Új privát üzeneted érkezett!

Sheil tessék akkor sokat pihenni és vigyázni magadra. Szorítunk pénteken neked. Valószínű hogy fogunk találkozni is,mert pénteken megint kell mennem. Kicsit beindultak a bal jobban:-) A jobban is van sok, de azok csak egy helyben toporognak(jobb oldalt van elzáródva).Napi 2 meronalt kell szurnom. Holnap adom a 11-12et:-( te mennyit adtál?

mbetty: miket írt fel nekef D.

Amúgy jó kedve volt apánknak. Poénkodott rendesen. És közölte, hogy nem vagyok egy egyszerű eset. :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Mokucica, mikor voltál ma? Tényleg jó kedve volt Apánknak, be akart nevezni még egy körre UH-ra, így, mensi másnapján, pfujj, de utálom :( Nekem egyenlőre csak Closty-t írt fel, hétfőn eldönti a többit...
mbetty2
Aszód

mbetty: Délután 5re tudtam csak menni munka után.
jaj a multkor nekem is mondta hogy vetközzek mert uh, mondom neki jogy csak hasi ugye? mondja nem, én meg hebegtem hogy de hát mensizek. Mondja, hogy az a jó.
A múltkori inszemet hányadik napon csinálták neked? én most már a 17nél vagyok, de azt mondta a hosszú hétvégére ne tervezzünk utazást, mert lehet akkor csinálná. Elmeséled, hogyan zajlik? nekem ez lesz az első.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mbetty: nagyon drukkolok!!!!!!!!jó h jó a kedve D.-nek remélem novemberben is az lesz:)
Sheil: ne mocorogjál sokat ponyvaregényeket elővenni tüszőkről nem gondolkodni!!!!!!nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sheil, ne haragudj, csak most látom hogy kérdeztél.
Nos, én elmentem a tesztekért, mert amúgy is volt arrafelé dolgom.
De rendelt már ismerősöm, azt mondta hogy nem volt drága a posta, és nagyon gyorsan megérkezett.

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Mirrmurrka, köszönöm a drukkot, nagyon szeretném, hogy sikerüljön a második :(

Mokucica, az első inszem előtt, annyit mondott csak Apánk, ha megjön, hívjam fel és jelenésem lesz nála aznap, így is lett, nem tudtam h UH lesz mensi közben és még arra sem vettem a fáradságot hogy borotválkozzam, ki gondolta volna... Marha ciki volt :D De tanultam belőle :) Az első inszemet a 11-dik napon csinálta mert akkorára nőtt meg az egyszem tüsző, hogy nem várhatott a 14-dik napig. Kettő tüszőt neveltem de az egyik két nappal az inszem előtt kipukkadt, ahogy Apánk fogalmazott :( Aznapra tényleg ne tervezz semmit, reggel Uh-gal indulás, Apától is "leveszik" a kiskatonákat, majd később, kora délután vissza kell menni és egy katéteren keresztül megkapod őket. Előtte a kezedbe adják a kiskatonákat és Apánk megkér, ellenőrizd le, tényleg Apa neve szerepel rajta, nem Arnold Swarzié :) 5 perc az egész művelet, nem rosszabb egy rákszűrésnél! Olvastam, utána kb. 20 percig feküdni kell, erre nekem nem volt lehetőség az intézetben, ezt a kocsiban oldottam meg, ajánlott!
mbetty2
Aszód

mbetty: :) hát én is így jártam, én se borotválkoztam előtte :(
akkor még az is lehet hogy kb egyszerre megyünk. Hogy hogy csak délután van az inszem? Addigra válogatják ki az erős katonákat. Azért kell plusszba fizetni vagy az benne van a 40ezerbe
Sosincs lehetőség az intézetben feküdni utána? vagy ez csak 1 ilyen eset volt?
mokucica
Budapest XIII. kerület

mbetty: :) hát én is így jártam, én se borotválkoztam előtte :(
akkor még az is lehet hogy kb egyszerre megyünk. Hogy hogy csak délután van az inszem? Addigra válogatják ki az erős katonákat. Azért kell plusszba fizetni vagy az benne van a 40ezerbe
Sosincs lehetőség az intézetben feküdni utána? vagy ez csak 1 ilyen eset volt?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Hááát, Mokucica, nekem az első volt, hogy van-e lehetőség inszem utáni pihire, nem tudom, nekem nem ajánlották fel... Az inszem reggelén történő UH és kiskatonamosás- válogatás már benne van a negyvenezerben. Igazad van, azért kell visszamenni később, mert ki kell csinosítani őket :) Jól emlékszem, a 17-dik napodon tartasz? Hány napos ciklusaid vannak?
mbetty2
Aszód

Hát annyira változó :( 35-50 nap között kell számítani rá. Nem tudom, hogy amúgy ezt nem kellene vmi normálisra beállítani? ezt még nem is kérdeztem D.től. Igen ma vagyok 17nél.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mbetty2: személyesen ismerek olyan lányt akineka 6. inszem sikerült!!!! szóval igen is nagyon sokat segít az inszem amikor én ott tartottam sokan esetek így teherbe látom még a schwarcis szöveg arat:)))))legközelebb is elsüti majd de mindig vicces úgy tudja mondani :)

Mirrmurrka
mirrmurrka

Amaryllis: Paragi Péter a dokim, tudod aki Dévai mellett dolgozik most. Szülni a SOTE II-en fogok. Gusztustalan egy hely, de szenzációs a koraszülött osztályuk, ami nagyon fontos hiszen ha valami gond lenne (de nem lesz) a csajokkal, akkor a legeslegjobb helyen vannak. A szülészeti rész jó, csak a terhespathológia és a gyermekágyas osztály maradt meg a '60-as évek szintjén. A másik ok amiért ott vagyok, hogy a dokim oda tartozik. Őt meg nem cserélném le, még a jobb kórházi körülményekért sem.

Mbetty: Hidd el fog ott tartani ahol én. Türelem! :D

Mokucica: Annó én is 2 merionalt adtam be magamnak naponta. Milyen szurikat kapsz még a merional mellett?

Amaryllis, Kisbuddha: talpmasszázs vagy inkább talpreflexológia: http://www.medi-natur.hu/medinatur_elemei/page0009.htm
Nem tudom, kinek milyen messze van ez, szerencsére nekem csak 5 perc gyalog. A 14-es villamos megállója az egészségstúdióval szemben van. Nagyon kedves mindenki és ha bejön nektek, akkor érdemes mást is kipróbálni. Ha el meritek mondani, hogy mi a problémátok, készségesen segítenek mi lenne még hatásos. Én hozzájuk jártam kismama masszázsra is amíg lehetett.

1 hónapja volt egy álmom, miszerint 25 vagy 28-án fogok szülni. Sajnos mire felébredtem már nem emlékeztem, hogy 25 vagy 28. A barátnőm ezután 2 nappal hívott, hogy szerinte 25-én szülök. :shock: Ma van 25.-e. Nagyon kíváncsi leszek mi is lesz ma. :lol: Paragi dokinak mondtam, hogy ne szervezzen sok mindent mára, de a ma reggeli ébredés nem azt mutatja, hogy szülnénk, tudom ez egyik percről a másikra megváltozhat. :D Férjem szerint a lányok még sokáig bent maradnak a meleg pociban, hiszen én is nagyon utálom a hideget, most meg idekint minuszok lesznek. :lol: Lehet hogy még a tavaszt is megvárják. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rájöttem, hogy jól választottam meg a vonalzómat is még áprilisban, hiszen most éppen aktuális a tököcskében csücsülő ikerpár, így halloween közelettével. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

mbetty2:Reggel voltam,fél 8-ra mentem,igaz elég sokára végeztem,volt 9 sztem mikor elindultam onnan.

mokucica:Holnap ha látsz,nyugdtan köszönj rám...az idegtől meg az izgalomtól nem fogok látni sem!Ma kapom meg a huszadik egyben utolsó injekciót:-S

era33:Köszi,sztem én megrendelem itthonra,mert most nem nagyon tudok elmenni érte.Elég jó árban van,ennyiért patikában nem kapsz egyet sem.Rendelek 10db-ot,az elég lesz egy ideig!:-)

mirrmurrka:Annyira ari vagy,köszi!!!:-) A legnehezebb pihenni és nem gondolkodni.Be vagyok parázva.Úgy félek mindentől,a fájdalomtól,meg hogy mennyi lesz....hogy lesz.Sztem a lombikosok 10parancsolatából egyet sem tudtam betartani:-(((
Tegnap az 5.szuri után már majdnem bőgtem....
Te hogy állsz a teákkal???
sheil
Budapest I. kerület

zafír: closti-t szedtem 5 napig, és azóta csak merionalon élek:) más injekciót nem kaptam. Holnap reggel megyek megint uhra, remélem nőnek. Nagyon szugerálom őket, és még beszélek is hozzájuk :?
Most te vagy nekünk a példa, hogy igenis jó helyen vagyunk. Én is maradnék még a lányok helyében egy darabig a pocakba, mert én sem szeretem ezeket a hidegeket.

sheil: ne izgulj, minden rendbe lesz. figyellek majd. Én korán odamegyek hogy hamar sorra kerüljek, mert elvileg 8kor már a munkahelyemen kellene lennem. Persze ez kivitelezhetetlen. 20 szuri, nem semmi, de valószinű nekem is meglesz ennyi. Próbálj meg pihenni, és kicsit másra gondolni, de gondolom, hogy ezt nagyon nehéz megállni. Az embernek mindig ezen kattog az agya. Vigyázz nagyon magadra, és nahgyon szurkolunk neked holnap.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil: képzeld amikor punkció előtt állatam meg akartam igazítani egy lefolyó csövet mert folydogált felálltam a lecsukott tolett tetejére és a deszka lebillet én meg leestem és mégis 11 petit tudtak leszívni:) szóval nyugi jól be vannak ágyazva de azért ne ma menj el terminátor aerobikra :D lelkileg legyél ok mert szerintem többet árt az agyalás:) a cetrotide nálam is kiütötte a biztosítékot ha visszanézed 4-5-6 oldal körül vicces történeteket olvshatsz az injekciózásról, engem megnyugtatott hogy másnak sem volt olyan könnyű én azt hittem hogy csak én ügyetlenkedtem:)
leszíváskor sem izgulsz és ne felejtsd el egy petesejt is elég két babára látod Zsuzsit:D nem szabad másokhoz hasonlítgatnod magad!!!! EZ NEM VERSENY!!!!!!!!!

mokucica: hús ivás és lesz sejt!!!!!!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka:
Köszi!!!Ezekre fogok gondolni:-)
Most adta be a párom az uccsó szurit és közben az Örömóda szólt....olyan dilis,annyira röhögtemXD Alig tudta beadni.Hát,ez már tényleg a vége,de valaminek a kezdete is:-)
Tegnap azért majdnem az ügyeleten kötöttünk ki,mert nem tudtuk a hiperszuper szuri védőtokját leszedni!Hát, kb. úgy éreztem magam,mint Bridget Jones...
10-nek már örülnék, de a lényeg tényleg az,hogy legalább egy embrikéből baba legyen!
:oops:
Holnap ilyenkor már túl leszek rajta és majd megírom mi volt.Minden drukkra szükségem lesz,úgyhogy köszönöm mindenkinek aki küld egy kis pozitív energiát:-D

mokucica:Reggel találkozunk!:-)

zafir100: Szorítunk a kis babócáknak a bennmaradásért:-) Jó helyen vannak és ezt ők is tudják:-)
sheil
Budapest I. kerület

sheil: milliótrillióbrillió drukk neked :P próbàlj meg pihenni. Szorítunk neked, várjuk a beszámolót. Drukkdrukkdrukkdrukk :)
mokucica
Budapest XIII. kerület

sheil: milliótrillióbrillió drukk neked :P próbàlj meg pihenni. Szorítunk neked, várjuk a beszámolót. Drukkdrukkdrukkdrukk :)
mokucica
Budapest XIII. kerület

sheil:Hát eljött lassacskán a Te napod :lol: Nagy- nagy drukk,és nyugi!!!Várjuk majd a beszámolót :) Ügyes légy, meg minden.......... :lol:

Egy kicsit eltűntem,sikerült megfáznom :cry: Na de közben olvasgattalak titeket :) Közben depis lettem,hamarosan megjön, és minden kis hülyeségen vagy sírtam, vagy szétvetett az ideg. :cry: Kikészülök ettől!
Bárcsak már eljönne a november,olyan jó olvasni arról amikor írtok a szurikról,meg hogy mikor kell mennetek vizsgálatra :) Én meg még mindig csak várakozok :cry:
Na tessék, mondom hogy havi dili van nálam.Kezdek mindent borusan látni.
moro75
Budapest IX. kerület

Sheil: millió pozitiv energiát küldök neked, nektek. MInden ok lesz:)))
Moro: én értelek. Már én is kezdem érezni, hogy hamarosan megjön és is tiszta dili vagyok:)))) Ha megjön én megyek vérvételre, megcsináltatom még a + vizsgálatokat amit győrben kértek.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Köszönöm a drukkot,minden rendben volt harmadiknak műtöttek, és 8 petesejttel kevesebb van már a pocakban:-))) 9-et sikerült kinyerni,de 1 hibás volt. Nagyon örülök az eredménynek!!!!
Olyan jó túl lenni rajta,most már csak a reggel9-et kell kivárni.Hogy"igaz-e a szerelem" és hogy "hogyan szerették egymást"-Apánk szavaival élve:-)))
Amúgy sokat gondoltam ott is Rátok,alig vártam hogy írhassak.Most már én küldöm Nektek a pozitív energiát!
Ne sírjatok,minden rendben lesz Veletek is és eljön a Ti időtök amikor meg mi drukkolunk Nektek!:-)

:lol:
sheil
Budapest I. kerület

Sheil: nagyon nagyon ügyes voltál:D összesen 3 voltatok? milyen volt a társaság? D humorizált megint:)biztos fel volt dobódva hogy ennyi petit növesztett:DDDD drukk megy holnapra is:)

Lányok : ne sírjatok annyira szerencsések vagyunk hogy a tudomány ott tart hogy játékban lehetünk!!!! Én holnap töltöm be a 90.napot....nagyon gyorsan félelmetesen gyorsan telt el ez az idő!!!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok lányok. Úgy látszik, hogy a síros hangulat ragályos.Én ma egész nap csak sírok. :( Pedig úgy igazándi ok nincs rá,csak gondolom a hormonok dolgoznak. Komolyan ha valaki csak csúnyán néz rám, eltörik a mécses :(
Reggel én is voltam apánknál. ma nagyon elemében volt. Konkrétan leboszorkányozott :) És még mindig nagyon nehéz esetnek tart. Azt mondta, hogy belölem aztán nehéz kicsikarni is valamit. aztán rámnézett komolyan,hogy legalább jól főzök. mondom igen. hát azért ő ezt megbeszélné a férjemmel. ja erre én megígértem neki, hogy hétfőre sütök neki sütit. persze elkezdett kombinálni,hogy mit keverek majd neki bele. Amúgy 4tüsző szépen,de nagyon lassan növekszik.Ha minden igaz 1hét múlva inszem.

sheil: nagyon ügyes voltál :D örülök hogy ennyi sejtecskéd lett. Holnapra lesz eredmény?jól olvastam? örülök,hogy reggel taliztunk és beszélgettünk.

moro75: kitartás, jövő héten már november lesz. a privi üziket megkaptad?
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok lányok. Úgy látszik, hogy a síros hangulat ragályos.Én ma egész nap csak sírok. :( Pedig úgy igazándi ok nincs rá,csak gondolom a hormonok dolgoznak. Komolyan ha valaki csak csúnyán néz rám, eltörik a mécses :(
Reggel én is voltam apánknál. ma nagyon elemében volt. Konkrétan leboszorkányozott :) És még mindig nagyon nehéz esetnek tart. Azt mondta, hogy belölem aztán nehéz kicsikarni is valamit. aztán rámnézett komolyan,hogy legalább jól főzök. mondom igen. hát azért ő ezt megbeszélné a férjemmel. ja erre én megígértem neki, hogy hétfőre sütök neki sütit. persze elkezdett kombinálni,hogy mit keverek majd neki bele. Amúgy 4tüsző szépen,de nagyon lassan növekszik.Ha minden igaz 1hét múlva inszem.

sheil: nagyon ügyes voltál :D örülök hogy ennyi sejtecskéd lett. Holnapra lesz eredmény?jól olvastam? örülök,hogy reggel taliztunk és beszélgettünk.

moro75: kitartás, jövő héten már november lesz. a privi üziket megkaptad?
mokucica
Budapest XIII. kerület

kisbuddha:Azért az kellemes ilyen dilisen vérvételre menni :) Megpróbálod a Győri K-t is?Azért jó lenne itt Apánknál majd összefutni :lol:

sheil:Ügyi voltál :lol: :lol: Még mindig nagy-nagy Drukk!!!!! :lol:

mokucica:Igen ez az átkozott menses :cry: Ma mentem anyukámhoz,és azt néztem na mivan, gyerünk kössön belém valaki :evil: Csak ilyenkor a páromat sajnálom :wink:
Különben nem kaptam meg a priviket!!!Nem tudom miért?Megpróbálok én irok neked privit.
Drukkolok az inszemhez!!! :D

Aranyosak vagytok,sokat segít nekem hogy vagytok!!!!Úristen megint mindjárt bőgök :cry:
moro75
Budapest IX. kerület

Ki tudja hogy miért jelennek meg duplán a hozzászólásaim? :( pedig csak 1szer megyek rá az elküld gombra.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Ki tudja hogy miért jelennek meg duplán a hozzászólásaim? :( pedig csak 1szer megyek rá az elküld gombra.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok lànyok! Sheil ügyi voltàl,nagyon! Rendben lesz minden majd meglàtod!Mi Kedden megyünk, és màr alig vàrom. Jön valaki Kedden a tàjékoztatóra?
dario88
kiskunhalas

moro75:én is ilyen vagyok ha megjön, de a kedves férjecském már megszokta. Szegénykém :D
Megkaptam és elvileg válaszoltam is.
mokucica
Budapest XIII. kerület

moro75:én is ilyen vagyok ha megjön, de a kedves férjecském már megszokta. Szegénykém :D
Megkaptam és elvileg válaszoltam is.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil, gratula, a 8 az szuper, remélem hogy marad belölük továbbtenyésztésre, blasztobabának is. Én is rettegek mindig a másnap reggeli telefontól, de innentől kezdve már nem a mi kezünkben van a dolog. A szívecskéket meg meglátni a tenyeredben, annyira jó ! D. szövegét annyira bírom ,ezzel az "igaz szerelem" dologgal.

Zafír, az ikres barátnőm is ott szült a II-es Nőin, a dokival nagyon meg volt elégedve (nem tudom már a nevét) hagyta spontánul megszületni az ikreket) meg remekül levezette a szülést, de utána nagyon kivolt a babás nővérektől, hogy semmit sem segítettek neki. Szóval arra készülj hogy legyen segítséged odabenn is. Köszi a tippet a talpmasszázsra, közel van egy helyhez ahova szoktam járni, lehet "összekötöm" őket.
Mókucica, szerintem tetszel Dévainak, leboszorkányoz, és a főztöd után érdeklödik :D azért ez kitüntetés a javából !
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Jelentem 5 szabályosan osztódó embrike lett!!!:-) Annyira jó,úgy izgultam,majd kiugrott a szívem!Remélem hétfőre is minden rendben lesz...
Hát lányok,ez maga a csoda!!!!:-)

3-an voltunk műtétesek, sajnos az egyik lánynak nem lett petesejt,a másiknak pedig 9-et sikerült kinyerni...A társaság jó volt,nagyon izgultunk mindannyian.Kettő lánynak volt beülti,hétfőn is 5-en leszünk a műtétesekkel együtt-ezt az asszisztens mondta.

D-nek tényleg jó kedve volt tegnap,vicces kedvében volt a drága!:-)
Kérdeztem tegnap,hogy"Megvannak még a tüszők?Mert nagyon vigyáztam rájuk."Erre D:"Az jó hír,hogy vigyázott.Ezek szerint a gyerekére is vigyázna.Egye fene,csinálunk magának egyet!!!":-)
Meg vizsgálat közben:" Olyan messze feküdt le,hogy alig érem el.Mindjárt magára zuhanok"....hahahhaha:-)

Ti hogy vagytok???
sheil
Budapest I. kerület

mokucica:Írtam privire :) A vicces az, hogy oda is 2-szer jött az üzid :lol:

sheil:Ez nagyon jó hír!!!!Gratula az 5 embrikéhez,nagyon szép szám:Apánk mennyit szándékozik vissza rakni,tudod már?Tök jó lehet, hogy ilyen jó fej közben Apánk :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

amaryllis: hát már nem ez volt az első alkalom, hogy leboszorkányozott.Komolyan már ő sem és én sem lepödünk meg azon, hogy a receptem mindig a nyomtatóba szorul. Hogy nálam semmi nem működik. Aranyos volt, mivel hogy ilyen hosszú a ciklusom, és már vagy 7szer voltam ultrahangon, ezért mondta, hogy hétfőn már nem kell fizetnem az ultrahangért. :) Úgyhogy tényleg megsütöm neki a sütit, kivi leszek, hogy meg merik-e enni? De már kitaláltam, hogy ha beszól, hogy biztos belekevertem valamit, akkor megmondom, hogy nem akarok magammal kiszúrni, mert akkor ki csinál majd nekem gyereket?

Sheil: úgy örülök:))))
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Mirrmurrka
Hamar itt lesz november,rajtad lesz a világ szeme. :wink: :lol:

Mindenkinek csinál Dévai doktor bácsika babát,csak türelem. :wink:
Milyen nagy kandúr lett belőle. :shock: Addig jó még a vicc az vicc. :lol: :lol: Jobb ha ilyen mint ha morci lenne. :lol:

Drukkolok továbbra is mindenkinek!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

moro75:
Nem tudom mennyit szándékozik visszarakni...szeretnék legalább kettőt.Csak nagy dilemmában vagyok...
Mert ha az 5ből hétfőn 5 marad,akkor 2 ülti,3fagyó....
Ha 4 marad akkor 2 ülti kettő fagyó...
ha 3 marad akkor mit csináljak???2 ülti???Mi lesz azzal az 1-el?Sztem 1-et nem érdemes fagyasztani.Hát kíváncsi leszek Apánk véleményére is,hogy mit javasol!
Nagyon félek a továbbtenyésztéstől is,mert mi van ha pl. szerdáig egy sem marad és nem lesz mit visszaültetni???Ebbe nem merek belegondolni.Annyira jó,hogy eljutottunk idáig és én már csak akkor nyugszom meg,ha nálam(bennem lesznek)az embrikék....Úgy várom már!!!!
Lányok -szerintetek????? :roll:
sheil
Budapest I. kerület

sheil:Tényleg jó lenne ha 2 visszakerülne!
Ne tessék túráztatni magadat,PIHI,NYUGI!!!! :lol: Minden rendben lesz! :lol: 5-ből kell hogy maradjon ,és ha már 2 marad az bekerül a pocidba,és várjuk az ikreket :lol: :lol: :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

sheil: nagyszerű hírek! gratulálok az 5 kis osztódó petikédnek!
Miért nem akarsz 3-at visszarakatni? Ne félj tőle! ;) Várjuk a híreket hétfő reggel, hogy hányan maradtak! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kagyló:Ciao nagyon aranyos vagy:) már hiányoztál!

Sheil: nekem is pont 5 maradt...pont ugyan ezeken agyaltam de nálam2 maradtak hétfőre:) így a felsőbb erő döntött. Nem hiszem el hogy pont ennyi maradt neked is. Mázlisták vagytok D.velh ennyire vicces fiú velem nem volt mindig az de akkor mondjuk nem nyaralt és csillióbillióan voltak volt h 4.5 órát vártam....

Zsuzsi: van valami tüneted? Nem kellett még új melltartó után nézned :lol: elékszem nekem ott jelentős változások indultak hát de csak indultak de majd most!!!!! :D

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka: semmi olyan terhességi tünetem nincsen, ami miatt már ruhatárat kellene cserélnem! :) tulajdonképpen csak mellfeszülésem van, és a méhem feszít! :) ezen kívül semmi!
ezek szerint te már voltál terhes?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Mirrmurrka

:oops: :oops:

Mell bedobással vittél mindent. :wink: :lol:
Zsuzsi,még az elején van majd talán később cseréli ki a ruhatárát.
:D Azt hiszem be nevezek egy pocakos képre majd...
Most nézem milyen szuper vonalzója van. :D

kagyló

Kagyló: köszi! :) Ma csináltam, Zafiréből lestem le! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi Kagyló: a lombik alatt történt hogy az amúgy sportos felsőtestem hát hogy is mondjam:Dde sajnos elmúlt:( Szépséges a vonalzó!:D

Mirrmurrka
mirrmurrka

kvzsuzsi:
Annyira jó ez a vonalzó!!!:-)Nagyon cuki!!!!
A 3-tól azért félek,mert nagy kockázat:-S Bár (lekopogom) eddig minden rendben volt, jól reagáltam a szurikra,rendben ment a punkció,nincsenek mellékhatások....Tehát igazad van,nem kellene félnem!Másrészt az embrikéknek nálam lenne a legjobb helye:-PPP
Nagyon várom a holnap reggel fél9-et,vesztünkre pont most volt az óraátállítás,tehát egy órával többet kell várnunk:-(

Izgulok
:shock:

moro75: Valahogy mindenki ikreket jósol nekem,nem tudom miért!:-) Régen (nagyon régen) ikreket szerettem volna,de akkor még nem tudtam mi vár rám!!!Persze ha így kell lennie,akkor így lesz!:-) Holnap reggel majd írok,hogy mennyien maradtak.

mirrmurrka: D még soha nem volt ilyen vicces kedvében,nem tudom mi történt vele:-)
sheil
Budapest I. kerület

Mirrmurrka

Hát igen,ez már csak így megy. :D Egyszer csak össze esik. :wink: :lol: Na,de mi így is szépek vagyunk.. :D :wink:
Zsuzsi
Nekem nagyon be jön. :wink: :D Kicsit lejjebb be neveztem valamire,majd nem át siklani felette. :D
Sheil
Az a jó ha jó kedve van.Avval is el tereli a gondolatainkat,és nem olyan semmilyen a kedvünk hanem jobb. :D

kagyló

kvzsuzsi: tényleg nagyon jó a vonalzó. Nekem is nagyon tetszik. :)

sheil: én nem félnék a 3tól. ha többet tesznek vissza nagyobb az esély hogy megtapad valamelyik. De holnap kiderül reggel, hogy mennyi van és D is segít biztos a döntésbe. Ne aggódj, biztos minden rendbe lesz majd. Akkot reggel te csak fél 9felé mész? Én már fél 8ra. Úgy izgulok hogy nőttek-e, mert 3napja tiszta dili van a munkahelyen és nagyon kivagyok és állandóan sírok
:oops:
mokucica
Budapest XIII. kerület

kvzsuzsi:
Naon cuki a vonalzód!!! :lol: Hogy érzed magad?Hányinger meg ilyenek?Pici jól van?

sheil:Ne félj a 3-tól szerintem sem,nagyobb az esély :D Holnap aztán beszámolni mi történt Veled!!!! :lol:

mokucica:DRUKK NEKED holnapra!!! :lol: És ne sírj!!!! :)
moro75
Budapest IX. kerület

moro: ma még nem sírtam :) remélem ez így is marad
mokucica
Budapest XIII. kerület

sheil: ne félj a 3-tól, hidd el, hogy egymást erősítik, számtalan esetben hallottam, hogy 3-t kapott vissza, és 1 tapadt meg.
Én is 3-t kaptam vissza, és csak 1 Bogyóka van! :)
Én a punkció után végig azért imádkoztam, hogy 3 termékenyüljön meg! Mert én nem szerettem volna lefagyasztani!

Kagyló: hát lehet átsiklottam fölötte! Mibe neveztél be?

mokucica: ne sirj! légyszíves csak magaddal foglalkozz!!! Hajrá tüszöcskék! :)

moro: Köszönöm jól érzem magam, semmi hányinger és rosszullét nincsen! Azt nem tudom, hogy Bogyóka hogy van, sajnos nem jelez semmit, pedig időnként oldalba rúghatna, hogy tudjam ott van még! ;)
kvzsuzsi
Fót

sheil: szerintem igaza van kvzsuzsinak a 3ról, de persze a te döntésed.

kagyló:te hogy vagy?lehet tudni már a továbbiakat?

kvzsuzsi: köszönöm a drukkot:-) hidd el eljön még az az idő, amikor majd naponta többször oldalba fog rúgni a kisbogyó :D
mokucica
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?