Beus,
szerintem próbálj meg a házidokidtól beutalót kérni endokrinológushoz. Nem hiszem, hogy nőgyógyász írhat oda beutalót, aztán a fene sem tudja
Ladiva,
látod, nem véletlenül volt benned m inden reményem az IR témával kapcsolatban
Tudtam hogy te fogod a legszakszerűbb választ megadni a kérdéseinkre
Fitie,
pénteken van a hivatalos tesztelős napom. De tudod, én nem 3 napos babókat kaptam vissza, hanem 5 naposakat. Szóval ha 3 naposak lettek volna, akkor már ma kellett volna tesztelnem, mert ugye akkor 2 nappal előbb lett volna a beültetésük is. Szóval ezért vagyok biztos a dolgomban.
Képzeljétek, itt a környékünkön lomtalanítás van. Én évek óta meg vagyok őrülve, hogy találjak jó kis székeket, amiket fel kell újítani. Ma találtam is, de persze már "lefoglalta" a kupacot egy család. Amikor el akartuk hozni a 2 széket, közölték, hogy nem ingyen van
Párom még alkudozott volna, mert végülis már 500-at mondtak darabjáért, de monstam, hogy pénzért nem kell. Nem azért, mert jasnáltam volna 1000 Ft-ot két székért, hanem azért, mert nehogy már azért akarjanak kihúzni a zsebemből pénzt, mert ők előbb ott voltak és nem csináltak semmit, csak ülnek a kupacukon. Kicsit kiakadtam ezen. Majd inkább kimegyek egy piacra és ott fizetek érte. Oda legalább el kell fuvarozniuk.