Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi!
Nagyon örülök az erős pozitív tesztnek - főleg, hogy este teszteltétek, s nem reggel! :wink: Látod, nem kell mindig hinni azoknak a csúnya pattanásoknak! :lol: A görcsölést nagyon sajnálom, de látod, Gabó sem volt másképp, s már a 12. héten tart! :D Szorítok nagyon, hogy mielőbb elmúljanak, s felhőtlenül tudjál örülni a babá(i)dnak!

Gabó!
Te jól vagy? Már csak 3 nap, és vége az első harmadnak!!! :wink: Remélem, a rosszulléteknek is vége szakad ezzel!!! :D

Wepe!
Hol vagy :?: Hiányzol!!! :( Remélem, minden a legnagyobb rendben veletek! :wink:
hbzs

Lányok, köszönöm szépen! reggel is teszteltem, bár elég sokat pisiltem éjszaka, de azért ez is szép szerintünk!;-) A felső a tegnap esti az alsó a ma reggeli!

Kép [/img]
Vendég

Tücsi, az egyik szebb, mint a másik! :wink: Nekem, így képen, egyébként az alsó tetszik jobban! :D
hbzs

Tücsikém!
Mindkettőtől elvagyok ájulva!!!!!!Ez egyértelmű számomra!
Ugye-ugye!!!!!Végtelenül örülök!!!!!

Babszi!
Látod ezért ne keresd a jeleket!!!!!!!
Szép nyugiban bízni kell a babákban!!!!!És remélem te nem fogsz előbb tesztelni! 8) :D (bocsi ezt muszáj volt írnom,nem bírtam ki)!Illetve jóval előbb felesleges!
Minden rendben lesz és már nálad is kapaszkodnak a babó(k)!
+++++++++++++++++++++++++++

phpBB: Kép
belluska

Szisztok!
Voltunk CTG-n reggel.... helyzet változatlan. Bencuskám nagyon jól érzi magát.

Hucni!
Örülök, hogy írtál magadról!!! És gratula a kis drágátokhoz!!!!!!!
Nem semmi tudásra tettél szert az elmúlt években!!!

Minnie!
De jó, hogy jöttél!!! Tündéri kisMinnie!!!!!!
Egyre nehezebben bírom már.... bár a legrosszabbak a hideg frontok.
Pocisimi!!!!

Tücsi!
Nem gratulálok semmihez, csak drukkolok nagyon az első uh-ig!!!!!!
Babaragacsok, pocisimi!!!!!
Gyönyörű tesztek!!!

Babszi!
++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi és pocaksimi mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tücsiiii ++++++++++++++++++++
Drukkolok ezerrel!!

Belluska :) :oops: :)
babszi

Sziasztok!

Tücsi,
annyira örülök, hogy legalább Nektek sikerült. Nagyon megérdemeltétek már a sikert. :lol: Betelefonáltál ma az intézetbe?

Én ma is negatívat teszteltem, úgyhogy bízzunk a folytatásban. Felhívtam Tanár urat és azt mondta hogy nem a mostani menzeszemnél, hanem a következőnél menjek egy 3 és egy 21. napi vv-re, és akkor utána meglátjuk, hogy long, vagy antagonista. Mi igazából azt beszéltük meg a párommal, hogy lehet inkább várnánk januárig. Nekem decemberben úgyis államvizsgám is lesz, biztos tiszta ideg leszek tőle, és az sem igazán használna. Na meg elhatároztuk, hogy lefogyunk mindketten (mondjuk szerintem neki nem igazán kell), és az sem csak 1 hónap lenne. De azért még átbeszéljük ezt, ha este hazajön.

i.kata

Sziasztok lánykák!Tücsi annyian mondtuk neked,de te mindig erre koncentrálsz:nem számit,hogy halvány-e,vagy erős,és mennyire erős az a csik...a lényeg,hogy ott van.Hidd el,itt vagyok én erre,élő példának...Olyan haloványka volt az enyém,aztán már látod lassan 12 hetes a csikom:)Kata!Szeretnék tőled elnézést kérni:én biztos voltam a sikerben,kérlek ne haragudj,ha én ringattalak hiú reménybe.Szerintem elindult nálad a kémiai terhesség....Sajnálom...Minnie!Jaj de jó,hogy jöttél,már aggódtam érted!2 hét múlva megyek én is a D.Központba vv-re,kombi teszthez,aztán majd mozizni szeretnék én is..Neked ott mondták meg,hogy kislány lesz?Ugye kislány,jól emlékszem?:)Drága HBZS!2 napja nem követ Vuk,de egész nap a nyomonban van...Ég és puffad a gyomrom,nem idilli állapot ez... :roll: Már várom,hogy elmúljon.Te Zsuzsi,mindezt megúsztad ugye?Nem emlékszem,hogy panaszkodtál volna ilyesmire....?

salygabó

Gabókám!
Nekem volt kb. két :!: :!: :!: :!: émelygésem, de ennyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Sajnálom!!! Remélem, január a ti hónapotok lesz!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Nagyon sajnálom!De tudom,hogy te nem adod fel még akkor is ha most biztosan nagyon nehéz!Nagyon hittem és bíztam a mostani beültiben,de meglesz az államvizsga,gondolom megcsináltatjátok ti is a hasonló vizsgálatot mint Ladiváék és akkor reméljük meg lesz a siker!Sokszor ölellek és az idézet nagyon igaz!És te tudom,hogy az "előre nézős" úton fogsz haladni!De most még nyilván fáj és nagyon rossz!

belluska

Kata!
Nagyon sajnálom! :( De bízom a folytatásban! :wink:
A fogyásotokhoz is nagyon drukkolok! :wink: Ha szeded a gyógyszert és megpróbálsz (legalább az ünnepekig :wink: ) diétázni (és persze mozogni), szerintem nem fog elmaradni a hatás. Én reggel ellenőriztem újból a súlyom, s 5 kg-nál tartok 3 hónap után - úgy, hogy amikor elkezdtem szedni a gyógyszert, utazások miatt nem nagyon tudtam diétázni... :oops:

Én is felhívtam ma az intézetet, és beszéltem Sipos doktorral. Nagyon tetszettek neki az új IR eredményeim, s azt mondta: "Ön meggyógyult." A gyógyszert persze - ahogy gondoltam is - szednem kell továbbra is.
hbzs

A reggeli műsorban beszéltek a PCOS,IR-es problémákról és aki vendégnek be volt hívva anyuka,ő kezelésekkel spontán lett kismami (két babája van)és hangsúlyozta a gyógyszer szedését,hogy elengedhetetlen!És hogy mennyi nőt érint sajnos!

Hbzs!
Gratula a fogyihoz!De rajtad egy csepp felesleg nincsen szerintem!Miből tudsz leadni? :oops: :)
Anyum még most is emlegeti a kenyeret amit csináltál! :P

belluska

Gabó,
ne légy butus! dehogy haragszom! Én is biztos voltam benne, hogy ha már felébredtek, akkor sikerülni fog.

Csajok, köszönöm az együttérzéseteket. Én szinte már biztos voltam hétfő-kedd óta, hogy nem sikerült, különben már halvány csíkocskának kellett volna lennie. Így, hogy akkor már tudtam, ma már nem vagyok annyira csalódott. És hogy őszinte legyek, most amúgy sem viselt meg annyira ez az egész. Abban mondjuk biztos vagyok, ha megint több szabadidőm lesz, akkor megzuhanok egy kicsit, de pont ezért igyekszem majd lekötni a figyelmemet.
A legrosszabb az, hogy látom a családomon is, hogy csalódottak. Ez a része sokkal jobban megvisel.

i.kata

Kata,ezt megértem...És gondolom apudék részéről gondolod a dolgot. :roll: Gondolj arra,minden csak idő kérdése :wink:

salygabó

Tyúkanyókám,te hivtál pont mikor lángost sütve oda voltam láncolva a gázhoz,délelőtt?Visszahivjalak este 6 után?

salygabó

Belluska!
Köszi! 8) Szerintem "csepp felesleg" mindenkin van, bárkit kérdezzél is meg saját magáról. :oops: :wink: :lol: És amikor férjhez mentem (6 éve) a mostani súlyomhoz képest is még 10 kg-mal könnyebb voltam... :roll: - Mondjuk akkor tényleg nagyon vékony voltam. Aztán ugye elkezdtem a férjecskémnek (is) rendszeresen főzni 8) , majd megvettük a kenyérsütőgépet...
Örülök, hogy anyukádnak is úgy "bejött" a kenyerünk. De tényleg megvan az a veszélye, hogy ha magad sütöd a kenyeredet, többet fogsz enni... :oops: Ő mikor vesz gépet? Ha jól emlékszem, az volt a kifogás, hogy nincs jó recept... :wink: Küldök neked priviben egy linket, ami rengeteg (gépi és hagyományos) kenyérreceptet tartalmaz, és nagy segítség lehet a gép kiválasztásában is. Az én gépem is fent van - általam. :wink: (Nick ugyanaz.)

Kata!
Sajnálom nagyon! Sokszor nekem is az még szinte jobban fáj, hogy a férjemnek mennyire nehéz a sok kudarcélmény. S közben ő meg miattam aggódik, mert én vagyok kitéve mindenféle beavatkozásnak... :(
hbzs

Gabó!
:lol: Igen! :lol: 8) :wink: Majd hívlak én!Puszillak!
De jó valakinek,én ma salátákat rágcsáltam! :?

Kata!
Megértelek,hogy a család része nem könnyű!
Sajnos nem egyszerűek az ezzel járó küzdelmek,de te most próbálj meg nem miattuk is nehéz napokat megélni!Hétvégén mentek valahová most?

belluska

Hbzs!
Köszönöm előre is!Tesómék odaadják szerintem,mert sosem használják a kenyérsütőjüket!
Az esküvőnkön én is 48kg voltam,de az nagyon sovány volt!
Hát az én férjem ezzel próbálta kompenzálni az általam megélt vizsgálatokat,procedúrákat,hogy állandóan elkísért! :oops: :D

belluska

Lányok köszönöm szépen azóta, du. 3-kor pisiltem az eddigi medilabossal és most már erősebb a T csík mint a kontroll! Katám, annyira rosszul érzem magam, hogy én itt a csíkjaimon nyafizok, neked meg Dezsikének meg még ilyen sincs! :cry: :cry: Őszintén sajnálom ha bántalak ezzel titeket, de hidd el szívből kívántam hogy mindhárman együtt üljünk majd az UH-on, és most az egyik felem nagyon szomorú miattatok! :cry:
Vendég

Az intézetet csak hétfőn kell majd hívnom, mivel nekem szombaton volt a beülti!
Vendég

Tücsi!
Annyira jóóóóóó!Úgy megölelgetnélek!
Igazi megérdemelt két csíkocska ez!!!!!!! :P

belluska

Tücsi,
egy csepp rossz érzés sincs bennem a te pozitív tesztjeid miatt, nehogy ezen aggódj. Sőt, én tényleg nagyon örülök annak, hogy 13 év után végre sikerült Nektek is!!!!!!! Igzán megérdemlitek! :lol: Remélem nekünknem kell majd ennyi ideig várnunk a babára, mint Nektek, de azért a mi 3,5 évünk semmi a 13-hoz képest.
Szóval nyugodtan örüljél itt velünk, mert én is nagyon örülök annak, hogy Neked sikerült. :wink:
Tessék felhőtlenül boldognak lenni, értve vagyok?! :wink:

Gabó,
nem apumékra gondolok , persze nem egyszerű végignézni, hogy nő a felesége hasa. Úgy általában mindenkire. Ma is hívott a nagyim, hogy na ugye van baba? Mondtam hogy nincs, erre teljesen elkeseredett, kérdezgette mitől lehet....és sajnos mindenkiből ezt váltja ki ez a hír. És a végén én vígasztalom őket, hogy nem kell szomorkodni, majd sikerül. Pedig nem olyan egyszerű, dehát ez van, nekünk egyelőre ez jutott.

Hbzs,
én párom annyira elfoglalt, hogy szegénynek ideje sincs túl sokat rágódni ezen. Nem is hagynám, hogy ezen rágódjon, hiszen ha már megtermékenyültek a picik és szépen osztódnak is, akkor ő már semmiről sem tehet. Ő addig teljesítette a rá eső "munkafázisokat" :lol: :lol:

Belluska,
úgy nem megyünk sehová, hogy 2-3 napra pihenni. Eddig úgy volt, hogy anyumékhoz, meg anyósékhoz megyünk holnap (bár anyóst kihagynám, mert ilyenkor pityeregni szokott nekem, ha nem sikerül), de lehet kimegyünk Bécsbe vásárolni. Páromat végre rávettem, hogy vegyünk új tv-t a hálóba, de itthon nagyon drága. M ment Szlovéniába, de hazafelé Ausztriának jön, hogy megvegye a tv-t, mert kint 30e-rel olcsóbb. Na, persze bement Graz-ban egy Media Marktba, ahol egész héten volt 4 db, és basszus, persze hogy ma adták el az összeset :evil:
Szóval délelőtt telefonálunk és ha van kint Bécsben ilyen áron, akkor kimegyünk megvenni.

i.kata

Sziasztok

Kata
sajnálom hogy ez alkalommal nem sikerült :( külön le a kalappal hogy még te vigasztalod a családot! Januári kezdés jól hangzik :) túl leszel már a vizsgán és hát új év új kezdet!

Hbzs
engem is érdekelne a kenyér receptes oldal, elküldenéd nekem is a linket légyszi? Nekem már van kenyérsütőgépem, de az utóbbi időben bevallom csak a szekrényben áll, pedig tavaly még lekvárt is főztem vele (eperlekvárt, isteni lett). A férjem nagy rajongója az otthon készült kenyérnek, szegény mindig kérdezi hogy már sosem lesz estére friss kenyér? :oops:

Tücsike
:D annyira örülök Nektek :!: :!: :!:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Belluska, Kata, Fitie köszönöm szépen!!!
Vendég

Gratula Tücsi!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :D

salygabó

Tücsi!
Én annyira boldog vagyok!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Egy friss kép rólunk:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Remélem összejön a kis kiruccanás!Ha mentek jó utat és vigyázni magatokra!

Zsuzska!
Csodás pocid van! :P Örülök,hogy minden rendben!

belluska

Sziasztok lányok:)
Nem voltam mostanában, mert nem túl jó a net,mindig megszakad.

hbzs, nagyon örülök, hogy meggyógyultál, ez nagyon szuper. Szerintem is szedd a gyógyszert, ezek szerint tényleg nagyon jó.
Diétáztál is közbe?

Házitücsök szívből örülök a pozitív tesztednek:) Már nagyon rád fért a siker élménye:) Gratulálok.

Zsuzsa isteni a pocakod:) tegnap bent volt nálam egy barátnőm, neki is ekkora a pocakja:) és az öve is kisfiú. Húú vagy fél órát csak simogattam a hasát, nagyon tetszett neki:)

Babszi, szorítok érted is:) ++++++++

Kata nagyon sajnálom, pedig én is annyira bíztam benne, de majd a Január. A 2010 a ti évetek lesz!!!!

Mimie, Gabó,fitie , belluska :wink: :lol:

Puszi nektek!!
beus84

Sziasztok!

Párommal most keressük a megfelelő intézetet, ahol a kivizsgálásunkat megkezdenék. A honlapot már megnéztem, de szeretnék még tájékozódni kicsit, milyenek a tapasztalatok.

Tudnátok némi infóval szolgálni, hogy hogy is indúl itt egy kivizsgálás, mit kell tudnom a kezdeti dolgokkal kapcsolatban?

Mennyi lehet a várakozási idő, és hogy alakulnak a költségek?

Előre is köszi mindenkinek!
stim

Sziasztok!

Stim, az első konzi úgy emlékszem 10 ezer forint és ha kérsz adnak egészségpénztáros számlát (nekem K and H medicina van)

A kivizsgálásokat már sajna nem tudom, de ha eldől, hogy lombik az biztos, hogy egy fillért sem kell fizetni a vérvételekért és az UH-okért!

A lányok biztos tudnak majd bővebb infót adni! Én még annyit tennék hozzá, hogy én tavaly tettem 1 próbát a Kaáliba, ott hagytam 100 ezer forint feletti összeget és nagyon ellenszenves módon viselkedtek velem, és ahogy láttam másokkal is az asszisztensek...

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok

Stim,
az első konzi 10 eFt volt tavaly, Forgács Vince tanár úr fogad titeket a pároddal és mindent elmond amit tudni kell. Ha már volt bármilyen vizsgálatotok az eredményeket vinni kell magatokkal. Minden kérdésre válaszol Tanár úr, nagyon kedves és figyelmes ember. A másik orvos aki az intézetben dolgozik dr. Sipos Miklós, ő is nagyon kedves és figyelmes (5 gyermeke van :D úgyhogy nem ám bort iszik és vizet prédikál
Ugyan én a Kaáliban nem voltam, de úgy gondolom hogy a Forgács Intézet mindenképp családiasabb hangulatú. Amennyit a Kaáliról tudok, ahhoz képest itt tényleg mondhatni azt hogy nem úgy érzi magát az ember mintha "futószalagon" fogadnák, mind az orvosok és asszisztensek, embriológusok nagyon kedvesek és segítőkészek.
Maga a lombik program akkor indulhat ha már 6 inszem-en túl vagytok, hogy az mennyibe kerül azt nem tudom, mert nekem az inszemeket nem az intézetben csinálták.
Ha van kedved mesélj bővebben magatokról.

Kellemes 7végét mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok!

Stim,
ha inszemek lesznek Neked, azok 40.000-be kerülnek, plusz még a gyógyszerek. Ha párodnak még nem volt katona vizsgálat, akkor ha jól emlékszem 6.000 körül van, viszont neked semmilyen vizsgálatért nem kell fizetned, ami az inszeminációhoz, vagy a lombikhoz kapcsolódik (uh, vérvétel). Párodnak is csak ez az egyszeri összeg van, meg persze az az első konzultáció, amit a lányok már leírtak.

Igazából mindenki leginkább azt az intézetet dicséri, ahol összehozzák neki a babát. Én nagyon sok embertől hallottam rosszat a pesti Kaáliról, a BMC-t sokan dicsérik, de ha oda jár az ember, akkor előnyös, ha időmilliomos vagy. Ja, és ott hajlamosak elfeledkezni a betegről. A CIRIS az állítólag nagyon sznob hely és méreg drága, ott minden csak fizetősben megy. A többit nem nagyon ismerem.
Sok sikert a választáshoz és mielőbbi babásodást kívánok!
(A Forgács mellett szóljon, hogy nagyon jó kis társaság vagyunk :wink: )

Na megvettük a TV-t. Nagyon szupi kis gép :lol: de vérzik a szívem, mert láttam egy olyan szép táskát, teljesen beleszerettem, de egy kisebb vagyonba került, így otthagytuk porosodni a polcon. :roll:

i.kata

Lányok, ti a teszteléseket hogyan számoljátok? Ha nekem elsején volt az ET, akkor az a nulladik nap, és csak a köv naptól (másodika) kell számolnom? Akkor én ET+10 vagyok, vagy ET+11?

Kicsit hajnalra magam alá estem - párocskám vígasztalt - hogy nega tesztet csináltam - és persze korai, meg volt nagy fogadalom, hogy én bizony kibírom a tesztelést majd a hivatalos időpontig, de hát ez őőőőrület. Annyira félek, hogy mégsem sikerült, pedig minden adott hozzá, hogy kész ideg lettem, pedig olyan nyugalommal kezdtem az egész pihengetést otthon. Nem is értem magamat.
Kata, te ET+9-en csináltad első pozitívodat annak idején...
babszi

Kata!
Örülök,hogy sikerült tv-t venni,na és kicsit kimozdulni otthonról!
Én is táskamániás vagyok! :oops: :oops: :wink:

Babszi!
Esküszöm Babszi elkezdtem neked két napja egy levelet írni,hogy a nagyon korai tesztelést inkább hagyd ki,de még sem küldtem el!De tényleg Babszi,EZ BUTASÁG!!!!!Minek ez az felesleges stresszelés????
Várd ki az időpontot Babszi!!!!!!Ez nem tesz jót se neked,se a babáknak,tudom unalmas vagyok,de hidd el jót akarok!Lehet,hogy én kivételes vagyok,de én mindegyiknél kibírtam!
Itt mindenki annyira szorít értetek is!!!!!
Én továbbra is millió babaragacsot küldök!!!!!!
És drukk,drukk,drukk.....!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsikém!
Mizujs????Remélem jobban vagy!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon várok már egy uh.-ot! :P

Krizsta,Minnie,Wepe és mindenki!
Puszi és simi nektek! :P

belluska

Belluska!

Írd meg a leveled! Párom elolvasta az üzeneted, és itt vigyorog, hogy "ő bizony megmondta". .... És tényleg megmondta. Újraolvastam Kuzsanna tesztelését, hogy erőt merítsek.... :)
De írd meg az üzeneted :) Ráméreztél :)
babszi

Babszi,
ma ET+10-en vagy.
Ne belőlem indulj ki!!!!!! Nekem 5 naposak voltak a babáim és az elején mindketten beágyazódtak, így duplán termelték a hcg hormont. Neked a 3 napos babákkal még korai lenne a pozitív teszt. :wink:
Tessék kiűzni a rossz gondolatokat a buksidból és maradj optimista!!!!!!

i.kata

Ja és igen, mi Dezsinával és Tücsivel nagyon rosszak voltunk, hogy nem bírtuk ki tesztelés nélkül, szóval tényleg ne rólunk vegyél példát! :lol: :oops:

i.kata

Lányok! Nagyon aranyosak vagytok!

Nem is gondoltam, hogy ennyien írtok. :wink:

Tücsi (látom, a többiek így becéznek) egészségbiztosítási számlám az nincs, úgyhogy minden zsebből megy. A Kaálit nem is néztem, arrol nem hallottam túl jó dolgokat.

Fitie! Eredményeim még nincsenek, mert most kezdenénk az egész kivizsgálási hercehurcát. Két és fél éve hiába próbálkozunk. :( Eddig természetgyógyászati meg homeopátiás termékekkel igyekeztünk sikert elérni, mindhiába. Úgyhogy most már az orvostudományé a főszerep.

Kata! A Cirist meg a Dévait elsőre kilőttük (bár a Dévairól voltak téves infóim, hamar felvilágosítottak, hogy ott minden fizetős)

Nekünk ami szempont lenne, az igázából az, hogy a vizsgálatokat egy helyen elvégezzék. Ne kezeljenek futószalaszerüen, és ne töltsük ott az egész napot. :oops: :oops:
És mondjuk ne erre menjen az összes pénzünk :roll: De ahogy itt látom, ezek a költségek nem egyszerre vannak, hanem kezelésenként.
stim

Stim,
hogy őszinte legyek, a Forgácsban is elég sokat kell várni mostanában. De mondjuk ez szerintem csak vv-nél van így. Ha jól értem, akkor neketek még nem volt inszemináció?

i.kata

Szia Kata!
Nem, még semmi nem volt - kivizsgálás sem.
Azt próbálom eldönteni, hogy hova menjünk. Mi elvileg a fehérvári korházba tartozunk, de itt csak inszemig lehet eljutni, ha más a baj, vagy ha pl. lombikkal kell folytatni, akkor attól félek, kezdhetjük előről az egészet, mert a korábbi vizsgálati eredményeket nem fogják majd elfogadni máshol ?!?! Ezért érdeklődök ennyire.
stim

Stim,
gondolom akkor még nem volt átjárhatósági vizsgálatod. Szerintem ezt mindenkinek megcsinálják a kezelések előtt. Nekem az intézetből Sipos doki csinálta ezt meg a SOTE II-n, de ha jól tudom, akkor Forgács tanár úr is csinál ilyet, csak azt nem tudom hogy fizetős-e.
Az inszemeken mindenképpen túl kell esnetek valahol és (bár nekem az intézetben voltak az inszemek) olcsóbb lenne, ha azt egy állami intézményben csináltatnátok, mert ott csak a gyógyszereket fizeted, míg az intézetben 40.000-et inszeminációként. Viszont ha azt veszem, hogy Zsuzskának meg első inszemre sikerült a Bence, aki mindjárt megszületik.... :lol:
Ha mégis állami kórházban csináltatod az inszemeket, akkor minden papírodat elfogadják majd az intézetben, ha mégis lombikra kerülne a sor. Reméljük erre már nem lesz szükséged!!!!

Inzulin rezisztencia vizsgálaton voltál már? Mert egy olyat mindenképp csináltass, mielőtt belekezdtek bámibe is.

i.kata

Stim!
Hát akkor még nagyon az elején vagytok,de szerintem attól ne tartsál,hogy nem fogadnak el vizsgálatokat máshonnan!Minden addigi papírt vinni kell az intézetbe ha a Forgács Intézetet választod!
Annak idején mi is természetgyógyászattal kezdtük kb másfél évig,de eredménytelenül!Igaz a menstruációs ciklusomat tökéletesen helyretették!
Én nagyon nagy biztatást kaptam az intézettől és bátran állíthatom,hogy Sipos doktor folyamatosan tartotta bennünk a lelket és csak jó szót kaptunk mindenkitől!
Nagyon szorítok,hogy minél hamarabb babás legyél!!!!!
Tőlünk megkapod a bátorítást és a drukkokat! :P

Babszi!
A levélben ugyanez állt! :lol: :wink:
Végén még pároddal kell felvennem a levelezést! :lol: 8) :wink:
Na szóval én mindig azt mondtam magamban,hogyha két nagy tudású orvos azt az utasítást adja,hogy két hét!!!!!,akkor nyilván tudják miért mondják azt!Ők sem rosszat akarnak!
De persze ezt mindenki maga dönti el!Remélem ezért senki nem haragszik meg rám,de én ezen az állásponton vagyok! :D :wink:

belluska

Még az sem volt. Tavaly csináltak egy 3. és egy 21. napi vérvételt, de az eredményeket nem láttam, csak az orvos mondta, hogy minden rendben van. :? Jó lett volna látni is.
A gondom az az, hogy fehérváron sem ismerek senkit, öt éve költöztünk ide és korábban Pestre jártam dokihoz. (Ja, és a korházi rendelésekre nem szívesen mennék el :oops: )

Ami még szóba jöhet, az a tapolcai PRI. Az 120 km-re van tőlünk, de lehet, hogy jobban járnánk másfél órai autóúti utazással, mint Pestre járni (az intézet kb. 60-70 km, de a pesti közlekedés :evil: )

Szóval távolság - idő - pénz - egy helyen végzett vizsgálatok - na és hogy hogy bánnak az emberrel...

A lecke fel van adva :?
stim

Belluska,
:oops: :oops: Na ezt most jól megkaptuk :oops:

Stim,
ha nem akarsz kórházba menni, és nem gond a havi 40.000 az inszemre, akkor csak ajánlani tudom az intézetet. Ha a forgalom miatt aggódsz, akkor korán kell elindulni, amikor még nincs dugó itt az M1/M7 bevezetőn. Amúgy mi a Lágymányosi híd közelében lakunk és én negyed óra altt ottvagyok innen.

A tapolcai PRI-be egy ismerősöm járt és nem rémlik, hogy rosszat mondott volna róla. HA gondolod, akkor tőle megkérdezheted, bár nemrég született meg a babája, de szerintem ha lesz ideje biztosan szívesen válaszol a leveledre, mert egy tündér csajszi.
A felhasználók között keresd meg Szezso-t. Mondjuk neki csak lombik volt ott.

i.kata

Azt hiszem, így ismeretlenül nem keresném meg, de azért köszi. Majd megnézem, biztosan van tapolcai topic is, ott érdeklődnék inkább.
Még egyszer köszi az infóka, most lépek.
További szép hétvégét mindenkinek!
stim

sziasztok,

Csak egyszer-kétszer szóltam hozzá a fórumhoz, de most mégis szükségem lenne a segítségetekre.
Pénteken volt a punkcióm.
Egész éjszaka nagyon szarul voltam, hányinger , gyomorfájás, most reggel meg a jobb oldalam megvan keményedve, nyilalgat, és tapintásra nagyon érzékeny.
Ez a petefészkem lehet? ez normális? mit tegyek?
Olyan rossz hogy vasárnap van és senkit nem érek el az intézetben.

köszönöm

Andi
gtandi

Szia Andi!

Megnéztem és szerintem túlstimulációd van. Persze nem vagyok orvos, de ha tényleg ennyire rosszul vagy, akkor lehet az is, de azért ne ilyedj meg.
Bemásolom, amit találtam:
[quote]T írta:ünetei:
-testsúlynövekedés
-érzékeny és felpüffedt has, erõs alhasi fájdalom,
-nehéz légzés, légszomj,
-hányinger, hasmenés, szédülés, ájulás, alacsony pulzus,
-nagy petefészekciszták
-szabad hasi folyadék (ultrahanggal lehet megállapítani),
Ezekben az esetekben mindenképpen keressd fel orvosodat, inkább nyerj arról bizonyságot, hogy nincs baj.
A túlstimulációt segíthetsz elkerülni, ha a beültetést elõtt és azt követõen rengeteg folyadékot iszol (napi 3-5 liter), valamint fehérjedús ételeket fogyasztasz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.10.11 10:08-kor.

i.kata

Stim,
azt hiszem a tapolcai intézetnek van a saját oldalán is egy fóruma, de ebben nem vagyok biztos.

i.kata

Szia Andi!
Miért tűntél el?Hiányoltalak!
Figyelj Andi!Nem tudom mennyire vészes a dolog de nem tűnik semmiségnek!Nekem annak idején azt mondták Tanár úrék,hogyha valami extra gondom van és ők nem elérhetők,akkor a Dél-Pesti kórházba menjünk mivel Tanár úr ott ismerős ugye!Nem tudom,hogy most hogy működik ez,de ha rosszabbodik a helyzet én lépnék valamerre!Holnap lesz a beülti elvileg?

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?