Sziasztok, annyira jó hogy megint süt a nap!
Lányok én nem nagyon szedtem még fogamzásgátlót csak még nagyon nagyon régen ifjú koromban amikor 19-20 voltam. De nem sokáig szedtem mert gyógyiellenes vagyok.
Még akkor szedtem amikor az endometriozissal műtöttek, utána hormonkezelést kaptam, naa utána
kellett szednem, de nem sokáig tartott, mert elfogyott a bogyó és utána nem vettem. Majd terhes lettem kb. 1 hónap után. (fuu ezt megfogalmaztam gratula magamnak)
Szóval amikor most szültem azóta mensi van ill. talán most múlik el. Már ideje mert jó lenne már visszamenni babaúszásra.
A dokim nemtom milyen bogyót akart felírni nekem, nemtom a nevét de majd rákérdezek. Megmondom őszintén az a MIRENA nevű spirál szerűséget szeretném mert az 5 évig jó állítólag, de lehet hogy még gondolkodok. HÍZNI nem igazán akarok és az állítólag hormonmentes.
Fridus: én is oroszlán vagyok!! Mibaj az oroszlánokkal? Szerintem tök jó jegy, párom nekem is kos Krisz
neked bevállt ?
, a csajok bakok.
Mazsuzs:
Nem vészes a két gyerkőc. Nálunk Dorka nagyon jó gyerek (kop-kop) este 9-től reggel 8-9-valamikor 10ig is alszik. A hugit szereti. Nem féltékeny. Néha azért van hiszti, dehát gyerek még. Kezelni kell. De tudja jól hogy én vagyok a főnök.
Azért azt sajnálom hogy talán nincs annyi időm Annára mint Dorkára volt. Annát néha hagyom sírni, mert épp esetleg Dorkát etetem Szóval Pankának nem ugrok rögtön.
Egyedül az esti szertartás nehézkes egy kicsit. Előbb Dorka fürdik, majd utána Panka. Már azt az időszakot várom amikor majd mindkettő egyszerre fürdik.
Szóval lehet hogy most egy kicsit nehezebb, de ez csak pár hónap.
Végülis Panka 1x vagy 2x kel fel éjszaka. Legalábbis méééég, aztán ki tudja ha jön a fogunk akkor mi lesz? Dorkánál észre sem vettem, Estére egy kicsit dentonix gél aztán alvás.
Panka tuti nem lesz ilyen egyszerű, mert a nagy könyvekben ilyen nem lehet hogy 2 gyerek egyforma. Én csak REMÉNYKEDEK de nagyon.