Sziasztok!
Már nagyon régen voltam, és kicsit nehézkes volt mindent elolvasni, de megpróbáltam. Sajna ez több részletben sikerült, így néhány dolgot már elfelejtettem.
Én a héten a honlapunkat variáltam át (még nem vagyok vele kész, de már nagyon hiányzott a topic), tegnap meg voltunk a Margit-szigeten, majd estefelé még elmentünk Szentendrére. Gyönyörű idő volt, kihasználtuk.
Szantre,
HATALMAS GRATULA MÁRKHOZ!!!!!
Giga,
én próbáltam már Mecsek teát (Marci utálja), most sokszor kamillateát iszik, de a vizet is szereti. Az egyik barátnőm Laktoherbbel itatta a fiát, aki nagyon pocifájós volt, és attól mindig megnyugodott.
Kaki,
nekünk 2x is volt, hogy 7 nap múlva lett, aztán egyszer 5, egyszer meg 6 napig nem volt. Ilyenkor mindig nagyon folyós volt, igaz, 2x már laevolac szirupot kellett adnom, de az nagyon meghajtotta szegénykémet. Így most 1,5 hete rátértünk a Hipp őszi- és sárgabaracklére, amit Marcika nagyon szeret. Az egyetlen bajom velük, hogy hozzáadott cukrot tartalmaznak, és én nagyon nem szeretném rászoktatni a cukorra, viszont a heti kaki sem állapot, így muszáj kompromisszumot kötnöm. Ezzel a megoldással most 4 naponta van kaki. Viszont most nem folyós, hanem darabos, nem tudom, mitől.
Ja, és Marci a tejci mellé naponta általában 1x tápot is kap!!!
Táp,
mi a Humana HA 1-et esszük, és Marci imádja, az első alkalomtól benyakalja! Nekünk is darabos, de ez őt nem zavarja, max. annyiban, hogy az 1 lyukú cumi helyett a 2 lyukúból eszi.
Az
újakat üdvözlöm!
Edzés,
én már Marci 2 hónapos kora óta elmentem edzésre, hetente 1x 1 órára, vasárnap. Ilyenkor jön velem a férjem is, és hozza Marcikát, így míg én edzek, ők sétálnak, vagy nézik az edzést. (Korcsolyázom, így a lelátókon tudnak nézelődni). Nálunk szerencse, hogy Marci eszik cumiból, így ha megéhezik, akkor a férjem megeteti, vagy korábban lefejt tejjel, vagy táppal.
Aztán mikor Marci 3 hetes volt, 2 napra elmentünk síelni Donovaly-ba, Anyukámék is jöttek, így míg mi síeltünk, Anyuék voltak Marcival. Ismét lefejt tejet, illetve tápot kapott cumiból. Az első nap kicsit nyűgösködött, de a második nap már észre sem vette, hogy nem vagyunk ott. (kb. 4 órát voltunk távol).
Én nem éreztem lelkiismeret furdalást, hogy Anyuékkal hagytam, mert az első napoktól ismeri őket, Anyu heti 3x itt van nálunk, így Marcika ismeri. Persze szemmel láthatólag örült, hogy visszatértünk! Viszont ez a kis kikapcsolódás nagyon jót tett nekem, azóta sokkal több a tejem, nyugodtabb vagyok.
Szerintem még egy csomó mindent akartam írni, de már kiment a fejemből.
Majd ha eszembe jut, na és Marci is engedi, akkor megírom.
Ja, és hetente 1x általában elmegyek vásárolni, ilyenkor vagy visszük Marcit apával (mi már egy csomó helyen voltunk, Pólus, Auchan, Tesco, Brendon, Kenguru Gold stb.), vagy itthon hagyom Anyukámmal. Nem kíméljük a kislegényt! Már tudja, hogy ha a sapkát adom rá, akkor megyünk valahova, és olyankor kalimpál kezével- lábával, és nagyokat dumál! Imád utazni, sokszor unatkozik is itthon, és ilyenkor segít, ha elmegyünk valahova.
Próbálok feltenni egy képet!
Üdv és szép napot mindenkinek! Ma már nem hiszem, hogy leszek, megyünk Anyuval vásárolni (most a férjem lesz itthon vele), aztán meg megyünk edzésre (akkor meg Anyukám).
Nem semmi szervezés, mi?