Új privát üzeneted érkezett!

Szia Edo!
Mi lekéstünk a határidőről sajna....

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok,

Kriszti naggyon remélem, hogy a szerdán KELL menned!!KépKépDe szerintem megvárnánk,nem csajok??KépKép

Edo, de igen én is raktam fel fotókatKépMert?
manóci

Hali!

Először is teszek fel nyúúúú fotókat a kiscsajról.KépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Itt vagyok!

Szóval kiderült, hogy az egyik sógornőm a sübánál nyílt új játszóháznál dolgozik (de most a boltban van). Szóval le tudom infózni, hogy milyen. Akkor jövő hét szerda jó lenne nektek a talira??? Szöcskevár a vagy süba??

Doktorkitti! Az neked is jó lenne már elvileg, ahogy látom. Ha nem, akkor csúsztatunk a fogadi miatt :-)))

Szóval ma felhívtam az ügynökséget, miután sehol nem jelent meg a lányom, és közölték, hogy sorry, de a dec.-i számba csúsztatták át. Szóval elvileg abban leszünk.

Mit szóltok a király időhöz? Mi most jöttünk csak be, 10 óta az udvarobn vagyunk. Tök jó, élvezi a kiscsaj ezerrel. Kicsit kicsíte az arcát a hideg. Most pihizik.
Holnap megyek a barátosnémhoz, mert már a margitban fekszik, legkésőbb holnapután szül. Már úgy várom, lesz Blankának barátnője.

Na megyek, holnap írok még.
ÜDv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Dóri!Ez a kislány egyszerűen gyönyörű....És már most hogy tud pózolni!Kép

Köszi,hogy megvártok!Reggel ki is fog derülni,majd megírom!És nagyon érdekelne engem is a sübás játszó!(tömeg van-e,árak,stb.)

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Doktorkitti!
Majd talán legközelebb sikerül neveznetek!

Manóci!
Csak azért kérdeztem a fotópályázatot mert a Dávid bejutott a nyertesek közé csak nem tudom, hogy a Sugárba pontosan hol lesz a szülinapi zsúr a Fisher Price-nak ahol átadják az ajándékokat.
edo

Sziasztok csajok!
Én mára gondoltam szerda alatt,de talán a jövő hét is jó lesz.Bár Andris kedden kapja a 3 hónapos oltást Kép ,remélem nem lesz lázas.
Edo!
Gratulálok Dávidhoz.Én is próbáltam feltenni képet,de nem engedte mert túl nagy volt.Sajna nem tudom,hogyan kell kicsinyíteni.Ezért nem sikerült még ide sem feltenni,csak a HP albumba.Majd mesélj milyen volt a zsúr.
Dóri!
A kiscsaj gyönyörü!Kellenek a szép csajok a fiaimnak Kép A játszóház ügyben légyszi kérdezd meg,hogy kaphatunk-e valami csoportos kedvezményt.
Tudunk valamit Juccról? Rég nem láttam a leveleit?
És Junior vajon már megszületett?

Kép
flocika

Cloud,
lehet, hogy már felfedezted azóta, de a Tidrenczel dokinál van UH a rendelőben. Kép
Üdv, és minkódenki másnak is,
Potter
potter_76

Szia,
igen, köszi azóta már be is jelentkeztem hozzá.
Cs.
cloud

Hali csajok,

Edo, már tudom mért kérdezted!Később néztem csak meg az emileimet, de akkor már rögtön leesettKépDávidnak én is gratulálok, de azért csodálkoztam volna, ha őt nem választják ki,mert nagyon szép kisfiú ténylegKépÉs az a fotó is tök jó, azt fotós csinálta, nem?Mert profi a beállítás
Minket nem választottak kiKépPedig jó lett volna egy játék, végülis azért raktam képetKépimádom a Fisher Price-os játékokat!

Dóri, Blanka még mindíg gyönyörűűű babaKépKép
Idő tényleg király, mi detto kint örökkéKépMost itt is alvás van.

Floci, azért remélem tudsz jönni??Kép
Jó lenne!

Emese, Képnemtom, hogy szoktál-e még olvasni minket, de már olyan rég nem tududnk rólad és Szonáról semmit!Hogy vagytok?Miket tud már a kiscsaj?Esetleg ti nem tudtok jönni a talira?
Írj,ha lesz egy kis idődKép
Puszi, manó
manóci

Sziasztok!

Emesét én hiányoltam már nagyon.Próbáltam mélt küldeni neki,de visszajött sikertelenül.
Nekem a szerda nem fog összejönni Lányok,ne haragudjatok,majd leírom,hogy miért,csak még intéznem kell addig a dolgaimat.De bármikor nagyon szívesen talizom bárkivel!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Manóci!

Köszönjük a dícsérő szavakat. Egyébként Dávidról még fotós nem csinált képet azért kérdeztem pár hozzászólással fentebb, hogy nem tud-e valaki egy jó ügynökséget.
Én és a férjem szoktuk fényképezni.
Sajnálom, hogy nem kerültetek be. Én és Dávid is szereti a Fisher Price játékokat. Azért neveztem be én is.
edo

Sziasztok!

Dávidnak gratulálok!

Floci! Majd jól megnézem a fiaidat magamnak :-))
Meglétujuk, ha jöttök, hogy Blanka mit szólk hozzájuk!! :-))
Leinfózok mindent és írom nektek. Este megyek le és megnézem a helyet meg mindent.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Dávidnak gratulálok!

Floci! Majd jól megnézem a fiaidat magamnak :-))
Meglátjuk, ha jöttök, hogy Blanka mit szól hozzájuk!! :-))
Leinfózok mindent és írom nektek. Este megyek le és megnézem a helyet meg mindent.
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt, pedig nem is írt ki hibaüzenetet a rendszer, ez egy X Akta?!

Na mindegy, most nem írom le újra, hátha mégis előkerül vhonnan a hozzászólásom. Ha nem, akkor majd összeszedem magam és sztorizok mégegyet.

Addig is sziasztok:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia EMESE!!!!!!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hali!
MSE! Rég láttunk! Hogysmint? Délután teljesen kihalt a babanet. Nem tudtam én sem írni, mert teljesen le volt bénulva.

Szóval ha jó tudom, akkor akkor sübánál lévő új játszóházba 1500 Ft/nap a jegy. Van óradíj is, de azt nem tudta megmondani a sógornőm.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Hát az üzim úgy látom végleg elveszett, kezdhetem előről. Megpróbálom rövidebben.

Szóval:
Megvagyunk, csak egy hete eltörtem (vagy megrepesztettem vagy csúnyán összezúztam) a kislábujjamat, ami most érdekes színekben pompázik és alig bírok tőle menni. Plusz szörnyen köhögök, aludni sem bírok tőle. Kellettem én nektek, mi, hogy hozom itt a negatív energiákat?!

Szona édes kis hisztis csajszi. Fel-le rohangál a lakásban nagy vigyorgások közepette, táncol, és a tükörben nézegeti magát. Alvás terén asszem végleg befuccsoltunk, nincs visszaút, minden éjjel átkéreckedik és utána már nem is tudjuk visszarakni a helyére. MOndogat ilyesmiket, hogy anya, apa, mama, papa és a nem-et 100%-ra értelemszerűen használja. Nagyjából ezek vannak nálunk.

Fisher-es fotópályázatról inkább nem nyilatkoznék, de egyik másik kép förtelem. Először azt hittem bunda, de így, hogy Edo Dávidja is bejutott, ezt elvetem.
Edo!
Nehogy magatokra vedd, Dávid tündéri pofa, de ha jobban megnézed a fotók nagyját, biztos Te is találsz olyat, ami sztem botrány, hogy bejutott.
Na de inkább hagyjuk, úgyis mindenkinek a sajátja a legszebb.

Olyan jól esett, hogy hiányoltatok, köszi szépen.

Remélem ez a hozzászólásom nem vész el.
Megyek megpróbálom álomba köhögni magam, jó éjt Mindenkinek, puszi:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jaj, azt kifelejtettem, hogy

Ha meggyógyulok szerdáig, akkor persze szívesen megyünk mi is játszizni, mindegy hova, bár nekünk a High Life-os egy picit közelebb van.

A másik meg, hogy Dóri!
Lánykád tényleg nagyon aranyos, olyan, mint egy kis manócska (Szonát is úgy hívom) kíváncsi vagyok már nagyon az újságra, remélem jövő hónapban beteszik Õt.

Mostmár tényleg megyek...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!
Tegnap voltunk Andrissal a MÁVban az UH szűrésen.Szerencsére mindent rendben találtak. Van ugyan egy kis szívzöreje,de állítólag kezelést nem igényel.Ma 3 hónapos és 6400g..
Megkérdeztem,hogy Bea a gyerekágyon van e már,de akkor még nem tudtak róluk.Junior úgy látszik kényelmes pasika és kihúzza az utolsó pillanatig. Mára vannak kiírva ha jól emlékszem.
Zitmi!
Merre vagy? Rólad sem hallottunk már egy ideje. Megint hűtlenkedsz? .Írj ide is!
Bocsi félbe kell hagynom,majd vissza térek.

Kép
flocika

Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak lusta vagyok nem csak írni, de olvasni is Kép(((
De hamarosan jelentkezem;) Mindenki vigyázzon magára!
Petra
tpetra_

Sziasztok!
Zitmi tényleg rég volt,merre vagy???????
Flocika!
Dórinak is volt egy kis szívzöreje,a gyerekorvos tovább is küldött minket,volt ultrahang meg ekg,meg mindenféle vizsgálat,meg is találták az eltérést,de azt mondták,tök egészséges,és nincs gond,ezzel együtt élünk,de mintha misem történt volna,ne is idegeskedjünk.Nálatok sem lesz vele semmi gond!!
Szia Petra!!!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Zitmi egy másik topiban hűtlenkedik, majd szólok neki, hogy ide is kukkantson be néha.

Floci, Kitti! Én nem a MÁV-ba vittem vissza a gyereket 6 hetesre, mert a dokim közölte, hogy a főorvosnő mindig minden bajt lát a gyereknél és csak frászt fogok kapni tőle. Minden kismamát megijeszt különböző bajokkat, aztán kiderül, hogy egészségesek. Úgyhogy én a Madarászba vittem vissza, ahol egészségesnek titulálták.

Beáért én is izuglok!

Most megyek, pusz
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Floci, köszi a hiányolást! Vagyok, csak kevés az időm. Látom, tali készül, ezt mi most kihagyjuk, messze van...
Nekünk dec.6-ra kell visszamennünk UH-ra Gergővel, de megpróbálok más időpontot kérni, mert Balázsnak akkor jön a Mikulás, pont délelőtt. Remélem, nem találnak semmit. A héten voltunk csípőszűrésen / csípőficamos voltam én is, húgom is, és most húgom kislánya is Kép /, kicsit kötött az egyik csípője, de csak tornáztatni kell. Másodikán csípőUH-ra is kell menni emiatt. Egyébként jól vagyunk, Gergő szépen fejlődik, öt hetesen volt 4800 gramm / az első hónapban 1 kiló húsz dekát hízott/, van sok tejcim, más nem is kell. Túl vagyunk az első takonykóron is szegénnyel.

Most fürdetek, de még teszek ide képet.

Jó hétvégét!
Judit

Kép
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Szia Dóri!

Én is a Madarászba vittem,tudom ajánlani mindenkinek,velünk nagyon alaposak voltak,Dórit is ott műtötték,és Domit is ott kezelték-műtötték többször.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hahó!
Visszatértem néhány órával késöbb.
Kriszti!Dóri!
Köszi a nyugtató szavakat.Mi is túl vagyunk már az EKGén.Megerősítették a házi dokinéne diagnózisá,tényleg van zöreje,de nem kell vele foglalkozni.Majd 1,5 évesen megyünk vissza kontrollra.A madarász tényleg jó,sajnos már többször kellett ott időznünk.A Bethesdat dicsérik még nagyon,ott még nem jártunk.
Jucc!
Örülök nektek Kép Gegő nagyon szépen fejlődik,ügyesek vagytok.A nagyobbik legénykét hogy hívják és mennyi idős?
Petra!
Jönnek a hideg téli napok.Milyen jó lesz a jó meleg szobában a net elött ülni. . . Kép
Megvárunk,csak ne tünj el végleg!!!
Leányka ruha ügyben írj a flochagi@index.hu ra

Kép
flocika

Jucc!
Megnéztem a profilodat,már tudom a választ Kép Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Floci Kép Nagyobbik kölök Balázs, és júliusban volt három éves.

Mi megjártuk már Balázzsal a Bethesdát, tényleg csak jót tudok róla mondani, nem is mennék máshova, ha netán baj lenne.

Jó éjt!
J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Lányok!
Jól láttam Floci kisfiát és Blankucit a Sunny modellügynökség honlapján???????:::Kép)))

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hiányolást, nagyon kedvesek vagytokKép!
Egy másik topikba szoktam írogatni, de titeket is olvastalak, nem voltam hűtlenKép!

Bea kisfiának születését én is kíváncsian várom, ő szül mostanában majd innen a topikból.

A MÁV-os főorvosnő bennünket is rémisztgetett, hogy mekkora felelőtlenség a 3 napos gyerekkel hazamenni, no meg nekem is császárom volt - ennek ellenére teljesen jól voltam, és a műtétet követő felkelés után napi 24 órán át együtt voltunk, egy pillanatra sem szakadtunk el egymástól, elláttam a kislányomat. Ennek ellenére persze hazajöttünk, mert semmi gond nem volt. De szűrővizsgálatokra mi sem mentünk vissza a MÁV-ba.

Floci, a zörej miatt szerintem se idegeskedj! Sok babánál találnak, de én is úgy tudom, hogy ez egyáltalán nem okoz gondot!

Megyek vissza aludni, majd jövök máskor is, sziasztok!
zitmi

Sziasztok!
MI se a MÁVban voltunk uh-n, hanem az 1. sz gyermekklinikán. Merthogy anno Annának picit visszasípolt a tüdeje (ami egyébként semmi gondot nem okoz és el fog múlni) és ott voltunk egy dokihoz. Õ hívott vissza bennünket.
Anna felébredt, amikor vetkőztettük le az uh-ra és mosolyogva élvezkedett a vizsgálat alatt. A doki egyszer csak megjegyzi, h "Ja, egyébként tök üres a gyomrocskája" Magyarán ksilányunk üres gyomorral is inkább alszik, ezért ő nem fog felkelni Kép))))))
Jucc, nekünk laza volt a bal csípő; minden pelenkáézásnál megtekergettük a lábait 8x és 2-3 hét alatt teljesen elmúlt!
Voltam tegnapelőtt 6 hetes kontrollon....
kiderült, h nincs visszerem (ahogy öndiagnosztizáltam a fájdalom miatt), VISZONT azért nem tudok még 1 óránál többet állni (le kell üljek v feküdjek, ki akar szakadni a belem), mert a belső varrat miatt nagyon meggyengült a gátam. Szóval sajnos nem úszom meg az intim tornát.... Kelemen azt javasolta.
Csemege: belső varratom hegesen gyógyult és ha fájni fog nagyon az első együttlét, kis műtéti korrekcióra szorulok: ki kell tágítani a hüvelybemenetet. Ezt a műtétet egyébként helyi érzéstelenítéssel szokták végezni, de ENGEM altatnának.................. Szerintem kISgÓLYA nem meri megkockáztatni, h ismét 2 órát üvöltök és ugrálok neki, mint a varrásnál.....
tpetra_

Jaj Petra,
ezek nem jó hírek, annyira sajnálomKépKépKép! Nagyon szurkolok, hogy minél kevesebb fájdalommal megúszd a dolgokat!
Én is jártam intimtornára, a Kismama szopis kvízével nyertemKép. Anyukámat is befizettem most nyáron, neki is sokat használt. Dr.Munkácsi Katalin volt az oktató, nagyon kedves, a témában pedig abszolút profi. Ha érdekel, megírom, milyen a torna, meg a részleteket is szívesen (akár privátban is, címem a profilomban van). Katalin telefonszáma pedig mindig benne van a Kismamában. Akkor, amikor én jártam hozzá, havonta 2x tartott tanfolyamokat.
zitmi

Flocika és mindenki!

Voltunk a Fisher Price fotópályázat díjátadóján.
Minden gyerkőc 2 játékot kapott. Az egyik egy doboz (6 db) készségfejlesztő kocka a másik pedig a Little People sorozatból a Parádé volt. Ezen kívül Nestlé babatejet, joghurtot és a nyertes képekről egy képet kaptak.
Nagyon sok fotós volt. Úgy éreztük magunkat mint a "sztárok". Ahová néztünk csak villanásokat láttunk. Dávidot is félrehívta egy fotós az ajándék átvétele után egy külön képre.
Stahl Judit volt a házigazda. Beszélt még a FP magyarországi képviselője a cégről és a termékekről azok teszteléséről.
A gyerekek felmehettek Judithoz a színpadra és énekelhettek valamit.
A kicsi babáknak játszóház, arcfestés volt.
Röviden ennyi történt.
Ha akarjátok teszek fel pár képet.
edo

Sziasztok,

De jó, hogy eltűnt emberek is előkerültek, amíg én tűntem elKépKép:o

MSE, de örülök neked, bár annak nem, hogy beteg vagyKépViszont Szona is már tök ügyes csajszi, és igazi nő ha már a tükörben mórikálKép
Remélem talizunk majd!

Edo, nektek is gratula akkor a profi fotókért. Én azt hittem, hogy fotós készítette, mert annyira jó a beállítás, meg úgy az egész,de persze a főszereplő a legjobbKépKép
Tök jó játékokat kaptatok akkor, meg biztos jól is éreztétek magatokatKép
De csak halkan csatlakoznék Emeséhez, hogy nem vagyok elfogult, úgy érzem de azért elég sok babkép volt amin még nevettem is, hogy ezt ugye nem gondolták komolyan!Az én babámat meg nem választották kiKépGyerekre tudom nem illik csúnyát mondani,meg mindenkinek a sajátja a legszebb ezt is tudom, de azért ott volt nem egy CSÚNYA gyerekKépKép
Rólatok viszont képek jöhetnek, mert Dávid gyönyörűKépKép

Petra,örülök, hogy jöttél, de a hírnek nemKépEz elég kellemetlen lehet! Babuci amúgy jól van?

Zitmi, te is jó, hogy jelentkeztélKép

Jucc, gyerekek szépek és édesekKépKép

Amúgy mi meg a Tűzoltó utcai Klinikán voltunk az UH-on, és én is csak jót tudok mondani róluk, meg a kórházról!Kép

Lányok, most akkor lesz tali? Hol, és mikor?Nekünk a du jobb lenne,nektek?De a de is megoldható, ha mindenkinek az a jó!

Kriszti, neked akkor most egyáltalán nem jó?És a köv hét? Mert akkor várhatunk még egy hetet!Kép

Manó
manóci

Ezek még ropogósak.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
edo

Szerintem se voltak a képek jól kiválasztva.
Az első helyezett kislány egyáltalán nem volt szép baba. Bocsi ha az anyukája pont ezt olvassa, de ez nem csak az én véleményem.
Volt ott nála sokkal szebb kislány is ha már kislány nyert.
edo

Sziasztok!

Tpetra, Flocika, Zitmi! Szeretném a segítségeteket kérni. Nemsokára én is az ifjabb Kelemen Csabánál fogok szülni. Nagyon kedvelem, tényleg szimpatikus, udvarias, alapos.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti mennyi pénzt adtatok neki a szülés után.
A címem: jcsapo@freemail.hu

Köszönöm,

Judit
j74

Sziasztok!
Edo,a kisfiadból tuti modell lesz,olyan fotogén!!!!!!

Na,hirtelen felindulásból megkukkantottuk a sübás játszóházat.A játékboltjában mindenre amit vásároltok(hatalmas terület) november hónapban 20%engedmény van.A játszóház félórára 400,Dorinától is elkérték.1 óra 800Ft.Ahhoz képest,hogy a többinek milyen az ára,ez elfogadható,pláne,ha beljebb megy az ember.1500 napijegy,ez nagyon megéri,mert egész nap dühönghet a gyerek,ha bírod,vagy ha visszamentek délután is.Ez hétvégén 1900-ra módosul.Ezen a területen van egy nagy ugrálóvár,egy nagy csúszda,ami labdákra érkezik,csupa keszekusza labirintussal.Van egy golyókilövő játék,amivel el lehet találni a fellógatott vízipókot,stb.Van ilyen a Pán Péteres játszóban is.Sok-sok építős-legós asztal,játékok,rajzolás,meséskönyv,több számítógép-szerű játék,de "lájtosabb" formában,pl.oroszlánkirály,stb.Ilyen van a Westendben a Disney-bolt előtt,ha valakinek erről beugrik.Van büfé,ha szomjasak lennének.Van szülinapnak különterem,külön mosdó-wc,állítólag kis bowlingpálya gyerekeknek,de ezt nem láttam,meg a 15 fős minimozitermet sem,de állítólag az is van.Sokan sürögnek körülötted,segítenek mindenben.Az aprók után mehetsz mindenhová,nem szólnak rád,hogy anyuka jöjjön ki onnan...Ha apuci bepöccen,egy nagyon szupi versenyautópálya is van.Ez egy üvegfalú különteremben van 2 pályával.Kívülről lehet bámulni,belül meg távirányítással döngeti apa-fia versenyezve,szerintem nagyon jó ötlet.Ez is 400/félóra,800/óra.Ha valamilyen szülő végképp nem bírja,a szobatiszta gyerkőcre vigyáznak,és ők elvonulhatnak egy szintén különterembe,ahol több gépen is netezhetnek.Hát,kitalálták ezt a családoknak rendesen....:::Kép)))Ha gyűjtöd a számlákat,a tizediket ingyen játszod.Kapsz kulcsot,oda pakolhatod a cuccaidat,nem kell ölben cipelni a játékok között.A játékboltban minden összeg után ajándék van.4-5000Ft után kaptok üdítőt vagy cornflakest pl,de aki beruház egy 30ezres legovárra,annak 1 hónapos ingyen angolnyelv tanfolyam jár,vagy 40ezer fölött bérlet a Komjádi usziba.Hát nem valószínű,hogy ennyiért vennék játékot,de ha összefog pár szülő,együtt vesznek dolgokat,akkor akár fejenként 2 ingyen uszi bennevan,nem?Na jó,ennyit erről a játszóról.Lent van közért,a játékbolt mellett meg lehet kajálni.

Szöcskevár:300,- Ft / negyedóra / gyermek
szülőknek nem kell fizetni
bérlet: 7.200,- Ft / 8 óra ( azaz 900,- Ft / óra a kedvezményes ár), mely
nem névreszóló, több gyerekkel is felhasználható korlátlan ideig, viszont
órás mennyiségben kell lejátszani ( pl. 2 gyerekkel 1-1 óra = 2 óra, vagy
1,5 - 1,5 óra = 3 óra, stb.)
szülinap: min 8 fő, féláron a játékidő, azaz 2 órára 1.200,- Ft + 800,- a
menü ( fél l üdítő, 10 dkg pogi és a torta

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Edo! A fiad nagyon szép, büszke lehetsz rá és gratulálok! Mindjárt megnézem a fotókat, d emég nem volt rá érkezésem. Igazán fotogén, kis modell! :-)

Doktorkitti! Tényleg láthattad Blankát a modellügynökség honlapján. Õk raktak be az újságba (ami eddig ugye lemaradt :-))

Petra! Nagyon sajnálom, hogy meg kell műteni...szurkolok, hogy ne fájjon.

Akkor szerdán hány órakor és hova menjek? Valaki mondja ki a helyet meg az időt, és megyek. Nekem mindegy a délelőtt v. du. is jó.

Hogy telt a hétvégétek? Mi most jöttünk haza a déditől, aki 200 km-re lakik, nagyon boldog volt, mert másodjára láthatta Blankát. Mást nem is csináltunk, autókáztunk egész nap. :-( Lányom jól elfáradt, mondjuk jól tűrte az utazást, aludt végig. Hát ennyi. Majd írok még.
Pusz
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Edo, igen, tuti modell lesz a fiad; már látom előre, milyen igéző pillantásokat vet az óriásplakátokról Kép Egy szál gatyóban igézi a csajokat Kép))))))
Zitmi, érdekel részletesen is a tanfolyam!!!!!! POntosan hová jártál? Előre is köszi!
Manóci, köszi kérdésedet Kép Anna tegnap volt 6 hetes és túl vagyunk a 2. átaludt éjszakán!!!!!!!!!
Dóri, nektek is van déditek? Milyen idős? A mi dédimamánk 68, az egyik dédipapánk 76, a másik meg 85!
Jó éjt Mindenkinek,
Petra
tpetra_

Móba!

Én is a Bancziknál szültem. Ha érdekel valami vele kapcsolatban szívesen válaszolok.

Köszönjük mindenkinek mégegyszer a gratulációkat és a bókokat!

Edit
edo

Petra!

Az intimtorna tanfolyam az Asbóth utcában van, összesen 10 óra. 2x5 óra,azaz 2 szombat délután 2-7-ig tartott, amikor én jártam. Mivel akkoriban jártam, amikor Viola még csak 13 hónapos volt, és akkor ő még napi 7-8 alkalommal szopizott, megbeszéltem Katalinnal (az oktatóval), hogy egy szombaton csak 2,5 órát maradok. Így 4x kellett mennem, hogy végezzek. Azokat a gyakorlatokat tanítja, amelyeket Kriston Andrea dolgozott ki. Nagyon sokat segít szülés előtt álló anyáknak, szülés utáni lazább gátizmok megerősítésében, de komoly inkontinenciát is tökéletesen helyrehoz. Könnyen elsajátítható gyakorlatokat tanultunk, de az a lényeg, hogy minden este már ágyban fekve 5-10 percet rá kell szánni, és végig kell csinálni a gyakorlatokat. Szerintem hívd fel, és érdeklődj nála, mikor tart legközelebb órát. Nagyon kedves és készséges.
Ha valami érdekel még, kérdezz nyugodtan!

Annyit beszéltetek róla, hogy én is megnéztem a FP fotópályázat babáit, de szerintem minden kisgyerek aranyos volt rajta, én nem láttam ott csúnyát. Különben meg szerintem minden kisgyerek aranyos, és a szüleinek mindenki a legszebb. Igaz, hogy a szépség szubjektív dolog, és erről nem mindenki egyformán gondolkodik: akit vagy amit egyikünk szépnek tart, az másnak esetleg nem tetszik. De gyerekekre én nem mondanám, hogy csúnyák...

J74,
az én lányaim idősebb Kelemennél születtek, nem az ifjabbnálKép. Az ifjabb csak vizsgált engem a várandósságom legelején, amikor véreztem, illetve asszisztált a papájának a 2.császáromnál. De valóban nagyon szimpatikus, alapos, felkészült orvos, szerintem remekül választottál.
zitmi

Sziasztok!

Kitti!
Köszönjük a részletes ismertetőt, legalább tudjk, hoyg ide érdemes menni. Csak azt nem tudom, hogy ekég nagyok-e a babók a játszóházhoz, ill. Szonám a 14 hónapjával mit tud ott csinálni?

Most jutott eszembe, hogy szépen megígértem, hogy betársulok szerdára, de arra nem gondoltam, hogy a fájós lábujjammal nem tudok vezetni. Még holnap meglátom, hogy javul-e, de nem fűzök sok reményt, hogy tekintettel lesz rám és gyorsan meggyógyul 1 nap alatt Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok csajok!

Edo, köszönjük a képeket szuperek!KépTényleg iszonyatosan tud pózolni a kissrác, és amit a szemeivel művel?....KépKép
De jó, hogy téged is láttunk!

Csajok, én sem tudom mi lesz a talival, mert apának lehet, hogy kell aznapra a kocsi!Elmennék én gyalogosan is, csakhogy pont szerdára mondanak esőt, hát el meg nem szívesen áznékKép
De ha tudnánk, hogy tuti nem esik?akkor mi benne lennénkKép

Zitmi, kicsit magamra vettem amit írtál, de teljesen igazad van! Abban, hogy nem szabad, és nem illik ilyet mondani gyerekre, hogy csúnya!De mint én is írtam mindenkinek a sajátja szép, sőt a legszebb ezzel teljesen tisztában vagyok! De mért álszenteskedjek, ha én tényleg van olyan gyerek akit csúnyának látok!Ezzel senkit nem akarok megbántani, és éppen ezért, ha szemtől szemben vagyok valakivel akinek szerintem nem szép a gyereke, én akkor sem mondom, hogy de szép, ha nem az!Egyébként amíg nem szültem én is azon a véleményen voltam, hogy minden gyerekbe van valami szép, és minden gyerek aranyos! Aztán a kórházban láttam ugyebár egymás mellett sok babát......, hát igenis van csúnyácska! Persze ez egyáltalán nem zárja ki azt, hogy később ha nagyobb lesz, vagy felnőtt korára ne lenne belőle helyes nő vagy férfi, de akkor és ott picinek csúnya volt!KépDe ez csak az én véleményem! Remélem nem bántottalak meg?Hiszen a te gyerekeid is szépekKép

manó
manóci

Halihó!

Na most akkor mi lesz????? Mondjun már valaki valamit!!!! Megyünk vagy nem?

Petra! Nekünk is 3 dédink van, 84,83 és 85 évesek. Nagyon örült a dédimama (most nála voltunk), mert még ugye csak egyszer látta. Nemsoká felkeressük a másik dédi-családot is, mert persze mindegyik több száz km-re lakik tőlünk :-( Hát ez van.
Na megyek.
Pusz Dóri

Én is megnéztem a képeket, szerintem mindegyik jó. Aranyosak a gyerekek is, szerintem is.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

HAHÓ!!!
Sehol senki???

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

sziasztok!

tudom régen jártam erre de hát sok minden jött közbe, de gondoltam irok pár infot a gyerekekről. a lányom sulis lett, nagyon jól megy neki, csak hát féltékeny szegénykém..ezt nehéz kordában tartani, erre adhatnátok jó ötlete mit lehet ilyenkor tenni. a fiam már 5,5 hónapos, és épp ma mérték 8,40 dkg. 71 cm. gyönyörú , okos baba. kapott két szurit, de olyan hős volt, h alig sirt, én meg majd belehaltam. ottszorongattam a kezecskéjét. minden alkalommal ugy félek, nehogy rossz helyre kapja, mertnálunk sajnos a dokinőnk, nem épp a finomságáról hires, csak tudnám miért lett gyerekorvos..na mindegy, nem lehet ezen már változtatni.sőt hallottam olyat h az utolsó pillanatban jött rá h nem is jó oltóanyagot akart beadni egy kisgyereknek..jó mi?

most megyek, irjatok nekem is ha gondoljátok..

manóci felétek mi van? régen beszéltünk..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

tudnátok segiteni h miért nem tudok képet feltölteni?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!
Csilla!
Lehet,hogy azért nem tudsz feltölteni képet,mert szarakodott a babanet nálam is délután.

Lánykák!Beneveztünk egy fotópályázatra,ha valaki megtenné,hogy erre a két oldalra nyom egyet,és szavaz ránk,nagyon hálás lennék.Írom a címet.Az egyiken Dominik csúszdázik,a másikon meg Apukájával smárolnak a medencében,megtaláljátok a többi között.Köszönöm!!!!!!!
http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&pg=3

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

kriszti!

rolunk megfelejtkeztél...mi is fent vagyunk és várjuk a szavazatokat...köszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X