Sziasztok Csajok!
Köszi a szopi tippeket, remélem nálunk is redukálódik a szopiidő, mert ma reggel is 3/4 órát szopizott. Igaz, bevágott 110et...
Nutella!
Mintha a mi szopinkat írtad volna le. Én dettó u.ezt csinálom, még a párnás megoldás is így van nálunk is
Annyi egyedül a különbség, hogy én nem a kézfejét dörzsölöm, hanem a hátát dörzsölöm az öklömmel, vagy az arcát "csipkodom".
Tök jó hogy talizni fogtok. Remélem a kövin már mi is ott lehetünk
Nálunk is a NaisVac lett Bencének beadatva pluszba, meg a kullancs elleni. Mást nem adtunk pluszba.
Üdv az újaknak!
Jessie!
Dóri mindent leírt, csak ismételni tudom.
Magadnak: tisztasági csomag, betét (jó nagy - pl. Tena), sok bugyi, hálóing, köntös, mellszívó, szopis melltartó, melltartó betét, evőeszközök.
Babónak: ruhát csak az eljövetelkor kell apával bevitetni, mert bent a kh-i gönc van rajtuk, textil pelus, pelus, popsi törlő.
Boki!
Bence nálunk is hason altatással jött helyre, ill. nekünk végül a GripeWater vált be emellett.
Most lehet, hogy kezdődik Rékánál is a pocakfájás, mert az elmúlt egy-két napban minden szopi után nyöszörög, nem alszik azonnal vissza, mint eddig. Igaz, ha karban van édesdeden elszundikál secperc alatt
És igen, a szüléstörténetet várjuk!!!
Hexina!
Én is Elevitet szedtem az első két hónapban, aztán Gravidát a kövi két hónapban, és aztán semmit. A végén pedig a MagneB6-ot a vádligörcsökre. Így lett Réka 3700 gr, 52 cm és hivatalosan a 38ik hétre született....
Szami, Dóri, Judit!
Tündériek a gyerkőcök!
És milyen érdekes, hogy nálunk mindenkinek csak mosolygós gyermeke van, egyik sem sír soha - a képeken.
Judit!
Nálunk is u.ez a helyzet. Pisi simán megy a wc-be, szól, kezet is mos utána magától (tettünk neki be egy stokit a fürdőbe, és arról eléri a wc-t is, meg a mosdót is), a kaki meg szól, hogy kel, megyünk a wc-re, de semmi. Utána megkérdem, hogy kér-e pelust, és mondja, hogy igen. Felvesszük, és 1/4 óra múlva ott a kaka a pelusban.
Szerencsére a félős dolog még nem olyan intenzív, mint nálatok; nálunk egyenlőre csak a berepülő bogaraktól van némi riadalom, el kell őket hessegetni, addig nem nyugszik.
Na megyek, reggeli a nagyobbaknak, és egy kis házimunka
Pápá: Eszti