Pár dologra reagálnék, ami még megmaradt a szita agyamban, így elnézést, ha vkinek nem reagálnék.
Lolo nagyon szépséges!!!!!!!!!!!Nekem is a babakocsis a kedvencem, de ott is haláli, ahol apája nyakában trónol.
Samu, és kishaverja szintén nagyon édes. Ruhák nagyon klafik, és sztem a minősége is nagyon jó. Tehát nemcsak árban megfizethető, és minőségben is nagyon jók! És tök arik.
(Ma pl annyira édes lánykaruha együttest láttunk: kis alamzöld fodros kantáros kisszoknya+top, h apája ott olvadozott...
) Vizes sztorit átérzem, mivel állandóan mentek körülöttünk az építkezések, ezért 1x csak gondolt vki egy nagyot, és elzárta a csapot. Hááát én is szídtam rendesen őket..., főleg kisgyerekkel otthon. Legalább szólhatnának. Korábban még fel fel kapuztak (kapucsengő), d eaztán az is elmaradt, csak gondoltak 1t a "nagy okosok"..
Kaja témában a profik tök jó leírtáka dolgokat!
Lizu tündérem, nagyon szépséges! És milyen klassz ruhatára van! Eszméletlen!
Irigy irigy...
Übi, Kata már sokszor szerettem volna írni, de lemaradt, nagyon szép kispasi Roland, és sztem is apukájára hasonlít!
Nóra, örülök, h csajok jobban vannak! És én is kíváncsi vagyok Emmára, h mit mond az ovónő.
(Bár nekem kisebbek a tökijeim, de úgy érzem, h nálunk is nagyZs érzékenyebb, nekem is jobban - már most - oda kell rá figyelnem. Sztem vannak ilyen típusú gyerköcök, mint ahogy felnőttek is. És sztem nem biztos, h csak a tesvér érkezése váltotta ki 100%ban ezt a dolgot. Hanem eccerűen ők is változnak - mint ahogy lesz majd a tinédzser kor, a lázadás...csak vannak, aki kifele, vannak, akik befele élik meg.
Hmm??! Szted?
És így utólag, megkésve, de
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcsi, középső gyerek.
Anyukám is az volt (nővér+hugi), és őt erősítette, mert igazán se nem volt nagy, se nem volt kicsi. Minden munkát ő csinált odahaza, és talán tényleg ő a legtalpraesettebb.
De - ugyancsak családi körben - láttam az ellentetjét - lásd fenti dolog Nórának..- , ahol meg pont "elnyomott" lett. Szal mint minden, biztos nevelés kérdése is, ill személyiség függő is...
Nóri, GRATULA A VIZSGÁDHOZ! NAGYON ÜGYI VAGY!!!!!!!!!!!!!
Julcsi, külön ígérem neked, amint több időm lesz. Készítünk fotót a pocakról, és mellékelni fogom!
JUSTFORYOU+BARNUSNAK!!!!!!
Mircike, örülök a bölcsihez! (Sajnos a "földet súroló taxit" hányszor láttam! Sztem sincs mindenre energiájuk, meg sztem szelektálnak is...és amit sajna majd tapasztaltok, h tök beteg gyereket bead az anyja, mert "ma csak csütörtök van", ezt a 2 napot még kibírja...
Persze ez nem a böli ellen szól, hanem a sok okos anyuka elllen.., amiről már írtatok.
Meg szerintem nagyon sok múlik a daduson - bocsi, tudom, h eccer már kiokosítottál, de tudod, már nem vagyok beszámítható...-Szal örülök, h Mirkónak ilyen csudajó helye lesz.
Kata, Lizusnak még több drukkok, h a szemével is minden ok legyen!!!!!!!!!!
Én minden nap gondolok ám rátok! (ahogy Barnus hegeire is, h gyógyuljanak!)
Kriszta valóban, még csak a talira sem reagált??!! Én passzolom, h mi lehet velük!
Melba, de jó, h jöttél!!!!!!!!!!!!!
Néztem a vonalzót, és mondom, azta már Doma is elmúlt 5hós! Eszméletlen, h repül az idő!
Bala, anyának drukkok!!!
De tudjuk, h anya, ügyes, okos, és nagyon jó dipit fog írni.
(Mondd meg anyának,lécci, h edus azt álmodta, h 5 fog kapni!
)
Reni, pusszok! Sajna next folyamatosan azt írja, h "az online rendelő rendszerük nem jó". Mindezt persze a tranzakció végén.
Holnap megvesszük sk.
(Legalább apa kicsit kiélheti magát a csajos rucikban
)
Valóban Madonna tervezte H&M, ezért állítólag be sem lehetett menni az üzletbe, mert mindneki olyat akart...
Zsókám, Nektek is pusszok! Avatar képek fantasztkusak.
és még írok Neked, nem felejtettem el
Szilvi, Ákos csodaszép kiskrapek, és imri is megjegyezte, h annyira értelemesen néz már most, minhta nem is 1 hetes lenne.
A többit már megírtam tudod...
Szoptatás, nagyon jó a hozzáállásod+nagyon jól csinálsz mindnet.
Zsófim, Neked is pusszok.
Talán Mindenkinek írtam. És bepótoltam az elmaradásomat..
Csókok jó éjt. nem tudom, hogyan/mikor tudok jönni, de veletek vagyok, sokat gondolok rátok.
Holnap összerakom a táblázatot, és küldöm, de
-zsófitól, pannitól még nem kaptam semmit
-nóra/klári nem jött át a csatolt táblázat
Nóri felvetette, és jogos, h nem kell sok kajcsit vinni, hiszen ebéd után leszünk, rohanunk a kölkök után...
Sztem én viszek műanyag poharat, meg ikeás színes poharat, h legyen mindnekinek, ill aki szeretne hozzon sajátot, az tuti egyedi. ja meg szalvétát é/v papírtálcákat..na ezt ott is megírhattam volna, majd bemásolom oda is.
ja egy uccsó, ami eszembe jutott még: Marcsi jobbulást a kezednek
, és nehogy azt higgyétek, h itt profibb a rendszer. A gyerkekre rá sem nézik, és a tök lázas, beteg köhögös gyerekre azt mondják, oksi, mehet közösségbe, utána meg 1hétig kúrálom Zsigát, meg a családot... És ezt csak onnan tudom, h a szomszédba lakik anyuka, aki mondta mindezt a kislányáról...
Más magyar család is küzd a gyermekorvossal...Én megoldom "otthonról".Terhesgondozás talán 4 alkalom, amit szinte a védőnő csinál...ha beteg vagy, 2 hét, míg kapsz időpontot, és még sorolhatnám...szal én már nem tudom, mi a jobb??!!!
A fáradós/álmos/rohanós..e