Sziasztok,
Mindenek előtt nagyon nagy gratula az újdonsült anyukáknak!!!!!
Végre meglettem, és többé kevésbé vissza is olvasgattalak benneteket!
Dóri barátnőm édes, hogy megírta mi van velünk. Nagyon jól esett, hogy hiányoltatok, ezért pusszancs mindenkinek
Akkor röviden összefoglalnám a dolgokat!Először azért nem jelentkeztem pár napig mert ugye apa szabin volt, és jövés menésben voltunk, nem annyira értem rá!Vettünk Esztinek téli cuccokat,(de még persze kell)meg megvettük a kocsiülést is!Végül Chicco-t vettünk, és 9-18 kg-ig.Nagyon szupi megvan minden ami fontos. Az 5 pontos öv, az állítható támla,fejszűkítő/amit most használunk is még, mert nincs is még 10 kg sem/, és még lábtartója is van, ha nagyobb lesz ne lógjon a lába!Szóval meg vagyok vele elégedve
Esztinek is tetszik
Aztán valamiért megint vacakolni kezdett a netünk, és közben pedig megbetegettem!
Volt pár nap mikor alíg éltem, rég voltam már ilzen beteg, hála istennek nem vagyok egy túl beteges tipús, de most olyan szinten megtalált, hogz több mint 1 hónapja nem ketzmeregtem ki még belőle!Olyan rossz volt, hogy pár napig amíg olyan nagyon rosszul voltam, csak fetrengtem Esztin meg látszott, hogy unatkozik
Nem igazán tudtam leülni vele a földre játszani, kimenni meg végképp nem, pedig tök jó idő volt/van/!Aztán én egy kicsit jobban lettem, és erre elkapta ő is
Szombaton magas láza is volt, aztán el is vittem inkább a dokinénihez, mert már ő is köhög elég csúnyán!Kaptunk mindenféle "finomságokat"orrcseppek, szirupok, sterimározás , orrszívás stb. Szegény gyerek már meglát valamilyen eszközzel a kezemben, menekül előlem, szó szerint fut el
Aztán idő közben megcsináltattuk a netet is, de még én nagyon köhögök, meg fújom az orrom, Eszti meg szintén!Mondjuk már ki szoktunk menni mert tényleg ki kell használni amíg ilyen jó idő van!
Nem is igazán tudom mire is reagáljak, mert elég sok mindenről írtatok
Igaz ez már annyira nem aktuális, de én azt hallottam, hogy szülés megindításához már a 36.-ik héttől el lehet kezdeni inni a Málnalevél teát!
Dóri, Blankuci nagyon szép kislány
Ne keseregj a cici miatt, így alakult nem tehetsz róla!Majd a köv babánál lehet, hogy le se tudod majd állítani annyi lesz
Nálunk most megint beindította a reggeli+esti cicizést a betegség!De most mit csináljak, ha jó neki és megnyugtatja?! Nem veszem el tőle.Majd ha meggyógyult
Corás sztori elég durva! Főleg mert mi általában a Corába járunk vásárolni,és én eddig azt tapasztaltam, hogz az a legjobb a 3 szupermarket közül./auchan, tesco, cora/Néha még a Tescoba, régen többet jártunk, de már az is kezd lepukkanni!Viszont az Auchan amit én a legjobban úúútálok! Mi már többször jártunk ott romlott hússal pórul! Továbbá egereket láttam szaladgálni a bébikajás polcon, mindíg koszos a padló, és olyan büdös van!Tré az egész!De állítólag megszünik, Francia országban már zárják be a boltjaikat, és majd jön valami új!
Meske,az a gyógyszertári dolog elég gáz!Tényleg fel kellene jelentened őket!Vissza kellett volna menned a férjedde, és kipréselni belőlük a pénzt!menjen az ilyen szemétláda a p...a!Vagy költse el a munkahelyén!/a PATIKÁBAN/De te nem kaptad meg a blokk másolatát, hogy azzal mehetsz a gyógyszerért?Nálunk ha valamiért vissza kell menni, ráírják tollal, hogy ha kifizetted, hogy fizetve, és odadadják a másod példányt. De ki se kell fizetni ha nem akarod!Na mindegy most már, de szemetek!!!
Olvastam, hogy Szona is beteg volt, remélem már meggyógyult!
Valaki kérdezte, hogy hogyan lehet tömöríteni képet?!Ahhoz kell egy tömörítő programot föltelepíteni a gépre, és a lekicsinyített változatokat lehet elküldeni!
Majd elfelejtettem, Zitmi naggyon aranyosak és szépek vagytok ti is a képeken!
Na, most ennyit belőlem, nehogy megunjatok hirtelen.
Remélem már tudok jönni, puszi mindenkinek, manó
Kriszti, imádlak és ment privi!pussz