Sziasztok:) Megpróbáltam mindent visszaolvasni,kicsit el voltam maradva, nem volt jó a laptop, a telómon meg maxra kihasználtam az adatforgalmam,így jól lelassult
mokucica: nagyon sajnálom, de mint eü-s, én is javaslom hogy esetleg keress meg egy olyan mélyzsebű ( vagy mélyérzésű..) nőgyógyászt,aki kiállítja a papírt, vagy segít valami ötlettel...olyan undorító, hogy íróasztalok mögött eldöntötték valamikor valakik,hogy mi a menete egy ilyen folyamatnak, és hiába gondolja úgy Apánk is szerintem,hogy felesleges próbálkozás, de nem mondhat mást, mint ami elő van írva
babyboom: ANNYIRA szorítok, hogy az a kisbogyó maradjon veletek!!!
diolevél(vagy "hírlevél"
ezen annyira nevettem, nesze nekünk okostelefon, az enyém is állandóan javasol szavakat, ls ha nem figyelek,nagyon érdekes mondatokat gyártok
, SZÓVAL nagyon gratula
olyan jó ilyet olvasni
Én holnap reggel megyek az első stimus UH-ra
Nagyon kiváncsi vagyok,mit fog látni...napi 225 Gonal-F és 225 Merional reggelente, ez volt a 3.nap, de már úgy érzem magam,mint egy lufi
de még csak most kezdem érezni,hogy vannak petefészkeim, és hogy leszakad a derekam...ennyi húst nem ettem a 37 évem alatt összesen, és még iszok hozzá liofilizált tejsavó port, de az meg sajnos ha sokat iszok belőle, futkosáshoz vezet...na mindegy, gondoljatok rám reggel, és ha valaki ráér, leírja nekem, mi a menete egy ilyen UH-nak? Köszönöm előre is
sheil a vonalzó nagyon cuki