Új privát üzeneted érkezett!

Petra
Megy a drukk neked Kép Nagy boldogság lesz végre meglátni kicsi Annát Kép Sok erőt a szüléshez

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Nem tudjátok, Jucc megszült? Õ sem jelentkezik, remélem a baba miatt:-)
Manóci merre vagy?
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Flocika,
nagyon jól esik, hogy hiányoltál, köszönöm szépenKép!
Nem vesztem el, csak elkezdtem írogatni egy másik topikba is.
Örülök, hogy minden rendben veletek, és a kis Andris szépen fejlődik.
Nálunk is minden rendben a lányokkal, Virág már nemsokára 7 hónapos, egy hónapja elkezdett gyümölcspürét enni, de még csak kóstolgat, az anyatej a meghatározó továbbra is. Viola pedig nappalra szobatiszta lett (novemberben lesz 2,5 éves),alváshoz van még pelusa.
Mi újség Petrával? Megszületett a kislánya? Voltál nála látogatni?

Panka1971,
köszi szépen, várom a fotót az ágyról a kelezita@freemail.hu címre! Én egy igazi Kele vagyokKép, ugrattak is érte eleget az általános iskolai osztálytársaimKép...

Tényleg, Manóci, jól vagytok?

Z i t m i
zitmi

Zitmi
Láttalak a másik topikba Kép Egy barátnőm is oda irogat Hüpi néven Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Nikk,
nahát, én is épp most írtam Hüpinek arról, milyen nehéz babakocsival vonatozni...
zitmi

Sziasztok!

Alíg győztem elolvasni ezt a rengeteg hozzászólást, ami az utóbbi napokban keletkezett. A börzét sajnos nagy valószínűséggel ki kell hagynom, mert ma engedtek haza a kórházból, ugyanis sajnos begörcsölt a hasam és ugye még kicsit korai lenne, hogy Junior megszülessen (34.hét). Mostmár remélem minden rendben lesz és kihúzzuk még legalább két hétig.

Vigyázzatok magatokra!

Üdv mindenkinek
Bea
bigi

Sziasztok Lányok!

Manó jönne,de nem tud.Nincs éppen netjük.Ezenkívűl torokgyuszija van és,talán arcüreggyulladása is.Eszti jól van.
Ha tudok vmi fontost ,jelentem.
Szisztok.

Dóri-még mindig Manó barátnője.
angelheart

Angelheart-Dóri,

köszi az infót, szegény ManóKép
Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki, és a netjének. De azért sokkal hamarabbit ManónakKép
zitmi

Bigi,
pihenj nagyon sokat, és vigyázz magadra + a picire!
Minden rendben leszKépKép! Gondolunk rátok!
zitmi

Zitmi
Kép Kép

Bigi
Biztos minden rendben lesz ,pihenj sokat Kép

MAnó
gyógyulj meg gyorsan Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Manónak jobbulást,és kicsi Eszti ne kapja el!!!Mán ast hittem,nem sereccs,hogy nem írs....

Bea!

Biztos nem lesz semmi gond!!!Hugomnak pont ilyenkor született meg a kislánya(vagy még korábban).A kicsi Dorkának most volt az 1 éves szülinapja,és annyira kicsttan az egészségtől,hogy azt sem tudja,mivel bossazantsa a szüleit(homokevés,Dunába futás,kulcs kidobása az erkélyen,pénztárca elejtése a babakocsiból...)Tudod,mindig óvatosak a dokik,jobb bent maradni,de a babókád úgyis tudja,hogy neki még jobb bent,és várni fog pár hetet!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!
Ma du. bent voltam a MÁVban és meglátogattam a szülőszobán Petrát. 2-kor még nagyon virgonc volt,nem úgy nézet ki mint aki szül.Állítólag akkor már érzett némi fájást,de csak kellemetlennek mondta.Apácska is vele volt,jól érezték magukat.Beszélgettünk egy húsz percet aztán mentem a KisKelemenhez.Mondtam oktassa ki apát,hogyan lépjen ide be,mert ha megjött a kisasszony mihamarabb tudni szeretnénk róla.
Andita!
Ma megnéztem pontosan a kiírást a szülők sulijáról.Mehetsz már most is,nem csak a 32.héttől.Akkortól a kiscsoportos bemutatók vannak.A nagy előadóban kb 100 ember hallgahatja egyszerre a tájékoztatást(a 9 hónapot 3 előadásban adják le)Aztán ott lehet jelentkezni a kiscsoportba(5-6 pár),akiket bevisznek a szülőszobára és a gyerekágyas részre.Igy 3-4 hónap kell amíg végig veszik a terhességet és a szülést.Én 9 éve voltam,de úgy emlékszem nagyon jók voltak.
Zitmi!
Te kis hűtlen! Kép Kép
Na egye fene,megbocsájtunk!
Milyen ügyi vagy hogy eddig kihúztátok csak tejcsivel.Nekem most valahogy nincs annyi mint az előző gyerekeknél.Andris nagyon kajás,még mindig inkább 2 óránként eszik,mint 3.Éjjel viszont alszunk!!!! Este 8-tól kb 5-6-ig.Ha fel is ébred 3-4 körül,eszik 10 percet aztán visszaalszunk.Te eszel vagy iszol valami tejserkentőt?
Brigi!
Ne izgulj,nem lesz baj.Én is görcsölgettem ebben az időben,de akkor gyorsan lepihentem és elmúlt.Ezek már a jósló fájások lesznek.Innentől kezd izgalmas lenni Kép
Manó!Angelheart!
Ha jól emlékszem a bioparox nevű gyógyszer tök jó torokgyuszira és ez az egyetlen amit szoptatás alatt is lehet használni.Egyébként a legjobb :b a sós-szódabikarbónás vizzel való gurgulázás.Mint a TV maci! Nálunk használ.

Kép
flocika

Flocika,
látom, te sem alszolKép

Nem, nem szedek semmilyen tejserkentőnek nevezett dolgot, mert nem hiszek bennük. Legjobb tejserkentő a gyakori mellre tétel. Bízom a Természet Nagyasszonyban, hogy ha gyermekem született, akkor táplálni is tudom. A nagyobbik lányom is viszonylag sokág szopizott, 21 és fél hónaposan hagyta abba, a kisebbik lányom születése előtt 3 héttel.
Én biztos vagyok benne, hogy elég a tejed Andrisnak. Ha nem így lenne, megállna a súlygyarapodása, fogyni kezdene, nem pisilne-kakilna eleget. Miből gondolod, hogy nincs annyi, mint korábban? A 2 óránkénti szopizás teljesen normális. Tök jó, hogy éjszaka alszik!
A testvérei hogy fogadták?
Klassz, hogy Petrát meglátogattad, remélem, azóta már ő is szoptatKép

Jó éjt: Zitmi
zitmi

Hali Zitmi!
Az Andris alszik én nem Hi-Hi Kép
Sikerült végre feltennem a gyerekeimet a netre a HP albumba GIGI néven. Iszonyatosan lassan ment, de ment. Ha van kedved nézd meg.
Most már én is lefekszem,pedig nem is vagyok álmos.
Jó éjt!

Kép
flocika

Flocika,
Istenem, de gyönyörűek a gyerekeidKépKépKép!!!!
Csodaszép család lehettek! Sok-sok örömöt kívánok hozzájuk!
Anya nem lászik az albumban, csak egy piros x van a kép helyénKép

Zitmi
zitmi

Zitmike!
Köszi a dicséretet,dolgoztunk rajtuk eleget Kép

Kép
flocika

Sziasztok

Manó! Jobbulást, remélem, hamar meggyógyulsz.
Flocika, nagyon aranyosak a gyerkőcök. Én is feltettem a hp-ba Blankát, máshogyan nem ment. Akik érdekel Blanka-baba néven fut.
Zitme!
De irigyellek! Én bezzeg ittam a sok tejserkentő teát, meg szörpit és persze semmit nem használt, azon kívül, hogy napi 4 liter folyadéktól igen rosszul voltam. Na persze a terhesség alatt 9 kg-t híztam, és a szülés után 10-et fogytam, a tejpróbálkozásaim miatt minjdár visszajött 5 kg. Szóval jól jártam. Nekem nem használtak ezek a vackok.
Bigi vigyázz magadra és a bébire! Húzza még ki egy kicsit a pocakodban.
Pusz mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri!
Megnéztem Blankát,édes kis banya. Kép
Melyik teát ittad? Én a laktoherbet,de 2 nap után elegem lesz az ánizsból és 4 napig felé se tudok nézni.Van olyan ami finom?

Kép
flocika

én is a laktoherbet ittam, meg a milupának és a humánának van szoptatós teája, az finom votl egyébként. Csak nem használt.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de most újra itt vagyok.
Laura kislányom 23-án múlt 4 hónapos. Szépen fejlödik már 6.50 kg.
Dóri, én is a laktoherbet iszom még mindig.
Flocika!
Ha nagyon nem bírod ezeknek a szoptatós teáknak az ízét ajánlom figyelmedbe a rántással készített köménymaglevest. Nekem bevált. Heti 2-3 alkalommal szoktam főzni és tényleg gyarapítja a tejet. Mostanában pedig homeopátiás szert kezdem el szedni, egyenlöre ezek mind beválnak.

Gréta
ggréta80

Sziasztok!
Épp ma csináltam rántott tojáslevest.Kiváncsi vagyok a holnapi hatásra.A barátnőmtől kaptam homeopátiás bogyókát(urtica urens),anyósom csinálja hetente a madártejet,iszom a teát és mégsem érzem azt a kellemes feszülést amikor tele van tejecskével.Kivéve reggelre,mert este 8-tól azért összegyűlik.Igazából még nem tudtam eldönteni,hogy azért eszik 2óránként mert kevés neki vagy csak lusta a végét is kiszippancsolni.
Az biztos,hogy este 6-tól már a két órát se bírja ki és fürdésig(8óra)már óránként is eszeget.Legalább is így érem el hogy ne sírjon annyit.Andris a héten volt 7 hetes és 5330g.Akkor azért nem lehet nagy gáz.
Gréta! Te melyik golyócskát kaptad?

Floci

Kép
flocika

Sziasztok!

Olyan édesek ezek a kis babácskák...ahogy írjátok mindig,ki hány hetes/hónapos,visszagondolok,az én lányom(sőt még a 6 éves fiam is) szinte most születtek,és már mekkorák...Most voltam Csillánál,4 hónapos Gáborkája,és a házban is sok picibaba született.Ha sokáig tartják a liftet,már tudom,itt babakocsi készülődik betuszkolni magátKépÚgy szeretnék én is,olyan kedvet kaptam most hozzá!!!Egyébként én is sokat ettem rántott levest,meg minden reggel tejeskávéztam a gyerek macikávéból,ki tudja,kinek mitől lesz több teje...de a rántott leves nekem is sokat segített!!!

Puszi mindenkinek,jó babázást!!!

Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Flocika!

Én is az urtica urens golyócskákat szedem.
Még esetleg azt tudom ajánlani hogy fejjél minél sűrűbben. Néha nekem is van olyan nap amikor nem érzem a feszülést, de ezt normális. Egy idő után beáll a mell bizonyos mennyiségre és amikor nem érzed a feszülést akkor is van tejed.
Lehet hogy már írtad (csak mostanában kimaradtam a társalkodásból) de te melyik dokinál szültél? Én a Kiskelemennél. Nagyon meg voltam vele elégedve mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gréta
ggréta80

Sziasztok!

Köszi az együttérzést meg a biztatást! Pihengetünk rengeteget, úgyhogy a kispapára és anyukámra most elég sok feladat hárul. mindenesetre biztosítottak róla, hogy inkább ez, mint hogy a kórházban kelljen látogatniuk Kép Persze azért nehéz megállni, hogy ne teregessen az ember meg ágyazzon meg porszívózzon meg mosogasson... mikor tudjátok ti is gondolom, hogy ezerszer egyszerűbb megcsinálni, mint elmagyarázni a tevékenységet, arról nem is beszélve, hogy a végeredmény úgysem lesz olyan, mint ahogy azt én szeretném Kép Na sebaj, most pihi van, és ha minden jól megy pár hét múlva megérkezik a babuci.

Sok puszi mindenkinek és gratula a szép csemetékhez Kép

Bea
bigi

Sziasztok!

Vajon mi lehet Petrával,Juccal?????
Alighanem pár nap múlva kiderül,mert kb.addigra jönnek haza,nem?

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Hali! Nekem is eszembe jutott a két csajszi, hogy mikor szültek és minden rendbe van-E velük??? Remélem, igen.
Bigi! Tarts ki, már nincs sok hátra! Most legalább kipihened magad, ha meglesz a bébi, úgysem nagyon fogsz aludni :-))
Gréta! Borzalmasan gyorsan telik az idő. Blanka is már 65 cm és 7600 g és 4,5 hónapos. EGyütt voltunk a kórházban, én 20-án szültem.

EGyébként élvezzük a szép őszi időt, állandóan sétálunk, levegőzünk és persze nézzük a lehulló leveleket. Annak aztán lehet sikítozni! Hihetetlen, nem is gondoltam, hogy ez ekkora örömet tud szerezni egy bébinek!

Tegnap bennt jártam Pesten és teljesen elfáradtam. Kikészít ez a káosz. Nem is értem, hogy hogyan voltam képes évekig bejárni. Gyerek-ki-be, kocsi + parkolóhely keresés, hát nem egyszerű. Most már igyekszem heti egyszer bemenni és elintézni mindent. Megkattannék, ha minden nap be kellene járnom.
Megyek főzni. Üdv nektek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri!
Gyönyörű a kislányod, gratulálok hozzá! Akármilyen hihetetlen, az általunk lényegtelennek tartott dolgoknak tudnak a legjobban örülni. Igazi gyermeki őszinteséggel. Olyan jó őket nézni, hallgatni.

Sziasztok: Ágas
ágas

Sziasztok!

manóéknál pár nap múlva megint lesz net.Lehet,hogy már holnap...
Köszönik a jókívánságokat,rájuk fért,mert közben Eszti is beteg lett.

Dóri
angelheart

Kedves Rachelle,

Teljesen új fórumozó vagyok és tök véletlenül keveredtem erre a weboldalra, de ha már itt vagyok gondoltam hozzászólok én is. Ha még aktuális a kérdés: én Szentirmai-nál szültem a MÁV-ban 2X is és tényleg nagyon jó volt. Nem csak a szülésnél, hanem a terhesgondozásnál is. Kicsit sokat kell rá várni a rendelésen, de szerintem megéri. Ja! És amit a MÁV-ról érdemes tudni: lehet szülésznőt is választanod, én Varróné Terikét kértem meg és mondhatom, hogy igen jó döntés volt!
misimókus

Sziasztok!

Bejelentkezem röviden:

Szeptember 29-én megszületett a kisfiunk, Gergő. Villámygyors szülés volt, amennyire egy szülés jó lehet, ez az volt Kép Mindenképpen jó emlék marad. Gergő 3520 grammal, és 56 cm-rel született, nagyon ügyenes szopizott azonnal,és azóta is profi ezen a területen Kép
Lehet, hogy valakivel találkoztam is az itteni lányok közül?

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Judit!

Millió gratluáció neked és a kis jövevénynek, gondoltunk ám rád! Örülök, hogy gyors és szép szülésed volt: Legyetek nagyon boldogok és élvezzétek az életet.
Puszi
Dóri & Blanka

Ágas!

Köszönjük a dícséretet.
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Szia Judit!

Gratulálok Gergőhöz, ügyessek vagytok! Dokink milyen volt?

Andi
psandi

Szia Judit!

Örülök, hogy hallottunk felőletek! Gratulálok mindenkinek, s jó egészséget az egész családnak!Gergőcinek továbbra is jó szopizást, nektek szülőknek pedig sok örömet kívánok a jövevényhez!

Egy kérdés mindenkihez. Kamilla babám 1 éves lesz pár héten belűl, még naponta 4x szopik. Szeretnék fogamzásgátlót szedni, de nem tudom mennyire ajánlott még ennyi szopás mellett, s mi megy át a kicsibe? Szívem szerint a spirált választanám, de a férjem ellene van. Ha valaki tud valamit ezzel kapcsolatban, akkor írjátok meg! Köszi: Ágas
ágas

Judit,
szívből gratulálok én is a kisbabádhoz, jó egészséget, szép együtt töltött napokat kívánok!

Kép

Dóri,
megnézném én is Blanka fotót, hol is találom a hp-n belül?

Zitmi
zitmi

Zitmi!

Blanka-baba néven fut a lányom. De majd a nov.-i baba magazinban is benne lesz.
EGyébként hogy tudom kicsinyteni a képeket? Nekem egyszerűen semmilyen körülmények között nem sikerül feltenni egyet sem. Állandóan hibáT ír ki :-( Nincs ötleted?
Üdv
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Gergő babához nagyon sok gratuláció!!!!!Kép

Ágas!

Van ilyen gyógyszer,nekem is állandóan szopizott Domi,szedtem,kb.pont akkor kezdtem el,mint most Te.De a nevét nem tudom,azóta meg állítólag van újabb is.ez kifejezetten olyan,amit nyugodt szívvel szedhetnek az anyucik,mert abszolút tökéletes neked és a babód miatt is!!

Képzeljétek:Dorina köldökében egy lencsényi nagyságú,gyöngyházszínű kis kitüremkedést találtam.A védőnéni szerint ez csak egy kis mirigy,nem kell vele foglalkozni.Azóta csak másfél éves lett Dórika,és még nyáron gondoltam,a dokinéni is nézze már meg,mert nemhogy nem múlik,de még nőtt is.Azért borsónyi még nincs.Közölte,ez egy vadhús,amit le fog csippenteni a sebész.Hát nyáron nem akartuk a pancsik miatt,és tegnap elmentünk.Na,azóta folyamatosan bőgök,mert altatásban akarja megműteni.értem én,de annyira félek ettől a műtéttől,egyébként is olyan negatív vagyok mostanában,csak ez hiányzott.Olvastam itt a babaneten egy dokit a gyermekklinikáról,pont ilyen kérdés volt hozzá.az volt a véleménye,és mikor felhívtam,nekem is ezt mondta,az esetek többségében ecseteléssel elmúlik,és ha nem,akkor kell csak műteni,mert rosszindulatúvá válhat.nekem meg nem is mondta a Madarászból az a dokibácsi,hogy lehet ecsetelni is.Lehet,hogy ez a doki is így fogja gondolni,ha majd látja,de azért azt gondoltam,több szem többet lát.Remélem ecsetelni kell,és műteni nem!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!!!
Először is gratulálok Juditnak!
A Mi Annánk október 1-én 0:28-kor született meg; 3090/55-ös méretekkel.
Flocika, még 1x köszönöm, h meglátogattál bennünket, nagyon jól esett Kép))) És aranyos Andris Kép Hogy lehet megnézni azta HP album-akármit?
Judit, sztem mi akkor egyszerre voltunk benn a kórházban: én a 306-osban tanyáztam. Te?
A szülésről pár szót: reggel 8-kor adták be a tágító trutyit, aminek hatására 1-ig 1 ujjnyira sikerült fejlődnöm..... Akkor még valóban virgoncok voltunk, amikor Flocika beugrott hozzánk Kép 2-kor kaptam oxitocint, ami 2 ujjnyira tágított este 9-re.....Akkor kértem edát; egyrészt mert úgy nézett ki, h nagyon elhúzódnak a dolgok, másrészt pedig Kiskelemen tágulást remélt tőle. Nos, ez be is jött, fél óra alatt tágultam ki 4 ujjnyira és eltűnt a méhszáj. KisGólya ekkor mondta, h na, akkor mégse kell császározni......
Anna 3 kitolásra kinn volt, de ami utána jött..... Két órán keresztül varrt KisKele és a főorvos...Ugyanis sikerült végigszakadnia a hüvelyemnek, öröklötten gyengék a szöveteim )anyukám és mamám ugyanígy jártak) De ez hagyján, addigra annyira kipurcantam, h nem tudtam együttműködni, lazítani, folyamatosan ugráltam. Nagyon gáz vvolt, végigüvöltöttem azt a 2 órát. Közben pedug Anna Laci kezében békésen figyelgetett Kép Szóval ennyi.
Annánk egy tündérke: tegnap jöttünk haza és tök pihent vagyok, eszik, alszik, eszik, nézelődik..... Egy csomót tudtam ma mellette pihenni. Tejem van dögivel, ő meg már a 4. nap 70 grammot bevágott 10 perc alatt....
Férjem iszonyat lelkes és ügyes, újra beleszerettem Kép
Most pedig megyek Elsőfürdetésre Kép Párom éppen izzítja a fűtőtestet és keveri a fürdőtrutyit.
Sziasztok,
Petra&Anna
tpetra_

Szia Petra!
Szívből jövő gratula a picihez. nem lehetett valami sétagalopp a szülés, pláne utána a stoppolás! Azért remélem Annácska feledtetni tudja Veled a sok kellemetlenséget. Szuper étvágya van a csajszinak! Biztos szépen hízik majd az édes mannától!

gratulálok, Ágas
ágas

Sziasztok,

Mindenek előtt nagyon nagy gratula az újdonsült anyukáknak!!!!!
Végre meglettem, és többé kevésbé vissza is olvasgattalak benneteket!
Dóri barátnőm édes, hogy megírta mi van velünk. Nagyon jól esett, hogy hiányoltatok, ezért pusszancs mindenkinekKépKép
Akkor röviden összefoglalnám a dolgokat!Először azért nem jelentkeztem pár napig mert ugye apa szabin volt, és jövés menésben voltunk, nem annyira értem rá!Vettünk Esztinek téli cuccokat,(de még persze kell)meg megvettük a kocsiülést is!Végül Chicco-t vettünk, és 9-18 kg-ig.Nagyon szupi megvan minden ami fontos. Az 5 pontos öv, az állítható támla,fejszűkítő/amit most használunk is még, mert nincs is még 10 kg sem/, és még lábtartója is van, ha nagyobb lesz ne lógjon a lába!Szóval meg vagyok vele elégedveKépEsztinek is tetszikKép
Aztán valamiért megint vacakolni kezdett a netünk, és közben pedig megbetegettem!KépVolt pár nap mikor alíg éltem, rég voltam már ilzen beteg, hála istennek nem vagyok egy túl beteges tipús, de most olyan szinten megtalált, hogz több mint 1 hónapja nem ketzmeregtem ki még belőle!Olyan rossz volt, hogy pár napig amíg olyan nagyon rosszul voltam, csak fetrengtem Esztin meg látszott, hogy unatkozikKépKépNem igazán tudtam leülni vele a földre játszani, kimenni meg végképp nem, pedig tök jó idő volt/van/!Aztán én egy kicsit jobban lettem, és erre elkapta ő isKépSzombaton magas láza is volt, aztán el is vittem inkább a dokinénihez, mert már ő is köhög elég csúnyán!Kaptunk mindenféle "finomságokat"orrcseppek, szirupok, sterimározás , orrszívás stb. Szegény gyerek már meglát valamilyen eszközzel a kezemben, menekül előlem, szó szerint fut elKépKép
Aztán idő közben megcsináltattuk a netet is, de még én nagyon köhögök, meg fújom az orrom, Eszti meg szintén!Mondjuk már ki szoktunk menni mert tényleg ki kell használni amíg ilyen jó idő van!
Nem is igazán tudom mire is reagáljak, mert elég sok mindenről írtatokKép

Igaz ez már annyira nem aktuális, de én azt hallottam, hogy szülés megindításához már a 36.-ik héttől el lehet kezdeni inni a Málnalevél teát!

Dóri, Blankuci nagyon szép kislányKépNe keseregj a cici miatt, így alakult nem tehetsz róla!Majd a köv babánál lehet, hogy le se tudod majd állítani annyi leszKépKép
Nálunk most megint beindította a reggeli+esti cicizést a betegség!De most mit csináljak, ha jó neki és megnyugtatja?! Nem veszem el tőle.Majd ha meggyógyultKép
Corás sztori elég durva! Főleg mert mi általában a Corába járunk vásárolni,és én eddig azt tapasztaltam, hogz az a legjobb a 3 szupermarket közül./auchan, tesco, cora/Néha még a Tescoba, régen többet jártunk, de már az is kezd lepukkanni!Viszont az Auchan amit én a legjobban úúútálok! Mi már többször jártunk ott romlott hússal pórul! Továbbá egereket láttam szaladgálni a bébikajás polcon, mindíg koszos a padló, és olyan büdös van!Tré az egész!De állítólag megszünik, Francia országban már zárják be a boltjaikat, és majd jön valami új!

Meske,az a gyógyszertári dolog elég gáz!Tényleg fel kellene jelentened őket!Vissza kellett volna menned a férjedde, és kipréselni belőlük a pénzt!menjen az ilyen szemétláda a p...a!Vagy költse el a munkahelyén!/a PATIKÁBAN/De te nem kaptad meg a blokk másolatát, hogy azzal mehetsz a gyógyszerért?Nálunk ha valamiért vissza kell menni, ráírják tollal, hogy ha kifizetted, hogy fizetve, és odadadják a másod példányt. De ki se kell fizetni ha nem akarod!Na mindegy most már, de szemetek!!!
Olvastam, hogy Szona is beteg volt, remélem már meggyógyult!

Valaki kérdezte, hogy hogyan lehet tömöríteni képet?!Ahhoz kell egy tömörítő programot föltelepíteni a gépre, és a lekicsinyített változatokat lehet elküldeni!

Majd elfelejtettem, Zitmi naggyon aranyosak és szépek vagytok ti is a képeken!
Na, most ennyit belőlem, nehogy megunjatok hirtelen.
Remélem már tudok jönni, puszi mindenkinek, manó

Kriszti, imádlak és ment privi!pussz
manóci

Szia Petra!

Nektek is gratulálunk!!! Sajnálom, hogy kicsit nehézkes volt a szülés, de gondolom, az eredmény mindennél fontosabb! Sok boldogságot az egész családnak!

Mindkét friss mamától várom a fotókat!

Doktorkitti! Szerintem feltétlenül keress fel még egy orvost, hátha mást mond. Ha nem muszály, akkor ne műtsék meg! Gondolom, hogy kivagy. Reméljük, egy sima ecseteléssel elmúlik.
Fel a fejjel!

Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!
Szia Dóri!
Elmentünk a gyermekklinikára is,és ott egy nagyon ari dokibácsi mondta,sajna meg kell műteni,mert nem vadhús.A szülésnél a köldök kezelésénél ott maradt egy szövetdarab,ami növekszik a bőr alatt,ezért olyan gyöngyházszínűen fénylő,mert feszül,vékonyodik.Pár perces műtét,talán még varrat sem kell,és szerinte gázzal altatják épphogy,nem is kell a tubus.Hát kivagyok,de ha ez az egy megoldás,akkor legyen,mert nehogy rosszindulatúvá fajuljon később.egyezkedtünk mi is,de hallagtni kell a dokibácsira ezek szerint,mi mégsem értünk ehhez.Na,megy a görcs majd csütörtök délig rendesen!Kép(

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Sziasztok!

Petra és Jucc! Nagyon-nagyon gratulálok a tündérkékhez!
Gondolom határtalan a boldogság használjatok ki minden pillanatot!

Flocika!
Köszönöm az infót minenképpen elmegyek az előadásra!

Andita
andita

Dóri!

Én a következőképpen kicsinyítem a képeket: behívom a fotót úgy, hogy jobb gombbal rákattintok 2x. A fölső menüsorban ott van, hogy Image, azon belül pedig a resize parancs. Erre rákattintok, kidob egy ablakot, abban mindkét értéket kb. 40%-ra állítom, mert mi elég nagy, 1600x1200-as képeket szoktunk készíteni. Ezután elmentem más néven (save as). Arra figyelj, hogy ne legyen a kép 600x600-asnál nagyobb, mert azt nem engedi elküldeni. Ezt úgy szoktam ellenőrizni, hogy feltöltés előtt ráállok a képre az egérrel, és akkor kiírja a méretét. Hű, ez most nem biztos, hogy érthető volt, ha így van, akkor bocsKép. Én így szoktam csinálni, majd írd meg, neked sikerült-e.

Manó,
betegségKép, mielőbbi gyógyulást!
Nem lehet, hogy te Flocika képeit akartad megdícsérniKép? Csak mert én ide nem tettem képeket a lányokról...

Kriszti,
ne idegeskedj, persze tudom, könnyű mondani. Dorina jó kezekben lesz, és biztos vagyok benne, hogy ez egy rutinbeavatkozás. Még jó, hogy nem hallgattál a védőnőre...

Petra,
Isten éltesse Annácskát, sok boldogságot nektek! Sajnálom, hogy ennyit kellett varrni, ez nagyon rossz lehetett! Már hogy a csudába tudtál volna lazítani varrás közbenKép? Persze a pici megléte biztos tompította valamelyest a fájdalmaidat.
zitmi

Petra,
ez a kép lemaradt az előbb a gratulációm mellőlKép Jól gondolom, hogy Annácska majdnem névnapi ajándék lett neked?
Kép

Dóri,
megnéztem a tündéri kislányotokat, csodaszép, gratulálok hozzáKépKépKép!

Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!

AndiKép Dokink jó volt, nem volt komplikáció, úgyhogy rossz élmény sem.Sok dolga nem volt, gyakorlatilag a kitolásra ért be, de abban nagyon segített, kicsit elvesztettem a fejem / legalábbis én úgy éreztem. Szülésznő szerint ügyes voltam, nem érti, mire gondolok Kép /, és doki nagyon ott volt, hogy segítsen, és magamhoz térítsen. Utána a varrás nekem is pocsék volt, de a három évvel ezelőttiből okulva erősen koncentráltam arra, hogy ne ugráljak, próbáltam lazítani, és így jobb volt tényleg. Most nem volt vágás, csak felületi repedések, de a hüvelyem sem úszta meg. Mindenesetre ég és föld, ez a mostani seb gyakorlatilag semmi Kép

Petra Kép Nagy gratula Neked is Annához!!! Mi a 304-esben voltunk, pont szemben a nővérpulttal. Valamelyik nap gusztáltam a betolt babákat a csecsemősöknél, és volt ott egy gyönyörűséges Anna, biztos ő volt a Tiéd Kép

Íme Gergő:

Kép

Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

sziasztok!
Köszi a gratulációkat Kép
Hogy tudok képet feltenni? Segítsetek nekem!!!!!! Köszi Kép
Manóci, jobbulást nektek, Doktorkittinek meg szorítunk.
Zitmi, igen, majdnem mévnapi ajándék lett Anna, bár párom a szülinapjára kérte - SZEPT 12-REKép)))))))
tpetra_

Dóri,
bocsánat, azt akartam az előző hozzászólásomban írni, hogy a BAL gombbal kattintok rá 2xKép.

Judit,
Gergő nagyon formás, szép kisfiúKép!

Petra,
miután lekicsinyítetted a fotót, rákattintasz itt alul a "melléklet feltöltése" feliratú gombra. Előjön 1 ablak, ott rákattintasz a "tallózás"-ra. Kiválasztod a képet, utána a "feltöltés"-t választod, a többit csinálja magától, és egyértelműen jelez, mikor mi történik.
Remélem, sikerül így képet fölraknod, de ha megakadtál, szívesen segítek legközelebb, ha tudokKép.
zitmi

Sziasztok!

Millió gratuláció a kis jövevényekhez! Judit, Gergő csodaszép kisfiú! Annácska is biztos tündéri lehet! Petra, remélem sikerül mihamarabb feltenned egy képet róla! Kép
Én tegnap voltam kontrollon, minden OK Kép, várjuk Juniort továbbra is, bár mitagadás, apukája már egyre türelmetlenebb! Nekem sem könnyű, hogy szinte semmit sem csinálhatok, meg aztán nagyon kíváncsiak vagyunk ám őuraságára!Kép
Manó, jobbulást nektek!
Kriszti, drukkolok, ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz!!! Kép

Puszi
Bea
bigi

Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Zitmi, köszi, sikerült%! :-)) Még nem tökéletes, de majd a méretét még változtatom, most a biztonság kedvéért még kisebbre tettem. Akkor most happy vagyok, és teszek fel képeket.

Hogy vagytok? Hot telik ez a szép őszi nap? mi sétáltunk, tegnap meg csavarogtunk egész nap. Voltunk az ikeában, met találkoztam a barátnőimmel. Blanka úgy elfáradt, hogy este 8--tól reggel 1/2- 8-ig aludt. Most is ebéd utáni szundikálását végzi :-)
MEgyek, addig intézem a dolgaim. Töltsétek kellemesen a hétvégét!
Manó gyógyuljatok meg!
Judit! Nagyon szép a bébid, még egyszer gratulálok!

Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?