Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, de legalább ingyé táncolhattok Csabival :wink:
Na csók, oszt viszem a zasszonyt az ágyba...
...aludni

Mazsolák
Nem marháskodunk tovább :lol:
mazsolák

akkor mennyi edu? kb 52???
kerekpocak

55(mmzs3 is included)+12,5+9,5
mazsolák

imi :) :) :)

edu nagyon vékony vagy de jó neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem a virrasztástól télleg kárcsú leszek mit amaz nádszál!
kerekpocak

na megyek csabával közösen virrasztani. ülünk a kanapeten mint két csúnya öreg varjú. s lógatjuk a csőrünket. ha már nagyon végünk, lefordulunk magunk alá.
kerekpocak

Na tényleg az uccsó:

Zsófi jó kis hajrá volt :arrow:
UTOLÉRTÜK A SZÜLÉSZETES TOPIKOT :lol: 8)
mazsolák

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a baglyoknak szólt!
lmkata

osztaztánmég:

EDUS GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ VAGY!!!!!!!!!!!!!!
Nekem nem volt ekkora pockom 15 hetesen, annyira szépséges a kis MMZS3 is :wink: :wink: :wink: :wink:
Én egyelőre sajnos még nem vagyok egymagam sem 77 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(asszem, mert mérlegünk az nincs szerencsére :wink: )

Remélem Kerekpocak család a tegnapi dajdaj után még békésen alszik :roll: :wink: :lol:

Nóri gesztenyét tudom h hízlal, nem is adnék :roll: de thanks !!!!!!!!!!!!
Marcsi táblicskut köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lementettem.

Szerelmem (a kicsi = Lizus :lol: ) megint sokkal taknoysabb :evil: :evil: :evil:
ma reggel már kétféle porszívóval szívtuk, és rájöttem h amelyikkel eddig szívtuk, az egy kaka mert alig jött ki vele valami.
de a másikkal nagyon jól sikerült a művelet. :roll: :?
nemm esett túl jól neki reggel 7kor, de már nem bírtam hallgatni ahogy szörcsög :? (ébren volt, játszott magában néha sikongatva hejnal 5:15 óta :? mi meg hunytunk apával :lol: )

akartam kérdezni: zsófi hogy érted hogy nem tudsz Samuval egy szobában aludni? miért? felébred néha? hiszen ő egy olyan messze földön híres szuperalvós kisfiú!!!!!!!!!!!!!!! könyvet írhatna a többi babának a témáról :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja igen! hát a fotók (mmzsk) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagy MMZS az új séróval :roll: :P :P :P jó a szülők hozzáállása :arrow: homlokpuszi :lol:

csókok! léptem! :lol:
lmkata

ImiApu! autó :arrow: folyamatban :wink: megint kinéztünk egy szupit, csak sajna valahol messze van az országban, nem Bp.
de elmennénk érte, csak kémeim hétfőn tudják lecsekkolni az alvázszám alapján az előéletét. és csak akkor indulunk útnak ha az alapján is megéri :wink:
(ÁkosApu itthon lesz szabin H-SZ yippiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!) :lol:
lmkata

Sziasztok!

Már annyira aggitáltatok, hogy átjöttem. Az a baj, hogy elég kevés időt van módom/lelkiismeretem fórumozni, ezért nem akarok sok helyen lenni, mert ha valaki kérdez tőlem valamit, nem akarom, hogy ne válaszoljak.

Van még egy lombikos kismamis topik, ahová "járok" (pedig már igazából nincs jelentősége, hogy lombikos, csak ott jöttünk össze).

Na szóval igyekszem követni itt is az eseményeket!

Mindenkinek szép vasárnapot, boldog babázást. Az én Marcim éppen látni kíván, megyek is!

Mariann

KépKép
g2 mariann

Sziasztok!
Jaj de kár, hogy nincs több időm, olyan jó volt olvasni, ahogy itt marháskodtatok :)

Tök jók a képek is, lányok, fiúk, mamák, ruhák mindenféle nagyon jó!

Helyzetjelentés: h-k még csak ebédig leszünk, szerdán elvileg már ott is alszik. Zsóka: köszi az ajis infót. :)

Nóri: Grat! :)

Pusz mindenki. Betegeknek drukk. M.
mircike

Hűha hogy bírjátok az éjszakázást!!! Kiv.Zsófi aki nem önszántából :lol:

Edus: én már el is felejtettem hogy ekkora egy 15 hetes pocak valahogy azt hittem még alig látszik! (Nekem ha jól emlékszem félidősen volt ekkora... :? ) Zsigu haja

:lol: :lol: :lol: :lol:

ÜbiKati: igen, Apánk nagyon jó fej (=Dévai dr.), de szíve szerint a kismamák helyett is ő szülne, nehogy valami bajuk essen...
Tesót szeretnénk nagyon, rajta vagyunk a témán, ősszel spontán sikerült is, de a bébi meggondolta magát. De most ezerrel várjuk a következőt!!! (És már tudjuk hogy spontán is van esély, ez nagy szó!!!!)

Kata:még eszembe jutott, hogy a céklát még előbb lehet adni mint a paradicsomot. Meghámozod mint egy krumplit és megfőzöd. Mivel kicsit édes, szokták szeretni a babák (Juli imádta míg rá nem jött hogy van brokkoli is, azóta is az a kedvenc). Ja, és klassz színe van (még a pelusban is 8) :lol: :wink: )

Képzeljétek, Juli elkezdett szavakat mondani!!! Nagyon vicces!
A következő a repertoár: baba, mama, papa már 10 hónapos kora óta megy, ezt leszámítva: amama(nagymama), abda (labda), tödök (köldök - minden reggel ellenőrzéssel kombinálva, hogy mindenkinek megvan-e még :lol: ), vavavavava(kutya), nemmejek(nem megyek- válasz a Julika megyünk aludni? kérdésre), gyeje (gyere), cic(cica)

IRTÓ VICCES!!! Na persze a többit halandzsában nyomja.

KLári

Ui.: Edus, küldöm a táblázatot (rendszeresen elfelejtek csatolni dolgokat)

Klári
Kép
ganti

ÜbiKati: visszaolvastam és azt írtam hogy várjuk a következőt - úgy értem próbálkozunk, de még nem sikerült. Nehogymá' téves infókat szórjak szét :?

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!
Két gyors képfeltétel:
ültettem:
Kép

Bori új bringát kapott (a régit kinőtte :( ): Kép

Hurrrrá megint jó idő van!!!! Marci egész nap szunyál a teraszon 8)

EDU, VALAMI ESZMÉLETLENÜL SZÉP KISMAMA VAGY!! A HAJAD IS ANNYIRA GYÖNYÖRŰSÉGES!!! BÜSZKÉK LEHETNEK RÁD A PASIJAID :wink: .
Hát 15 hetesen nekem sem volt még pocim, de az is igaz, hogy nem is vagyok ilyen vékony csinike mint Te :oops: :cry: .
A két rosszcsontZsén meg jót nevettünk Borival. Micsoda két csibész! :lol: Zabbantani való mindkettő. Séró :lol: :lol: :lol: .
Szuper ez a festőköpeny 8) .

Kata, egy súlycsoport lehetünk :roll: :wink: .

puszik

KépKép
logi

Jaaaaaaaaaaj de gyönyörű virágjaid vannak Zsóka!!!!!!!!
a két kis igazi virágszálon - a csibészkén meg a szépségesen kívül :lol:
szuper Borcsa új bicije :wink: látom vadul teker :lol: :lol:
Lizus is kint szunyál a teraszon még :lol:
én beszöktem netezni :P :? nagyikra bíztam a felügyeletet.
de megyek is csak szex és más semmit nézni dvd-n, tesóim betették :wink:

Klári annyira szuperül álltok hozzá - a babatémához!!! tuti sietni fog hozzátok egy kistesó :wink: hamarosan :wink:

egy súlycsoport :lol: :lol: :lol: :P :P :P
lmkata

Sziasztok!

Edus
Nagyon-nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!Gratulálok! Jó dolguk van a pasiknak, egy ilyen szépséget nem lehet nem szeretni!

Imkata
Szegény Lizus, remélem meggyógyul. Nekünk nagyon nehéz volt ez az orszívós téma, sajnállak, ha Ő is olyan kis sírós közben.

Zsóka
Nálad már igazi tavasz van, Borcsa ki is élvezi a kép alapján! :lol:

Ganti
Az esély megvan! Amennyiben nem vagyok túl tolakodó, nálatok mi volt gond? Ha gondolod jöhet priviben! Csak azért, hogy mi is reménykedhesünk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Most ennyi!

Pusza, majd jövök!

Ja, Rolandnak kevertem az almába narancsot, nem ette meg, sőt még sírt is! Azonban kicsit később külön a nari levét benyelte. Ennyi, a védőnő pedig azt mondta, hogy minden az almához keverjek, az legyen az alap, mert azt ette elöszőr. Most vettem még sütőtököt és őszibarackot bébikonzerv formájában, hogy azt is megtudjuk kóstolni. A zöldségesnél már nem lehet kapni. Kíváncsi vagyok ízlik-e neki, majd pár napon belül kiderül!

Kati

Kép
übi

hajnali 4ig bírtuk, akkor át mentünk szólni... így sikerült 3 órát aludni.
samu próbál 4kézlábra emelkedni :)

sőt!

tessenek nézni: Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

átmentünk - 1 szó. tisztára kész vok. :)
kerekpocak

Edus, tényleg nagyon csini vagy! de hogy én ezt a 77 kg-t mire megértettem! :shock: Először azt hittem te vagy annyi, mondom az nem lehet, aztán meg hogy Imi :), aztán leesett, hogy a következő hszben van a magyarázat. :) (nem vagyok ám ilyen nehéz felfogású csak mostanában ahogy kapkodva olvasok...).
Zsigu haja nagyon tuti! Meg a festőköpeny is, de a legtutibbak a harisnyás lábacskák! :) :)

Zsóka, a virágok is nagyon szépek, meg a kertetek is tök jó! No meg Borcsi a bicajon! :)

Zsófi, ez a buli iszonyat lehetett. Én már attól kiakadtam vmelyik nap, hogy a szomszéd utcában a visítós kutya rázendített, hajnalban pont mikor Farkast altattam. De egy mesterséges bulitól biztos agyvérzést kapnék.
Azt én is kérdezném, hogy miért nem tudsz Samuval egy szobában aludni?
Amúgy nagyon nagyon ügyes Samu, ebből mindjárt állás lesz! Nagyon beindult mostanában. :)

Lizusnak jobbulást!
Kata, bocs ez nem idevaló téma, de te mint nagy Vészhelyzet rajongó meg tudnád mondani, hogy hogy keveredett az a főnővér aki orvos lett és most terhes (most nem jut eszembe a neve), a doktor "kovács" mellé? Utoljára még Farkó születése előtt láttam és akkor még a szőke pukkancs mentős csajszi volt a nője (az ő nevét sem tudom :oops: ). :?: :?: :?:

Marcsi, köszi a tescos magyarázatot. :) :) :) Jó volt a buli a csajokkal? Most azért belegondoltam, hogy amióta Farkó megszületett egyszer voltam csak a papa koncertjén, amúgy meg semmi, se mozi se egyéb...de valahogy nem tudom itthon hagyni, mindig félek hogy felébred..na majd később.

Angi hogy megy a költözés?

Na, abbahagyom, puszi Mindnekinek!

Tényleg hogy bírták a picik az óraátállítást? Nálunk zökkenőmentes volt hálistennek, csak negyed órával fürödtünk később, a napközbeni időpontokat pedig tartottuk új idő szerint. :)

Kép
nóri8

gyors reag: azért nem tudunk samuval aludni, mert bár cukin sokat alszik, de én még úgyis hallom azt h a másik oldalára fordul, h másik szobában alszunk. és be van csukva az ajtaja. minden sóhajára felébredek, egyszer már egy buli alkalmával (amikor 5ig tartott a zaj) próbáltunk vele aludni, de moccani nem mertem, nehogy felébredjen, amikor álmában felsóhajtott rögtön felébredtem és én nagyon nehezen alszom vissza. az még hozzátartozik, h jelenlegi lakásunk 46 nm. ebből samu szobája 11, tehát szorosan az ágyunk mellett van az ő ágya. én sajnos nagyon éeren alszom ő meg zajosan .
kerekpocak

Sziasztok! :D

Egy rövid reakció, mert ma is sokat csavarogtunk, és nagyon fáradt vagyok.8)
Mindenki, aki azt hitte, h én bírok olyan sokáig fent lenni, tévedés, és már hullán esem az ágyba, és durmolok ezerrel. :oops: 8)

A dícséreteket köszönöm! :) Nagyon jól esik! :) Zsiguval nekem is ilyenkor kezdett el látszódni a pocak, Zsombnál már nagyobbacska volt, most meg már nagy :oops: , innen is látszik, h az én hasizmom, kötőszövetem sem tuti. :roll: :shock: :oops: :?

Nóri, sokan megszólnak,h mért adok a fiúkra harisnyát, de mindkettő leveszi:mind a zoknit, mind a cipőt is :evil: :evil: , és nem akarom, h felfázzanak. :( Ezt legalább hosszabb ideig tart lecibálni magukról, de leszedik sajna.. :oops: :oops: :? :(

Zsókám, virágok gyönyörűek, és tök jó Borcsi új bringája. Látszik a képen, h élvezettel tekeri. :D :D Zsknek is azt hoz a nyuszi.., már nagyon várják. 8)

képzeljétek, olyan, mintha már érezném mocorogni a legkisebbZst. :oops: 8) :wink:

Zsófi, csodálom, h csak 4kor mentél át szólni, csoda, h addig bírtátok. :evil: :evil: :shock: :roll: Samunak gratesz! nagyon ügyi! :D :D

Lizusnak jobbulás! :) :)

Klári, drukkok!Csatlakozom Katához! :D :D

Reni, Zsókám elmentünk beszerzőkörútra - a részleteket majd saját emilen - , hát jól elcsábultunk! :oops: 8) Nem is hittem volna, h ilyen klassz cuccok vannak,mind lányka, mind fiú! és nem drága abszolute. Majd lefotózom, milyen klafi cuccokat kaptak a tökik. 8)

Holnap reggel megy a táblázat, ma este még összerakom. :)

Pusszok, jó éjt mindnekinek! Vigyázzatok magatokra! :D
mazsolák

csak gyors bekukk...

Kata, Lizunak jobbulást !!
gondoltam ma rád, Fóton mentünk keresztül. Veresegyházon voltunk a Macifarmon.
majd holnap teszek fel képeket !
nem tudom ismeritek-e, mi már másodjára voltunk. lehet macikat mézzel -hosszú fakanállal etetni. én nagyon élveztem, sajnáltam, h. Laura még annyira nem éli át ezt, de jót levegőzött-nézelődött.

Klári, nagyon ügyes Juli ! irtó cuki lehet ! remélem a talin is majd hallom, ahogy nyomatja a szöveget !

Übi, miért kezditek ennyire korán a hozzátáplálást? főleg, h. van is tejed?

Zsóka, csak ismételni tudom a többieket, a fotók fantasztikusak !

Mircike, drukk a szerdai ottalváshoz, majd légyszi beszámolót !! ahogy időd engedi persze.

Zsófi, Samu eszméletlen ügyes ! 1,5 hónap alatt mindent behozott ! sőt !
én hálát adok az égnek, h. a házunkban v. gyerekesek v. öregek laknak, legalább buli nincs.. max.nyugdíjastalik..

Nóri, nem volt buli, erre a táncikás go-outra szerintem én már képtelen lennék, v. nagyonsokat kéne innom hozzá. :lol: Leroyban voltunk egy barátnőmmel dumálni, jó volt, ezt viszont nagyon szeretem.
amúgy pont néztem, ahogy ment a "fiatalság" kikenve-kifenve, és akkor is konstatáltam, h. én ebből már kinőttem. hja, régi szép idők.. :wink:

mi úgy csináljuk az óraátállítást, h. minden nap negyed órával korábban fürdik Laura. tehát alapból mi 7-kor kezdjük, ma az ugye nyolckor lett volna, de ezt lecsúsztattuk hn nyolcra. holnap fél nyolc, aztán negyed, és akkor elérjük a 7 órát csütörtökre, és minden a régi kerékvágásban van. amikor másik irányba kellett tolni az órát akkor müüködött ez.

na megyek, mert Apája reklamál.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Bocsánat, de null visszaolvasás, mert kissé hulla vagyok (sikerült nekem is lebetegednem :evil: ), s már megint késő van. Mostanáig a csomagjainkat bombáztam szét. :evil: Hát ez egy katasztrófa! Holnap meg én leszek a mosómaci :evil:
Az energyket köszönjük, Bala 80%-os lett a hétvégére :) Az orrát szívni kellett még ott is (szobanéniktől kért porszívóval 8) ).Szegénykém nagyon nem örült, hogy még ott is találunk rá módot, hogy megkínozzuk.
Az időnk ramaty volt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pénteken az úton végig szakadt, bár aznap mindegy volt, mert úgyis csak 18:00-ra értünk oda.
A szombati taknyos időért viszont pipák vagyunk. Olyan jókat lehetett volna mászkálni a körnéken. :( Helyette maradtunk a szállodában. Egy kis babaszoba játszás volt a napirendben, de mivel senki nem mozdult kia szállodából, így elég tele volt (rengeteg Picúr volt :) --> Bala folyamatosan haverkodott (volna) ha hagyta volna valaki neki :? ). Szegénykénk a délutáni 3 órás alvásunk után szét unta magát (de mi is). Úgyhogy kész felüdülés volt elmenni vacsizni. :oops: :roll:
Bezzeg ma már sütött a Nap. :evil: :D Voltunkegy-két helyen, de alapjában véve siettünk haza. :(
Két kép még gyorsan, aztán majd még jövök ha tudok, de ez nem bizti, mert a hetünk elég zűrös lesz.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Kép
Kép

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!
Az éjszakánk kaotikus volt :cry: . Marci nem is számoltam hányszor, de sokszor ébresdt, Borcsi is nyugtalanul aludt és mi is sokat forgolódtunk Apával :? .Nem tudom mi lehetett a levegőben..

Zsófi, Samu tényleg mindjárt feláll, hihetetlen hogy felgyorsult a fejlődése.

Timcsi, nagyon szépek vagytok!!!!! :) Bala meg olyan nagyfiú már.Amikor bekapcsolódtam a topikba, annyi idős volt, mint most Marci. :D Lemaradtam )vagy inkább figyelmetlenül olvastam, bocsi, de hol voltatok?? Jobbulást Timi!!!

Edu tegyél fel képet a rucikról lécccci!!!!!!!!! :wink:

Nóri-madaras tesco :arrow: éééédes vagy, engem is megnevettettél :lol: .

Na öltözünk, megyünk udvarolni a szomszédba :lol: .Marcinál két héttel fiatalabb Lilikéhez vagyunk hivatalosak.

majd jövök még,puszik

KépKép
logi

Sziasztok!

Azért kezdjük a hozzátáplálást, mert több a tápi mint a tejci. Este marad a cici, vagy ha napközben sikerül fejnem is, akkor azt kapja pluszba, ha nem akkor tápit. Szóval kevesebb tápi, a tejci marad, és a tápit helyettesítem. A lényeg, hogy a tápi mennyiségét csökkentem. Szerintem ez nem lehet gond.

Kérdés:
Mikor kell leengedni az ágyat alsó állásba? Azért kérdezem, mert most akarok utazóágyat venni, és ha le kell amúgy is engednem, akkor nem veszek állíthatót.
Az utazóágyba bele lehet tenni a légzésfigyelőt? Már mint kényelmesen.

Nekem Roland még a szombati időrend szerint létezik. A fürdetést én is fokozatosan hozom előre, hogy ne viselje meg. Azonban Ő 7 után kelt, eddig 6 után kelt. Így most is csúszunk egy órát, amit nagyon bánok, mert mennünk kéne. Na mindegy, előbb-utóbb megszokjuk.

Zsófi
Jól bírtátok az éjszakázást. Rendes tőletek, hogy nem akartátok elrontani más buliját, bár neki is tekintettel kellett volna lenni Rátok, hiszen tutira tudja, hogy az ügyike Samu is ott lakik. Remélem az első felállást is sikerül lencsevégre kapni. Majd azt is tedd fel.

Timi
Rossz idő okozta kedvtelenség nem látszik a képeken :lol:
Nagyon édik vagytok, Bala rendkívül helyes, és vagány a szerkója. Igazi csábító lesz.

Most ennyi, megyek készülődni, hátha Roli felébred és mehetünk. Így sose fogok hazaérni.

Kati

Kép
übi

Sziasztok!

Egy kukkantásnyira itt vagyok! :D
Köszi a szopis tipptkete! :lol: :lol: Tegnap du. összebújtunk, de még csak nyalogatta, aztán ma reggelre mintha csoda történt volna elkezdett szopizni mint a nagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
3 nap csak pityeregtem, hogy miért teszi ezt velem :cry: :cry: , hiszen mindkét fiú szopizott, sőt Gáborka 18 hónapig.
Napi 4 órát fejtem a tejet, :roll: :? és közben számoltam, mint egy megszállott, hogy elég lesz e másnapig. Tegnap rekordot döntöttem :P :P 1030ml :P :P lett. Ma már nem fejem ennyire intenzíven, de azért még így is kell, mert majd szétdurrannak.
Most hétvégi romeltakarítás jön. :evil:

Köszi még egyszer a segítséget!!!

Puszi!
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Csajozós kép :D
sajna hiába próbálkozott marci, kosarat kapott Lilikétől, pedig minden tudását bevetette :D nagyon produkálta magát :lol:
Olyan érdekes volt látni, hogy egyidős gyerkőcök és micsoda méretbeli különbség van köztük. Marci mint egy dömper, akkora Lilcsihez képest :shock: .
Kép

Szilvi, de jóóó, látod, szépen megtanul szopizni Ákos! :wink:
Hihetetlen mennyi tejed van!! Szuper.

KépKép
logi

Übi-Kati
Bocsi, hogy mondom, de szerintem baromira korán vagytok a hozzátápláláshoz akkor is :shock: ! Azért mert tápszert is kap nem azt jelenti, hogy előbb is kell kezdeni a hozzátáplálást! Attól még nem bírja jobban megemészteni a szilárd ételt mint a többi baba és a gyomra sem fejlettebb a befogadásukhoz. De te dolgod!

Majd még jövök, csak ezen megdöbbentem :oops:

Remélem nem haragszol amiért leírtam :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

sziasztok!

Nóri hát nagyon megható h rám gondoltál ER ügyben :wink: ezen jót röhögtem :lol: :lol: :lol:
szóval a szöszkével szétmentek végül, mert a doki túl komolyan akarta a csaj meg nem (ha jól emlékszem) aztán aki most terhes, azzal meg nagyon jó barátok voltak mindig is, bánatukban kufircoltak néhányat és ez lett a vége :lol: :lol: de persze közben meg rá is jöttek h ők az igaziak egymásnak a sok kaland ellenére....

Samu nagyon ügyin próbálkozik!!! Még szerencse hogy ilyen kis kíváncsi természete van, és tudjátok/hagyja magát motiválni :wink: :lol: :lol: :lol:
télleg beturbósította magát :lol: nagyon cukkancsos!!!! :wink: :wink: :wink:
Ja Zsófi! matektanár :arrow: csúcsszuper, a tesóm imádja!!!!!!!! KÖSZI*1000 még egyszer!!! :wink:

Timi :arrow: :evil: ez elég rosszul sikerült kiruccanás volt akkor sajnos de majd legközelebb hátha jobban sikerül :wink:
mindjárt itt a nyár, lehet a Balcsira menni! :wink:

Zsóka és Marcipán udvarolt a kis szomszéd lánykának???
mit szólt a találkához? :wink:

Télleg lehetett vmi éjjel a levegőben (vagy most megint meleg front jön???) mert Lizus is szörnyen vacakul adta elő :?

görcsölt egy elég brutálisat éjjel :evil: :evil: :evil: csak azért nem adtam neki nyugtatót mert a régi adagját tudom csak :oops: :? :evil: , most h 8 kg nemtom mennyit kéne adni
aztán 2 óra múlva megint fent volt és hangosan sikongatott néha, meg magyarázott és hallottam hogy csapkod, jár a keze-lába.... úgy fél óránként megnéztem de ébren volt, nem sírt meg semmi, elvolt, aztán 6-kor kidőlt a fáradtságtól :? :? :? :? :? :?

9-re meg vitte apa és Noé tornázni. hát teljesen kész volt, szegénykémnek nulla ereje volt :? :? :?
én nem értem ezt az egészet :?

délelőtt meg persze most is alszik... totál ki van ütve.
(én nem, mert szunyáltam 10:45-ig :lol: )

szóval Zsóka nemtom mi van, de vmi nem stimm az tuti :?
:shock:
lmkata

sziasztok,

Zsóka, tündéri a csajozós Marci ! és ez az Adidas szerkó ! nagyon tetszik, nagyon jól öltözteted a gyerkőcöket ! Laura is így szeret ülni {v. ominózus Z-ülés}, h. közben térdel, de nem marad meg sokáig, inkább hason játszik továbbra is.

Timi, hát igen a szombat nem kifejezetten az outdoor-programok napja volt... :? viszont még szerencse, h. volt a szállodában ez a babaszoba, amit írtál. ez ilyen kifejezetten bababarát hotel volt?
a képeken nagyon aranyosak-szépek vagytok !

Übi, a mi ágyunk 4 fokozatban állítható, és az utolsó 3 fokozatot kb.3 hét alatt letudtuk, és így lett a legalsóban. először húzodszkodott, aztán térdelt, aztán felállt, így mentünk le szintenként.
amikor kb.6,5 hós volt, amikor elindult lefelé az ágy, és 7,5 hós korában felállt, akkor már legalul volt. de gondolom az ütem babánként változó.

a mi utazóágyunkhoz van gyárilag egy kivehető vékonyabb típusú összehajtható matrac, szerintem az alá betehető a légzésfigyelő. de anyukámnál van az ágy, és most nem tudom megnézni, de megkérdezem tőle, és akkor megírom.

Szilvi, hurrá-hurrá !! rém ügyesek vagytok !
irigylésre méltó a kitartásod és a hozzállásod !!
az 1 literes fejés meg elképesztő !

sajnos a tornát elaludtuk, ezért délelőtt voltunk sétálni, vásároltunk. éééés Laura életében először kapott egy kiflicsücsköt, kb. 3-4 centis darabkát. rém büszke és boldog volt. szépen el is nyálazta-olvasztotta-maszatolta. :D
mondjuk végig lestem őt a babakocsiban, nehogy gáz legyen, de szerencsére olyan volt, mintha mindig ezt csinálta volna.
mostmár egyébként a darabos ételtől sem öklendezik, sosem gondoltam volna, h. ez eljön.
lassan nem pépesítek, csak darabolok.

ja, meg mostanában az a szokása, h. mindent megeszik a földről, amit talál. a konyhában 2x söprök naponta, mert óhatatlanul lepotyog vmi. hát a tiltás és odafigyelés ellenére, azért sajnos elég széles a reperoár, amit sikerült onnan felcsemegéznie.
tegnap annyira nem volt gáz, mert "csak" egy kocka nyers hagymát kajált be, ami a főzésnél leesett. olyan büdi volt este .. :lol: de szerencsére nem fájdult meg a hasa tőle, és még ízlett is neki.
{a többit nem sorolom fel, mert még kijön a gyámhatóság.. }

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Na Zsóka látom a fejleményt csajozás ügyben :lol:
Hát pedig Marci még szép melegítőt is felvett.. :roll: nem baj, majd visszasírja még a kislány az udvarlást! :roll: :wink: :wink: :wink:

Marcsi, nem voltunk még ott Veresen, de hallottam róla.
Majd várom a képeket!!!! :lol: :lol:

No igen a mi "csodás" Fótunk. Még egy nyamvadt icipici kicsike játszótér sincs itt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez azért brutál durva sztem. nagyon szar a város-vezetés. :?
habár állítólag készül vmi szervezet építeni egyet idén. :? :roll:
meg épül egy hatalmas, gyönyörű, új általános iskola. tőlünk nem messze (az ablakból nyomon tudom követni az építkezést, mert rálátunk) remélem szipiszupi lesz (nem csak kinézetre) és akkor jó lesz Lizunak :wink:
lmkata

ezek meg a medvefarmos képek tegnapról:

Kép

Kép

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Reni, Kata, egyszerre írtunk !!

Übi, én is osztom Reni véleményét, h. még korán vagytok..
de persze te tudod.

M.

Marcsi

KépKép
alon

a babanet órája 2 órával kevesebbet mutat, mint a valós. v. vmit én állítottam át rosszul?
nektek jól jár?

Marcsi

KépKép
alon

übi-kata sztem is iszonyú korán van! hiszen még csak 3 hós! a tápszeres babák asszem 4-5 hósan kezdik a hozzátápit, nem?
voltam tanítani + utána samu is bejött a suliba, mert tablófotózás volt és le kellett fotózkodnom.
megyek főzni.
ja nem is írtam. tegnap a nagyszülőknél voltunk, és nehezen aludt el így odavettem a karjaimba és 9 napos kora óta először elaludt mellettem! annyira jó volt!!! :lol: :lol: :lol:

nagyon dúl a láv!!!

amúgy ma is, simán feltérdel és feláll, ha a székre valami játékot teszek. utánanyúl és nyomul tovább :lol: :lol: és mindig nyújtja a kezét h állni akar.
kerekpocak

edu: írtam én a táblázatba rágcsát megüdítőt, csak elfelejtettem visszaküldeni. így most azt viszek amiből hiány van! legyen az bármi???
óraátállítás: tegnap korábban kelt a d.u, alvásból, így nálunk az átállítás teljesen észrevétlen maradt.

übi-kati még annyit, h a tápszer nagyon fontos! u.a. mint az anyatej, csak az immunanyagok hiányoznak belőle! de 3 hósan még nem olyan a bél-emésztő stb stb rendszere, h tápi helyett gyümit kelljen neki adni! miért baj ha tápit kap??? az nem tesz neki rosszat!!! nyilván az anyatej a legjobb, de a tápszer is nagyon nagyon jó!
kerekpocak

marcsi :::: profil időbeállítás: m.o. nyári időszámítás
kerekpocak

Igen igen, Marcsi, ez a konyhakőről evés nálunk is menő :? . a legdurvább falat eddig egy egész szemesbors volt :roll: .Szóval én is gyakran sepregetek. Nagyon ügyi Laura, hogy így el tudja szopogatni a kiflicsücsköt. Szombaton Marci is kapott egy darabka zsömlét a nagyitól, de majd megfulladt :? .
Már én is csak darabos kaját adok Marcipánnak, turmixolásnak vége. Nehezen, de az így általam villával összetört kaját már elfogadja.

Kata, bakker ezek a francos görcsök :evil: :( .Miért nem hagyják már Lizit :cry: .
Marci is alszik, mióta megjöttünk a csajozásból. Remélem ma jobb éjszakánk lesz :roll: . Nagyon bejön Marcinak Lilike :D ,keményen ostromolta a csajt :lol: . Most úgy kedvet kaptam egy kislányhoz. Olyan édes ez a picileány, zabálnivaló. Teljesen más,mint egy kispasi. Persze a kispasikat is imádom :D Csak egy pindúrlányt olyan cukin lehet öltöztetni, kis harisnya+rucika, meg olyan kis hölgyemények :).

KépKép
logi

Kati, szerintem elég még a tápi Rolandnak. Picike ő még nagyon. A védőnő mondta, hogy kezdjétek el a hozzátápit?

KépKép
logi

sziasztok!

Edu!!!!!! nagyon csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!! és Zsék is nagyon édesek!
és nagyon-nagyon szépen köszönjük Bende köszöntését!!! jól esett!!! olyan figyelmes vagy!! :D :D

Zsófi!!!!!! komolyan csak ámulok és bámulok, hogy Samu mennyire ügyes!!!!! gratulálok!!!

Zsóka, nagyon szépek a gyerköcök és szerintem is Lilike még sírni fog Marci után :)

Marcsi, nagyon jól néz ki ez a hely!!! Mosolyogtam azon, hogy Laura "büdi" volt a hagymától :)

Kata, annyira kiváncsi vagyok már a pici dumagépedre :lol: :lol: :lol:

Szilvi!!! gratula, ennyi tejci!!!!!
mangó

ja Zsófi!!! nektek meg nagyon sok kitartás a felújításhoz!!!! sok sok drukk és +++++++++++++++++++++
mangó

Nóri, nagyon szeretem olvasni amiket írsz :D :D
átköltöztünk, most próbáljuk szokni az új helyet, de nagyon jóóóóóó!!!! :) :)

Timi, nagyon édesek vagytok Balával!!!!! sajnálom hogy nem volt jó időtök..........

Mircike, írj majd, követem az eseményeket!!!
mangó

szita vagyok, bocsi :D :D :D :D

Julika szavaihoz gratulálok nagyon!!!!!!

nálunk az van, hogy ma Bende olyan 20 perceket alszik :roll: :roll: :roll: nem tom miért és közben nagyon fáradt........és csak az ölembe érzi jól magát ma...... :?

én úgy örülök a jó időnek, olyan jókat szoktunk sétálni!!!!!!!!

na megyek, mert van egy kis fordításom!!!

mindenkit puszilok!!!!!
mangó

Sziasztok!

Egy kicsit korai az udvarlás :lol: :lol: :lol:

A védőnő mondta a hozzátáplálást. Emlékeimben nekem is a 4 hó rémlet, de úgy voltam vele, hogy Ő a szakember. Tévedtem? Már egy hete adogatom neki, szerintetek, hagyjam abba? Előtte mindenkit meghallgattam, akkor azért voltam dühös, mert mindenki mást mondott, nem tudtam kiiagazodni (ez nem a táplálkozásra vonatkozik.) Aztán úgy döntöttem, egy emberre próbálok meg hallgatni. A maga 50 évével, és tapasztalatával gondoltam ez legyen a védőnő. Sajna Én nem mondhatom el, hogy Anyukámra támaszkodok, nem olyan a viszonyunk, és ezért talán direkt nem akarom őt meghallgatni. Ez már így marad.
Szóval szerintetek, hagyjam abba?

Ma aztán teljesen elkeseredtem. Napok óta kevés a tejcim, max 10 ml, pedig szedem a More Milk kapszulát már 4x2-t, és így is. Roli ma nem sikerült mellre tennem, elutsította. Most meg megjött. Ilyenkor mi a helyzet? Volt valakinél ilyen? Bocsi, ha szerintetek ciki a téma, akkor nem kell válaszolni, és ejtem.

Kati

Kép
übi

Writeonly üzemmód:

News: ma udvaron voltak, elküldtek, átmentem dolgozni. Néztem közben ablakból, ahogy játszott, jól érezte magát, csúszdázott, motorozott, majd elesett, kicsit lezúzta az arcát, homlokát, nyelvét, sírt. Nem hívtak fel. Gondozónő ölébe vette, sírt, sírt, vagy félórát ücsörgött az ölében, de közben sírt. Aztán átmentem, mert ebédre kellett odamennem. Nem hívtak, nem mertem előbb menni. Alig bírtam kivárni :oops: Végig hallottam az irodában. Auuu. Múlt héten még nem ez volt a műsor :) Kérem nagyon gáz. Cumit holnap viszem be. Hátha.
Aztán ma négy órát autóztunk hazafelé a nullás bedugulása miatt, úgyhogy nem kicsit vagyok készen :)

Majd este olvasok. Pusz. M.
mircike

Kati
Szerintem szép dolog, hogy egyáltalán sikerült szoptatnod! Ne keseredj el!!!!!!! Ez a mai "szoptass, mert ha nem akkor rossz anya vagy" beállítás sok álmatlan éjszakát okoz sok kismamának :evil: Egyáltalán nem gáz ha tápszeres egy baba, mit ahogy Zsófi is írta!!!!!!
Valószínű azért utasította el a cicit mert amikor megjön, állítólag megváltozik a tejcsi íze. Nálunk is ez volt, nyugi!
Azt meg, hogy eteted-e vagy nem, neked kell eldöntened. Én nem etetném (vagyis abbahagynám), de ez csak az én véleményem! Biztos vagyok benne, hogy a legjobbat akarod a babódnak, és jól fogsz dönteni, akárhogy is csinálod!
(anyutól speciel nem nagyon szoktam tanácsot kérni, abban az időben mindent máshogy csináltak :arrow: lásd a tapasztalt védőnőd tanácsait).
Egyébként kicsit feljebb leírtam a véleményem a hozzátápival kapcsolatban)

Szegény Mirkó :cry: :cry: :cry: Nehéz lehetett kibírni, hogy ne menj át :(

Megyek fürdetni, aztán még jövök!!

(ez nem fenyegetés volt :oops: :lol: )

KépKép
Kép
szuvajdzsity

sziasztok!

ÜbiKati Lizus is csak tápszert (no tejci :cry: ) evett már 4 hónaposan. és mi kb 4,5 hótól kezdtünk almázni.
almalé, aztán reszeltalma, aztán jött a krumpli, majd a hippes őszialma, sütőtök-krumpli, sütőtök-alma, meg az anyaféle sárgarépa-krumpli-alma :lol: :lol: :lol:
azóta gyakorlatilag nem eszik mást. ezek a kezdők.
nekem most épp az a bajom (ill csak volt) hogy mit adjak most újnak. asszem majd a cékla jön! meg kapott 2 mokkáskanál paradicsomot is tegnap, de azt hanyagolom egyelőre..........

de tápszert még mindig adok ám neki!!! este is azt iszik, éjjel is ha vágyik rá és reggel. Napközben meg a főzi és a gyümi van. ill. este táp helyett ha még nem túl fáradt, kap tejpépet.

Hűűű Mircike nehéz lehetett megállni h ne rohanj át :roll: :roll:
és nagyon megütötte magát a nagyfiú?? :roll:
4 óra????????? áááááááááááááááááá........ pfujjjj nagy dugesz :twisted:

Reni ne csak fenyegess!!!!!!!!!!! :lol: gyere! :wink:
lmkata

jaigen! Edusom, nehari de én sem küldtem mg táblicskut, te meg már összesítesz :? :oops: :oops: :oops:
szóval ami még kell, én azt viszek és kész!!!!!!!!
oké??? írd majd meg plíííííííz. pusszancs :lol:
lmkata

görcsök :arrow: :twisted: :twisted: :twisted:
most megint sok és gyakran van. és Lizust nagyon leszívják :? :twisted:
ma bementünk szuriért pedig csak holnap kellett volna...
meg mondta a drnéni hogy még 2 gyógyszert kipróbálunk, de beszél a műtétes teammel, átnézik részletesen az mr képeket meg minden... :? de az sem biztos hogy műthető egyáltalán. de akkor nemtom mi lesz :twisted:
szóval nincs túl jó kedvem :? dehát hátha csak én is nyügi vagyok ma. :roll:
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?