Sziasztok
Szeretnék csatlakozni ehhez a pozitív és jókedvű dream-teamhez, ha lehet
Régóta olvaslak Titeket, ezért is választottam Dévai Papát ( remélem ő nem olvassa
) mert akkora bizalommal vagytok irányában
Mi 1,5 éve próbálkozunk, de mivel nem vagyunk mai csirkék ( én 38 leszek ,életem párja 39 ), ezért nem ért meglepetésként,hogy kell valaki mellénk,aki "tartja a gyertyát"
Én laboros vagyok egy közeli kórházban,így az eredményeim alapján (emelkedő FSH 13 , tavaly 11 előtte 8..)tudtam,hogy a petefészkem elindult a lejtőn, így minden leletet előre összeszedve ( nagyon szerencsés vagyok,hogy bennfentesként el tudtam intézni ) mentünk el a Dévai Intézetbe október elején. Mivel közben az is kiderült,hogy Emberem spermaszáma alig 3 millió ( én örültem ennek,mert így kimarad az inszem, ő meg annak örült,hogy én örülök:))) ) így nagyjából képben voltam a várható dolgokkal.
Dévai dokit meglátva egy dolog jutott egyből eszembe: " Na, Ő csinál nekünk gyereket!"
Így tulajdonképpen nem vagyok ideges, hanem várom már,hogy kezdjünk neki:)
Pár vizsgálat még kellet, pl 4D UH a méhüregemről, de szerencsére azt mondta a doktornő,aki csinálta,hogy szép a méhem, nagyon jó állapotban van, stb...mondjuk a belsőmnek még sosem udvaroltak, bár D.Doki azt mondta a Páromnak,hogy belül is olyan gyönyörű vagyok,mint kívül
Szóval humora is van az Öregnek
Nekem nagyon jó,hogy olvaslak Titeket,mert rengeteg tapasztalatot írtok le, és úgy érzem, hogy ez sokat segít nekem
Sajnos azt is mondták az UH-on,hogy a jobb petefészkemben már nem látszanak őstüszők, csak a balban...hát nem tudom, november 5.-én megyünk vissza ,ezt elmondom DD-nek mert a leletre nem írták rá, és remélem minél hamarabb indulhatunk.
Nem így terveztem a családalapítást, az Élet hozta így,de úgy érzem, nem kevesebb vagyok/leszek ettől, hanem több
De szerintem mind így vagyunk ezzel
És csak annyi szerencsét, és a végén pedig nagy-nagy örömöt kívánok nektek, mint saját magamnak kívánok:)