Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,most én is rohanásban, csak néhány gyors reakció:

A két pasi nagyon édesek, ahogy rosszalkodnak a játszógumiban :wink: .

Lizu dönölűűűű, nagyon szépséges!! Annyira finom vonásai vannak.
Rucik jaj de nagyon szépek. Tényleg olyasmi szerelés, mint Borié :D .

Hal: én csak üveges babakajában próbáltam egyelőre, csinálni még nem mertem. Az az igazság, hogy hasonlóan Nóriékhoz, én sem szeretem, így ez az egyetlen kaja, amit úgy melegítek, hogy nem kóstolom meg, csak beledugom az ujjam :roll: :? . A család többi tagja szereti, Bori főleg. Odavan a halrudacskáért. Én még azt sem eszem meg.

Nóri, hurrrrá, ügyes vagy!!! Ez igen!!! :wink:

Na léptem...

KépKép
logi

Még annyit, hogy a védőnő nálunk fél éve nem volt. viszont gyakran találkozunk vele séta közben, járja a környék picibabáit :) .
Szerencsére kifogtam egy nagyon helyes,normális védőnőt, mindenben készségesen segít, pl ha bármi kell Marcinak vagy Borinak, csak felhívom a rendelőben, ő meg feliratja a dokival és kiteszi nekünk a receptet. Szóval szeretjük.
Hú Marcsi, a Tiétektől nekem is felállna a szőr a hátamon.. BRrrrr.

Melba sziaaaaa!! De jóóóóóóóóóóóó!!!!!! aztán tessék gyakrabban jelentkezni ám!! :wink: :D

Krisztáékkal mi lehet?? Olyan rég hallottunk róluk. Milyen nagy lány lehet már Nórika :roll:

Reni??

na mentem..Bori itt nyaggat, hogy fonjam be a póni "haját" :roll: 8) :D

KépKép
logi

Na itt vagyok, Juli már alszik majdnm egy órája.

Tehát: borsót nagyon puhára főztem viszonylag kevés vízben, leszűrtem ( a levét pl. krumplival össze lehet keverni, az megint egy más ízű főzelék) és sima szűrőn átnyomkodtam kanállal. Mivel mindig nagy adagot csináltam és a borsó elég tömény (ízben) ezért jégkockatartóba adagolva lefagyasztottam a borsópürét és mindig csak annyit használtam amennyi kell és nem kellett az egész macerát 1 kanálnyi borsóval eljátszani.

Paradicsom: én csak a héját húztam le. Pl. főztem krumpli-répát és a megmosott parit (kb egy elég kezdetben) bevágtam keresztben és a zölségek közé raktam, majd két perc múlva kihalásztam, lehúztam a héját, feldaraboltam és visszaraktam a főzelékbe. (De ha valakinek a magok nem szimpik akkor borsóhoz hasonló eljárás gondolom beválik.

Mi a májat utáljuk ezért Juli ilyesmit még nem evett. Az én elvem az, hogy ahhoz szoktassuk a gyereket amit a család is eszik, aztán nagyszülőknél vagy majd az oviban ha valamit még megszeret hát egye (csak a májhoz ne kelljen nyúlnom brrrrr). Pl. a kaprot is utáljuk, már a szagát is ezért Julika tőlem nem fogja megtudni mi az :lol:

Na megyek, kíváncsi vagyok mások praktikáira

KLári :wink:

Ui.: Lizi gyönyörű cuki baba!

Klári
Kép
ganti

Lizus gyönyörű!!!! Meg a ruhái is! :) Ma olvastam egy akármilyen újságban hogy Madonna is szereti a H&M-et és lesz Madonna HM kollekció. Na ez most rossz hír vagy jó? :lol: (nekem semmilyen....) Én egyébként a felnőtt ruháit is szeretem, de csak a sportosakat a nagyon retrót nem.

Zsóka, Krisztáékra én is sokat szoktam gondolni, még a találkás emailre sem válaszolt. Arra gondoltam, hogy írok neki a wiwre hogy mi van velük. Nórika lesz a következő egyéves!!!!! :) Aztán Farkó!!!!!! :lol:

A paszírozást én is szűrővel csinálom (mármint nálunk ez a Papa feladata esténként :) ). Mindig készültem, hogy veszek paszírozót aztán egyszer a papa megcsinálta szűrővel, aztán megszoktuk, nem is vettünk azóta se. A paradicsom nagyon szépen átmegy rajta, finom szósz lesz. Én előbb magában megfőzöm a paradicsomot (héj nélkül) utána átnyomjuk, utána bele a krumpliba (hagyma olajon, krumpli, zöldfűszerek, végén besűrítem ezzel a szósszal, olyan mint a paprikáskrumpli.).

Na dugulok, mert megyek aludni, holnap este majd olvasgatok vissza és akkor érteni fogom pl, hogy mi van Marcsi védőnőjével, mit írt Melba stb. stb. stb. stb. stb.

Edus???

puszi, jó éjt!

Panni, de jó, hogy Márk aludt rendesen!!!!! :)

Kép
nóri8

iszonyatos napunk volt, ugyanis vmi csőtörés következtében elzárták a vizet minden előzetes figyelmeztetés nélkül- ugye.
és azóta sincs víz. semmi.és lehet h holnap se lesz. jó, mi? a kft pedig aki az ügyes bajos dolgokat intézi egy cetlivel elintézte az egészet...pedig egy vagyont fizetünk nekik szal a minimum lenne h a nyugdíjasoknak legalább vmi vizet hozatnak v valami... a mi napunk is nagyon kafa volt így...

viszont voltunk (vizet venni...) a tescoba és amióta a cherokeet árulják a tescoban vannak nagyon nagyon klassz babaruhák!! tö jó áron!! azt meg már korábban is akartam írni, h az egyik barátnőm javaslatára kipróbáltuk a tesco saját pelusát (nem a tesco gazdaságost, hanem az angol tesco pelust) ami 1az1ben pampers utánérzés (küllem minőség stb) nagyon jó! ajánlom mindenkinek! ha túlteszed magadat azon h tescos pelus akkor tök okés a solog :lol: :lol: és mondjuk 52 darab 1999 ft.

samu nagyon nyugtalanul alszik szegény... már 2.szor sír fel.. remélem nem betegség... Kép

pl. ilyet vettem.
kerekpocak

meg még 2 db
Kép Kép
kerekpocak

Kedves Mindneki! :D

Köszönöm a hiányolást. :D

Csak pár dolgot idéznék a Mazsola család életéből, h miért is vagyok eltűnve.. :roll: :oops: 8)

pl múlt hétvégén kicsizs apai felügyelet melett, többszöri felszólításra, tiltásra sem hallgatva megjárta a kerti halastavat. :oops: :? :( Pillanatok alatt lehűlt a kis teste, vacogot, lila lett a szája. apája felrohant vele, gyorsan forróvizes fürdő. Elég sok idő kellett, h újra felmelegedjen a kis teste, pedig tényleg, amint merült, ki a vizből, fel a lakásba, forró/meleg viz... Azóta csak "sirilla gyurinak" hívom... 8) És milyen halszaga volt az egész gyereknek... :roll: :oops: :? :( 8)

Mialatt a reggel rohanásban, indulás előtt - persze mikor ha nem akkor - kellett kicserélnem kicsizs kakis pelusát, addig jött nagyZs, aki elöl középen belenyírt a hajába. És örömmel konstatálta, h most csinos, és van frizurája. :roll: :oops: :? 8)

Azóta ezt ma is előadta, mire kijöttem a wcről, mondta, h megint készített frizurát magának...Lassan nem lesz elől haja.. :oops: 8) De legalább jó cuppanós puszikát tudunk nyomni neki a homlokára. 8) :wink:

Aztán mire kicserélem kicsizs pelusát, és hoznám a többi ruháját a szekrényből, addigra jön velem szemben pucéran, ergo 1 lépés előre 2 hátra. :( :(

Talán Kata kérdezte ezt a fáradtság dolgot is... Hát megvallom, néha alig van erőm, h megcsináljam: a főzést, mosogatást - sajna itt nincs mosogatógép - , mosást - mosókonyhába levinni/felhozni a ruhákat - teregetést.. szal nem ragozom. Hulla tudok lenni. És ahogy Kata írta, csak aludni tudnék.. :roll: :roll: :oops: 8)
mazsolák

Sziasztok!

Bende milyen nagy fiú már!!! Nagyon helyes pasi!

Roland is milyen nagy már! Édes nagyon!

Márk Balcsis képeken aranyos nagyon!

Szilvi! Gratulálok Ákoshoz, gyönyörűek vagytok, cuki a kispasi!

Laura nagyon szép, mint mindég! Ugyanolyan Cherokee plüss nacink nekünk is van :wink:
Miutén felált Niki rá, 2hétre kezdett kapaszkodva lépegetni és most indult e. De az elindulás nála nem 1-2 lépéssel folyamatosan kezdődött, hanem egyből megindult több lépessel.

Jelentem már alig mászik :D Csak ha nagyon siet valahova :lol: De azért még elég sokszor fenékreesve landol :lol:

Na elküldöm

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Hú Edus, nem lehet eccerű :roll: Képet az új zs séróról azért ha lesz egy kis enegy-d tegyél fel!

Samu nagyon ügyes szép deltás, izmos pasi!!!! Gratulálok!!!
Ilyen játszófészket lehet kapni itt is :wink:

Nálunk a halat adni 1éves korig csak az üveges volt szabad..

Lizu nagyon édes, divatos kiccsaj!!! Nagyon tutik az új rucik!!!! Mi is szeretjük a H&M-et, de a Next a befutó!!!!!!
Lizunak a brokkoli még nagyon korai!!! Majd asszem 7hótól lehet a többi Kbetüssel (karfiol stb)

Lehet, hogy sokmindent-mindenkit kihagytam! Bocsi! De alig győztem már megint visszaolvasni :D

Még teszek fel pár képet!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ja, és Samu új szerkói is tutik! Én is szoktam venni Cherokee-t :wink:

Kép
Helló!

Kép
Szeretem a labdákat, ha még nem tudnátok!

Kép
Jövök-megyek!
(ez is Nextes szerkó :wink: )

Kép
Elkaplak te labda!

Kép
Így iszom a pohárból!

Kép
Háttérben a járgányok! Mindkettőt használtan vettem (4e és 7e vatera) és átalakíthatók járgánnyá!

Kép
Anya, ne aludjál már! 7óra mindjárt!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!
Tök beteg vagyok, alig látok ki a szememből, orrom mint a vízcsap, fejem minden centi mozgásra lüktet mint a fene, szóval nagyon rossz, legszívesebben csak feküdnék meg aludnék, persze Barnus meg nem hagy, apa meg dolgozott és fog holnap is estig. Majd ha már jobban bírom, írok többet is, most csak röviden.

Nóri! Annyira, de annyira büszke vagyok rád! Komolyan! Nagyon kitartó vagy, hogy Farkó mellett, éjszakázások mellett sikerült! Akárhogy is. szóbeli meg 5-ös? Na hallod? Kis stréber! :wink: Olyan ügyes vagy!

Lizus és Samu cuccok nagyon szépek és Lizu és Samu is csodaszépek! :wink: Mennyi volt a Tesco-s ruha, Zsófi!
Kata! Ilyen olcsó a H&M vagy ennyit akartál a dokinak adni? :wink: :shock:

Panni! DE jó, hogy jobb napotok volt, Balcsis Márk :D :D :wink:

Szilvi! Gratulálok mégegyszer Ákoshoz, a szopit ne add fel! :wink: SIKERÜLNI FOG, hiszen ez a reflex veleszületett, ott van benne, csak elő kell varázsolni. Éjjel próbáld - mesztelenül, ahogy Nóri is írta - kiveszed, magadmellé fekteted és miután jól megnyomiztad a cicit, hogy dőljön a tej, a szájába adod. Ha be akar aludni, kicsit mindig felbirizgálod, fülét, haját, homlokát stb. :roll: ilyenkor sokszor bealudnak, nem fog menni 1-2 próbára, de hidd el, hogy menni fog!!! Ok? Csak tényleg ne add fel, :D gyakorljatok, neked is könnyebb lesz ezerrel, fejés felejtőutca lesz. :D Meg aztán annyira jó érzés, hidd el, én úgy imádtam, amikor rámtapadt Barnus!
:lol: :wink

Mircike! Hason fekvő hisztis Mirkó :lol: :wink:

Marcsi!
A te védőnődre én is haragszok, de még az enyémre is! KEdden voltunk, ilyenkor mindig ott van a Bea is. Alig voltam bent pár percet, már nem voltunk 3,5 (!) hónapja, előtte találkoztam a házban a mi védőnőnkkel Anikóval, aki mondta, hogy ha majd megyek, a drnővel jól megbeszéljük ezt a tej és ekcéma dolgot. Meg hát ennyi idő alatt volt ám kérdésem dögivel. Aztán szinte semmit sem tudtam meg se kérdezni, mert ahogy lemérték a súlyát, a drnő beszélt hozzám, Anikó is beszélt hozzám, a te védőnőd, Bea, megint beszélt hozzám, hogy mit kell felírni, majd mondta a csajnak, aki írta, mire a csak visszakérdezett, így négy embert kellett volna szinkronba hoznom, mindegyiknek válaszolni, fogalmam sem volt, ki mit mond. Mire végre kérdeztem valamit a drnőtől, megint, hogy kell még valami, mondom mindjárt, de mondjam, addig ők írják, mondom 2 sinlac... aztán mondom tovább a dokinak, de két szó után, hány sinlac? , mondom kettő, stb. Szóval így ment el az a kb 5-6 perc, méréssel, öltözéssel stb. És még rá sem adtam a bodyt, csak a fején áthúztam, mire a Bea mondja, hogy kint is fel tudom öltöztetni, erre az én védőnőm már hívja is be a köv. anyukát, drnő írkál, rám már nem figyelt senki. Azért ráadtam a bodyt Barnusra, mondom a drnőnek, hogy mi legyen a tejjel akkor, milyen tejjel? Hogy akkor adhatok tejterméket B-nak, csináljuk azt, hgy nem. Szóval most marhajól megvizsgálta meg megbeszéltük, hogy gond van a tejjel, én meg nem akarom tőle megvonni, joghurt, túró stb. Aztána Bea megint rámszól, hogy menjek majd kihozza a receptet. Szóval olyan idegesítő volt most mindenki, hogy felrobbantam, nem megyek egy csomó ideje, dirrekt mostanra beszélem meg a mi védőnőnkkel, ő dirrekt mondja, hogy ezt feltétlenül meg kell beszélni, aztán meg le sem sz...nak. Amit meg kértem beutalót a HP-ba az ekcéma miatt (április 2-n megyünk) már itthon néztem, hogy nem is kaptam meg. Mert ugye a Bea kihozta a receptet, de mire már B a kocsiban volt felöltözve, belerakta a kiskönyvbe őket, én eltettem úgy ahogy volt, és már indultunk is!
Neked is volt ilyen, hogy elmész, és szinte "kidobnak" ?
Egyébként nálunk anikó akkor volt mikor ideköltöztünk 8 hónappal ezelőtt, illetve amikor B-t megműtötték, másnap kijött megnézni, és ugye csak Zsoltit találta itthon, mert azt hitte már haza is jöhettünk. De akkor is a drnő mondta neki, hogy ha már erre jár nézzen be. Szóval azóta csak a ház környékén látom, mert valakihez mindig jön, most vannak pici babák, gondolom hozzájuk, hozzánk szerencsére nem. Ja, de volt mikor a varratot kiszedték, de mert hívtam a drnőt, hogy írjon fel receptet, és ha majd megy valaki a házból, küldje már el vele, aztán Anikó akkor is jött valakihez és behozta.
Na most jól kidühöngtem magam!
Laura annyira kis csini csaj, főleg a kocsiban a két kis fogával. Tényleg, hány foga van már?

Na de most elköszönök, bocsi csajok, ha tudok majd próbálok írni, de inkább csak olvasni fogok szerintem, mert már összefolyik a szemem így is meg ülni is gyengus vagyok!

Puszi mindenkinek!
J.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Jaj, Nóri, nem is gratuláltam :oops: Nagyon ügyes vagy, gratulálok a sikeres vizsgákhoz!

Jobbulást Julcsi!!!!!
Nálunk is ez megy a dokinál általába :roll: De ha tényleg "pepe" akkor megvizsgálják rendesen!

Egyébként én is taknyos vagyok :roll: :evil: Jó kis orrhangom van :? :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Pár dologra reagálnék, ami még megmaradt a szita agyamban, így elnézést, ha vkinek nem reagálnék. :oops: :oops:

Lolo nagyon szépséges!!!!!!!!!!!Nekem is a babakocsis a kedvencem, de ott is haláli, ahol apája nyakában trónol. :D
Samu, és kishaverja szintén nagyon édes. Ruhák nagyon klafik, és sztem a minősége is nagyon jó. Tehát nemcsak árban megfizethető, és minőségben is nagyon jók! És tök arik. :D (Ma pl annyira édes lánykaruha együttest láttunk: kis alamzöld fodros kantáros kisszoknya+top, h apája ott olvadozott... :oops: 8) ) Vizes sztorit átérzem, mivel állandóan mentek körülöttünk az építkezések, ezért 1x csak gondolt vki egy nagyot, és elzárta a csapot. Hááát én is szídtam rendesen őket..., főleg kisgyerekkel otthon. Legalább szólhatnának. Korábban még fel fel kapuztak (kapucsengő), d eaztán az is elmaradt, csak gondoltak 1t a "nagy okosok".. :evil: :evil:

Kaja témában a profik tök jó leírtáka dolgokat! :D

Lizu tündérem, nagyon szépséges! És milyen klassz ruhatára van! Eszméletlen! :D :D Irigy irigy... :oops:

Übi, Kata már sokszor szerettem volna írni, de lemaradt, nagyon szép kispasi Roland, és sztem is apukájára hasonlít! :D

Nóra, örülök, h csajok jobban vannak! És én is kíváncsi vagyok Emmára, h mit mond az ovónő. :) (Bár nekem kisebbek a tökijeim, de úgy érzem, h nálunk is nagyZs érzékenyebb, nekem is jobban - már most - oda kell rá figyelnem. Sztem vannak ilyen típusú gyerköcök, mint ahogy felnőttek is. És sztem nem biztos, h csak a tesvér érkezése váltotta ki 100%ban ezt a dolgot. Hanem eccerűen ők is változnak - mint ahogy lesz majd a tinédzser kor, a lázadás...csak vannak, aki kifele, vannak, akik befele élik meg. :oops: :? Hmm??! Szted? :shock:
És így utólag, megkésve, de BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Marcsi, középső gyerek. :) Anyukám is az volt (nővér+hugi), és őt erősítette, mert igazán se nem volt nagy, se nem volt kicsi. Minden munkát ő csinált odahaza, és talán tényleg ő a legtalpraesettebb. 8) De - ugyancsak családi körben - láttam az ellentetjét - lásd fenti dolog Nórának..- , ahol meg pont "elnyomott" lett. Szal mint minden, biztos nevelés kérdése is, ill személyiség függő is... :? :shock: :roll:

Nóri, GRATULA A VIZSGÁDHOZ! NAGYON ÜGYI VAGY!!!!!!!!!!!!! :D

Julcsi, külön ígérem neked, amint több időm lesz. Készítünk fotót a pocakról, és mellékelni fogom! JUSTFORYOU+BARNUSNAK!!!!!! :oops: 8) :wink:

Mircike, örülök a bölcsihez! (Sajnos a "földet súroló taxit" hányszor láttam! Sztem sincs mindenre energiájuk, meg sztem szelektálnak is...és amit sajna majd tapasztaltok, h tök beteg gyereket bead az anyja, mert "ma csak csütörtök van", ezt a 2 napot még kibírja... :roll: :shock: :oops: Persze ez nem a böli ellen szól, hanem a sok okos anyuka elllen.., amiről már írtatok. :evil: :? Meg szerintem nagyon sok múlik a daduson - bocsi, tudom, h eccer már kiokosítottál, de tudod, már nem vagyok beszámítható...-Szal örülök, h Mirkónak ilyen csudajó helye lesz. :D

Kata, Lizusnak még több drukkok, h a szemével is minden ok legyen!!!!!!!!!! :) Én minden nap gondolok ám rátok! (ahogy Barnus hegeire is, h gyógyuljanak!) :)

Kriszta valóban, még csak a talira sem reagált??!! Én passzolom, h mi lehet velük! :(

Melba, de jó, h jöttél!!!!!!!!!!!!! :D :D Néztem a vonalzót, és mondom, azta már Doma is elmúlt 5hós! Eszméletlen, h repül az idő! :roll: 8) :wink: :D

Bala, anyának drukkok!!! :D De tudjuk, h anya, ügyes, okos, és nagyon jó dipit fog írni. :) (Mondd meg anyának,lécci, h edus azt álmodta, h 5 fog kapni! :oops: 8) )

Reni, pusszok! Sajna next folyamatosan azt írja, h "az online rendelő rendszerük nem jó". Mindezt persze a tranzakció végén. :evil: :shock: :roll: :? :( Holnap megvesszük sk. :) (Legalább apa kicsit kiélheti magát a csajos rucikban 8) )

Valóban Madonna tervezte H&M, ezért állítólag be sem lehetett menni az üzletbe, mert mindneki olyat akart... :roll: :roll: :shock:

Zsókám, Nektek is pusszok! Avatar képek fantasztkusak. :D és még írok Neked, nem felejtettem el :oops: :? 8)

Szilvi, Ákos csodaszép kiskrapek, és imri is megjegyezte, h annyira értelemesen néz már most, minhta nem is 1 hetes lenne. :D A többit már megírtam tudod... 8) :wink: Szoptatás, nagyon jó a hozzáállásod+nagyon jól csinálsz mindnet.:D

Zsófim, Neked is pusszok. :D

Talán Mindenkinek írtam. És bepótoltam az elmaradásomat.. :oops: :oops: 8)

Csókok jó éjt. nem tudom, hogyan/mikor tudok jönni, de veletek vagyok, sokat gondolok rátok.
Holnap összerakom a táblázatot, és küldöm, de
-zsófitól, pannitól még nem kaptam semmit
-nóra/klári nem jött át a csatolt táblázat

Nóri felvetette, és jogos, h nem kell sok kajcsit vinni, hiszen ebéd után leszünk, rohanunk a kölkök után...

Sztem én viszek műanyag poharat, meg ikeás színes poharat, h legyen mindnekinek, ill aki szeretne hozzon sajátot, az tuti egyedi. ja meg szalvétát é/v papírtálcákat..na ezt ott is megírhattam volna, majd bemásolom oda is. :roll: :oops: 8)

ja egy uccsó, ami eszembe jutott még: Marcsi jobbulást a kezednek :) , és nehogy azt higgyétek, h itt profibb a rendszer. A gyerkekre rá sem nézik, és a tök lázas, beteg köhögös gyerekre azt mondják, oksi, mehet közösségbe, utána meg 1hétig kúrálom Zsigát, meg a családot... És ezt csak onnan tudom, h a szomszédba lakik anyuka, aki mondta mindezt a kislányáról...
Más magyar család is küzd a gyermekorvossal...Én megoldom "otthonról".Terhesgondozás talán 4 alkalom, amit szinte a védőnő csinál...ha beteg vagy, 2 hét, míg kapsz időpontot, és még sorolhatnám...szal én már nem tudom, mi a jobb??!!! :roll: :roll: :oops: :shock: :?

A fáradós/álmos/rohanós..e
mazsolák

Hu bocsi,h ennyire hosszú lett.... :roll: :oops: :?

Panni, Márk nagyon szép a balatoni képeken!!!!!!!!!!!!Nagyon klassz lehetett! :D

Reni, látom eccerre írtunk, gyorsan átolvasom. De nagyon édes a lánykád!!!!!!!!!!! :D Főleg, ahogy te alszol, ő meg kelteget... :lol: :lol: Na olvasok is!

BOCSI, H NAGYON HOSSZÚ LETTEM!!!!!!!!!!! :roll: :oops: 8) :?
mazsolák

persze megint lemaradt vmi.. :oops: :oops: :?

Anzsi, Bende nagyon szép kiskrapek! és hát a szemei! Nagyon szép, formás baba! :D

Reni, na most jól megnéztem a képeket, és csudahelyes a kiscsajod!!!!!!!!!! :D

Julcsi, Reni jobbulást Nektek! :D

Na mára eldugultam, meg apának kell egy kis segítség! 8)

Na akkor pusszok Minden Babókának, és Anyukának! :D

(doki+védőnő, néha nálunk is futószalag van, de azért ennyire nem. meg én Zsókáékhoz hasonlóan, kérek vmit, hoz, ha nem, nem jön a védőnő, mondván, már +"rutinos" vagyok, de nekem sem hiányzik annyira. De amit veled csinál Marcsi, attól én is zsibbadnék. :evil: :roll: :shock: :? Én sem kedvelem, még ha barátról v családtagról is van szó, h odajön minden előzetes nélkül. Rá kell hangolodnom, meg ha éppen nem jó... :oops: :oops: :? Viszont attól is pipa vagyok, ha mondja vki, h jön, és mégsem...na jó, ha a gyerek beteg, meg vannak exrták, akkor ok, de " h most nem volt még sem kedvem"....Na mára már elég volt belőlem, még sok is.. :oops: :oops: 8)

Pusszzok, jó éjt! :D
mazsolák

Reni, kép nagyZs újséróról.., okés, ahogy majd a kicsizs járássegítőjéről is. Talán hétvégén, oksi. :D
mazsolák

Látom, megjöttem, most meg csak én vagyok.. :oops: :oops:
na ez még lemaradt este, megírom, mert utána elfelejtem. :oops:
Szobatisztaság. Én sem voltam erőszakos, hanem úgy gondolkodtam, mint Klári: egy próbát megér. Illetve, én is úgy voltam, nyár volt, meleg volt, így ha be is pisil/kakil nem gond, nem fázik fel/meg... Sokat voltunk anyuméknál, ahol kint voltunk az udvaron, így szintén nem volt gond... Én júniusban kezdtem, és szeptemberben már bilizett. És nagyZsnél az sem volt gond, h bili, majd ülöke. Mondjuk nem is bilizet sokáig, mert amikor már szólt, akkor mutatott a wc irányába, h mennie kell.. :)
na csak ennyit szerettem volna még. 8)
További jó pihenést mindenkinek, kellemes hétvégét! Pusszok:e :D
mazsolák

Klári, köszi a halas tippeket !! meg a passzírozósakat is elraktároztam magamban.

azt olvastam vhol, h. a nyúl, meg a bárányhús sokkal több vasat tartalmaz, mint a baromfi, azért vannak ilyen bébiételek, nem közizlésformálás miatt. :wink:

bárcsak tőlünk is leszokna a védőnő, nekem nincs ilyen szerencsém. :lol:

Kata, nagyon frankók a ruhák !! eszetlenül tetszenek ! a rózsaszín elefántos pulcsi + gatya + mellény a kedvencem.

olyan békés, angyali Liza az alvós képein. főleg a napozósokon. tündéri !
édes lehet, ahogy dumál Liza. Laura is rengeteget kotyog, és ő is főleg az apjának. meg a játékainak. most a mesekönyv a sláger, jó vastag, keménylapos - azokkal beszélget még.

és gratula az újabb éjszakaátalváshoz ! amikor felkel Liza negyed 6-kor enni, akkor visszaalszik még utána?

Zsófi, az én véleményem, h. anno a halon kívül a felestejet is adták 2 hónaposan a babáknak, ami szerintem manapság nem lazaság, hanem felelőtlenség.
de persze mindenki a legjobbat akarja a gyerekének + mindenki azt csinál a gyerekével, amit akar, de szerintem nem véletlenül húztak meg a mai allergén világban egy vonalat bizonyos kajáknál.
plusz szvsz szerintem a felnőtté válást nem kell siettetni bevezetett élelmiszerek terén, főleg ha szépen fejlődnek, lesz elég alkalmuk tejterméket meg még ezt-azt kóstolni később is.
de mondom mindenki azt csinál amit akar, de ez kikívánkozott.

Samu új ruhácskái is nagyon tutik !

a pelenka amit írtál, az a lilacsomagos tesco-s?
nekem az olcsóbb fajtából a DM-es babylove ami még bejött.

Nóri, gratula a vizsgához ! nem semmi ! olyan jó érzés lehet túllenni rajta. én legalábbis imádom, ha vmi előttem álló akár kisebb v. nagyobb feladatot kipipálok.

mi általában mindenevők vagyunk, szal nekünk nehéz olyat adni, amit mi nem szeretünk. ja bocs, de van: a sütőtököt utáljuk, Laurának meg a kedvence.

ELKÜLDÖM......

Marcsi

KépKép
alon

Edus, Zs-k csínytevésén hangosan felnevettem. főleg a halastavas leíráson. persze tudom, h. nagyobb baj is lehetett volna, h. megfázik v. ilyesmi, de ahogy leírtad... :lol:

ilyen az, amikor 4 szemet kell növeszteni?

érdekes amit írtál a kinti rendszerről, én azt gondoltam volna itthonról, h.a NAGY nyugaton azért profibban müüködik.

Reni, Niki nagyon ügyes ! annyira gyönyörüü, h. hihetetlen !
a felébresztős kép haláli !

Niki le tud már mászni az ágyról? Laura még csak fel tud, lefelé még nem megy. régen nagyokat potyogott, de most már ráérzett a mélységre, v. emlékszik a bumm-ra, és nem mer lejönni, csak kiabál, h. vegyem le. de akkor is fejjel előre van, még nem érzett rá, h. u.úgy menjen le, mint ahogy feljött, tehát a lába lefelé lógjon.

Julcsi, jobbulást !
az Anikó a rövid fekete hajú? asszem akkor tudom ki az.
"örülök", h. Beáról ezt írtad, olyan értelemben, h. nem én vagyok negatívan elfogult. nekünk is elég futószalag a havi kontroll, de szerencsére nekünk semmi komoly témánk nincs {mint nektek az ekcéma, v. Barnus szájacskája}, amit megkérdeznék, így annyira nem bosszankodom.
viszont a védőnőnk rendszeresen kiszaladgál súlymérés közben, v. a váróban lévő mamákhoz, v. telefonálni. v. vhová. a terhesgondozás is u.így nézett ki anno, mindig kirohangált telefonhoz, v. benyitottak v. vmi.
de akkor sem mondott semmit szinte, csak ledarálta a kötelező szöveget meg lemérte a súlyomat. de gondolom azért nem érdekelt, mert gondtalan terhességem volt, aztán nem is volt nagyon mit megbeszéljünk.

fogjuk rá, h. túlterheltek... de nekem is a hajam égnek áll ettől az egésztől. ja, szokta is mondani, azért jobb kijönni lakásra, mert itt nyugodtabb a dolog. :lol:

Laurának 4 foga van egyelőre.

Melba, de jó, h. írtál !! kitartást a fogmanókhoz !

még egy gondolat: szobatisztaság.
azt olvastam vhol, h. nem akkor szobatiszta a gyerek, ha már bilibe \wc-be végzi a dolgát, hanem már akkor is annak tekinthető, ha JELEZNI tudja, h. kell neki kakilni\pisilni. tehát pl. még pelenkát kér hozzá, de szól, h. dolog van, már ez is szobatisztaság.

holnaptól állítólag jön a jó idő !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Kata, még neked akartam, h. szerintem se brokkolizzatok még, hanem inkább próbáld meg: saláta, főzőtök, cékla, cukkini, fehérrépa, gesztenye, meggy {fagyasztott van most csak, de megteszi}.
a salátafőzelék nem is volt rossz annyira, mint első hangzásnak tüünik ! :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Edus, nem akarok nektek + gndot okozni a ruhavásárlással!!!!!! Nem haragszom meg egyáltalán ha nem tudtok hozni!!!!!!!

Marcsi,
Niki is fejjel előre szeretne lemászni mindenhonnan :roll: Mindég épp, hogy elkapom :shock: Mutatom neki pedig, hogy hátrafelé kellene, de még egyenlőre nem csinálja :lol:

Én is épp ilyesmit akartam már régebbóta leírni a hozzátáplálással kapcsolatban mint te, mint te Marcsi!
Tényleg régen mindent adtak a babáknak már korán és mégis felnőttek egészségesen. Sokan azt mondják, hogy én már adtam ekkor már ezt meg azt és semmi baja nem lett tőle (mázli). De azóta elég sokat fejlődött az orvostudomány stb. Szerintem sem hülyeségből, vagy csak azért szabták meg az adhatóság körülbelüli idejét mert valaki unatkozott vagy csak gondolt egyet. Vannak dokik (főleg az idősebb korosztályból) akik ezt persze nem így látják. Normális, mindenki máshogy csinálja. De a többség halad a tudománnyal. Miért van akkor az a sok könyv, cikk stb a kajcsik bevezetéséről???? És kb ugyanazokat írják. Mivel én nem értek hozzá, nem vagyok doki sem tudós ezért inkább megfogadom a tanácsokat, abból baj nem lehet! És tényleg felesleges siettetni az időt! Pár hónapon szerintem sem múlik, hogy eljussunk egyik kajcsitról a másikra de legalább egészségesen a szervezetének megfelelő sorrendben.
De szerintem is mindenki úgy csinálja ahogy szerinte helyes!!!!!!!!!!

Ma halvacsorát csinálok Nikinek! Ihletet adtatok :wink: :lol:

És köszönjük a dicséreteket :D :D :D

Hát jól jönne már egy kis jóidő!!!!

Nekünk még mindég csak 2fogunk van :shock: :roll:

Ja, és apa nem fog tudni jönni a talira, mert legénybúcsúba megy 2 napra :roll: :evil:
Én sem küldtem még el mit vinnék :oops:

Puszi mindenkinek!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

na még egy gyorsat, mert lassan esnek le még a dolgok. :oops: 8)

Julcsi, írtad Barnus ekcémáját, és h már milyen sok krémet kipróbáltatok már, de nem láttam a sudot - azt próbáltátok már? ( az írek fejlesztették ki mindneféle kiütésre szinte. Sztem nagyon jó!Nálunk kicsizs bőre elég érzékeny, és én úgy szoktam, h a sima gyógyszertári krémbe belekeverem ezt a krémet. Önállóan nem jó, mert nincs vizlepergető hatása. Még neugranormont használtunk...)

Itt mi is lila tescot használunk, mert van a pamp+huggs, ami egyik sem jött be. :oops: 8) Otthon meg liberó+ a DMes volt még jó valóban. :)

Niki, next intézve... :)

Zsókám, küld a méretet :)

Kaja, sztem nagyon jól leírtátok. Mi Marcsiék hasonlóan mindenevők vagyunk - talán a pacal, amit egyáltalán nem eszünk....-, halat mi is ritkábban, eddig sem vittem túlzásba, de most meg kaptam az itteni védőnőtől papírost, ami alapján nagyon oda kell figyelni a halfogyasztásra - a nehézfém tartalom miatt, ahogy Marcsi is írta-, ill a májra, meg még egy csomó cuccra... :roll: :roll: :shock: :oops: :? amiről korábban nem is tudtam. pl a listáról én egyedül csak a májról tudtam, h tiltólistás... :oops: :oops: :?

El is felejtettem gratulálni ügyes Liziribizlihez, h milyen új tudományokat tud már! Nem csodálom,h leveszi apáját a lábáról! Pancsi is tök jó lehet! nagyon ügyi! :D :D

Na rohanok tovább. 8) :wink:

További szép napot, ebben a vacak időben! :oops: :(
mazsolák

Sziasztok!

Jaj de szépséges kisleányka Niki! Igazi csajos pofi :D Marci is mindig rámmászik :roll: és nem hagy aludni :( :D .

A rucik szuperjók. Mi nemigen szoktunk Tescoba járni (csak a "madarasba" :) ) , de már röbb helyről is hallottam,hogy a cherokee márka nagyon klassz. Samu ruci nagyon tutesz. Nekünk is van egy hasonló, még a téli nagy next leárazásnál vettem, na én is fotózom mingyá :) meg Borcsi H&M-jét is.

Edu, küldtem és kösszi. De nem gondot csinálni belőle!!!

Jaj de édes lehet pancsizós Lizibizi, egyem meg :D .

Még jövök, csak apa már itt károg :roll: :D hogy miért nem velük vagyok..

KépKép
logi

A rucik:
Borcsata-kollekció (h@m) A ruci Apa nagy kedvence 8) ,Ő választotta
Kép Kép

Marcipánó- kolleksön:
Kép

KépKép
logi

sziasztok!

most csak gyorsan:

Samu, Borcs és Marcipán ruhái nagyon tetszenek!!!

Niki, annyira nőies!!!! eszméletlen!!!!

Edus, még én is küldöm, hogy mit viszünk!

puszi!!

jaj Marcsi igazad legyen és legyen már jó idő!!!!! :lol:
mangó

Borcsi nagyon kis romantikus abban a ruciban! Nagyon vagány a nacis szerkója!!!!
Marci rucik meg veszettül pasisak!!! Vigyázat csajok!!!!

Jut eszembe! Niki nagyon pasizó kiscsaj ám! Mondanom sem kell, hogy azért kezdett el járni, hogy odamenjen egy kispasihoz :lol: De egyébként mindegy milyen korosztály, 0-tól 30-ig bárki jöhet neki, csak jóképű legyen :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Látom Zsóka, nálatok is van sátor :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Zsófi, csináltam avokádós banánt Nikinek! Tetszett neki :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

csak gyorsan... :oops:

KLÁRI köszi a paszírozós tippet, én is a szűrőre gondoltam csak elsőre szürreálisnak tűnt hogy azon átmenjen egyáltalán vmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de teszteltem!!!!!!!!!!!!!!! átnyomiztam egy csomó zöldborsót, csak közben rájöttem h azt még nem adok, hanem előbb saláta, spenót és majd aztán... szóval mélyhűtő! :lol:
meg paradicsomot is készítettem, holnap az ebéd paris krumpli.

MARCSI
köszi a zöldség tippeket, igazából a brokkoli csak úgy beugrott elsőre... de ezeket amit mondtál most elmentem.

TÉLLEG! eccer volt itt egy táblázat még Mircike tette fel???
valaki feltenné vagy elküldené a mailcímemre??????????
mert nemtom hol van és magamtól tökre nem jut eszembe h mit adjak Lizának. :? :oops: :lol:

képeket átfutottam, Nikkancs gyönyörű, a rózsaszín labdás kép a kedvencem :lol: :lol:
Tescoba nem járunk mi sem, nagyon nem szeretem de ezekért a rucikért bemennék!!!!!!!!!!! na majd ha Zuglóban járunk legközelebb.... mi corázunk, azt szeretem meg közel is van, de ott béndzsák a ruhák :cry:
Borcsa meg Marcipán rucijai és vageszek, ill. a pöttyös az télleg romantikus :wink: :wink: nagyon illik Borihoz!!! :lol:

most mennek kell, Edus táblicskuval még én is lógok ám!!!!!!!!!!!!!!!
:oops: :oops: :oops:

ja! és a sztorikon behaltam a röhögéstől, azaz a tóba esésen nem nevettem, mert az azért ijesztő lehetett :roll: :? :? még jó h nem mély... :? :?
de a hajvágós az viszi a pálmát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

télleg lépnem kell.
pusszok

ui mennyit írtam volna ha ráérek?? :? :? :P :P
lmkata

Sziasztok!

Szilvi
Valahol írtam, hogy kaptok-e tápszert. Bocsi, nagyon hülye vagyok, még meg is jegyeztem milyen sok tejcid van, és ilyet kérdezek :evil:
Remélem ügyeskedtek!

Ami még lemaradt tegnapról:

A képek tutik:
Bende édin mosolyog, Samu úszógumija, Lizus rucia is tuti, a babakocsiban a rugi tetszik a legjobban,
Márk és Laura is édi

Ganti
Ti már nagyok vagytok! Jön a következő?

:lol: :lol:
Apánkról csak jót lehet mondani!!!!!

Melba
Örülök, hogy jelentkeztél! Régebben írtam privit, de nem válaszoltál! Már azt hittem teljesen eltűntél!

A védőnőm nekem a szűrőn keresztüli paszírozást javasolta, a tejterméket 1 éves kor után, a lisztes dolgokat pedig 7 hónapos kor után, mindezt azért, hogy lehetőleg ne legyen allergiás. Mi inkább betartjuk! Ezen igazán ne múljon a dolog. Mondta, hogy sajnos rengeteg allergiás gyerekük van.

Na már megint csak ennyi, mert Apa már hiányol! 8)

Pusza

Kép
übi

sziasztok!

hú, most lettem kész a házimunkával. Amióta levizsgáztam nem bírok magammal, túl sok lett a szabadidőm. :) :)Gratukat köszi, Julcsi írok majd neked priviben egy pár dolgot a vizsgáról.

Edus, szegény kicsi Zs! Remélem nem azért esett bele a tóba, mert én a múltkor félreolvastam amit írtál és azt hittem hogy Imi a patakban játszott a fiúkkal.... jaj, de megijedhettél! Hogy bírod ezt a sok munkát! :roll: Nagy Zsé nagyon jófej! :)

Niki nagyon ügyes!Ezek a pasik mit ki nem hoznak belőle. :) :) Farkó meg pont az a típus aki először két lépést, aztán hármat ment, aztán már 8-10-nél tartunk,de volt már 13 is! Állni viszont percekig megáll kapaszkodás nélkül. :)
Azt viszont nem értem Reni, hogy két foggal hogy eszik Niki ropit, meg egyéb darabokat???? :shock: :)

Na elolvastam a védőnős sztorikat, hát nem irigyellek benneteket Julcsi és MArcsi! Az én védőnőmmel nincs baj, múltkor volt, de bejelentette, hogy jön. Korábban próbálkozott ilyen majd vmikor odaérekkel, de én meg szoktam neki mondani, hogy jó jöjjön vmikor de 11-12 között alvás van, aztán ebéd, aztán séta, tehát jöjjön fél1-2 között. :)
A többi védőnőt a rendelőben nem is ismerem, nemhogy belebeszélnének a dolgainkba! hihetetlen...
JUlcsi, jobbulást. Nagyon rossz lehet a babák mellett betegnek lenni, engem eddig elkerült, kopp, kopp...

Zsófi, a tescos pelenkába van nadrágos is? vagy csak csattos? lehet, hogy megnézem, mert ez a havi 10 ropi csak pelenkára elég durva. Nagyon jók Samu cuccai, én is vettem már három cherokee felsőt, de nem fényképezem le mert a szennyesben vannak. :lol:

Zsóka, nagyon édesek Borcsi ruhái is! milyen jó az a pöttyös, igazi klasszikus kislányos. :)
bocs a hülye kérdésért, de mi az hogy tescoba nem jártok csak néha a madarasba? nem azért hívjátok madarasnak a tescot mert verebek repkednek benne? de az mindegyikben van nem?

Kata, hozzátáplálásban én is Marcsi és Reni véleményét osztom, bár azt hiszem mindannyiunk közül én vagyok a legóvatossab, de asszem a legtöbb allergiám is nekem van. Nem is akarok nagyon beleszólni,hogy mit mikor, de két dolog azért kikívánkozik:szerintem a paradicsom is korai (7 hótól), plusz a fenekét is kicsípheti. A gesztenye meg hízlal. Nekem azt mondta az orvos, hogy ne adjak Farkasnak mert így is elég jól tartja magát. :)

Ja, jut eszembe Zsófi, Samu nagyon sármos gyönyörű karcsú kisfiú!!!! :lol: :lol: :lol:

Timi, mikor véded a szakdogát? és mikor kell leadni? ha esetleg segítek vele, a Bartók Béla 33. alatt van egy expressz könyvkötő, egy óra alatt GYÖNYÖRŰEN beköti a dolgozatokat, és nem ragasztott copy general minőségben. (lehet kérni világoskék szövetet ezüst betűkkel-nagyon szép!, ha nem kötelező az arany-fekete)

Na, elég belőlem, megyek aludni...
MIndnekinek pusz!!!!!!!!!!
Jó éjt!
Nóri

Kép
nóri8

én ma este kiruccantam bibbibííííí, de már itthon vagyok. anyukám volt itt, mert apája dolgozik reggelig, szerencsére az óraállítás miatt 1-gyel kevesebbet.
nem bírtam ki,h .be ne kukkantsak lefekvés előtt.

Zsóka, Borcsi + Marcipán ruhái is nagyon frankók !!

Reni, szerintem Apának lesz majd beleszólása nem is kevés a sok pasi ellen.. :wink:
nálunk ez már MOST tabutéma. :lol:

Nóri, olyan jót mulatok néha azokon amiket írsz.. a madaras tesco elvileg az Auchan, asszem a fábry nevezte így el.
de amúgy az igaziban meg tényleg repkednek verebek.. :lol:

gratula Farkónak is a lépkedéshez !!

Kata itt a Mircike-féle táblázat:

1174780282.18.xls

Edus, írok privit !

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

nekem is ott kötötték!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

egyszerre írtunk marcsi!!! éljenek a baglyok!!
kerekpocak

szia Zsófi :wink:
először néztem midet hol kötötték, de rájöttem, h. a szakdogáról van szó !

Marcsi

KépKép
alon

mi meghalunk: apa az összes haverunkkal egész nap sittet pakolt, majd meghalt mikor végeztek. összesen 20 tonna (!!!!) sittet tettek a 2. emeletről (nincs lift) a konténerekbe. nekem az összes feleség itt volt, egész nap kajáltatás stb hatalmas pörgés. direkt jó korán (10kor) lefeküdtünk, hogy legalább egyszer az életben 10-5i- esetleg 7ig zavartalanul aludhassunk, persze a szomszéd 23 éves srác ma tart 10 től partyt... olyan szinten hallatszik át minden mintha a buliban feküdnénk. alvás sajna szóba se jöhet... itt virrasztunk a gép előtt mind2en.. totál kivagyunk.. na mindegy. pedig már a koyhába is kiköltöztünk, hátha ott kisebb a zaj. sajna nem. ISZONYATOS!!! de az állandó nemalvástól legalább remélem fogyok :D :D

nemalvás :arrow: samu gyakran felsír (fogacska -apa szerint tuti kis agyar inkább -jön). dajkálni nem kell mert visszaalszik, de én nem...

Borka és Lizi cuccok haláli jók!!! asszem az izlésvilág hasonló :wink:
védőnős sztorik :twisted: :twisted: :shock:

zsék ANNYIRA CUKIK!!!! MARHA JÓT NEVETTÜNK!!!!!!
puszi
kerekpocak

(Titkár gépel)

ANZSI, BENDÉNEK ÍGY UTÓLAG IS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NÉVNAPJÁRA.

Borcsa kollekciója is nagyon tuti. ("Csinibaba szeress belém, csinibaba...." feeling) 8) :wink:

Innen Imi:
Nóri, szerintem miattad esett bele (pontosabban ment tovább, mintha folytatódna az út, és így inkább belelépett), mert többször elkaptuk már Zsombeszt a gép előtt ülve, ahogy nézi a bnetet. Biztos olvasta, amit írtál :wink: :lol:

Szilvi szüléstörténetén már többször gondolkoztam: buszsáv, leállósáv...Mi van, ha mi péntek délután akarunk szülni? XIII. kerből János jobbkormányos autóval? :idea: :arrow: 8) Kicsit ott lesz? :lol: Valszeg hajókürtöt szerelek a tütüre, hogy észrevegyenek.

Tényleg, Kata, autó?

Niki: 31-gyel még bejövök nálad? De ha én nem, akkor fel tudok ajánlani egy 3,5 évest, vagy egy egy 16 hósat :wink:

És akkor még pár kép:
Hajasan
Kép

És utána (de legalább könnyen adunk puszit a homlokára
Kép

Festőköpenyben:
Kép

Művészúr2 munka után
Kép

Julcsinak
Kép
(15 hetes pocakkal)

Na Kép mindenkinek!

Edus+Imi
mazsolák

te jó ég Zsófi ! de ja vu-m van, a mi felújításunk jut eszembe.. brrrrr...
és még pihenni sem tudtok ! Murphy ! :twisted:

Samu hogy bírta a pörgést meg a rumlit meg a bontást?
őt nem zavarja a tucc-tucc a szomszédból?

Marcsi

KépKép
alon

EDU ANNYIRA GYÖNYÖRŰŰŰ KISMAMA VAGY!!!!!!!
te el ne fogyj ám!!! BÁRCSAK BÁRCSAK ilyen vékony lennék!!!!!!
fiatalemberek iszonyú helyesek!!!! éljen a hajszobrász festő zs pár!!!!!!!!
kerekpocak

Marcsi, nem tucc aludni :wink:
mazsolák

Zsófi, te sem?????
mazsolák

Vagy ti már órát állítottatok, és csak éjfél múlott??
:wink:
mazsolák

újabb baglyok ! éljen -éljen !!

itt mulatok magamban a fotókon ! haláliak !! :lol: :lol:
tuti a V-betüü Zsigu homlokán. tényleg lett frizurája !

EDUS GYÖNYÖRÜÜÜ KISMAMA VAGY !!
nagyon eszetlen jó a fotó rólad !! címlapra való !

jó éjt mindenkinek !!

Marcsi

KépKép
alon

egyelőre nem zavarja. hozzá amúgy mehetnénk aludni, csakhogy én vele 1 szobába se tudnék...
amúgy annyira jó fej módon viseli mostanában a jövés menést.
kerekpocak

edu lsd fent, h miért virrasztunk....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

aludnánk ám...
kerekpocak

edu, amúgy jól látom, h még vékonyabb vagy mint terhesség előtt? rókakoma+gyerkőcök? súlyra, méretre?? hmm? nem?
kerekpocak

Na uccsó hsz:

Marcsi megkaptam, köszi, válaszoltam (emilben).

Köszi a bókokat, szerintem is Qjó csaj az Edus. 8) :wink:

Na jó éjt Zsófi:
1:28 Kép

Imi (Edus az ölemben alszik :D )
mazsolák

szánalmas, mi? sajna alvás nálunk nem nagyon lesz... minden hangot hallani a zenéből, sőt minden szót érteni. együtt dalolhatnánk, ha lenne hozzá humorunk... amikor ugrálnak remeg a fal...
kerekpocak

77 kg
mazsolák

Edu+Zsiga+Zsombi+mmzs3

Nem semmi! mi?
:wink: 8)
mazsolák

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?