Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Nagyon sokat gondolok Rátok!!! remélem minden jó lesz, azaz érzem, hogy minden ok lesz! Kitartás!!! veletek vagyunk!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mangó

Reni, igazad van, sajnos a kismamákat befrusztrálták (tudom nincs ilyen szó :lol: ), hogy ha nincs anyatej, akkor gáz van és megmondom őszíntén rám is hat ez a dolog, ezért próbálok mindent megtenni, hogy még sokáig legyen...., de az eszemmel tudom, hogy sok baba nőt fel úgy, hogy kapott babatejet (Zsóka után szabadon :lol: ) és minden a legnagyobb rendben, szóval ezzel csak csatlakozom a többiekhez - ÜbiKati ne aggódj a tápi miatt.

Mircike, jaj úgy átérzem szívem szerint én is rohantam volna... rossz lehetett.......

Kata, túl vagy az 1000. hozzászóláson!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Nem engedett be egész este ez a nyavajás :evil: :evil: :evil:

Most meg már hulla vagyok :(

Kata, lehet, hogy a frontok (szelek) is közrejátszanak görcsügyben??? Jaj, szegény Lizuscica, meg anyukája :(
Az erő legyen veletek :wink: !

Samu valami iszonyat ügyes!!!!! Hipermega gratula neki!!! No látod paramami, nincs itt semmi gáz!!!

No most én kezdek parázni kicsi fogügyben :? Még mindég csak 2 van :roll: :shock: :? :oops:

Juli nagyon cuki lehet ahogy dumál!!!!!

Timi, olyan jó a kép rólatok!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Mariann,
Gyere amikor csak tudsz! És tegyél fel képet Marciról! Olyan édi a kisképen :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Marci csajozós képe :arrow: :lol: Nagyon cukik a csajjal! Borcsinak tuti az új bringája! Szépek a virágok :wink:

Marcsi, hol van ilyen medveizé?! Jók a képek!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Mi ma először voltunk babakocsi nélkül sétizni 8) Igaz, csak a szomszédig jutottunk :lol: :lol:
Meg az udvarban virágoztunk! Lásd képek :wink: Bocsi, de nem bírom ki, hogy ne rakjak már megint fel képeket :oops: :oops:

Nikire rájött a babázás :shock: :D

És térdenálva is megy :roll:
Haljátok, egy hete indult el, de már van, hogy szalad :shock: Mondjuk annak a vége általában puff :?

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Szilvi!
:wink:
Zsigunak mindig elfogy a teje, küldj már át lécci reggelre egy kicsit. 36,6 °C-os tökéletes lesz. Fénypostán (ablak nyitva).
Ha kicsit több van, mint 1 liter, akkor jöhet a palacsintához is.

:wink:
Imi
mazsolák

hahó lányok!
samu kúszik 1000rel, de olykor 4kézlábra próbál állni, nagy összpontosítás és koncentráció után. :)
kérdés: mikortól láttátok a babókon, h kb értenek egy csomó mindent? mikortól tudtak nektek ilyeneket, h pacsit adni, tapsolni, pápázni? egyszerű utasításokat, kérdéseket stb megérteni?
kerekpocak

Sziasztok!

Most csak egy pár reagálásra futja az erőmből. Kééész vagyok! Márk tegnapra betaknyosodott, kb. folyik az orrából egész nap. Du-ra 37,7, ebédkor vérzett az ínye, nagyon fájhatott neki. Du. aludt egy órát, 8-kor lefeküdt kúppal aludni és este 10-től hanali egyig 5 perc alvás, 5 perc sírás (ekkor is aludt, de szegénykém alig kapott levegőt). Előző éjjel is szörnyű volt. Szóval mostmár remélem meglesz az a fránya fog, mert lassan több, mint két hete nyüglődünk. Hol jobb, hol rosszabb.

Szilvi - nagyon ügyesek vagytok Ákossal! Gratula a szopihoz, meg a kitartáshoz!

Nóri - hatalmas graula a vizsgádhoz! Szupi lehet túl lenni rajta és minden idődet Farkassal tölteni!

Edus - nagyon csini kismami vagy!

Reni - Niki cukkancs ebben a rózsaszín szerkóban. És ahogy azt a babát tartja, mintha mindíg is lett volna babája.

Kata - fránya görcsök! Le velük mostmár! Nagyon sokat gondolok Rátok! Lizu ééédi a képeken és rucók... az új mellényes kép a kedvencem.

Zsóka - csajozós Marci :lol: , Borcsi új bringája is szupi, látszik, hogy tetszik neki.

Zsófi - Samu nagyon ügyi és igen szép, arányos baba :lol: :lol: ! Egy kisfiúnak pont ilyennek kell lennie! Még a végén előbb elindul, mint Márk :lol:

Timi - remélem Ti már meggyógyultatok! Nagyon jól mutattok a képeken!

Védőnő - mi havonta bejárunk mázsálásra. De hozzánk pár hónapos koráig jött, mindíg ua. napon kb. ua. időben. (Márk általában aludt, de soha nem kellett felkelteni, addig dumcsiztunk és ha közben felkelt, akkor megnézte.) Meg szerencsére nekünk nincs csengőnk, csak két ugatós, aki jelzi, ha jön valaki.

Puszi mindenkinek, egy szebb nap reményében (süt a nap, ez már jó jel, Márk még mindíg alszik...)

Pár kép...

Márk lépcsőzik...

Kép

Hurrá leértem...

Kép

Egy közeli...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!
Bedurrant a még működőképes mellem. Kemény,mint a kő és fáj :cry:,ráz a hideg, rossz a közérzetem is. Csillagokat látok, amikor marci rácuppan. Remélem hamar elmúlik.. :(

Niki nagyon szép és csini,a cipike is szépséges.
A babázós naaagyon cukor :D .Térden sétálgatást Marci is csinálja. De csak térden, nyújtott lábbal még nem megy.

Szegény Márk, akkor most összejött Neki; orrdugulás+fogzás jujjj :? Gyönyörű és nagyon ügyes!!!

Marci pápát még nem akar inteni, de tapsolni meg pacsit adni már régóta tud (pontos dátum sajna nem került lejegyzésre).

Imi :lol: :lol: :lol:

Ügyesedik Samu, ez igen! :wink:

Kata, mikor kezditek a köv. gyógyszer-próbát? Mikor derül ki,hogy lehet-e műteni a kisleánykát?

KépKép
logi

Sziasztok!

Tegnap egész este nem engedett be ez a fránya oldal :twisted:

Lizu görcseinek üzenem hogy tűnjenek de nagyon messzire :twisted: :twisted:

Kata kitartás, olyan nincs hogy egy gyógymód sem válik be, lehet hogy nehéz rátalálnotok, de annál gyorsabb lesz a gyógyulás utána!!!
A műtét milyen lenne? Buksiműtét?

ÜbiKati: én is csatlakoznék a többiekhez, de ne gondold hogy stresszelni akarunk!!! Juli 3,5 hónapos korától kapott tápot, mert nagyon kevés volt a tej, de a többi kaját én is olyan 5 hónaposan kezdtem el. Ilyenkor a táp még kielégíti a szükségleteit, de nem olyan fejlett a bélrendszere más kajákra. Gondold át, hidd el, nem fog éhezni a tápszertől!! Az anyatejjel meg ne foglalkozz, csak az nem érti miért nincs, akiből ömlik, de hidd el, itt mi vagyunk néhányan a topikból akiknek hasonló tapasztalatuk van, mint neked!!!

Niki nagyon édi a virágokkal!!! (Még szerencse hogy nem csak én öltöztetem talpig rózsaszínűbe a lányomat!!)

Panni, jobbulást Márknak!!! Próbálj meg egy kis kamillateát csöpizni a nózijába, az feloldja a cuccot, gyulladáscsökkentő és kicsit szárítja is, de nem keserű mint az orrcsöpik! Hátha. :roll:

KLári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Szilvi
Annyira örülök, hogy megoldódott a szopizás. Szupi, hogy ennyi tejcsid van, így le is tudsz adni (persze csak ha akarsz), és más kisbabának is jut, akiknek nagy szüksége van rá. Remélem megmarad ez a mennyiség, és még a fagyasztóba is kerül későbbiekre.
Ezt remélem nem veszed tolakodásnak, vagy pofátlanságnak, nem beleugatni akartam, de még mielőtt megszületett Roland, én elhatároztam, ha sok tejcsim lesz, adok le, és akkor a rászorultaknak lesz fincsi kajcsijuk. Sajna ez nem jött össze.

Kata
Szegény Lizus, küldünk mi is egy rakat pozitív energiát, és drukkolunk nektek.

Panni
Márk igazi "produkciós iroda" nagyon ügyes. Ezek a rucik, amiket rá adtok a babókra annyira tutik. Ő is nagyon pasis!

Szuvajdzsity
Szívesen nézzük a babás képeket, szóval nyugodtan töltögesd!
:lol: :lol: :lol:
Édes a babával, ahogy játszik. Lesz kistestvér?

Azt hiszem, egyenlőre akkor hanyagolom a kiegészítéseket, de azért ezt még estig megrágom. Nem tudom, aztán ne hogy az legyen a baj, hogy eddig kapta, most meg nem, aztán megint. Jaj, már zsong a fejem. Szeretnék minden tuti jól csinálni, de ez egyre kevesebbszer sikerül. Azért nem adom fel.

Pusza

Kép
übi

[quote]S írta:zeretnék minden tuti jól csinálni, de ez egyre kevesebbszer sikerül. Azért nem adom fel

Kati, ez hülyeség!!!! Nem igaz hogy nem sikerül, csak újabb kihívások vannak!!! De ha belegondolsz, mi megy úgy ahogy elképzelted??? Semmi :lol:

És mindent jól csinálsz, hallgass az ösztöneidre. Az meg tuti nem okoz bajt hogy párszor adtál neki mást is!

Kérdezted nálunk mi volt a gond: pco, rendszertelen peteérés (egyszer volt, hol nem volt :lol: ), baloldali petevezető totál elzáródva. DE: szülés után elmentem hormonvizsgálatra, TELJESEN rendben volt minden, és azóta is tk rendszeresen jön meg, nem úgy mint régen. Sztem a terhesség meg a szülés kicsit rendbe rakta a hormonokat :lol:

KLári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Ducmorgó éjszaka nem akart szopizni :cry: , de reggelre újra megjött a kedve. :D Vszinű lustácska.
Kata: Nagyon, nagyon gondolok rátok, sok-sok energiát kívánok. Habár ahogy visszaolvasok, abban nincs hiány!Szuper anya vagy! :)
Zsófi: Gabó mondta, hogy látta Samut és nagyon ügyesen mozog. :lol: Szerintem az első pillanattól értenek mindent, azt, hogy mikortól hajtanak végre különböző „utasításokat” nem tudom, mert nekem Árpi majd 14 évesen sem karja megtenni, pedig tuti érti. :?
Edus: Ha a közelben lennél, már vihetnéd is. Épp apának mondta, hogy fagyasztót kell venni. :D :lol:
Panni: Márk nagyon ügyi! Jobbulást neki!
Kati: Még csak a fagyasztóba pakolászom. Elég körülményes leadni, ráadásul, mi nem Bp-en lakunk. Nem akarom a tejhozamommal borzolni a kedélyeket, de amikor Gábort szoptattam, 150 l anyatejet vittek el háztól, volt amikor 3 apuka állt egyszerre a konyhában kis flakonokkal. :oops: Abban az időben nagyon jó pénz volt benne és nem volt ennyire szigorítva. Akkori gyerekorvos cikket akart rólam íratni a Kismama újságban, de kinevettem. Megkérdeztem mi lenne a címe” Tárnoki tejcsárda” ? Tehát, nem lettem címlap sztár. :P

Ma jubilálunk! Ma egy éve, hogy belémhasított az érzés, nekem lesz még egy gyerekem! Igaz, kislányra gondoltam, de ez így tökéletes!
Megyek! Jelenésem van!

ui. Bocsi akinek nem írtam, mindenkire gondolok ám + a képek is elbűvölnek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Ami kimaradt: Képzeljétek, tegnap felhívott az egyik ismerősöm, aki már nagymama kórban van. Elmeséltem neki, hogyan telnek napjaink+ a tejhozammal is eldicsekedtem. Mi volt a reakciója?! Miért akarok fejőstehén lenni, :? miért nem maradok meg inkább nőnek?! :shock: :shock: Hát, se köpni, se nyelni nem tudtam. Saját vélemény: Ha a Jó Isten ennyivel áldott meg, akkor ezt kell megbecsülnöm és élnem a lehetőséggel. :D

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

fejőstehén????????????
kerekpocak

Writeonly

10-kor eljöttem, elköszöntem. Azóta üvölt. Adtak neki cumit (láttam... fél órát vártak vele). A nőcikre egy szavam se lehet, folyamatosan kísérgetik, adnak neki ezt-azt, de mindent eldob, és üvölt, hogy anya. Hát ez van. Mindjárt megyek érte. Még pár nap és megnyitják miattam a Lipótot újra... :)

M.
mircike

most csak reakció:

Szilvi szuper vagy, fantasztikus, hogy ennyi tejcsid van!! a fejőstehénért haradszom!!!!!!!! :evil:

Mircike, kitartás!!!!!!!!!!!!!!

ÜbiKati, jó anya vagy!!!!!!!!!!!!!

Márknak sok sok gyógypuszi!!!!!!!!!!!!

Samu nagyon ügyes legény!!!!!!!!!

pusz
mangó

jaj!!!!!

Nikkancs nagyon nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mangó

MIRCIKE, KITARTÁS!! ISSSSZONYÚ NEHÉZ, TUDOM. ÍGY MEG, HOGY LÁTOD MIRKÓT, SZERINTEM MÉG NEHEZEBB. SZÉPEN BESZOKIK MAJD.EZ A NORMÁLIS, MIÉRT IS NE HIÁNYOLNA, ÖSSZE VOLTATOK NŐVE MAJD KÉT ÉVIG. HA SZÓ NÉLKÜL MEGMARADNA NÉLKÜLED, AZ LENNE A FURCSA.

SZILVI,
JAAAJ DE HÜLYESÉGET MONDOTT AZ ISMERŐSÖD (MÁR BOCSI..). IRIGYLÉSREMÉLTÓ, HOGY ENNYI TEJECSKÉD VAN!! :wink:

NÓRA, MI VOLTN TEGNAP AZ OVIS FOGADÓÓRÁN?

KépKép
logi

sziasztok !

nekem még mindig rossz a babanet órája, hiába állítottam át a profilban. na mindegy.

Reni, Niki a virágok közt, mint vmi tündér ! nem semmi, h. már szalad ! nagyon ügyi !
ez a maciizé Veresegyházon van, bővebben itt:
http://www.medveotthon.hu

nekem meg az a játszóasztal v. mi tetszik nagyon ! ezt hogy hívják és hol vettétek?

jaj szegény Márk ! jó sokat beteg ! v. a fogától lett taknyos? sok gyógypuszi neki ! neked Panni meg kitartást az éjszakákhoz ! a lépcsős képek nagyon tutik !

Zsófi, gratula Samunak, jól felturbósodott !! :D

Kata, mindig összerezzenek, amikor írsz ezekről a görcsökről, drukkolok nagyon ! ez a buksimüütét is számomra ijesztően hangzik..
remélem nem kerül rá sor, és minden rendben lesz Lizával. nem lehet ezt kinőni, ami neki van?

Szilvi, fogadjunk ennek az ismerősnek nincs gyereke, v. ha van sosem volt teje, aztán irigykedik. v. passz. lehet, h. csak szimplán idióta.
"Árpi 14 évesen sem érti " :arrow: :lol: :lol:

Mircike.. jaaaaj... borzasztó lehet ezt végignézni.
lehet még sem annyira jó, h. rálátsz az udvarra?

mi ma voltunk mondókázni, Laura ma az ismerkedős-barátkozós formáját hozta. úgy örültem neki.
a lány aki tartja már csak jövő héten lesz, aztán már nem, mert májusban szül. remélem egy jófej -szimpi vkit raknak a helyére.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

[quote="csillik szilvi"] írta:csillik szilvi
Szerintem az első pillanattól értenek mindent, azt, hogy mikortól hajtanak végre különböző „utasításokat” nem tudom, mert nekem Árpi majd 14 évesen sem karja megtenni, pedig tuti érti. :?
Nem akarom a tejhozamommal borzolni a kedélyeket, de amikor Gábort szoptattam, 150 l anyatejet vittek el háztól, volt amikor 3 apuka állt egyszerre a konyhában kis flakonokkal. :oops: Abban az időben nagyon jó pénz volt benne és nem volt ennyire szigorítva. Akkori gyerekorvos cikket akart rólam íratni a Kismama újságban, de kinevettem. Megkérdeztem mi lenne a címe” Tárnoki tejcsárda” ? Tehát, nem lettem címlap sztár. :P

hát ezekkel nagyon jól megmosolyogtattál Szilvi!!!!!!!!! :lol:
te figyu, ez a tejmennyiség tényleg ijesztő !! :shock: :shock: :lol: :lol:
szuppppper !!!!
gyerünk kis ducmorgó azzal a szopival, mert anya már telepakolja a frigót is :wink:
inkább rakd most a pocóba frissen, felengedve már nem az igazi :?

Nekem nagy kincs volt mindig a tejcsi, mert sosem úszkáltunk benne.
így ha néha jutott a fagyasztóba, eljártam egy örömtáncot felette.
namármost a kisasszony nehogy azt higyjétek hogy megissza a fagyi-tejcsit!!! :shock: :shock:
nem ízlik neki :roll:
a szívem szakad meg, de mehet a csapba. mondjuk nincs sok, de akkor is.
tudjátok az a régi email :arrow: amikor az anyatej lép minden arany elé a prioritási listán! :roll:
emlékszem fejtem-fejtem és feldöntöttem. még a svábhegyen, amikor 8an fejtünk együtt éjjel 12-kor hogy legyen a babáknak hajnalra. na akkor eccerre 8an vígasztaltak hogy meg ne őrüljek bánatomban :roll: :wink:

ja ez az utasításos is nagyon vicces! nekem is amúgy ez ugrott be amikor olvastam zsófi hsz-ét :lol: :lol: :lol:
hogy az első pillanattól értenek mindent, a többi meg szépen kialakul majd amikor úgy kell....... vagy nem :lol: :lol: :lol:
lmkata

többen kérdeztétek...
- ami Lizunak van az egy nagyon ritka akármi
- nagyobb az esélye annak h nem növi ki, mert túl nagy az eltérés a buksiban
- azért nem nagyon reagál a gyógyszerre mert szerkezeti eltérés van
- ezek miatt van egyáltalán ez a szemét epi
- nagyon nagyon bonyolult eset, nem biztos hogy sikerül egyáltalán csak a gyógyszerekkel leállítani mert túl nagy az eltérés....
- a műtét jön ilyenkor szóba, igen, agyműtét. HA sikerül lokalizálni egy görcs-gócot. :? de ez sem biztos. szóval engem kiver a víz ha arra gondolok lehet hgy megműtik a nem túl távoli jövőben, de akkor még jobban, ha nem mert az azt jelentené hogy nem műthető, meg ugye gyógyszerre sem reagál de akkor nemtom mi lesz velünk .......... ilyenre most még nem gondolunk.

nektek bizti furán hangzik, de én úgy szeretném ha "csak" szimplán valami gyakrabban előforduló kisgyermekkori epilepsziával állnánk szemben.
már az sem érdekel h epis. csak hogy tudjanak már kezdeni vele végre valamit!!!!!!
lmkata

amúgy mi nagyon mákosak vagyunk Lizával, hogy ő így van mindennek ellenére!

ma voltunk korai fejlesztésen, első alkalom, felmérés. és a csajszi is (Bogi) nagyon csodálkozott hogy Lizus ilyen jól van mindenhez képest.

azt mondja a hasonló súlyos epilepsziásak, akik 3 gyógyszert szednek + injekcó!!!!!!!!!!!!!! (el tudjátok képzelni milyen szinten tompítja ez be a babákat???), csak fekszenek és passzívan néznek maguk elé....
és Lizu ugye beszélget, aktívan rúgkapál, hangot+tárgyat kitűnően követ!!, figyel!!, csak tárgyat nem követ annyira, de ez a látás miatt.. mostmár hason is egész szépen fekszik és nem sír, stbstb.
ja és kérem hasról átfordult, csak a végén kellett a lábánál betámasztani hogy átrúgja magát. mondtam Boginak, ha ilyen hatással van Lizusra, hozom minden nap! :lol: :lol: :lol: :lol:

úgyhogy én ma -hogy is szoktátok írni? - ESZETLEN BOLDOG voltam, hogy végre egy kívülűlló szakember ilyen csupa klassz dolgot mondott nekünk !!!

(jaaaj remélem nem jönnek majd most a rossz dolgok a jó után.. :roll: )
lmkata

Kép
lmkata

Zsófi jelentem ma beszereztük a Brendonban a kádbarakhatós fürdős cuccot :lol: :lol: :lol:
(bár állítólag 8 kg-ig jó, és Liza épp annyi, de sztem hülyeség ez a 8 kg-os határ... Samu még használja?)
lmkata

igen!!!!
kerekpocak

samu megtanult labdázni!!!!!!!!
délelőtt még nem gurította/dobta vissza, délután még 2x játszottunk és most este sikerült!!!! visszagurítja a labdát és annyira örül magának!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

jUJUJUJ DE NAGYON JÓ EZ A KÉP KATA!!! CSODASZÉP LIZUS!!!MEGZABÁLOM... :D SZUPER, HOGY VÉGRE MÁS IS ÉSZREVETTE,HOGY MILYEN ÜGYI A KISCSAJ!! :wink: VÉÉÉGRE!!

KépKép
logi

Kata, Liza szeme olyan színüü, mint a pulcsija !
gyönyörüü kék !

majd kérünk jelentést mit szólt a fürdetőfotelhez !

Marcsi

KépKép
alon

Annyira cuki baba Liza! És gyönyörű szeme van!
A pólóját elsőre pöttyösnek láttam, és az jutott eszembe hogy LiziRudi :lol: Főleg a múltkori Túró Rudis kép után!

Kata, most komolyan: ha más babák akik hasonlóan "súlyos" esetek, és nem reagálnak semmire és sokkal több gyógyszer is kell nekik, akkor Lizit hogy sorolhatják a hasonló súlyos esetekhez? Akkor csak kell lenni valami reménynek hogy talán jobb lesz, nem? Hiszen ő forog, nézelődik, reagál, vidám, beszélget, és a képeken is tökre átjön hogy néz (és nem csak lát)!!

Én ezt nem értem... :roll:

És még szép hogy örültök neki! Hát bearanyozza az életeteket!!!

Klári

Klári
Kép
ganti

bakker :oops: :oops: :oops: :oops:

LAURÁNAK NAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

pár szó rohanva:

Kata, Lizus GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!ANNYIRA SZÉPEK A SZEMEI!!!!!!!OLYAN GYÖNYÖRŰ, TISZTAKÉK SZEMPÁR!!!!!!!!!Annyira édes, ahogy vmin elmerenget. :D :D És annyira cukkancs az almás body! Mivel én ilyenkor már túl fáradt (használhatatlan vagyok agyilag) így csak Zsókát, és Klárit tudom ismételni, + tényleg tűnjenek már el azok a fránya görcsök! :evil: :evil: Annyira jó volna, ha vmi bejönne, megoldás lenne Lizu számára. :)

Klári, még nem is gratuláltam,h miylen ügyes Julika! :D

LOLONAK BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!! :D :D

Samunak is gratesz a labdázáshoz! :D

Nóra, mi volt a szülőin/fogadó órán az oviban? Mit mondtak? :shock:

Szilvi, le a kalappal a kitartásodért! Főleg azért is, mert egyedül csinálod, minden segítség nélkül! :D Hallod, emberfeletti!!!!!!!! :) (én már tudom, h 2 gyereknél milyen, de gondolom, hasonló lesz, nálunk is szeptembertől..) Tejhozamért, gratesz! Nénike, bizti kicsit konzervatív e téren... :oops: 8) :wink: Gratesz a jubilálásért is! 8)

Mircike, tudom, nehéz, és sztem is nehezíti a helyzetet, h rálátsz..., de kitartás, minden nap könyebb lesz! :oops: 8)

Ja Marcsi, medvés képek tutik!!!!!!!!!!!!! :D :D

Timcsi, nagyon klasszak vagytok Balával! :D Sajnálom,h nem volt szép időtök! :evil: :evil:

Panni, Márknak jobbulást. :) Nálunk is a fogzással szokott egy kis taknyosság is járni. :evil: :roll: :oops: Nem tudom, miért, de olvastam, h vannak gyerekek, akik hajlamosabbak rá, sőt gyengébb az immunrendszerük, van, amelyik babónak meg megy a hasa.., vmelyik meg meg sem érzi..., szal ahány babó, annyiféle reakció. :shock: :roll: :oops: 8) :? (pl Zsig nem taknyosodott, Zsomb meg igen.. :shock: :roll: :oops: )

Velünk most semmi különös. Voltam 2 hete csapoláson, hát nem volt egy kellemes érzés, de rájöttem,h megint kell mennem, mert jövő hétre terveztem, de akkor már szünete lesz Zsignek, és 1 gyerekkel még csak csak megjárom, elintézem, de 2vel :roll: :roll: :oops: :shock: ...Szal megint készülhetek lelkileg, meg mindnehogyan..., úgy nem szeretem. (ilyen még nem volt velem, de most is még barna a helye, annyira nem jól vette le a védőnő... :evil: :evil: Most jöhet a másik kéz... :roll: :oops: :? :( 8) :wink:
Tökik nőnek, Zsig egyre többet mond angolul, eszméletlen,h milyen fogékony az agy. Zsombra kíváncsi leszek, sztem ő később kezd el dumálni, mert egész nap 2nyelvű környezetben van. De már ő is mondogat pár - és persze a legfontosabb szavakat-, így pl, ha vmit nagyon akar v reklamál: annnnyyyaaa!!!!!!!!! :roll: 8) 8) :lol:

Pusszok, jó éjt! e :D
mazsolák

Lizurudi kék szerkóban cukormackó édes kislány!!!!!!!!!!!!!!!

éljen éljen h más is látta, milyen aktív a kiscsaj!!!!!

LOLONAK BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!!!!!!!!
kerekpocak

köszönjük a köszöntéseket !

Reni, még neked akad írtam reggel, csak szita agyam van, h. ne keseredj el, mert azt szokták mondani, h. akinek későn bújnak ki a fogai, annak jó erős, egészséges fogai lesznek nagykorára. :wink:
:D

Edus, nekem egy ismerősöm mesélte, akinek 3 gyereke van, h. neki harmadjára is megcsinálták a vércsoportazonosítást. :lol: nekem ez magas.
megkérdezte a dokit, h. ez miért szükséges 3x, de nem tudott rá válaszolni.. :?
én amúgy a vérnyomástmérést nem bírom, a vérvétel az inkább jöhet.

Zsófi, nagyon ügyes Samu !
Laura sajnos még semmi ilyen kunsztot nem tud, pedig tanítgatom. mármint pápázás, tapsolás, labdázás, pusziadás stb.
viszont toronyrombolásban és kukucsozásban ott van. :lol:

Julcsi, Anacinóra? rég voltatok !

Marcsi

KépKép
alon

ja, meg néztem a táblicskut, h. a talin sajtos rúdból és\vagy pogiból nem lesz hiány ! :lol:

Marcsi

KépKép
alon

jó reggeleket!!

tegnap írtam ám mindenkinek egy csomót, de megint vmi 500-as hibát írt ki a babanet és nem engedett...
tök gyakran rossz, nem??????????

labdázós, toronyrombolós, kukuccsolós, anyáááááért kiáltós, angolul ügyin beszélős, fogacskákkal megküzdős, csajozós, gyönyörűséges, bölcsis, pici és nagyobb babáknak, mindenkinek nagy cuppantás a tudományokért!! :wink:

KLári igen..
mármint nem értem én sem. de tudod rájöttem egy elég fontos dologra!!!!!!!!! megírom priviben, mert nem szeretném a többieket ezzel untatni........ :roll: :oops:

na megtaláltam amit tegnap írtam nektek, bemásolom most :wink:

Bocsi csajok, hogy ennyit írok, de Lizu, Noé és Ákos is alszanak!!!!
A lakás tiszta, rendben, a szárító tele, ebédeltünk hamburgert, álmos nem vagyok, szóval semmi dolgom végre! (najó ez így nyílván hülyeség mert számos tennivalót tudnék találni itthon ha nagyon akarnám, de akarja a fene...)
Muszáj kiélnem magam amíg lehet :lol:

szóval:

Nikkancs a virágok közt nekem is nagyon bejött!!! :lol: :lol: :lol:
Reni, ahogy gugol az a picilány!!!!!!!!!!! hát valami besz@rás olyan édes - már sorry :lol:

Márk és a lépcső! :lol: nagyon ügyes a nagyfiú, meg is kell azt rendesen tanulni, kérem ahol ennyi megmásznivaló lépcsőfok lakik :)
édes pici csillag, nagyon nagyon megszenvedi ezt a fogat :? meg te is Panni :?
(jujjjaaaajjj ajjjjaaaajjjj ez még vár ránk :? )

Zsófi mondtam/írtam már hogy szuper a matektanár vagy csak akartam? lusta vok visszakeresni :oops: :oops: :oops: KÖSZI!!!!!!!
és megint el vagy tűnve! :lol:

Klári, a múltkor annyira jó volt olvasni Juli szavait, még nem is mondtam h milyen ügyin dumcsizik már :lol: :lol: :lol: szerintem ő egy kis cserfes lesz... :wink: nem?

Zsóka, most megint új gyógyszert szedünk, mármint a 3. új, 2 marad állandó. egyelőre nem látok áttörést :roll:

Mircike kibírod, nem kell Lipót. mert nincs nagyon más sajna :? szörnyű lehet, de bizti már csak néhány nap!!!!! (mondom én a nagy bölcsi-tapasztalt, mi? :wink: )

Mindenkit cuppantok, megyek gyereket kelteni :lol: mert most nézem hogy urissssssssten 17:40 van :?
lmkata

Kata, szerintem mondhatom a többiek nevében is, hogy nem untatsz minket! én pl. minden történésre kiváncsi vagyok, írj!!!!!!!
mangó

nem is vagyok eltűnve. ezen az oldalon 5 hszem van. nem hosszúak mert aztsetudomholállafejem
kerekpocak

na csak kicsaltam még1 hsz-t a Zsófitól :wink: :wink: :wink: :wink:
pusssssssssssssssssssszzzzzzzzz te sokfeléállósfejű!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P

mangóAngi édes vagy, de tényleg néha már kínos hogy mennyit filozofálok itt, csak kikívánkozik olykor.
mikor ráérős kedvem van. :wink:

megyek, gyermek felébredt, kipihente a hajali tornázást :? :shock:
(ma 8ra mentünk...)
lmkata

ezért muszáj volt újra belépnem hogy feltegyem nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lmkata

[quote="kerekpocak"]n írta:kerekpocakem is vagyok eltűnve. ezen az oldalon 5 hszem van. nem hosszúak mert aztsetudomholállafejem

ebből ez utóbbi rám is igaz, főzök, mosok, tergetek - szerintem elöző életemben patyolatos lehettem :roll: :oops: 8) . Közben nem elég, h sietek, még Zsombesz is üti a klavit. :x Szal a LÉNYEG!!!KATA, NEM UNTATSZ, AHOGY ANZSI IS ÍRTA! NEKEM MÁR RÉSZEM LIZU!!!!!!!!!!ÉS IGENIS KÍVÁNCSI VAGYOK ÉN IS MINDENRE -még ha mindig nincs is időm, energiám reagálni :oops: :oops: - . Szal nem untatsz minket, aki meg úgy gondolja - de sztem nincs itt olyan!!! - , az tovalép. És csak filozgass, hiszen én rengeteget tanulok tőled!!!!!!!!!!!!!!!!Sztem irigylésre méltó a hozzáállásod, pozitívitásod, és csak ragozhatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :) :)

Na rohanok, mert mától nincs járóka, ugyanis Zsombor már önállóan ki/bemászik belőle, így ami volt 5 perc "pihi" már az sincs. :roll: :oops: :evil: :shock:

kép nagyon tutkó, és megyek,mit rohanok!!!!!!!!!!de ez kikívánkozott belőlem!!!!!!!!!! 8)
mazsolák

Amíg megkreáltam a hszmat, addig Zsombesz levetközött. :evil: :evil: :twisted: :twisted: :x :roll: :? 8) :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, tényleg nincs elég "bajom" :roll:
mazsolák

na még egy gyorsat.. 8)

szal zsófi, kérdezted, h "mit ért a gyerek?"

apája szerint elég korán, és mindent, csak van egy olyan, h szelektív hallás, és értés... :oops: 8) :lol: :wink:

na pusszok :)
mazsolák

levetkőzött????????????????????????????
:shock: :shock: :shock: :shock:
melege van a lelkemnek???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát Edu legyen a talpán, aki bírja ezt az iramot! :wink: :wink: :wink:

jó-jó-jó... akkor majd írok... :wink:
lmkata

Bölcsi: ma is sírás volt, de ma már nem két órát álltam az ablakban, csak negyed órát. Pedig hallottam végig, mert a főnöknél nyitva volt az ablak. De legalább ő is hallotta, hogy nem véletlenül lesz három hét ez a szabi... És azt mondták, hogy a gyermek jól halad, mert ma kevesebbet sírt, mint tegnap. Ebédhez megint behívtak, mert akkor már nagyon durván sírt. De legalább evett!!! Tegnap enni se akart egyáltalán, megjegyzem vasárnap óta ma kakilt először.
Amúgy azért jó, hogy látom, mert látom, hogy jól bánnak vele. Emiatt nem kell tehát izgulnom. Mert látatlanban mindenféle horror eszembe jutna. De így látom, hogy tényleg hurcolja a néni magával, ölben van, vagy pedig vigyázzállásban sír, és nem mozdul. De akkor se hagyják ott sokáig, tényleg. Szóval a gondozó néni előtt teljesen le a kalappal. Emiatt ma már például sokkal nyugodtabb voltam. Tényleg. A benn alvás persze a héten még elmarad. Ha már nem sír délelőtt, akkor megpróbálják.
Sok minden jár a fejemben ezzel kapcsolatban, de a mérleg még mindig bőven arra mutat, hogy ezt most végig kell csinálni.
Pusz. M. :)
[Most látom, hogy saját magamat nyugtatom itt ezerrel, legalább kétszer írtam a nyomaték kedvéért, hogy tényleg :) Magamat győzködöm tudat alatt is... :)
Ne haragudjatok, hogy itt monodrámát adok elő és nem is olvasok, de komolyan, mintha pszichiáterhez mennék, amikor kiírom magamból. Köszi nektek :wink: ]
mircike

[quote="mircike"]N írta:mircikee haragudjatok, hogy itt monodrámát adok elő és nem is olvasok, de komolyan, mintha pszichiáterhez mennék, amikor kiírom magamból. Köszi nektek :wink:

Mircike, nemhari! de TÉNYLEG!!!!!!!!!
és sztem pont így vagyok én is, ezért vagyok képes oldalakat írni...
Te, ez jobb amúgy mint a blogterápia!! Nekem.
Én a blogba nem is írok ilyenekről. Ott csak szupi fotók, meg a hapiness. Minek nyomasszam a kedves rokonokat?? Úgysem értik.
Ti meg igen. :roll: :wink:
lmkata

Kép Kép Kép
kerekpocak

Zsófi, végül lett járókátok?

nagyon ügyes a kis pasid!!! :lol: :lol: :lol:
mangó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?