Amaryllis: Paragi Péter a dokim, tudod aki Dévai mellett dolgozik most. Szülni a SOTE II-en fogok. Gusztustalan egy hely, de szenzációs a koraszülött osztályuk, ami nagyon fontos hiszen ha valami gond lenne (de nem lesz) a csajokkal, akkor a legeslegjobb helyen vannak. A szülészeti rész jó, csak a terhespathológia és a gyermekágyas osztály maradt meg a '60-as évek szintjén. A másik ok amiért ott vagyok, hogy a dokim oda tartozik. Őt meg nem cserélném le, még a jobb kórházi körülményekért sem.
Mbetty: Hidd el fog ott tartani ahol én. Türelem!
Mokucica: Annó én is 2 merionalt adtam be magamnak naponta. Milyen szurikat kapsz még a merional mellett?
Amaryllis, Kisbuddha: talpmasszázs vagy inkább talpreflexológia:
http://www.medi-natur.hu/medinatur_elemei/page0009.htm
Nem tudom, kinek milyen messze van ez, szerencsére nekem csak 5 perc gyalog. A 14-es villamos megállója az egészségstúdióval szemben van. Nagyon kedves mindenki és ha bejön nektek, akkor érdemes mást is kipróbálni. Ha el meritek mondani, hogy mi a problémátok, készségesen segítenek mi lenne még hatásos. Én hozzájuk jártam kismama masszázsra is amíg lehetett.
1 hónapja volt egy álmom, miszerint 25 vagy 28-án fogok szülni. Sajnos mire felébredtem már nem emlékeztem, hogy 25 vagy 28. A barátnőm ezután 2 nappal hívott, hogy szerinte 25-én szülök.
Ma van 25.-e. Nagyon kíváncsi leszek mi is lesz ma.
Paragi dokinak mondtam, hogy ne szervezzen sok mindent mára, de a ma reggeli ébredés nem azt mutatja, hogy szülnénk, tudom ez egyik percről a másikra megváltozhat.
Férjem szerint a lányok még sokáig bent maradnak a meleg pociban, hiszen én is nagyon utálom a hideget, most meg idekint minuszok lesznek.
Lehet hogy még a tavaszt is megvárják.
Rájöttem, hogy jól választottam meg a vonalzómat is még áprilisban, hiszen most éppen aktuális a tököcskében csücsülő ikerpár, így halloween közelettével.