sziasztok,
Zsóka, tündéri a csajozós Marci ! és ez az Adidas szerkó ! nagyon tetszik, nagyon jól öltözteted a gyerkőcöket ! Laura is így szeret ülni {v. ominózus Z-ülés}, h. közben térdel, de nem marad meg sokáig, inkább hason játszik továbbra is.
Timi, hát igen a szombat nem kifejezetten az outdoor-programok napja volt...
viszont még szerencse, h. volt a szállodában ez a babaszoba, amit írtál. ez ilyen kifejezetten bababarát hotel volt?
a képeken nagyon aranyosak-szépek vagytok !
Übi, a mi ágyunk 4 fokozatban állítható, és az utolsó 3 fokozatot kb.3 hét alatt letudtuk, és így lett a legalsóban. először húzodszkodott, aztán térdelt, aztán felállt, így mentünk le szintenként.
amikor kb.6,5 hós volt, amikor elindult lefelé az ágy, és 7,5 hós korában felállt, akkor már legalul volt. de gondolom az ütem babánként változó.
a mi utazóágyunkhoz van gyárilag egy kivehető vékonyabb típusú összehajtható matrac, szerintem az alá betehető a légzésfigyelő. de anyukámnál van az ágy, és most nem tudom megnézni, de megkérdezem tőle, és akkor megírom.
Szilvi, hurrá-hurrá !! rém ügyesek vagytok !
irigylésre méltó a kitartásod és a hozzállásod !!
az 1 literes fejés meg elképesztő !
sajnos a tornát elaludtuk, ezért délelőtt voltunk sétálni, vásároltunk. éééés Laura életében először kapott egy kiflicsücsköt, kb. 3-4 centis darabkát. rém büszke és boldog volt. szépen el is nyálazta-olvasztotta-maszatolta.
mondjuk végig lestem őt a babakocsiban, nehogy gáz legyen, de szerencsére olyan volt, mintha mindig ezt csinálta volna.
mostmár egyébként a darabos ételtől sem öklendezik, sosem gondoltam volna, h. ez eljön.
lassan nem pépesítek, csak darabolok.
ja, meg mostanában az a szokása, h. mindent megeszik a földről, amit talál. a konyhában 2x söprök naponta, mert óhatatlanul lepotyog vmi. hát a tiltás és odafigyelés ellenére, azért sajnos elég széles a reperoár, amit sikerült onnan felcsemegéznie.
tegnap annyira nem volt gáz, mert "csak" egy kocka nyers hagymát kajált be, ami a főzésnél leesett. olyan büdi volt este ..
de szerencsére nem fájdult meg a hasa tőle, és még ízlett is neki.
{a többit nem sorolom fel, mert még kijön a gyámhatóság.. }
Marcsi