szép napsütéses jónapot!
lehet, hogy mi is kimegyünk majd, de Zsófinak nyügis napja van. talán majd ebéd után egy kicsit, de a kisasszony ma úrinő volt és csak 3/410kor ébredt fel, én meg álltam és vártam 8óta, hogy mikor...
a nagymamámat mégsem műtik, mert nem műthető, a doki meg nem meri vállalni a kockázatot, pedig sürgős lenne. bal szívkamra megnyagyobbodás, ischémiás szívbetegség, cukorbetegség magas vérnyomás, meg ingadozó vérnyomás. asszem ennyi.
nagyon félek, nehogy valami gond legyen...
ő mindig ott volt mellettünk, ha kellett, mindig lehetett rá számítani, kedves, aranyos, imádott minket, amit a másik mamámról nem tudok elmondani. nagyon sokszor kikértem a tanácsát mindenféle dologban.
sarmon!
anyós háza: a párom nevén van, mert valami bődületes adóssága van és azonnal elvennék tőle. már az elején párom kezdte el fizetni, árvaellátásból, meg diákhitelből, meg mellette sokat dolgozott a fősuli alatt is, meg is lett az eredménye...
szóval anyós lúzer, dolgozgat ő a maga módján, de mindig azon panaszkodik, hogy nem bírja, és mivel vállalkozó, és már nem megy valami jól, nem fizeti a járulákait sem, azt a másik fia fizeti, kb annyit, mint amennyit mi fizetünk a házára egy évben.
amikor mi összejöttünk a párommal szó sem volt hogy elköltözünk, de aztán így alakult. anyós egy szép nagy 3szobás házban, ami újépítésű, meg kb 80négyzetméter, amihez van még egy tök jó nagy terasz meg udva, mi meg egy kb alig 45-47négyzetméteres albérletben és kilátásunk sincsen előrejutni.
pedig még szerencsésnek is mondhatjuk magunkat, mert párom egyelőre olyan munkakörben dolgozik, amit nem nagoyn érint a válság és a fizuját is kapja. hát ennyi.
külföld: egyetértek bendével, a betegbiztosítás nem egyszerű móka külföldön. ez az egyik érvem. alanyi jogon, mert kint vagyunk, nem a két szép szemünkért, hanem előtte pl Angliában X időt dolgozni kell...
párom érve viszont az, hogy bár más az életszínvonal,