Kedves Dream Team
Hétfőn voltunk a második randevún DD-vel, és novemberben amikor megjön ( hál'isten pontos a ciklusom,mint az angol teaidő
) kezdjük
Nagyon érdekes érzés
Az egyik ismerősőm kérdezte,hogy ennyire szeretnék gyereket,hogy vállalom ezt? Azt válaszoltam, hogy nem tudom,mennyire akarok ,mert még nem volt, de abban teljesen biztos vagyok, hogy NEM AKAROK gyermek nélkül élni
ez szerintetek ugyanaz?
Kedden megyünk az előadásra...lesz ott valaki közületek?
Az ügyvéd barátnőm utána néz a táppénz dolognak, mivel én nem akarnék dolgozni már a stimu kezdetétől...nem azért,mert lusta vagyok, egész életemben 1-2-3 munkahelyem is volt egyszerre ( az eü-ben nagyon jó a fizetés,mint tudjuk
) de laborosként nagyobb a potenciális fertőzés esélye,mivel vérrel dolgozom, de a legnagyobb bajom az, hogy az Onkológiai Intézetben sokkal nagyobb a sugárzás,mint máshol...az egész kórháznak van egy "kisugárzása"
szóval megkértem a bnőm hogy nézze meg, hogy létezik-e egyedi elbírálás ilyen esetben.
Egyébként teljesen odáig vagyok a Mi Doktorbácsinkért jányok <3 rengeteg orvost ismerek, de ő a TOP 10-ben benne van...még akkor is ha esetleg nem járunk sikerrel...másabb így végig csinálni,ilyen emberséges környezetben