Új privát üzeneted érkezett!

babyboom! Gondolok ma Rátok, írj amint tudsz!puszi!!!:-)

sheil
Budapest I. kerület

sheil: hát nekem sajnos nem fogja meghozni a télapó, de sajnos a jézuska sem :( :cry:
Bal oldalon szinte semmim nincs, csak sok kicsi 5-ös, 6-os. Kb említésre sem méltó. A múltkori 12-es eltűnt. :(
Jobb oldalt vannak most szép nagyok, de mivel ott van az elzáródás, és a hydrotube, ezért D leállította az egész stimu folyamatot :cry: :cry: :cry:
És mondta, hogy nagyon erősen gondolkodjunk el a műtéten, hogy kivegyék a jobb petevezetékemet. :(
mokucica
Budapest XIII. kerület

babyboom:Én is elnézést kérek.
Tudom., csak most nagyon érzékeny vagyok. Senkinek sem tudom elmondani a szűk családomon kívül., túl kell lennem ezen., vár az élet., a párom., a lányom., s ha lehetséges még egy baba.
S sok sikert mindenkinek ..............
ylin36
Nagykáta

mokucica:
Nagyon sajnálom :-(
Hallgassatok D-re és mielőbb csináltasd meg a műtétet és irány a lombik! Műtét előtt én is sokat vacilláltam,de hidd el, jobb előbb túl lenni rajta! Persze érdemes más orvost is megkérdezni,mert több szem többet lát. Az ünnepeket érdemes megvárni, és utána újult erővel neki vágni az új évnek.A jövő év Nektek is meghozza majd a sikert, biztos vagyok benne.Csak az egészséged érdekében ezt még meg kell lépnetek. Kérlek ne keseredj el, mindannyian melletted állunk!!!!
Puszi!!!Kitartás!!!

sheil
Budapest I. kerület

sheil: köszi, egyenlőre még nagyon el vagyok keseredve, reggel óta sírok egyfolytában :cry:
Ha megcsinálják a műtétet, kérdeztem D-t, hogy automatikusan lombik? Mondta, hogy nem, mert a törvény úgy írja elő, hogy úgy kell kezelni azt akinek 1 petevezetéke van, mintha meg lenne mindkettő. :( Szóval nem tudom, hogy mi lesz.
Azt mondta, hogy azért 4-5 nap múlva próbálkozzunk otthon, mert a bal elvileg átérhet a jobb petefészekbe, de hát én ebben nem hiszek :cry: Úgyhogy elég rossz évvége elé nézek.
Pláne, hogy a főnököm most ebben a hónapban még elengedett, közölte, hogy a továbbiakban a munka a legfontosabb, nem tudom, hogy hogyan fogom tudni majd megoldani:( Teljesen összevagyok zavarodva, törve, és elkeseredve :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica: Sajnàlom,pedig annyit gondoltam ràd,hogy azt elsem tudod kèpzelni! Te nem mehetsz mèg lombikra?

Èn jól vagyok,nèha szúrogat a hasam,de semmi különös. Eszem a húst,próbàlom5 rèszre elosztani. Egyre többet sètàlgatok,de pihenek is,ès beszèlgetek a 3 picurimhoz!

Sheil: tènyleg nagyon szèp a vonalzód! Igen,hàtha mindannyiunknak meghozza majd a szerencsèt ez a Tèlapó!

Babyboom: Szorítok nagyon ès írj majd! vàrjuk a fejlemènyeket,hogy 2?-3?[/b]
dario88
kiskunhalas

Ne keseredj el,hidd el minden jól fog alakulni a vègère. Tudom,nagyon nehèz,de hidd el nagyon boldogok lesztek egy babàval,hamarosan! Csak ezen a frànya műtèten legyèl túl! Mi itt vagyunk ès próbàlunk segíteni ahogy tudunk!
dario88
kiskunhalas

mokucica:
Szerintem a műtét és 3inszem után hátha lombik lenne...Szerintem ez az elzáródott is lehet oka annak,hogy az első nem sikerült.Kiderült nekem anno endometriózis mellett csinálták meg az inszeminációkat, ezért nem sikerült.
Én csak arra biztatlak,hogy kérj mielőbb műtétre időpontot és akkor nem emészted magad olyan sokáig.Biztosan borzasztó érzés, nagyon nagyon együtt érzek Veled-de ne keseredj el és menjetek tovább előre!
Puszi!!!

sheil
Budapest I. kerület

Sheil, olyan aranyos a vonalzód, rendesen átérzem azt a boldogságot, amit érzel az írásaid által és ez olyan jóóó :)
mbetty2
Aszód

Mokucica, nagyon sajnálom a történteket :( Átérzem, nálunk sem egyszerű a helyzet, kitartás :(
mbetty2
Aszód

mbetty2:
Köszönöm szépen, igyekszem erőt adni mindenkinek akinek csak tudok,mert ez rengeteget számít!Fontos,hogy itt legyünk egymásnak mert ezeket a problémákat csak azok értik meg,akik maguk is túl estek ilyen dolgokon!
Te hogy vagy???

sheil
Budapest I. kerület

Háát, majd akkor leszek jobban ha jövő hét szerdán azt fogja mondani az andrológus bácsi hogy kezdhetjük a lombikot és nem kezelgeti Apát három hónapig :( Amúgy minden OK :) Szoríts, hogy kezdhessünk januárban :D És vannak már tünetek :)
mbetty2
Aszód

? lemaradt a végén :)
mbetty2
Aszód

mbetty2:
Akkor ezért szorítok,hogy így legyen,ahogy szeretnéd és kezdhessetek januárban, ahogy elterveztétek!:-) Mindig arra gondolj, hogy ez így is lesz és kész! :-)
Tüneteim vannak is meg nem is....inkább úgy mondom,hogy semmi komoly, vagyis még nem imádkoztam a nagy fehér istenhez :-)
Fáradtság van, pattanások, fejfájás, gyomorégés ....ilyesmi...de ezek sem egyszerre és nem állandóan. Remélem nem lesz durvább-bár sokak szerint ikrekkel nem úszom meg!:-)

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok,
beütött a krhakkk...
A 3 sehol, egy picinke van, de arra is azt mondta D., hogy elhalóban.
Csak, h ti is tudják a 3 hetes HCG-nek 600 körül kellene lenni, az enyém meg ugye volt 140. Felvetette, h még az is lehet, h van egy méhen kívüli is.

(Ha felmerülne, valaikben, h akkor mi volt az a három amit látott, erre most azt mondta, nem látható, csak sejthető volt...)

Hát eddig volt a boldogság, most még bízunk a csodában, de ....

Hát Seil, a jó benne az, h anyukádnak sem kell izgulnia a csepp kis asszonyért a 3 ikerrel. :)

Bocs, h rossz hírt hoztam, egy élmény volt pozitív, követendő mintának lenni ha csak mégoly kis ideig is :) , kívánom mindannyiótoknak, h tapasztaljátok meg. Sajnálom, h nem tudtunk tovább kitartani.

Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt, értünk, azért még van pár nap reménykedés, jövök vissza bármilyen hírrel.
babyboom
Bp

Sziasztok,

ylin36. Azt hiszem, érted drukkolunk legjobban mindannyian. Ha van eredmény, írj. De minden rendben lesz, így kell lennie.

Találkoztam Babyboommal :) Hát, én is boldog lennék 2-3 pocaklakótól.:)
De az is vagyok, nekem is sikerült! Egy pocaklakóm van, és szívhang is van. Ahhoz képest, hogy négy sejtesen kaptam vissza kettő picikét, óriási eredmény. Simán a nyakába ugrottam a dokinak. Nekünk ő már a második babát hozta össze elég reménytelen startról.

Sheil, Babyboom, mikorra kell terheskönyv Apánknak? Elfelejtettem megkérdezni.
Mindenkinek köszi a tegnapi választ,
vigyázzatok Magatokra, és a most próbálkozóknak: Apánk mindenkinek segít a babában. Csak türelmesnek kell lenni. A férjemet 8 éve elküldték a Kaáliból, hogy magának soha nem lesz gyereke, és látjátok, nem adtuk fel, Dévai simán bevállalt és lett, most várom a másodikat. Bízzatok benne.
diolevel
Budapest III. kerület

Mokucica,

Nagyon sajnálom!!!! Gyászold el, pihenj rá, szeretgesd, kényeztesd magad...
(Én is ezt próbálom...)

Most már félve írok tanácsot az eü végzettségemmel, és előre elnézést kérek, ha olyan messzire megyek, ahol te még nem jársz. Ha nem inged ne vedd magadra: Csak egy ötlet: Konzultálj nőgyógy.al, sok van aki hajlandó megkímélni a várandóst a hosszú inszem procedúrától és leírni, h mindkét petevezető átjárhatatlan. Ez esetleg meggyorsíthatja a folyamatot, ha már így alakult. :( ???
babyboom
Bp

Babyboom: Ne csinàld,!!!-mèg a hideg is kiràzott ahogy olvastalak. Mindjàrt elsírom magam,de most komolyan!-( :( Nagyon Sajnàlom,de ne add fel,lehethogy csak 1 van,de az annyira picuri,hogy nem làtta! Mikor kell újra menned?
Sokat gondoltam ràtok,a többiekkel együtt!

diólevèl: Gratulàlok nektek! Neked milyen tüneteid voltak,vagy miket èreztèl Et utàn! Bocsi,hogy ilyen kívàncsi vagyok,de èn is 4 sejteseket kaptam vissza szerdàn, mèghozzà 3- mat!:D :roll:
Ja,ès mèg valami! Et utàn hàny napra teszteltèl +-at?
dario88
kiskunhalas

Babyboom, ne add fel, ne add, fel. Majdnem egyszerre írtunk, nem láttam a Te hozzászólásodat. Sétálj sokat, beszélj hozzá, és hidd el, benn marad, megmarad!!!!!!

Dario88: Hát, nekem sokat szúrt a petefészkem, féltem is, nehogy méhen kívül legyen, és iszonyú sokat pisiltem. (Bocs) Az utolsó teszt ezért nem is mutatta a terhességet.
De már most hányingerem van reggelenként.
Én 14 napra teszteltem, előbb a két Ovitrelle injekció után nem lett volna értelme.
A három, az jó, amit visszakaptál. Ha többen vannak, segítik egymást megtapadni, ha jól tudom.
Egyél sok husit, zöldséget nyersen, málnalevéltea éhgyomorra, és kevés, minimális szénhidrát. Nekem ez talán segített. és napi 2-szer egy óra séta.
Persze mindenkinek más és más...
Jaj, Babyboom, nagyon drukkolunk! Ne add fel!
diolevel
Budapest III. kerület

Babyboom, ne add fel, ne add, fel. Majdnem egyszerre írtunk, nem láttam a Te hozzászólásodat. Sétálj sokat, beszélj hozzá, és hidd el, benn marad, megmarad!!!!!!

Dario88: Hát, nekem sokat szúrt a petefészkem, féltem is, nehogy méhen kívül legyen, és iszonyú sokat pisiltem. (Bocs) Az utolsó teszt ezért nem is mutatta a terhességet.
De már most hányingerem van reggelenként.
Én 14 napra teszteltem, előbb a két Ovitrelle injekció után nem lett volna értelme.
A három, az jó, amit visszakaptál. Ha többen vannak, segítik egymást megtapadni, ha jól tudom.
Egyél sok husit, zöldséget nyersen, málnalevéltea éhgyomorra, és kevés, minimális szénhidrát. Nekem ez talán segített. és napi 2-szer egy óra séta.
Persze mindenkinek más és más...
Jaj, Babyboom, nagyon drukkolunk! Ne add fel!
diolevel
Budapest III. kerület

diolevel:Köszönöm., remélem minden rendben lesz., ma már tudtam enni is.
Sajnálom aki nem lett pocaklakó Babyboom: sírtam miattad is., nagyon sajnálom., ilyenkor minden fájdalom összegyűlik bennem., de azt hiszem ez sajnos ismerős párunknak kinek igy kinek
úgy., s hidd el lehet ., hogy hosszú idő lesz de a tavasz új virágot., szellőt., életet hoz.♥
ylin36
Nagykáta

babyboom:
Sajnálom,de én még nem tudom feladni....a veletek kapcsolatos gondolatom még mindig az,hogy ha egy is,de sikerül! Én emelkedő hcg-vel semmiképp sem mondanék le róla!!!
D pedig nyilván biztosra megy és csak azt mondja ami már 100%. Úgy gondolom,hogy csináltass még vérvételt!Abból megint csak lehet látni, hogy mi történik!Mikorra hívott vissza?
A Ti álmotok ott van és a méhen kívülire meg ne gondolj. Arra az egyre,aki viszont ott van és Veletek együtt küzd,IGEN!
Még mindig követendő példák vagytok...

diolevel:
Nálunk még nem volt szó terheskönyvről,sem szívhangról :-(
Emiatt kicsit szomorú vagyok, de remélem már jövő pénteken az UH-on ezeket is elmondja. Hányadik hétben jársz??? Hogy érzed magad? Nálam hányinger,hányás nincs-nem tudom hogy csak még nincs vagy hogy nem is lesz...Mondjuk nem is hiányzik!

mokucica:
Jobban vagy már?

dario:
Hogy telt a napod??? Hétfőre várhatod a postást! 8)

sheil
Budapest I. kerület

Diolevel: Et óta nekem is szúrkàl a hasam,nèha nagyon is erősen! De ez lehet attól is,hogy megbolygattàk a mèhemet! Èn nem kaptam ovitrell-t! Te mire kaptad? Màlnalevèl teàt a mèhnyàlkahàrtya vastagsàg miatt irtad? Sok húst eszem ès sok gyümölcsöt. ill,zöldsèget,szènhidràtot szinte nem is eszem! Sètàlok mindig,de mèg óràkat nem majd jövöhèten megyek messzebbre,ill kicsit több ideig!
dario88
kiskunhalas

Sheil: köszi ,akkor vàrom majd a postàt! Most a köldökömtől fàjdogàl lefele,ja ès a derekam picit(mondjuk ez a sok pihenèstől van).De jól vagyok,köszönöm!
A napom elèg lassan telt,sajna! De sètàltam ès olvastam is! Neked gyorsan telt?
dario88
kiskunhalas

Dario,
Szerintem ez jó jel. Lehet persze pici hiperstimutól is, de valóban, nekem is nagyon hamar szurkált. Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de ilyenkor helyezkedik a babó, talán a méhszáj picit feljebb is csúszik a fertőzések elkerülése miatt - így védekezik szerkezet.
Nem vagyok elhízva, de a hasam már óriási....
A málnalevél teák Kovács Gyuri bácsi írja, a füvesember és a palástfüvet is, ezek a méh vérkeringését javítják.
Persze van, aki ebben nem hisz. Nekem más bajomban is segített a javaslataival, én hiszek benne. Ezt Apánknak is elmeséltem. Mosolygott, és azt mondta, csináljam, ha hiszek benne. Nagyon drukkolok neked. És nem győzöm hangsúlyozni: beszélj hozzájuk. Ő már pici életek és érzik, ha várják őket.:)
diolevel
Budapest III. kerület

Kösz mindenkinek a biztatást ...

Sheil,

beszélgetek vele, h maradjon velünk.

Apánk is mondta, h vetessek HCG-t, úgyhogy ez lesz a hétfői program, estig halálos izgalomban várom az eredm-t. Szerdára rendelt vissza UH-ra.

De olyan jó, hogy Nektek sikerül!
babyboom
Bp

dario:
Nekem is elég jól telt,főleg,hogy délután sokat aludtam :-) Folyamatosan csak aludnék... :-)
Nekem a punkció után 2 hétig fájt mindenem.Emiatt ne izgulj,minden gyógyul, változik benned és ehhez idő és pihenés is kell. Csak így tovább, most nincs más dolgod,csak várni a 2csíkos teszteket! :-)

babyboom:
Várom a hétfői híreket, hétvégén nem nagyon leszek fórumon. Addig is vigyázz nagyon magadra és arra kis pindúrpandúrra ott benn!:-) A szerdai UH is nagyon jó lesz, beszéld meg a mütyűrrel,hogy meg kell mutatnia Apánknak magát!:-)
Puszi!!!Sokat gondolok Rátok!!!!

sheil
Budapest I. kerület

babyboom:Jaj,nagyon sajnálom hogy rossz híreket mondassz!!! :( De azt a picurkát a pocidban dédelgesd,szeretgesd,igenis meg kell hogy maradjon!!! :DMinden rendben lesz majd meglátod!!!!Nagyon szurkolok Értetek !!!Írj majd ,hogy mi van Veled, mindenképp!!!

sheil:Nagyon szép a vonalzód :lol:
Segits nekem egy picit.Én a K-ban kaptam beülti után utrogestran kúpot.Neked kellett ilyesmi?

Lányok valaki kapott ilyen kúpot?

diolevel:Nagy gratula a picihez!!! :lol:

mokucica:Sajnálom!!!De ne add fel,és ha kell a műtét,csináltasd meg és indulhat újra a babaprojekt!!!Tudom, hogy nem egyszerű,és szerintem a várakozás miatt, a türelmetlenség is megnehezíti a "mi helyzetünket",nem ha még hozzá társul egy plussz probléma,de nem szabad feladni!!!!!Megfog minden oldódni és Neked,Nektek is meglesz a kis poronty!!!!! :D
moro75
Budapest IX. kerület

babyboom: az nem lehet, hogy nem sikerült. Ne add még fel kérlek. Kényeztesd még, simogasd és beszélj hozzá. Ott fog maradni veletek, hidd el.

Köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat. A mai nap szörnyű volt, én nem is értem, hogy honnan jön ez a sok könnycsepp. :(

Diolevel: hatalmas gratuláció nektek is. Olyan jó, hogy sikerült :)

Mbetty: remélem, hogy minden úgy alakul az andrologusnál, ahogy szeretnétek.

dario: biztos vagyok benne, hogy te leszel a következő, aki beszámol arról a híres 2 csíkról. Pihengesd és szeresgesd a 3 picurkát. Köszönöm, hogy gondolsz rám. Én is sokat gondolok rátok. Puszi

sheil: vigyázz a vonaton magatokra. Köszönöm neked is a biztatást és a sok sok jó szót. Annyira jó ember vagy, megérdemled a kis tigriskéket :D
Sok puszi.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Moro75: köszönöm neked is. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

Moro75: köszönöm neked is. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

diolevel:
Gratulálok,ezt el is felejtettem mondani-nagyon örülök Neked és hogy összejött a tesó!Ebből is látszik,hogy bárki bármit mondhat,Apánk nem ismer lehetetlent :-)
Mikor mész legközelebb UH-ra???

mokucica:
Köszönöm,aranyos vagy :-) Te és a férjed is remek emberek vagyok, már látlak magam előtt nagy pocakkal. :-) Ha elfogynak a könnyek, jönnek az új energiák. SOHA ne add fel és legyél erősebb, mint a körülmények!Hajrá, előre!!!!

moro75:
Igen,itt D-nél is van utrogestan, már a beültetés előtt is, most is,egészen a 12.hétig.Itt 8 óránként kell kettő,vagyis napi 6.
Neked is van?

sheil
Budapest I. kerület

sheil:Nem még nincs,csak kiváncsi voltam hogy itt Apánknál lesz-e? Drága még csak most megyünk tájékoztatóra!!! :lol:
Köszönöm a válaszod!!! :D
moro75
Budapest IX. kerület

moro75:
Látod,én már gondolatban bebabásítottalak!:-)
A tájékoztató is egy élmény lesz XD Komolyan.Meg ne rémüljetek....ezek csak a kockázatok és mellékhatások.Mondtam a páromnak,ha lehet ne fusson ki a teremből, ne szóljon be D-nek és egyáltalán ne csináljon semmit, csak hallgassa végig! :lol:
Majd írd meg, milyen volt az őserdős tájékoztató :-) Hányadikán lesz?

Jó hétvégét Mindenkinek!

sheil
Budapest I. kerület

Halihóóó Csajok,ma senki nincs? Picit görcsölgetett a hasam,ès a derekam is bal oldalt. Főzès közben le kellett,hogy egy picit döljek!De màr elmúlt,remèlem ez jót jelent! jó 7vègèt mindenkinek!
dario88
kiskunhalas

sheil:Nagyon kedves Tőled,hogy ilyen előrelátó vagy!!!!!! :lol: Reméljük bejön a megérzésed!!!Jaj,nagyon várom már a tájékoztatót!Már a papíroktól is majdnem szívbajt kaptam,amik le vannak írva!Próbálok csak a végeredményre koncentrálni,és nem agyalni a mellékhatásokon és kockázatokon. :) 27.-én,kedden megyünk,aztán várjuk hogy megjöjjön.De majd úgyis tájékoztatlak,hogy hogy állunk :lol: (perzse ha nem terhellek vele :lol: )Remélem jól vagytok a picurikkal együtt,szép hétvégét Nektek!!!!!
Puszi

dario:Drukkolok!!!!!!!!!!! :lol: Szép hétvégét Neked is ,és pihenj sokat!!!!!!!!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület

moro:
Dehogy terhelsz!Alig várom a híreket!!!:-)

dario:
Sztem ez jót jelent,ha nem lenne ott semmi,nem is éreznél semmit!Pihenj sokat:-) Vigyázz magatokra... :-)

Ui: Mi nagyon jól vagyunk,minden rendben!!!:-)

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok:) Megpróbáltam mindent visszaolvasni,kicsit el voltam maradva, nem volt jó a laptop, a telómon meg maxra kihasználtam az adatforgalmam,így jól lelassult :(
mokucica: nagyon sajnálom, de mint eü-s, én is javaslom hogy esetleg keress meg egy olyan mélyzsebű ( vagy mélyérzésű..) nőgyógyászt,aki kiállítja a papírt, vagy segít valami ötlettel...olyan undorító, hogy íróasztalok mögött eldöntötték valamikor valakik,hogy mi a menete egy ilyen folyamatnak, és hiába gondolja úgy Apánk is szerintem,hogy felesleges próbálkozás, de nem mondhat mást, mint ami elő van írva :(
babyboom: ANNYIRA szorítok, hogy az a kisbogyó maradjon veletek!!!
diolevél(vagy "hírlevél" :lol: ezen annyira nevettem, nesze nekünk okostelefon, az enyém is állandóan javasol szavakat, ls ha nem figyelek,nagyon érdekes mondatokat gyártok :wink: , SZÓVAL nagyon gratula :) olyan jó ilyet olvasni :)
Én holnap reggel megyek az első stimus UH-ra :shock:
Nagyon kiváncsi vagyok,mit fog látni...napi 225 Gonal-F és 225 Merional reggelente, ez volt a 3.nap, de már úgy érzem magam,mint egy lufi :cry: de még csak most kezdem érezni,hogy vannak petefészkeim, és hogy leszakad a derekam...ennyi húst nem ettem a 37 évem alatt összesen, és még iszok hozzá liofilizált tejsavó port, de az meg sajnos ha sokat iszok belőle, futkosáshoz vezet...na mindegy, gondoljatok rám reggel, és ha valaki ráér, leírja nekem, mi a menete egy ilyen UH-nak? Köszönöm előre is :) sheil a vonalzó nagyon cuki :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Lányok, végre ma délután megjött,igaz csak jövőhétre számitottam rá,de most betartottama 28 napot pontosan. :lol: Holnap reggel hívom Apánkat fél 8-kor.Még a tájékoztató időpontját sem vártam ki,ugyanis kedden megyünk oda is.Kicsit felgyorsultak az események.
Remélem ez nem okoz majd gondot.Ha hívom reggel Apánkat,akkor már be is kell menni,vagy elég lesz kedden, ha délután úgyis megyünk a tájékoztatóra?Segítetek nekem?
moro75
Budapest IX. kerület

Szerintem nyugodtan hívd, lehet hogy nem kell bemenned, mert a mensi alatt elég jól nyitva a méhszáj 2-3 napig...nekem azt mondta akkor hívjam,mikor úgy rendesen megjön, a maszatolás nem számít bele:) Nekem fél 8-ra kell mennem UH-ra, szóval ott lesz, ugyhogy hívd szerintem 8-kor..vagy előtte kicsit..
normocyta
Budapest XI. kerület

normocyta:
Szia!Már hiányoltalak a fórumról, remélem holnap meg tudod írni,hogy mi volt!A menete annyi,hogy megvizsgál, utána megbeszélitek a gyógyszerezést, felírja miket kell kiváltani és utadra enged!:-)
A vonalzót imádom, remélem Karácsonyra Mindenki hasonlót szerkeszthet magának!:-)

moro:
Az jó,hogy így pörögnek a dolgok,majd meglátod,2 hét és azon kapod magad,hogy Veled vannak a babók:-)Szerintem elég lesz kedden mennetek,de azért kérdezz rá,hogy hogy lenne a jobb?
Hátha tájékoztató előtt is meg tudná csinálni az UH-t!

Többiek?Mokucica?Hogy vagytok???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sheil 2012.11.26 07:17-kor.

sheil
Budapest I. kerület

normocyta:Köszi a választ!Mindenképp felhívom reggel.Nem igazán maszatolós,úgy igazán megjött :) Drukkolok Neked,majd írj holnap! :lol:

sheil:Jaj,csak igazad lenne!!!Úgy szeretném azt átérezni már amit most Te!!!! :lol: Még előtte megfog UH-ni?
Ma voltunk vásárolni,vettünk egy csomó húst :lol: Nagyon szeretnék már ilyen szép vonalzót :D
Remélem jól Vagytok! :lol:

mokucica:jól vagy?
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok.
Köszönöm, hogy gondoltok Rám, de azért azt mondani,hogy jól vagyok túlzás lenne. :( A hétvégén rengeteget sírtam, hol anyósomnak, hol anyukámnak, hol pedig a férjemnek. Jelen állás szerint egy selejtnek érzem magam :cry: Tudom, hogy mennem kell tovább, de olyan gyengének érzem most magam. Próbálok mosolyogni, de valahogy nem szívből jön.
Most várnunk kell, hogy megjöjjön, és utána irány D. Addig talán jobban leszek.
Puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok.
Köszönöm, hogy gondoltok Rám, de azért azt mondani,hogy jól vagyok túlzás lenne. :( A hétvégén rengeteget sírtam, hol anyósomnak, hol anyukámnak, hol pedig a férjemnek. Jelen állás szerint egy selejtnek érzem magam :cry: Tudom, hogy mennem kell tovább, de olyan gyengének érzem most magam. Próbálok mosolyogni, de valahogy nem szívből jön.
Most várnunk kell, hogy megjöjjön, és utána irány D. Addig talán jobban leszek.
Puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica!
Ilyet ne is mondj!!!Te egy csodálatos ember vagy és egyedi és megismételhetetlen.A férjed számára és leendő gyermekeid számára is a legcsodálatosabb,erre gondolj!
Szerintem nem nagyon van olyan nő,akin Apánk még nem tudott segíteni, még ha időbe is telt. Biztosan Nektek is fog és jövő ilyenkor már hatalmas pocakkal fogod várni a Karácsonyt.
Igen,mi másak vagyunk és másképp lesz gyerekünk, de ettől még nem hogy selejtek,hanem sokkal erősebbek leszünk.
Kitartás és nagyon sokat gondolok Rátok is. Próbálj megnyugodni,remélem D-nél még találkozunk!Írj majd,hogy mikor mész!!!!Sok puszi!!!

sheil
Budapest I. kerület

moro75:
A hús nagyon fontos, arra figyelj, hogy rizst ne egyél, mert nem engedi felszívódni a fehérjét!Ezt darionak mondta az asszisztens D-nél!
Majd írj,hogy mikor mész UH-ra, biztosan péntekre is behív, mert úgy szokta,akkor viszont még össze is futhatunk nála!!!:-)
Rettentően várom a pénteket és szerintem csak UH-tól UH-ig nyugszom meg,hogy rendben mennek a dolgok.Csodálatos érzés megtudni,hogy laknak odabenn és félelemmel,aggódással teli minden nap-hogy megvannak-e még?Meg hogy mindent jól csinálok-e???És ez már örökre így marad! :-)
Holnap már tájékoztató!:-))))

sheil
Budapest I. kerület

Moro75: Hajrà, eljött a Te időd is! Nagyon Szorítok,hogy minden rendbe legyen! Igen csinàl majd uh-ot!-(

Mokucica: Ilyet ne is mondj,hogy "selejt"-jaj Istenem! Mi egy kicsit nehezebb esetek vagyunk,mint akire rànèznek ès rögtön terhes lesz,de hidd el sokkal jobban fogjàtok szeretni a picurit/picurikat,mint bàrki màs!( bocsika,lànyok,ha valakit megbàntottam ezzel) De ez tènyleg így van! Hidd el amit Sheil is írt,hogy jövőre màr nagy pocakkal fogtok ülni ès el frlejtrd azt is,hogy miken mentèl keresztül,mert annyira BOLDOGOK lesztek!-hidd el így lesz ès ezeket a csúnya gondolataidat messzire dobd el! puszi
dario88
kiskunhalas

Lányok, bár már kérdeztem de nem volt rá egyértelmű válasz, oormonlabornál elég a 21-dik napon csak a progreszteron??? Fontos lenne, köszi a segítséget :)
mbetty2
Aszód

hormonlabor, bocsi :D
mbetty2
Aszód

mbetty2:
Szia!Ezt a Dévai oldaláról szedtem,tehát elég a progi!:-)
19. naptól : (a ciklus hosszúságától függően):
Progesteron

sheil
Budapest I. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?