Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)
Szeretnék csatlakozni ehhez a pozitív és jókedvű dream-teamhez, ha lehet :) Régóta olvaslak Titeket, ezért is választottam Dévai Papát ( remélem ő nem olvassa ;) ) mert akkora bizalommal vagytok irányában :) Mi 1,5 éve próbálkozunk, de mivel nem vagyunk mai csirkék ( én 38 leszek ,életem párja 39 ), ezért nem ért meglepetésként,hogy kell valaki mellénk,aki "tartja a gyertyát" :)
Én laboros vagyok egy közeli kórházban,így az eredményeim alapján (emelkedő FSH 13 , tavaly 11 előtte 8..)tudtam,hogy a petefészkem elindult a lejtőn, így minden leletet előre összeszedve ( nagyon szerencsés vagyok,hogy bennfentesként el tudtam intézni ) mentünk el a Dévai Intézetbe október elején. Mivel közben az is kiderült,hogy Emberem spermaszáma alig 3 millió ( én örültem ennek,mert így kimarad az inszem, ő meg annak örült,hogy én örülök:))) ) így nagyjából képben voltam a várható dolgokkal.
Dévai dokit meglátva egy dolog jutott egyből eszembe: " Na, Ő csinál nekünk gyereket!"
Így tulajdonképpen nem vagyok ideges, hanem várom már,hogy kezdjünk neki:)
Pár vizsgálat még kellet, pl 4D UH a méhüregemről, de szerencsére azt mondta a doktornő,aki csinálta,hogy szép a méhem, nagyon jó állapotban van, stb...mondjuk a belsőmnek még sosem udvaroltak, bár D.Doki azt mondta a Páromnak,hogy belül is olyan gyönyörű vagyok,mint kívül ;) Szóval humora is van az Öregnek :)
Nekem nagyon jó,hogy olvaslak Titeket,mert rengeteg tapasztalatot írtok le, és úgy érzem, hogy ez sokat segít nekem :)
Sajnos azt is mondták az UH-on,hogy a jobb petefészkemben már nem látszanak őstüszők, csak a balban...hát nem tudom, november 5.-én megyünk vissza ,ezt elmondom DD-nek mert a leletre nem írták rá, és remélem minél hamarabb indulhatunk.
Nem így terveztem a családalapítást, az Élet hozta így,de úgy érzem, nem kevesebb vagyok/leszek ettől, hanem több :) De szerintem mind így vagyunk ezzel :) És csak annyi szerencsét, és a végén pedig nagy-nagy örömöt kívánok nektek, mint saját magamnak kívánok:)
normocyta
Budapest XI. kerület

szerintetek miért nem látszik ma a vonalzóm???? :( :( :(

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

most látszik! :D :D :D

normocyta: Üdv köztünk! :) És ne bízd el magad, mert Dévaiék is olvassák időnként a fórumot, ez már többször kiderült még régebbi fórumosok mondták, hogy elszólta magát. Gondolom nem olyan intenzitással olvassa mint mi, de szerintem bele-bele nézeget! :)
A 4D UH-ot a méhüregedről Dévai kérte? Ezt még senkitől nem hallottam, hogy ilyet kért volna! Vajon tőled miért? Van humora az Öregnek, csak azért vigyázni kell vele, be kell tartani a játékszabályokat, amiket mond, azt be kell tartani. Ja és papírmániás! Mindenről kell legyen papír! :wink:
Sok sikert az induláshoz! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

:) Azt mondta,hogy mivel ilyen spermaszámot produkált a Drágám,így nincs értelme a hycosy-nak,mert tök mindegy,hogy átjárhatóak-e a petevezetőim. Gondolom ez kíméletesebb volt így...nem tudom, mivel nekem hüvelyi UH-ot is ő csinált először. Sose volt rá szükség eddig, hál'istennek nőgyógyászati problémám nem volt eddig.
Igen, a papírozás rendben volt, úgy éreztem magam,mint a nénik a körzetinél, pakolásztam a dossziémat jobbra-balra :)
Azt láttam,hogy szigorú, a Párom azt mondta,látszik rajta,hogy nyerni akar! :) - sportolói szemmel fogalmazta meg,amit én is éreztem. Én orvosok közt dolgozom közel húsz éve, és nekem nem szükséges,hogy az orvossal "öribarikká" váljunk, csak az számít,hogy amikor arról van szó, akkor a legjobb kezekben érezzem magam..
Egyébként nagyon nehezen találtam olyan ultrahangos labort,ahol tudták mit akarok,mert mindenhol csak a babákat ultrahangozzák, végül is az Örsnél, a Bolgárkerék utcában tudtam megcsináltatni, ott tudták egyedül,miről is van szó...
normocyta
Budapest XI. kerület

..még nem akartam elküldeni, rosszat nyomtam :oops:
Köszönöm a jókívánságot,örülök,hogy van ez a fórum, mert itt majd mindent megkérdezhetek Tőletek,anélkül hogy cikinek érezném :oops: Mindenkinek további szép estét :) :)
normocyta
Budapest XI. kerület

normocyta: üdv köztünk :D jó helyen vagy. csajok nagyon képbe vannak. Nekem is sokat segítenek lelkileg is.

kvzsuzsi: tényleg olvassák? juj ..... :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Igen olvassák, írtam nektek h D. mindenkiről mindent tud:) nekem is mondott olyat hogy a z interneten össze-vissza írogatnak a nők. A facebookon is sok bejegyzsre Ő válaszol szóval interaktív Apánk mai kor embere a papír meg kell ezzel egyet értek!

hello Normocyta kórházban dolgozol, mázlista mindent el tudsz intézni :D

Mirrmurrka
mirrmurrka

Húúú lányok,nagyon pörög a fórum:-)
Apánk is olvassa??? :P Te jó ég!Na nem baj,legalább látja mennyire szeretjük... :oops:

normocyta:Üdv itt közöttünk.Asszem jó dolgod lesz nálunk:-) Annyit segítenek nekem is itt a többiek,hogy nem is tudom mi lenne velem Nélkülük.A párom is azt szokta mondani,ha bizonytalan vagyok,hogy: "Kérdezd már meg a lányokat a fórumon..."
:lol:
Szóval kérdezz bátran és persze sok sikert!!!:-)

mokucica: Reggel nem megyek,csak telefonálok fél9-kor.De gondolok Rád majd fél8kor,és persze szurkolok a tüszőkért!!!:-)

Reggel írok,hogy mennyi az annyi!!!áááááá annyira izgulok....
sheil
Budapest I. kerület

köszi sheil :D én is írok reggel. és addig én is szurkolok az embrikékért.

Szerintem is olvashatja nyugodtan. Néha biztos nevet rajtunk. Kiváncsi leszek, hogy mit fog szólni a reggeli sütimhez :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

köszi sheil :D én is írok reggel. és addig én is szurkolok az embrikékért.

Szerintem is olvashatja nyugodtan. Néha biztos nevet rajtunk. Kiváncsi leszek, hogy mit fog szólni a reggeli sütimhez :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

:P interaktív, ez jó :lol: mindegy, felvállalom amit írtam, mert nekem "szerelem volt első látásra" :oops: mázlista vagyok, igen, mivel sok vizsgálatot el tudok intézni, viszont nem vagyok az, ha azt nézzük, hogy belülről is ismerem az orvosok világát :cry: éppen ezért volt számomra nagyon fontos az első "randi", mert ha nem tudok bizalommal fordulni az orvosom felé ebben a szituációban, akkor nagyon nehéz lenne...és nekem bevallom nem volt túl sok illúzióm :? de az első beszélgetés óta úgy érzem,hogy a legjobb kezekben vagyok, és én már megtanultam hallgatni a megérzéseimre :lol:
Még1x köszönöm a szíves fogadtatás jányok, és jó éjszakát :D
normocyta
Budapest XI. kerület

Jön valaki reggel ultrahangra?
mbetty2
Aszód

Sziasztok!

Zsuzsi
Ott van az,mondom,hogy ott. :wink: :lol: Akkor még egyszer elolvasni,és majd egy pici idő után várni fogom. :wink: :lol:
Ja,és látszik a vonalzód. :D
Normocyta(Vörösvértest) :lol: :lol:
Nem semmi nevet választottál. :D Dévaival szorítok,hogy öribarik lehessetek. :lol: :lol: :lol: Zsuzsinak igaza van,néha be be nézegetnek. :wink: :D Néha el kell bújni előlük mert le bukta van. :D
Mokucica
Még valahol az elején vagyok.
:) Van doktor bácsim már,csak még nem voltam nála,na de pár hét és meg ismerhetem. :lol:
Sok sütit vigyél,szeretem amikor gömbölyödik mint egy mackó.

:lol: :lol:
Mirrmurrka
Össze vissza írogatnak? :shock: Ki volt az? :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

normocyta:Szia!Üdv köztünk.Én sem fórumozok régóta,de nagyon rendesek a csajok,és sokat segítenek "szakmailag" és lelkileg is!!!! :lol: Jó helyen vagy itt!!!!

Hú, tegnap formában volt mindenki csajok úgy látom :lol: Tényleg olvassa Apánk?Jaj,jaj :lol:

Zsuzsi:Majd meglátod amikor majd egész nap mozgolódni fog!!!Az lesz ám a tuti :lol: Jó hogy ilyen jól viseled.Vigyázz magatokra továbbra is!!
moro75
Budapest IX. kerület

mbetty2: én voltam ma reggel.

sheil: valami jó hír?

Nekem a balban szépen nőnek:) 3 van ami kb 19-es. Gyógyszert nem kell már szednem, nem kell szurit se adnom. Csak szuggerálni, hogy nőjjenek még egy picit szépen. Valószínű szerdán lesz a napom. Ez majd akkor derül ki, azt mondta apával menjek:)
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:Ez tök jó hír!!! :D Szerintem szerdáig fognak még nőni a kicsikék,az biztos!!!Szugera,szugera :lol:

sheil:?mennyi az annyi?
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Most jöttem Apánktól:-) Jó hír,hogy 5ből 5 megmaradt és egyforma 8sejtesek és nagyon szépek D szerint :-)
Már beleéltem magam,hogy ma beülti,de azt mondta,hogy a továbbtenyésztésnek lenne értelme,hogy szelektálódjanak és kiderüljön melyik 2 a legszebb.Így aztán szerda reggel10-re megyek legközelebb és UH,utána beülti:-)
Sajna van egy kis hasűri folyadékom,D azt mondta egyem tovább a húst,mást nem kell vele csinálni és hogy 2 embrike simán mehet!!!

Mokucica:Látod,meglett az eredmény,apánk tudja,mit kell csinálni:-)))
Szerdán ezek szerint találkozunk:-)))Szurkolok addig is,hogy nőjenek még:-)

:P :P :P :P :D :D

Többiek??Mi újság?
sheil
Budapest I. kerület

moro75: Szerintem nőnek, mert egyfolytában érzem, hogy van petefészkem. D. mondta, hogy azért vigyáznunk kell, nehogy aztán valami 8as terhesség jöjjön létre, mert sok kisebb tüsző is van, nehogy megnőjjenek azok is. Bár 2 lányt bevállal, és nekem meg marad 6 fiú, maga úgyis boszorkány, úgyhogy be is fog ez jönni magának:) Ezt mondta. :)

Vittem neki a sütit, hogy letesztelhesse, hogy jó boszi vagyok.:)

Sheil: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D 5-ből 5 nem semmi:) Tessék enni akkor a húsikat, bár már nekem is a könyökömön jön kifelé.:(
Mi is megyünk szerdán és akkor kiderül, hogy az lesz-e a mi napunk. :) Remélem találkozunk.

Kértem szabit, hát ne tudjátok meg. :( Sajna valakit visszakellett hívni szabiról, hogy engem elengedjenek:( Már nagyon bánom, hogy nem mentem el tp-re.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica: nem mehetsz tp-re a lombik alatt ha minden igaz alá is rtad erről a papírt mert kettős finanszírozásnak számít!!!!!S a TB keményen behajtja rajtad a dolgokat!!!!!Még jó h szabira mentél nézd csak át a papírokat!!!!Milyen sütit sütöttél?

Sheil: ez csodálatos 5 sejt és már 8-9 sejtesek VÁÓ

Kagyló: az úgy volt hogy megkérdeztem Tőle nyár közepén h lehet e tudni h mikor megy szabira és erre rávágta hogy titok mert a "nők"már terjesztik az álhíreket az interneten hogy mikor megy szabira(persze akkor ment amit az álhírekben olvastam) akkor majdnem elájultam hogy hoppá Ő olvassa az oldalt huhahahahha.
Izgi ez az új doktor bácsi téma:)
süti hahahbruhahahahah jaj már megint a rgi nóta mondtam hogy roborálódott hátnem láttad az almás kisfilmet:DDDDDpuszi

:shock: :shock: :shock: :shock:

Kedves Főorvos Úr:
ha olvas engem kérem nézzen el nekem mindent hiszen komoly gyógyszereket szedek és ennek hatása alatt cselekszem! EZ KOMOLY!!!MÉG A BÍRÓSÁGON IS ELFOGADJÁK!!!! :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok!

Sheil
Szuper! :wink: Eddig soha nem jutottam el.5 naposak lesznek. :D
Drukkolok!
Mokucica
Én rossz voltam,mert mentem tb-re. :oops: Gond nem volt belőle,vagy senki nem szólt. :)
Mirrmurrka
Kedves Főorvos Úr:
ha olvas engem kérem nézzen el nekem mindent hiszen komoly gyógyszereket szedek és ennek hatása alatt cselekszem! EZ KOMOLY!!!MÉG A BÍRÓSÁGON IS ELFOGADJÁK!!!! Laughing
Ugye tudod,no drog,pia,szex,fürdés,parfüm,cigi,levegőt venni.
:D Mit hagytam ki? :roll: De a sütit megette!
Alma,nem is tudom már. :D Nem ám vega lett nekem. :shock:
El is mentettem a videót,ha már nem látom,legalább itthon láthassam. :wink: :lol: :lol:
Én is kíváncsi leszek az új dokimra. :wink: Olyan morcis képe van,vissza fogom sírni a dévait. :cry: :lol:

kagyló

Kagyló: a sóról meg szénhidrát tilalomról csak úgy könnyelműen elfelejtkezel :lol: :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka
Hát erre nem is gondoltam. :wink: :lol:
Addig eszi az almát még a macikámból izmos pocak lesz... :cry: :wink: :lol: :lol:

kagyló

mirrmurrka,kagyló: mi ez az almás kisfilm? lemaradtam valamiről. Remélem nemciki, de almás fahéjas piskótát csináltam.
mi még csak inszemre készülünk,akkor se lehet tp-re menni?
Csajok: inszem előtt este kell vmi injekció? vagy az csak lombiknál van? ma 3 műtétes volt reggel és mindenkitől az esti inkekciót kérdezték.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica: almás sütit sütöttél neki? Mit szólsz Kagyló bátor a lány :D , van egy videó kb 2 oldallal ezelőtt feltétlenül nézd meg elképesztő a videó!!!!!!!!!!!Megérted rögtön miről humorizálunk:))))))
Az inszem önköltséges mehetsz betegállományba!
Szurit én csak a 3-nál v a 4.-nél kaptam! Ha nins rajta a otrivelle a stimus papírodon akkor ne izgulj!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mokucica
Tényleg nagyon bátor vagy. :wink: Na de ilyet.. :D Én meg gondolok rá amikor pacalt eszek. :lol:
Mirrmurrka
Nagyon bátor,mert próbálkozni az almával.Ezért az új doki bácsimnak viszek kobászt,mert kaptam Borsodból sokat.Lesz neki is pocakja. :wink: :lol: :lol:
Mokucica
Nem muszáj inszemnél táp pénzre menni.De ha akarod ott lehet,én legalábbis voltam.
:D Lehet kérni mi csak repesztönek mondjuk,de a kis doki el mondta nekem az nem repesztő hanem csak meg érleli a petikéket. :D

kagyló

Óó :D lehet egy meggyes mákos piskóta jobb lett volna? :)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Zsuzsi!
Nagyon szép a vonalzód!!!!!!! Itt is gratula:))))))
:lol: :lol: :lol: :lol:

npgy
Budapest I. kerület

mirrmurrka: nincs rajta a stimus papíromon az az otrivelle, amit írtál. Jaj már kiványcsi vagyok, hogy mi lesz holnap, annyira feszítenek a petefészkeim:( Remélem, hogy ez csak jót jelent.

Ja és megtaláltam a videót:) Hát lehet valami mást kellett volna csinálnom? Na most már mindegy, úgyis boszorkánynak hív már csak:):):)

mbetty2: mi volt a tegnapi ultrahanon?

sheil: minden ok, jól vagy?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Lányok!!!!!
Tisztázzuk ezt a táppénzes dolgot, mert mirrmurrka ezt kivételesen rosszul tudja!! :(
Szóval lombik alatt összesen 2 napon nem lehetsz táppénzen a punkció napján, és a transzfer napján! Bármikor máskor lehetsz!!!
Én minden egyes lombiknál úgy csináltam, hogy a punkcióra, és a transzferre szabit vettem ki, és a transzfert követő napon jelentkeztem a körzetinél, avval a papírral, amit D-től kapunk ilyenkor, és a körzeti szó nélkül kiírt.
A mostani utána 5 hétig voltam táppénzen. Tegnap voltam először dolgozni! És senki nem fog jönni behajtani rajtam, mert a TB csak azt a két napot finanszírozza Dévainak, amit nála töltünk!
Az inszem meg ráadásul fizetős, úgyhogy nyugodtan el lehet menni, akár az inszem napján is táppénzre!
:lol: :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

NPGY: a te vonalzód is gyönyörűséges:)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Zsuzsi: nekem Paragi monta. Akkor ha jól értem a vérvételeket és az uh- at nem finanszírozza senki? D.-nek csak a punkciót és a beültit fizetik????Vagy a P meg az ET bentfekvőnek számít és azért.
TB részéről a ET után már azt csinálsz amit akarsz hiszen már nem jársz kezelésekre ez nyilvánvaló akár a terhesség végéig otthon lehetsz.
De nagyon jó hogy ez szóba került!

Lányok aki megy az Intézetbe rákérdezne erre! köszi
Az inszem meg egyértelmű.

Kagyló: látom bejön a mackós fazon:)))))))Gondolom Borsodban jó kis fehérjebomba kolbit készítenek :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka:
Én olyanra nem is gondoltam, hogy a vérvételek, és az ultrahangos napokra is valaki táppénzre akar menni!
Természetesen, hogy Dévainak az OEP ezeket is kifizeti. Mikor Te elmész pl a Podmaniczkibe vérvételre, Dévai azt írja a papírra, hogy átutalás. Gondolod, hogy ajándékba adja nekünk??? :D
Természetesen ezeket ő mind továbbszámlázza az OEP-nek, minden egyes fillért megkap, ami az eljárásban van. Ha megnézed a recis pult mellett jobb oldalt, ott van az árlista. Ezeket az összegeket kapja meg ő utánunk az OEP-től.

Mi az amit még nem értesz ezzel kapcsolatban?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Npgy
Szépecske a vonalzód. :wink: Párszor meg néztem,mintha rohanna az idő. :shock: :D
Mirrmurrka
Á,hogy gondolhatsz ilyet,hogy a mackósakra bukok. :oops: Én imádom a páromat,főleg ha alszik. :wink: :lol: Csak nem takarhatom le a szememet,attól még tudom merre kell haza menni. :wink: :lol: :lol:
Mit nem értesz? :shock: Ne,legyél szomorú,de a Zsuzsinak igaza van.Minden úgy van ahogyan le írta. :D Nekem meg dévai bácsika mondta ezeket a dolgokat,hiába de én neki hittem. :wink: :D Paragi aranyos csak úgy magában,ha nem mond semmit. :lol:
Zsuzsi
No stressz! :shock: Szóval mindent fizet,ó igen. :D

kagyló

mokucica:Köszi minden ok,várom a holnapot,de leginkább az elkövetkezendő két hét végét!:-)
Te hogy vagy???

mirrmurrka:J övő héten Uh???

Látom az almás kisfilm arat még mindig:-)

kagyló:Köszi a drukkot, el fogsz jutni idáig Te is,ne aggódj:-)

Holnapra drukkoljatok,kíváncsi vagyok 5-ből mennyi maradt...ha 3 akkor megint bajban leszek!!!! :roll:
sheil
Budapest I. kerület

sheil: én is várom a holnapot. remélem, hogy meg csinálja holnap az inszemet. Annyira feszülnek a fèszkeim meg melleim is:-( és úgy érzem hogy fel vagyok puffadva, mint egy lufi:-( Mi reggel megyünk, nem biztos,hogy összefutunk. Ma nem beszéltél vele, hogy mennyi van? Még mindig félsz a 3tól?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Zsuzsi, nagyon aranyos a vonalzód!
puszi

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Zsuzsi: ez jó hír köszi az infót! Nekünk dolgos Lányoknak eszünkbe sem jutott egész lombikra tp-re menni :D még emlékszem Mi és még sokan 6körül már ott álltunk az Intézet előtt hogy idejében beérjünk a munkába.

Kagyló: csupa jó hírt kaptam ma:) szóval"mindenevővagy" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hát pont ilyenek gondoltalak!!! :P Paragi azért aranyos és nekem sokat segített hát ebben nem de legalább nem lógtam a munkából de majd most :lol: :lol: :lol: :lol: de talán jobb ha dolgozunk mert kicsit eltereli az embert a stimu közbeni felesleges agyalásról!

Sheil:Te hogy vagy? Igen remélem jövő héten én is sorra kerülök elrepült az idő!!!!!!
Hatalmas drukk holnapra!!!!
Kisbuddha: elkészültek a leletek?

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka: ez még mindig így van, nem lehet elég korán menni, hogy első légy.:-( én fél 7 előtt szoktam odaérni, de 2-3 ember tuti megelőz.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mirrmurrka

Én imádok enni,de csak kaját. :D Azon kívül én csak a páromat szeretem eszegetni,puszilgatni más nem létezik:)
Milyen jó hírt kaptál? Legalább valaki azt is kap. :wink: :lol:

Cicamicáról nem tudtok valamit?

kagyló

Mokucica: tudom tudom de ha benne vagy az első 5-ben akkor egész jól megy a sor mert 5. után szokott elmenni műteni. És most még jön a hideg is...de a babákért minden megéri!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sheil, gratula az 5-ből 5-höz, Dévai nem sütötte el a poént, hogy sejtszinten milyen nagy nálatok a szerelem :D szuper hogy tudtok embrikéket továbbtenyészteni, a blasztobabáknak a legnagyobbb az esélye, van az simán 50 % is !
Mókucica, te tényleg boszi vagy, beletrafáltál a közepébe az almás sütivel, és simán elfogadta, hogy ott hagytad neki ? D. mindig annyira szigorú, nem mernék semmit sem adni.
Mirrmurka, azt magyarázta nekem Ági (tudod a picike asszisztens) hogy maga az egész stimu folyamat alatt nem szabad tp-re menni, volt olyan aki páciens aki kiíratta magát és utána gond volt, mert a TB rájött és problémát jelentett. Nem véletlenül íratja alá D. az erre vonatkozó papírt. Valahogy úgy van, hogy az egész folyamatot (elvégzett UH-ok, műtétek ára összesen stb) egyben számlázza le D. az OEP-nek.
Normocyta, üdv közöttünk, szerintem is a legjobb helyen vagy ! Tőlem is az ép méhüregről 4D-s UH-ot kért D. de nekem megadta a Rózsakert Medicalban az Elekes doki elérhetőségét (mondta hogy róla tudja hogy csinál ilyet olyan minőségben hogy ő is elfogadja) és én nála voltam. Amig még nem derült ki hogy mehetek az Elekes dokihoz, én is végigtelefonáltam x UH-os rendelőt meg klinikát és nekem is mindenhol azt mondták hogy csak a terhességről csinálnak csak 4D-t, méhüregről nem. Nem tudom hol voltál, de a Rózsakertnél biztos kedvezőbb áron csinálták meg, bár azt elismerem, hogy Elekes doki azért egy esztétikai élmény :wink:
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Kagyló: ez így van jól 8) én is nagyon szeretek enni hát ez van :lol: a jó hír h lehet TP-re menni bár most látom Amaryllis is pont ugyan úgy tudja mint én...

Amaryllis: pont én is így hallottam az Intézetben...és a papíron is ezt olvastam amit aláírtam...elméletileg jövő héten egyek akkor újra megkérdezem. Nahát
jaj nagyon szigorú én sem mernék semmit vinni :D :lol:
Mókucica elvarázsolta 8).
Olvastam az Intézetről írt könyvben(Bencsik Andea"Várva várt babák")hogy egyszer egy lány annyira ideges volt hogy szuri közben meglökte D.-t aki magába döfte az injekciót......és amikor sikeres lombik után elbúcsúztak vitt neki egy gyűszűt amit bekereteztetett :D :D :D :D :D :D :D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:előttetek van az arca........... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka
Én tényleg nem szeretnék vitatkozni,de én meg úgy tudom ahogyan a Zsuzsi leírta.A másik meg az,hogy volt amikor én nem foglalkoztam ilyen dologgal,és nem volt belőle gondom.Vagy inkább szerencsém volt. :) A jobb ha tényleg rá kérdezel,mert amit ti tudtok újak,azt mi másképpen tudjuk.Ha azt vesszük én sem idén kezdtem,ezért van amikor meg lepődök ha írtok valamit.De hát mindig lesz amit ki fognak találni,vagy rá fogni arra miért nem sikerül,vagy éppen mi segített.Pedig soha senki nem fogja tudni meg mondani,hogy miért éppen akkor sikerült és miért nem előbb.Vagy miért nem sikerül soha sem!Én azon is csodálkozok amikor sok nyavalyát el kezd szedni valaki.Csak egy picit kellene azon gondolkozni,hogy azok a nők akik spontán teherbe esnek,az ég világon semmit nem szedtek,legfeljebb vitamint(tervezetnél). Dolgoztak,sőt van aki síelni volt és akkor jött össze.Mi meg 2-3 heteket pihenünk,hajolni,vásárolni és még sorolhatnám mennyi minden ki marad,mert az segít. :roll:
Kérdezzél rá,akkor lesz biztos!Nekem is tetszett az a könyv. :D
De van még az Egyből ketten,Ha nem jön a baba-Meddőség okai és kezelése.Nekem annyi van belőle. :D

kagyló

amaryllis: igen simán elfogadta, mondta hogy neki egyből ennie is kell, mert éjjel szülni volt:-)
mirrmurrka: remélem, hogy tényleg elvarázsoltam. jó lenne, ha kapnék cserébe 1-2 babócát:-)
én is hallottam már arról a könyvről, érdemes elolvasni? Férjem szerint minek akarom más történeteit olvasni? meg stresszelni rajta......
mokucica
Budapest XIII. kerület

amaryllis: igen simán elfogadta, mondta hogy neki egyből ennie is kell, mert éjjel szülni volt:-)
mirrmurrka: remélem, hogy tényleg elvarázsoltam. jó lenne, ha kapnék cserébe 1-2 babócát:-)
én is hallottam már arról a könyvről, érdemes elolvasni? Férjem szerint minek akarom más történeteit olvasni? meg stresszelni rajta......
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica, a könyv nagyon jó, érdemes elolvasni, a sikeres storyk vannak benne és ezek sok erőt adnak (engem legalábbis erősítettek), hogy olvasod hogy más is mit küzdött és pozítiv lett az eredmény ! Azonkívúl, van benne tudományos leírás is az egyes eljárásokról, meg egy-egy klassz interjú D-vel és Gyöngyivel (embriológus) is. Nekem pld. sokat segített megérteni a folyamatokat, amiknek részesei vagyunk.
Amit írsz D-ről hihetetlen, D. is felismerte hogy boszi vagy akinek minden sikerül :D szóval szorítok a babócákhoz !
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Kagyló: megkérdezem s jelentkezek mindenki érdeke hogy a legfrissebb infó legyen a birtokunkban. Ugye milyen jó a könyv :D van egy új könyvük is csodás máris megrendelem!
Igen valaki mindent akar csak gyereket nem aztán mégis. Szoktam ezeken én is gondolkodni :shock:

Mókucica: Nagyon jó a könyv mintha ott ülnél D. mellett az irodájában és hallod a hangját a lelki füleiddel. Nekem is nagyon tetszett.
Szült egész éjszaka és utána még humoizált.....Lányok D. megváltozott? Az lehetetlen
:lol: :D :D :D

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mokucica, melyik lány voltál tegnap reggel? Én a Férjemmel voltam, farmerban és kék kardigánban és helyben az UH után azonnal megkaptam az első Merional szurit, nem akarnak nőni azok a tüszők :( Holnap reggel kiderül, észhez tértek-e, reggel GO UH :) :)
mbetty2
Aszód

mbetty2: nem rémlik hogy ki vagy:-( én 2diknak mentem be a műtétesek után. Majd ma próbállak megnézni mert én is megyek reggel.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mbetty: ma is a férjeddel voltál? Nem 2nak mentetek be? ha igen akkor velünk szembe ültetek.Mi voltunk az elsők.

mirrmurrka,kagyló: ma megvettem a könyvet, már el is kezdem olvasni:-)
mokucica
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?