Új privát üzeneted érkezett!

Belluska,
elküldtem Andinak priviben S. doki számát.

i.kata

Köszönöm a segítséget.

És mit tudok tenni, ez elmúlik magától?
És lehetséges, hogy csak leszívás után jön elő, stimu közben nem?

Elvileg holnap lenne a transzfer, de telefonálnom kell reggel, mert nem biztos hogylesz beültetnivaló :cry:

Andi
gtandi

Kata!
Tudod,hogy nagyon szeretlek benneteket! :P

phpBB: Kép
belluska

Andi,
igen, ez még a terhesség elején is kialakulhat a gyógyszerektől. De nem okoz gondot ha kezelik. Wepének is volt ilyenje, ha jól emlékszem.

i.kata

Belluska,
tudom, persze hogy tudom :lol:
De tudod te is, milyen nehéz megállni tesztelés nélkül. Nem mindenki olyan erős, mint te :wink:

i.kata

Tudom Katám,de pl. Kriszta két nappal előtti tesztelését megértem,de sokkal előbb nem! :wink:
De nem gond én ettől még ugyanúgy szeretek mindenkit! :P
Kata!Andinál még leszívás után is lehet túlstimus tünet?

belluska

Belluska, Andi,
[quote]A írta: túlstimuláció olyan esetekben szokott elõfordulni, amikor a szervezet túlzottan reagál a hormonokra. A túlstimuláció mértékét az orvos ultrahangos vizsgálattal és a vérbõl vett eredmények alapján tudja meghatározni. A túlstimulációnak vannak fokozatai: enyhe, közepes, és nagymértékû túlstimulációról beszélhetünk. Jelentkezhet már hormonkezelés közben, azaz még beültetés elõtt, de a beültetést követõen fõleg, ha a terhesség létrejön még nagyobb mértékben. Ha a stimuláció alatt észlelik a súlyos túlstimuláció tüneteit, akkor abba kell hagyni a hormonok adását, illetve a tüszõrepesztõt (hCG) sem szabad beadni, mert fokozza a hiperstimuláció mértékét.

i.kata

Látod Katám!
Nekem annyira simán ment minden,hogy ezekben nem vagyok túlképezve!Szerencsére!
De valóban Wepének is volt gondja ezzel!
Wepe!
Hol vagy????????????????

Andi!
Szerintem a tünetek és fájdalmaid döntsék el,hogy lépsz e ma ez ügyben!De inkább légy óvatos,nehogy baj legyen!

belluska

Sziasztok!

Én ma szingli vagyok. Apa dolgozik, aztán a nővéréhez kell mennie.... ezt meg próbálja elodázni :lol: :lol: :lol:
Köszi a pocidicseket :lol:

Beus!
REmélem, ha meggyógyul a net, utdsz majd jönni gyakrabban!!

Stim!
A csajok már elmondtak mindent. A pesti Kaáliról én is sok rosszat hallottam már.
Nekem a Tanárúr csinálta az átjárhatóságit. Egy kis feszülésen kívül nem éreztem semmit sem. És fizetős. Ha jüll emlékszem, mi 14ezret fizettünk.

Kata!
Gratu a szép tv-hez!!!!

Babszi!
Kitartást!!!! Nekem inszem utáni 13. napon lett + a tesztem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszönöm lányok a segítséget, meg a telefonszámot.

Megpróbáltam felhívni, de kinyomott :cry: Biztos elfoglalt.

Közben visszahívott, nagyon kedves volt. Elmondta, hogy a minimális hormon hatására kicsit "túlpörögtek" a petefészkeim, volt valami 4000-es határ a hormonértéknél, az már hyperstimulációt jelent, nekem "2800" volt, de előfordulhat, hogy ez még csak felszállóág volt.
Ha nagyon rossz, akkor a délpestibe mehetek, vagy ha kibirom holnapig , akkor reggel 8-kor találkozunk az intézetbe.
Egyek sok fehérje és sótartalmú ételt, meg igyak sokat.

Egyik pillanatban úgyérzem hogy jobb, másikban meg úgy, hogy rosszabb, előbb nem tudtam felkelni, úgy belenyilalt, férjecském segített felkelni :(

olyan rossz ez az egész, hogy bárhogy alakul, mégegyszer nem szeretném átélni.

Belluska,
Lusta és fáradt voltam jönni. Pénteken volt a leszívás, 20 ps-t sikerült leszívni, de sajnos nagyon sok éretlen volt. Tegnap azt mondta a Tanár úr hogy 4-et próbáltak megtermékenyíteni, de nem osztódtak, de szombatra megérett még 5 igy avval próbálkoznak. Sok jót nem remélek... :cry:

Tényleg köszönöm a segítséget, a telefonszámot, és hogy ilyen gyorsan válaszoltatok nekem.

Andi
gtandi

Andi,
örülök, hogy sikerült beszélned vele, remélem kicsit megnyugtaott. Tartsd be az utasításait és reméljük nem fog rosszabbodni.
Drukkolok, hogy az az 5 petike szépen fog osztódni!
Gyere holnap és meséld el mi volt.

i.kata

Andi!
Örülök,hogy tudtál Sipos doktorral beszélni!
Bízzunk benne,hogy nem rosszabbodik és holnap simán csak az intézetbe kelljen menned!És szorítok nagyon a kis petikéidnek,hogy osztódjanak és holnap gyere írd meg nekünk mennyi babót kaptál vissza és mizujs a mostani problémával!Várunk majd nagyon!
És ha rosszabbodik(ami reméljük nem úgy lesz)akkor inkább menjetek,nehogy nagyobb baj legyen!Drukkolok értetek!

Zsuzska!
Akkor mikor is,szerdán fekszel be a klinikára?
Ha nem tudsz írni,akkor sms-t küldjél mindenképpen! :wink:

belluska

Belluskám!
Szerda reggel fekszem be. Laptopot nem viszem magammal.... legaláb is azt hiszem. Szóval majd sms-t küldök, hogy mi újság.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Hiányozni fog,hogy nem írsz,de talán jobban teszed ha nem viszed be!Mit tudni? 8) :roll:
Várjuk majd az sms-t! :D Simi!!!!

belluska

Még semit sem. Remélem, hétfő este többet tudok majd mondani. Este megyünk a nődokihoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok, látom a tesztelés volt a téma! Megmondom őszintén, hogy én most kifejezetten örülök, hogy korábban teszteltem, ugyanis akkor teszteltem amikorra a pattincsom szerint vártam a mensit, és aznap + még másnap is barnáztam, na most ha én akkor ott nem látok csíkot bizony már nem lenne baba, hiszen akkor a naptól kezdtem el rendesen progit szedni is meg az utrót is akkor kezdtem el nyomatni! Talán emlékeztek rá, hogy addig csak 2x1 Duphastont szedtem, hogy mégse hagyjam teljesen abba kiütések miatt... Anno amikor nálam megjelent a barna, én feladtam az egészet és visszamentem dolgozni, és meg is jött! Persze ti más esetek vagytok hiszen rendes adagban szeditek a progi pótlást, így tényleg fölösleges a korai teszteléssel stresszelni!

Zsuzsa, neked Sipi a dokid? Nekem nincs nőgyogyim és fogalmam nincs hol keressek, Sipi jó lenne, de nem tudom hogy kérhetném meg... :oops: :roll:
Vendég

Tücsi!
Remélem nem váltottam ki ellenszenvet a tesztelős témával! :oops:
De ígérem ezután visszafogom magam!
Én nem bánok semmit csak,hogy pozitív lett a teszted!Semmi más nem fontos!
Nekem Sipos doktor az orvosom! :P Nála szültem mindkettőt! :D
Nem váltanék orvost semmi pénzért!A kórházban is maximális volt és hát a II. nőin is nagyon szeretik őt!Én akkoriban a Katával való pozitív tesztecske után megkérdeztem elvállal-e?És igent mondott szerencsémre,pedig már akkor is korlátozott számban vállalt szülést!
Örök hálám neki!Próbát megér megkérdezni!

Zsuzska!
A mit "tudnit" arra értettem,hogy mit tudni milyen társaságot fogsz ki!

belluska

Belluska, ne butáskodj! Én csak megpróbáltam megmagyarázni a bizonyítványom!;-) :lol:

Bocsi, hogy értetlenkedek, de ott az intézetbe kérdezted meg? Félre hívtad, vagy esetleg ott volt pl a Tanár úr, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt diszkréten kivitelezni... :oops:
Vendég

Tücsi!
Akkor jó! :wink: :D
Hát nekem mivel a 4 inszememből és 4 lombikomból csak egyszer csinálta Tanár úr,így mindig Sipos doktorhoz volt szerencsém(aminek nagyon örültem),pedig Tanár urat is nagyon szeretem!De így volt lehetőségem úgy megkérdezni Sipos doktort,hogy csak ő volt ott és hát mondta hogy nagyon kedvel bennünket és persze hogy elvállal!De tudom,hogy szerencsésnek mondhatom magunkat!
:wink:

belluska

Tücsi!
Nekem nem Sipi a dokim. Az én dokim itt rendel Csepelen, egy tündér. De Sipit a megkérheted nyugodtan, hátha elvállal!!

Belluska!
Jaaaaaaaaaaaaa :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok ma is!

Korán reggel pityogtam már egy sort, hogy "nem érezek semmit", biztos nem is sikerült, de nem teszteltem. Rendes ciklusban ma van a 29. cn, és 30.-on szokott megjönni... Szerintetek hülyeség, hogyha csüt. negát tesztelek, a 7 végén még beszedem a gyogyókat? És ha hétfőn is nega, akkor tényleg vége? Próbálok nyugodt lenni. Elején még derült voltam, most meg itt kesergek...
babszi

Jó reggelt!

Tücsi,
nagyon csini az új vonalzód.
Én akkor kérdeztem S. dokit, amikor hátravitt a szobába, hogy odaadja a papírjaimat az intézetből való elbocsájtásról. Simán, egyszerűen megkérdeztem, hogy elvállana-e magánrendelésen. De én csak a 3. uh-on kérdeztem meg.

Mi hárman voltunk beültetésen, és egyikőnknek sem sikerült. :roll:

Dezsina,
olvasol minket? Mi volt, amikor felhívtad az intézetet múlthéten?

i.kata

Babszi,
szedd a gyógyszereket, amíg mondják. Ne keseredj el, a legtöbb ember szinte semmit nem érez.És ha éreznél is valamit, akkor sem biztos hogy azt érzed, amit szeretnél. Látod, nekem ugyanazok a tünetem voltak, mint amikor sikerült, aztán ma mégis megjött. Ezekből az érzésekből nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni!
Ha mégis negatív lenne (ami nem lesz!!!), akkor csütörtökön azt fogják mondani a telefonban, hogy 2-3 nap múlva tesztelj egy újat. Addig nem is szabad abbahagyni a bogyókat.

i.kata

Sziasztok

Babszika
nekem a sikeres lombiknál szombaton kellett volna megjönnie pirikének és csak hétfőn kellett tesztelnem, szombaton nem jött meg (volt egy nagyon kicsi barnázás) és hétfő reggel olyan halványat teszteltem hogy csak 5 perc múlva látszott a csík. Mit mondtak az intézetben mikor kell először tesztelned? Amíg nem jön meg fullra addig mindenképp szedd a gyogyikat és tudom hogy nehéz de próbálj megnyugodni, nagyon nagyon szorítok Nektek!

Szép napot mindenkinek már amennyire ilyen időben lehet :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Babszi!
Én nem is értem miről beszélsz!Miért ne sikerülne?Nem korai egy kicsit még erről beszélni?
Légy pozitív Babszi!A babáidnak a te bizakodásodra is szükségük van!!!!!!Ne add már fel és pityergésre végképp nincs okod!
Millió babaragacs és tessék jobb kedvűnek lenni!Én a tesztelésig soha nem adtam fel!Sokszor ölellek!

belluska

Sziasztok!

Babszika, szívem, ha rákattintasz az aláírásom alatti 3w-re a blogomban találod magad érdemes elolvasni a transzfer utáni napokat: határozott meggyőződésem volt, hogy nem sikerült!!! Nem feladni!!!

Katám, én is csak UH után gondoltam dokit keresni, köszönöm hogy ezt leírtad akkor majd én is így próbálkozom!;-)

Az előbb beszéltem a Tanár úrral, csak jövő csütörtökre akart hívni UH-ra, de mondtam hogy addig megöl a kíváncsiság, szóval mehetek ezen a héten csütörtökön, de meg kellett ígérnem hogy nem leszek csalódott ha még nem látszik semmi!:-)

Lányok, ma 13 éve házasodtunk össze, most már nagyon szeretem a 13-as számot!;-) :lol:

Puszilok mindenkit!!!
Vendég

Tücsi, olvasgattam bloggodat :) És eddig is olvasgattalak itt :) Nagyon nagyon szurkoltam neked, és nagyon nagyon örültem, hogy sikerült :) És köszönöm a bíztatást!

Fitie, Kata és Belluskám!
Nagyon köszönöm a bíztatást, de komolyan! Majd ha megint magam alá esnék, újra és újra elolvaslak titeket :) Mert lelket önt belém a bíztatás.

Fitie, igazából nevetséges a siránkozásom, mert hol van még a csütörtök, de ti is/te is tudjátok, hogy mennyire szeretném a babát. Lehet, hogy 3 nap múlva nevetek azon mennyire lelkemre vettem az egészet. Csak eddig olyan jó volt itthon pihengetni, órákig olvasni, és a hasam alja mocorgását figyelni. 7végére elmentünk az Őrségbe és Velembe, és annyira visszatért az életerőm, és a mocorgás abbamaradt, és a mellfeszülésnek vélt valamit már nem tudom, hogy én "nyomom" a mellembe, vagy ő nyomja a mellemet... Szóval olyan nevetséges, hogy két terhesség után itt ülök a gép előtt és siránkozom. Ne haragudjatok. Csak mivel voltam már babás, hát keresem azokat a tüneteket magamon. És már belezavarodom, hogy tulajdonképpen mikor éreztem először, amit éreztem, mert azok spontán babák voltak, és egyszerűen nem is gondoltam, hogy sikerülhetett... nem foglalkoztam ennyit velük.
Most is nagy bátran néztem mindennel szembe, és először jó muri volt olvasgatni a teszt-őrületet, de magával ragadt rendesen. Minden reggel vívom a csatát az ágyban, hogy csak simán kimenjek, vagy tesztelgessek is. ÓÓÓóóóó, hát úgyis tudjátok miről beszélek...
babszi

Tücsi!
Hú de várom már én is a csütörtöki uh.-ot!Milyen rendik,hogy megcsinálják!Puszillak!

Babszi!
Nekem Katával semmi tünetem nem volt,a legelső(az álmosság) is csak a tesztelés után!Hát a komolyabbak meg csak kb. 1-2 héttel a tesztelés után jelentkeztek,de mindenki más!A spontán babóidnál is tuti,hogy jóval a fogantatás után érezted azokat!Barninál mivel ő spontán babi volt a mensi elmaradáson kívül nem éreztem semmit hetekig!Ne keress tüneteket,tudom nehéz,de tényleg butaság!
Nyugi,nyugi!!!!!!!!Szorítunk!

belluska

Tücsi,
nekünk csütörtökön lesz a házassági évfordulonk, bár nekünk még csak a 4. :lol:
Én is kb. annyi idős terhesen voltm uh-on, mint amennyi te leszel és csak 2 kis pötty volt még.

Babszi,
ne aggódj, minden rendben lesz! Ha már 2x voltál spontán terhes, akkor tuti sikerül a lombik :wink:

Ladtam a pályázati anyagokat, de valahogy könnyebbültem meg, mert eredmény majd csak november 20-án lezs :roll:

i.kata

Sziasztok! Jó reggelt!

Bocsi, hogy hétvégén nem jöttem, de olyankor mindig millió dolgunk van, be sem kapcsolom általában a gépet... :oops:

Tücsi!
Nagyon örülök, s én is nagyon várom a csütörtöki UH-t! :wink:

Zsuzska!
Gyönyörűséges pocakod van! Hiányozni fogsz innen, ha szerdán beköltözöl a kórházba! :cry: De majd, reméljük, Belluska által tudósítasz minket mindenről, ha nem viszed be a gépedet!

Fitie!
Átküldtem a kenyeres linket. 8)

Beus!
Igen, diétázok is. Tudod, említettem, hogy Sipos doki dietetikusával tanácskoztam ezzel kapcsolatban. :)

Stim!
Én még annyit tennék hozzá ahhoz, amit a többiek mondtak, hogy egyes vizsgálatokat érdemes előre megcsináltatnod, főleg, ha jó sokat kell várnod esetleg a konzultációra. Ilyen pl. a HSG, ami mellé itt fizetős, míg állami intézetben nem. Andrológushoz is érdemes lehet elmenni, bár spermavizsgálatot végeznek itt 6000 Ft-ért, de andrológus nincs, így fizikális vizsgálat sem. Nem túl régi rákszűrés (talán max. 1 éves) eredménye sem árt, ha van máshonnan, mert azt is elfogadják. Plusz (önszorgalomból) érdemes a Kata által említett inzulin-rezisztencia vizsgálatot is elvégeztetni. A várakozási idő szerintem nem túl vészes, bár úgy tűnik, tényleg több, mint korábban, mondjuk 1 éve. De ahhoz képest, hogy egy állami intézetben egész napokat ülsz ott (főleg, ha vidékről érkezel...), szerintem nem vészes. Ha pedig mégsem minket választanál :cry: , a tapolcai intézet jó választás lehet. Én korábban, mielőtt belevágtunk ebbe az egészbe, sokat olvasgattam az Infertility.hu oldalt, ahol a szakértő a tapolcai intézet igazgatója. 8) Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok neked is! :wink:

Babszi!
Nyugi! Belluskához hasonlóan én sem teszteltem eddig soha idő előtt (valószínűleg nagyobb volt bennem a félelem az idő előtti tesztnek köszönhető negatív teszt látványától, mint a kíváncsiság :lol: ). Te is várd csak ki szépen a sorodat! :wink:

Andi!
Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen veletek! Talán már vissza is kaptad a babócákat! Írd majd meg, hogy mi történt veletek! :D
hbzs

Tücsi!
Gratulálok a 13. évfordulótokhoz! Nagyon-nagyon sok boldogságot nektek, és csodálatos UH-képeket csütörtökre! 8)

Kata!
Nektek is hasonlóan gratulálok, előre is, a 4. évfordulóhoz! S kívánom, hogy a következőn már ti is kezetekben tarthassátok a babá(i)tokat! :wink: :D
hbzs

Lányok, nagyon szépen köszönöm!!!

Katám, én 1 kispöttyel is nagyon elégedett lennék!;-)
Vendég

Helló lányok!Megjöttem én is a kötelező genetikai uh-ról,ami a Dél-Pestiben volt ma.Minden rendben az Embikémmel.A tarkóredő 1,3 mm,és a múlt hét óta megint nőtt 1,2mm-t,igy a bébi már 5,2 mm.Pénteken még megyek vv-re is,biztos,ami biztos:)Itt nem adtak képet,ez sztk... :roll: Belluskám már betöltöttem a csodát hozó 12-t,de úgy érzem,ma sem úszom meg :oops: Hazafelé megint két buszról is le kellett szállnom :roll: Hogy vagytok lányok ilyen szép időben?

salygabó

Gabó, nagyon sajnálom hogy még mindig rosszul vagy! De tényleg, ez annyira ki tudja venni az ember erejét!:-(
Vendég

Kata,Tücsi!
Boldog házassági évfordulót! :P

Gabó!
:( hidd el nem fog már sokáig tartani!Legalább is remélem,mert azért legyen belőle sok olyan hónap is a kismamiságodból amit felhőtlenül élvezel majd! :wink: Puszillak!Milyen nagy már a kis drágaság! :P

Stim!
A várakozás az intézetben valóban több lett mint sok éve(mert az én időmben még nem nagyon kellet várakozni),de szerintem ezt aki belevág ki lehet bírni,főleg olyan családias környezetben!És jó munkához idő kell :lol: :wink: ,de ahogy más intézetből hallom ez semmiség!

Andi!
Majd mesélj mizujs?
Jobban vagy már?Remélem már meg is kaptad a babákat!

Kata!Ja és aranyos a vonalzód!
Úgy ráérzel a mi szempontunkból,mert Katánknak nagy kedvence a katicabogár is(és hát tudod ő jön ide leskelődni mellém! :lol: )

belluska

Kata, én csak most néztem meg a vonalzód, és nagyon tetszik. Tücsié is! Boldog házassági évfordulót nektek!!!!
babszi

Tücsi!
Képzeld ma mentünk volna városkátokba apa focimeccsére,de hát az idő nem engedi,pedig Kata azóta is emlegeti a játszóteret!Már ha egyáltalán apáék focizhatnak a pályán,mert ha nagyon fel van ázva nem szokta engedni az egyesület!
És a te vonalzód is természetesen szuper,már gondolom sokszor eltervezted,hogy milyet fogsz majd csinálni!VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

belluska

Lányok köszi a vonalzó dícsérete, igazság szerint nem ilyet szerettem volna, de a másik oldalon amit kinéztem nem lehet az időt állítani, de ez legyen a leges-legnagyobb problémám!;-)

Belluska, már akartam mondani, hogy mi nagyon közel lakunk ám a sportpályához, ha legközelebb jöttök légyszi látogassatok meg! A kutyusunk is örülne a gyerkőcöknek!;-)
Vendég

Tücsi!
Rendben!!!!! :wink: :D

belluska

Ezekben a vonalzókban csak egy a bibi - ahogy múlik az idő, és változik, úgy változik a régi hozzászólásoknál is. Nem lehet elmélázni azon, hogy jéééé, ekkor még Kuzsanna csak ennyi hetes volt, mert a mostanit írja ki. Engem ez mindig zavart kicsit :)
babszi

Sziasztok!

Tücsi!
Én is nagyon szeretem a 13-as számot!!!!!!
Pocaksimi!!!!

Babszi!
Tesztelési napig csakis pozitv gondolatokat tessék továbbítani a babaócák felé!!!!!
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek!!!!

Gabókám!
Nagyon szép adatok ezek Embikéről!!!!
Pocisimi!!

Belluska!
Puszi nektek!!!!

Hbzs!
Mindenről tudósítok, ígérem!!!!
Puszillak!!!

Kata!
NAgyon aranyos a vonalzód!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja, nem szültem ám meg idő közben .... csak pörögtem ezerrel... megint.
Reggel voltam eredményekért, elraktam a nyári göncöket, leszedtem a téliek nagy részét, mostam három adagot, kifőztem a mellszívómatt, voltunk CTG_n (semmi változás), pakoltam, gyerekszobát rendezgettem, vasaltam, most pihenek, de megyek is, mert vár a nődokim. Aztán majd jövök a hírekkel, hogy mi volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!Nagyon jó,hogy te ilyen kis aktiv vagy.Én is ilyen voltam a csajokkal.Bezzeg most...Elindulni is meg gondolom,hova,és fontos-e? :oops: Szerintem te a csaszi után is rohangálni fogsz ezerrel... :lol: Ránézzek a vonalzódra,és már csak 9 nap....El se hiszem,hisz még nem rég készültél az inszemre....Azért nagyon vigyi magadra....

salygabó

Babszi neked is már csak párat kell aludnod a tesztig... :wink:

salygabó

Ne is mondd Gabó, be vagyok tojva rendesen. Bár ott tartanék, ahol te!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
babszi

Babszi!
Akkorát röhögtem a cicusodon! :lol: :lol: :lol: Tetszik nagyon!!!!!!!!!!!!!!
Eltelik az idő és meglátod minden rendben lesz és pár nap múlva már nyoma sem lesz az idegeskedésnek!
++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
Észbontó vagy,ámbár Katával ugyanezt csináltam!Családom mindig mondta,hogy már elő van készítve a "fészek"!Ha viszont Zsuzskám te tudsz még éjjel aludni,akkor azt javaslom pihend ki magad!Én az őrzőben a császár után egy szemet sem aludtam szinte,annyira fel voltam pörögve,hogy megszülettek a bébik!Az őrző a II nőin egyszerűen szuper és a nővérek is fantasztikusak voltak mindkétszer!Már annyira várom Bencust!!!!!!!!!!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Tücsi!
NAGYON BOLDOG 13. HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is nagyon várom már a csütörtöki UH-ot, gyere a képpel!
Megy a pocaksimi ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja és nekem is tetszik a vonalzód! :)

Babszi!
Próbálj meg kitartani, tudom, hogy nehéz... :(
Millió-millió babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska!
Nagyon édes a pocakod, irigyellek, hogy ilyen jól bírod így a vége felé, nagyon várom már a nagy napot!!! Apának légyszi mond meg, hogy majd kérünk képet Bencusról! :D
Pocaksimi Bencusnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Nagyon szépek a baba eredményei, és annyira jó, hogy már te is itt tartasz! Bízom benne, hogy róka koma hamarosan számodra is már csak a múlté lesz... :P
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Neked is nagyon tetszik a vonalzód, annyira jó ránézni, ilyen nyomasztó időben, teljesen feldobja az embert..., olyan érzés, mintha tavasz lenne... :) :) :)

Belluska! Hbzs! Fitie! Andi! Stim!
:P :) :D :) :P :) :D :) :P

Én holnap de-t megyek a II. sz. Női Klinikára a 18 hetes uh-ra, azért csak most, mert a saját dokim most lesz bent az uh-ba és ő szerette volna, ha hozzá megyek. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Babóca mekkorát nőtt az elmúlt pár hétben. Mostanában egyre többet izeg-mozog, ami persze számomra hihetetlenül jó érzés... :lol: :lol: :lol:
Délután pedig megyünk szintén oda, apával szülés előtti találkozóra, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lesz... :wink:

Mindenkinek szép estét!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Hali! Ma kellene megjönnie, apróbb mensis görcsöt már éreztem, de persze még akármi is lehet. Egyre közelebb az idő... Remélem a babaragacsok használnak :) Minnie Manó, most a te helyedben lennék szívesen - sajnos mozdulni nem érezhettem meg annak idején... Talán most...

Kép
babszi

Jó reggelt!

Babszi,
látom kidobott az ágy :lol: Ez a cicus egy önarckép akar lenni? Én kb. így mászkálok, amikor várom a teszteken az eredményt :lol: :oops:

Zsuzska,
ez az utolsó napod velünk. Bár este nem jöttél a hírekkel, remélem nem fogtak máris bent.

Minnie,
de jó, hogy ilyen kis aktív a Ncsajszi :lol:

Gabó,
nemsokára elmúlik a rosszulléted, aztán te is aktívkodhatsz kedvedre :lol: Szép nagy már a babátok, de gondolom azt a mm-t csak elírtad és centi akar lenni, ugye?

i.kata

Igen, "önkép" a cica :)
Most nincs mensis érzésem. Csak türelmetlenség. De tartottam magam Belluska!!! Nem volt teszt. (nem merek)

Kép
babszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?