az már hihetetlenül közel van!!! :wink: :D Nagyon izgi! 8) És miért nem várja meg a dokid a 40. hetet?

Belluska!
Köszi szépen a holnapi rámgondolást! 8) Rám fér; egy picit izgulok. :oops: Tudom, hogy ez a fajta beavatkozás minden lombikos számára egy rutin dolog, de sajnos nálam nem abból a célból csinálják... :cry:
hbzs

Gabó!
Vigyázokk magamra, ígérem!!!!!javascript:emoticon(':lol:')

Babszi!
MArha jó ez a macsek!!!!!

Belluskám!
Én már most fel vagyok pörögve. Ma még nem is pihnentem semmit. Nem régen ültem csak le. Anyum meg takaríít ezerrel. Én mostam, terigettem, vasaltam.
Remélem, most is jó fejek lesznek a nővérek. Már nagyon babázhatnékom van.....
Anyum meg teljesen kétségbe esett, hogy nem most öltöztetjük fel a kiságyat. De hát most majd két hétig nem akarom, hogy a por lepje. Majd gyorsan feldobjuk az ágyneműt, ha haza jöttünk.

Minni!
Mondtam neki tegnap, de nagyon nem tetszik neki az ötlet. Szóval majd csak megoldom valahogy a Bencus képeket. Majd csak ráveszem valahogy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocaksimi neked is!!!!
Milyen volt az uhu és a felkészítő????
Azt sajnálom, hogy nem szerdán jöttök. Akkor találkozhattunk volna!!

Kata!
Tegnap még be kellett ugranunk barátékhoz és elég későn értünk már haza. De még nem fogtak bent, itthon henyélek.

Wepe!
Remélem, kutyus hamar rendbe jön!!!!
pocaksimi!!!

Majd igyekszem még jönni este!!!!
Addig is pocaksimi kismamiknak, és puszi mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Tudom,hogy izgulsz egy kicsit,ez csak természetes,de túl kell lenned rajta a babásodás érdekében!Minden rendben lesz!

Zsuzska!
Persze te tudod,de én már előtte megcsináltam a kiságy,ágynemű dolgot,utána is fog "porosodni"! :lol: :wink: Majd mikor meglátod hazaértek Bencussal,azt sem fogod tudni mihez kapjál!Tényleg a helyzet magaslatán volt mindegyik ápolónő,sőt még a nagyon fiatalka is!A csecsemősök között volt egy nagyon cuki nővér(kicsit ducus,nagy darab),de az nagyon kedves volt!Amikor már a babáddal leszel és esetleg gondod van egy a lényeg,hogy talpraesett legyél és kérdezzél,szóljál nekik!Nekem a mellszívót páromék kb. 3. naptól hozták be,de nagyon kellett!Sajnos a császárnak ez nálam nagy hátránya volt,hogy későn indult meg a tejci,lényegében már jöttünk haza majdnem(és hát a vasgyúróim már éhesek voltak) :D !
De te olyan talpraesett csajszi vagy,hogy nem féltelek semmitől!!!!!!!!!!!Puszillak!!!!!!!!!Még gyere este egy bejelentkezésre!

belluska

Sziasztok

Hbzs
egy "nagy kalappal" holnapra! :D

Zsuzska
:D nagyon kíváncsi vagyok hogy végül melyik lesz a nagy nap! (én sem húztam fel előre a kiságyba az ágyneműt, kivasaltam és betettem a fiókba, apa tanulmányozta a légzésfigyelőt és amikor hazamentünk 10 perc alatt összedobtuk a kiságyat.) Valahogy vedd rá a párodat hogy rakjon fel képeket nekünk! vagy legalább valakinek (akár nekem) küldje el email-ban és felrakjuk mi!

Babszi
drukkhegyek!!!! +++++++++++++++++

szép estét mindenkinek :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Zsuzska,
vigyázz magatokra! Aztán várjuk a képeket. Nem tudsz e-mailt küldeni a telefonodról? Mert ha valamelyikőnknek elküldöd, akkor közzétesszük itt magunknak :lol:

i.kata

Minnie!
Már nagyon várom,hogy milyen volt apával a kórházban,na és hát az uh! :P

Fitie!
Puszi Pepének!

Andi!
Írjál nekünk ha tudsz!

Szilvi!
Eltűntél!Mizujs?????

belluska

Sziasztok Lányok!

Köszi Belluska az érdeklődést,megvagyok.
Múlt héten voltunk katonavizsgálaton,a férjem a vártnak megfelelően tökéletes,minden eredménye tök jó lett.
Mondta is a Sipi,hogy nem kell a szomszédba menni :lol:
Abban maradtunk vele,hogy hívjam,ha megvan a vérvétel eredménye,ma voltam reggel,hogy megnézzék az inzulinomat,kb.péntekre lesz eredmény.(állami intézményben vették le a vért).
Közben megpendítette a HSG gondolatát is,hogy hát azért jó lenne,ha meglenne az is-eddig ugye nem kellett menni.
Van egy régi kolleganőm (szülésznő),akinél utána érdeklődtem a HSG-nek,hátha el lehetne intézni TB-re is.
Jó lenne...,majd meglátjuk,hogy mit intézett nekem.
Sajnos a mensim nem jött meg,így a Clostit nem tudtam elkezdeni szedni, most arra várunk,hátha,de mivel soha életemben nem menstruáltam-előző hónapban is csak barnáztam egy kicsit,sok esélyt nem látok rá :(
Így hát most várunk. Várjuk az eredményt,várjuk,hogy mi fog történni.
Röviden ennyi!
Örömmel olvastam a jóhíreket a KISMAMIKTÓL!
Gratula mindenkinek, akinek most nem sikerült,ne keseredjen el,legközelebb nekik is sikerülni fog!!!
Húúú,de jó,hogy ezt pont én mondom,tök vicces.
Ma ahogy ültem a vérvételre várva a sok Kismama között,majd megszakadt a szívem,ahogy simogatták a pocijukat! Húúú...De majd egyszer ránk is kerül sor.
:?: :!: ,remélem legalábbis!
puszi Mindenkinek!
Vendég

Zsuzska!

Vigyázz Magatokra!
És várjuk a híreket!
puszi Nektek!nagyon drukkolok!
:D
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, de ma nem volt időm már jönni. Nagyon fogtok hiányozni, de Belluskának referálok, hogy mikor mi történik. Laptopot nem viszek magammal.
Puszi mindenkinek és köszönöm a drukkokat!!!

Hihetetlen, de már hárman jövünk haza!!!

Azért egy pár képet még dobok nektek a szobáról!!!

Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Nagyon gyönyörű a kis kuckója Bencusnak!A kishuginak is szuper lesz az ágynemű! :wink: Tényleg szuper gyönyörűséges!A kis overál is olyan édi!Már nemsokára abban fotózzátok!
Mindent leírok majd a csajsziknak és várjuk a híreket,rá leszek kattanva a telcsimre! :wink: Életed legboldogabb napjai következnek!!!!!!!!!!!!!! :P

Szilvi!
Sajnálom,hogy nem jött meg!De apa eredményei szerencsére szuperek és az legalább nagyon pozitív!Reméljük mihamarabb te is simizheted a pocidat!Puszi!

belluska

Zsuzska!
Gyönyörűséges Bence szobácskája! Édi a kis overálja, a méhecskés ágynemű meg egyszerűen tüneményes! :wink: :D Várunk majd nagyon vissza benneteket! 8)
hbzs

Zsuzsa, gyönyörű a kicsi szobája:)
Gondolom milyen örömmel csinálgattad a kis szobát:)
Gratulálok, és nagyon szorítok neked:D

babszi a mail cimeme:beus21@citromail.hu
Ide kérem a cicust:D:D
beus84

Hbzs!
Gondolok rád és majd írjál ha itthon leszel!

Babszi!
++++++++++++++++++++++++++Drukk,drukk!!!!!!Nyugi!

Baby!
Mizujs?Jól vagytok?Nem visel meg ez az idő a két babóval?
Bírod még?Simi nekik!

Tücsike!
Már csak egyet kell aludni és láthatod a babót(kat)! :P

Mindenkinek szép napot! :P

belluska

Zsuzsim,de jó,hogy már itt tartasz....Annyira ari a Bence-kuckó...Babszi kibirtad ma is tesztelés nélkül?Képzeljétek én úgy érzem nekem tegnap megmozdult Embikém...Egész lennt,szerintem tuti nem a beleim csúsztak le oda :oops: :lol: Most jöttem meg a védőnőtől,pont ugyanott volt ma szivhang is,ahol tegnap kapargászás... :lol: Kicsit korainak találom,de semmi sem lehetetlen :lol:

salygabó

Gabókám!
Két gyermek után biztosan tudod mit kell érezni és az "anyai ösztönök,megérzések" nem csalnak!Tehát picurkád mocorog! :P Szupi!

ZSUZSKA ÜZENETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt ctg és uh. ma,ami alapján azt mondták,hogy még kb. két hetük tuti lenne és 3300gr a picur!Holnap derül ki mikor lesz a csaszi!
Tehát még Bencus egyenlőre pocakban!
PUSZIL MINDENKIT!

Remélem azért ha nincsen komplikáció,akkor nem veszik ki Bencust sokkal korábban!

belluska

Sziasztok!
Itt vagyok ismét! :D

Gabó!
De jó, hogy máris érzed a picurka mozgását! :D Nem úgy van, hogy minél többedik terhessége van valakinek, annál hamarabb érzi meg a babája megmozdulását? :wink: De jó neked! - Igyekszem én is felzárkózni! :wink: :lol:

Köszönöm mindenkinek a rám gondolását! Nagyon jól csináltátok, ugyanis nem volt műtét!!! :lol: Előtte ugyanis megnézett a dokim UH-n az osztályvezető főorvos úrral, s megegyeztek, hogy itt nincs mit szúrni!!! :lol: A 12. napon vagyok, s így láttak bal oldalon egy 16, jobb oldalon pedig egy 12 mm-es tüszőt, ami teljesen normális ilyenkor. Fel is hívta a dokim a Tanár Urat, és megbeszélték, hogy a kórházból menjek be az intézetbe, s jöhet is a 6. inszem. Az intézetben azért megnéztek Tanár Úrék is, s láttak még egy 14mm-est is bal oldalon a 16-os mellett. Szóval, pénteken inszem! 8) - Stimuláció nélkül, de tüszőrepesztővel ma este. :wink: :D :D :D
hbzs

Hbzs,
azt a szentit, nem semmi vagy! :lol: Gratulálok! De most nem szedted a fogamzásgátlót? Úgy rémlett, hoyg azt kell szedned.

i.kata

Hűűűű, Hbzs, ez nem semmi! Gondoltam rád nagyon!!
babszi

Hbzs!
Hát gondoltam rád nagyon,de nem gondoltam,hogy ilyenben kell gondolkodni! :wink: :D Nagyon jó hír!!!Gondolom nagyon örülsz!!!!!
Ez tulajdonképpen most jelen pillanatban csodának könyvelhető el,így kötelezően kell egy csodababa! :wink:

belluska

Köszi, nagyon kedvesek vagytok! :oops: :lol:

Kata!
Most már nem szedtem fogamzásgátlót. Csak a 2. és 3. hónapban írtak fel (kb. július és augusztus), de mert nem hozta a várt eredményt (a tüszők "eltüntetését"), ezért Tanár Úr abbahagyatta a szedését velem, hogy akkor felesleges lenne tovább szednem...

Belluska!
Igen, csodababa lesz! :wink: :lol:
hbzs

Sziasztok !

Hbzs, nagyon szuper hírrel jöttél ! Nagyon örülök, hogy jól alakult !!!! :) :) :) Reggel még gondoltam is Rád, hogy biztos már bent vagy, és hogy nem kellemes, de ez tényleg szuper, hogy pénteken inszem ! Nagyon rendes orvosos van!

Belluska, én is pusziljuk Zsuzskát!

Zsuzska,, nagyon szép a babaszobátok, az overál, és az ágynemű is !
Majd, elárulhatnád, hogy hol szerezted be őket! :wink:

Gabó, szuper, hogy más most érezheted a babát! Rosszul lét ?
wepe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?