Új privát üzeneted érkezett!

mokucica:
Nekem is egész nap ez jár a fejemben,hidd el!Főleg,hogy nem tudok dolgozni sem...Itthon vagyok és így még nehezebb.De szerintem próbáld meg átfordítani ezt az egészet úgy,ha erre gondolsz,akkor pozitív legyen az egész!Gondolj arra,hogy már ott van...beszéld meg Vele,hogy jó helyen van és hogy vigyázni fogsz rá...stb...Ha már 0-24-ben babáról álmodunk,legalább ne az legyen bennünk,hogy"Jajj,mi lehet most???Jajj,már megint erre gondolok....Jajj, vajon minden rendben van-e...stb..." Ne hagyd,hogy az ilyen negatív érzések előbbre valóak legyenek, mint a pozitív gondolatok!!!
Egy igazi boszinak ez meg se kottyan!
:wink:
Vigyázz magadra...és ne feledd...nem kell kikapcsolni-csak átkapcsolni! :idea:
puszi!:-)
sheil
Budapest I. kerület

sheil: igen gondolom, hogy nehezebb Neked, mivel te otthon vagy. De neked már csak vasárnapig kell kibírnod:)
Okés értettem a teendőket, nem kapcsolok ki, csak át :D És igenis egy jó boszinak muszáj, hogy sikerüljön.:):):) D. is megmondta. Ugyhogy ígérem, hogy pozítiv leszek, de tényleg. Ennyire:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Új felhasználóként, de régi Dévaisként megosztanám veletek az én tapasztalatomat.
Ez év januárjában kerültem az intézetbe amikor is az előző nőgyógyászom IR-re gyanakodva Metformin tabletta szedését javasolta. Amikor az első beszélgetésen részt vettünk Dévai dr rákérdezett, hogy minek szedem a gyógyszert. Egyértelmű választ nem nagyon adott, de azt mondta ha én akarom akkor a kezelésekig szedhetem. Abbahagytam majd elkezdtünk hozzá járni.
Leleteink jók voltak, augusztusig 3 inszemináción lettem már túl, amikor az egyik ismerős akinek a 3. lombik sem sikerült javasolta, hogy menjek el egy IR-es vizsgálatra. Mert nála kiderült, hogy már a 2010-es leleteken is ott szerepel, hogy iR-es.
Ahova elmentem kivizsgáltatni magam nem voltak jó véleménnyel a Dokiról. Figyelmen kívül hagyja a meddőség egyik fő okát. Természetesen lelet IR-t állapított meg. Életmód váltás, dietetikussal való beszélgetés. Majd a következő hónapban késett és a terhességi tesz pozitív lett.
Azt tanácsolom mindenkinek aki gyereket szeretne első lépésként csináltasson egy inzulinrezistancia vizsgálatot és ha az oké akkor menjen tovább.
Vendég

Abba kellett hagyni az inszemeket, a másodikon vagyunk túl tegnap óta, Dévai Apánk elküldött andrológiai vizsgálatra (talán és kezelésre) Dr Kopa Zsolthoz, ismeri őt itt valaki? Hosszú nála a várólista? Ha megvan a kezelés és a szakorvosi véleménye, egyből lombikra kell mennünk :(

Szia!
Az én párom volt nála kb:3 hét a várakozási idő és jó vastagon fog a ceruzája
Vendég

Szia Karaleva, elég gyorsan sikerült bekerülni a Dokihoz, magánrendelésére, láttam az árakat, elképesztő drágán dolgozik. És a párod kezelést kapott, (ha igen, milyet és mennyi ideig tartott) vagy szakvéleményt ad, hogy lombikra azért még alkalmasak leszünk?
mbetty2
Aszód

sheil:Bíztatók a tünetek :lol: :lol: Én várom a 20.-át akkor megyek Apánkhoz,aztán remélem indulhat decemberben a buli :) A hormontól függ rendben lesz-e?Már nagyon várom!!És remélem jók lesznek az eredményeim,mert a többi leletem jó szerintem.Úgyhogy várakozó tendenciában vagyok egyenlőre.

mokucica:Elhiszem hogy jár a bucid egész nap,nekem is fog :lol:

karaleva76:Üdv köztünk!
moro75
Budapest IX. kerület

karaleva:Ment privi!
sheil
Budapest I. kerület

Karaleva,

A lényeg hogy a teszt pozitiv lett :D Meg szabad kérdezni hányadik hónapban vagy ? vagy már megvan a baba ? Amúgy gratutálok. Kinél voltál IR vizsgálaton, melyik endokrinológusnál, Mensmentis vagy Ciris ? Csak azért kérdezem, mert nekem is ugyan jó lett a HOMA, de nagyon felment az inzulinom a 60 és alig le a 120 percnél és én is erősen gondolkodom egy end. konzultáción (Dévai az én eredményemre is azt mondta egyébként hogy ezek jók). Mondjuk halálosan elegem van abból hogy minden drága orvos kitalál egy újabb drága vizsgálatot és másik orvost ahol még nem voltam és hátha az lehet oka, annak hogy esek teherbe. Néha azt gondolom, hogy ennyi IR-s nincs is, csak felfújják az orvosok, mert ez egy "divatos" betegség lett mostanában. Elnézést kérek akiknek tényleg IR-je van, de meglep hogy most a csapból is ez folyik és annyi embernél ezt diagnosztizálnak, előtte meg évekig azt sem tudtuk mi ez.

Sheil, Mókucica szorítok nektek, vigyázni magatokra és a kiskölykökre odabenn :lol:
Zsuzsi, minden rendben ? Hogy vagytok? Voltatok a szívecskedobogásos UH-n ?

A,
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Abba kellett hagyni az inszemeket, a másodikon vagyunk túl tegnap óta, Dévai Apánk elküldött andrológiai vizsgálatra (talán és kezelésre) Dr Kopa Zsolthoz, ismeri őt itt valaki? Hosszú nála a várólista? Ha megvan a kezelés és a szakorvosi véleménye, egyből lombikra kell mennünk :(

http://www.andrologusdoktor.hu/
http://www.humanandrologia.hu/page7/and ... ndelo.html

Mi itt voltunk, 5 napon belül kaptunk időpontot, hétfőn a Dévai doktorbácsi:)is felírta ezt az andrológust...sajnos az országban 20 andrológus van, ami nagyon kevés :( mert hát ugye nem minden urológus andrológus, de minden andrológus urológus...vagy mi :D
normocyta
Budapest XI. kerület

Kedves Dream Team :)
Hétfőn voltunk a második randevún DD-vel, és novemberben amikor megjön ( hál'isten pontos a ciklusom,mint az angol teaidő :wink: ) kezdjük :D :oops: :o Nagyon érdekes érzés :)
Az egyik ismerősőm kérdezte,hogy ennyire szeretnék gyereket,hogy vállalom ezt? Azt válaszoltam, hogy nem tudom,mennyire akarok ,mert még nem volt, de abban teljesen biztos vagyok, hogy NEM AKAROK gyermek nélkül élni :oops: ez szerintetek ugyanaz?
Kedden megyünk az előadásra...lesz ott valaki közületek?
Az ügyvéd barátnőm utána néz a táppénz dolognak, mivel én nem akarnék dolgozni már a stimu kezdetétől...nem azért,mert lusta vagyok, egész életemben 1-2-3 munkahelyem is volt egyszerre ( az eü-ben nagyon jó a fizetés,mint tudjuk :P ) de laborosként nagyobb a potenciális fertőzés esélye,mivel vérrel dolgozom, de a legnagyobb bajom az, hogy az Onkológiai Intézetben sokkal nagyobb a sugárzás,mint máshol...az egész kórháznak van egy "kisugárzása" :P szóval megkértem a bnőm hogy nézze meg, hogy létezik-e egyedi elbírálás ilyen esetben.
Egyébként teljesen odáig vagyok a Mi Doktorbácsinkért jányok <3 rengeteg orvost ismerek, de ő a TOP 10-ben benne van...még akkor is ha esetleg nem járunk sikerrel...másabb így végig csinálni,ilyen emberséges környezetben :)
normocyta
Budapest XI. kerület

D. is IR diétát javasol...ugye a híres "Ősember" diéta...
D. mire adja a káliumot??????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirrmurrka 2012.11.06 18:46-kor.

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok!

Nem tudom melyikőtök keres andrológust, de én Őt ajánlom. Mi is a Kopához lettünk irányítva, de végül ennél a profnál kötöttünk ki.Nagyon korrekt, nem kellett heteket várni időpontra,nem húzott le egy kalap pénzzel, és nem lealázó a stílusa.
http://andrology.hu/

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era33: hogy vagy? Meg szabad kérdezni hogy ki lakik odabenn:) Azért szomorú hogy nemez az alap egy magánrendlőben....

Mirrmurrka
mirrmurrka

:D Ezt most jó hülyén fogalmaztam meg. Tehát végül mi nem a Kopához mentünk, mert nagyon hosszú volt a várólista,meg más miatt sem.
Interneten találtam a Papp prof-ot, és mi nagyon meg voltunk vele elégedve.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Szia Mirrmurrka!
Köszönöm,jól vagyunk. Persze hogy lehet kérdezni: egy kislegény lakik a pocakban.

Hát igen, lehet hallani egyet s mást az andrológusokról is. De kinek milyen a tapasztalata. Ez ugyanaz, mint a nőgyógyászok. Csak a pasik talán még érzékenyebbek az orvosokra.
Amúgy én nem tudok sokat a Kopáról, mert nem jártunk nála.Megpróbáltam hozzá időpontot kérni, 2 hétig fel sem vették a telefont :( Aztán amikor utoljára próbálkoztam, akkor kinyomták a hívást, és nem hívtak vissza.Pedig hívószámkijelzős telefonról hívtam.Én erről azt gondolom, hogy egy magánrendelőben az alap,hogy ha nem tudják fogadni a hívást, akkor visszahívnak.[/u]

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Era33:Egyszer én úgy jártam egy magánrendelőben hogy a nővérke végig szilvásgombócot evett hahahahahahah 17000 Ft-ért hahahahahahanem volt rossz.
Most a lombik után elmentem egy szakorvoshoz ahol 1.5 hónap volt a várakozási idő és amikor 18.30-ra odaértem akkor közölték a várakozó lányok hogy kb hajnal 1-kor fogok sorrakerülni...gyerekek felálltam és eljöttem...... nane nem szép dolog hogy egy időpontra 10 embert szerveznek és előtte 1.5 hónapot várakoztatnak...
Szabad tudni hogy fogják hívni a Kislegényt:)hol fogsz szülni?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Szia Era! Dévai Apánk irányított egyből hozzá :( Tegnap felhívtam az asszisztensnőt, jöv.hét szerdára adott időpontot. A baj csupán a kevés (nagyon kevés )spermaszám, a második inszem után annyit mondott Apánk hogy ne is lásson addig amíg nem voltunk Kopa Dokinál, utána is csak lombikkal mehetünk tovább... Nem tudom, mit fog csinálni velünk a Doki de már most szívom a fogam, mennyibe fog ez nekünk fájni :( És Veletek mit csinált a Ti andrológusotok?
mbetty2
Aszód

...és mennyi idő múlva kezdhetünk egyáltalán, meddig kezel egy andrológus? Lejárnak a Dévai Apánk által kért leletek, melyeket az első indulás előtt kért :)
mbetty2
Aszód

Mbetty, írtam Neked privit.

Mirrmurrka, a SOTE 2.-n fogok szülni, és a kisember neve Bálint, vagy Bence lesz.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Szia Karaleva, elég gyorsan sikerült bekerülni a Dokihoz, magánrendelésére, láttam az árakat, elképesztő drágán dolgozik. És a párod kezelést kapott, (ha igen, milyet és mennyi ideig tartott) vagy szakvéleményt ad, hogy lombikra azért még alkalmasak leszünk?

Kezelést nem kapott, mert minden rendben volt nála. Szakvéleményt írt, de nekünk akkor az inszemhez kellet.
Vendég

Karaleva,

A lényeg hogy a teszt pozitiv lett :D Meg szabad kérdezni hányadik hónapban vagy ? vagy már megvan a baba ? Amúgy gratutálok. Kinél voltál IR vizsgálaton, melyik endokrinológusnál, Mensmentis vagy Ciris ? Csak azért kérdezem, mert nekem is ugyan jó lett a HOMA, de nagyon felment az inzulinom a 60 és alig le a 120 percnél és én is erősen gondolkodom egy end. konzultáción (Dévai az én eredményemre is azt mondta egyébként hogy ezek jók). Mondjuk halálosan elegem van abból hogy minden drága orvos kitalál egy újabb drága vizsgálatot és másik orvost ahol még nem voltam és hátha az lehet oka, annak hogy esek teherbe. Néha azt gondolom, hogy ennyi IR-s nincs is, csak felfújják az orvosok, mert ez egy "divatos" betegség lett mostanában. Elnézést kérek akiknek tényleg IR-je van, de meglep hogy most a csapból is ez folyik és annyi embernél ezt diagnosztizálnak, előtte meg évekig azt sem tudtuk mi ez.

Sheil, Mókucica szorítok nektek, vigyázni magatokra és a kiskölykökre odabenn :lol:
Zsuzsi, minden rendben ? Hogy vagytok? Voltatok a szívecskedobogásos UH-n ?

Szia még nem nagyon publikus a 10. hétnél járok.
A Mensmentisben voltam, Breyer doktornőhöz kerültem nagyon jó.
Nekem nem az orvos ajánlotta, hogy menjek csak a magam megnyugtatása érdekébe. A másik szempont meg az volt, hogy ne dobjunk ki még több pénz feleslegesen az ablakon.
Vendég

Volt már valakinek inszem után néhány nappal olyan érzése, mintha leszakadna a petefészke? Még állni is alig bírok, úúúgy fáj :(
mbetty2
Aszód

mbetty2: Igen, nálam is ez volt. Annyira feszült, hogy nem bírtam állni, csak kb 10 perceket. Ha teheted pihenj sokat. Mikor volt az inszem? Nekem szerencsére pont a 4napos ünnep előtt, így tudtam 3 napot feküdni.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Múlt hét pénteken volt, az elsőnél nem fájt ilyen durván :( Mokucica, Neked hanyadik volt?
mbetty2
Aszód

mbetty2: ez volt az első, és bízok benne, hogy egyben az utolsó is. :)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
mbetty2,mokucica:
Nekem ma egész nap majd leszakadt a hasam:-( Kicsit aggódom is:-(
Marad a pihi és a séta....
Sokat gondolok Rátok,írjatok ha van fejlemény!!!
Még nem csináltam tesztet,bírom még...:-)
sheil
Budapest I. kerület

Hallottátok?
Érdemes elolvasni...

http://www.angyalmuhely.hu/cikkek/2012/ ... bejegyzese
sheil
Budapest I. kerület

Most olvastam én is, el is sírtam magam... Ugye hogy ez nem könnyű? Mert mindenki csak azt állítja hogy azért nem jön a baba mert rágörcsölünk és ettől már rosszul vagyok...
mbetty2
Aszód

Hát igen...ma kb én is mindenen elbőgöm magam...nagyon durva.
Pedig én nem bírom mint műsorvezetőt...de a szívemből szólt.Igen,a legtöbben ezen megyünk keresztül.
Nah tessék...bőgök már megint...
sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok! Hazaértem a munkából. Megjártam Apánkat és jelentem minden okés!!! A gyógyszerekés szurik amiket kaptam: Clostilbegyt, Fostimon, Merional, Prednisolon, Kálium, Folsav Cetrotide0,25,. Hétfőn újabb randi reggel!!!! Aranyos volt, mint eddig mindig. De egy kicsit "kellemetlen" volt ez a méhszondázás!!!! De utána megsimogatott és egy jót mosolygott! Kérdezte: Túlélte???-igen! Akkor örülök!!! Annyira cuki!!!!
dario88
kiskunhalas

Tudja valaki, melyik intézetbe járt Ördög Nóri? :)
mbetty2
Aszód

sheil: ne gondolj rosszra,minden okés és tudod s tigrisbigrisek veled vannak. Pont gondoltam Rád hazafelé, hogy ma voltunk 1hete.

Én is most olvastam Nóri bejegyzésèt. Úgy örülök neki. Olvasta valaki amúgy a könyvüket? Én szeretném majd.

Dario88: szuper hogy minden rendbe volt. Indulhat neked is a drukkkkk:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Hú, lányok most olvastam én is!Már amikor a könyvéről beszélt a Tv-ben,akkor elgondolkodtam hogy ő egy tök jó felfogású nő.Még mondtam is a páromnak hogy esküszöm elolvasnám a könyvét.De azt nem tudtam hogy ő is orvoshoz járt lombikra :wink: Ez teljesen meglepett!!!!És látjátok neki is a 3.lombik járt sikerrel.Bűvös szám ez a 3-as mégiscsak?! :wink:
Nekünk is sikerülni fog csajok,hiszen nincs lehetetlen! :lol:

Mindenkinek nagy Drukk továbbra is :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

sheil: ne gondolj rosszra,minden okés és tudod s tigrisbigrisek veled vannak. Pont gondoltam Rád hazafelé, hogy ma voltunk 1hete.

Én is most olvastam Nóri bejegyzésèt. Úgy örülök neki. Olvasta valaki amúgy a könyvüket? Én szeretném majd.

Dario88: szuper hogy minden rendbe volt. Indulhat neked is a drukkkkk:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Èn is èpp most olvastam az Ördög N. cikket,megsíratott!-)Milyen fura,2 hete mondtam a pàromnak,hogy tuti,hogy a Nóri terhes. Mindig megèrzem az ilyet.(csak a sajàtomat nem fogom)
Mokucica: köszi a trükköt!
dario88
kiskunhalas

Juj már én is sírok a fókuszba is volt egy riport Nóriékról.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Juj már én is sírok a fókuszba is volt egy riport Nóriékról.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mbetty2, sheil: hogy vagytok ma? hasfájás van még?
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
Szia!Ma valamivel már jobb...bár étvágyam nem nagyon van.De tudom,hogy ennem kell...és ezért eszem-a húst:-S
Hasfájás még néha van, de nem bánom,ha ez az ára.Asszem betekeredek,mire vasárnap lesz.... :roll:

Mokucica,mbetty2,dario,mirrmurrka, moro,era,karaleva?Hogy vagytok???
sheil
Budapest I. kerület

sheil: vigyázz csak magadra rendesen. Els em hiszed mekkora kincs, hogy otthon lehetsz. Konkrétan én becsavarodok a munkahelyemen egész nap. :( Sík ideg vagyok, szerintem tuti nem sikerült így, mert mióta dolgozok, olyan szinten idegeskedek, hogy konkrétan mindjárt fel robban az agyam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ezt leszámítva nálam nincs semilyen tünet.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
Ha felrobbansz az idegtől....az lehet a hormonok miatt is!!!
Gondolj inkább erre.Igen,jó,hogy itthon lehetek.Bár néha unalmas,de a munkaköröm miatt nem tudnám megoldani.Tuti azóta benyeltem volna már vmi vírust.
Szóval tényleg ne idegeskedj,mert már lehet többen vagytok odabenn és az nem tesz jót egyikőtöknek sem!
Vigyázz magadra!puszi!
:lol:
sheil
Budapest I. kerület

sheil: nagyon jó lenne, ha csak a hormonok miatt lenne, komolyan mondom az valami legeslegnagyobb csoa lenne a világon. :D Képzeld a megrendelt teszteket 2 nap múlva megkaptam postán. :( Minek siettek ennyire? Most tudom, hogy hol vannak, és izgatják a fantáziámat. De még mindig csak 8-a van, holnaphoz 2 hétre kell tesztelnem. Te vasárnap már fogsz? Szerinted, bár ebbe tapasztalatod nincs:( mennyi idő után látszana sikeres inszem után pozitívnak a teszt?

Valaki esetleg tudja ezt? : mennyi idő után látszana sikeres inszem után pozitívnak a teszt?
mokucica
Budapest XIII. kerület

sheil:Köszönöm az érdeklődésedet,megpróbálok türelmesen várakozni még mindig a 20.-ára :cry: Egyre nehezebben bírom a várakozást!!Egyszer elkap az érzés hogy már nemsokára nekikezdünk,aztán meg az hogy úristen de messze van még 20.-a,és vajon decemberbe kezdhetünk,és ugyan sikerül-e?Szóval átmegyek depibe egyik pillanatról a másikba. :wink:Meg azért már jó lenne veletek is megosztani a tapasztalataimat már :wink:
Te jól vagy,"vagytok"? :D Nehéz lesz vasárnapig,de aztán írni ám mi lett az eredmény!!! :lol: Szorítok nagyon!!!! :lol: :lol: :lol:
Milyen husit kell enni?Már lombik előtt is ajánlott?Vagy Apánk majd erre is felhívja a figyelmet?

mokucica:Jó hamar megkaptad a teszteket :lol: Őszintén én sem bírnék magammal ha tudnám hogy a közelemben van a teszt, hogy ne csináljam meg :) Nekem valaki még a K-ban azt mondta,hogy az inszem után 9 nappal már látszik a teszten a pozitív.Nem tudom :wink: Én később teszteltem,szóval nem tudom mennyire igaz ez. :wink: Különben jól vagy?Leszámítva a munkahelyi dilit?
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok,
Bocsánat, hogy így ismeretlenűl bepofátlankodtam hozzátok... Én Kális látogató vagyok és csak Mora kérédésre szeretnék válaszolni, hátha tudok segíteni. Nálunk inszem, vagy beültetés után a 11 napon van vérvétel. Én annó a lombikom után a 9. napon csináltam tesztet és pozitív lett, bár ikrek voltak, és a 11 napon a hcg már 359 volt. De a hcg szám az mindenkinál más és más attól függően hogy mikor ágyazódik be a baba, vagy babák.

Tényleg elnézést hogy írtam...
( Most páran egy cipőben vagyunk én ET + 3 napon vagyok)
pbj12

moro75: munkahelyi dilit leszámítva minden ok. Már lenyugodtam igaz már itthon vagyok :D

pbj12: mennek a drukkok neked is. Köszi a választ :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

moro75: munkahelyi dilit leszámítva minden ok. Már lenyugodtam igaz már itthon vagyok :D

pbj12: mennek a drukkok neked is. Köszi a választ :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Hááát, tényleg a legrosszabb a várakozás, nekem is olyan messze van a tesztelés :( Sajnálom hogy nehéz vérvételt kicsikarni a dokitól, szívesen megtudnám az eredményt :(

De legalább pihi ezerrel, én sem mertem bevállalni azt, hogy elmegyek dolgozni, túl sok az emelgetés, szaladgálás és stressz, bár nem tudom, meddig tolerálja még a munkáltató :(

Mokucica, Te érzel valami különlegeset? Az első inszem után jól átvágott a testem, feszültek a cicik, égett a gyomrom, sok jel arra utalt hogy sikerült aztán megjött. Soha többé nem hiszek magamnak, az előjeleknek, nem leszek idegbeteg :)

Sheil, egyed csak a husit, bár jó lenne, ha elmondanád, erre miért van szükség, nekem nem mondta Apánk, inszem napján meg jól lecseszett, hogy nem ettem elég húst. Most már kíváncsi vagyok :)

Olyan jó lenne, ha már valamelyikőtök jó hírrel jelentkezne és erőt adna mert rossz néha depizni és csak úgy sírva fakadni :(
mbetty2
Aszód

Az inszem utan 14.nap de màr a 11 kiderülhet! szoritok ès a legfontosabb,hogy ne bànikoljatok be elötte.(tapasztalat) Az àlmotok màr a pocakotokban van!
mbetty2: a hús a fehèrje bevitel miatt kell,hogy megfelelően szàllítodjon a szervezetben ès betudjon àgyazodni szèpen!
Reggel kezdjük a szurikat,màr izgulok!
Mindenkinek nagyon,nagyon szoritok!!! Olyan jó,hogy itt vagyunk,ès tudjuk egymàst segíteni,bíztatni! köszi csajok
dario88
kiskunhalas

mbetty: jól teszed, hogy pihensz, én vártam a 4nap pihi után, hogy mehessek dolgozni. De most már tudom, hogy jobb lenne itthon. Neked mikor kell tesztelni? Nekem holnaphoz 2hétre, de biztos nem fogom addig bírni :(
Azt mondják nem szabad tüneteket keresni. De nekem is fájnak a melleim, mondjuk ez az inszem napjától így van. Meg puffadtnak érzem magam:-( olyan ahasam, mint a lufi.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Én is szeretek itt lenni Veletek, sajnálom, hogy személyesen nem ismerjük egymást :( A facebookon nincs dévais csoport?

Mokucica, nekem jöv. hét pénteken kellene tesztelni de addig úgysem bírom ki :)
Jó lenne ha sikerülne mert az utolsó inszem volt ez, a következő menet lombik lesz és én nagyon félek tőle :( Persze bevállalom, de mégis... Engem minden egyes hasbaszuri megviselt és hisztériás rohamok kaptak el előtte :)
mbetty2
Aszód

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?