Sziasztok!
Judit!
Csőstül jön a kaki.
Nem elég, hogy mindent el kell intézned az építkezés miatt most még ez is. Csoda, hogy még nem hullottál szét. Csak egy nagy adag kitartást tudok kívánni. Emlékszem nekünk az nap lett kész a lakás amikor hoztuk haza a Tamit a kórházból, akkor nagyon hideg volt már októberben is és a gázt nem akarták bekötni de akkor meg nem tudtunk volna beköltözni mert se melegvíz, se fűtés. Aztán apa "el tudta intézni", hogy mégis be lehessen kötni és ne kelljen várni még egy hetet mire kijönnek, igaz ez egy kicsit sokba került
. Hát az tuti, hogy nagy fába vágtátok a fejszét, de ha készen lesztek akkor már egy jóidőre le van a gondotok.
Finike!
Hogyhogy nem vált be Vikinek a babakocsi? Kényelmetlen? Most nyugodtan vehetsz már neki esernyőre összecsukható babakocsit mert ő már tud ülni, és aludni is tudnak benne mert majdnem vízszintesre leengedhető. Sokszor altatom benne én is az Edinát mert ha megyünk valahova akkor nem a nagy babakocsit viszem hanem ezt. Úgy emlékszem, hogy 14e-ért vettem 2 éve (Pierre Carden), ez az autóba is tök jól elfér és egész könnyű.
Oviba csak akkor lehet beíratni a gyereket amikor már betöltené a 3 évet. Tehát Viki 2006 ban született akkor 2009 ben írathatod be mert akkor októberben elvileg neked vissza kell menned dolgozni és akkor is csak ha betőltötte a 3 évet, tehát szeptembertől még nem hagyhatod ott. Valami ilyesmi, remélem érted.
Adra!
Lehet, hogy hülye vagyok és félreértettem de most a Zéti popójával a legjobb ami történhetett az az, hogy kialakult ez a sipoly nem? Mert én úgy értelmeztem amit írtál, hogy az lenne a jó de mégis mindenki azt írja, hogy kár hogy kialakult. Bocsi ha nem vettem a lapot ígérem akkor vezekelek egy sort mert én meg azért szorítottam, hogy ki tudjon alakulni mert akkor tud tisztulni rendesen és akkor nem kell piszkálni szegénynek.
Hát lehet, hogy egy kicsit nehéz a felfogásom.
Jucus!
Feltétlen írd meg mi volt a dokinál! Remélem csak valami "semmiség", azt el is hiszem, hogy be voltál parázva mert azért elég ijesztő dolgokat mondanak mindig a zsibbadásról.
Hetszinvirag!
Én is úgy tudom, hogy elég egy hónap a gyógyi után mert ezek már elég alacsony hormontartalmuak. A többihez sajna nem tudok hozzászólni. Pontosabban a vitaminról még annyit, hogy én is csak a terhesség alatt szedtem folsavat. Az én dokim a Csütörtöki volt, nagyon meg vagyok vele elégedve, segítőkész, teljesen képben van a betegeivel kapcsolatban. Az ő magánrendelése az Üllői út 644 ben van.
Tibicsoki!
Kicsit ismerős a szitu
. Kár, hogy a napi tehendőinket nem tudjuk belesűríteni 5 percbe mert akkor legalább nem szaladna az egész lakás. Tényleg minden idő elmegy ezekkel a manókkal, rendesen betáblázzák a napunkat, nehogy egy 20 másodpercre is elkalandozzon a gondolatunk. Különben meg nagy fekete pont mert csak akkor jelentkezel ha valaki hiányol írásban, pedig alapban (reklamáció nélkül) is hiányzol.
Csillagmaci!
Örülök, hogy Márton ilyen tündéri és elkényezeteti az anyukáját azzal, hogy ő eljátszadozik egyedül is. Nem semmi, becsüld meg ezt az időt mert nem sokáig lesz ez így
. Nálunk most kitőr a sírás ha nem vagyok a szeme előtt annyira én vagyok neki a középpont.
Fricky!
Meg kell jegyeznem semmi zilált fej, csapzott arc pedig ha jól látom a szülőszobán készült a kép rólatok. Hát ment mint a gyorsvonat. Nagyon édesek a képek, majd mesélj milyenek az első napok otthon, Bence gondolom odáig meg vissza (most még amíg nem kell megosztani a játékokat
).
Mazsuzs!
Kitartás hajhullás ügyileg, hidd el másfél két hónap és vége na nem azért mert nem lesz több hajad hanem mert helyre állnak benned a hormonok meg a vitaminállományod is feltöltődik. Ez olyan mint a pocakfájásos időszak, az ember el sem hinné, hogy lesz olyan mikor a gyerkőce nem ordítja végig az éjszakát.
Boki!
Nagyon durván a finisben. Szorítok nagyon. Remélem most már minél előbb jön az az üzenet.
Dóri!
Bevált az új bébiszitter? Gondolom nem túl könnyű megfelelőt találni! Hogy bírják a csajok ezt a dög meleget?
Mtücsök!
Nagyon eltűntetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi újság? Jelentkezz!!!
Sid!
Nyáriszünet van már Johannának is? Ilyenkor nem hiányolja az ovit? Szoktatok menni mindenfelé?
Hexina!
Gratula, hogy kiscsajszi lesz. El is hiszem, hogy nehezen bírod a meleget ráadásul a jövőhétre még melegebbet mondanak. Ha tehetitek tényleg maradjatok otthon és inni, inni, inni.
Bettem3!
Üdv közöttünk. Gyuri Doki már nagyon rég nem jelentkezett be de azért remélem figyelemmel kíséri a történéseket!!!!!!!!
Pociló!
Te is nagyon eltűntél, jó jó egy kicsi felmentés jár 3 gyerek után de hát azért néha.....
Dalmacska!
Szintén zenész...
Ennyi igazolatlan hiányzót....
Tessék mesélni nekünk, Jázmin hogy van? És a kis Flórácska?
Szamikam!
Rólad ne is beszéljünk! Annyi fekete pontot kéne kiosztanom, hogy félek ki fog fogyni a tollam
Riella!
Most mondjam....
Hihhhhetetlen...
Hiányoztok! Írjatok!!!
Most megyek, mindenkinek jó éjt
Szandra